torstai 5. huhtikuuta 2012

ShopShopShop

Otsikon mukaisesti tää postaus on omistettu ostoksille joita kertyikin aika liuta Oulun reissun aikana. Eilen kun tultiin kotiin niin mua odotti vielä R-kioskilla iloinen yllätys, H&M -paketti oli vihdoin saapunut! Mä en halunnu ostaa mitään tylsää ja harmaata ja normaalista poiketen meidän kaikki ostokset on iloisen värikkäitä! Mutta sen pidemmittä löpinöittä mä esittelen meidän uudet ihanuudet:

Tiaralle: 



Kaksi maailman söpöintä yökkäriä kesäksi, H&M


Ihanan värikkäät raitabodyt Kappahlista


Söpöliini pallokuvioinen kesämekko H&M:ltä ja ihanat vaaleat farkkuleggingsit Kappahlista
 

Ehkä maailman sulosin collegehaalari Kappahlista. Pitkään oon tommosta kivaa haalaria ettiny mut aina on ollu joko tyhmät värit tai liian isoja kokoja vaan, mut nyt löyty 74 -koossa toi ja se oli viimenen kappale niin oli ihan pakko ostaa!


Iloisen värikkäitä raitasukkia H&M:ltä


Vaaleanpunainen ja valkoinen alusbody H&M:ltä, noi on niin sulosia!


Ne ihanat shortsihaalarit joita hehkutin jo aiemmin! Toi raidallinen on kokoa 80 ja pilkullinen on 74 että on alkukesäksi ja loppukesäksi sopiva haalari. Ostospaikkana siis H&M.


Neidin Netta -kummitätsykkä oli Tukholmassa käymässä ja oli sitten napannut Zarasta mukaan tollasen maailman sulosimman farkkutakin Tiaralle <3


Ja sitten vielä ensimmäinen nokkamuki ja tommoset supersöpöset karusellihevos -tutit. Noikin on aivan ihanan värisiä! En millään meinannu löytää uusia kivoja tutteja Tiaralle ku tuntuu jotenkin et noi 6kk+ tutit ei oo yhtään niin söpöjä kun ne pienemmille tarkotetut, mut noihin onneksi tykästyin.



Tyytyväinen uuden haalarin omistaja! Tiara näytti kyllä viihtyvän haalarissaan vaikka lahkeet onkin hieman pitkähköt vielä. Toi oli kans junassa kätevä kun se on niin mukava ja lämmin, kun siellä meinas olla vähän viileää.

Ja sitten mun omat ostokset:


Ihanan oranssi löllötoppi on H&M:ltä, ihastuin tohon väriin! Toi on täydellinen kesällä vaikka farkkushortsien ja täydellisen rusketuksen kanssa. Ja sit toi mintunvihreä lyhyt toppi, toi on aivan ihana. Oon miljoona kertaa kattonu tota ennen kun nyt päätin ostaa koska oon aina miettiny että minkä kanssa mä oikeen voin käyttää tota, mut sit tajusin et toi on ihan täydellinen vaikka korkeavyötäröisen hameen tai -shortsien kanssa kesällä ja toi väri on kyl niin rakkaus.


Biker -farkkutakki H&M:ltä, toi on niin kiva! Mulla on kyllä jo yks tollanen mut se on lyhyempi ja siinä on lyhyemmät hihat niin sille ei oo oikeen ollu mitään järkevää käyttöfunktiota koska se on helteellä liian kuuma ja muuten liian kylmä. Mut onneksi on nyt tää parempi versio!
 

Valkoinen ohutta kangasta oleva läpikuultava löllötoppi H&M:ltä. Toi kuva on ehkä maailman surkein, kai siitä jonkun käsityksen saa. Mut päällä toi on aivan ihanan näkönen! Tosta tulee mun kesän luottovaate.

Mitäs tykkäätte ostoksista? Mä oon ihan rakastunut noihin kaikkiin ja voi että tulee niin kesäfiilis ku ees kattelee noita vaatteita. Voin kuvitella Tiaran konttaamassa nurmikolla shortsihaalarissa ja sit sillä on ihan vihreet polvet tai jotain :D... Siinä oli meidän ostokset, pakko sanoa että kyllä vielä silti shoppailuttaa vaikka tulikin ostosteltua jo aika paljon. Mutta kyllähän sitä ehtii!

28 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia :-) ja ihana Tiara noissa haalari kuvissa :-D

    VastaaPoista
  2. kivoja ostoksia molemmille!:) kiva et teit nyt monta postausta, kun et ollu pitkään aikaan tehnyt. ootin jo innolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja joo no mä aattelin et ku oli niin kamala tauko että pitää tehdä monta :D!

      Poista
  3. ihana ihanku vauvojen jumpin tuo :) super söpö! ja oliko kallis tuo bikertakki? : o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah eiks ookki :D Ja toi takki tais olla 39,90 :oo en oo ihan varma, ei se kallis ollu!

      Poista
  4. Toi haalari on ihana!! Mäkin haluun tollasen, siis ihan samanlaisen mun koossa :D Tiara näyttää nii lutuselta siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah toi on kyllä ihana toi haalari ja sopii Tiaralla ku nenä päähän :D!

      Poista
  5. Ihanat ostokset! Ja Tiara taas maailman söpöimpänä toi huppu päässä aw!

    VastaaPoista
  6. Ihania noi Tiaran uudet vaatteet :)
    Huh, mikä määrä postauksia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja hahaa, mä "vähän" innostuin kirjottelemaan :D Ihanaa pääsiäistä!

      Poista
  7. Ihana tuo Tiaran haalari! ♥ Vauvoille ja pikkulapsille tollaset sopii, teineillä ja aikuisilla nuo on vaan noloja eikä yhtään söpöjä vaikka niin moni kuvitteleekin nykyään... D: :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä oon vähän samaa mieltä, on ne aikuisillekin kotioloihin varmasti tosi mukavat, mut en mä noiden kanssa ulos lähtis niinkun en lähtis verkkareissakaan :D Vauvoille noi sopii hyvin pidettäväksi missä vaan :)

      Poista
  8. Tosi kivoja vaatteita ja ihania värejä! Meijän tytöillä on kans noi haalarit ja taitaa olla tuo sun ostama justiin se mikä sinne jäi meidän vierailun jälkeen ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha ;D No kiitos että jätitte viel yhden meille ;DD

      Poista
  9. Ihanaa ku palasit taas postaileen! Ollu sun postauksia jo ikävä! :DD Nii ja ihania noi Tiaran uudet vaatteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oli ikävä, mullakin oli ikävä postailua ja teitä lukijoita! Kiitoksia ja mahtavaa pääsiäistä! :)

      Poista
  10. Awww neiti haalarissaan on kyllä sydämen sulattava kuva :)

    VastaaPoista
  11. Ihania vaatteita Tiaralle oot ostanut :) Onko Tiaralle muuten tullut vielä yhtään hammasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei oo vieläkään neidillä yhtään hammasta, mut ei tässä onneksi oo kiire :D

      Poista
  12. meillä on samat tutit ja samanlainen nokkamukikin ;) tai itseasiassa kaksi..

    VastaaPoista
  13. Mä oon ettinyt tota collegehaalaria 74 senttisenä, meillä on se nyt 68cm koossa, mutta se alkaa olla pieni :/ harmittaa kun se on niin ihana

    VastaaPoista
  14. Tämä on nyt vähän tommppeli kysymys, mutta mulla on tommonen samanlainen haalari koossa 68 mutta se on valitettavasti mennyt pieneks ja haluan ehdottomasti uuden koossa 74 mutta niitä kokoja ei valitettavasti ole, niin olisiko tuo teidän haalari myynnissä mikälisikäli se on teidän neitille jo pieni? :)

    Jenny

    VastaaPoista
  15. Ei oo tomppeli kysymys, mut mä en raaski millään luopua siitä kun se on niin ihana, siinä toivossa kun elelen että sille joskus vielä meidän perheestä löytyis toinenkin käyttäjä :DD Mut toivottavasti löydät jostain! Eiköhän huuto.netistä tai joltain FB-kirppiksiltä löytyis? :O

    VastaaPoista
  16. Joo kiitos vinkistä pitãäpä käyä kahtomassa!

    VastaaPoista
  17. AIVAN IHANA KAppahlin collegejumppari! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥