keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Moikka pitkästä aikaa!

Täällä nyt on ollut jos jonkinmoista spekulaatiota mun poissaolosta ja mä pahoittelen yli viikon hiljaiseloa, mutta sille on syynsä. Kuten olen blogin facebook -sivustolla jo viikko sitten kertonutkin, me oltiin koko perhe kipeänä ja vasta tällä viikolla on alkanut olo parantumaan vähän. Edelliseen postaukseen tulleet aika törkeät kommentit tietysti ovat myös osasyy siihen että kirjoittelu ei ole pahemmin huvittanut sängynpohjalta kuumeisena ja migreenin kourissa. Mä en koe olevani velvollinen ottamaan hymyssä suin vastaan kaikkia ilkeyksiä joita ihmiset vain ikinä jaksavat keksiä vain siksi että mulla on blogi ja mun mielestä on aivan naurettavaa edes ajatella niin. Senpä takia blogi tuleekin lähiaikoina kokemaan muutoksia, joiden laajuutta en aivan vielä ole päättänyt mutta jotka kaikki tulevat kyllä huomaamaan. 
            Mä niin kovin mielelläni jatkaisin mun blogia sellaisena kuin se on, mutta en vain kertakaikkiaan kykene siihen enää, tää kun ei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun näitä kommentteja mun blogiin tulee. Ei kukaan halua lukea tuollaisia asioita joita te jotkut musta kirjoittelitte, varsinkaan niitä mitä mä oon jättänyt julkaisematta. Mun pappaa lainaten "Hulluahan se on laittaa itsensä sinne toisten haukuttavaksi". Mun pappa on oikeassa, me bloggaajat ollaan hulluja, kun altistetaan itsemme vapaaehtoisesti kamalille idiooteille, mutta minkäs sitä mahtaa kun tää on silti niin pirun ihana ja antoisa harrastus! Mutta niin hullu mä en halua enää olla että saisin samanlaisia kommentteja kuin tähän asti.
             Mä haluan vielä kerran kiittää teitä kaikkia jotka olette mielettömiä kannustuskommentteja edelliseen postaukseen jättäneet,jokaikisen niistä oon kyllä lukenut moneenkin kertaan ja te ootte ihan parhaita♥♥♥ Mä en tiedä milloin palaan normaaliin postausarkeen, koska en tosiaan ole  vielä päättänyt mitä mä teen blogin kanssa tulevaisuudessa, mutta siihen asti meitä voi seurata edelleen facebookissa ja nyt myös Instagramissa jota vihdoin oon oppinut käyttämään, @iinalaura on nimi. Toivottavasti mä keksin pian oikeanlaisen uuden tavan toteuttaa postauksia jotta pääsen vihdoin kertoilemaan kuulumisia ja kaikkea muutakin kivaa. Sen verran voin kertoa kuulumisista että äiti tuli tänään tänne (jee!!), Tiaralla on huomenna valokuvaus vauvakerhossa (jee!!), muutto on aikaistunut huikeasti yhdellä päivällä (jee!!) ja mennään viikonloppuna ostamaan meille uusi sohva (jee!!).

Ihanaa loppuviikkoa♥


Kuvissa iloinen Tirriäinen uudessa Missoni for LINDEXin ihanassa bodyssa♥

109 kommenttia:

  1. voi hitto ku sapettaa sun puolesta, en tiedä millä oikeudella ihmiset kuvittelee saavansa kirjotella kaikkia paskakommentteja.

    mulla on ollu niin ikävä sun postauksia ja todellaki toivon että jatkat bloggailua! jätä idioottien ala-arvoset kommentit omaan arvoonsa.

    oot ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana kannustuksesta, ihana kuulla että ikävöit mun höpinöitä!♥ Kyllä mä aion jatkaa!

      Poista
  2. En vain tajua miksi jotkut haluu tuottaa sullekki pahaa mieltä kommentoimalla ilkeetä. Tai miksi tosi monet haluu aina jokaista varsinkin vähäänkää tunnetumpaa bloggaajaa morkata. Oikeesti voimia, yritä muistaa et suurin osa meistä kuitenkin rakastaa sun blogias ja ymmärtää kyllä, että säkin olet ihminen. Paranemisia sinne, toivottavasti koko perhe alkaa pikkuhiljaa selättää pöpöt! : ) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sitä tajua mäkään, se on niin naurettavaa! Kiitos ihan hirmusti kauniista sanoistasi!♥ Ja ollaan onneksi pikkuhiljaa parannuttu, toivottavasti ei nyt tulis mitään flunssia pitkiin aikoihin! Ihanaa syksyä :)

      Poista
  3. mulla oli jo ikävä sun postauksia vaikka teitä facessa ja instassa seurailenki :) paljon tsemppiä iina teille ja et todellakaan oo ansainnu yhtään negatiivista kommenttia, mun mielestä on aivan mahtavaa että ossat jo noin nuorena ottaa vastuun ja osaatte varmasti kasvattaa tiarasta ihanan ja kiltin tytön! Toivottavasti jatkat bloggailua <3
    Ihana tuo tirriskän body :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanasti sanottu, kiitos tosi paljon♥ Et uskokaan kuinka paljon juuri tuotit mulle hyvää mieltä :)! Kyllä mä aion jatkaa bloggailua!

      Poista
  4. Hitto noitte idioottejen kanssa!
    Muista se että oot mahtava nainen! Annan noiden idioottejen jäähä varjoonsa. Toivottavasti sua näkee taas pian täällä blogin puolella, mutta älä ota stressiä tästä blogista. Tää on kuitenki vaan blogi (: Oma perhe ja terveys etusialle ! Tsemiä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta ja ymmärryksestä, oot ihana!♥♥

      Poista
  5. Hmm. Tekee mieli sanoa jotain mut en oikeen osaa pukea sitä sanoiksi. Ei olla juteltu pitkäääääään aikaan, ainakaan sen jälkeen ku muutit Oulusta pois ja oot muuttunu kyllä tosi paljon ainaki blogin perusteella sen jälkeen. Mut tykkään silti lukea tätä ja olla perillä siitä mitä sulle kuuluu ja miten Tiara kasvaa. Tulee ehkä vähän stalkkeri-fiilis mut eikai sille voi mitään. En haluais että muutat sun blogia mitenkään, enkä oo ikinä ite saanu ku korkeintaan 3 inhottavaa anonyymikommenttia omaan blogiin, mut tiiän että se on ihan kamalaa ja siinä silleen ymmärrän. Mut tsemppiä teille silti <3 Nii ja oon tosi huono ees kommentoimaan kellekkään mut nyt teki mieli :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Reetta, ihana kun tulit kommentoimaan!!♥ Oonhan mä joo Ouluajoista muuttunut, ei me olla ees nähty kun pariin kertaan ohimennen mun muuton jälkeen, mut silti mustakin on kiva lueskella sun kuulumisia sun blogista ja ois kiva nähä muutenkin jos tullaan vaikka Ouluun tms :) Kiitoskiitos vielä, oot ihana ja piristi kyllä kun tulit avaamaan sanaisen arkkusi! :D♥

      Poista
  6. Apua, siis nuo kommentithan oli ihan hirveitä, mitä kävin lukemassa.. Ainahan sä voit hyväksyä kommenttien kirjottamiset ainoastaan niille, jotka uskaltaa kirjottaa blogger- tunnuksen kanssa, eikä piilottele sielä anonyymisti raukkana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta, ois pitänyt laittaa anonyymikommentointi pois jo aikoja sitten mut oon vaan jahkaillu niin kauan ja sitten tulee tämmöstä :/

      Poista
  7. voi harmi kun ilkeitä viestejä saat, postauksiasi on kiva lukea!

    VastaaPoista
  8. Missä sun oma synttäripostaus jonka lupasit :(<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä missä kaikki muutkin luvatut postaukset: tulossa, sitten kun blogin tulevaisuus on selvillä! Ihana kun kaipailet :)♥

      Poista
  9. Voi ei, en tajuu miks ihmiset haluu olla tahallaan ilkeitä. Mun mielestä sä oot just ihana bloggaaja ja sun postauksia on aina mahtava lukea. Ymmärrän kyllä ettei haukkamakommentit ole kivoja ja ne jäävät kyllä mieleen. Musta sä et kuitenkaan ole mitään ihmeellistä postannu, josta olis mitenkään alkaa mitään valittamaan. Toivottavasti tilanne selvenee ja kaikki kääntyy parhain päin <3 Sekä tietysti Tiaralle huippusuuret onnittelut syntymäpäivän johdosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä siinä onkin kun aina ne löytää sanottavaa vaikkei mitään kovin provosoivaa edes kirjoittaisi/esittelisi kuvissa :D Mutta kiitoksia paljon ihanasta kommentista, upeaa kuulla että tykkäät! Just sunkaltaisten lukijoiden takia on ihanaa blogata! Ja Tirriskä kiittää myös :)

      Poista
  10. Sun blogi on yks kivoimpia blogeja mitä luen :)
    Toivottavasti jatkossakin saisi lukea sun kirjoituksia ja kuulumisia!
    Hauskaa syksyn jatkoa koko teidän poppoolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! Saat lukea jatkossakin ja hauskaa syksyä sinnekin :)!

      Poista
  11. saakelin ärsyttäviä! vaikutat iha sairaa hyvältä ja rakastavalta äitiltä mutta älä ota niistä itseesi vaikka se on vaikeeta! :) tsemppiä laura! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura? :D Eikö kirjoittajan nimi ole iina? ;)

      Poista
    2. Oisko vaikka toinen nimi yms ? :D

      Poista
    3. Kiitoksia! Ja joo tosiaan, Iina on mun nimi mut Laura on toinen nimi, jota en kyllä koskaan oo käyttänyt muuten kun nyt Instagramissa iinan perässä :D

      Poista
  12. voi ei, jätä unholaan tuollaset! ;o sun blogi on aivan mahtipontinen! teiän arkielämää on ihana seurata! i love it! :)voimia, paranemisia ja tsemppiä koko perheelle ja uuteen asuntoon! (jos en enää pääse lukemaan teiän superhyber ihania postauksia) ja paljon onnea vielä pikku tiaralle ja äidille myös!<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pääset varmasti jatkossakin lukemaan! Kiitoksia ihan todella paljon ihanasta kommentista, tuli niin hyvä mieli♥♥ Ja kiitos onnitteluista!

      Poista
  13. Aaah, älä ainakaan missään nimessä lopeta blogin pitämistä! Sun blogi on oikeesti mun superlemppari, ootte koko poppoo niin ihania ja äääh, odotan aina ihan superinnolla uusia postauksia. <3 Ja muuta tätä mahdollisimman vähän, koska tää on niin mahtava näin. Ymmärrän toki että ilkeät kommentit ärsyttävät, mutta jos vaikka laittaisit oikeesti tän anonyymientoinnin kokonaan heteks pois? Tietty sillon jää myös kivoja kommentteja pois, mutta saisit ainakin hengähtää hetken inhottavista kommenteista. :) Tsemppiä, oot huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En aio lopettaa! Ja voi kiitoskiitos ihana, mahtavaa kuulla miten paljon tykkäät mun blogista! En mäkään tätä haluaisi muuttaa mutta anonyymikommentointi tosiaan nyt lähtee pois, joten teehän sinäkin ihanuus tunnus tänne niin voit jatkossakin kommentoida! Kiitos paljon ja itse oot huippu!

      Poista
  14. Jos saa yhden toiveen esittää ni haluisikko täällä jakaa ton edellisen postauksen ruisnappejen 'täytteen' ? :) ja niin,käveleekös Tiara jo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on perinteinen Toast Skagen -täyte eli googlaamalla sen löytyy useampaa eri versiota, meillä siihen tulee Dijon -sinappia, Creme fraichea, katkarapuja, sitruunamehua ja ruohosipulia kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Tirriskä ei kävele vielä ilman tukea, mutta ottaa kyllä yksittäisiä askelia ilman tukea joka päivä, enimmillään on tullut viisi askelta putkeen ilman tukea! :)

      Poista
  15. Olipas iloinen yllätys kun täällä oli uusi postaus!! Jo on ollut teitä ikäväkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva että yllätyit iloisesti ja ihana kun ikävöit :D!♥

      Poista
  16. Apua,älä ny ainakaa bloggausta lopeta! :(<3 hitsit jos ois olemassa sellain laite et vois suodattaa automaattisesti tuhmat anot pois! D: (minä ja mun upeat vertailukuvat</3). Sitä nyt tarvittas kiperästi! Koska myös anotkin kommentoi monesti sun blogia(positiivisesti!). Mutta oot ollu tähän saakka tosi urhee ja jaksamisia! :) onneksi parannuitte!<3 synkästä ilmapiiristä huolimatta,mä nauroin tolle ihana-Tiaran irvistyskuvalle! :D aivan mahottoman hauska tytär teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En lopeta bloggausta kokonaan, mut nyt tulee valitettavasti ainakin sellainen uudistus että kaikki anot suodattuu pois kun bloggerissa ei sellasta tunnistusohjelmaa vielä ole joka erottelisi kakkapäät mukavien joukosta :( Mutta kiitos ihan hirveesti♥ Tirriskä on kyl maailman paras ja hauskin ipana♥

      Poista
  17. Kävin äsken lukemassa viime postauksen kommentteja ja mulle tuli tosi paha mieli sun puolesta. Miten ihmiset voikin olla noin julmia :-( Auttaisikohan jos poistaisit anonyymien kommentointimahdollisuuden?

    Toivottavasti löydät pian taas mieleisen tapasi toteuttaa postauksia! :-)
    Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen kun vain tietäisi :( Mut kyllä se varmaan juu auttaa, tuskinpa ne ilkimykset uskaltaa omalla nimellään tulla mitään sanomaan, joten anokommentointi on nyt lähdössä pois :)Kiitos paljon♥♥

      Poista
  18. Ihanaa että postasit :) On kiva kuulla teistä..myös jatkossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Kyllä jatkossakin saa meidän juttuja täältä lueskella kunhan pääsen taas rytmiin kiinni pitkän tauon jälkeen!

      Poista
  19. mua ärsyttää nyt sunkin puolesta jo niin paljon noi tollaset kommentoijat ettei mitään rajaa, huhhu !:o Kyllä jokaisen pitäs saada ihan rauhassa postailla ja pitää blogia ilman että kukaan tulee haukkumaan.. Ja mnkä ihmeen takia pitää tahallaan toisen mieli pahastuttaa... Voimia sulle ja toivon että mihin ikinä päädytkään niin saisin olla blogin mukana..!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samaa mieltä sun kanssa, ei noita voi ymmärtää :// Mutta kiitos paljon ja kyllä mun höpötyksiä saa täältä jatkossakin lukea!

      Poista
  20. Ihanaa, te ootte täälä taas!!! <3
    Onko sairasta sanoa, että mulla oli teitä ikävä? :D Noh, ei nyt ehkä teitä, mutta teidän kuulumisia ja noh niin. En mä osaa selittää. Teijän koko perhe on niin ihana ja teijän arkea on ihanan piristävä seurailla <3
    Jännityksellä jään odottamaan millaisia muutoksia on luvassa, toivottavasti et kuitenkaan salasanan taakse siirry!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä ihana kommentti!!♥ Mulle tuli ihan tosi hyvä mieli sun sanoista! Kyllä mäkin ikävöin bloggailua ja sitä että saa jutella teidän lukijoiden kanssa :) Blogi ei mene salaiseksi mutta anokommentointi lähtee pois joten tee säkin kipinkapin blogger-tunnukset niin saat kommentoitua jatkossakin jos haluat :)!

      Poista
  21. Hei Iina!

    Toivottavasti pidät ainakin blogisi kaikille julkisena, meinaan itse ainakin haluan ehdottomasti jatkaa juttujesi seurailua! :) Olet mielestäni kepeästi yksi parhaimpia bloggaajia, ihanan positiivinen, suora, sydämellinen ja no, ihana! :D Kiitos kauheasti tästä blogista ja siitä, että haluat jakaa meille palasia elämästäsi. Toivon sinulle paljon tsemppiä ja jaksamista noiden idioottikommenttien suhteen. Kunpa voisit jättää ne vain omaan arvoonsa (tai no arvottomuuteensa!), mutta se on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty. Muistathan kuitenkin sen, että suurin osa täällä pyörijöistä on meitä tsemppaajia, blogisi innokkaita seuraajia ja teidän perheenne puolesta aidosti onnellisia ihmisiä! :)

    Kaikkea hyvää teille ja toivottavasti pääset pian selvyyteen blogisi tulevaisuuden suhteen! Uusia postauksia odotellessa. :-) Aurinkoista syksyn jatkoa! <3

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Kommenttisi veti mut kyllä ihan sanattomaksi, miten voitkin olla noin ihana! Kiitos ihan hirveän paljon :)♥ Musta on upeaa kuulla että tykkäät noin kovasti ja miten kauniisti kuvailitkaan mua! EN oikeesti tiiä mitä sanoa, mutta mulle tuli kyllä tosi tosi hyvä mieli! Kiitos vielä ja aurinkoista syksyä sinnekin!♥♥

      Poista
  22. Vasta vähän aikaan sitten sun blogia lukeneena, en voi muuta sanoa kun että vau!! Täällä joku on joskus sanonut, että elät jossain pilvilinnassa yms. aivan mahtavaa, että oikeesti tollasta onnea on!! Ihanan piristävää lukea, miten sun lapsen isän päivään tuo piristystä kun näkee teidät tytöt ensimmäisenä työpäivän jälkeen. Ihanan yksinkertaisia ja arkisia asoita, jotka tekee ihmisen valtavan onnelliseksi. Ja mä todella uskon, että tollaset "teinivanhemmat" (lainausmerkeissä siksi, että mun mielestä ette edes ole teinejä enää :D) voi todella olla onnellisia yhdessä, elämän loppuun asti. :)

    Blogimaailma on julma. Olen itse sitä mieltä, että olet valintasi tehnyt kun olet päättänyt alkaa tänne julkisesti elämästäsi kertomaan. Maailma on täynnä idiootteja, jotka kirjoittelevat tällaisiin blogeihin juuri ihan mitä sattuu, nimenomaisenaan tarkoituksenaan loukata, satuttaa tai ainakin ärsyttää. Ole vahva, ja ajattele, että ne jotka todella tätä blogia lukevat, ovat pyytteettömästi onnellisia puolestasi ja kiinnostuneita kuulumistasi. :)

    Lyhyen "tuttavuuden" perusteella olen jo ottanut sinusta mallia tulevaisuutta varten. Oma elämäntilanteeni ei vielä ole lähelläkään äitiyttä (opiskelen sosiaalityötä yliopistossa), mutta toivon, että sitten joskus kun lapsia toivottavasti on, osaan olla yhtä rakastava, välittävä, huomioiva mutta kuitenkin rento mutsi! :) Kerta kaikkiaan on aivan ihanaa lukea kaltaisestasi tavallisesta arkionnellisuudesta!! :)) Olet ihana ja ainutlaatuinen, ja olet ansainnut kaiken onnen mitä sinulla on. Nauti siitä täydellä sydämellä, ilkeistä kommenteista huolimatta.

    Olen anonyymi, mutta myös kommenttini kohteen halutessa valmis kertomaan kuka olen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä kommentti, ihan mieletön! Kiitoskiitoskiitos♥

      Ihanaa että muistit mitä Otto kirjoitti omassa postauksessaan meistä! Se on ihan totta että pienet ja arkiset asiat on ne jotka ainakin meidät tekee onnelliseksi! Kyllä mäkin uskon että meidän rakkaus voi kestää, nuoresta iästä ja lyhyessä ajassa tapahtuneista suurista mullistuksista huolimatta :)

      Se on totta että blogimaailma on julma, se ei vain mun mielestä ole oikein että ihmiset saavat pahoittaa täysin syyttä toisten mielen ilman mitään seuraamuksia. Tottakai sen tiedostin kun bloggaamisen aloitin että kaikennäköisiä idiootteja netistä löytyy, mutta mun mielestä vaan mikään ei oikeuta toisten haukkumista, ei edes se että asettaa itsensä julkiseen asemaan. Mutta tää on vaan mielipide-ero, kyllä mä senkin tiedostan että suurin osa mun lukijoista on kuvailemasi kaltaisia ihania ihmisiä, kuten sinä! :)

      Onnea opintoihisi ja isot kiitokset vielä sun kauniista sanoistasi, erityisesti siitä miten kuvailit mua äitinä! Ihanaa syksyä, ja oi kerro kerro kuka olet, ois mahtava tietää! :)

      Poista
  23. Älä ainakaan missään nimessä lopeta blogiasi, olet huippu kirjoittaja ja ihana ihminen!! <3 Paras blogi, jota luen! Kateuttaan ihmiset ovat sanoneet nuita hirveyksiään, kuitenkin kaikki tiedämme ettei ulkonäössäsi ole mitään vikaa, päinvastoin: Olet täydellinen! :) Paljon tsemppiä ja pikaisia paranemisia <3 Ihania kuvia Tirriskästä!

    VastaaPoista
  24. Alkoi kiukuttaa millaisia kommentteja sulle oli tullut! Ihmetyttää miten jotkut ihmiset kehtaavatkin. Vierailen blogissasi usein ja ihailen miten iloinen jaksatkaan olla. Onnistut jotenkin välittämään blogin kautta sitä iloa ja positiivisuutta ainakin minulle. Tätäkään postausta ei vain voinut olla lukematta ilman hymyä, kun näki kuvat Tiarasta :D Teillä on ihana tytär :)Onnittelut vielä teille molemmille synttärien johdosta.

    VastaaPoista
  25. En kestä kun Tiara on NIIN ihana! Oon aina sanonu että en tykkää pikkulapsista, mutta sun blogin ja Tiaran myötä oon ihan vauvakuumeen partaalla! Toi lapsi on vaan maailman sulosin ilmestys! <3

    -Alexandria (rantapallo.fi/just1wayticket)

    VastaaPoista
  26. Voi kun Tiara näyttää noissa kuvissa niin isolta tytöltä! Tosi suloinen :)
    Tsemppiä Iina, toivottavasti et lopeta bloggaamista koska tää on niin päivien piristys aina kun löytää sulta uudelta postauksen <3

    VastaaPoista
  27. Täällä eräs ikäloppu blogisi seuraaja, itsekin 10kk ikäisen tytön äiti. Vaikka ollaan ihan eri ikäryhmää, blogisi on yksi lemppareistani. Olet upea äiti, sinulla on sana hallussa. Ilkeiden kommentoijien tarkoitus on juurikin saada sinut lopettamaan ja lannistaa sinua. Älä vain tee niin, olet heitä vahvempi ja järkevämpi.
    Kirjoituksesi saavat aina hyvälle tuulelle. Onni tulee nimenomaan arjesta ja pienistä asioista. Loppuun vielä aforismi: Silloin kun on vaikeaa, on tarkoitus jatkaa eikä lannistua.
    -T

    VastaaPoista
  28. Huoh angst -.- hoida se anoreksia kuntoon äläkä täällä itke -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän ruma hiiri se siellä huutelee, kun ei uskalla naamaansa näyttää? kasvasitko isoksi

      Poista
    2. Siis ei herranjumala, miten oikeesti jaksaa vääntämällä väääntäää jonkun provoyrityksen????oikeeesti en kestä:DD

      Mun mielestä voisit sulkea anonyymeiltä mahikset kommentoida tai jätät kaikki ainakin julkaisematta, varmasti sulle tulee niistä pahamieli kotosalla mut ei ainakaan tänne synny niin kiivaita/törkeitä haukkumis keskusteluja..

      Ja jee!! instagram vihdoin, alan heti seuraa ;)

      Poista
    3. ei luoja mä en kestä. mikä teitä vaivaa anot?!

      -tiina

      Poista
    4. Ei jumalauta et ihmiset osaa olla samaan aikaan huvittavii sekä säälittäviä... En oikeesti ymmärrä noita,varmaa tuolla kirjotteli joku pullahiiri taas... ;) älä välitä noista saatanan ilkeistä anoista! Oot upee nainen ja paras äiti Tiaralle! :)<3

      Poista
    5. Kenties kateellinen Iinalle?!

      Iina älä missään nimessä lopeta bloggausta! Tätä sun blogia on niin ihana lukee! En paljo muita luekkaan ku tätä!!♥

      Poista
  29. En huomannutkaan että sinulle oli tullut negatiivista kommentia edelliseen postaukseen! Blogisi on ihanaa luettavaa :) Tsemppiä sinulle :)

    VastaaPoista
  30. Kivaa ku "kaikki" ihmiset kehtaa netin kautta postata kaikenlaista ilkeyttä... Mut todellisuudessa ne vaan hymyilee ja kävelee ohi.

    Yritä olla niinkui niitä ei oliskaan! Elä rakkaudella ja ilolla, jonka saat parhaiten perheeltasi ja ystäviltäsi. Olet ihana ihminen!! Tsemppiä siel, älä oo enää pahalla mielellä. ♥ p.s ainakin Tiara saa sinut nauramaan, aivan varmasti! Minutki saa hymyilemään noiden kuvien perusteella!

    VastaaPoista
  31. Ilkeät anonyymikommentit on mun mielestä jotain niin käsittämätöntä, ku itellä on kuitenki tapana yrittää kommentoinnilla jättää kiva mieli bloggaajalle. Eihän sitä oikeassakaan elämässä lauota päin tuntemattomien naamaa ihan mitä tahansa. On lapsellista kuvitella, että niin voi tehdä netissä vaan sen takia, ettei kasvojaan ja henkilöllisyyttään joudu välttämättä laittamaan esille.

    VastaaPoista
  32. Voi sinua <3 voisin tirvasta turpaan oikeesti noita kaikkia ilkeilijöitä... Jos niiden takia et voi jatkaa blogia kuten ennen niin kyllä surettaa ja harmittaa :( maailma on julma.

    VastaaPoista
  33. Et saa lopettaa bloggaamista eikä saa laittaa salaiseksi, oot huippu! :)

    VastaaPoista
  34. Ajattelin taas laittaa viestiä taas, oon niin huono kommentoimaan vaikka aina luen jokaisen postauksen ja tuot vaan hymyn huulille. Tiarakin on niin hyväntuulinen pallero että! Ihania olette.
    On se vaan niin väärin että suomalaiset ovat niin kateellisista sorttia ja heti jos huomaa että toisella menee hyvin, ei osata olla iloisia tämän puolesta. :(
    Mulla ihan omassa lähipiirissäkin on muutama kaveri alkanut puhumaan musta p*sk**, kateuttaan..hyvähän se on anonyyminä täällä piiloutua ja pönkittää omaa huonoa itse tuntoa..
    Voishan sitä sanoa, että älä välitä tuommoista ilkeistä kommenteista, mutta totta kai ne satuttaa!! Täytyy vaan ajatella että niillä on itsellään vaan paha olla.
    Kaikkea hyvää teille Iina, onnea kummallekin neidille syntymäpäivien johdosta. Ja hyvää muuttoa! ♥ tsori, kauhee novelli taas :D

    VastaaPoista
  35. En kestä. Toi teiän skidi on niin ilonen näissä kuvissa, et alan joka kerta hymyilemään, kun luen tätä blogia. Mähän en pidä lapsista, jooniivarmaa, oikeastaan eihän ne kaikki taidakaan olla niin kauheita...

    Eli jos mulle tulee vauvakuume, syytän tätä blogia ja tota pikkuneitiä. :D

    VastaaPoista
  36. Ei oo kyllä yhtään kivaa tuollainen :-( Yhdessä blogissa johon tuli ilkeitä kommentteja niin se bloggaaja kirjoitti jotain että ottaa kyllä ip osoitteet ylös ym, niin loppui siihen paikkaan ne ilkeet kommentit kun kirjoittajat säikähtivät pahasti.. Jos kokeilisit tälläistä? Ip osoitteestahan voi oikeastikin saada paljon selvää, mutta se tuskin oikeasti kannattaa koska poliisi tuskin paljoa tekee jos on vain tullut muutamia loukkaavia kommentteja.. Mutta tuollainen säikäytys voisi toimia! Jos aiot noin tehdä niin älä sitten julkaise tätä kommenttia kun muuten ne idiootit näkee :-) Oot ihana♥

    VastaaPoista
  37. Aivan ihana lapsi :)tuo hymy on aivan valloittava!

    VastaaPoista
  38. Ihanaa kun kirjotit! Sun blogi saa aina niin hyvälle mielelle, etenkin noi kuvat, niistä aina huokuu iloa. Itselläni ei vielä lapsia ole, mutta voi teijän Tiaraa, se on kyllä niin suloinen, toivon todella että voin omille lapsilleni olla yhtä hyvä äiti kuin sinä!

    Tosi ikävää noi ihan turhan ilkeilyt, ihan turhaa energiaa siihen menee kaikilla, ei toisen onni ole keneltäkään pois! Itse uskon ainakin että jos jakaa iloa eteenpäin, sitä myös itse saa, negatiivisuudella ei saavuteta mitään!

    VastaaPoista
  39. Mulla oli jo ikävä Tiaran ihania hymykuvia! Ja sun vielä ihanempia postauksia :-) Mua itteekin ärsyttää tosi paljon nuo ihmiset, jotka pukeutuu siihen anonyymin viittaansa ja alkaa arvostelemaan noin kamalasti ja kauheasti toisia ihmisiä.. :-( Mutta tsemppiä, sä oot niin ihana ihminen ja mä toivon syvästi että et ikinä lopettais tätä touhua.. :-) ♥

    VastaaPoista
  40. Tänään just mietin että mitenhän noi ihmiset voisivat opetella kanavoimaan pahaa oloaan eri tavalla kuin sun haukkumisena? Tuleeko niille parempi olo ku saa toisen mielen pahoitettua? Enpä usko, ehkä olis aika keksiä uus ja toimivampi harrastus ;) Ehkä herätät niin paljon kateutta kun olet kaunis ja nuori ja sulla on ihana mies, koti ja lapsi, mutta et kyllä mielestäni ole mitenkään niillä kertaakaan pröystäillyt, päin vastoin, ollut vain kiitollinen ja onnellinen :)) Tosi vaikeeta miettiä millasta muutosta olet ajatellut, voiko silleen laittaa että pitää olla kirjautunut käyttäjä että voi nähdä blogin nii ne jotka oikeasti haluavat seurata ja kommentoida liittyis edes nimimerkillä tunnistettavaksi?

    VastaaPoista
  41. Anonyymeiltä julmasti kommentointimahollisuus pois, ne jotka tahtoo kommentoida, rekisteröityköön. Mä kyllä uskon että negatiiviset kommentit jää siihen. On vaan ihan liian helppoa tulla haukkumaan ilman nimeä, että kantsii ottaa se mahis pois kun täällä pystyy.

    Myöhäset onnittelut vielä Tiaralle ja sulle, unohtu ihan onnitella!! <3

    VastaaPoista
  42. On jännä huomata, että ensin ihannoidaan laihuutta ja halutaan olla sellaisia ja sitten kun eteen osuu ihminen joka on sitä ihan luonnostaan tekemättä töitä sen eteen niin yllättäen sekin on ongelma!!! Eikö olisi parasta jos jokainen koittaisi viihtyä ihan vaan omissa nahoissaan, luulisi siinä jo olevan työtä kerrakseen. :)

    Ja Iina kaikilla asioilla on varjopuolensa. Etkö saisi rajattua kommentointia esim. vain nimetyille henkilöille? Olen seurannut innolla blogiasi koko vuoden ja pidän blogistasi paljon. Vaikutat fiksulta nuorelta äidiltä, joka viimeisen vuoden aikana on kasvanut ihmisena valtavan paljon! Annat itsestäsi ja perheestäsi oikein hyvän vaikutelman, älä siis sorru tuntemattomien kateellisten ilkeistä kommenteista(vaikka se onkin ikävää). Terveen itsetunnon omaavat eivät varmastikaan näe tarpeelliseksi kommentoida toisen ulkonäköä vastaavalla tavalla.

    Olisi kiva jatkaa blogisi lukemista! Mukavaa syksyä sinulle ja perheellesi! Ja paranemisia! :)

    VastaaPoista
  43. voi että ku osa ihmisistä on niin törkeitä :( ei taida oma elämä olla kunnossa kun pitää muihin se paha olo kohdistaa..
    mutta tää sun blogi on tosi kiva! ihana perhe teillä :)

    VastaaPoista
  44. voi eikääää! mä niiin toivon ettei tuu mitää kamalia muutoksia blogiin :( esim et se menis salaiseksi tai jotain. koska rakastan tätä sun blogias, sun tekstejä, kuvia, sun elämänasennetta ja kaikkea tässä<3 en kestä jos en voi lukee tätä ihanaa blogia enää koska tää on aina mun päivän kohokohta jos sulta on tullu uusia tekstejä. saattaa kuulostaa säälittävältä mutta niin ::DD ootte vaan niin ihania<3
    blogimaailma on julma ja aina löytyy ihmisiä jotka kirjottaa ilkeitä kommentteja! se on niin harmi että hyviä blogeja poistetaan ja laitetaan salaseksi sen takia :s suurin osa niistä kommenttien kirjoittajista on luultavasti vaan ihan tajuttoman kateellisia kun oot niin hyvässä kunnossa ja kaunis ja sulla on ihana mies, lapsi ja muutenki sun elämä vaikuttaa blogin perusteella aika unelmalta. ihmiset vaan tulee purkamaan kateellisuuttaan tänne..
    toivottavasti saat jonkun hyvän ratkaisun tähän! KAIKKEA HYVÄÄ TEILLE IHANAT<3
    terveisin sun ykkösfani ;)

    VastaaPoista
  45. Voi että, söpöliini tiara :)<3 oon pahoillani jos oon kommentoinut jotain ajattelematonta, usein vaan kysyn suoraan, en oo tarkoittanut pahaa niillä, olen vain ollut utelias/tietämätön :)
    On ollut tosi kivaa seurata sun blogia, aloitin jossain vaiheessa kun olit raskaana.
    Toivottavasti et sulje blogia kovin isolta joukolta. :)
    Minun blogissani on tapahtunut huuuuuuikea mullistus!!! Käy kurkkaamassa, mysteerimutsi.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  46. Tsemppiä ja jaksamisia kaiken suhteen, hyvä että ootte jo parantumassa kaikki :) Tiara osaa olla aina niin sulonen noissa otoksissa, voi vitsi! Ja jo vuoden ikäinen, kovasti myöhäsiä onnitteluja täältäkin <3

    VastaaPoista
  47. Voi kun Tiaralla on tukka kasvanut paljon ! (: Oot huippu muista se !

    VastaaPoista
  48. Anonyymeiltä kommentointi pois. Vaikka on meitä kivojakin anoja, niin kyllä mä ainakin olen valmis rekkaan jos haluan kommentoida sun blogiin. Uskon, että ikävät kommentit jää siihen.

    VastaaPoista
  49. Ihmiset on julmia. Netissä se on vielä helpompaa. On helppo sanoa että älä välitä. Itsellä kun meni 20 vuotta siihen että opettelin jättämään paskiaiset omaan arvoonsa.

    Joidenkin on näköjään vaikea käsittää että ihmiset on erilaisia (luojan kiitos) myös ulkonäöllisesti. Jotkut lihoo pelkästä ruuan ajattelemisesta ja jotkut eivät liho vaikka söisivät mitä. Kyllä olisi maailma tylsä paikka jos kaikki olisi samaan muottiin valettu.

    Toivotan tsemppiä sinulle ja perheellesi. Olette hyvinvoivan ja onnellisen oloisia :) Jatkakaa samaan malliin.

    Toivottavasti blogisi säilyy julkisena, tämä on paras blogi ikinä. Tätä on ihana lukea ja varsinkin kun itse olen nyt viimein raskaana. Mutta tottakai hyvinvointisi menee edelle.

    VastaaPoista
  50. Toisaalta, mitä jos kaikki lukijatkin jättäisivät kommentoimatta nuo ikävät kommentit. Nytkin tämän postauksen kommentit ovat lähes tulkoon pelkkää sen päivittelemistä. Tämä minunkin. Ei näistäkään tule hyvä mieli. Jos mihinkään provoyritykseen ei tartuta, niin eiköhän ne sitten jäisi pois, kun eivät saavuta tavoitettaan? Jos kaikki alettaiskin vaan kirjoittelemaan kaikkea kivaa ja ystävällistä. Tai ainakin asiallista. mummo

    VastaaPoista
  51. heii tsemii teille <3 mä toivon hartaasti et piät blogisi julkisena,etkä hirveesti muuttais mitää,tää on tälläsenä paras <3 ootte vaa nii ihania ! (:

    VastaaPoista
  52. Älä ainakaan lopeta bloggaamista!! Tee vaikka kommentointi mahdolliseksi blogger tunnuksella:) Ps: Rupesin seuraa sua instagramssa, mun nimimerkki on essisugarapple:)

    VastaaPoista
  53. älä ainakaa poista sun blogii, koska tää on yks parhaimmista. Onhan se ikävää kun haukutaan, mutta ne haukkujat ovat aika säälittäviä. Suurin osa sun kommenteistä on silti onneksi kivoja :) ihana tiara <3

    VastaaPoista
  54. Joo anoilta pois kommentoiniti. Onhan meitä ystävällisiäkin, mutta sit teen käyttäjän :) Tsemiä teille! Ihana Tiara <3!

    VastaaPoista
  55. Voih, toivottavasti jatkat! Tiaran ja sun jutut piristää aina päivää. :)

    VastaaPoista
  56. Mä en kauheesti kommentteja oo lukenu, saati kommentoinut tänne.. Mut pakko tähän väliin sanoa, että oon tän blogin parissa viihtynyt monta hetkeä. Tiara on tosi ihana muksu. <3

    Älä nyt vaan lopeta bloggailua joidenkin tyhmien haukkumisien takia.
    Pitääki jossai vaihees kävästä siel facebook- sivulla, kunhan muistan :)

    VastaaPoista
  57. En oo koskaan kommentoinu tähän blogiin, enkä oo koskaan oikeestaan lukenu kommentteja, mut nyt on ihan pakko kommentoida.

    Älä lopeta bloggaamista joidenki haukkujen takia. Mä ainakin olen viihtynyt tän sun blogin parissa monia hetkiä, ja haluan edelleen jatkaa tän lukemista. Tiara on ihana muksu (paljon onnea ihanalle 1-vuotiaalle)!

    VastaaPoista
  58. Onkos tiara ottanu vielä ensiaskeliaan muuten kuin ilman tukea? :)

    - Salla

    VastaaPoista
  59. Älä välitä typerien ihmisten ilkeistä kommenteista, mun mielestä näytät todella kauniilta kuvissa! Säteilet oikein :) Ja toivon todella, ettet blogin kirjoittamista lopeta, eksyin nimittäin vasta tänään blogiisi sattumalta ja huomasin, että teidän neitihän on mulle sukua! :D Otolle terkkuja! :) Jään siis innolla odottamaan uusia kuulumisia! :)

    VastaaPoista
  60. laita kommentointi anoilta pois :) ne jotka tosissaan haluaan kommentoida tekee varmasti tunnuksen :)

    VastaaPoista
  61. Toivottavasti bloggailusi jatkuu julkisena tulevaisuudessakin.Itselle tämä on ainakin ollut sellainen hyväntuulen blogi, jaksat olla aina positiivinen ja iloinen :).Hyvää syksyä koko teidän perheelle :)
    -R-

    VastaaPoista
  62. Ihmiset on niin kateellisia... mutta ei se oikeuta ketään haukkumaan kateudensa kohdetta. Ota anonyymit kommentit blogista pois. Jos joku haluaa haukkua sinua niin tehköön sen omalla nimellään. Tsemppiä! Oot kaunis ja fiksu nuori nainen jolla on ihana perhe. Nauti elämästä. :)

    VastaaPoista
  63. Ei vaan julkaset kaikki ikävät kommentit niin me jotka tykätään sun blogista saadaan sit haukkua ne idiootit pystyyn <3

    -Annu

    VastaaPoista
  64. miks mun facebook ei oo näyttäny tota ilmotusta että oisitte sairaana ?:o ja älä välitä ilkeistä kommenteistä :)

    VastaaPoista
  65. Älä välitä anoista :) ihan yläastelaisten teiniprinsessojen hommaa kommentoida toisen painoa nimettömänä. Mun mielestä synttäripostauksen kuvissa ei ollut todellakaan mkitään vikaa, aivan ihania varsinkin sun ja Tiaran yhteiskuvat! :)

    Kivaa syksyä koko perheelle ja onnea muuttoon ! (:

    VastaaPoista
  66. Ihan kauheaa että joku kehtaa sanoa ilkeyksiä, kun olette niin ihana ja onnellinen perhe! Tämä blogi on niin ihanan hyväntuulinen että huono päivä paranee aina tätä lukemalla. Älä vain lopeta bloggaamista!

    VastaaPoista
  67. Nyt on pakko kommentoida, oon ennen kuulunut vaan hiljaisiin lukijoihin. :)
    Jätä haukkujat omaan arvoonsa, ne on ääliöitä.

    Tää blogi on ihan huippu, ja joka päivä on pakko tulla kattomaan onko tullut uusia juttuja. :)

    Piti silloin joskus, kun kirjoitit Tiaran uudesta talvihaalarista, kommentoida et meille tulee pojalle se keltainen Molo. Nyt on vk-haalarina musta Molo ja tykkään tosi paljon, toivottavasti talvihaalari on yhtä hyvä. : ) Tytölle tulee ticketin strong pink-värinen ihanuus. :)

    VastaaPoista
  68. mua rupes niin huvittaa et ollaan ihan kohtalontovereita.. Oon Iina 21v Oulusta, 170cm pitkä ja painan 46kg, eli varmaan aika lähelle mitä sääki :) mulla ei oo anoreksiaa eikä mitää syömishäiriötä, päinvastoin tykkään HYVÄSTÄruoasta mutta se ei vaan näy missään. Sitte meitä haukutaan luurangoksi sun muuksi ku ei ymmärretä ettei kaikki ihmiset liho samalla tavalla. Ootte ihania, toivottavasti kuullaan vielä teistä <3

    VastaaPoista
  69. Olin tulossa sanomaan ihan samaa, eikö kommentointia sais niin, että vain blogger-tunnuksella voi kommentoida?
    Tsemppiä! Teillä on aivan ihana blogi!

    VastaaPoista
  70. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  71. Iina.

    Uskomatonta, miten sun blogista jaksaa kiinnostua, vaikka meidän elämäntilanteet on niin erilaiset. Mä oon miettiny, mikä saa mut lukemaan sun blogia, ja oon jopa luullut keksiväni vastauksen. Sun persoona, se, miten sä olet just oma itses, miten teet kaiken omalla tyylilläsi ja teet itsesi ja läheisesi onnelliseksi. Oma, vahva persoonallisuus on ehdottoman varmasti sun vahvuus. Oon varma, että moni haluais olla yhtä rohkea, minä mukaan lukien, ja oot varmasti monelle jonkinlainen esikuva. Vaikutat todella hyväsydämiseltä, aidolta ja elämäniloiselta ihmiseltä, sellaiselta, jonka kuulumisia lukee mielellään, koska niistä tulee itsekin valtavan hyvälle tuulelle.

    Mainitsen tässä kerrankin vaivauduttuani (hirvee urakka :D) kommentoimaan myös siitä, miten sun kirjoitustaito on kehittynyt. Itse ymmärrän erilaisten tekstien päälle aika paljon, ja kun vertaa blogisi alkuaikoihin, kirjoitat nyt todella johdonmukaisesti, elävästi ja kiinnostavasti.

    Olet huippu, pysy aina tuollaisena, vaikka mitä tapahtuisi.:)

    Olen puhunut :D

    VastaaPoista
  72. Heippa Iina!

    En voi edes kuvitella kuinka paljon ilkeät ja katkerat kommentit lannistaa sua, koska ne ärsyttää muakin aivan älyttömästi. Aina on ja tulee olemaan ihmisiä, joiden on jostai syystä PAKKO päästä pahottamaan jonku mieli. Sellasten ihmisten on kuitenki "helppo" pahottaa just sun mieli, koska teidän perheen elämä on niin aurinkoisen kuulosta, vaikka teilläkin varmasti omat vastoinkäymisenne on. Teillä on kiva asunto jo nyt, ja olette muuttamassa vielä uuteen ja suurempaan, teillä on ihana ja terve pieni tyttö, te ootte Oton kanssa saaneet järkkäiltyä elämänne niin, että teillä on suht. kivasti rahaa tehdä esim. erilaisia ruokia paljon, sisustaa uudestaan asuntoanne, huolehtia ulkonäöstänne ja Tiara saa kaiken tarvitsemansa :) Niin sen kuuluukiin olla, mutta kaikilla ei ole niin, joka saa ihmiset jostain syystä ärsyyntymään ihan hirveästi.

    Musta on hienoa, että teidän elämä on niin vakaalla pohjalla. Ja todella uskon, että se kaikki ei ole käynyt sormia napsauttamalla teilläkään ja ootte tehny töitä sen pohjan rakentamisen eteen. Mutta jotenki ihmiset on vaan niin suppeakatseisia, että jotku vaatis sun kertovan tarkkaan miten elätte ja kaikki ongelmanne, että heruis minkäänlaista myötäelämisen iloa tai mitään. + Ne ainaiset ulkonäköerot ihmisten kesken ajaa jotkut aivan sairaiksi niiden kommentiensa kanssa. Ja vaikka munkin ajatukset jostain teidän raha-asioista voisi olla aivan hölynpölyä, niin ainakin nautitte elämästänne ja kaikesta mitä teillä on! Se on tärkeintä :)

    Pidä mielessä kuitenkin Iina, että teillä on upea perhe, olet kaunis ja sulla on aivan ihana pieni Tiara <3 SAAT olla onnellinen omasta elämästäsi, vaikka muut sitä sortaisivat. Suurin osa kommenteista on kuitenkin positiivisia, keskity niihin :)

    Aivan hirveen paljon haleja ja "saakeli en lannistu" -voimia sinne! Hyvää syksyä koko perheelle ja nauttikaa uuden kodin luomisesta ja teidän omasta perheestä ja elämästä! :)

    -Suvi

    VastaaPoista
  73. Moikka Iiina ! Mulla on pitäny jo piiiiitkän aikaa tullla kirjottaan tänne sun blogiin ! Joskus vuonna kivi ja keppi sota katottiii Oulun stockmannin delissä sua aiiiivaaan kierooon, ja sitteku alko kuulumaan että oot raskaana moni oli silimät muikialla ,ja suu solomussa että SINÄ ! Alussa oli hirviät ennakkoluulot kaikilla, tirriskän syntymäpäivään asti. Mutta sää otit vahvana äitinä, naisena , ja monen nykyisenä roolimallina ne luulot meiltä pois ! Nyt mitä on kuullut täällä pohjoisen päässä on kun mammat tivaa tätä blogia, ja kertooo siittä vahvuudesta , ja äitiyden ihanuudesta mitä sinä täälä kaikille jaat ! Oot älyttömän vahva, persoonallinen, kaunis, positiivinen, ja elämän myönteinen ihana Iina ! Kiitos ! Päiväää piristääää tooosi paljon ku täältä saa lukia uusia postauksia !!

    - pohjosen tyttö !

    VastaaPoista
  74. Heippa,

    Pakko kommentoida tähän. Oon kuullut aiemmin sun blogista ja käynytkin katsomassa, mutta vasta nyt ensimmäistä kertaa luin vähän enemmän. Kiva blogi sulla ja mahdoton määrä lukijoita! :) Itestä välillä tuntuu että lukijoita olis muka paljon, vaikka sulla on tuhat enemmän. Haha.

    Näitä idiootteja anonyymeja vilisee nyt joka blogissa ja ne yrittää lannistaa bloggareita ihan kaikin keinoin. Kommentit jostain ohuesta käsivarresta on ihan naurettavia. Normaali ihminen ei kiinnittäisi sellaisiin asioihin huomiota edellistä postausta lukiessaan. Ja vaikka kiinnittäisikin, en vaan voi ymmärtää minkä ihmeen takia kaikki on sanottava ääneen ja vielä tosi negatiiviseen sävyyn. Ei sellasilla ihmisillä oo kovin hyvä elämä, jos pitää yrittää saada muita huonolle tuulelle ja haastaa riitaa. Ei niistä kannata välittää, vaikka itsestäkin välillä tuntuu, että enää yhtään jaksaisi. Vaikka kommentteja ei julkaise niin ne jää pyörimään päässä ja saa ihan huonolle fiilikselle. Kateellisia ne on kaikki, usko pois.

    Tsemppiä bloggailuun, jään varmaan seurailemaan jatkossakin ;)
    Jos haluat tulla vastavierailulle niin mun blogi löytyy täältä:
    http://odotusta-jonna.blogspot.com

    -Jonna

    VastaaPoista
  75. Mun ei yleensä tuu kommentoitua, varsinkaan näihin vauvablogeihin, sillä en tiedä kuinka äidit ottaa vastaan 15vuotiaan teinin kommentit. Nyt kumminkin ajattelin avata sanaisen arkkuni ja sanoa että oot yks mahtavimmista ihmisistä keitä tiedän blogin välityksellä. Se ei ole tärkeää mitä nämä nimettömät ihmiset susta ajattelevat tai kirjoittavat, vaan tärkeintä on mitä sä itse ajattelet. Sulla on ihana pieni tyttö väläyttämässä sulle hymyn joka aamu, sulla on rakastava mies, ihana äiti ja päälle tuhat lukijaa,jotka vesi kielellä odottavat teistä ihania kuvia ja sun iloisia pitkiä postauksia. Se on sun oma asiasi,koska kirjoitat ja kuinka usein. Nämä jotka oikeasti tykkäävät lukea blogiasia, niin ymmärtävät ettei perheen äitinä voi koko ajan ehtiä kirjoittelemaan. Älä anna muiden lannistaa sua, tee sitä mitä haluat, ole sellainen kuin olet ja älä ikinä pysähdy. tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  76. voooooooii kuinka ärsyttävää tulla aina kattoon ku et oo vielkää kirjottanu :( kiusaatko meitä ihan tahallas?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥