keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ihana syksy♥

Tänään on ollu aivan ihana syyspäivä ja sain vihdoinki laittaa ton mun villatakin ilman et tuli liian kuuma ulkona. Harmittaa vaan ku mulle tais tarttuu Otolta ja äidiltä flunssa, eli oon jo toistamiseen kipeenä tälle syksylle. Ei oo kyl yhtään kivaa tää, edelleenki pelottaa et oon sit kipeenä koko talven vaik mun pitäis jaksaa olla energinen ja hoitaa meiän pikkusta. Mut koitan olla murehtimatta liikaa etukäteen, eihän sitä vielä voi tietää miten kaikki sujuu.. Tässä ois sit muutama partsilla napattu kuva tän päivän vaatetuksesta:




Päivän asu:
Villatakki: Zara
Toppi: Monki
Leggingsit, koru & kengät: H&M
Vyö: Vintage

Eilen kävin siellä synnytyskeskustelussa Haikaranpesässä ja nyt on kyl paljon luottavaisempi fiilis synnyttämisestä. Kätilö ja kätilöopiskelija joiden kanssa tehtiin mun synnytyssuunnitelma oli tosi mukavia ja sain hyvät vastaukset mun tuhanteen kysymykseenkin. Oli tosi hyvä kun sai ajatuksia paperille niin tuli paljon selkeämpi kuva itsellekin siitä et millainen ois mun unelmasynnytys. Eihän tietenkään kaikki välttämättä mene niinkuin mä haluan mut nyt oon ainaki vähän saanu valmistautua.
                 Multa myös kysyttiin että sopiiko jos kätilöopiskelija osallistuu mun synnytykseen kätilön ohella ja sanoin että tottakai sopii. En mä koe sitä mitenkään ongelmallisena, päinvastoin tulee paljon turvallisempi olo että useampi ihminen pitää meistä huolta. Ja pitäähän kätilöopiskelijoidenki saada käytännön kokemuksia!
                         Kätilöopistolta menin sitten pitkästä aikaa keskustaan näkemään Deryaa ja käytiin kahvilla ja parissa kaupassa. Clas Ohlsonilta tein ihanan löydön! Pahvisia kertakäyttökahvimukeja, nyt voin ottaa kaakaon mukaan kirpeinä syyspäivinä kun lähden vaikka kävelemään kauppaan tai kirpparille! Ja ne mukit oli viel tosi söpön näkösiä, paljon hienompia kun jossain Robert'silla tai Wayne'sissä!


Mukit & Kannet 25kpl yhteensä n. 7€ Clas Ohlson
Vaikka en vielä ookaan vastannut teidän kommentteihin vauvanvaatepostauksessa oon kumminkin ne lukenut aina sitä mukaa kun sähköpostilla oon saanu ilmotuksen puhelimeen. Teiltä tuli ihan loistavia vinkkejä (Kiitos niistä paljon♥) ja niiden pohjalta tein sit eilen ja tänään vielä ostoksia:

Unelman pehmeä kypärälakki ja Born in 2011 -sukat: Name It

Lindexin yökkäri ja Pikkuset -yökkäri, molemmat kokoa 56: Piilo-kirppis

Tutta:n, Bakiton ja H&M:n yökkärit kokoa 62: Piilo-kirppis
Yöpukujen määrä on siis nyt hieman isompi, (suluissa ja kursivoituna vanhat määrät): Yöpuvut (koko/lkm): 50/2, 56/5, 62/6, 68/5 (Yöpuvut (koko/lkm): 50/2, 56/3, 62/3, 68/5)

H&M:n puolipotkarit kokoa 50 ja Joha:n puolipotkarit kokoa 60cm: Piilo-kirppis
 Mä en oo jotenkin älynny et puolipotkarit on käteviä ennen kun te kerroitte mulle tän loistavan tosiseikan ja nappasin sit tollasetkin mukaan ja nyt meillä on viidet puolipotkarit kolmien sijaan.


Milly & Willy:n kietaisupaita kokoa 50 ja Joha:n kietaisubody kokoa 50: Piilo-kirppis
 Monet neuvoivat meitä hankkimaan käteviä kietaisubodyja. Meillä oli niitä valmiina viisi ja niiden lisäksi yksi kietaisupaita mutta nyt löytyi sopivasti kirpparilta vielä toinen kietaisupaita ja yksi kietaisubody lisää.

H&M:n velour-huppari kokoa 50 ja Esprit:in ihana teekuppipaita kokoa 50: Piilo-kirppis
 Nää on sinänsä ihan hömppää ja ei niin tarpeellisia mut hintaa oli molemmilla euron verran ja ihanan söpöjä ja pikkusia niin mikäs siinä!

Body jonka merkistä ei ole hajuakaan kokoa 62 ja Lindexin raidalliset legginsit kokoa 68: Piilo-kirppis
Yhteensä meillä meni kirppikselle neljätoista euroa mikä on mun mielestä erittäin kohtuullinen summa noin isosta vaatemäärästä.  Oon nyt kuukauden verran käyny joka keskiviikko tarkistamassa kirppiksen tarjonnan ja aina oon tehny hyviä löytöjä. Keskiviikko on siis hyvä kirppis-päivä! Joko meidän vaatevarasto nyt alkais riittää? Ja millasia kirppiskokemuksia teillä on, tykkäättekö ostaa kaiken uutena vai ootteko samanlaisia kirppishirmuja kun musta on kuoriutunut? :)

Nyt mä alan syömään murun kanssa maailman parasta kanateryakisubia ja sen jälkeen vastailen vihdoin noihin edellisen postauksen kommentteihin jotka eilen jäi vastaamatta kun olin ihan poikki kaupunkireissun jälkeen :( Anteeksi, mäkin yritän skarpata tän suhteen ja vastata nopeammin. Mua oikeen hävettää kun kuluu niin pitkä aika ennen ku vastaan.. Mut aina ei vaan jaksa ja eilisessä flunssapäänsäryssä tietokoneen näyttö ei hirveesti houkutellut.. Ihanaa keskiviikko-iltaa mun ihanille lukijoille♥

30 kommenttia:

  1. hei se on ihan normaalii ettet heti jaksa vastata kommentteihin ku niit varmaa kuitenki tulee suht paljon (: ja mä uskon et noit vaatteit alkaa olla riittävästi pikkuselle, mitä nyt oon saanu käsityksen pikkusen vaatemääräst? : )) ja hyvä että nyt on paljon luottavaisempi olo siit synnytyksestäki, kyl mäki sit haluun tulevaisuudes tietää about kaiken siit et miten kaikki sit etenee :' )

    toivon todella ettet sairastu, mäki yritän sitkeesti terveenä pysyy ettei ikävä yllätys iske esim maanantaina ku on ensimmäinen yokoe, iiks ;__; mut, hyvää ja ihanaa illanjatkoa sulle ♥(:

    VastaaPoista
  2. hei iina, mukavia ostoksia olet kirpparilta löytänyt, vauvanvaatteet kannattaa ostaa käytettynä ainakin jotkut koska jäävät niin nopeasti pieneksi :) olet ihana ihminen nään sinussa samoja piirteitä kun itsesäni :) - fanni

    VastaaPoista
  3. Loppuraskaudesta pienet lenssut kuuluu asiaan, itsekin muistan sairastelleeni himpasti ennen synnytystä. Mutta paranemisia sinulle! Ja ihania löytöjä olet tehnyt kirppareilta. Uskoisin noiden vaatteiden riittävän alkuun, kyllähän niitä saa sitten lisää ostettua jos näyttää että teidän neidistä tulee vaatteiden suurkuluttaja ;)

    Jos joku muuten lukijoista tai sinäkin haluatte halpoja ja suloisia lastenvaatteita niin myyn meidän neidin pieniä vaatteita huuto.net palvelussa tunnuksella jonnaella :)

    VastaaPoista
  4. aaaaaa miten hyvä idea nuo kertakäyttömukit, vielä kun ovat noin söpön näkösiä!

    lämmintä syksyä sulle:---)

    VastaaPoista
  5. Oot kyl niin symppiksen oloinen :) Asenteesi vaikuttaa myös superilta, teidän pikkuinen saa varmasti hyvän perheen ympärilleen.
    Hiljainen lukija koittaa täällä rohkaistua kommentoimaan useammin!

    VastaaPoista
  6. Oi noi mukit on kyllä ihania! Pakko ehkä passittaa kaveri mun puolesta ostamaan noita mullekkin. :)

    Ja ihanii kirppislöytöi! Mäkin tykkään käydä kirppiksillä, mutta kun en ikinä löydä niistä mitään, ja kaikki muut löytää vaikka ja mitä kivaa. Ei oo reilua! :D

    VastaaPoista
  7. Yhyy miten noi vaatteet voiki olla noin söpöjä! Onks se vauvalle vaatteiden ostelu yhtä ihanaa ku sitä aina ajattelee? :D Vai kyllästyykö siihenki? Mä nimittäin meinaan aina ottaa mukaan jotain Lindexin vauvanvaateosastolta vaikka mun perheenperustamis-suunnitelmat sijottuu vähintään 4 vuoden päähän..

    VastaaPoista
  8. hei ihan oikeesti! oot vaa niin kaunis, ja sun vaatteetki on sellasii et voisin ottaa ne kaikki mun vaatekaappiin!
    Toi kaulakoruki on aivan ihana :----)

    VastaaPoista
  9. Aww,söpöjä vauvanvaatteita!
    Herranjumala toi sun päivän vaatetus... Ihan liian ihana ja nätti asu ♥ ;)
    Heh,sua varmaan ihan hirveesti kiinnostaa,mut munki suosikki on kanateryaki(miten ikinä kirjotetaankaa :D)subi ;D
    Ja koita parantua ♥ :)

    VastaaPoista
  10. Mä tykkään kanssa kirppistellä! :) Joona on nyt vaan hankalan kokonen, sillä menee 86cm vaatteet ja niitä on kauheen vähän kirppiksillä (ainakin täällä) johtunee varmaan siitä kun tossa iässä rymytään pitkin ja poikin niin menee nopeesti rikki jne.

    Toki sit ostan uutenakin vaatteita ettei kaikki oo käytettyinä ollu. Kengät ostan aina uutena samoin kun haalarit ja muut ulkovaateet. Vaikkei ihan pienelle vauvalle ookkaan väljä onko ne käytettyjä, mutta nykyään kun toi poika painattaa pihalla niin en viitti ottaa riskiä ettei käytetyt enää pitäiskään vettä tai jotain muuta.

    Kivoja löytöjä oot kyllä taas tehny, eikä todellakaan paha hinta noin suuresta vaatemäärästä!

    VastaaPoista
  11. ei vitsi, näytät tosi hyvältä! toi asu on todella onnistunut! :) kaunis olet <3

    mulla tulee ihan hurjan ikävä omaa mahaa kun kattelen näitä kuvia susta :)

    ite tykkäisin kyllä kirppislöydöistä, mutta oon tosi huono käymään kirppiksillä enkä tiedä hyviä paikkoja jne jne joten aika laiska olen sen suhteen :D

    VastaaPoista
  12. Ihana asu, masu ja sinä kokonaisuudessa :> ♥

    http://beww.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. Ihana asu, eteenkin toi toppi! :)

    VastaaPoista
  14. Ihailen aina noit sun vaatteita,ihania!:)

    VastaaPoista
  15. Aaivan ihania vaatteita, melkeinpä nykyään joka postauksessa ostettuja vauvanvaatteita ja se on tosi kiva!

    edelleen sanon et taas oot niin nättinä!:)

    VastaaPoista
  16. Minaki haluaisin olla kirpparihirmu (tai vaikka hirnu niinku aluksi kirjotin;)) mutta en oo ikina viela loytany mitaan (!!) kirppikselta! Ehka en vaan osaa sita taktiikkaa, mutta aina ihailen muitten loytoja ja paatan menna itekki tekemaan niita -tuloksetta. No, ehka mulla joskus viela tarppaa.
    En voi muuta sanoo ku etta good luck with flunssa! Mulla on ollu samaa vaivaa viime aikoina, ja etenkaan tata JARKYTTAVAA kurkkukipua ei toivois oikeesti kenellekaan.
    Ps. En oo kayny moneen paivaan kunnolla koneella, siks mun kommentteja ei oo nakyny. Mutta lukenu oon kaikki postaukset ja niin aion teha jatkossaki!:) Tuntuu vaan tyhmalta kommentoia nuita vanhoja asioita ku on jo uusiaki mihin laittaa:)

    VastaaPoista
  17. Niin aioin viela sanoa, etta taalla ei oo viela onneks syksy! Aattele, 7. syyskuuta ja ma olin tanaan rannalla ruskettumassa:) 34 astetta eilen ja tanaan, huomiseks luvattu kuumempaaki!

    VastaaPoista
  18. ihana toi sun paivan asu! Miten voitkaan nayttaa niin hyvalta :D
    ite tykkaan kans koluta kirppareita, ja loydandin sielta tavaroita. Vauvan ja pikkulastenvaatteita kannattaa kylla varmasti ostaa sielta ku on monesti tosi hyvia ja sit ku ne kasvaa niin hurjan nopeesti. Meillakaan ei olla viela kaikkia vaatteita ehitty kokeilla ku poika(pikkuveli) kasvoi jo seuraavaan kokoon :D
    toivottavasti ei flunssa iske. ja ihan yliihanat noi kahvi/kaakaomukit :D
    Sara

    VastaaPoista
  19. Vitsi! salee mun on nyt pakko käydä ostaa tollasii mukei! Makeeta!

    Ja viel sellaista, et eiks ookki noi sun biker kengät HM:ltä, et sopiskohan mulle noi naisten, koska kävin kokeilee niitä miesten, mis on ne remmit, niin oli ihan kivat, mutta näyttää aika massiivisilta mun jaloissa, koska nää on aika hoiikat xD

    VastaaPoista
  20. ihana masu ja ihana blogi! :) ite oon 2 vuotiaan pojan 22v äiti ja itekin tykkään pyöriä kirppareilla etsiä pojalle kaikenlaisia vaatteita :P
    tosta flunssasta sen verran sanon et se on kuulemma yleistä että se iskee kun on raskaana :) juot vaan paljon teetä tai kuumaa mehua :P

    VastaaPoista
  21. Näytät ihan superhyvältä, raskaus pukee sua ihan äärettömän hyvin! Kiva että jaksat panostaa ulkonäköön edelleenkin :)

    Flunssia on liikkeellä ihan hirmusesti, itekkin oon nyt kaks viikkoa kärsiny hirveistä räkämääristä ja kurkkukivuista! Sinnikkäästi vaan koita parannella itteäs :)

    Täytyy tähän loppuun vielä ylistää tätä sun blogias, oon melko alkuajoista tätä jo seurannut ja oot kehittyny ihan hirveän paljon kirjoittamisessa!

    VastaaPoista
  22. Kirppis on kyl ihan paras paikka jos sieltä löytyy jotain ja varsinkin ku pitää kahdelle lapselle ostaa vaatteita nii ennemmin kirppis ku yleensä kuitenki hyväkuntoista vaatetta löytyy. Tälläsen pienen kaupungin huono puoli on vaa se et vaihtuvuus kirppareilla on aika huono mut kannatan kirppareita.

    VastaaPoista
  23. Moi muru ! Hyviä löytöjä olit taas tehny! Ja olet kyllä taas niin nätti kuvissa, raskaus todellakin pukee sua ! Terkuin mamma

    VastaaPoista
  24. sun blogia on ihana lukea kun on aina niin paljo kuvia ja oot aina jotenkin niin positiivinen :)

    VastaaPoista
  25. Aaaw ihania pikkusii vaatteita! ♥ Vauvakuume :D
    Kirppikset on just parhaita, harmi vaan ettei tääl tuppukyläs oo mitää kivoja kirpputoreja... :s

    Sulla on ihana blogi, tositosi paljon tsemppiä loppu odotukseen ja sitten pian vauva-arkeen :)teistä tulee söpö perhe!

    t: Emppu (en jostain syystä pysty kirjottamaan tänne omilla tunnuksil)

    VastaaPoista
  26. Kisu: Nonii no tuleehan noita kommentteja onneksi paljon, ihana niitä on lukea ja niihin vastailla aina sillon kun on aikaa vastata rauhassa :) Ja kai noita nyt on tarpeeksi juu vaikka tää mun shoppaushimo näyttää senkun vaan yltyvän, siitä lisää tän päivän postauksessa :D Ei mulle tainnu onneksi tulla pikkuflunssaa pahempaa, nyt on olo jo paaaaaljon parempi :) Onnea ja tsemppiä kauheesti viimeseen lukuviikonloppuun ja yo-kokeeseen :))♥

    Anonyymi 20.43/Fanni: Voi kiitos, olipa kauniisti sanottu :)) Ja kirpparit tosiaan on jees kun sieltä saa pilkkahintaan tosihyväkuntosia vaatteita ja hienojakin vielä :)

    Jonna: No niinhän ne taitaa kuulua, pelottaa vaan kun viime talvena mulla oli useita angiinoita, poskiontelotulehduksia ja keuhkokuume niin toivottavasti ei tulis samanlaista sairastelukierrettä tänä vuonna :S..Ja hei pitääpä tsekkailla huutiksessa noi sun myynnissä olevat lastenvaatteet, vaikka meillä alkaakin olla jo aika paljon :D

    Anonyymi 20.46: Eiks ookkin! Mä odottelen just et tulis semmonen sopivan syksysen kylmä päivä ettei tulis hiki kaakaota juodessa ulkona ni pääsis käyttöönki noi mukit, tänää viel hikoilin ku kävelin neuvolaan :D Mut ihanaa syksyä sulle myös! :)

    Karol: Voi kiitos, ihanasti sanottu :) Ja ihana että jaksoit kommentoida ainakin tällä kertaa ja jos jaksat niin tuu ihmeessä useemminkin juttelemaan :) Musta on tosi kiva kuulla aina lukijoiden mielipiteitä ja näkemyksiä asioihin :)

    R-udi: Joo noi on kyl super söpöjä noi mukit :D Mäkää en koskaan ennen löytäny kirppikselt yhtään mitään enkä itelleni löytäis varmaan vieläkään mut toi Piilo-kirppis on niinku joku yhdistetty lasten Name It-H&M-Lindex-Kappahl-Zara+merkkivaatekauppa jossa kaikki on naurettavan halpaa :D Jos tuut tännepäin joskus niin ihan ekana suosittelen kääntämään nokan kohti Piilo-kirppistä! Ihan paras paikka :)

    Nora: Vauvanvaatteiden ostelu on just niin ihanaa kun aina ajattelin :D Ainoastaan sillon ku metsästää jotain tiettyä vaatetta nii saattaa alkaa ärsyttään jos ei löydä mut yleensä se on pelkästään ihanaa ja kaikki löytyy helposti :).

    Fashion victims: Aww voi kiitos, ihana olet♥♥ ¨

    Anonyymi 21.32: Oi kiitos, kiva et tykkäät :)♥ Ja tottakai mua kiinnostaa! Just kiva kuulla lukijoidenkin juttuja ja mielipiteitä :)) Mun toinen suosikki on italian bmt -subi ku oon tämmönen kauhee lihansyöjätyttö :D:D

    Anna: Joo toi on kyl varmaan totta et just taaperoiden vaatteet ei kestä niin kauaa hyvänä kun on niillä vähän rankempaa käyttöä kun vauvanvaatteilla :D Mut toi on ihan totta et varmasti sit kun on isompi nii ulkovaatteet ja kengät on pakko ostaa uusina jotta ne pitää tarpeeks hyvin vettä ym. :) Tuolla on aivan ihanan halpaa tuolla kirppiksellä kyllä :)

    Jensku: Voi kiitos, itse olet :)♥ En mäkää tiiä mitää hyvii muita kirppiksii enkä semmosii mistä löytäisin ittelleni jotain mut toi Piilo-lastenvaatekirppis on ihan unelma! Sinne siis jos joskus eksyt tännepäin! :)

    Aino: Aww kiitos paljon :))♥

    Ansku: Kiitos nättimys :)♥

    Annnnakaro: Voi kiitos, kiva et tykkäät :))

    Tiia: Voi kiitti :) Ja mua melkeenpä hävettää ku mun himoshoppaus on viimeaikoina pahentunu näin paljon ja ostelen kokoajan vauvanvaatteita :D Onneksi sentään suurin osa kirpparilta nii ei mee paljoa rahaa :D Ja kiitos paljon :)♥

    VastaaPoista
  27. Kape: Kirpparit on hankalia mun mielestä, en mä itelleni löydä ikinä mitään :D Mut onneksi neidille löytyy paljon kaikkea :) Ja mulla onneksi meni se flunssa ohi parissa päivässä, koitappa säkin parantua :) Ja ei sitä aina kerkee kommentoimaan, se on ihan normaalia! :D Ja onpa kyl ihanan lämmintä siellä, ois ihana lähtee jonnekki etelään kyl sitten kun oon synnyttäny, tän mahan kaa vois olla tollanen kuumuus aika tukala :D:D Mut nauti helteistä munkin puolesta! :)

    Sara: Aww kiitos :))♥ Ja oon kyl nyt viimeaikoina ostanu melkeen pelkästään kirpparilta vauvanvaatteet, se on ihan totta et ei niistä kannata maksaa uusien hintoja kun käyttöaika on niin lyhyt, tuskinpa mekään keretään noita kaikkia ees kokeilemaan :D Ja flunssa meni onneksi ohi :) Kiva et tulit kommentoimaan!

    Jarno: Ihana muru! Kävitkö ostaa mukeja♥ :D Ja noi mun maiharit on H&M:ltä joo ja aika reilun kokoset et varmaa ois sullekki iha jees! :) Ja koita rakas saada sitä lihaa luiden ympärille nii ei näytä kengätkään liian massiivisilta enää :( Oon huolissaan :(♥

    Anonyymi 10.44: Aww kiitos paljon :) Kiva et kerroit vähän itsestäs, on mukava jutella toisten äitien kanssa :) Ja mulla on muutenki ihan liian yleisiä noi flunssat, toivottavasti ei raskauden takia viel lisäänny ne enää enempää :( Mut tee on onneksi hyvä lääke!

    Karkki: Kiitos kauheesti, tollaset kehut tosiaan piristää kun alkaa itellä olla jo aika sotanorsu-olo ja semmonen et vaikka mitä tekis nii ei näytä hyvältä :D Koita säkin parantua flunssasta, mulla onneksi meni jo ohi :) Ja ihana kuulla positiivista palautetta blogista! Jotenki nykyää tää kirjottaminenki on helpompaa kun tietää vähän et "kenelle" kirjottaa ja silleen on kehittyny semmonen oma kirjotustyyli enemmän ku aluks oli tosi hankalaa vaan koittaa miettiä et mistähän sitä nyt kirjottais :D

    Jenni: Joo no varmasti etenkin sit kun on useempi lapsi nii kirppis tuo kyl isot säästöt talouteen, toki myös näin jo yhden lapsen kohdalla :) Ja voihan pikkukaupungin kirpparilta löytyä semmosia aarteitakin mitä ei Helsingistä ym löydykkään! :)

    Anne: Ihana oot äiti, kauhee ikävä jo nyt :(♥

    Piipero: Voi kiitos, kiva et tykkäät ja mä tykkään kyl laittaa kuvia kun ne tekee mun mielestä ainakin postauksista mielekkäämpiä kun on kuvia tekstien tueksi :)

    Embootsi: Vauvanvaatteet on kyl ne pahimmat vauvakuumeen aiheuttajat :D Kiva et tykkäät blogista ja kiitos paljon :)♥ Ja eikös toi embootsi oo sun tunnus? :D Varmaan vaan bugas jotai! Mut kiva et tulit kommentoimaan ja hyvää syksyn alkua! :)

    VastaaPoista
  28. Kiitos muki vinkistä :) Kävin itte ostaan noita heti seuraavana päivänä! :D
    Ja ihana blogi<3:)

    ps. uus lukija ;)

    VastaaPoista
  29. Kunpa jokainen suhtautuisi kätilöopiskelijoihin noin kuin sinä! :)

    VastaaPoista
  30. Moikka, luin kaverin selän takaa tätä blogia nii oli pakko tulla kommentoimaan ku ite olen valmis kätilö vuoden päästä niin aivan ihana ku suhtauvut tuolleen opiskelijoihin =) Ja muutenki, ihana ku olet niin mukavasti kirjoitellu sun vauvastas ja ei todellakaan tarvi peitellä että oot onnellinen, vauvaki aistii sen ja tykkää! Kateellisia semmoset jokka ei osaa olla ilosia toisen puolesta. Menin kotia ja lukiin sun aikasempiaki postauksia, taijan alkaa välistä käymää lukemassa ;) paljon hyvää sulle ja vauvalle ja rakkaalles ja toivotaan et kaikki menee hyvin niinku olet suunnitellut. Minä piän peukkuja ainaki !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥