sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Oton synttärit!

Perjantaina vietettiin siis Oton synttäreitä meillä kotona sellasella kivalla vajaan parinkymmenen tyypin porukalla. Mä järkkäsin Otolle yllärisynttärit ja kutsuin kaikki sen lähimmät ystävät meille, herran kasvoilta paistoi kyllä hienoinen hämmennys kun se tuli kotiin ja täällä olikin kaikki! Meillä oli ihan mielettömän hauska ilta ja loppuillasta lähdettiin vielä pyörähtämään baarikärpäsessä vähän tanssimassakin. Kotiin päästiin suhteellisen myöhään, siinä neljän holleilla kun aurinko nousi, mutta aamulla olin jo yhdeksän aikaan pirteänä kuin peipponen hakemassa Tiaraa kotiin kun oli niin ikävä! 
        Tiara oli siis tuossa naapuritalossa Saralla ja Eliaksella yötä, eli ekaa kertaa elämässään yökylässä! Voin kertoa että jännitin ja stressasin ja panikoin ja tirautin kyyneleitäkin ennen Tiaran hoitoon menoa vaikka tiesinkin että hoitopaikka on tuttu ja turvallinen, luotettava ja että varmasti neidillä ei ole siellä mitään hätää. Loppujen lopuksi me tehtiin niin että Otto kävi viemässä Tirriskän, en ois varmaan nimittäin pystynyt lähtemään pois ja jättämään Tiaraa. Ja samalla sitten saatiin sopivasti Otto pois kotoa siksi aikaa että vieraat tuli tänne. 
           En olis ikinä uskonut että voi olla niin vaikeaa viedä lapsi yhdeksi yöksi hoitoon, mutta kyllä se vain oli. Pystyin onneksi illalla vähän rentoutumaan, vaikka kyllä sitä tuli vähän soiteltua ja laitettua parit viestit että miten sujuu. Onneksi kaikki oli sujunut hienosti pientä ikävää lukuunottamatta ja Tiara nukkunut nätisti koko yön.Varmasti se auttoi kun oli Elias leikkikaverina niin ei sitä kerennyt paljoa ikävää siinä miettimään ja sitten väsähtikin sopivasti niin unikin tuli nopeaa. Sara kirjoittelikin jo oman versionsa Tiaran ja Eliaksen illasta, joten nyt loppui mun löpinät siitä ja on aika antaa kuvien kertoa meidän illasta!

Kaisla ja Karo<3
<3
Kaisla ja Simo-kummisetä<3
Vadelma-lime-daim -juustokakku jonka päällinen meni ulkonäön puolesta pyllylleen (milloinkohan mä opin tekemään kauniita kakkuja?) Mutta maku oli mitä parhain!
Muistikohan Otto toivoa samalla kun se puhalsi :D
Minun murunen<3
Me ollaan siis niin mageita ja tyylikkäitä <3
Kuvanlaatu<3
mur<3Päivän asu:
Neonkeltainen pitsiunelma - Gina Tricot
Mustat platformit - Spirit Store

Sellaset pippalot, oli kyllä ihan törkeen hauskaa! Nyt on kyllä juhlimiset juhlittu taas, ei tee yhtään mieli mennä mihinkään meluisaan baariin! Mä palailen toivottavasti (jos vaan kerkeän) huomenna postailemaan Tirriäisestä enemmän, se on nimittäin oppinut taas kaikenlaista uutta ja ihanaa. Tänään meillä on chillipäivä ja huomenna sitten pakkaillaankin jo tiistaina häämöttävää Oulunreissua varten! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille<3

Mitäs piditte päivänasusta? Onko muitakin äitejä joille on ollut vaikeaa viedä lapsi hoitoon ensimmäistä kertaa vai oonko mä jotenkin ylihysteerinen?

72 kommenttia:

 1. Ihana tuo eka baarissa otettu kuva! Näytät tosi hyvältä siinä :-) Nuo lyhyemmät hiukset on kyllä niin paljon paremman näköiset kun ne pitkät, jotenkin niin pirtsakat! ja tuo rusketus, ihana :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitoksia hirmuisen paljon, ihanasti sanottu :)<3

   Poista
 2. Söpöä, kun rakastat tiaraa vaan niin paljo :) mut kyl kannattaa opetella tiaran hoitoon jättämistä.. meneehän se varmaan joskus päivähoitoonkin :) kiva ku saitte vähän vauvavapaata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mä rakastan! Ja justhan me "opeteltiin", mut en mä liian usein raaski luopua tuosta ihanasta pallerosta<3 Ja oli ihan hauskaa kyllä viettää aikaa ihan vain aikuisten kesken! :)

   Poista
 3. olihan se kamalaa se ensimmäinen kerta! oli varmasti mulle sata kertaa vaikeampaa ku ite lapselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Joo Tiarakin vaikutti olleen ihan tyytyväinen, itte vaan panikoin ja ikävöin :D

   Poista
 4. kyllä tiaran kannattais olla välillä hoidossa ettei sitten isompana oo kamala yllätys yhtäkkiä joutua hoitoon kun ei oo tottunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Tiara on ollut mun äidin kanssa välillä kuten tuossa tekstissä kerroinkin mut en mä koe tarpeelliseksi vielä näin pienenä totuttaa Tiaraa hoidossa olemiseen kun ei ole mikään pakko mutta onhan se ihan kiva välillä saada aikuisten aikaakin :)

   Poista
 5. Sun mekko sopii sulle, kuin nenä päähän! Mä haluaisin tommosen valkosen ja ehkä ostankin ens kuun synttäreitä varten...

  Ja siis et tosiaankaan ole ainoa "ylihysteerinen"! Meinaan meillä olis tosiaan ens kuussa Juuson 23v. synttärit ja ajattelin kans järkätä juhlat meillä kotona :) Meidän poika, Lucas, syntyi joulukuussa ja olis sillon hiukan yli 7kk. Ja Lucaskaan ei tosiaan ole vielä kertaakaan ollut yökylässä. Nyt mietinkin jos jätän sit synttäreiks isovanhemmille hoitoon. Pelottaa jo valmiiks eli ymmärrän sua todella hyvin!

  Mä en ymmärrä, miks moni sanoo mun olevan ylihysteerinen, kun EN jätä yökylään "vieläkään". Mulla ei ole ollut tarvetta jättää ja meidän lapsen paikka on öisin kotona. En ajattele pahaa niistä vanhemmista, jotka jättävät yökylään kuitenkaan! Nykyään taitaa olla ihan normaalia jättää jo kahdenkin kuukauden ikäinen yökylään? En vaan ymmärrä, miksi itse tekisin niin, kun en halua. Ja ei lapsi tässä iässä tarvitse sellaista, vaikka jotkut on ihan kauhistuneita, kun meidän puolvuotias on ollut yötä vain kotona. Mitäää? Sehän on normaalia.

  Ja kyllä Lucas on ollut muutaman kerran mummillaan hoidossa leffan ajan, kun ollaan käyty pojan isän kanssa kahdestaan. Silloin oli kyse iltapäivästä niin pitkin hampain suostuin :D ekalla kerralla Lucas oli muistaakseni n. neljän kuukauden ikäinen, ehkä kolmen. Haluun kuitenkin korostaa, että ei sillä lapsen iällä ole niin paljon merkitystä, kuin vanhemman omalla järjellä. Edelleenkään en tuomitse ketään tai ajattele pahalla. Harvalla hoitoon jättäminen on kuitenkaan jatkuvaa :)

  Nykyään puhutaan ja korostetaan ehkä liikaakin ns. vanhempien omaa aikaa. Jos saat lapsen, on pakkokin luopua siitä osasta itsekkyydestä ja olla täällä ennen kaikkea lasta varten. Toki myös itseään. Ei itseä saa unohtaa, mutta ei nyt kerran kuussa tarvitse lähteä yöksi pois. Mulla on sitä omaa aikaa iltaisin ja päikkäriaikaan samoin, kuin meidän parisuhteella. Ja parisuhdettahan hoidetaan ennen kaikkea yhdessä touhuamisella ja juttelemalla ihan arkipäiväisistä asioista, ei aina tarvitse päästä kylpylälomalle :)

  Vielä kerran haluan korostaa, ettei mun oo arkotus loukata ketään. Meidän perheessä toimitaan näin ja jos jossain toimitaan eri tavalla, en arvostele sillä eihän se ole mun asia :) Jokaisella perheellä on omat, varmasti hyväksi todetut tavat jaksaa arjen keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko tulla lisäämään, että on ihan eri asia jättää useammin hoitoon, jos lapsi ei nuku kunnolla öisin tai muutenkaan. Silloinhan vanhemman on todella tärkeää saada edes silloin tällöin nukkua kunnolla :) Tuli mieleen, kun joku tuolla alempana laittoi kommentin tärkeistä yöunista :) ja edelleenkään ei ole mun asia kuka jättää ja kuinka usein yöksi hoitoon. Aina pakko jankata, etten onnistu loukkaamaan ketään!

   Poista
  2. Musta taas 7-kuinenkin on tosi nuori jätettäväksi yökylään! Kuten sanoit, jokaisessa perheessä on tärkeää toimia niin, että vanhemmat jaksavat tavallista arkea hyvin, mutta mihin maaimaan näitä lapsia syntyy, jos pitää puolustella, että VASTA 7-kuisena vie yökylään. Mun mielestä se on pieni vauva vielä, joka ei ymmärrä että miksi äiti on sen jättänyt. Siis olen samaa mieltä Iinan ja tämän kommentoijan kanssa jutun pointista, mutta siis kun lapset on vasta pieniä vauvoja teillä itsellännekin!

   Poista
  3. Tätä just tarkotin! Ja siks en olekaan varma, haluanko vielä ens kuussakaan jättää yökylään :( Katotaan nyt. Jos näkis isovanhempia useammin ku kerran viikossa niin vois onnistua paremmin, kun Lucaksella on hiukan turvallisempi olo, vaikka kyllähän pikkunen isovanhempansa jo tunnistaa. Silti mieltä kaihertaa ajatus siitä, jos Lucas luulee että äiti on hylännyt... Kerrankin joku, joka ei pidä mua vainoharhasena!

   Joku täällä kommentoi myös, että pienen tulisi tottua yökyläilyyn. MIKSI?? Ei se pieni ymmärrä vielä muuta kuin juuri sen, että vanhemmat ei ole läsnä. Ja unohtaakin nopeasti, jos jättää muutaman kuukauden ikäisen hoitoon. Silti sillä hetkellä pienestä voi tuntua ikävältä.

   Ja Iina, mun mielestä te ette ole tehneet mitään väärää! Tiara on kuitenkin hiukan vanhempi ja tunsi hoitajansa :) Ja hyvinhän siellä on mennyt niin tuskimpa Tiara on pahaa tykännyt! Pohdin vaan näitä yöhoitoja nuorempien kanssa edelleenkään tuomitsematta :)

   Poista
  4. Kyllä se pieni ymmärtää jos on uusia ihmisiä ja erilaisia juttuja ympärillä, ja se tekee mun mielestä enemmän hyvää kuin pahaa. Ei ole todellakaan paheksuttavaa tai rikos jättää pientä hoitoon/yökylää. Monesti äidit ei nää et joskus semmoset tekee vaan hyvää lapselle, mut koska jokainen on jonkinlainen leijonaemoja niin omamieli sanoo toista.

   Mutta siis en tarkoita että tehdään lapsi joka lykätään kerran viikossa hoitoon, ei tietenkään, kyllä vastuu pitää kantaa. Ja Mirkalle, kyse on kuitenkin vain yhdestä illasta/yöstä, tuskin poikasi loukkaantuu siitä. Ja sitten pidät taas taukoa ennen seuraavaa kertaa :)

   Poista
  5. Jos sillä vauvalla on terve ja hyvä suhde lähimpiin hoitajiin (vanhempiin) niin se kyllä luottaa siihen et äiti ja isä tulee hakemaan :) vaikka oliskin vauva!

   Poista
  6. Kiitos teille mielipiteestä :) oikeassa olette molemmat. Kuulostan ehkä ihan kanaemolta, vaikken todellisuudessa ole mikään ylisuojeleva tms :-D mutta jotenkin yökylään jättäminen on pelottavaa. Eiköhän Lucas tulevaisuudessa - varsinkin omasta tahdostaan - pääse yökyläilemään tarpeeksi :--)

   Poista
  7. Tää on aina pinnalla oleva aihe äitien kesken tää hoitoon vieminen, mut eiköhän se ole vain tärkeintä että kaikki perheet löytää itselleen sopivan toimintatavan tilanteista riippuen! Mä en lähtisi ketään tuomitsemaan ylihuolehtivaksi jos ei halua alle vuoden ikäistä vielä viedä yökylään, mutta en myöskään ajattele että joku joka vie parin kuukauden ikäisen lapsen hoitoon on huono äiti. Tilanteet ja äidit on kaikki erilaisia ja eiköhän kaikki toimi niinkuin parhaaksi näkee :) Ihanaa että ootte keskustellu täällä rakentavassa hengessä eikä oo tullut mitään sotaa niinkun tästä aiheesta usein tulee :D Ja Mirkalle, kiitokset kehuista, se valkoinen versiokin tuosta mekosta on varmana ihana! :) Ihania kesäpäiviä teille kaikille :)!

   Poista
  8. Joo en mä pahalla tarkoittanutkaan kellekään :) ja hyvää kesää myös teille <3

   Poista
 6. hyvinhän toi kakku on onnistunut :) hieno on! oisko tohon ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, kinuskikissan sivuilta katoin ohjeen tohon täytteeseen, voisin oikeastaan juu linkittää tänne kunhan kerkeen! :)

   Poista
 7. Ooi mite hieno kakku ja miten kivat juhlat teillä on varmasti ollu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon! Oli meillä kyllä hauskaa :)

   Poista
 8. No tässä yks ylihysteerinen.. :D Joona on tosiaan saman ikänen kun Tiara ja ollut 2 yötä hoidossa - molemmilla kerroin kummeillaan eli mun siskolla ja sen miehellä, joiden talossa me asutaan! Eka kerralla oltiin kotona, toisella kerralla oltiinki Tampereella yötä ja voin sanoo et kyyneleitä tuli tirauteltua molempina kertoina. Tampereella ollessa en viittiny pahemmin juoda ja heräsin parin tunnin yöunien jälkeen kahdeksalta juomaan kahvia ja pakottaan ruokaa kurkusta alas, et olin varmasti klo 10 ajokunnossa :D

  Kai tuota pentua vaan rakastaa niin paljon, ettei millään malta jättää :) Ja kun sai ennen raskautta yliannostuksen kaikesta biletykestä jne niin ei enää jaksa ku kerran pari vuodessa, jos on hyvä syy :D Kiva et Tiaralla oli lähellä hoitopaikka ja vielä tuttu leikkikaveri kaupan päälle!

  Näytät muuten todella kauniilta tuossa mekossa! Ja ihanan ruskettunutkin oot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on että ei vaan raaski luopua ees hetkeksi siitä omasta pikku vauvasta :D Ja mä oon kans kyllä bilettäny ihan tarpeeksi nuorempana, nykyään ei tosiaaan kovin usein kiinnosta lähteä baariin :D

   Kiitoksia hirmuisen paljon ja ihanaa kesää teidän perheelle! :)

   Poista
 9. Tosi kivan näkönen ilta teillä ollu ja sinä oot ollu niin nättinä:)
  Unohdin sillon aikasemmin vastata et ollaan lomailemassa tässä noin 100km päästä hesasta.. Mut tuossa juhannuksen jälkeen lähetään takas ouluun:)
  Ootteko pitkään Oulussa?:) Teillä tais olla joka päivälle suunnitelmia jos oikein muistan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon<3 Ja heii voi harmi että mentiin ihan ristiin, me kun tultiin jo lauantaina takas tänne Helsinkiin :( Mut ens kerralla ku tullaan niin pakko nähdä :)

   Poista
 10. oot ihan super kaunis noissa kuvissa! :)

  VastaaPoista
 11. voi vitsi toi mekko sopii sulle niiiin hyvin ! ja noi hiukset on oikeesti upeet :) mietn vaa et joskus ois kiva saada uus banneri (onks se ees se:D) ku tiara on tossa banners nii pikkane vaavi vielä ja nyt se on jo iso tyttö ! ja sullaki oli viel pidennyksetki siinä :)

  mutta joo kiva postaus, ja toi banneri juttu oli vaa ehotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3 Ja uusi banneri on ollut tuloillaan jo hetken aikaa, mut nyt kun mun hiukset taas koki ison muutoksen niin siihen banneriinkin pitää tehdä muutoksia XD!

   Poista
 12. Kaikki äidit on erilaisia :)
  Mua ei kyllä huoleta yhtään jättää hoitoon, mutta harvoin me vaivataan muita kun toisiamme, että miehen kanssa vuorotellen jäädään kotiin jos toinen haluaa lähteä ulos. Mutta yhdessäkin pitää joskus käydä ettei parisuhde unohdu, niin silloin jätetään lasten isovanhemmille, niin ei jännitä yhtään :)

  Vaikka kerkesinkin ennen lapsia ravata baareissa, niin kyllä mun jalat sinne vieläkin vie. Joskus saatan olla useasti kuukaudessakin ulkona, mut se on vaan mun tapa rentoutua, ja jos joku mua pitää holtittomana ja vastuuttomana äitinä niin pitäkööt :D Mulle ei kyl riittäs et pääsisin vuodes vaan kerran tai pari ulos tyttöjen kaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne äidit on :) Ei muakaan huoleta ollenkaan Otolle jättää Tirriskää kun ei se silloin ole hoidossa vaan isin kanssa :) Se on ihan totta että kyllä kans tarvii sitä yhteistä aikaa miehenkin kanssa välillä!

   Ja kukanenkin rentoutuu omalla tavallaan, tuskinpa se lapsi sitä eroa huomaa että käytkö sä rentoutumassa kuntosalilla, taidenäyttelyssä vai baarissa :D

   Poista
 13. mun on pakko tulla kysymään. Mut tiiätkö missä Derya on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://i.imgur.com/R3OGP.jpg?1

   Poista
  2. En tiiä, ei mitään tietoa eikä kiinnostusta tietääkään :D

   Poista
 14. Oi kun olette tyytyväisen oloisia Oton kanssa noissa kuvissa! Sanoo muut mitä sanoo, niin hyvää on aivan varmasti tehnyt parisuhteelle hetki pitää vapaata! Näin ainakin meillä...

  Ja mitä tuohon hoitoon tulee, niin meillähän oli pikkumies hoidossa ensimmäistä kertaa jo 6-viikkoisena... Hyihyi mua, oon varmaan ihan surkea äiti. Puolustukseksi täytyy kyllä sanoa, että viimeisen vuoden aikana lapsen hoidossa olot on rajoittuneet lähinnä noihin yökyläilyihin. Siis oikeasti! Mun vapaa-aika on sit ollut sitä, että pikkumies on tosiaan ollut hoidossa kokonaisen yön. Hurjat neljä kertaa. Useimmiten toi aika on tosin kyllä ollut sitä, että oon nopeasti pyörähtänyt jossain ja mennyt kotiin nukkumaan (pitkään meillä ei nukuttu öisin, niin hyvät yöunet oli super-tärkeet).

  Mut kyllä mä ymmärrän sua! Meillä mun äiti haluaa pojan KOKO juhannusviikonlopuksi mökille ja mä täällä pähkäilen, että pystyykö... Toisaalta, poika on jo vuoden ikäinen, että varmasti pärjää, mutta raaskiiko äiti? Näillä näkymin pikkumies olisi menossa, mutta onhan toi viikonloppu pitkä aika. APUA! Ukko on nyt sit yrittänyt lohduttaa mua sillä, että kun hänelläkin on pitkästä aikaa viikonloppu vapaa, niin saatais kerrankin kunnolla olla kahdestaan, aikaa jota en muista koska olisi viimeksi ollut. Eli tää tilanne kyllä repii ja pahasti. samaan aikaan ihanaa ja samalla raastavaa.

  Niin on varmasti ollut teilläkin. Mut muista, että Tiara on ollut tutulla hoitajalla, siellä on ollut kaveri ja kaikesta päätellen on mennyt hyvin! Nyt nautit siitä, että teillä on ollut pieni hetki Oton kanssa kahdestaan! myös se on tärkeää parisuhteelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitoksia <3 Kyllähän se oli mukavaa viettää vapaata Otonkin kanssa, se on ihan totta että tekee parisuhteelle oikein hyvää olla välillä kahdenkesken!

   On Tiarakin ollut "hoidossa" pienempänäkin, mutta just silleen että ei oo tienny et ollaan pois kun on nukkunut yöunia jo ja mun äiti on ollut meillä kotona sen kanssa sen aikaa kun me ollaan käyty jossain. Ja tilanteet on niin erilaisia, mun mielestä kuulostaa just hyvältä että oot kumminkin saanut edes ne "hurjat" neljä yötä jos muuten olet aivan 24/7 kiinni pojassa. Kyllä sitä omaa aikaakin tarvii! Mä oon kumminkin välillä just jättänyt neidin isin kanssa kotiin ja käynyt kahvilla, shoppailemassa, solariumissa etc. että ehkä siksi en oo niin vielä kaivannut sellaista yövapaata.

   Toivottavasti teillä oli ihana juhannusviikonloppu, kahdenkeskinen aika on tärkeää ja varmasti teidän pojalla on ollut hyvä olla ja mukava juhannus myöskin vaikka toki ymmärrän täysin myös sen että on raastavaa olla erossa omasta pienestä.. On se tää äitiys niin kamalan ihanaa ja ihanan kamalaa :D!

   Ihania kesäpäiviä teille :)! Ja kiitokset vielä ihanasta kommentista!

   Poista
 15. Voi että, tuo ensimmäinen baarikuva.. Oot niin kaunis siinä, vaikka vähän sumuinen kuva onki!
  Itse vein meidän vauvan ekaa kertaa yökylään kuukauden ikäisenä, tosin koin jotenki itseni "huonoksi" :( Vaan ei hänellä mummin hoivissa ollut mitään hätää ja muutenki kaikki meni tosi hienosti! :)Oli kyllä kiire hakea takasin aamulla kotiin kun iski ikävä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos paljon! Ihme jos kerrankin onnistuin baarikuvassa näyttämään ihmismäiseltä XD! Ja ei sitä tarvitse itseään tuntea huonoksi äidiksi sen takia jos vauva on ollut hoidossa, vaikka tiedän kyllä että siitä tulee huonoäiti -fiilis siltikin vaikkei mitään syytä olekaan :D Mutta ihanaa kesää teille ja olet varmasti loistava äiti :)

   Poista
 16. Sulla oli tos viimepostauksessa päällä noi mustat bikinit, ni mistä oot ostanu ne ? :) Koitin kattoo kommentteja jos oisit vaikka vastannu jo samaan kysymykseen ja enkä oo ainakaan huomannu postausta jossa oisit kertonu. Oot muuten tositosi nätti näis kuvissa (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vastasin viime postauksessa kun kysyttiin biksuista, mut siis ne on Lindexiltä :) Kiitoksia tosi paljon<3

   Poista
 17. eikö sua pelottanut et tuolta hameen alta vilahtaa? ite tuntisin olon tosi vaivaantuneeksi, jos olisi yhtä lyhyt hameen helma eikä mitään muuta ku alushousut (toivottavasti?) siellä alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelottanut, jos pitää lyhyitä hameita niin niitä täytyy osata käyttää :) Ja mä osaan, sen verran monta vuotta olen hameita pitänyt että oon jo oppinut oikein hyvin olemaan niiden kanssa niin ettei pikkarit vilku :)

   Poista
 18. Tää nyt ei liity millään tavalla mihinkään eikä tää kyllä varmaan oo julkaisun arvonenkaan, mut oli pakko tulla kertomaan nyt, että jostain syystä Tiara seikkaili mun unimaailmassa :D Meillä oli missiona joku ihmeen salaliitto että piti saada joku "pois elävien kirjoilta" :D Me oltiin järjestetty (siis minä, aikuinen 22v nainen, mun melkein 8kk vauva ja Tiara ja meijän vauvat oli siis aikuisia vauvan kehossa mut ne ei osannu silti puhua..) joku tyyppi paikalle jonka piti saada syyt niskoilleen. Istuttiin kerrostalon rappusten alla silleen että nähtiin ulko-ovelle. Ne rappuset oli sellaset että siinä keskellä meni sellanen palkki et siitä ei nähny sinne alle mut ne sivut oli silleen "auki". Istuttiin ihan hiljaa ettei oltais jääty kiinni ja tarkotus oli että oltais päästy livahtamaan ulos sit ku se lavastettu henkilö olis menny sinne ylös. Sit ku se tyyppi alko olla lähempänä, ni Tiara alko tekee kauheeta tekoyskää ja tekoaivastuksia. Se istu selkä ovelle päin ja mä jostain syystä makasin selälläni ja mun poika oli mun mahan päällä selällään. Mä yritin koko aika saada Tiaran hiljaseks hokemalla erittäin toimivaa "Shhhhh!!" äännähdystä, mut se ei tuottanu mitään tulosta vaan villitsi mun pojan tekemään kauheeta tekokuorsausta. Mä olin ihan hermona et apua me jäädään kiinni :D Sit se tyyppi meni yläkertaan ja yhtäkkiä istuin yksin jossain ja se kenet olis pitäny tappaa, otti mua selän takaa käsillä kiinni ja oikeen kouras mahanpohjasta ku aattelin että noni, nyt tuli lähtö. Sit se kenet piti tappaa oliki mun mies ja sen jälkeen mä olin jossain pienessä sellasen vanhan saunan pukuhuoneessa ja mun piti leipoa jostain möykystä karjalanpiirakka ku muut oli jo leiponu :D Mulla on vähän sekavat unet nykyään, yhessä vaiheessa näin koko ajan unia mun kohta-entisestä-isäpuolesta, millon se oli ruotsia puhuva lentokonekaappari joka sieppas meijät mökiltä ja millon se oli tulossa muuten vaan terrorisoimaan jotain.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei apua kuin hassua että näit unta Tiarasta XD!!! Ja hassua kun ne oli aikuisia vauvan kehossa siinä unessa! :DD

   Mäki näin viime yönä tosi kummallista unta, muistin sen aamulla ihan kokonaan mutta nyt enää välähdyksinä sieltä täältä :D Pitäis itsekin kirjottaa unet tolleen ylös nii muistais ehkä ne pidempään kun sen kaks minuuttia :D! Kiitos hyvistä nauruista kun kerroit sun unesta ja ihanaa kesää teidän perheelle!

   Poista
 19. Hyvinhän toin kakku on onnistunut :) muakin kiinostas toi kakun ohje, ois nimittäin kiva kokeilla joskus :))
  Ja Sulle sopii toosi hyvin tuo neonkeltainen ja oot muutenkin niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitoksia ihan hiirmuisen paljon<3 Ja pitääpäs etsiä se kakkuohje, mut kinuskikissasta mä sen alkuperäisen löysin!

   Poista
 20. Ihana mekko! Sopii sulle tosi hyvin! (: Upeat hiukset sulla! (:

  VastaaPoista
 21. No et todellaakaan ole ylihysteerinen! :-) Meidän esikoinen on pian 3 vuotta eikä ole koskaan ollut yökylässä eikä päivälläkään hoidossa, eikä varmasti olekaan vielä pitkään aikaan. Lapset ovat pieniä vain kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tämä on jo liikaa.. lapsi olisi varmasti nauttinut monet kerrat ku olisi saannut viettää aikaa muuallakin kun äidin helmoissa :)

   Poista
  2. Se on totta että lapset on pieniä vain kerran, varmasti lapsi olisi nauttinut paljon vaikka yökyläilystä mummolassa, mutta toisaalta ei sellaista osaa kaivatakaan mitä ei koskaan ole tehnyt. Lapset, vanhemmat ja tilanteet on erilaisia enkä mä ainakaan tuomitse ketään sen perusteella montako kertaa tämän lapsi on ollut tai ei ole ollut yökylässä. Mä itse oon 2,5 -vuotiaasta asti viettänyt joka kesä 2-6 viikkoa mummolassa Oulussa kun äiti on ollut töissä täällä Helsingissä ja tarha kiinni (silloin kun olin pieni) ja viihdyin ihan loistavasti ja mulla on niin paljon hyvä muistoja niiltä kesiltä ja sain olla mun serkkujen kanssa ym. Mutta joku toinen taas voisi saada tuollaisesta kauheita traumoja :D

   Poista
 22. Linkitin blogisi blogiini, Lemppariblogeja-postaukseeni,toivottavasti se on ok. Kiitos ihanasta blogistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vain paljon tunnustuksesta, tottakai se on ok ja kiitos itsellesi, kiva että tykkäät :)!

   Poista
 23. ajan myötä se helpottaa se lapsen hoitoon jättäminen kuhan vaan muistat et kannattaa aina välillä oikeesti laittaakkin se lapsi sinne hoitoon jopa ihan lapsen takia et tottuu et se äiti ei olekkaan aina siinä. ja ite kanssa ku ekaa kertaa lapsen hoitoo jätin nii soitin monta kertaa ennen ku mulle loppujen lopuks sanottii et soitappa viel kerta nii ei vastata enää puhelimeen et kaikki on hyvin. nyt poika täyttää tänä vuonna neljä ja on aina hirmu innoissaa menossa mummolle ja vaarille yökylään ottamaan pienen hengähdystauon pikkuveljestä. kyllä se ikävä vielläkin iskee mutta ei enää niin pahana kun silloin alussa. nyt vaa jaksamisia ja hyvää kesää teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon kivasta kommentista! Niinhän se varmasti on että ajan kanssa helpottaa, kyllä mä itsekin muistan että pienenä oli kivaa yökyläillä mummolassa tai vaikka kaverin luona, se on vaan rankkaa äidille näin ekoilla kerroilla :D Ihanaa kesää sinnekin päin ja jaksamisia myös!

   Poista
 24. TOI LYHYT tukka sopii sulle hyvin ja hei toi kakku näyttää tosi hyvält niiii kerro sen ohje :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :)! Mä etin sen ohjeen jostakin ja laitan tänne!

   Poista
 25. Mun tuttu laittoi lapsensa jo parin viikon ikäisenä kokopäiväksi hoitoon ja n. 1 kk ikäisenä ekan kerran yökylään vauvan mummon luo! ja nyt vauva on n.2 kk ja on ollut jo varmaan 3-4 krt yöhoidossa.. mun mielestä toi on ihan liian aikasta :( mut kyllähän tiaran ikäinen voi jo olla yökylässä aina joskus kun on kuitenkin tuttu hoitaja! kyllä tiara luottaa siihen että vanhemmat tulee hakemaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en tuomitse ketään, mut itse en ois kyllä pystyny oleen Tiarasta erossa silloin kun se oli noin pieni! Onneksi neidillä oli mennyt hyvin nyt hoidossa ja hymykuviakin näin niin tuli hyvä mieli että ei sillä ihan pyllystä oo siellä voinut olla jos on kerran niin paljon naurattanutkin :)

   Poista
 26. Onnea 9-kuukautiselle hymytytölle! Ja myöhäiset onnittelut myöskin Otolle! :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummatkin kiittävät (myöhästyneesti XD)! :))

   Poista
 27. sano otolle et ottaa kuvat jostain muusta kuvakulmasta ku alaviistosta, tulee vielä nätimpiä kuvia ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kun Otto ottaa kuvat alaviistosta, sillon jalat ei näytä lyhyeltä ja paksulta toisin kuin ylhäältä tai keskeltä otetuissa kuvissa :D

   Poista
  2. täh, sullahan on niin pitkät ja hoikat jalat :))

   Poista
 28. sulla on aivan ihana blogi, tykkään tositosi paljon ! lueskelen täällä ihan innoissaan noita vauvapostauksia ja kuvia ja kaikkee koska toi masu oli älyttömän söpö :') ja Tiara on hirmu sulonen<3 oon jopa kateellinen sulle, ite oon 16 ja kauhee vauvakuume

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon ihanuus<3 Kiva että tykkäät ja ihana että tulit kommentoimaan :) Ihanaa kesää sulle!

   Poista
 29. Onpas Karo iloisen näköinen ihminen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karo on ihana ja ilonen tyttö vaikkei kuvissa aina naurakaan suu auki kuten mä XD!

   Poista

Kiitos kommentistasi♥