sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Värikäs viikonloppu

Huhhuh, taas on muka jo sunnuntai! Kyllä nää viikot vaan menee niin nopsaan ja viikonloput varsinkin. Perjantaina Kaisla ja Simo tuli meille kylään ja hengailemaan ja eilen olin yksin kotona Tiaran kanssa kun Otto lähti pitkästä aikaa viettämään poikien iltaa. Oli kyllä niin hassua kun Tiarakin nukahti jo puoli ysiltä yöunille ja mulla oli niin paljon omaa aikaa. Mä vaan jumituin telkkarin ääreen kattomaan boxilta vanhoja CSI: Miami -jaksoja ja puhuin Netan kanssa varmaan kaks tuntia yhteensä puhelimessa. En mä kyllä osais enää ollenkaan olla yksin, mulla oli niin järkyttävä tylsyys ja tekemisenpuute että makasin vaan sängyssä. Mut oli kyllä ihan mukavaa vaan rentoutua ihan kaikessa rauhassa ja sain jopa luettua Kaksplus -lehden kerrankin kokonaan läpi, aika jees! Tai siis että en todellakaan osais vaikkapa asua yksin, mut oli kumminkin ihan mukavaa viettää yksi ilta ihan oman itseni kesken. 
                     Tänään ollaan käyty ulkona ja oltu vaan. Valvoin illalla siihen asti että Otto tuli kotiin koska en oo varmaan yli vuoteen menny kertaakaan yksin nukkumaan nii en vaan osannu! Tästä johtuen mun yöunet jäi aika vähäisiksi kun heräsin Tiaran kanssa seitsemältä mut jotenkin en siltikään ollu yhtään väsyny? Vieläkään ei oikeestaan väsytä kauheesti, aika outoa! Ennen yhtätoista olin jo saanut aikaiseksi vaikka mitä! Sain jopa siivottua, en tiiä mikä siivouskärpänen muhun on iskeny mut mä en kestä vaan sotkua enää ollenkaan. Oon imuroinut jo kolme kertaa tällä viikolla. Jonkun mielestä se on ehkä vähän mut mulle, maailman sotkusimmalle ihmiselle se on ihan hirveen monta kertaa. Mä oon ennen aina pystyny asumaan vaikka miten sotkusessa huoneessa/kämpässä mut nykyään mä en vaan kestä jos on lattialla kauheesti vaatteita ja random sälää tai likanen keittiö. Mutta ihan hyvä että just nyt on iskeny toi siivouskärpänen kun kohta toi neitikin jo pyörii enemmän ympäri lattioita ja varmaan myös nuolee niitä ja syö kaiken mitä sattuu löytämään.
                    Innostuin aamulla Music TV:tä katsellessani kun jossain musavideossa sillä laulajalla oli semmonen siisti paita, niinkun miesten T-paita kivalla tekstillä joka oli leikattu lyhyemmäksi. Mä päätin että haluun itellenikin semmosen ja heti kun Otto heräsi niin mä menin sen vaatehyllyille tonkimaan itselleni sopivaa paitaa. Löysinkin aika kivan ja just tarkoitukseen sopivan ja Otto vielä lupasi sen mun leikeltäväksi! Tämmöstä tuhoa mä sain aikaan:




Päivän asu:
Oranssit housut, käsikoru - H&M
Niittikorkkarit - Dinsko
Paita - Oton vanha, ei hajuakaan mistä :D
 

Ja sitten ihan muistutuksena vaan että mä meikkasin tänään vähän rajummin, tämä ei ole jokapäiväinen tapa enkä todellakaan edes jaksais meikata näin paljoa enää päivittäin. Joskus on vaan kiva laittautua enemmän, joten ei tarvii tulla päivittelemään että miksi meikkaan näin paljon kun vähempikin riittäisi. Tiedän että suurinta osaa teistä ei varmaan edes kiinnosta miten mä meikkaan milloinkin mutta kun niitäkin sankareita aina riittää joita epäolennaiset asiat kutittaa niin vietävästi nimeltämainitsemattomista paikoista. Kiitos.

Tein pikkuisen ostoksiakin tuossa perjantaina, Tiaralle nimittäin. Mä kävin kuin kävinkin hakemassa sen himoitsemani bodyn Lindexiltä ja mukaan tarttui toinenkin söpöliini. Kirpparillakin kävin pyörähtämässä ja nappasin sieltä yhdet leggingsit ja yökkärin Tirriäiselle. Kattokaa nyt kuin söpö toi body on, ei sitä voinu jättää kauppaan:

Ihana hömppä<3 No eiks ookki toi body ehkä IHANIN!

Neiti on vähän mutkalla!

"Hihii isi on paras!"

"BÖÖ!"

Tirriskän päivänasu:
Muurahaisbody, punaiset trikoopillit - Lindex 
"Ballerina" -sukat - MIQUE
 

Raidallinen hihaton body - Lindex
Hennon vaaleanpunainen body - H&M
 

Kastelukannuyökkäri ja harmaat trikooleggingsit - Piilo-Kirppis


Cupcake -posliinipurkki - Tiimari
En kyllä tiiä vielä että mitä mä tolla teen mut oli niin suloinen että oli pakko ostaa! Ehkä mä teen tosta meidän sokerikipon, ainakin sopis keittiön väreihin kivasti.

Mä ostin kaupasta Pirkka pakastesushia kun tuli ihan järjetön sushin himo! Eihän toi oikeelle sushille vedä tosiaankaan vertoja mutta pakasteruuaksi kyllä ihan todella hyvää. Naminami<3 Sushinvihaaja-Otto söi miehekkäästi makkaraperunoita.



Mun ehdottomia lemppareita on noi missä on tota merilevää, riisii ja sit tota keltast hommaa keskellä. Noi on niin hyviä! Vaikka tykkään mä kyllä noista kaikista tosi paljon. Sushi on kyllä niin hyvää, täytyy taas tässä joku päivä mennä ihan oikeeseen sushi-ravintolaan eikä vaan ostaa kaupasta.

Hei sellanen juttu mulla tuli mieleen, että kun teitä lukijoitakin on tullut ihan hirmusen paljon lisää niin ois kiva tietää ketä te ootte! Tai siis että jos jaksatte, niin ois kiva jos kommentoisitte ja kertoisitte vaikka vähän ittestänne ja mistä löysitte mun blogin ja mitä tykkäätte. Ei tietenkään mikään pakko ole, mutta musta on aina ihana kuulla uusista lukijoista ja muutenkin musta on ihanaa kun te kommentoitte. Kommentit on bloggaamisen paras puoli, se vastavuoroisuus että sä saat omista kuvista ja kirjoituksista palautetta, ruusuja, risuja, ehdotuksia. Ja se että joku kertoo myös omista kokemuksistaan ja antaa vinkkejä on myös kivaa, musta on aina mukavaa kuulla myös teistä enemmän. Mulla on viimeaikoina ollu semmonen olo että mun jutut on jotenkin  huonontunut kun päivittäisten vierailijoiden määrä ylittää reippaasti 5000 ihmisen rajan mutta kommentteja tulee 20 per postaus. Mutta en mä ketään voi pakottaa kommentoimaan, enkä haluakaan, mutta jos itse haluutte ja tulee jokin pienikin juttu mieleen niin kommentoikaa ihmeessä!
               Nyt me aletaan ton Tirriäisen kanssa soittelemaan äitille/mummulle maratoni videopuhelua skypellä. Tiarakin on vihdoin alkanut hiffaamaan että se tyyppi siinä kuvaruudulla taitaa oikeesti olla joku tuttu kun se nykyään jo höpötteleekin web-kameralle. Illalla ohjelmassa vielä parin leffan katsomista ton ihana murun kanssa, jonka kans ollaan muuten tänään oltu jo puoli vuotta kihloissa! Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille, ootte parhaita!

209 kommenttia:

  1. Heippa! Olen 23-vuotias, 9kk ikäisen tyllerön äippä Oulusta. Löysin blogiisi hiljaittan (en kyllä muista että kenen blogin kautta). Blogisi koukuttaa, johtuen ehkä siitä että kirjoitat perusarjesta, asioista niiden oikeilla nimillä ja kirjoituksesi ovat pitkiä ja niitä tulee riittävän usein. On mukava lukea blogia, jossa puhutaan samoista asioista mitä omassakin elämässä tapahtuu, löydän siis paljon yhteneväisyyksiä blogistasi ja omasta elämästäni.
    Ihana blogi ja suloisen tytön ihana äiti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheii! Mukava juttu että oot Oulusta, itekin kun oon siellä asustellut! Kiitoksia ihan hirmuisen paljon :)<3 Ja ihanaa että voit samaistua mun teksteihin ja juttuihin! Mahtavaa kevättä teidän perheelle ja toivottavasti tuut useemminkin jutustelemaan :)

      Poista
  2. Kivat meikit :) ihan erilaiset mitä on tottunut näkemään sulla :)

    Oon lukenu sun blogia jo pitkän aikaa.

    Olen siis myös nuori äiti, just täytin 20. Minulla on 9 kk poika ja asun pk-seudulla.

    Ainiin, luet tuota Kaksplus lehteä. meidän perhe pääsi siihen ens kuun numeroon. Ollaan jutussa missä käsitellään nykyajan perheitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3

      Sut mä muistankin, oot monestikin mulle kommentoinut kaikkea mukavaa :) Ja hei joo luen kyllä Kaksplussaa, pitääpä vilkuilla sieltä sitten! Ihanaa kevättä teille :)

      Poista
  3. Taisin löytää sun blogin jostain kaverin lukemista blogeista ja kiinnostuin tästä mun hirmusen suuren vauvakuumeen takia :> tuntuu niin tyhmältä kun on vauvakuume kun oon ite vasta 16 :D Tiara on tosi sulonen vauva ja sun postauksia on aina kiva lukee ja tääl on niin paljon ihania kuvia tuosta pikku-neidistä :)

    Jos kiinnostaa niin mun blogi löytyy täältä http://ssaarraaaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei siinä mitään tyhmää oo jos on jo nuorena vauvakuume, oli mullakin sun iässä ollut jo kauan :DD Mutta jos vain jaksaa niin kannattaa sitä muutama vuosi odotella :D Kiitoksia paljon ja ihanaa kevättä sulle :) Käyn kurkkimassa sun blogia kunhan kerkeän!

      Poista
  4. Heei Iina! Ehkä mäki voisin ilmottaa olemassa olostani jotain :D Oon seurannu sun blogia jo tosi pitkään. Valehtelematta, siitä asti kun perustit tämän. Ehkä olit jotain 2 viikkoa postaillu, kun löysin tämän.. Tunnollisesti oon lukenut siitä lähtien! :) Oli varsinkin kiva seurata sun raskausaikaa ja nytten on kiva seurata Tiaran kasvua ja kehitystä :)
    Ja nytten vasta oli hauska sattuma, että tunnet Kaislan. (Kaisla on ollut yläaste-lukioajan samalla luokalla mun kans) :D
    Oikein mukavaa kevättä teijän porukalle! :)

    Löydät varmaan enemmän tietoo musta mun blogista: http://somethingcangowrong.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Moi! Kiva että tulit kommentoimaan ja ihanaa että oot pysynyt meidän matkassa jo noin kauan :)) Ja aijaa vähän hassua että tunnetaan molemmat Kaisla! Kaisla on ihana<3 Mukavaa kevättä sullekin ja voisinpas käydä kurkkimassa sun blogia!

      Poista
  5. ihana postaus! :)
    itse olen seurannut sun blogia anonyyminä iha koko ajan. aloin seuraamaan sun blogia ehkä siitä lähtien,ku olit kirjottanut noin viidennen postauksen? eli aika alussa! ja oon aivan koukussa edelleen :D

    ja mikä hauskinta,munkin nimi on Iina,mutta en ole ollenkaan samanlaisessa elämäntilanteessa kuin Sinä Iina-bloggaaja :) ja itse olen lukion ekalla luokalla,jos ikää halusit selvitellä.

    mutta kaikkea hyvää sulle ja sun pienelle perheellesi Iina ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia <3 Ja hui ootpas kauan jo ollut mun lukijana! Mut kiva että blogi miellyttää edelleen vaikka musta tuntuu et jutut ja kirjotustyyli onkin muuttuneet aika roimasti viime keväästä :D

      Kaikkea hyvää myös sulle Iina :D! Hauskaa et meil on sama nimi :D Mut juu ihanaa kevättä!

      Poista
  6. Toi body on kyllä todellakin maailman suloisin! ♥

    VastaaPoista
  7. oot kyl niiin kuuma mama että! :)

    VastaaPoista
  8. Oot nii oikeessa tosta vastavuoroisuudesta, tuntuu et kaikkii bloggaajia ei ees kiinnosta ketä ne lukijat on, kunhan niitä on paljon..
    Joten oikein mielelläni kerron jotain pientä itestäni! Löysin sun blogin viime kesänä, ihan vahingossa ja tykkäsin heti tosi paljon. Oot ihanan avoin ja kerrot teidän elämästä hauskasti ja monipuolisesti. Ja mä nyt oon vaan tämmönen Ähtäriin Vantaalta miehen perässä muuttanut ( olo on kuin maahanmuuttajalla kun on tottunut pääkaupunkiseudun vilkkauteen :D ) 19 vuotias hupsu kahden kisumisun omistaja joka haaveilee omasta blogista mutta tyytyy vain lukemaan hoitsuksi opiskelun lomassa muiden muiden tuotoksia :) siinä oleppa hyvä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se vähän on, mä oon huomannu ihan saman jutun että monia suosittujen blogien pitäjiä ei kiinnosta lukijoiden mielipiteet yhtään, ainoa merkkaava juttu on se että niitä lukijoita on paljon :D Mulla on taas niinpäin että kaikkein kivointa musta on jutella lukijoiden kanssa, ei sillä määrällä niin väliä vaikka onhan se kieltämättä kiva että teitä on noin paljon :D!

      Hui, varmasti iso kulttuurishokki muuttaa niin erilaiseen paikkaan! Perusta ihmeessä säkin blogi ja kerro millaista on muuttaa isosta kaupungista niinkin pieneen kauppaan, mua ainakin kiinnostaisi lukea! Jos päätät perustaa blogin niin tuuhan sitten linkkaamaan mulle se :D Ihanaa kevättä sinne Ähtäriin ja kiitoksia paljon mukavasta kommentista :))

      Poista
    2. "niinkin pieneen kauppaan" :):) sori repesin tuosta virheestä aiheutuneelle mielikuvalle!:D

      Poista
    3. viivi/ voi kyl olla iso "shokki" pk-seutulaiselle muuttaa tänne rupukylään :-D otan osaa,mut mikäs siinä jos ite haluaa.Onhan tääl Eläinpuisto, jei! Ite taas haluisin muualle opiskelemaan tms ku täällä ei oo mitään mahiksia niille aloille mitkä kiinnostais..

      Ja Iina: Sun blogi on ihanin,löysin sen yheltä foorumilta missä joku kyseli sulosimpia vauvoja& blogeja ja Tirriäinen oli päässy sinne ;) eikä ihme.Niinku edelläkin jo mainittiin kirjotat tarpeeks pitkästi & selkeesti mielenkiintosia juttuja vaikka ihan tavallisestakin päivästä, sul on maailman sulosin tyttö ja oot itekki tosi kaunis! :) lempiblogeihin kuuluu tämä :)

      Poista
    4. Oli se kyl melkonen kokemus :D Miks aina ku puhutaan Ähtäristä nii se pirun eläinpuisto tulee puheeks :DDD Mut kiitos Iina kannustuksesta blogin suhteen ehkä sitä pitäisi alkaa todella harkita ja alkaa yrittämäänki..Mut linkkaan toki ja kiitos samoin :)

      Poista
  9. "Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille, ootte parhaita!" taisit tarkoittaa alkua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa jooo hupsista :DDD Nojaa, eipä se nyt oo niin vakavaa :D!

      Poista
  10. Olen 17-vuotias lukiolainen ja siis ihan totaalisen erilaisessa elämäntilanteessa. Silti tykkään hirveästi sun blogistasi, sulla on jotenkin niin rento asenne kaikkeen, Tiara on supersöpö ja täällä blogissa on niin positiivinen meno aina :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tykkäät mun juttuja lueskella vaikka elämäntilanne onkin aivan eri! Mulla on toisaalta vähän sama, tai silleen et tykkään lukea semmosiakin blogeja joissa on aivan täysin erilaiset jutut kun itsellä :D Kiitoksia hirmuisen paljon ja ihanaa kevättä :))

      Poista
  11. Oijoi näytät upeelta ! ja tosiaan oon Siiri, kohta 18v, opiskelen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaks ja asun Järvenpäässä, ja tykkään sun blogista ihan hirmusesti ! Aloin muistaakseni lukemaan tätä joskus sen takia kun halusin vaan jotain uutta luettavaa, mut täst on tullu yks mun lempiblogeista ! vaikutat niin ihanalta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Siiri! Mukava kuulla että tykkäät noin kovasti mun blogista, toivottavasti pysyt mun seuraajana vielä pitkään! Ihanaa kevättä sinne Järvenpäähän!

      Poista
  12. Olen 19 vuotias ja asun myös vuosaaressa!! Monesti oon nähnyt teitä kaupassa ja vaunulenkeillä. Hassua aina kun näkee tulee olo vaan et hei mähän luen ton blogia!! Hassua :D.. Mutta ihana blogi! Luen aina kaiken mitä olet postaillut mielenkiinnolla :). Tykkään! :)
    Oma blogini on tässä jos vain kiinnostaa http://calledlov3.blogspot.com/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta voihan pylly! Mikset oo koskaan tullu moikkaamaan, kyllä mulle saa tulla sanomaan vaikka moi :D! Hauska sattuma että asutaan samassa paikassa :) Mut tosiaan, ens kerralla jos näät meitä niin hihkase vaikka että hei, voin kertoa että se piristää mun päivää kyllä 110% vaikkei mulla huono päivä oliskaan :D

      Ihana että tykkäät mun blogista ja kiva että jaksoit kommentoida :) Mä käyn kurkkimassa sunkin blogia!

      Poista
    2. Pitää ens kerralla moikata!! En oo uskaltanut kun ei tiedä mitä sitten toinen siitä ajattelee :s. Mutta hyvä tietää että se piristää!! :)

      Poista
  13. Moi Iina!(: Mie oon vasta 15vuotias tyttö etelä-suomesta joka potee pientä vauvakuumetta,joka saa helpotusta kesällä kun saan kunnian toimia kummina(:.
    Tykkään lukea blogiasi ja löysin blogisi kun selailin kavereitten blogilistoja!
    Kirjoitustyylisi on sujuvaa ja helppo lukuista! Uusia postauksia odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheiii! Voi ihanaa, onnea kummiuden johdosta :) Itsekin muistan kun olin ihan innoissaan kun sain olla kummina mun kummipojalle, tai no saan vieläkin mutta... :D

      Ihanaa että mun kirjoitustyyli miellyttää ja toivottavasti jaksat seurailla mun blogia jatkossakin ja vaikka kommentoidakin! Hauskaa kevättä :)

      Poista
  14. Sinulla on ihana blogi,jota tykkään seurailla!Olen itse 19-vuotias lastenohjaaja.Blogisi kiinnostaa itseäni,koska haaveilen omasta perhestä ja vauvasta ihan aikuisten oikeesti :) Sen vuoksi kysyn sinulta,että haluisitko tehdä postauksen vanhemmuudesta? Kertoisit nuorenäidin ajatuksista ja niin hyvistä, kuin huonoistakin puolista (: Ihanaa kevättä sinne!
    T.Sofie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon<3 Hei ihana postausidea, voin mä kyllä tehdäkin! Mulla on ainakin aiempi postaus äidinrakkaudesta, siinä on jo aika paljon mun ajatuksia kiteytettynä mutta voin mä tehdä uudemmankin, Tiarakin kumminkin on jo isompi neiti kun sillon kun sen edellisen väsäilin :D Ihanaa kevättä myös sulle :))

      Poista
  15. löysin sun blogin jonku oululaisen kautta muistaakseni ja olin ihan hämmentyny ku monta vuotta sitte muistan nähneeni sut aina jossain stockalla/stockan eessä hengaamassa ja juomassa aika useesti ja sitte susta oliki tullu (en väitä ettet ois aiemmin ollu :D) noin älyttömän fiksu ja kaunis nainen! vaikutat niin tasapainoselta ja määrätietoiselta että ei voi kun ihailla.tirriskä on kauneimpia lapsia mitä oon nähny :)

    -nellika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa siellähän mä usein pyörin ennen juu :D On vähän tullut ehkä älliä päähän lisää niistä ajoista, en tiiä ootko lukenut tai kiinnostaako sua edes mut mulla on postaus niistä ajoista täällä blogissa, oiskohan teini-ikä tai mun teini-ikä tagin alla :)

      Kiitoksia ihan hirmuisen paljon, mulle tuli kyllä tosi hyvä mieli sun kommentista :) Ihanaa kevättä sulle!

      Poista
  16. Olen ihan tavallinen lukilainen. Pian koittaa se maaginen täysi-ikäisyyden raja, jota en jostain syystä odota innolla. Kohta kolme vuotta täynnä seurustelua unelmien miehen kanssa. Seuraillut olen blogiasi viime kesäkuusta asti ainakin, koskaan ennen en oe kommentoinut, ainakaan en muista. Blogissasi kiinnostaa ihan tavallinen arki ja siitä selviäminen. Haaveissa oma pallero mahdolisimman pian lukiosta valmistumisen jälkeen, mietityttää vain ympäristön mielipiteet ja arjesta selviäminen sekä se, onko mahdollista opsikella, jos on lapsia. Vielä lisään, että teidän blogin lukeminen piristää päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, onnittelut pian häämöttävästä täysi-ikäisyydestä vaikket sitä niin innolla odottaisikaan :D Se on kumminkin loppupeleissä ihan kiva juttu ja helpottaa elämää kyllä :) Kiva että jaksoit nyt kommentoida vaikket ennen olekaan kommentoinut!

      Kyllä lapsen kanssa voi opiskella, ihan varmasti :) Ainakin mulla on suunnitelmissa opintojen jatkaminen sitten kun neiti on vähän isompi :) Ja meihin kyllä on aina suhtauduttu todella hyvin vaikka nuoria vanhempia ollaankin :) Kiva kuulla että blogista löytyy piristystä! Ihanaa kevään jatkoa sinnepäin :)

      Poista
  17. Heippa, mä oon 19-vuotias opiskelija (vielä pari kuukautta) ja vauvaa odottelen :) Löysin sun blogin yhden tuttavan blogin kautta kun olit siihen kommentoinu, taisi olla kuukausi ennen kuin Tiara syntyi. Kiinnostuin blogista kun oltiin juuri alettu itse yrittämään vauvaa. Oli mukava lukea millaista teillä ollut vauvan odotus, kyllä, luin blogin ihan alusta asti vaikka löysinkin vähän ennen Tiaran syntymää vasta tän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki olin viime vuonna tähän aikaan 19 ja raskaana! Tuli ikävä sitä aikaa ja masua, nauti masustasi kun sulla semmonen vielä on :)) Ihana kuulla että jaksoit kaikki mun löpinät lueskella alusta asti, oot sitten vähän paremmin perillä kaikesta :D

      Onnea odotukseen ja ihanaa kevättä :)

      Poista
  18. Olen 22-vuotias sairaanhoitajaopiskelija ja yleensä lueskelen enimmäkseen noitaa urheiluun liittyviä blogeja, mutta sulla on niin kivan pirteä blogi + ihania kuvia ja kiva tyyli kirjoittaa, että tää on kyllä ihan yks mun lemppareista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mun blogi on kyllä kaikkea muuta kuin urheilullinen mutta ihanaa että tykkäät silti :)) Kiitoksia ihan hirmuisesti ja ihanaa kevättä sulle :))

      Poista
  19. onnee puolvuotis kihlajaisista! (; Mä en jaksa mitää kertoo, oon lukenu sun blogia jo pitkään! (: Ja on aivan mahtava blogi!♥


    http://noora-banaana.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon<3 Ihana että tykkäät ja hauskaa kevättä!

      Poista
  20. Olen 26-vuotias, raskaana ja 1-vuotiaan äiti. Löysin blogisi toisen blogin kautta, en kyllä muista minkä :D Tiara oli jo syntynyt kun aloin blogia lukemaan.

    On kiva lukea minkälaista arkea on muissa lapsiperheissä. Ja lastenvaatevinkkejä olen tästä blogista löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii onnea toisesta pienokaisesta ja ihanaa odotusaikaa sulle :) Mäkin tykkään kyl hirveesti lukea muita vauvablogeja kun on se kiva tietää aina että miten muilla samassa tilanteessa olevilla menee :) Kiitoksia vain paljon ja kivaa kevättä teille!

      Poista
  21. Heissan! En ole kerinnyt pariin vime postaukseen kommentoimaan, ku lapset ovat olleet kipeinä ja nyt olen itse. Mutta innolla olen lukenut kaikki postaukset. Ai niin oltiin viihteellä viime viikon lauantaina ja olin hiukan juonut ja aloitin kaverin tabletilla kauhean pitkän kommentin kirjoittamisen ja sitten se hävisi kesken kaiken, kun en ole ennen tablettia käyttänyt eli kyllä harmitti..
    Minä olen 25 vuotias maaseudulta Ikaalisista (toisella puolella järveä mikä on kylpylän vieressä ;D) kotoisin oleva kahden lapsen äiti. Löysin blogisi "Tiuski's fuckin' perfect life."-blogin kautta ja kuviasi ja tekstejäsi selailtuani jäin lukijaksi. Enkä ole katunut, koska sinä jopa VASTAAT kommentteihini :) Aloitin oman blogin pitämisen tämän vuoden alussa.
    Lapseni ovat Leonardo 2v4kk ja Ariel 1v2kk. Olen avoliitossa, mutta nyt keväällä menemme "salaa" naimisiin maistraatissa, kun ei ole vielä varaa pitää niitä SUURIA juhlia eli kun ne ovat joskus, niin menemme kirkkoon hakemaan siunauksen samalla ja saan pukeutua ihanaan hääasuun, joka minun pitää teettää.. :)
    Ihana body Tiaralla ja taas on tyttö kasvanut! Ja kinä en ole ikinä syönyt kiinalaista eli taas tuli kamala himo lähteä kokeilemaan :D Olen muuten samanlainen.. EN osaa nukkua yksin eli toisaalta onneksi, Henriä ei kiinnosta mennä bilettämään. Tai ehkäpä kiinnostaisi, mutta kaverit lopettivat yhteydenpidon, kun saimme Leon :(
    Asumme vanhassa remontoitavassa talossa ja pidän blogiani ihan vain meidän arjestamme :D
    Nyt tuli hehtaari teksti, mutta en osannut lyhentää enempää xD
    Oikein mukavaa viikon alkua teillekin ja jatka ihmeessä postauksia. Yritän "keritä" kirjoittelemaan enemmän, kun kerta joku huomioi noin paljon lukijoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheiii! Voi kun inhottavaa että ootte ollu kipeinä kaikki, toivottavast säkin paranet pian :) Ja toivottavasti teillä oli mukavaa kun olitte viihteellä!

      Hauskaa että oot sieltä löytäny mun blogin ja vielä hauskempaa ja ihanampaa että jäit mulle lukijaksi ja niin usein jaksat kommentoida :) Mun mielestä kommentit on oikeesti bloggailun paras puoli ja mulle on tärkeää vastata niihin!

      Sun lapsilla on maailman sulosimmat nimet kyllä ihan oikeesti! Ja voii meillä on vähän sama ton naimisiinmenon kanssa, että halua ois vaikka heti mennä mutta suunnitelmat on niin suuret että varat ei ihan riitä :D Mutta vois sitä järjestää semmoset isommat hääpippalot myöhemminkin niinkun te ootte aatellu tehdä, se kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)

      Tiara on kyllä juu kasvanut ihan kamalan paljon, jokapäivä on pakko hämmästellä että eikä, osaako se jo tommostakin tehdä :DD Sushi on kyl maailman parasta, suosittelen kokeilemaan!

      Ja joo no Otto on käyny kerran työpaikan pikkujouluissa ennen tätä viime viikonloppua, mut sillonkin tuli tosi aikasin kotiin niin mullakaan ei oo kokemusta tosta yksin nukkumisesta :D Onneksi Ottoakaan ei kovin usein kiinnosta mennä :)

      Mä oonkin jo jonkun verran käynyt kurkkimassa sun blogia, pitäis vaan itekki saada aikaseksi kommentoida! Mulla vaan menee aina niin paljon aikaa näissä omissa kommenteissa yleensä että sit oon ihan pihalla enkä tajuu enää muiden blogeihin kommentoida :( Ihanaa että jaksoit kirjoittaa pitkän kommentin, toivottavasti tässä oli tarpeeksi pitkä vastauskin :DD Ja ihanaa viikonalkua myös sinne, mä postailen viimeistään huomenna kun neiti täyttää puoli vuotta!

      Poista
  22. Mulla on aina sellainen HEI NYT KOMMENTOIN JOTAIN-olo, mutta sitten se jää aina vaan johonkin.. Ehkä monella muullakin käy niin, joten älä huoli, ei se varmasti tarkoita sitä, että sun jutut olis jotenkin huonontunut :)

    Kukas mä olen? Reilun kuukauden päästä 18v täyttävä lukiolainen Savosta, jolla on ollut jonkinasteinen vauvakuume n. 5-vuotiaasta lähtien :D Heh, oon aina tykännyt lapsista tosi paljon ja lueskelin kaikkea.. kaksplussaa ja meidän perhe-lehteä jo joskus 10 vuotiaana ja hoidin pikkuveljeä kuin omaa lastani :D Nojoo, en mä nyt omaa vauvaa tosissani vielä halua, mutta tarkotin vaan tällä sitä, että.. Vaikka oma elämäntilanne on aika kaukana sun elämästä, niin silti kaikki blogisi jutut kiinnostaa mua kovasti :) Oon seurannut sun blogia muistaakseni viime huhtikuusta-toukokuusta asti ja lukenut varmasti joka postauksen alusta loppuun.. Ja kaiken sen perusteella sä vaikutat tosi aurinkoiselta ihmiseltä, ja teidän perhe on muutenkin aivan ihana! :) Joten kyllä tämä blogi on nykyään mun ehdoton suosikki<3 (ja käyn about 3 kertaa päivässä katsomassa olisko sulta tullut uusi postaus! :D)

    Ehkä mä nyt ryhdistäydyn ja kommentoin vähän useammin kuin kerran sadassa vuodessa! Kivaa alkavaa viikkoa teille!<3 (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä tiiän kanssa kyl ton olon, itelläki on usein semmonen ku luen jonkun toisen blogia ja sitten se vaan jotenkin jää :( Mut hyvä tietää ettei ainakaan jutut oo huonontunut!

      Mullakin on ollu vauvakuume oikeesti jostain 5-vuotiaasta asti et tiiän tasan mitä tarkotat! Ja samoja lehtiä lueskelin kans ja mun serkkua hoidin aina, se synty ku olin 12 :D Mä alotin tän blogin viime vuoden toukokuussa että oot sit ollut meidän matkassa ihan alusta saakka :) Kivaa! Kiitoksia ihan hirmuisen paljon, mulle tuli tosi hyvä mieli sun kommentista :) Ihana kuulla että tykkäät mun blogista näin paljon!

      Ihanaa jos jaksat kommentoida useemmin, mutta ymmärrän kyllä oikein hyvin sen että aina ei vaan jaksa :D! Ihanaa alkavaa viikkoa myös sulle :)<3

      Poista
  23. Susta ei kyllä huomaa, että olisit ollut raskaana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin just ite samaa, HUH HUH ! :) Ja toi teidän Tiara on maailman suloisin lapsukainen <3

      Poista
    2. kuin myös, jestas mikä bodyyyyy!! i like!

      Poista
    3. Aww voi kiitos paljon teille kaikille! Kyllä voin kertoa että lämmittää synnyttäneen naisen mieltä tommoset kommentit :D!

      Poista
  24. Oon 15 vuotias ja kohta toivottavasti amislukiolainen, parturi-kampaaja-alalla:) Kaveri linkkas sun blogin mulle, ja sitä kautta oon sitten ruvennu lukemaan:) Aluks luin parissa viikossa kaikki postaukset läpi blogin alusta alkaen, en vaan pystynyt lopettaan lukemista!:) Se, mikä näissä postauksissa vetää puoleensa, on nää pitkät ja mielenkiintoset postaukset, on ihanaa kun kuvia on näin paljon!:) Luen paljon muitakin blogeja, mut tää sun blogi on vaan ihan ylitte muitten!:)

    Mulla on ittelläni kaks blogia, toinen kynsiblogi ja toinen mun "omaelämä-blogi", jossa ei tosin oo kauheesti lukijoita enää ku jouduin laittaa sen salasanan taakse:(
    www.nailhairclothes.blogspot.com
    www.siderasideraa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii, aiot samalle alalle kuin mä! Ihanaa että jaksat lukea mun pitkiä löpinöitä ja kiitoksia hirmuisesti sun kauniista sanoista :)) <3

      Mun pitääkin käydä kurkkimassa sun blogeja kunhan kerkeän! Ihanaa loppukevättä sulle :)<3

      Poista
  25. Löysin sun blogin jonkun toisen bloggaajan kautta viime toukokuussa:) ihastuin sun blogiin heti ja pistin suosikkeihin, mutta jostain syystä suosikkeihin livahtikin postauksen osoite, eikä blogin etusivun osoite. niimpä aina kun painoin linkkiä niin päädyin siihen samaan postaukseen:D kesällä harmittelin että ootko sä lopettanu kirjottamisen kun ei mitään kuulu, kunnes heinä-elokuussa älysin oman mokani! sitten mulla olikin lukemista kun koko kesän kirjoitukset oli menny ohi:D eli ite oon 18-vuotias urheileva lukiolainen pääkaupunkiseudulta, tykkään kauheesti sun kirjotuksista ja siitä että aina laitat paljon kuvia ja myös paljon tekstiä:) oot ihanan pirtee persoona ja sellanen positiivisesti joukosta erottuva! ja tiara on ihana (ottoa unohtamatta) <3 keep on going;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huii ootkin lukenu mun blogia sit ihan alusta asti! Ihanaa että oot pysynyt meidän matkassa näin pitkään, vaikka käviki tommonen hassu sattuma sen kirjanmerkin kanssa :DD! Mullekki on itseasiassa käyny tolleen just ku oon laittanu puhelimen suosikkeihin pari blogii ja sit oon ihmetelly et miksei ne päivity XD

      Kiitoksia hirmuisen paljon sulle ja aivan ihanaa kevättä<3

      Poista
  26. Pitää miunkin nyt ilmottautua muiden joukossa. :) Olen Emmi, kohta 19, ja sinun tapaasi kihloissa maailman parhaan avopuolison kanssa. Asun Joensuussa, mutta sulhon perässä on Helsinkiin kesällä lähdettävä. Olin viime kesänä maailman paskimmassa (en valehtele! :D) kesätyöpaikassa erään hyvän ystäväni kanssa, ja se sitten suositteli, että kävisin vilkaisemassa siun blogia, ja tässä ollaan! Käyn joka päivä kattomassa, saisinko kuulla teidän päivistä jotain uutta ja voi sitä riemua kun saan! Kirjotat tosi hyvin ja mielenkiintoisesti ja kivasti ja ihanasti ja ja ja.. :D En vaan ole koskaan löytänyt mitään näin hyvää blogia, enkä koskaan tule löytämäänkään. Täällä vierailu on mulle jo samanlainen rutiini kun hampaiden pesu, mutta paljon mieluisempi. :) Jatka samaan malliin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että jaksoit kommentoida! Ja hei, Helsinki on kiva kaupunki, tervetuloa vaan tänne :D! Toivottavasti mun blogista oli sit jotain piristystä vaikka olikin paska kesäduunipaikka :DD Aivan ihana kuulla että tykkäät noin paljon mun blogista ja toi oli söpö toi hampaidenpesu -vertaus :D Kiitoksia ihan hirveesti ja ihanaa kevättä sulle<3

      Poista
    2. Piristystä oli kyllä ja on ollut muutenkin! :D Samoin siulle ja koko perheelle! :))

      Poista
  27. Moikka,mä oon vielä tällänen teini,mutta toivottavasti muutaman vuoden päästä ihan oikeesti aikuinen.
    Löysin sun blogin viime syksynä,kun yksi kaveri vinkkas et se on tosi kiva blogi.
    Niinhän mäkin sitten ihastuin tähän sun blogiin älyttömästi...
    :)

    http://karo-lumienkeli.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii! Ihanaa että oot ihastunut mun blogiin ja mukavaa että jaksoit kommentoida :))<3 Pitää käydä tsekkailemassa sunkin blogi kunhan kerkeen! Hauskaa kevään jatkoa :)

      Poista
  28. Ei kyllä näytä yhtään että sulla olis alle vuoden ikänen lapsi ! *kateellinen ! :D*

    Käy vilkasee mun blogia jos kiinnostaa kuka täällä lukijana oikeen on ! :D
    nansu-jeksa@blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitos :Dd Ja joo, pitääpäs käydä vilkuilemassa, kyllä mua kiinnostaa! Kiva että kommentoit :)

      Poista
  29. oon 16-vuotias vauvakuumeilija, en tosiaan muista milloin löysin sun blogin tai mistä löysin mut silloin kun löysin nii luin kaikki postaukset läpi ja jäin koukkuu :) tänne on niin ihana tulla kattomaa tiaran kuvii vaikka ei teekkää hyvää mun vauvakuumeelle :p noi meikit sopii tosi hyvin sulle!:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Oon itekin ollut 16-vuotias vauvakuumeilija ja kahlannu pienestä pitäen kaiken vauva-aiheisen materiaalin läpi mitä käsiini sain :DD Siitä on kyl varmaan ollut hyötyä nytkin, että oon niin pitkään ollut vauvajutuista kiinnostunu, ei oo kaikki tullu ainakaan ihan yllätyksenä :D Kiitoksia hirmuisen paljon ja ihanaa kevättä :))<3

      Poista
  30. Itse olen jo vanha lukija, mutta pakko kommentoida taas ;) Noi vaatteet on ihan hirmusen kivat! Olispa itelläkin kroppa jolla esitellä tuallaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei mut ihana että jaksat kommentoida vaikka oletkin vanha lukija, teidän kommentit on ihan yhtä tervetulleita kuin uusienkin lukijoiden :D Kiitos tosi paljon<3 Ja hei höpönhöpön, sul on ihan varmana parempi kroppa kun mulla!

      Poista
  31. Oon Emma 20v. Sain esikoiseni 18vuotiaana, nyt poika on 1v5kk ja toinen poika massussa. LA 3.6.12 Oon lukenu sun blogia varmaankin siitä kun Tiara synty. Tai ehkä alotin pikkusen ennen, en muista. Nyt vasta kyllä liityin lukijoihin. Ihana blogi, käyn varmaan 6kertaa päivässä kattomassa joko tullu jotain uutta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moii :) Onnea tulevasta pienokaisesta ja ihanaa raskausaikaa! Mukavaa että oot liittynyt lukijaksikin ja ihana että jaksoit kommentoida! Kiitoksia paljon ja kaikkea hyvää <3 Saa tulla useemminkin kommentoimaan!

      Poista
  32. Moikka! Olen samanikäinen kuin sinä, ja asun myös onnellisesti avokkini kanssa yhteisen katon alla. Vauvan roolin meillä korvaa vielä koiranpentu, mutta toivottavasti tulevaisuudessa meilläkin on yhtä söpö vauva, kuin teidän Tiara :) En muista missä törmäsin blogiisi, luultavasti jonkun muun blogin kautta, kommenteista tms. Kun vielä itse olin irc-galleriassa, löysin kuvasi ja seurailin profiiliasi, koska tykkäsin tyylistäsi. Mielikuvani sinusta oli kuitenkin täysin erilainen kuin nykyään. Kuvittelin sinun olevan itserakas pissaliisa, ja ensimmäinen reaktioni olikin kun löysin blogisi, että voi lapsi raukkaa. Luin kuitenkin postauksiasi ja jäin koukkuun täysin! Mielikuvani sinusta on muuttunut täysin, ja vaikutat todella hyväsydämiseltä ja ihanalta ihmiseltä! Kadehdin ystäviäsi, kun omaavat ystävänään tuollaisen ihmisen kuin sinä. Blogisi onkin nykyään yksi suosikeistani, jonka postauksia odotan aina innolla! :) Ja sinun blogin takia, olen myöskin alkanut kärsimään suunnattomasta vauvakuumeesta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin äsken teini-ikä postauksesi, josta jollekin olit aiemmissa kommenteissa maininnut. Olen kyllä jo silloin seurannut blogiasi, mutta olen jostain syystä missannut kyseisen postauksen. Olet kyllä saanut kokea jos monenmoista, jonka takia kyllä nyt ymmärtää sen angstisen teinivaiheen, jonka aikaan itsekin ensimmäisen kerran galleriassa aloin ns. "seuraamaan" sinua. Olet kyllä kasvanut ihmisenä henkisesti niistä ajoista varmasti todella paljon. Uskon, että juuri sinun kohdalle on ollut tarkoitettu tapahtumaan, että saat elämäsi uusille raiteille Oton ja Tiaran kanssa :) Mutta siis, oli mulla ihan kysymystäkin sulle, että miten olet ajatellut opiskelujesi kanssa tulevaisuudessa tehdä? Meinasitko mennä takaisin samaan kouluun vai kenties jotain muuta alaa? :)

      Poista
    2. Moikkamoii! Voi ihanaa, mäkin haluaisin koiranpennun mutta mulla ei ainakaan tällä hetkellä mitenkään aika tai kärsivällisyys riittäis antamaan sille sitä huomiota jonka se ansaitsisi, joten lykkään koirahaaveita reilusti myöhemmäksi :D! Oon sulle kade!

      Mutta siis aika hauska että oot seuraillut mua jo galleriassa! Mulla on tapahtunut kaikenlaista kyllä tässä elämän aikana ja kaikesta mitä oon tehnyt en oo ehkä niin ylpeä mut mitään en kadu enkä vaihtais pois :D Ja mä uskon just niin kuin säkin, että niin oli tarkotettu että mulle ja Otolle käy miten käy, koska ei asiat tän paremmin vois olla!

      Noista opinnoista, niin en aio enää samaan kouluun palata koska mulla ei yksinkertaisesti kantti riitä ainakaan vielä pitkiin aikoihin istumaan koulun penkille kolmeksi vuodeksi. Mä aion jatkaa parturi-kampaajaopintoja yksityisessä parturikampaajakoulussa, niistä kun valmistuu "hieman" nopeammin :D Ja kouluajatkin on vähän joustavampia niin on helpompi miettiä esim Tiaran päivähoitojutut sun muut :) Mutta ensin teen kyllä vähän töitä!

      Kiitoksia aivan hirvittävän paljon sulle ihanista kommenteista, mulle tuli tosi hyvä mieli ja ihanaa että sun käsitys musta on muuttunut positiivisempaan suuntaan :) Kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti tuut useemminkin kommentoimaan!

      Poista
  33. ei nyt millää pahalla tai siis älä ota ittees mutta näin ulkopuolisen silmissä nuo tiaran punaiset pöksyt näyttää vyötäröltä kamalan tiukalle ja ku istuuki nii se sen maha niinku puristuu sieltä (en tarkota että tirriskä olis liian iso tms vaan niinku että housujen vyötärö näyttää mun silmiin liian pieneltä) ulos ja näyttää niinku ois mahan seudulla tosi tukalat oltavat ja jos on liian tiukat housut nii voi tulla esim, hermovaivoja jotka johtaa alaraajojen puutumiseen, ruoan sulatusvaivoja, turvotusta, närästystä, vatsavaivoja, alaselän kipuja jne mutta oletan että tiiät itekkin nämä seuraukset! ajattelin vaan sanoa että näin ulkopuolisen silmissä näyttää siltä että tirriskälle olis aika ostaa uudet, hieman isommat punaiset pöksyt!

    virve (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en ota itseeni :) Se on aina vähän vaikea sanoa ulkopuolisen kun ei pelkistä kuvista kumminkaan loppupeleissä voi päätellä oikeastaan mitään :D

      Tiaralla on ihana iso pötsi ja se pursuaa yli housuista kuin housuista, meillä on kyllä ihan asianmukaiset vaatekoot tällä hetkellä käytössä ja juurikin tuosta puristavuudesta johtuen meillä käytetään vain trikoohousuja, eikä mitään farkkuja ym. muita kovia ja puristavia materiaaleja :)

      Poista
  34. 20-vuotias lastenohjaaja ilmoittautuu! :) Löysin blogisi jonkun muun blogin kautta, en enää muista minkä. En ole seurannut blogia vasta kuin pari kuukautta, mutta välillä olen lukenut myös vanhempia postauksiakin. :) Jatka samaan malliin! Opettelen nyt itsekin tekemään omaa blogia ja aloitin sellaisen muutamia päiviä sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheii!

      Ihanaa että oot jaksanut selailla vanhempiakin postauksia, vaikka välillä kyllä hävettää miten surkeaa mun kirjallinen anti on ollut silloin alkuaikoina :DD Kiitoksia paljon ja pitää käydä kurkkimassa sunkin blogia!

      Poista
  35. Ekaks tykään sun noista meikeistä tosi paljon ja toiseks ihania uusia vaatteita Tiaralla :) Oon ollu ehkä vähän huono kommentoimaan tässä lähiaikoina, mut silti aina odotan innolla sulta uusia postauksia :) Oon lukenu sun blogia kesästä saakka, suunnilleen silloin löysin tän ku ite tulin raskaaks ja etin vauva/raskausblogeja ja tää sun on ihan ehdoton ykkönen eli jatka samaan malliin :) Tässä vielä linkki mun blogiin jos haluut käydä kurkkaamassa ja sieltä ehkä paremmin selviää kuka oon, hhahaa :)

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ihan hirmusesti ihana Laura <3 Ja hei c'mon ihan oikeeesti, miten voit sanoo että oot ollu huono kommentoimaan! Teillehän on just syntyny pieni ihana poika, ei sillon tartte miettiä jotain blogeihin kommentoimista :DD! Mä onnittelin sua jo aiemmassa vastauksessa mut en tiiä huomasitko, mut onnittelen nyt uudelleen! Ja hei mä oon ihan surkee itte kommentoimaan, sunkin blogia luen aina puhelimella (oon lukenu varmaan joku 3kk :D) kun oon menossa nukkumaan ja en jaksa puhelimella ikinä naputella kommentteja :( Pitäis ryhdistäytyä! Ihanaa kevättä teidän pienelle perheelle ja tuuhan kommentoimaan aina kun kerkeet ja jaksat :))<3 Munkin pitää alkaa kommentoimaan sulle :D!

      Poista
    2. En ollu huomannu, mut kiitos paljon :) Joo aikaa on nykyään aika vähän ees päivitellä omaa blogia kun toi meidän pikkunen synty, mut ehkä tää tästä ku saadaa jonkunlainen rytmi meille tänne :) Ihanaa kevättä teillekki:)<3

      Poista
  36. Moi! Mä oon ikäkriisiä poteva kohta 17-vuotias taidelukiolainen Tampereelta, kuka ei malta odottaa vaihtovuotensa alkamista Englannissa. Ite pidän valokuvausblogia ja haaveilen, että joku päivä valokuvaus vois olla ihan ammattikin mulle, vaikka siihen on kyllä vielä matkaa :(

    Luen sun blogia, koska itellä on jo kohta vuoden ollu joku käsittämätön vauvakuume, mistä lie sekin on putkahtanu :D Tykkään, että kirjotat paljon, koska yleensä seuraan lähinnä valokuvausblogeja, joissa ei sitä tekstiä niin paljon ole. Ainoo mikä mua häiritsee sun blogissa on kasvokuvien rajaus, (kun sinne ylös jää sellasta turhaa tilaa, kun muuten on tiukka rajaus), eli erittäin on oiva blogi :)

    Ja sitä vielä, että mua ärsyttää kun sulle mussutetaan sun meikeistä! Mitä sekin tarkottaa, että "vähempikin riittäis", eikö silloin saa meikata vahvasti, jos on nätti ilmankin? : D

    Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii! Hei mä oon sulle niin kateellinen, mäki haluun Englantiin asumaan, vaik vuodeksi! Oon käyny siellä ja maailman upein maa kyl oikeesti :D

      Ihana kuulla et mun blogista saat vähän sellasta vastapainoo jos yleensä kerran tykkäät lueskella kuvablogeja :) Ja mä en joo tosiaan oo mikään ammattikuvaaja (semmosta nähnykään) ja Ottoki aina valittaa mulle mun kuvien rajauksista :D Mutta yritän opetella, jos vaikka sitten ei sekään ärsyttäisi :DD

      Ja mua ärsyttää kans se! Joka kerta tähän asti jos oon meikannu enemmän nii mulle on tullu varmaan yli kymmenen ihmistä aina per postaus kommentoimaan että miks oon alkanu meikkaamaan niin vahvasti et olin ennen paljon nätimpi kun meikkasin vähemmän :DD Ihan ku se et joskus meikkaisin vahvasti tarkottais et tekisin niin jatkossa aina, ja muutenki mitä se ees ketään liikuttaa :DD!

      Mut juu kiitos ihanasta kommentista ja kaikkea hyvää, tuuhan useemminkin kommentoimaan jos tulee asiaa!

      Poista
  37. Oon 17-vuotias tyttö ja oon lukenu sun blogia viime kesästä lähtien, mun sisko tais kertoo mulle tästä :) sun blogi on aivan mahtava! vaikka luen monia muitakin blogeja nii täytyy kyl sanoa et sun blogi on niistä iha paras :) ja toivoisin vielä et tekisit postauksen teidän blogikirppiksestä? kiinnostais tietää et miten keksitte sen ja tunnetteko hyvin toisenne yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheii! Ihana kuulla että tykkäät mun blogista noin paljon, kiitoksia ihan hirveesti! Ja hei hauska idea, voisinpa tehdäkin tommosen postauksen vaikka sitten kun seuraavan kerran laitan sinne juttuja myyntiin! Kiitos vinkistä ja ihanaa kevättä :))

      Poista
  38. Mä oon Helena ja oon 13-vuotias (huhtikuussa 14) ja asun Oulussa :)
    En yhtään muista mistä sun blogin löysin.
    Oon lukenu sun blogia jo aika kauan mut en kuitenkaa ihan alusta asti. Mut oon kyllä lukenu kaikki sun postaukset varmaan tuhat kertaa läpi :D
    Joka päivä on pakko käyä ainaki sata kertaa kattoo et ootko postannu :) Ja aamullaki ennen kouluun lähtöö käyn kattoon et onko tullu uutta postausta :)Oon ihan koukussa tähän sun ihanaan blogiin!! :)
    Tää on ehdottomasti kaikista paras blogi minkä tiiän!!! :) Postaukset on ihanan pitkiä ja Tiara on niin ihana. <3 Koko teiän perhe on kyll tosi ihana!! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Ihana kuulla että oot jaksanu kaikki postaukset kahlata läpi ja tykkäät noin paljon mun blogista, kiitoksia ihan hirmuisen paljon sulle ihanasta kommentista <3 Ihanaa kevättä ja tervetuloa kommentoimaan useemminkin! :)

      Poista
  39. Voi äly kun on kaunis lapsi! Siis miten voi olla.. :)

    Oon 23-vee äityli Sastamalasta ja olin ihmetelly sun blogin nimeä jossain toisessa blogissa, enkä sen nimen perusteella avannutkaan tätä :D Kerran syksyllä/talvella/eivoimuistaa mulla oli kovin tylsää ja ajattelin vilkaista, mitä sen nimen taakse kätkeytyy. Ei kaduta! Luin kaikki postaukses kerralla ja tykästyin ihan täysillä. Lisäks mulla on poika, joka on vain muutamaa päivää nuorempi kuin Tiara, joten senkin puolesta kiinnostaa :) Tiaralla ja sinulla on myös ihania vaatteita ja koko blogin "tunnelma" on niin ihanan elämänmakuinen ja -myönteinen, ettei voi olla lukematta! Itsekin kirjottelen harvakseltaan blogia, lähinnä itseni ja ystävieni iloksi. Ihailen sun avoimuutta meitä lukijoita kohtaan, en tiiä voisinko itse kirjoittaa näin avoimesti kaikesta :D Sellasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin se kyllä on, ihana neiti<3

      Hahah aika hauska että ensin et nimen takia tullut blogia kattomaan :D! Mutta hyvä ettei kaduta vaikka sitten vilkaisitkin :) Kiva et meillä on niin samanikäiset muksut! Kiitoksia ihanasta kommentista ja mukavaa että tykkäät mun blogin tyylistä ja mun tavasta kirjoittaa :) Mä oon aina ollut aika avoin ihminen, välillä jopa liiankin :D Blogin suhteen mulla on kyllä aina ollu suht tiukka suodatin mitä mä täällä kerron ja mitä en, mut kyllä mä silti tietenkin aika paljon avaan meidän elämää täällä :)

      Ihanaa kevättä teille!

      Poista
  40. Heippa, kai munkin pitää esitellä itseni. Aluksi kiitos tosi hyvästä blogista, tänne eksyin itse lapsellista blogin kautta, jota olen lukenut reilu puolivuotta. Lähinnä blogisi kiinnostaa siksi että minulla on tiaran kanssa lähes samanikäinen 5,2 kk vauva (tai voiko tuota vauvaksi enää sanoa; Meea. Itse olen 25 vuotias tyttönen Turun seudulta. Ihanaa lukea teidän arjesta ja mitä kaikkea tiara on oppinut ja oppii päivittäin. Ja mukava verrata Tiaraa meidän neitiin :)
    T: Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheiii! Kiitoksia itsellesi, mukava kuulla että tykkäät blogista! Ja hauskaa että meillä on melkein samanikäiset neitokaiset, kaunis nimi myös teidän tytöllä! Se on ihan totta että on aina kiva vertailla samanikäisiä lapsia, tervetuloa siis kommentoimaan ja vertailemaan useemminkin jos vain ehdit/haluat/jaksat :D

      Ihanaa kevättä teidän perheelle!

      Poista
  41. Moi! En oo koskaan kommentoinu tänne, enkä oo kommentoinu kyl suurimpaan osaan muitakaan blogeja joita seuraan...:D Mulla ei vaan oo tapana kommentoida jos ei olis muuta sanottavaa kun että "kiva postaus" :D Mut mä tuun tänne siis joooka päivä, joskus montakin kertaa, kattoon että onko uutta postausta koska sun postaukset on aina niin positiivisia ja tiara on ehkä kaunein vauveli jonka oon koskaan nänhy 8) Ihanan pitkiä postauksia sulla ja mukavia juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa no mulla on vähän sama juttu että en kovin usein vain saa aikaiseksi kommentoida, mut joskus aina yritän :D Kiva että nyt jaksoit kommentoida ja ihana kuulla että tykkäät mun blogista noin paljon :)) Tiara kyl on oikeest maailman ihanin neiti<3 Ihanaa kevättä sulle ja kiitoksia kovasti<3

      Poista
  42. Moi Iina! Oon 21-vuotias nuori nainen pk-seudulta, vauvakuumetta potenut pitkään, nyt esikoista odottelen :) Tykkään sun blogista superpaljon, oon lukenu jostain kesästä asti ja käynyt läpi sitä vanhemmatkin tekstit. Oot mun mielestä tosi rohkee kun kirjotat omalla nimellä ja naamalla ja aika avoimesti, se + sun positiivinen tyyli kirjottaa ja pitkät postaukset ovat varmasti niitä seikkoja, jotka tästä blogista tekee suositun.

    Hei muuten täältäkin löytyy yksi sushifani! harmittaa kun tässä tilassa niitä pitäis vältellä, oonkin yrittänyt kehittää sellasia versioita, joita odottavatkin voisi nauttia! ootko ite koittanu tehä sushia? yllättävän helppoa ja nautintoki on suurempi kun on omin pikku kätösin väkertäny! + säästää varmasti monen monta euroa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii! Voii onnea tulevasta pienoikaisesta ja ihanaa odotusaikaa!

      Kiva kuulla että pidät noin paljon mun blogista ja kiitoksia ihan hirmuisesti :)) Mä oon aina ollut aika avoin ihminen, niin hyvässä kuin pahassakin mutta joo uskon kyllä että ehkä just se avoimuus on se joka ihmisiin vetoaa :D Välillä pelottaa että onkohan sitä tullut oltua liiankin avoin, mut koitan pitää ainakin jonkunnäköistä suodatinta et mitä mä tänne suollan ja mitä en :D

      En oo koskaan tehny itte sushia, aina halunnut kyllä :D Mut pitäis kyllä ryhdistäytyä! Ja itekki raskausaikana himoitsin sushia kokoajan mut en ollu yhtä kekseliäs kuin sä et oisin koittanu itte kehittää jotain sopivia susheja :( Ens kerralla sitten ;)

      Ihanaa kevättä sulle ja kiva että kommentoit!

      Poista
  43. Moi! Mä oon kohta 16v heppatyttö ja oikee himoratsastaja(oisin tallilla varmaan 24/7 jos ois aikaa, hehe :D) ja täältä Oulusta oon(: Sun blogin taisin bongata tuolta hevostalli.netin ihmeellisestä maailmasta ja melkein alusta asti oon sun blogia lukenu! Muutaman kerran oon kommentoinu, mutta koska oon niin patalaiska ihminen että mieluiten vaan luen sun postauksia ja ihailen kuvia.
    Odotan aina innolla mitä sä seuraavalla kerralla kirjottelet ja himoitsen sun aivan yli-ihania vaatteita!
    Tiarakin on niin hirmu söpö :3 tuitui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi :) Hahaa hassua että hevostalli.netissäkin on mun blogista ollut juttua :D! Mä oon itekkin kyllä ihan patalaiska enkä usein jaksa kommentoida :( Mut ihanaa että sä jaksoit ja oot jaksanut ennenkin, kommentit aina piristää päivää :)

      Kiitoksia hirmuisesti ihanasta kommentista ja ihanaa kevättä sulle!

      Poista
  44. Ei näytä kyl kauheen kivalle toi paita, muuten ois jees mut maha näyttää kyl tosi paljon synnyttäneeltä, joka on vaan raskausarpinen ja palautunut, muttei iho oo palautunu hyvin saati tullut kuntoiltua. Ehkä sitten muutaman saliviikon ja sen pautumisen jälkeen uudestaan käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kulta pieni, on tosi ikävää jos sulla on paha olla mutta ei sun tarvii purkaa sun pahaa oloa käyttäytymällä noin typerästi, voit hankkia vaikka ihan ammattiapua! Tai sit sä tarviit vaan todella vahvat silmälasit tai opaskoiran...

      Mitä tarkoittaa raskausarpinen ja palautunut? Mulla ei oo mahassa yhtään raskausarpea mut hyvin se on kyllä palautunu :-----D Kysyisin vielä että mikä on pautuminen?

      Ja teille kaikille muille kommentoijille vastaan vähän myöhemmin kun te ette tarvii samantien palautusta maan pinnalle :--------------D

      Poista
    2. No voi huhhuh, tää kyseinen anonyymi on kyllä todella sokea, tai sitten tuo kommentti oli ihan puhtaassa vittuilumielessä laitettu! :''DD

      Poista
    3. Vaikuttaa hieman siltä, että kyseinen anonyymi luulee, että sulla on ennen synnytystä ollut tiukka kiiltävä sixbacki, mitä jossain jumppalaite mainoksissa näkyy ja vielä öljyttynä!!
      Ei ton paremmassa kunnossa voi NORMAALI ihminen olla! Itsellä on asiat ihan erilailla ja olen suorastaan kateellinen tosta miten se nyt meni "tosi paljon synnyttäneeltä"-mahasta. En viitsi edes muokata kyseisen kommentin sanoja oikeeseen muotoon, kun sen kirjoittaja ei ole tainnut mahoihin juuri perehtyä xD

      Poista
    4. Anonyymi: Musta tuntuu että taisi olla vaan vittuilut mielessä tolla anonyymillä :D

      Mirabella: Luulen että toi anonyymi tuli vaan vittuilemaan, kunhan kuvitteli että sais mun mielen pahotettua :D Mutta siis joo, ei kyllä onnistunut siinä, mä oon niin tyytyväinen mun mahaan kun voi vaan liikuntaa harrastamaton synnyttänyt nainen olla, enkä halua kuulostaa itserakkaalta sanoessani noin, mä vaan voi ees uskoa että palauduin raskaudesta näin paljon paremmin kuin kuvittelin :) Ja hei sulla on kaksi pientä jo, sun keho on käyny paljon enemmän läpi kuin mun joten tarviit varmaan vaan enemmän aikaa palautua :) Ja itse usein on paljon kriittisempi omaa kroppaansa kohtaan kun mitä muut on, eli en ees usko et sun mahassa on mitään vikaa :)

      Poista
  45. Ihanasti oot meikannu ja tukka on myös ihana !

    VastaaPoista
  46. Mä oon 17-vuotias lukiolaistyttö ja tykkään paljon lapsista. Pienet lapset on niin ihanan aitoja (: Sun blogiis eksyin jonkun toisen blogin kautta viime kesänä ja siitä lähtien oonki tätä sitten innokkaasti lukenu. Tiara on äärettömän sulonen tyttö ja sun tapa kirjottaa on niin äärettömän kiinnostava, että on ihan pakko lueskella tätä päivittäin. Täällä myös haaveena joskus sitten myöhemmin lapsia, mutta nyt päiviä piristää pienet sukulaistytöt ja tää blogi (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä oot kyllä niin oikeessa että pienet lapset on niin ihanan aitoja, ei ne vielä osaa esittää mitään muuta kuin omaa itseään :) Tiara kyllä on maailman ihanin tytsykkä<3 Ja kiitoksia ihan hirmuisen paljon, mulle tuli tosi hyvä mieli sun kommentista :)<3 IHanaa kevättä sulle!

      Poista
  47. Ihania kuvia ja oi vitsi, itsekin rakastan just noita samoja sushi-aterioita! :) Ja mun mielestä oot aivan upeessa kunnossa synnyttäneeks naiseks, aivan loistavasti oot kyllä palautunut! Timmi masu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirveesti, kauniisti sanottu :)<3 Ja joo ne sushit on tosi hyviä pakasteruuiksi! :D Hauskaa kevättä!

      Poista
  48. Oon 20v nainen helsingistä, mulla on ihana mies ja 1v3kk ikäiset kaksospojat :) Löysin sun blogin mun mielestä viime syksynä, jonkun toisen blogin kautta tänne saavuin. Luin kaikki vanhatkin postaukset :) Kirjotat hyvin ja rehellisesti, siitä tykkään :) Ja käyn päivittäin kurkkimassa et olisko jo jotain uutta kirjotusta tullu ;)
    Ihana toi murkku body!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sä ootki saanut tuplasti onnea kerralla, ihanaa! Kiva että oot jaksanut lukea kaikki vanhatkin postaukset ja mulle tuli oikeesti niin hyvä mieli kun kehuit mun kirjoitustaitoja, kiitos ihan hirveesti! Kaikkea hyvää teidän perheelle ja ihanaa kevättä!

      Poista
  49. Moikka, oon Roosa 19 vuotta Oulusta, ja oon lukenut sun blogia oikeestaan siitä asti, kun oot alkanut kirjottaan! Päädyin sun blogiin gallerian kautta (ylläri ylläri, Oulussa on niin pienet piirit :D). En yleensä kommentoi blogeihin mitään, mutta tällä kertaa otin itteeni niskasta kiinni ja sanon mitä mulle tuli mieleen tästä postauksesta! Tykkään sun blogista paljon, vaikka vauva-asiat eivät itelle vielä ookkaan mitenkään ajankohtaisia. Mutta se, mitä halusin sanoo sulle on, että oot ihan älyttömän nätti ja aidon oloinen tyttö (jos vielä voi tytöksi sanoa :D) eikä sun todellakaan tarvi "puolustella" sun meikkaustyyliä kenellekkään vittupää-anonyymille! Oot vaan oma ittes ja teet niinku tykkäät, kaikista ihmisistä voi keksiä jotaki mistä valittaa, jos haluaa. Pointti on siis se, että vaikka perustelet nyymeille miks meikkasit mitenki millonkin, niin ne keksii ihan varmasti jotain muuta mistä naputtaa, ihan niinku tossa pari kommenttia ylempänä. Meikkaat tosi hyvin ja mitä hyötyä siitä taidosta ois, jos ei uskaltais kokeilla aina jotain uutta! ;) Hyvää kevättä sulle ja pikku-Tiaralle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii :)
      Hahaa joo Oulussa jos jossain on kyllä niin pienet piirit :D
      Ihanaa että jaksoit kommentoida vaikket yleensä jaksakaan :) Kiitos ihan hirveesti sulle (ja joo oon mä viel tyttö ;D)<3 Se on ihan totta et ei mun periaatteessa tarvis jaksaa perustella mitään joillekin idioottianonyymeille, mut toisaalta en jaksa kuunnella aina samaa nillitystä niin jos sanon siitä jo etukäteen niin se toivottavasti jää tulematta se nillitys :DD Mut siinä oot kyllä ihan oikeessa että aina ne jotain sanottavaa keksii :D

      Hyvää kevättä sullekin ja tuuhan useemminkin kommentoimaan jos jaksat!

      Poista
  50. Moi! Mä oon 20v tyttö ja asun Rovaniemellä mun poikakaverin kanssa. Tällä hetkellä oon töissä mut ens vuonna olis tarkotus lähteä opiskelemaan luokanopettajaksi jos opiskelupaikka napsahtaa. Sun blogin löysin joskus muutama kuukausi sitten, kun selailin vaan kaikkia itelleni tuntemattomii blogeja. Ja onneks löysinkin ! Tää on ihanan positiivinen ja postaukset on aina pitkiä, eli tosi jees ! Kuvia on tosi paljon ja Tiara on vaan yksinkertasesti ihana !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mooi :) Ihanaa että haluut opettajaksi! Mäkin joskus pienenä haaveilin opettajan ammatista, oisin halunnu historian opettajaksi :D Kiva että tykkäilet blogista ja kiva että jaksoit kommentoidakin :) Mahtavaa ja aurinkoista kevättä sulle!

      Poista
  51. Hahhah, tuli muuten mieleen että mää "tiiän" susta aika "paljo" tän blogijuttujen perusteella, mutta mitäpä sää oikeestaan tiiät musta, muutaku että asuttiin espanjassa ja mulla on kaks ihanaa poikaa ja mies, ja että asutaan karjasillalla? :D en kyllä yhtään ees tiiä mitä itestäni kertosin x)

    luen edelleen sun blogia siksi koska se on mielenkiintonen, oot hirveen fiksu ja symppis ja hyvä esimerkki siitä kuin hyvä voi olla myös nuoriäiti! :)
    tuosta paidasta tuli just muuten sellanen mihin oon täällä törmänny, eli aivan hyvä! ja tiaran ilmeet oton käsittelyssä, ihanat! <3

    ja sinä anonyymi, joka arvostelit iinan mahaa. olehyvä ja tule kattomaan mun, näytän sulle vähän euroopan karttaa ;)

    ps. kerran muuten ku kommentoin sulle, nii sanavahvistukseksi tuli "anoyurpo" :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa no sä tiiät kyllä musta jonkun verran joo, kun täällä aika paljo kertoilen ja ollaanhan me juteltukin kommenttien välityksellä :D Mutta ois kyllä kiva kuulla lisääkin susta! Kiitoksia ihan hirveesti kun oot noin ihana ja sanoit noin nätisti musta, tuli niin hyvä mieli :))<3 Sä vaikutat just semmoselta rennolta tyypiltä jonka kanssa ois kiva hengailla, pitäis kyllä sopia ne tällit kun ens viikon sunnuntaina tullaan sinnnepäin :D!

      Ja hahhha toi sanavahvistus XD anoyurpo :D Siinä osui kyllä google naulan kantaan! Hauskaa loppuviikkoa teille ja ollaanpas yhteyksissä!

      Poista
    2. Hih, kiitos! :) kyllä sitä aika rennonletkiä tyyppi mahan olla.. ainaki paaljo rentoutunu espanjanki myötä! :D siellä kaikki otti aika rennosti :) joo ilmotteleppas sitte ihmeesä itestänne sunnuntaina ?? täytyy kyllä nähä! :D
      joo meinasin eka ottaa sulle screenpicin todisteeksi mutta jäi se sitte, aika osuva vahvistus oli kyllä :'D

      Poista
  52. Oon 18 vuotias lukiolainen Oulusta ja viimeiset viikot Lyskassa menossa :D löysin sun blogin ystävän blogin kautta viime kesänä ja siitä asti ahkerasti lukenut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, samassa koulussa missä mäkin alotin lukio taipaleeni :D Kiva että tulit kommentoimaan ja onnea kirjoituksiin :))

      Poista
    2. Aijaa :) Se on kyllä paikka jota ei voi unohtaa koskaan :D Kiitos!! :)

      Poista
  53. Heippa! Olen Jelena -89 vuonna syntynyt tai jellu nimellä oon välillä sulle jotain kirjoitellut ja tosi mukavaa on saada takaisin vastauksia :) mulla itellään tosiaan on -09 vuonna lokakuussa syntynyt poika,asun tampereella kihlatun/lapsen isän kanssa ja ollaan oltu n. 4v yhdessä :) itellään ei oo blogia kun en kummiskaa keksis mitään kirjoitettavaa :D mutta tykkään lukea tosi paljon blogeja ja sun on kyl aina eka minkä luen :D sattumalta löysin sun blogis ja aloitin lukemisen silloin melkein heti kun aloitit tämän :) oli niin mukavaa luettavaa(edelleenkin on ;) ) niin jäin koukkuun :P eikä sun jutut oo yhtään huonontunut!! :D
    Ps. sun mahas on tooosi hyvin palautunut raskauden jälkeen! :) mulla taas on vieläkin kauhee pötsi :D - Jellu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippaheii! Juu muistankin että oot Jellu -nimellä mulle kommentoinut :) Mulla oli vähän sama ennen kun alotin tän blogin että tuntui aina että onko mulla sitten mitään kirjotettavaa edes, mut jotenkin kummasti sitä asiaa vaan aina löytyy :D Kiitoksia ihan hirmuisen paljon, tulee niin hyvä mieli kun saa noin ihanan positiivista palautetta :) Ihanaa kevättä teille! <3 Ja hei, en usko että sulla mitään kauheeta pötsiä on!! :D

      Poista
    2. ihanaa kevättä sinnekin! kohta kesäkin sit tulee jes! :P kyl se pötsi löytyy mut omapa on vika kun tykkään herkkuja välillä syödä :D onneks se nyt on vähän pienentynyt kun töihinkin takas menin :D btw tää ei oo varmaan teille vielä ajankohtaista ku Tiarakin on vaavi vielä mut ootteko aatellut pikkusiskoa/veljeä neidille ja millainen ikäero olis sun mielestä hyvä? :) itellään ku iskee vauvakuume kun varsinkin sun blogias lukee ;D
      -Jellu

      Poista
  54. Moi Iina :) ..En jotenki oo aikasemmin uskaltanu kommentoida mitään mutta nyt kun tuli tämmönen "tilaisuus" niin pakko kai sitä jotain on sanoa. Oon pian 19v tyttönen Seinäjoelta ja mä oon löytänyt aikoinaan sun blogin jonkun toisen blogin kautta, en nyt muista mistä. Valehtelematta, sun blogi on ehkä parhain löytämistäni ja sulla on aivan ihana perhe, susta huokuu onnellisuus äitinä ja avovaimona, kirjotat hyvin ja selkeesti, ja vaikka yleensä oon semmonen että en jaksa lukea pitkiä juttuja, sun postaukset tulee aina luettua alusta loppuun. Ja Tiara piristää postauksia aina suloisilla ilmeillään ja olemuksellaan. Ihana pieni tyttö ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mooi :) Kyllä mulle saa kommentoida, en mä pure! Mut ihanaa että sä nyt uskalsit kommentoida :) Ihana kuulla että jaksat mun löpinöitä lukea vaikka kirjottelenkin niin pitkiä juttuja välillä, kiitoksia hirmuisen paljon :))<3 On toi meidän neiti kyllä maailman ihanin päivänpaiste :)<3 Ihanaa ja aurinkoista kevättä sulle :)<3

      Poista
  55. moikka! oon perustallaaja savosta, syksyllä täysi-ikäisyyden saavuttava kokiksi opiskeleva tyttö :) en muista yhtään mistä sun blogin bongasin, silloin luin monet vanhat postaukset läpi ja tykästyin heti! tiara on hirmu suloinen ja ootte ihana pari oton kanssa + sulla on todella kiva tapa kirjottaa tänne blogiin :p näitä postauksia lukee tosi mielellään ja odotan uusia aina innolla!

    oon ollu aina tosi lapsirakas ja hoidin 11 vuotta nuorempaa pikkusiskoaniki niin innoissani ettei sanat riitä sitä kuvaamaan.. sen takia tykkään katella tiaran kehittymistä kaikessa ja onhan se nyt kertakaikkiaan suloinen vauva !! :)

    terkuin janita
    sweetyandsour.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii! Oi ihanaa kun opiskelet kokiksi, mäki haluisin ku rakastan laittaa ruokaa :D Mäkin oon aina ollu tosi lapsirakas ja aina halunnu hoitaa vauvoja ja kaikkee! Ihana että tykkäät mun blogista ja kiitos ihan tosi paljon<3 Terkkuja ja mahtavaa kevättä sulle!

      Poista
  56. anonyyminä oon lueskellu sun blogia jotain hmm..vuoden? löysin deryan blogin kautta. tosi koukuttava ja mielenkiintonen blogi!
    ja itestäni vähän: oon tämmönen ihan kiva 21-vuotias taidealalla työskentelevä vauvakuumeinen ja kynsitaiteilusta kiinnostunut kissanainen :D oulun läänistä, kuitenkin parin tunnin ajomatkan päässä oulusta. näin lyhyesti ja ytimekkäästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirveesti, ihana että tykkäät! Ja voi mäki halusin aina taidealalle pienempänä, mut sit tuli parturikampaajahaaveet sen unelman tielle :D Noo mut ehkä viel joskus, ja on se parturointiki aikamoista taidetta välillä :DD Terkkuja ja kivaa kevättä!

      Poista
  57. täällä päälle parikymppinen lähihoitaja :) työskentelen päiväkodissa tällähetkellä 0-3v ryhmässä ,ja kiva seurailla tätä blogia ja teidän arkea! ja varsinkin tuon suloisen neidin kasvua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei! Kiitoksia ihan hirmuisesti ja voi ku sulla on ihana työpaikka, on varmasti ihana kun saa hoitaa noin pieniä :) Hauskaa kevättä!

      Poista
  58. Mistähän ihmeestä mä oisin sun blogin löytänyt? En yhtään muista! Muistan kuitenkin ku sulla oli se banneri, missä olit se pitkä valkonen toppi päällä ja söpö pyöree masu. Kesällä se kuitenkin oli, että melkeinpä alusta asti oon teijän elämää seuraillu :D
    Ja oon varmaan jo monesti kertonukin (tosin tuskin muistat, ja onhan mulla kuvakin vaihtunut että vaikuttaa varmasti myös), että sun postauksia ootan kaikista eniten. Ja aina ku tulee uusia postauksia eri blogeista luettavaks, pistän ne välilehtiin ja jätän aina sun postauksen viimeseks, että saan ihan rauhassa lukee koko postauksen läpi ja keksiä jotain kommentoitavaa. Sulle on meinaa ihana kommentoida aina. Tietää että tulee vastaus. Taitaapi olla muuten ainoa blogi mistä tuun vielä tarkistamaan mitä oot vastannu :D
    Sulla on ihan mahtava tapa blogata, tekstit jaksaa aina lukea (vaikka kertoisit jostain mistä mulla ei oo hajuakaan), kuvia on ihanan paljon ja yleensä aina puolet Tiarasta ja puolet susta, just sopivasti ja niitä jaksaa aina kattella. Ja susta mulla on alusta asti ollut sellanen kuva, että sut voisin ottaa ystäväks ilomielin. Eli just sellanen ku pitääkin ;)

    Hirmusen pitkä kommentti, toivottavasti jaksoit lukea ♥

    Nii ja oli mulla muutakin! Toi lyhyt paita + oranssit housut näyttää sulla ihan sikahyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana maratonikommentti!
      Oi mäki muistan sen bannerin! Sillon mulla oli just kiva masu, se ei ollu viel liian iso mut ei enää pienikään :DD Ihanaa kun oot noin kauan jo pysynyt lukijana!

      Ihana kuulla miten paljon tykkäät mun blogista ja musta on ihanaa että aina jaksat kommentoida, mä kyllä muistan monet sun kommentit :) Ja on ihana tietää että sustakin on kiva kommentoida mulle!

      Kiitos ihan hirveen paljon, mulle tuli niin hyvä mieli sun sanoista :) Ihan oikeesti!<3 Ihanaa loppuviikkoa ja koko kevättäkin, toivottavasti jaksat taas pian tulla jutustelemaan <3

      Poista
  59. Heippa! Tää on ensimmäinen kerta kun kommentoin tänne jotain (lukuunottamatta onnitteluja kun Tiara synty)joten nyt kun toivoit niin päätin laittaa kommentia:)
    Mulla ei itselläni ole lapsia mutta pakko myöntää että tätä sun blogia lukiessa alkaa ehkä hieman vauvakuume jopa mulla heräilemään.
    Niinko moni muukin on täällä sanonut niin näitä sun kirjotuksia odotan aina kaikista eniten ja en pistäis ollenkaan pahaksi jos kirjottelisit useamminkin, mutta toki ymmärrän että yhden lapsen äitinä ei aina löydy aikaa.
    Eli mun mielestä sun kirjoitustyyli tai muukaan ei ole mennyt ainakaan huonompaan suuntaan,jatka samaan malliin vaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippahei! Ihanaa että jaksoit kommentoida!

      Kuin kiva kuulla että jaksaisit lukea mun juttuja vaikka useemminkin! Mua harmittaa se että nykyään ei vaan riitä aikaa ja jaksamista ihan niin usein kirjotella kun haluais, mutta koitan sitten panostaa aina silloin kun ehdin postaamaan :) Eli kiva jos ei oo huonompaan suuntaan muuttunu postaukset! Kiitoksia paljon sulle ja mahtavaa kevättä!

      Poista
  60. ihanat meikit sulla :) Tiarallakin ihania uusia vaatteita :) Laitoin sulle sähköpostia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia <3 Ja hei siistiä, pitääki käydä kurkkimassa tota hotmailia!

      Poista
  61. Olen 22v äippä oulusta. Meillä pari viikkoa nuorempi tytär ja ehkä sen takia just oon jääny koukkuun tähän blogiin. :) Meillä on niin samanlaiset elämäntilanteet ja joka postauksessa on jotain kiinnostavaa ja melkeimpä aina myös ajankohtaista asiaa lapsukaisiin liittyen. Monesti on käyny niin et oon mietiskelly jotain kiinteiden aloittamiseen/kehitykseen/ päivärytmiin tms liittyvää ja sit ku oon tullu tänne kurkkimaan uusimpia postauksia ni ootki kirjottanu samasta aiheesta:) Voispa sanoa et yks lemppari blogeista ja useimmiten avaan tän sivun ekana ku tuun koneelle;) Ja mä vaan oon niin laiska kommentoimaan, ehkä useemminki vois! :)

    -N-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei! Hauskaa että meillä on melkeinpä samanikäset neitokaiset :) Ihana kuulla että mun blogissa on ollu ajankohtasia ja osuvia juttuja, jotenki mun on vielki vaikee käsittää sitä että mä oon ihan oikee äiti ja että mun neuvoista vaikka saattais olla hyötyä jollekki toiselle äidille, ei sitä vaan voi käsittää :D Kiitoksia hirmusen paljon ja kyllä mulle saa kommentoida niin usein kun vaan jaksaa! Mielettömän ihanaa kevättä teille :)

      Poista
  62. Ekaa kertaa määki uskaltaudun kommentoimaan vaikka ihan alkuajoilta oon seurannu. Oon sun ikänen tyttö Oulusta ja oltiin samassa lukiossa ja jotenki sitä kautta oonki eksyny tänne, joku kaveri muistaakseni kysy että oonko lukenu ja siitä asti tää on ollu ihan lemppariblogi! Oot Iina aivan ihana ihminen. Jotenkin tosi jännä lukee tätä ku tavallaan "tunnen" sut, vaikka en tunnekkaan, mutta ollaan oltu samoilla kursseilla ja seisottu peräkkäin ruokajonossa jne mutta ei ikinä juteltu. Yhteisiä kavereitakin on vaikka kuin paljon! Olit näkyvä persoona meidän massakoulussa ja ihailinkin sun persoonallisuutta ja rohkeutta erottua ja teki usein mieli tulla jutteleen koska tuntuu et oltais tultu hyvin juttuun, mutta en uskaltanut lähtee omasta porukastani ja se harmittaa mua tällä hetkellä tosi paljon, koska siihen porukkaan en oo muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ollu yhteyksissä lukion jälkeen. Mutta siitä on aikuistuttu ja musta on ihanaa ku sääki oot kasvanu niin paljon niistä ajoista. Sun elämää on ollu huippua seurata tän blogin kautta ja toivottavasti saadaan seurata vielä pitkään. Oon onnellinen sun puolesta kun sulla menee elämässä hyvin, vaikka moni lukioaikoina epäili ihan toista mutta oot näyttäny kaikille ja voit olla siitä niin ylpeä! Kaikkea hyvää teidän perheelle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii!
      Hei vähän hassua että ollaan oltu samassa koulussa, just kiva :) Jännää kans silleen tavallaan ku nyt kun sanoit että ollaan oltu samoilla kursseilla yms nii aloin heti miettimään, että kuka sä voisit olla! Mut en kyllä yhtään tiiä :( Mulle tuli tosi hyvä mieli sun kommentista, lukiossa musta tuntu että koko koulu inhoaa mua enkä kokenu yhtään omakseni sitä paikkaa, mulla oli välillä tosi paha olla siel :( Mutta ihana kuulla että sä et ainakaan inhonnu mua :D Mulle jäi sentään lukiosta Netta ja Emmis, maailman parhaat kaverit <3 Vaikka välillä tai aika useinkin tosiaan lukioaikoina tuntui että mä en ole hirveän pidetty persoona koska en ollu semmonen hiljanen ja "kunnollinen" tytsy niinku suurin osa :DD
      Ihan mielettömän isot kiitokset sulle tästä kommentista, et voi uskoakaan kuinka hyvä mieli mulle tuli oikeesti! <3 Ois nii mahtavaa tietää kuka sä oot :D Ja ihanaa kevättä sinnekin ja kaikkea hyvää myöskin<3 Tulehan useemmin kommentoimaan ja kerro sun nimi jos uskallat :D<3

      Poista
  63. Moi! :)
    Oon 17 wee pissis jee no ei vaiskaa vaa iha normi urheilua rakastava tyttönen täältä Oulun suunnalta. Sun blogias on tullu seurailtua oikeestaa aika alusta asti, löysin sen muistaakseni Deryan kautta. Sun postauksias on aina kiva lukia koska ne on nii monipuolisia; välillä sellasta höpötystä, vauvajuttuja ja muita arkiasioita :) Oon nähny sun äitis pari kertaa bussissa, ja asun itseasiassa aika lähellä patelaa ku sää vissii joskus sanoit että se assuu siellä :D ja sutki tullu nähtyy monia kertoja kapessa sillo pari vuotta sitte ku olitte aina hirveellä porukalla Stokkalla ja sitteku sut näki nii oli sillee "wou tuolla on se couturecouture galleriasta!!!" :DD sillo ei ois kuvitellu et nyt sulla on vauva, mutta elämähä on yllätyksiä täynnä. Ootte ihana perhe! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pakko sannoo vielä tähä että tuli iha just hetki sitte sun äitis vastaan vissiin kävelylenkillä Mörön kans, on se vaa nii pieni ja söpö koira :)

      Poista
    2. Hahaa pari vuotta sitten mä itte olin 17v pissis Oulusta :DD Hauskaa ku näät mun äitiä aina siellä :D Seki oli lukenu ton sun kommentin ja se mietti ihan innossaan että kukahan sä oot :DD Ja joo en mäkää ois sillon Stokka-aikoina osannu kuvitella että mua joskus elämässä onnistaa näin paljon että saisin maailman ihanimman miehen ja vielä maailman ihanimman tyttärenki<3 Kiitos tosi paljon sulle ja ihanaa kevättä!

      Poista
  64. Mä oon 19-vuotias abi Iisalmesta:) Vaikka ei olla samassa elämäntilanteessa, niin sun blogia on tosi kiva lukea. Tykkään sun vaatteista ja Tiara on maailman söpöin vauva:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kiitos Essi! Ihanaa että jaksoit kommentoida vaikket uusi lukija ookaan vaan vanha tuttu jo :) SUn kommentit on aina kivoja!

      Poista
  65. Moikka!
    Oon 21-vuotias äityli Lappeenrannasta. Miun poika täyttää toukokuussa 2-vuotta ja vauvakuumeilen kauheesti ja sen takia jäinkin koukkuun sun blogiin. :) Oottelit Tiaraa silloin kun alotin lukemaan ja on niin kiva seurata miten noi lapset kasvaa! Kirjotat mielenkiintosesti ja vaikka olis pitkäkin postaus niin sen jaksaa aina lukea loppuun. Tulee useesti muisteltua oman pojan kehitystä kun kerrot et mitä Tiara on tehnyt ja oppinut. :)
    Jatka samaan tyyliin, ootte ihania.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii! Mullakin on usko tai älä jo kauhee vauvakuume vaikkei toinen vauva ookaan ihan viel ajankohtainen :D Kiitos ihan hirveen paljon sulle ja kaikkea hyvää<3 Saa kommentoida useemminkin kun noin mukavia kirjottelet! :DD

      Poista
  66. Moi Iina! Oon sulle muutaman kerran jottain kommentoinutkin, mutta päätin nyt kummiskin esitellä itseni 'uutena'! Täytän tasan kuukauden päästä 19 ja olen tuommoisen pienen (lue ei-niin-pieni-enää) Väinö-pojan mamma. Asustellaan Pirkanmaalla, tämmösessä pikkusessa tuppukylässä ukkelini ja tuon pikku-ukkosen kanssa! Löysin sun blogisi, muistaakseni, Rudin kautta ja rakastuin tähän saman tien! Oot niin ihana aito ja mainio kirjoittaja, että oli pakko jäädä seuraamaan sun, Oton ja ihanaisen Tiaran elämää!
    Btw, hirmu nättinä olet (niinkun aina) noissa kuvissa! Eikä muuten heti uskoisi, että olet ihan itse saksinut tuon paidan, siisti! :)
    Tässä vielä linkki mun blogiini, jos vaikka joskus jaksat lukaista; http://ronjafeelslike.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mooi :) Mä muistankin sun kommentteja, musta on ollut kivaa kun oot kommentoinu :) Mutta kiva että silti jaksoit kertoa vähän enemmän itsestäsi, kiva lukea :)

      Kiitos aivan hirmuisen paljon sulle ihanista sanoistasi, tuli tosi hyvä mieli! <3 Ja käyn tsekkailemassa sunkin blogin heti kun vain kerkeän! Mahtavaa kevättä sinne tuppukylään (:DD<3) sinulle ja Väinölle!

      Poista
  67. Oon niinkin vanha kun 27 ja löysin sun blogisi odotusaikana ja jäin lueskelemaan. Kerrot ihanan avoimesti teidän arjesta kuvien kera. Itelläni on nyt reilu 2 kk poika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, onnea ihan hirveesti pienestä pojasta <3 Mä muistankin että oot aiemminkin kommentoinut mulle, mukavaa että jaksoit kommentoida :) Aivan ihanaa kevättä teidän perheelle!

      Poista
  68. Moi :)
    Olen 18-vuotias esikoistani odottava tyttönen Hämeenlinnasta. Löysin sun blogiin Sinin epätodellista todellisuutta blogin kautta ja tykästyin sun kirjotuksiin ja tähän blogin ulkoasuun ihan valtavasti! On ollu kiva lukee juttuja Tiarasta ja sun raskaudesta ja tein vauva-arjesta, toivottavasti meillekin tulee yhtä kiltti ja suloinen vauva :) Mua kiinnosti täällä blogissa myös se, että sä opiskelet kanssa kauneudenhoitoalaa, joten ois kiva välillä lukee jotain hiusjuttuja/meikkijuttujakin, vaikka nyt oot vielä mammalomalla, eikä koulujuttujen miettiminen varmaan oo ekana mielessä. Mutta ihanaa kevättä teille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mooi :)
      Voi onnea tulevasta pienokaisesta! Toivottavasti joo teillekin tulee yhtä tyytyväinen ja "helppo" vauva :D Sulosia ne on kaikki ja oma on aina maailman ihanin, oli se sitten helpompi tai vähän vaativampikin :D Mä voisin kyllä useemminkin joo tehdä noita hius -ja meikkijuttujakin, ne kiinnostaa mua kyllä mut aina välillä ärsyttää vaan sitten anonyyminillitykset mun meikeistä esim :D Mutta toisaalta, eihän niitä ole pakko julkasta :D Mahtavaa kevättä ja ihanaa odotusaikaa sulle :))

      Poista
  69. Mä luin Demissä keskustelua siitä kun joku tyttö kertoi että hänellä on vaatekaapissa monen sadan euron edestä vaatetta ja hän on raskaana, harmitti kuulemma kun ne menee hukkaan jos hän ei palaudu entisiin mittoihin. Joku sitten linkitti blogisi ja sanoi ettei kaikista tule sotanorsuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah aijaa :D Itsekin luin kyseisen keskustelun itseasiassa kun se oli mun blogin liikenteenlähteissä :D mutta otan sen kehuna kun en kerran oo sotanorsu :DD Hauskaa kevättä sulle!

      Poista
  70. Heips! :)

    Mä oon lukenut sun blogia jo aika pitkään, mutta kommentoin sulle kuitenkin todella harvoin. Jokaisen postauksen kyllä pyrin lukemaan, sillä tää sun blogi on aivan mahtava. :-)
    Oon 19-vuotias Helsingissä asuva tyttönen. Täysin erilaisessa elämäntilanteessa kuin sinä (asun kotona, valmistuin joulukuussa ja teen töitä silloin tällöin, en seurustele, ei ole lapsia).
    Vaikka mulla ei tosiaan ole omia lapsia, mä luen tosi monia vauvablogeja enkä edes tiedä miksi. :D Ehkä johtuu siitä, että oon aina halunnut omia lapsia ja haluan edelleenkin.
    Aluksi ehkä joitakin blogeja seurasin ihan vaan sen vuoksi, että halusin tietää miten kukin nuori äiti (suurinta osaa lukemistani "vauvablogeista" kirjoittaa nuori äiti) kuvailee elämäänsä ja vauva-arkea. Ehkä joukossa oli todella paljon ihan yleistä uteliaisuuttakin. ;)
    Sitten vaan jotenkin koukkuunnuin tosi moneen blogiin - sun blogiin mukaan lukien. :)

    Sun postauksia on kiva lukea, kun nää sun postaukset ei oo pelkkää sanahelinää ja paria muotikuvapostausta, vaan oikeesti kirjotat teidän elämästä ja vauva-arjesta ja toki laitat paaaljon kuvia Tiarasta. :D

    Jatkossakin kyllä luen sun blogia ja ehkä yritän rohkaistua kommentoimaan enemmän.
    :D

    Aurinkoista kevättä teidän pienelle suloiselle perheelle. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :)

      Ihanaa että nyt jaksoit kommentoida ja kiitoksia ihan hirveen paljon, tuli tosi hyvä mieli<3 Ja ois kyllä mahtavaa jos jaksaisit useemminkin kommentoida, vaikka itekki oon tosi laiska kyllä kommentoimaan blogeihin vaikka haluaisinkin kommentoida useemmin :D

      Mulla oli ihan sama että luin ennen ihan hirveen paljon kaikkia vauvablogeja ja haaveilin omasta vauvasta, seurasin kans useita blogeja ihan päivittäin vaikka mun elämäntilanne oli todella kaukana nykyisestä :DD

      Ihanan aurinkoista kevättä myös sulle ja kiitokset vielä ihanasta kommentista <3

      Poista
  71. Heippa! Olen 1v pojan 27v äiti. Enää en todellakaan muista mitä kautta blogiisi joskus viime kesänä (?) eksyin.

    Alussa tuli aika satunnaisesti seurattua, mutta kun teidän supersuloinen Tiara syntyi aloin kurkkaamaan tänne useemminkin. Tykkään hurjasti sun rehellisestä tyylistä kirjoittaa ja kertoa ihan teidän arkipäivän asioista. Ihanaa on myös se onni ja rakkaus joka tästä blogista välittyy! Olette ihana pieni perhe ja varmasti loistavat vanhemmat Oton kanssa, siitä ei ole epäilystäkään!

    Tulen aina myös todella hyvälle tuulelle kuvateksteistä joita laitat Tiaran kuviin! :D Ja ihailen kaikkia ihania tyttövaatteita joita Tiaralle ostelet. Meille kun ostetaan vaan sitä poikamallia... :D Onneksi on kuitenkin paljon kivoja poikienkin vaatteita olemassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheii!

      Oon huomannut ihan saman nyt kun Tiara on jo syntynyt että tulee luettua paljon vähemmän raskausblogeja ja sitten kun ne muuttuu vauvablogeiksi niin alan taas seuraamaan enemmän :D Raskausaikana taas luin vähemmän vauvablogeja ja enemmän raskausblogeja :D

      Kiitoksia ihan hirmuisen paljon sulle ihanasta kommentista, musta on ihana että tykkäät mun kirjoitustyylistä ja että koet että osaan kertoa meidän arjesta mukavasti :)

      Mä oon vähän kateellinen sulle kun saat ostaa ihania poikavaatteita kun tuntuu et tytöille on tosi vaikee löytää mitään siistejä bändipaitoja, huppareita tai muita kun kaikissa on aina sydämiä ja hello kittyä vaan :DD Mut aina se ruoho on muka vihreämpää aidan toisella puolen ;D Mutta ehkä jonain päivänä me molemmat saadaan ostella kummankin sukupuolen vaatteita :DD Ihanaa kevättä teille!

      Poista
  72. Moi! Mä oon Emmi, Turusta ja pian 19vuotta. Löysin sun blogin kun selasin raskausaiheisia blogeja,kun etin yhtä minkä nimeä en muistanut sillon :D Aloin sitte lukee tätä sun, oon muutaman kerran jo kommentoinutkin :) Tää on hyvä ja monipuolinen blogi, kerrot omasta elämästä ja Tiarasta siinä samalla.Sun positiivinen elämänasenne on niin ihailtava,sun tekstit piristää mun päivää aina:)
    Luin postauksen sun teini-iästä,ja aloin itkeä koska oot joutunu kestää niin paljon niin nuorena. :( Samalla tuli myös omat hölmöilyt mieleen,mut ketään ei mun mielestä voi tuomita ja kaikilla on joskus vaikeeta:/ oon vilpittömästi tosi ilonen,et sulla on nyt oma rakas perhe :)Eniten mua varmaan kiinnostaa sun blogissa se,et ollaan aika samantyylisiä ihmisiä,meil on kauheesti samoja vaatteita ainakin mitä oon täällä olleista kuvista nähny! Tykkään myös sun hiuksista,ihanat :)

    Tähän postaukseen mun piti sanoo,et mun mielestä ihanat meikit! Ei yhtään liikaa,välil saa panostaa :) Hyvää alkavaa viikkoo sulle!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moii!
      Ihanaa että olet löytäny tiesi mun blogiin ja kiitoksia ihan hirmuisen paljon sun kauniista sanoista, piristit kyllä mun väsynyttä dataushetkeä!

      Ja voi että sua kun oot ihan itkenyt mun puolesta <3 Siis olihan mulla rankkaa mutta kaikilla on omat vaikeutensa ja ne ei tarkoita sitä että myöhemmin ei vois olla maailman onnellisin :) Ja hauska juttu et meillä on samanlainen tyyli ja vaatemaku :D!

      Ihanaa viikkoa myös sulle ja aivan mielettömän upeeta kevättä myöskin<3

      Poista
  73. Mäkin oon lueskellu sun blogia jo vaikka miten kauan :)
    20v olen, kuumeilija/yrittäjä. Lue lisää tuolta minun mysteerimutsi-blogistani..

    Harmittaa just se ku ei kommentoida mitään. Tai no, mulle ainoo tullut kommentti on "kuin TYHMÄ ihminen voi olla" ja se ei ollu kauheen... mieltäylentävää. No. Ehkä joskus.

    Ootte nii söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei! Pitää käydä kurkkimassa sun blogiasi :)

      Ja joo onhan se harmittavaa jos kellään ei oo mitään sanottavaa, mutta se aina ottaa oman aikansa että lukijat löytää blogiin :)

      Kiitos paljon ja mahtavaa kevättä!

      Poista
  74. Moikka! Mä oon kohta 18-vuotias, lastenhoitajaksi opiskeleva tyttönen. Löysin sun blogis toisen blogin kautta, kun etsiskelin mielenkiintoisia ja persoonallisia blogeja. Oon ollu sun vakituisena lukijana jo melko pitkään ja tykkään todella paljon sun tyylistä kirjottaa. :) Muutenkin sun blogi on ihan mielettömän hyvä ja on kivaa seurata miten Tiara kasvaa ja kehittyy (=

    Oikein hyvää kevättä teidän koko perheellenne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi :)

      Ihana ammattivalinta sulla, itekkin halusin pienenä lastenhoitajaksi :) Mulla on ollu tosin aika monta haaveammattia, mut kummiskin :D!

      Kiitos ihan hirveen paljon sulle ja mukavaa että oot jo pitkään pysynyt lukijana :)<3

      Mahtvaa kevättä myöskin sulle <3

      Poista
  75. No mutta heissan! :)
    Ma joskus kauan sitten viime kesana loydin sun blogin kun lueskelin muita raskaus-blogeja; huomasin etta meillahan on sama LA, joten oli tosi kiva jaada seuraamaan ,etta kumman baby syntyy ensin..tosin loppujen lopuks ika eroa tuli yli kuukausi :D( meillahan toi likka jai asumaan sinne ihan 1/11/11 saakka.. :D)

    Oon 23v (!!) ja asun britti kihlattuni kanssa Manchesterissa Englannissa..suoritan taalla yliopisto tutkintoa, ja vahan niiku jain talle tielle ( nyt pitais valmistua toukokuussa! (fingers crossed)
    Talla hetkella elama on yhta menoa vaan, hoitelen Ava-neitia, viimeistelen opiskeluja ja loppu tyota JA suunnittelen meidan lokakuun haita!! HUI!

    Sun postauksia on niin ihana lukea, ja Tiara on niin sulonen ja ilonen lapsi :) <3 Tekis mieli alottaa omakin blogi, mut talla hetkella aika ei vaan riita :D

    p.s Oon miehen koneelle ni sori ku ei oo 'an pisteita', must on ainakin tosi arsyttavaa lukea tata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heipähei!

      Hahaa muistan et meil oli sama LA, mut silti tuli tosi iso ikäero meidän pienille :DD Teidän neidillä ei ollu niin kiire syntyä kun meidän neidillä :DD

      Mä vielkin oon kyllä niin kade sun ihanasta asuinpaikasta, voisinpa mäki asua Englannissa :D Ihana maa! Ja voii toivottavasti valmistut toukokuussa :) Ja voi että teillä on häätkin tulossa, ihanaa! Ois kyllä ihan superkiva lukea sun elämästä enemmänkin vaikka just blogin muodossa kun teillä tuntuu tapahtuvan vaikka ja mitä jännää!

      Kiitos ihan hirmuisen paljon ja terkkuja Ava-neidille Tiaralta! Mahtavaa kevättä myöskin ja tuuhan kommentoimaan aina kun kerkeät :))<3

      Poista
  76. Oon (vasta) 15 v tyttö oulusta ja löysin sut ku joku toinenki luki sua, en ees muista kunnolla :D Ihmettelen itekki aina miten ihmeessä luen VAUVAblogia, oonhan vasta nuori jne mutta sun kirjotustyyli, teijän pirtee elämä ja sun IHANA tyyli saa mut aina vaan palaan tänne ! Iso plussa on että vaikkei ole nähnyt uusimmasta postauksesta sanaakaan tietää, että jotain ilosta tekstiä on tulossa ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitoksia paljon<3 Ihanaa että mun blogi on sun mielestä' hyväntuulinen ja kiva vaikkei meidän elämäntilanteet niin samanlaisia olekaan :) Hauskaa kevättä!

      Poista
  77. Liian pitkiä postauksia aina, ei jaksa lukee ja kattoo sataa eri kuvaa :( Muuten tykkään♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän. Nää postaukset on siks just ihania ku ne on niin pitkiä!! Eikä semmosia matoja

      Poista
    2. Todellakin! Ihanaa että jotkut jaksaa vielä oikeesti KIRJOTTAAKIN, eikä vaan muutamaa riviä ja sitten pelkästään kuvia. Mutta kun nykyteinit on niin tottuneita semmosiin blogeihin, niin eihän ne sitten jaksa tämmösii ihan normaalimittasiakaan tekstejä edes lukea! :DD

      Poista
    3. Anonyymi 1: Mulle ei koskaan tuu sellasta oloa että tekstiä/kuvia vois olla liikaa jos tykkään jostain blogista; päinvastoin mä nimenomaan haluan lukea ja nähdä kaiken mitä vaan käsiini saan :D Mut ehkä meillä on erilainen käsitys siitä milloin tykkää jostain blogista ja milloin ei :D

      Anonyymi 2: Kiitos paljon :D hahaa mun postaukset ei oo matoja :DD!

      Anonyymi 3: Kiitoksia sulle! Mä tykkään kirjottaa ihan hirveen paljon ja mä en itte yhtään jaksa lukee semmosia blogeja joissa ei lue mitään muuta ku yks tai kaks lausetta :D

      Poista
  78. Sun jutut on ihan mahtavia, aina! En oo koskaan ennen varmaa kommentoinu, ei oo tapana kommentoida blogeja. Lueskelen vaan. :D Vois kyllä yrittää petrata, yritän ees painaa sydäntä ku oon käyny! :D Sun blogi on oikeesti paras, ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos <3 Ihanaa että jaksoit kommentoida vaikket yleensä jaksakaan :) Tuli hyvä mieli! Ja saa kyllä tulla juttelemaan aina kun siltä tuntuu! Ihanaa kevättä sulle :)

      Poista
  79. Hei! Munkin täytyy ehkä esittäytyä! :> En itseasiassa edes tiedä miten tänne eksyin, kun en vauvablogeja muuten seuraa (perheen perustaminen ei ole mulla ihan ykkösjuttuna nyt). Kuitenkin, käyn aina välillä kurkkimassa, sun juttuja on hauska lukea ja musta on tosi mielenkiintoista seurata miten erilaista melkein samanikäisen tytön elämä voikaan olla! :) Itse olen 19 ja opiskelen kansainvälistä johtamista Helsingissä. Mun elämäntilanne on suhun verrattuna ihan käänteinen - aloitin itseasiassa hetki sitten pitämään omaa blogia, mihin kirjoitan lähinnä opiskelijaelämän toilailuista sekä seikkailuistani miesten kanssa :D En tiedä, jotenkin jännää että voi tehdä niin erilaisia ratkaisuja ja silti voi olla ihan yhtä onnellinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheii!

      Kiitoksia ihan hirveen paljon :) Sun elämäntilanne muistuttaa aika paljon mun elämää 18-19 -vuotiaana, tosin en sillon kirjottanu blogia :DD Mutta ihan oikeessa oot että se on kyllä jännää miten erilaiset asiat tekee eri ihmiset onnellisiksi :) Vaikka toisaalta ennen bileet ja miehet teki mutkin onnelliseksi, nykyään vaadin enemmän :D Mahtavaa kevättä sulle!

      Poista
  80. Käyn kyllä lukee melkein kaikki postaukset, mutta en vaan kommentoi ku aattelen et turha sanoo sama asia minkä jo niin moni on sanonu :D Mut joo, löysin tän joskus ku olin jossain blogissa ja siellä oli semmone "näitä seuraan" ja sit tän blogin nimi kiinnitti miun huomion, klikkasin itteni tänne ja koukutuin samantien :D Tää on ihan mahtava blogi ja tätä lukiessa tulee aina tosi hyvä fiilis, Tiara on supersulonen ja teidän elämä vaikuttaa tosi kivalta! Kiitos tästä blogista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheii! Ja kyllä mä muistan että oot kommentoinut monta kertaa, ihana kun oot jaksanut :) hauskaa että löysit mun blogiin sen nimen perusteella, toinen lukija sano että ei ollu alkanu ensin lukemaan ku oli niin kummallinen nimi :DDD Kiitos ihan hirveen paljon ihan sulle itsellesi vaan ihanasta kommentista ja mahtavaa kevättä!

      Poista
  81. Heips! Täällä ois yks kaima lisää. :D Oon 22v ensimmäistä lastaan odottava lähihoitaja savosta. En nyt tarkalleen muista miten löysin tän blogin, mut varmaankin jonkun toisen blogin kautta. Oisinkohan nyt parisen kuukautta tätä lueskellu. Jäin kyllä heti ensi kertaa lukiessa koukkuun ja kaikki aikasemmat päivityksetkin piti kahlata läpi. :)) Tykkään kovasti lueskella sinun ihanan pitkiä kirjotuksia vauva-arjesta ja samalla katella piristäviä kuvia. :) Tiara on tosi suloinen lapsukainen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi :D Hahaa hauskaa ku on jo kaks kaimaa, ennen en koskaan törmänny toisiin joilla ois sama nimi ku mulla :D Ja voi että, onnea hirmuisen paljon tulevasta pienestä :) Kiitoksia ihan hirveen paljon <3 Ihanaa kevättä ja mukavaa odotusaikaa sulle! Kiva että kommentoit :)

      Poista
  82. Hei. Olen Ronja Helsingistä. Löysin blogisi facebookin kautta. Olen Oton kaveri naamakirjassa (kaukaa haettu "kaveri" mut siis ollaan käyty granissa samaa koulua ja Otto on ollut veljeni luokalla) joten pienien stalkkailsessioiden jälkeen löysin tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei :) Hauska juttu että tunnet Oton tavallaan :D Ja kiva että oot löytänyt tiesi mun blogiin :))

      Poista
  83. Mäki ostin tommosen cupcake-posliinipurkin tiimarista ilman tietoa mitä teen sillä! :DD Ostin kylläkin eri värisen mut oli nii söpö :-----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa se on just kiva kyllä, ei se haittaa vaikkei sen käyttöfunktio oiskaan niin selvillä, se on nii söpö että se voi olla vaikka ihan pelkkä koriste :D!

      Poista
  84. Sun blogin löysin joskus niinä aikoina kun odottelit Tiaraa ja koukkuun jäin! Pian 18-vuotias vauvakuumeilija, seurustellut kohta vuoden ja mies sekoaa mun kuumeiluista. Ehkä se vielä joskus lämpeää ja onhan tässä aikaa ootella :) Sun blogissa on vaan niin kiva kirjotustyyli ja runsaasti hyvälaatuisia kuvia, eikä aina ihan pelkkää vauva-arkea vaan sun omia vaatejuttuja jne seassa. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii! Toivottavasti sun mieskin lämpeää vauva-ajatukselle joskus, mut ihan oikeessa oot että hyvin teillä on aikaa odotellakin vielä :) Kiitoksia ihan hirveesti ja mukavaa että tykkäät mun blogista <3 Hauskaa kevättä sulle!

      Poista
  85. Heippa, oon nyt jonkun aikaa lueskellu sun blogia, ja oon ihan rakastunu teihin! Tiara on ehkä söpöin vauva ikinä ja te ootte Oton kanssa älyttömän ihana pari! :)♥ Nykyään oon ihan koukussa tähän blogiin, pakko tulla joka päivä kattomaan onko jotain uutta:) Pari kuvaa Tiarasta oon jopa näyttäny mun äidille (oon siis 16-vuotias ja kotona asustan) joka on ihan armoton vauvafani, ja ollaan yhessä ihasteltu kun toinen on niin suloinen :) Mutta joo, ei mulla muuta kun että oot kyllä päässyt n. 2 kk mun top5 -lempiblogien joukkoon :) ootte ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheii! Voi kiitos ihan hirveesti ja ihana juttu että jaksat lueskella mun löpinöitä! Ja vähän söpöä kun ootte sun äidin kanssa ihastellu meidän neitiä :DD Itte oot ihana ja mahtavaa kevättä sekä sulle että sun mamille :D!

      Poista
  86. Moi Iina!:)

    Löysin sun blogin vajaa vuos sitten:) Aluks seurailin sun blogia silloin tällöin mutta nyt oon jo pidemmän aikaan seurannut tätä tiiviisti:) Löysin sun blogin jonkun toisen bloggailijan lukulistalta:)

    Tykkään sun blogista ihan älyttömästi! Sulla on niin ihana tapa kirjottaa:)
    Sulla on nii ihania vaatteita ja Tiara on niin super sulonen ja söpö! Tuitui!
    Sun blogia lukiessa oma huonompi päivä unohtuu kun saa lukee sun hömppä juttui Tiarasta! :)

    Aurinkoista kevättä teille!:)

    <3 Suvi // http://suvijau.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mooi :)

      Hui, ootkin sitten lukenut mun blogia sen alusta asti! Ihan hassua että pian on jo vuosi siitä kun aloin tätä kirjottelemaan :) Kiitoksia ihan hirmuisen paljon ja ihana kuulla että mun blogi tuo piristyst' päiviin :)

      Aurinkoista kevättä myös sulle!

      Poista
  87. Löysin sun blogin ehkä noin pari kuukautta sitten toisen vauvablogin kautta, ahmin sitä töissä ja kotona alusta loppuun, enkä voinut lopettaa(en sinä aikana kirjottanut itsekkään yhtäkään postausta kun piti vaan lukea)! Vieläkin päivittäin odotan innolla että josko sulla olis uus postaus täällä ja sitten kun on niin hihkun innosta, kirjotat ihan mielettömän hyvin ja kiinnostavasti! En oo ennen kommentoinu vaikka mieli on tehnyt, mut en ikinä oikeen tiedä miten muotoilla mitään sanomisia.

    Kirjotan myös omaa blogia mutta se on lähinnä mun oman tylsän elämän vatvomista:D
    Oon 20 vuotias itsekin ja täl hetkel en muuta teekkään kun töitä(Vuosaaren satamassa jee!), asustelen Espoossa avomiehen, meidän koiran Budin ja Pancakes-pupun kanssa. Yritän täl hetkellä päästä opiskelemaan ja toiv. tänä vuonna onnistaa.
    Mulla on ihan mieletön vauvakuume ja asiaa ei todellakaan oo auttanut se että luen sun blogia:D Tiara on niin ihanan lutunen ja aurinkoinen ja teidän elämä vaikuttaa niin semmoselta mistä itse haaveilen. Oot ihana fashion-mamma<3

    Tulipas nyt vatvottua, en osaa pitää asioita lyhyinä ja ytimekkäinä:D
    Jos sulla on joskus todella todella(!) tylsää nii tässä lukemista: http://ilotpienet.blogspot.com/

    Mutta mutta, seuraavaa postausta odotellessa! Onnee Tiaralle puolvuotispäivänä ja ihanaa kesän odottelua teille!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh ihana oot kun unohdit oman blogin kokonaan mun juttuja lueskellessa :DD! Kiitos ihan hirveen paljon, aivan ihanaa että nyt jaksoit kommentoida :) Saa mulle useemminkin tulla juttelemaan ja ei sillä ole niin väliä että miten ne sanomiset muotoilee :)

      Ihana nimi teidän pupulla! Ja anteeksi että meidän neiti aiheuttaa vauvakuumetta ;DD Toivottavasti pääset opiskelemaan haluamallesi alalle! Mä meen kurkkimaan sunkin blogia ja isot kiitokset vielä sulle :)<3 Mahtavaa kevättä myöskin!

      Poista
  88. Oon 20 vuotias tyttönen ja löysin sun blogin kauan sitten jonkun toisen blogin kautta, olit muistaakseni jonkun kivan kommentin kirjoittanu sinne josta kiinnostuin tulemaan tänne ja jäin koukkuun :-)Kommentoin ennen melkeinpä joka juttuun, mutta sitten kirjotit yhteen postaukseen että et tykkää kommenteista kun kaikki toistelee samaa.. Ja mun kommentit usein oli just jotain "Ihana tiara<3" "Oot niin iloisen näköinen :-))" ym, joten ajattelin sitten olla kommentoimatta.. Mutta minnekkään en oo hävinny ja ei oo sun jutut ainakaan huonontunu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Aijaa vähän kivaa ku kommentin perusteella löysit! Ja hei, sillon kun sanoin että en tykkää kun kaikki kommentoi samaa asiaa niin mä tarkotin sillä niitä negatiivisia kommentteja, esimerkiksi vaikka mun meikeistä tai Tiaran soseiden syönnistä, niitä kommentteja joissa oli vaikka kommentoitu samoja nettineuvoja miljoona kertaa :D En tarkottanu mitään tavallisia mukavia kommentteja, niitä on aina kiva saada :)

      Että kommentoi vaan aina kun siltä tuntuu! Kiitoksia paljon ja mukavaa kevättä :)

      Poista
  89. MOikkkamoiiii

    Täällä 24v amatööri blogin kirjoittaja joka tykkää lukee raskaus/vauva blogei josta tän sunki blogin lukeminen sai alkunsa..Kaveri kerto sun blogista ja aloin satuinnaisesti seuraamaa sitä..
    Sitten mielenkiinto heräsin kun teidän Prinsessa sai sen uskomattoman ihanan nimen Tiara samana päivänä kun meidän neitonen sai nimekseen Tiera :)) <3
    Sen jälkeen oonkin lakkaamatta lukenu sun postauksii ja ihana seuraa ja vertailla näit pikkusii, kun viel on muutamam viikko vaa ikäeroa :))

    Ja sun video postauksessa.. et uskokkaa kuinka oudolta kuulostin kun juttelit teijän Tiaralle.. se nimi siis. aaaaww
    meijän neitosta ku kuitenki kutsutaa samanlaila ku teijän omaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mooi :)

      Sun kanssa ollaankin juteltu useempaan otteeseen täällä! Se on kyllä nii hassua että meidän neidit sai melkeen saman nimen samana päivänä :) Ja on kyllä kiva varmasti vertailla kun neidit on niin saman ikäisiä :)

      Hahaa se varmasti kuulosti hassulta jos neitien nimetkin kerran lausutaan samalla tavalla :DD Mukavaa kevättä teidän perheelle!

      Poista
  90. Moikka! Oon 21 vuotias tyttö ja olen seurustellut poikaystäväni kanssa pian 5 vuotta, kihloissa ei olla, vieläkään! :D Suurin kuume vaivaa eli vauvakuume, joka on kestänyt jo ainakin vuoden, mutta yritys on vasta nyt alkanut eli toivoa ja yritystä riittää! :) En muista nyt mistä blogisi löysin, mutta rupesin noin vuosi sitten lukemaan blogeja ja sitten löysin tämän ja siitä asti olen tätä säännöllisesti lukenut ja on tosi ihana lukea mitä teidän elämään kuuluu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii :)
      Voi hitsit, onnea ihan hirveesti teille yritykseen! Toivottavasti pian tärppää :)
      Ootkin lukenut sit mun blogia ihan alusta asti vissiin, blogilla tulee 1-vuotispäivä vähän päälle kuukauden kuluttua :D! Ihanaa kevättä teille ja tosiaan, toivottavasti pian teillä natsaa :) <3

      Poista
  91. Hei, Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, viime kesänä. Tämä on ehdottomasti mun suosikki. Olen 25-vuotias kahden lapsen äiti keski-uudeltamaaalta. Poika täyttää kohta kaksi ja tyttö on noin 2 kuukautta Tiarraa nuorempi. Alkujaan tyttöjen lähekkäinen la-aika sai kiinnostumaan blogistasi ja koukuun jäin. Aikaisemmin en ole kommentoinut, eikä se todellakaan johdu siitä, että tekstisi olisivat joten tylsiä. Vaan lähinnä siitä, että kirjottaminen ei vain ole mun juttu. Mutta silti on aivan ihana lukea kun joku osaa kirjoitta noin elävästi omasta "tavallisesta" elämästään.

    VastaaPoista
  92. Moi! oon 15 vuotisas tyttö ja taisin löytää tänne kaverini blogin kautta :) Jäin tähän heti koukkuun, aina on yhtä kiva lueskella tätä ((:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥