perjantai 8. heinäkuuta 2011

Biitsipäivä

Tänää on ollu ihan upee ilma! Mentiin Deryan kaa jo aikasin aamulla Aurinkolahden rannalle ja uskaltauduttii veteen asti jopa, ei tosin heitetty talviturkkei kunnol, talvikengät kyllä :D. Löydettiin hyvä spotti iha veden läheltä ja istuttiin sit siinä ja luettii lehtii ja syötii mansikoita ja muffinssei. Muuten oli tosi kivaa, ainoo hankaluus oli siinä et en vaa löytäny mitää fiksuu asentoo mis ois ollu hyvä olla, ku selällään jos oon nii vaaveli painaa keuhkoi ja tulee paha olo ja sit jos oli kyljellään nii käsi puutu ja mahallaanhan nyt en tietenkään voi maata :D. Istuskelin sit siinä viltillä vaan mut must tuntuu et ehkä mieluummin jätän ton biitsihengauksen tän kesän osalta muille ja kattelen ens kesänä uudestaan :D. Omalla partsilla on helpompi ku siihen saa kivasti tyynyjä selän alle ja on kylmät juomat ja safkat heti oven sisäpuolel ja pääsee vessaan millon haluu... Ens kesänä tosin pitää olla kyl tosi tarkka jos rannalle asti uskaltautuu et pikkuneidil on  sit varmasti tarpeeks viilee ja juotavaa ja et on hyvät suojakertoimet iholla ja peittävät vaatteet. Ei varmasti kauaa voi olla, jos voi mennä ollenkaan mut eipä se haittaa.

Hullu ryhävalas :DDDDD Kiva olla Deryan kaa rannal ku se on tollane tikku :DNyt mä aattelin lähtee kohti stadia ettimään Otolle kuukausipäivälahjaa koska meil tulee huomenna 5kk virallista seurusteluu facebookin ( :D:D:DD) mukaan täyteen. Aika huvittavaa et juhlitaan aina sen mukaan mitä FB on mieltä ku oikeesti ollaan oltu yhdessä jo melkee 7kk, mut toi päivämäärä on helppo muistaa ku se on naamakirjas nii sen takii. Ajattelin myös huomenna tehdä meiän kuukausipäivän kunniaksi sen Oton ja mun tarina -postauksen ja vähän kans sen takii et teiän lukijoiden määrä on taas kasvanu huikeesti jo yli 150 henkeen! Kiitos kaikille teille jotka jaksatte lukee mun löpinöitä ♥♥  Viettäkää mieletön perjantai, mä lähen shoppaileen ja palailen huomenna!

7 kommenttia:

 1. hyi oon kamala nois kuvis XDDdddd löhetöäön nyt ♥

  VastaaPoista
 2. bongasin teijät tänää :) menin siit teijän ohiki uimaan ku oltiin siellä takana kaukana ottamas aurinkoo :D livenä kyl huomas kui iso toi masu jo on !

  VastaaPoista
 3. Hiljaa nainen oot mun kaunotar! ♥ Joo mäki lähen nyt ♥♥

  VastaaPoista
 4. ouu mikä masu!:) Vähä kiva sit lueskella tätä blogia ku pikkunen syntyny! ja toivottavasti synnytys menee hyvin sit:)

  VastaaPoista
 5. oooii sun masu <3 mä ootan innolla Iina<3Otto -tarinaa!! :) tuntuu sillee mielenkiintoselta lukee sun ja Oton tarina ku kuitenki oon hengannu tän blogin kans alusta lähtien ja sillee että on jääny kuitenki vähä epäselväks että millon ootte tavannu ja miten ymsyms MUT nyt se sit saadaan!! :)

  VastaaPoista
 6. Et sä rakas ole mikään ryhävalas x D ja joo kelaa tääl on nyt jo +27 ja kello on vast 10!! :D::D

  VastaaPoista
 7. Roosa-Mari: Aijjaa vähän siistii :D Joo mul on kyl masu kasvanu :--D Mut hei oisit tullu moikkaamaan! :)

  Mawwie: Hihii, no mäki toivon et se menee hyvin vaik mul onki tosi alhanen kipukynnys mut kyl mä uskoisin et kaikki sujuu ihan hyvin sit :) Kiitos ja kaikkea hyvää ♥

  Anonyymi 7.59: No alan tässä just kirjottelemaan teille tarinaa ku heräsin, Otto nukkuu vielä. Mut kiva et odotat innolla ja kommentoi sit mielipitees ku oon kirjottanut :D ♥

  Jarno: No oon sellanen alkava ryhävalas ainaki :D:D Joo täälki on niiiiiiiiiiiiin kuuma et en tiiä liikunks tnä minnekkää ulos ovesta ku tukehdun :D voisin mennä kauppaan pakaste-osastolle päiväks hengaamaan :D Oot ihana muru ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥