keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kotona pikkuisen kanssa

Jouduttiin maanantaina viel uudestaan sairaalaan sisälle kun neidin bilirubiiniarvot oli noussut taas, mut päästiin eilen aamulla pois kun valohoito oli laskenu niitä tosi paljon. Ei ollu kyllä yhtään kiva olla sairaalassa ja nyt jouduttiin viel neidin kaa jäämään sinne kahdestaan ilman Ottoa kun ei ollu perhehuoneita vapaana. Sairaalassa oli vielä huomattavan paljon tylsempää ilman murua mut onneks ei tarvinnu olla kuin yks yö. Huomenna on taas kontrollikäynti ja voitte uskoa kuinka paljon mua pelottaa et joudutaan taas jäämään sinne :(.. Onneksi pikkuinen on tänään ollu kumminki tosi pirtee ja syöny hyvin.
                   Eilen kylvetettiin pikkunen eka kertaa kun napatynkäkin oli vihdoin irronnut ja pikkuneiti tykkäs ihan hirmupaljon♥ Tänään ollaan oltu vaan rauhassa kotona ja neiti on ollu tänään enemmän hereillä ku viel kertaakaan aiemmin, neiti jakso ihmetellä maailmaa varmaan kahden tunnin ajan ilman et nukahti! :D Mut toi neiti nukkuu kyl tosi hyvin, kolmen tunnin pätkiä aika tarkalleen ja sit heräilee itte syömään ku on nyt tottunu tollaseen rytmiin. Yötkin sujuu tosi hyvin, esimerkiks viime yönä mä sain nukuttuu 12h silleen et heräsin vaan kaks kertaa syöttään pikkusen ja Otto syötti kaks kertaa. Pikkuinen saa siis maitoa pullosta koska ei jaksanut itse imeä rinnalta tarpeeksi kun on vielä niin hirmuisen pieni. Mä kyllä lypsän itse maitoa ja osan sitten saa korvikkeena koska mun maito ei riitä ihan täysin. Mut aika hyvin neiti on alkanu syömään, alussa meni 15-20ml kerralla maitoo ja tänään on menny jo 60-70ml aina kerrallaan.

Tässä ois vähän kuvia pikkuisesta:

Isi kylvettää♥

Isin syli on paras syli♥
Ihana pieni♥

On se nii sulonen♥
Äiti kävi eilen hakemassa mulle sen H&M:n paketin jonka tilasin synnytyspäivänä ja siellä oli mulle ihana toppi ja mekko. Tilasin kans pikkuneidille vaatteita ja nyt mua naurattaa se et kuvittelin et neiti vois käyttää niitä joskus joulun aikoihin (koko 62) ja musta tuntuu et ne on sille isoja viel ens vuonnaki nyt ku katon.. Meidän pitää mennä kyl minivaateostoksille heti ku pikkuneiti saa luvan kanssa ulkoilla.. Mun piti ottaa uusista pikkuisen vaatteista kuvia mut kerkesin heittää ne jo pesukoneeseen ja nyt ne pyörii tuolla nii en saa kuvia, pitää siis kuvailla myöhemmin. Mut tässä kuvaa mun omista ostoksista:


Kuvittelin et pitäisin tota mekkoo ison masunki kaa mut ei sit ollukkaan enää masua :D Mut toi on siis ihan normivaatepuolelta eikä mikää äitiysvaate..


Olin ihan yllättyny ku mahduin mun farkkulegginsseihin ja sain ne viel kiinni! Mut toi toppi on siis uusi :)
Multa pyydettiin kuvaa mun masusta nyt synnytyksen jälkeen ja nappasinkin teille sellaisen. Mä en tiiä yhtään et paljon multa on tippunu paino koska siel meidän osastolla ei ollu vaakaa eikä meil oo kotonakaan.. Mä yritin koko sairaalassaoloajan metsästää vaakaa et tietäisin paljon paino on tippunu mut en tiiä vielkään :D Lähtöpaino oli siis 45kg ja synnytyspäivänä painoin neuvolassa 62kg eli yhteensä kiloja tuli siis 17 mun laskujen mukaan. Mut tässä ois siis tänhetkistä masua:

 




Onhan tässä viel matkaa reilusti siihen millanen masu ennen oli mut oon mä kyl ihan tyytyväinen ku synnytyksestä on vasta viikko. Ois vaan kiva tietää et mikä se paino on nykyää mut no can do.. Ehkä sit kun meil on neuvola pikkusen kanssa nii voisin käydä vaa'alla tai jos jossain on sitä ennen. Mut kyl tää tästä!

Nyt mä alan herätteleen pikkusta syömään kun neiti vielkin vetelee sikeitä vaik ihan pian on ruoka-aika ku neitii pitää viel syöttää sen kolmen tunnin välein, mut kertokaas ihmeessä mitä mieltä ootte uusista vaatteista! Ja miten nopeesti te ootte palautunu synnytyksestä? Oonki ihan jälkijunassa vai oonko palautunu suht hyvin?

Ainiin ja sit vielä, meidänhän piti Oton kanssa vastata niihin teidän kysymyksiin mut ei sit oikeen ehditty ku oltiin pikkuneidin kanssa sairaalassa nii ajattelin et jos haluutte viel kysyy lisää jotain vaik synnytyksestä tai arjesta pikkuisen kanssa nii saatte viel huomis-iltaan asti aikaa ja sit voitais murun kanssa vastailla. Eli kysymykset voi jättää tänne!

Nyt toivotan teille hauskaa keskiviikkoiltaa ja meen pussailee meiän prinsessaa♥

40 kommenttia:

  1. oot palautunu ihan törkeen hyvin! ketään en ooo nähny tollasella mahalla VIIKKo synnytyksestä! :O

    VastaaPoista
  2. pieni on niiin suloinen ja sinä kaunis! =) toinen kuva missä tyttö on oton jalkojen päällä on kyllä ihana<3

    VastaaPoista
  3. Aivan uskomattoman hienosti oot palautunu! :O Tuo teiän pikkuneiti on kyllä niin kaunis. <3 ja peeni!

    VastaaPoista
  4. Hyvin oot kyllä palautunut :) Itekkin palauduin tosi nopsaa! jo parin vk:n päästä synnytyksestä oli masu samanlainen kun ennenkin, tosin vähän löllöä nahkaa jota löytyy vieläkin mutta seisaaltaan sitä ei huomaa :)

    VastaaPoista
  5. ensinäki oikeeen paljon onnea perheen lisäyksestä! oikeen suloinen toi teiän pikkunen! mun vauva kuume nousi aivaaaan sairaasti ku oon täsä lukenu sun blogia :) mun oma vauveli on vast ihan alku vaiheissaan ja ei voi ikinä tietää mitä tapahtuu mut odotan jo innolla!! yks asia jäi mietityttämään. raskausarvet, mistään sun kuvista ei ainakaan nää, että sulla sillasii olis tullu niin mitenköhän oot saanu vältettyy ittes sellasilta? :) muuten kaikkee hyvää sulle ja sun pikku perheelle!

    VastaaPoista
  6. Voi ei ihanaa, olin ihan yllättynyt kun tulin äsken täällä käymää että neiti oli tullut jo! Hirmuisesti onnea :) Ja tosi hyvältä näyttää maha. Ootteko jo nimen päättäneet, ja aijotteko pitää ristiäiset vai nimiäiset?

    VastaaPoista
  7. tosi hyvin oot palautunu! itelläniki oli aika samanlainen mutta turvotusta muualla oli enemmän, mutta täällä päin ollaa laihuteltu ja lenkkeilty ni kyllä paino on alkanu tippumaanki :) prinsessa on niin suloinen <3 ja ihanaa että saatte yöllä nukuttua :)

    VastaaPoista
  8. Aww, teidän vauva on kamalan sulonen. :) Mun mielestä pikkuvauvat ei yleensä ees oo sulosia, mutta teidän tyttö on vaan jotenkin tosi sievä. :) Ja onnea vielä teille! ♥

    VastaaPoista
  9. On hän vaan niin pikkunen... :) ja sä oot noissa kuvissa kyllä tosi kauniina! hassu kattoo vaan kuvia susta, kun ei oo sitä isoa vauvamasua enään :D

    VastaaPoista
  10. Oot kyllä super hyvin palautunu!! Ihan uskomatonta!
    Ja toi teidän neiti on kyllä niin äitinsä näkönen! :) kauniita tyttöjä molemmat! :)

    VastaaPoista
  11. näytät tosi hyvältä! mun mielestä ei haittais jos et laihtuis tosta yhtään. ite saatat olla ehkä eri mieltä, kun oot tottunu siihen "entiseen kroppaan" ennen raskautta. :)

    näyttäsimpä mäkin yhtä hyvältä sitten kun maha on lähtenyt. mutta en usko:P

    VastaaPoista
  12. Todella hyvin oot palautunu :) Mä palauduin kans tosi hyvin, masu on aikalailla samanlainen nyt ku ennen raskauttaki, tai no laihempikin! onhan sitä löllöä vähän mut seki on alkanu häipyä :) Jenkkakahvatki multa hävis taivaan tuuliin, paitsi toisella puolella on vähän havaittavissa kahvaa mut ei paljoa,ei sitä silleen edes huomaa :) oon kyl paljon onnellisempi tässä kropassa tällä hetkellä mitä ennen raskautta :D Nyt menee helposti 32 housut jalkaan ja 24", ei puhettakaan et ois ennen raskautta menny. :D

    Mutta siis niihä ne sanoo et jos on ennen raskauttaki ollu "hyvässä" kunnossa,niin palautuu nopsaa :) tai siis hoikassa. se nyt totta kai riippuu kuinka paljon kilojaki tulee mut kuitenkin :)

    VastaaPoista
  13. Oho, oli ihan outoa katsoa noita siun kuvia kun ei ollu mahaa ! ku en oo siusta ilman mahaa kuvia nähnykkään. Mut vaikuttaa et oot tosi hyvin palautunu ! Toivon mukaa itekki palautuisin noin nopeesti ! :D

    VastaaPoista
  14. Nyt vasta huoamsin että en oo onnitellu ollenkaan teitä teisän kihlauksesta, saatika pikku prinsessasta.. Hirmuisen paljon onnea! <3 Sä oot kyllä palautunu TOSI hyvin ja nopeasti :) Teidän prinsessa on niin sievä :) (tämä ei helpota mun vauvakuumetta alkuunkaan :D)

    VastaaPoista
  15. Tosi hyvin oot palautunu :D
    Mut leikattiin sektiolla ja oon vasta nyt alkanu kunnolla palautuu vanhoihi mittoihini(nii synnytyksestä se 3kk aikaa :D).
    Muttahei hirmu suloinen teiän prinsessa ja onnea kovasti ! :>

    VastaaPoista
  16. onpa outoa ku sulla ei oo ennää vauvamahaa :D onnea pikkuisesta!

    VastaaPoista
  17. voi ku sun maha on nyt pieni :)

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Haha kuin outoa vähä nyt kuvia susta ilman mahaa! Ihana pikku pallero teillä, niin sulonen <3 oot palautunu uskomattoman hyvin! Viikossa vielä! Nauti nyt joka hetkestä pikkusen kanssa,oon tosi ilonen tein puolesta. Oma vuoro tuntuu vaan niiiin kaukaselle :D ehkä se munki vuoro joskus tulee..

    VastaaPoista
  19. Kaunis lapsi teillä ja erittäin hyvin olet palautunut! :)

    Itselläni synnytyksestä jo yli vuosi ja vieläkin on palautuminen kesken. :D No kyllähän niitä kilojakin tuli se lähemmäs kolmekymmentä ja lisäksi aloin odottamaan toista esikoisen ollessa vasta noin viiden kuukauden ikäinen. :) Ja olin tosi hyvässä kunnossa alkaessani odottamaan esikoistani, joten se että, on ennen raskautta ollut hyvässä kunnossa, niin ei välttämättä meinaa sitä, että synnytyksestä palautuminen käy nopeasti. Kuten omalla kohdallani tuli huomattua. ;D

    Mutta kaikkea hyvää teille! :)

    VastaaPoista
  20. Mulla jäi kokonaan masu sairaalaan :) Tai synnytyssaliin :D Eli sullaki todennäköisesti on kuoppa vaan masun kohdalla parin vk päästä :)

    VastaaPoista
  21. Mulla kans lähti melkeenpä heti kaikki raskauskilot, muutaman päivän oli semmonen pikku pömppis mutta sitten se lähti itestään :D taisin jopa lähtöpainosta laihtua pari kiloa.. mutta kaikillahan palautuu omalla ajallaan että eiköhän se siitä : )

    VastaaPoista
  22. voi että, on kyllä ihan valehtelematta suloisimpia vauvoja mitä olen koskaan nähnyt! sinun blogin lukeminen piristää aina niin paljon :) ja täytyy kyllä sanoa että hyvin on kilot lähtenyt vauvan mukana :o paljon pahempaakin on nähty!

    VastaaPoista
  23. mulla meni 3vk että palauduin täysin omaan painoon ja kokoon (vaikka masussa oli kyllä hieman löysää nahkaa päällimmäisenä). Sen jäkeen putosi vielä 5kg ylimääräistä, kai se sitten oli sen kuuluisan imetyksen takia. Vaikka paino putosi edelleen 2kgkun lopetin imetyksen!
    Oot palautunu tosi hyvin!:) ja vauva on niiin söpö ja niiiiiiiiin pieni <3

    VastaaPoista
  24. Katoin samaa että hitto ku oot palautunu hyvin synnytyksestä! Näytätki niin iloselta ja onnelliselta hih ♥

    VastaaPoista
  25. ooi miten hyvin sun maha on laskenu :) oot todella kaunis ja ihania vaatteita :) hyvä että pikkunen voi hyvin :) niin nätti <3 - fanni

    VastaaPoista
  26. haastoin sut ;)
    http://jenskunvauva.blogspot.com/2011/09/25-asiaa-minusta.html

    VastaaPoista
  27. Tosi hyvinhän sun masu on palautunut!! Ja pikku neiti on kyllä niiiiin suloinen, ettää! :)) Aivan ihana:)) Tuli tätä lukiesse jotenki tosi iloinen fiilis, oon niin onnellinen teidän puolesta:)

    VastaaPoista
  28. Onnea pikkuneidistä ja kihlautumisesta koko perheelle! Ihan on äitinsä näköinen pikkuneiti, voi hellanlumeli. :')

    Elä hyvä nainen vielä mietikään palautumista, synnytyksestä on vasta VIIKKO!
    Mä otin kuukausi synnytyksen jälkeen vatsastani kuvan "koska se näytti ihan samalta kuin ennen raskautta" ja nyt nauran kippurassa kun todellisuudessa näytin kyllä silloinkin ihan raskaana olevalta. :D Objektiivisesti omia synnytyksenjälkeisiä masukuvia katsellessani voisin sanoa, että olin entisissä mitoissani n. 4kk synnytyksen jälkeen. Paino putosi kyllä muutamassa viikossa, mutta vatsan palautumisessa meni paljon pidempään (näin jälkeenpäin sen tosiaan huomaa). Nyt kun synnytyksestä on vuosi niin voin sanoa, että kroppa on kaikinpuolin palautunut raskaudesta ja synnytyksestä. Mutta sitähän ne sanovat että suunnilleen vuoden päivät siinä menee.

    Älä ota stressiä tuosta! :) Onnea vielä, peukut pystyyn ettette enää joudu osastolle!

    VastaaPoista
  29. Ihania kuvia! :) Toivottavasti ei tuu enää sairaala reissuja vaan saisitte kotona vaan nauttia vauvaelämästä :)
    Mulla meni viikko synnytyksestä kun pääsin vaa`alle, sillon oli lähteny kilot pois että olin -2kg laihempi kun ennen raskautta. Mutta maha oli kyllä löllykämpi ja pallompi kun ennen.
    Mun mielestä sä oot palautunu hyvin, et ainakaan mitenkään jälkijunassa!

    VastaaPoista
  30. vooi se on niin suloinen toi teidän tyttö <3 ja siekin olet viel yhtä nätti

    VastaaPoista
  31. Oi että ku on sulone! ♥ Ja sä oot palautunu tosi hyvin vaik oot synnyttäny vast viikko sitte :o ♥
    -Aino

    VastaaPoista
  32. oi, te näytätte niin onnellisilta! :) ja oon niin onnellinen teijän puolesta! älä ota mitään paineita entiseen painoon palautumisesta, keskity vaan vauvaan ja omaan hyvinvointiin ensin.

    VastaaPoista
  33. Suloinen tyttö, onnea vielä :) Ja yhdyn edellisiin mielipiteisiin, olet kyllä tosi hyvin jo nyt palautunut, oota vaan pari viikkoa lisää niin on taas tapahtunut paljon edistystä! :) Mulla meni ne ekat 3 vk ja maha alko oleen samaa kokoa kuin ennen, eli tosi nopeeta palautu. Mitään vatsalihasliikkeitä tms. en oo tehny tähän päiväänkää mennessä ja poika jo 1v 7kk :D Imetys auttoi TOOOOOOSI paljon palautumisessa ja siinä "ylimääräisen" hävityksessä! Jos ja kun imetät, muista juoda reilusti nestettä ja syödä hyvin&useasti edes vähän! :) Vaikka tämän varmaan jo tiesitkin :) ja välillä tulee niitä hetkiä ettei tunnun onnistuvan, niin kannattaa vaan sitkeesti yrittää :) on se loppuviimein kuitenkin helpompaa kuin pelkkä pullorumba :) Mä käytin ekan 1-2kk rintakumia, niin poika oppi oikeen tekniikan kun oli syntyessään kans aika pieni (no 2820g, mut silti) Sori imetyspaasaus, ite teet niinku tykkäät ja hyvältä tuntuu :) Kaunis äiti ja kiva toi uus mekko varsinkin!

    VastaaPoista
  34. Pakko tulla vihdoin kommentoimaan, kun olen jonkin aikaa jo blogiasi seurannut...
    Blogisi on yksinkertaisesti PARAS :) Ihanan paljon kuvia, kivoja tekstejä, nopea päivitystahti jne.
    Vaikutat ihanalta ihmiseltä :) Paljon onnea suloisesta tyttövauvasta (en malta odottaa mikä sen nimeksi tulee - kerrothan sen meille?) ja tsemppiä äitiyteen. Toivottavasti jaksat bloggailla ahkerasti ja säilyttää iloisen luonteesi!

    VastaaPoista
  35. Ihan sairaan hyvin oot palautunu!! :o ja viikossa! Vautsi :) Onnea pienestä tytöstä!
    Loputkin mahasta sulla varmasti palautuu tosi nopsaa (vaikka eipä tossa paljoa palauduttavaa enää ole). Mullakin jäi napa tollaseks tummaks synnytyksen jälkeen mutta sekin normalisoitui n. kuukaudessa. Ja muutenkin se mahan muoto, vatsalihakset, iho yms. palautui ennalleen siinä reilussa kuukaudessa :) ja sittenhän se maha näyttää vielä enemmän "normaalilta".

    VastaaPoista
  36. Anonyymi 20.51: Voi kiitos tulipa ihan sika hyvä mieli! :) Ja tää on pienentyny viel lisää, joka päivä on uus maha ku kattoo peilistä! :D

    Anonyymi 20.52: Aww kiitos♥ Pikkunen on kyl maailman sulosin, ja se näyttää aina viel pienemmält ku se on Oton sylissä ku Otto on nii iso siihen verrattuna :D

    Sirkku: Kiitos! On se kyl pieni ja kaunis, must tuntuu et se särkee viel monen pojan sydämen, eiku :D:D♥

    Ansku: No mullaki on nyt lähteny toi loppuki pömpötys pois ja vaan se löllö nahka jääny jota ei seisaallaan just huomaa :) Must tuntuu et meille nuorille äideille tää palautuminen on paljon helpompaa ku niille stereotyyppisille 30v-ensisynnyttäjille :D

    KW: Voi kiitos paljon :) Ja onhan se suloinen ihanuus♥ Onnea sulle jos siis ymmärsin oikein et oot raskaana! Ja siis en oikeen tehny mitään niitä ehkäistäkseni paitsi rasvailin normi kosteusvoiteella sillon kun muistin, masuun ei tullu yhtään mut mulla on pyllyssä ja jenkkiksissä niitä kyl ihan reilusti, ei mitään pahoja mut semmosii pienii. Mahaan ei vaan tullu yhtään onneksi :D

    Johanna: Aww kiitoksia♥♥ :) Ristiäiset pidetään ja nimikin on jo päätetty kesäkuussa :D:D Nyt vaan odotellaan joulukuuhun asti et sen voi julkistaa, en millää jaksais odottaa! :D

    Nukke: Eikös olekin♥ :)

    Minna: Kiitti! Ja on mullaki kyl turvotusta viel ja tulee esim kaksoisleuka helposti XD mut eiköhän se tässä ajan kanssa lähde! Ja tosta nukkumisesta mäki oon kyl yllättyny, toivottavasti neiti on yhtä hyvä nukkuja koko vauva-ajan :)

    Anonyymi 22.40: Aww kiitti♥ Moni on sanonu tota samaa et ei yleensä tykkää vastasyntyneist mut meiän on söpö :D:D En tiiä sit et miks koska mun mielest kaikki vauvat on ihanii, mut tietty oma on aina söpöin♥ :D

    Jenna: On se kyl ihan minipieni muru♥ Ja voi kiitos :) Mäki kyl säikähän joka kerta ku katon peilist et missä mun masu on :D Mut sit vilkasen sitteriin ja siel se masu makoilee tyytyväisenä ja tuhisee :D

    Pinni: Aww kiitos♥ Ja oot kyllä itekki nii kaunis ja sulla on ihana tyyli myös raskausaikana! :))

    Aspire: Voi kiitos! :) Ja nii no mä oon aina ollu tosi pienikokonen ja mulla on pienet luut tai sillee jotenki mul näkyy heti jos lihon pariki kiloo :D Ja ihan varmasti näytät VÄHINTÄÄN yht hyvält sit ku sun masu on lähteny :)

    Laura: Joo muistan ku katoin sun kuvii et "voi ku itekki palautuisin sit noin hyvin" :D Oon iha yllättyny et se masu vaa hävii noin äkkii! Ainoo vaa et mul on levinny lantio, siis ihan ne luut niin paljon et housut ei vaan mahdu enää samal taval, ne tyssää just siihen lantion kohdalle vaik masuu ei enää ookkaaan :( Mut pääsenpähän housu-ostoksille ;D

    Jjonaa: Haha mustaki on outoo :D:D Ja kiitos :))

    Piipero: Kiitos paljon :))♥ Ja pikkunen on kyl maailman söpölein♥ Me ollaan Oton kanssa ihan rakastuneita siihen :D

    Saana: Kiitos hirmuisesti :)♥ Ja itekin kyl halusin sektion mut oon nyt onnellinen et synnytin alateitse, tosin en tiedä vaikuttaako se tähän palautumiseen millään tavalla :O

    Minna: Nii mustki :D:D Mut kiitti♥

    Laura: Kiitti :D

    Kiki: Mustaki on nii outoo ku ei oo mahaa enää! Ja kiitos hirmupaljon♥ Kyllä se sunkin vuoro on tosi pian! Tsemppiä vaan! :)♥

    Viivi: Voi kiitoksia :)♥ No mutta tietenkään ei ehdi palautua niin hyvin jos tulee noin pian uudestaan raskaaksi :) Varmasti palaudut tämän raskauden jälkeen sitten ellei teille tule pian pikkukolmosta :D Mut kaikkea hyvää teillekin ja tsemppiä loppuraskauteen :)

    Titti: No nyt mulla on suunnilleen hävinny ne viimesetki vähät mitä noissa kuvissa viel näkyy :D

    Anonyymi 8.12: No mä en tiiä siit painosta ku ei oo sitä vaakaa mut nyt alkaa toiki pömppis oleen poissa onneksi :)

    Ella: Kiitos♥

    Chemicalle: Aww ihana kuulla♥ Kiitos paljon :))

    Jensku: Musta tuntuu et sit ku on kulunu 3vkoo synnytyksestä nii on varmaa ihan omissa mitoissa, nytkin jo niin lähellä niitä ainaki tällee ku vaan silmämääräsesti kattoo, painoo en vielkää tiiä.. Mulla on jotenki hävinny ruokahalu ihan täysin mut pakko koittaa syödä ettei oma maidontulo lakkais :( Ja kiitos tosipaljon♥♥

    VastaaPoista
  37. Nora: Aww kiitti! Ja ilonen ja onnellinen mä oonki♥ :)

    Anonyymi 11.46/Fanni: Aaww kiitos paljon :))♥♥

    Jensku: Pitää toteuttaa toi haaste pian, kiitti! :)

    Millu: Voi kiitos :)♥ Meki ollaan kyl nii onnellisia!!

    Hanna: Kiitos paljon :))♥ En ota stressiä, tiiän kyllä et palautumisessa kestää oma aikansa :) Mut oon itekki yllättyny et oon kumminki näinkin hyvin palautunu! :) Ja onneksi ei enää jouduttu osastolle!

    Anna: Ei onneksi jouduttu enää sairaalaan! Mäki haluaisin kyl päästä vaa'alle, synnytyksestä kohta jo kaks viikkoa enkä vielkää tiiä painoa :D Mut kiitos :)♥

    MillA: Hahah kiitoksia♥

    Anonyymi 16.00/Aino: Aww kiitti :))♥♥

    Anonyymi 18.04: No onnellisia me ollaankin! :) Ja en ota paineita, oon tyytyväinen näin :)

    Kaloriina: Voi kiitos :)♥ Ihana kun tsemppasit, mua kyllä harmittaa kun ei se imetys onnistunu nii hyvin ku aluksi näytti et sujuu mut kyllä tää tästä ja pitää vaan jaksaa yrittää! Ihana kun tsemppasit :) Kaikkea hyvää sulle ja perheellesi!♥

    Seagull: Aww kiitos hirveesti! :)♥ Ihana että tykkäät! Kerron nimen sitten kun ristiäiset on vietetty! Ja kyllä mä ajattelin yhtä ahkerasti bloggailla kun ennenkin :)

    Jenni: Kiitoksia hirmuisesti♥ Ja ihana kun tsemppaat, tuli hyvä mieli! :) Vaikka en mä mahasta jaksa stressaamuutenkaan ku on toi ihana tirriäinen♥

    VastaaPoista
  38. hei oon tilaamas tota toppia, niin minkä kokonen toi on? mietin että laskeutuiskohan tuon kokonen hyvi miun päälle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥