torstai 12. heinäkuuta 2012

Muutoksia kotona

Otto eilen kotiin tultuaan ilmoitti että "tänään me vaihdetaan järjestystä" ja mä olin heti ihan mukana! Mikäs sen kivempaa yhteistä tekemistä kuin laittaa yhdessä kotia uuteen uskoon. Aika urakka siinä oli mutta nyt olen kyllä tyytyväisempi meidän kotiin mitä koskaan ennen. Järjestys on nyt sellainen, että kunhan saadaan Tiaralle lastenhuoneen kalusteet ostettua (siis pöytä, säilytyshylly ja pari tuolia ja vähän sisustusjuttuja) niin sitten meidän ei tarvitse kuin vaihtaa vierassängyn ja meidän sängyn paikkoja niin uusi koti on valmis ja sitten Tiaralla on oma huone! Alunperinhän me suunniteltiin että siirrettäisiin meidän sänky olohuoneeseen, mutta eilen Otolla oli vielä parempi idea; tehtiin meidän ruokailutilasta meille alkovi ja siirrettiin ruokapöytä olkkariin. Eli tuossa alkovissa on nyt siis se vierassänky joka oli ennen olkkarissa, mutta sitten kun Tiaralle tulee oma huone niin vierassänky siirtyy Tirriskän huoneeseen (tosin asetellaan se seinää vasten eikä niin hallitsevaksi elementiksi kuin meidän sänky tällä hetkellä) ja meidän sänky siirtyy "alkoviin". Tässäpä vähän kuvia muutoksesta ennen ja jälkeen!

Tästä kaikki alkoi! Tyhjennettiin kirjahylly jotta se voitiin siirtää telkkaritasoksi ja saatiin "pienet" kirjapinot aikaiseksi ruokapöydän päälle. Tiara oli innokas pikku auttaja koko järjestelyn ajan!
 Tältä meillä siis näytti vielä eilen päivällä:
Sänky oli olkkarissa ja kirjahylly olkkarin pitkällä seinällä. Uudessa järjestyksessä kirjahylly toimii nyt myös telkkaritasona, koska vanhan telkkaritason isoin ongelma oli se että Tiara mm. silitti TV:n kuvaruutua riisikakulla tässä yksi päivä joten nyt neiti ei sitten pääse käsiksi siihenkään!
Ruokapöytä mahtui mukavasti ikkunaseinälle, otettiin yksi jatkopala pois jottei pöytä vie niin paljoa tilaa mutta jos tulee vaikka vieraita niin pöydän mahtuu kyllä hyvin pidentämäänkin ja saa kaikki kuusi tuolia sen ympärille kivasti. Tiaralle jäi ikkunan eteen oma pieni lelunurkkaus, nyt on paljon kivempi kun lelut on yhdessä kohdassa eikä ripoteltuna ympäri ämpäri.
 Vanha ruokailutila oli vaan perus ruokailutila, pöytä ja tuolit eikä mitään jännää mutta nyt saatiin tuolle isolle tilalle paljon fiksumpi käyttötarkoitus! Tittidiii saanko esitellä mun ja Oton tulevan makuuhuoneen!
Mun mielestä noi kamppeet ainakin mahtuu tosi hyvin tuohon tilaan ja tossa on kiva oma pieni soppi meille. Nyt on myös kiva kun tietokoneet ja telkkari on eri paikoissa niin ei häiritse yhtään jos toinen vaikka kuuntelee musiikkia ja toinen kattoo telkkaria. Ja sekin toki vielä että nyt on sitten lyhyt matka keittiöön että jos yöllä tulee vaikka jano ja aamulla ei tarvitse ottaa kuin muutama askel hakeakseen tuoretta kahvia! Kuvissa seikkailee mukana hyvin väsynyt Tirriskä joka nukahtikin heti päikkäreille ja on nukkunut yllättävää kyllä jo tunnin verran!

Mitäs tykkäätte? Jos on vaikea hahmottaa niin koko meidän "vanhaa" asuntoa pääsette tarkastelemaan tästä. Mä oon niin tyytyväinen nyt tähän kämppään, tästä tuli mun mielestä paljon kivemman ja raikkaamman näköinen. Nyt mä alan hengailemaan neidin kummitätsyn kanssa joka juuri tuli meille kahville ja me nautitaan rauhassa kupposet kuumaa sillä aikaa kun Tiaraa nukkuu päikkäreitä. Ihanaa päivää teille kaikille<3

112 kommenttia:

 1. Tuo on paljon kivempi nyt! :) ps. olin eka joka tykkäs jee ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuli nyt!! Mielestäni sänky ei kuulu olohuoneeseen, ymmärrän toki tilanpuutteen vuoksi sen, mutta jotenkin ei ollut mun makuuni se teidän aikasempi olkkari. Nyt tuli tosi kiva tosta olkkarista ja alkovista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään tykkää mitenkään erityisesti siitä et sänky on olkkarissa, mut onhan se kätevä ratkaisu just jos on tilanpuutetta :) Ja ei se nyt pahan näköistäkään ole, kyllä mä voisin pitää sänkyä olkkarissakin mut onhan tää vielä kätevämpi ratkaisu! Kiitoksia paljon!

   Poista
 3. repesin tolle: "Tiara mm. silitti TV:n kuvaruutua riisikakulla tässä yksi päivä" :DDD mutta joo asiaan ! toi uus järjestys on ihan älyttömän fiksu !! kyllä otolla leikkas ;) nythän te saitte periaatteessa yhden uuden huoneen ja toi ruokailutila/olohuone näyttää tosi toimivalta :) nyt teillä ei oo mikää kiire muuttaa pois kun tiarakin sai oman huoneen.. kun kerran tykkäätte tuosta talosta/paikasta :) onko tiara muuten koskaan nukkunut eri huoneessa kun te? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki vähän repesin ku tajusin mitä se tekee :DD Kiitoksia paljon! Ja se on ihan totta että saatiin periaatteessa yksi huone lisää! Tiara ei oo koskaan nukkunut koko yötä eri huoneessa kun me, mutta tietty aina iltaisin neiti on yksin siellä kun me vielä valvotaan ja joskus aamuisin kun mä herään ennen sitä ja meen keittelemään kahvit yms :) Eiköhän se suju ihan hyvin!

   Poista
 4. Siiis todella kätsyn näkönen! Voi että, tulkaa munkin luo sisustaa..? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D!!<3 Hahaa me tullaan mihin vaan jos hinnasta sovitaan, eiku XD! :DD

   Poista
 5. Tosi kivan näkönen! :) Näyttää paljon kivemmalta kun aikasemmin.

  VastaaPoista
 6. tuohan on tosi ihanan näkönen nyt!:) fiksusti ajattelitte!:)

  VastaaPoista
 7. ihan täydellistä! oon niin kateellinen teijän tosta alkovista ku sille keksii niin paljon eri käyttötarkotuksia! Meillä tulee olee paljon ahtaampaa ku teillä sitteku Liam saa oman huoneen :D ota sit kuvia Tiaran huoneestaki ku se on valmis:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä kämpässä on kyllä tosi kätevä pohjaratkasu ja tykkään kyllä, vaikka tää oli eka kämppä mitä käytiin kattomassa nii heti tuntu omalta :DD Mä otan kyllä varmasti paljon kuvia kunhan saadaan neidin huone valmiiksi :)! Kiitos paljon ihana<3

   Poista
 8. Toi on kyllä tosi hyvä ratkasu! Ja varmaan toimivakin :) Hyvä Otto!

  VastaaPoista
 9. Vautsi!:) Tosi hieno idea!:D Mäkin haluun tollasen kämpän! Ihana toi Tirriskä kun parissa kuvassa säätää jotain, kun kuvaat<3:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl kiva kämppä jossa on kätevä pohja :)! Ja Tirriskä oli meidän hieno apuri<3 Kiitos paljon!

   Poista
 10. Tosi fiksu uus järjestys!:) meilläki kaksio eikä ois mahdollisuutta laittaa vauvalle omaa huonetta ku kämppä niin pieni:/ Hahhaa kiva velmu toi Tiara riisikakkuineen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ja eihän sillä vauvalla niin kiire ole omaan huoneeseen ellei sitten itsestä tunnu siltä että se olisi tarpeen. Toiset vauvathan nukkuu vanhempien huoneessa ties kuinka pitkään ja se sujuu hienosti, meillä vaan Tiara alkaa aina hirveesti pyörimään ja hyörimään sängyssä kun me mennään Oton kanssa sinne nukkumaan ja me ei haluta enää häiritä sen unirauhaa :D Mut jotkuthan ei huomaa mitään! Ja on se meidän pieni velmu<3

   Poista
 11. Tosi hyvä ratkasu, ite ihastuin tohon teiän "makkariin :D" ja sopii pituudeltaan just loistavasti siihen! Ainut huono puoli siinä on, että sängyn joutuu pakolta sitten aina petaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)! Hahah ja joo sehän siinä on kyllä et sänky pitää pedata aina sitten :( :DD

   Poista
 12. hei toihan oli mahtava idea! näyttää tosi toimivalta ratkasulta :) osaan vaan kuvitella miten ihana tiaran omasta huoneesta tulee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan hyvä ratkasu, itekin yllätyttiin et kuinka hyvin kaikki mahtu omille paikoilleen :) Ja mä en jaksa odottaa et pääsen sisustaan Tirriskän huonetta<3 Kiitoksia :)!

   Poista
 13. Tosi hyvä!! Tässähän tuli itellekin kauhee himo pyörittää omia huonekaluja! :)

  VastaaPoista
 14. Hei ihan nerokas ratkasu! Tuon parempaa ei ois varmaa voinu keksiäkkään :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 15. todella hyvä ratkaisu! teillä on kyllä todella käytännöllinen asunto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! On tää kyllä, hyvä pohjaratkasu :)

   Poista
 16. Nerokasta! Toi teidän kaksio on niin monikäyttöinen :D Ite laittaisin tohon alkoviin jonkun verhosysteemin yms seinäksi niin että siitä tulis huone :)

  VastaaPoista
 17. Hei otolle pisteet, harvoin miehet onnistuu repäsemään noin hyviä ideoita! :--D Noei.. Teidän olkkari on nyt kyllä paljon tilavamman olonen kuin aiemmin! Tosi hyvä ratkaisu :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ;D Otolla on kyl välähtää aina välillä :DD On se kyllä tilavampi, ainoo vaan et kaipailen mun löhösänkyy missä oli kiva kattoo telkkarii iltasin :DD Kiitos :)!

   Poista
 18. tosi kiva uudistus. en olis varmaan itte keksiny tota, et sen ruokailutilan voi muuttaa alkoviks! :) hyvä te! nythän te mahdutte loistavasti tohon asuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään, Otolla onneksi oli hyvä idea :) Niin mahdutaan onneksi, ei oo mikään kiire pois täältä :)

   Poista
 19. Sori kun en jaksanut selata vanhempia postauksia tarpeeksi huolella ( yli 6kk aikaa kun kävin), mutta mitä ihanaa sun ulkonäöllesi on oikein tapahtunut?? oot todella kaunis :) Paljon raikkaamman näköinen kun ennen.

  Entäs, onko sulla hampaiden valkaisua, jos on niin millainen? :)
  ihanaa kevättä ihanalle pikku perheelle ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se mitään :D Mä oon ainakin ottanut pidennykset pois ja vaalentanut tukkaa! Kiitoksia vain :) Ei ole hampaidenvalkaisua, käytän Colgaten One -hammastahnaa ja se on ainakin lupaustensa mukaan valkaiseva, mut en usko et kolmen euron hammastahnalla on loppupeleissä kauheesti vaikutusta :D Ihanaa kesää myös sinulle!

   Poista
 20. Tuli mielee et tossa alkovissa ku teiä sänky näyttää olevan parvekkeen oven eessä...? Onko se parvekkee ovi? :D miten te sitten pääset :Dte sinne parvekkeelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän kuvia sä oot kattonu? Siinähän se ovi on edelleen ihan käytettävissä, eihän toi sänky millään tavalla estä parvekkeelle kulkua. Siinä on ovi ja sen vieressä ikkuna, jonka alla osa sängystä on.

   Poista
  2. Hahah joo katoit vissiin jotenkin hassusti, ei oo oven eessä :D

   Poista
 21. Ei vaa ei mitään. Ei se ookkaa sen oven eessä :D hups...

  VastaaPoista
 22. OI näyttääpä kivalle ja jotenkin kuvissa ainakin toimivammalle :) Kiva että Tiarakin saa oman huoneen jota sotkea ihan rauhassa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää kyllä toimiva ratkaisu, tuntuu isommalta tää asunto nyt :) Ja on kyllä ihana et saa oman tilan neidin rojuille, mut luulen kyllä et suurimmaksi osaksi leikit tapahtuu silti edelleen olohuoneessa :DD

   Poista
 23. Tosi toimiva ratkasu ! Näyttää paljon paremmalt, että toi ruokapöytä on olkkarissa (: muutenki toi olkkari on nyt jotenki tosi kiva. Kaikki sielä toimii ja noi Tiaran lelutki on jotenki tosi siististi ja söpösti tossa nurkassa :D ja toi kirjahylly toimii loistavasti tv-tasona ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kyllä tää on paljon toimivampi ratkaisu joo ja on kiva ku sai kaikki lelut yhteen paikkaan lattialta pyörimästä :D Vaikka kyllä ne siinä lattialla pyörii edelleen :DD

   Poista
 24. toi on tosi hieno muutos! en ite olis tota keksiny :DD meillä kans mies aina välillä keksii/suunnittelee jotain uutta ainakin kerran kuussa :D -Jellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanaa kun miehet aina välillä yllättää innovatiivisuudellaan :D! Kiitosta vain :)

   Poista
 25. Otto ei sit ihan tyhmä mies olekaan :D Todella kiva järjestely!

  VastaaPoista
 26. olipas hyvä idea! ihan niinku ton kuuluiski olla makkari :) teillä on kyl kiva koti ! onko teillä muuten saunaa? jos ei nii haluisitko? ite en ainakaa kestäis jos ei olis saunaa :DD:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! EI meillä oo saunaa, se onkin ainut joka mua tässä kämpässä harmittaa, mut toisaalta viimeksi kun asuin saunallisessa kämpässä niin kävin saunassa kerran puolessa vuodessa :DD Mut nyt kun sitä ei oo niin tietysti kaipaa!

   Poista
 27. vau, tosi hieno muutos :-) teijän kämpästä tuli nyt tosi paljon kivemman näkönen!

  VastaaPoista
 28. muistakaa sammuttaa telkku kun tirrenne syö, saattaa meinaan viedä huomiota :--------------D kun toi syöttötuoli tos on hihi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa no ei me paljoo katota kyllä ees telkkaria, mut joo ei varmaan neiti keskittyis kauheesti ruokaan jos ois telkku pääl :D

   Poista
 29. hieno idea otolta :) teijän kämppä näyttää tosi kivalta, tuolla uudella järjestyksellä :))) ja tuo teijän "ruokatila" on tosi kätsy ja siitä saitte ns. huoneen lisää, eikä tejän tarttenutkaan "muuttaa" olohuoneeseen:DD innolla ootan millanen tiaran huoneesta tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, Otto on mun ihana fiksu mies :D! Ja on kyllä kiva kun on tollanen oma tila kumminkin ettei just keskellä olkkarii tartte nukuskella :) Mäkin ootan innolla et pääsen sisustelemaan sitä!

   Poista
 30. Hyvä muutos! :) Sitten jossain vaiheessa voi lelutkin siirtää Tirriskän omaan huoneeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaippa niitä leluja on hyvä olkkarissakin olla kun siellä varmaan eniten vietetään yhdessä aikaa.. tuskin tiara nyt yksin on omas huonees ton ikäsenä pahemmin.

   Poista
  2. Kiitoksia :)! Joo voihan ne lelut siirtää sinne, mut tosiaan luulen kyllä että Tiara silti leikkii olkkarissa vielä pitkään, en mä ainakaan haluaisi eristää sitä yksin omaan huoneeseen ellei se itse siellä halua leikkiä :D

   Poista
 31. näyttää kyllä tosi toimivalta ratkaisulta mut mun mielestä ton olkkarin ois voinu laittaa niin päin et pöytä ois tännempänä ja sohva ja telkkari ym sielä ikkunan puolella niin se pöytä ois lähempänä keittiötä ja ei tarttis kulkee ruokien ja kaikien kans siitä olkkarin läpi.. toivottavasti tajusit mitä tarkotan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mä tajusin :D! Mut siis, mun mielestä ois ollu tyhmää laittaa ruokapöytä niin "keskelle", tykkään enemmän kun se on tuolla nurkassa :D Ja eipä tossa onneksi olkkarissa oo mitään tavaroita esteenä vaan tonne pöydän ääreen on vapaa kulku :) Mut sehän on ihan makuasia :)!

   Poista
 32. WAUTSI! kun kattelin noita ennen ja jälkeen kuvia, niin vois hetkittäin luulla ettei oo edes sama tila! Pisteet Otolle että se on ehdottanut järjestyksen vaihtoa, ja lopputulos on erittäinhyvä! (: Ihana ku Tiara on noissa kuvissa ihan sen näkönen että se on ollut neuvomassa äitiä ja isiä mikä tulee ja mihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo tolla järjestyksenvaihdolla oli kyllä yllättävän iso muutos koko kodin ilmeeseen :D! Kiitoksia paljon :D Ja joo Tiara oli meidän tomera pikku apulainen!

   Poista
 33. Moi murut ! Hyvä muutos, sopii tosi hyvin. Ja pieni rakas siellä hääräilee niin tomerana ja sitten väsyneenä... <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos paljon äiti<3 Ja niin Tirriskä oli ahkerana auttamassa meitä!

   Poista
 34. hyvältä näyttää! tosi loistava toi alkovi ratkaisu :) näyttää ihan siltä että se on niin tarkoitettukin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä kiva joo, ihanaa et saatiin tollanen oma kolo meillekin tästä kämpästä vaik neiti saakin oman huoneen :D

   Poista
 35. Tuohan näyttää oikein toimivalta tuo uusi järjestys! Mä olen onnellinen siitä että meillä on toinen makkari, josta sitten olisi lastenhuone tarkotus rempata (muu kämppä rempattu kyllä jo, mutta pikkumakkari jäänyt varastoksi). Sormien syyhyäminen olisi itselläni jo kovaa, mutta ehkä tässä syksyn tullen sitten laitellaan makkari kuntoon kun on ajankohtaisempi tuo tytön siirtäminen omaan huoneeseenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä! Ja voi olispa ihanaa kun meilläkin olisi kolmio, vaikka kyllähän tää melkeen kolmiosta menee nyt tällä ratkaisulla :D Saatte varmasti ihanan huoneen teidän tytölle kun pääsette oikein remontoimaan, näitä vuokrakämppiä kun ei saa remppailla itse ja se harmittaa mua kyllä hirveenä :(

   Poista
 36. Ihanku toi olis tarkotettuki alkoveksi! Tosi ihanan näköinen :) Muaki vähän mietityttää toi ruokapöytä, et onks se nyt parhaassa mahdollisessa paikassa? Tai mahtuuko tonne istumaan noihin seinän puoleisiin tuoleihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos taloudessa asuu kaks aikuista, ni tuskin ne väe vängällä ittensä änkee sinne seinän viereen jos tossa toisella puolella pöytää on kaks paikkaa jo mihin mahtuu vallan mainiosti? Kyllähän sitä pöytää voi siirtää jos tulee enemmän syöjiä, tuskin ovat lattiaan sitä kiinni pultanneet..

   Poista
  2. Joo emmä ajatellukkaa että Iina ja Otto olis niin tyhmiä että laittavat ne lattian kiinni.. :D Kunhan kysäsin!

   Poista
  3. Hahah niin no tossa on kyllä reilusti tilaa että sitten jos tulee vieraita niin pöydän saa pidennettyä niinkun tekstissä mainitsinkin ja sitä on helppo siirtää keskemmäs lattiaa niin mahtuu kaikki hyvin syömään :) Nyt kun on vaan minä, Otto ja Tiara nii mahdutaan oikein loistavasti siihen tolleen että se vie mahdollisimman vähän tilaa :)

   Poista
 37. Tosta "alkovista" tuli ihan sairaan kiva!! :)

  VastaaPoista
 38. Tiara oli näyttävästi innokaasti mukana järjestämässä kämpää uusiksi :D kuviasta päälellen:) ja muutenkin tosi kivan näkönen kämppä ja varsinkin kun vaihdoitte ruokapöydän ja sängyn paikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahh joo oli se kyllä innokas pikku apulainen :DD Kiitoksia paljon :)!

   Poista
 39. Ei vitsi ihan LOISTAVA tuli!!!!! :) hyvinhän te tosa tolleen mahutta asusteleen vaikka useemmanki vuoden! :) ja jos haluatte, voitte laittaa verhokiskon ja vaalean verhon siihen "alkovin" pätkälle tuomaa yksityisyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana<3 Ja joo toi verho meillä ois tarkoitus laittaakin, pitäis vaan jaksaa hommata sellanen kisko jostain :D! Mistähän niitä sais...

   Poista
 40. Todellaki pisteet Otolle ! (: Fiksu ja tosi kivan näkönen järjestely,niinku joku tos aikasemminki kommentoi,niin tuli itelläkin himo alkaa järjestelee kämppää uudelleen ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Otolla aina joskus välähtää :D! Ja kämpän uudelleen järkkäily on kyllä jotenki tosi kivaa ja piristävää! :)

   Poista
 41. tosi hyvä järjestely! ei ois kyl itelle tullu mieleen :D ootteko koskaa ennen ajatellu tota vai saiko otto ton yhtäkkiä päähänsä? :) laitathan sitte kuvia tiaran ikiomasta huoneesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)! Siis no ollaanhan me mietitty vaikka mitä mut toissapäivänä Otto vaan sano et nyt tehdään niin :D! Juu laitan ihan varmasti kuvia :)

   Poista
 42. Itse en ainakaan ahtautuisi lapsen takia muualle vain sen takia, että lapsi saisi oman huoneen. Jos lapsia joskus hankkisin, pitäisi myös vanhemmilla olla oma makuuhuone ja jos ei varaa isompaan asuntoon, ei lapsia. Eikä niin, että pienet terrorisoisi vanhemmat pois omasta huoneestaan. Muutenkaan en tykkää, että ruokailutila olisi olohuoneessa, jokaisessa huoneessa pitää olla sinne kuuluva yksityisyys ja käyttötarkoitus. Kallista vuokraa kun maksaa tai vastiketta, niin kyllä aikuiset saa silloin päättää missä nukkuvat. Toki kukin tavallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ihan hyvä että sulla ei ole lapsia.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Anonyymi: Eihän niitä lapsia hankita sisustustyyliin sopivaksi. ;) Järjenkäyttö olisi välillä ihan sallittua. Joskus esim. vanhemmat sekä lapsi nukkuvat paremmin eri huoneissa. Kaikilla ei ole varaa muuttaa isompaan asuntoon, eikä välttämättä tarvekaan. Ihan hyvin sängyn tai ruokapöydän voi laittaa olohuoneeseen, ei missään lakikirjassa sitä ole kielletty. Vaihtelu virkistää. Ja aika moni kuitenkin syö olohuoneessa telkkarin ääressä ;)

   Iina ja Otto: Mun mielestä tuo teidän järjestely on tosi hyvä! Meillä ei harmikseni ole tuollaista alkovia, johon sängyn olisi voinut laittaa. Joten meillä on sitten olohuoneessa jenkkisänky! :D Mutta hyvinhän siinä vieraat istuskelevat kivan päiväpeiton päällä tyynyihin nojaten. Pääasiahan on, että te itse viihdytte.

   Hyvää kesää teidän perheelle. Meillä on myös pieni tyttö, kuukauden Tiaraa nuorempi ja on aina kiva käydä seurailemassa mitä teille kuuluu. :)

   Poista
  4. "ahtautuisi lapsen takia muualle" mitä ahtautumista tossa nyt on kun toi uus alkovi on melkein niinku huone :D sitä paitsi tottakai täytyy tehdä uhrauksia jos lapsia hankkii. jos sä et tykkää että ruokailutila on olohuoneessa niin se on sun asias.. voithan sä hankkia niin ison asunnon et kaikille huoneille on "sille kuuluva yksityisyys ja käyttötarkoitus" mut toivottavasti et hanki lapsia kun sun mielestä lasten takia ei pitäisi uhrautua yhtään mihinkään..

   mut mun mielestä toi uus järjestely on tosi fiksu ja näyttää hyvältä :)!

   Poista
  5. "Pienet terrorisoisi vanhemmat pois omasta huoneestaan" mun mielestä se ei ole kyllä Tiaran terrorisointia jos me itse halutaan antaa sille oma huone ja viihdytään tässä talossa/kämpässä ja mahdutaan tänne oikein hyvin. Kyllä lasten takia haluaa ja pitääkin tehdä uhrauksia, eikä kaikkea voi ajatella noin mustavalkoisesti kuin sinä anonyymi aloittaja teit.

   Poista
  6. Evemariia: Kiitos paljon! Ei siinä mitään vikaa ole jos on jenkkisänky olkkarissa, niin oli munkin äidillä sillon kun vielä kotona asuin ja se oli ihan hyvä ratkaisu :D Ja sängyllä on mukava istuskella ja ennenkaikkea makoilla ja kattoa telkkaria iltaisin :D! Kiva että tykkäät seurailla mun blogia ja ihanaa kesää teidän perheelle :)!

   Anonyymi 19.55: Kiitos paljon :)!

   Poista
 43. Moikka, meillä oli vanhassa asunnossa kanssa tollain makkari, kun olkkarissa oli just sopiva syvennys sille, lisäksi laitettiin siihen kattoon verhotanko ja nätit vaaleet verhot, niin ei päivän aikana sänky näkynyt vaan oli nätisti piilossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noin olis meilläkin tarkotus tehdä että laitetaan vielä verho näkösuojaksi :)! Tollaset syvennykset on kyllä käteviä :)

   Poista
 44. Paljon kivempi kämppä nyt.. Keittiö oli niin tylsä ja pelkistetty, tuo on kuin tehty makkariksi:)! Tiara on ihana vaava muuten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Joo olihan se aika koruton kun ei ollut kauheasti tekstiilejä tai mitään! Tiara on maailman ihanin<3

   Poista
 45. Näyttää tosi kivalta, etenkin toi uus alkovi! Valkoisen ja vaaleanvihreän yhdistelmä on myös ihana :-) Ja Tiaran huoneesta tulee varmaas superkiva :-)

  Yks juttu mua hämää! Oon aina kuvitellut teidän asunnon pohjapiirustuksen erilaiseks tai jotenkin käsittänyt sen väärin vaikka oonkin nähnyt monia kuvia teidän kodista :-D Oon luullut, että olkkari tulee vasta ton alkovin ja keittiön jälkeen ja että toi partsin ovi olis olkkarissa.. heh. Mutta siis tosi kivalta näyttää kyllä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihan hirmusti! En millään malttas oottaa et pääsen sisustamaan neidille omaa huonetta :)! Ja en tiiä jos noi mun kämppäkuvat on sit ollu jotenki hassussa järjestyksessä, tai epäselviä tai jotain :DD Mut joo olkkari on ennen keittiötä, alkovia ja parveketta :D Hauskaa kesää sulle!

   Poista
 46. nonnii nyt saatte panna rauhas ettei tiara herää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis toihan oliki just oton ja iinan tavoite... .-.-...

   Poista
  2. Joo siis niinpä toihan olikin se meidän ainoa tavoite :----D not

   Poista
  3. ainoa.. eli yks niistä :DDDD

   Poista
  4. tuli kyllä ihan sama mieleen.....:D mut en ajatellukkaa sitä tänne sanoa,taino nythän sen sanoin mut joo..

   Poista
 47. On kyllä tosi hyvä järkkä nyt! Ja sulonen väsynyt Tiara! :D

  VastaaPoista
 48. Tosi kiva järjestys ! :) Tiara on ihan yli söpö :)

  VastaaPoista
 49. Hieno järjestys! Mun mielestä on mahtavaa, että osaatte ottaa kaiken irti siitä kämpästä, mikä teillä nyt on. Ei aina tartte olla valitsemassa isompaa (ja kalliimpaa), jos vain osaa käyttää mielikuvitustaan ja hyödyntää jo olemassa olevia mahdollisuuksia. Oikein kiva juttu. :)

  Ps. Tykkään teijän Potter-kirjoista. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥