lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tykkää meistä facebookissa + Nimiasiaa!

Eli mäkin päätin tehdä mun blogille facebook -sivun kun sitä on usein pyydelty! Tein tuon sivuston jo varmaan kuukausi sitten mutta tekniikan ihmelapsena en saanut siitä sellaista kuin halusin ennen kuin vasta tänään istuttuani kunnolla alas sitä pähkäilemään. Kiitos teille muutamille tykänneille jotka jotenkin kummasti tuon sivun löysitte siitä huolimatta jo ennen tätä päivää!

Ja sitten mulla olis vielä sellaista nimiasiaa että oon miettinyt blogin totaaliuudistamista nyt tässä tulevan ulkoasumuutoksen yhteydessä ja mä jopa aloin miettimään että vaihtaisin blogin nimeäkin (sisältö ei siis ole muuttumassa mitenkään, kaipaan vain vaihtelua) joten ajattelin kysyä teiltä rakkaat lukijat; Mitä mieltä olette? Onko vanhassa vara parempi vai olisiko uusi nimi virkistävää vaihtelua? Muuttaisiko uusi nimi blogia liikaa? Onko teillä kenties jopa nimiehdotuksia? Äänestäkää pian jos vain kerkeätte, mulla on jotenkin sellainen uudistamisfiilis ja haluan äkkiä saada blogin uuteen uskoon!

Nyt toivotan rauhallista lauantai-iltaa kaikille ja huomenna uudet kujeet!

93 kommenttia:

 1. Jeeee facesivu!

  Ja nimiuudistus vois olla kivaa vaihtelua :) tuun toki kertoo jos keksin jonku upeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jejee! Nimiuudistus tosiaan ois kivaa vaihtelua mut nyt päädyinkin siihen et toistaseksi ainakin pysyy sama nimi :D!

   Poista
 2. mä oon tottunu jo siihen et pistän google sanan "but" niin sieltä tulee jo ekana sun blogis :D olis mulle ainakin aika outoo jos nimi vaihtuis :D -Jellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama! :D tai oikeastaan ku laitan jo 'b' nii siihen tulee tää blogi heti xD

   Poista
  2. Mäki teen aina sillee! :D Tai nii, tää sivu on kyl selaimen muistis... mut siis joo ihan sama juttu! :D

   Poista
  3. Hahah no eipä mitään hätiä, nimi pysyy samana :D!

   Poista
 3. mä taas meen sun formspringiin ja sielt klikkaan tänne :D

  mut siis jos vaihdat nimee, nii laita joku suomalainen? tyyliin tiaran matkassa tmv. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa joku vielä muistaa mun formspringinkin :D En oo ees vastaillut kohta vuoteen! :DD Mutta nimi pysyy samana ainakin toistaiseksi :)

   Poista
 4. Uus nimi vois olla kiva :) ei mulla sillee nimi-ideaa tosin oo :D mutta ei ainakaan mitään perus Iinan ja Tiaran elämää. Pitää olla erilainen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päädyin säilyttämään tän vanhan nimen nyt toistaiseksi vaikka uudistus oiskin ollut kiva, koska en mitään omaperäisempää ja jännempää keksinyt ja en just halunnu mitään "Iinan ja Tiaran elämää" :DD

   Poista
 5. mäki haluisin mun blogille uuden nimen ku oon pitäny sitä samaa nimeä AINA enkä tykkää edes siitä, ei kuvaa mitenkää mun blogia.. :D Mut en oo toistaseks tehny asialle mitään ku kaikki kuitenki muistaa mun blogin siitä.. Hmm...
  Jee vihdoinkin facebook-sivu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah nonii ei munkaa blogin nimi kerro tästä sisällöstä kyllä mitään :DD Musta sun blogilla on tosi kiva nimi mut ei sekää kyl mitenkää viittaa siihe et sul on semmonen pikku Sofia siel pyörimässä :D! Jeejee facebook-sivu!

   Poista
 6. EI nimen vaihtoo! Tää on just paras :-)

  VastaaPoista
 7. Määki oon kyllä niin tottunu kirjottaan googlen but nii tulee sun blogi...:D mut vois uuski olla kiva mut ehotuksia ei oo, ja pitääpä käyä josaki vaiheesa tykkän tosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO mä pidän tän vanhan nyt vaikka uudistus oiskin voinut olla kiva, katsellaan jos joskus tulevaisuudessa saan jonkun hullun idean blogin nimeksi :DD!

   Poista
 8. Miä tykkään kyl tuost blogin nimest:)

  ps. en varmaa ikinä kommentoi kellekkää blogaajalle jota seuraan paitti sulle! tää on miult jo varmaan kolmas kommentti ja henkilökohtanen ennätykseni.. :D

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että tykkäät ja aika ihanaa että teit sun kommentointiennätyksen just mun blogin kanssa, kiitoksia vain paljon :D<3

   Poista
 9. jos uus nimi,niin joku erikoinen,mutta ehk suomalainen ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ku mäki mietin sitä suomalaista nimeä, mut pidän nyt toistaseksi tän vanhan :)

   Poista
 10. Jes,ihan huippua hyvä Iina :) menen tykkäämään heti!

  VastaaPoista
 11. mun mielestä tää nykyinen nimi on just passeli :) mutta jos mieli tekee muutosta niin go go ! :D

  VastaaPoista
 12. Joo uus, mistä tää nykynen nimi muuten tuli?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha varmaan yksi kysytyimpiä kysymyksiä tän blogin historiassa :D LMFAO:n biisistä "I am not a whore", siellä on yksi kohta jossa sanotaan "But Im a human not a sandwich" ja se kolahti muhun joskus ja päätin et jos teen joskus blogin niin siinä on sen nimi!

   Poista
 13. mä en ees tiedä mitä tä sun nykyinen bloginnimi meinaa. :D joten oon sen kannalla että vaihdat tän blogin nimen suomenkieliseks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa yläpuolella oleva vastaus edelliseen kommenttiin valaiskoon blogin nimen tarinaa!

   Poista
 14. Älä vaihda blogin nimee, toi nykyinen on vaan jotenki ihan mahtava :D En oo kellään nähny samanlaista, ja jotenkin vaikee kuvitella tälle mitään toista.


  Ps. Tykkäsin facebookissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah nojoo, se on ainakin omaperänen, en oo itekkää kauheesti törmänny samanlaisiin tai ees samantyylisiin :DD Kiva et tykkäsit, kiitos :)!

   Poista
 15. Jee uudistuminen on kivaa! Koska ulkoasu vaihtuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ulkoasu vaihtuu toivottavasti pian, ehkä huomenna, ehkä viikonloppuna, mut se ei oo pelkästään musta kiinni ku enhän mä osaa tehdä mitään itse tälle :D

   Poista
  2. Joo tiiän, et Rudi auttaa sua. Rudi on tosi taitava ja ihana, kun on muakin pari kertaa neuvonut - tai ainakin yrittänyt :) yritän opetella itekin, mut ei musta varmaan Rudin verosta sentään tule koskaan :)

   Poista
 16. älä vaihda nimea! mut ulkoasu uudistus olis kiva :)

  VastaaPoista
 17. Vaiha nimi :) ja jes uus ulkoasu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi pysyy kyl nyt samana, mut ulkoasu muuttuu mahdollisimman pian!

   Poista
 18. Nimi on persoonallinen ja siitä tämän tunnistaa. Muutos ei ole tietenkään pahitteeksi, mutta hyvä on näinkin! (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos tykkäät koska nimi on ja pysyy kuin tatti ainakin toistaiseksi :D!

   Poista
 19. vanha nimi on kiva!:)

  VastaaPoista
 20. EI NIMEN MUUTOSTA TODELLAKAAN! Mutta jos jostain syystä vaihat nimen niin EI MISSÄÄN NIMESSÄ SUOMALAISTA!! Tämä on PERSOONALLINEN, ERIKOINEN, EI-SUOMALAINEN yms...! Mutta tässä idea: muuta nimen"kirjaimia", eli siis kirjoita erilaisella "tekstillä" tuo nimi. Jos ymmärsit...? But i'm human not a sandwich. Ihana nimi! Tuli muuten mieleen, mistä olet tuon keksinyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihana :D! Kiitoksia ja kiva että tykkäät :) Ymmärsin kyllä! Blogin nimen tarina on varmaan yksi kysytyimpiä kysymyksiä tän blogin historiassa :D LMFAO:n biisistä "I am not a whore", siellä on yksi kohta jossa sanotaan "But Im a human not a sandwich" ja se kolahti muhun joskus ja päätin et jos teen joskus blogin niin siinä on sen nimi!

   Poista
 21. voi älä vaiha nimee ! tää on nii huippu tällasenaan ja jos vaihat tän nimen nii se ei enää ois "iinan ja tiaran" blogi :( rukoilen sua rakas ihana tuntematon mutta täydellisin iinasein, ÄLÄ muuta blogin nimee, voit vaihtaa kaiken muun mut elä nimee </3 nyt oon sanottavani sanonu, mukavaa illanjatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, en vaihda ja voi apua miten ihanasti sanoit! Kiitoksia paljon sulosesta kommentista :D<3

   Poista
 22. Sen takia aikanaan löysin tän blogin, ku nimi pisti silmään. Luin jonkun muun blogia ja siinä sivupalkissa oli semmonen "Lempiblogit"-linkki, ja tää oli ainoo jonka niistä avasin, koska NIMI. :) JOTEN ÄLÄ VAIHDA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah aww no ihana kuulla et nimi kolahtaa! Mäkin tykkään siitä kyllä edelleen, mulla oli vaan joku kriisi kaikkien blogijuttujen kanssa nii mietin sitä vaihdosta XD

   Poista
 23. ei missään tapauksessa nimenvaihtoa :D tää on aivan mahtava nimi, mutta ulkoasua ois kiva saaha jotain uutta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi kiitos! Mut ulkoasu muuttuu pian siis :)!

   Poista
 24. nimi on hyvä noin, mutta eri tavalla :) jos sua kiinnostaa muuten tehdä uudistusta blogiin, niin mä voisin antaa vapaat kädet mun blogii ? jakaa kuvia sun kanssa jne, saisi vähän eloa siihenki ;) ku en itse osaa muokkailla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii mä kovasti mielelläni muokkalisin sun blogia jos osaisin, mut mä oon itsekin aivan tumpelo näiden ulkoasujuttujen kanssa, senpä takia blogikollegani Rudi tekee mulle tän ulkoasu-uudistuksen!

   Poista
  2. tekisköhän mullekki? ;D silläkin kai blogi? :)

   Poista
 25. Nounou, jos vaihat nimeä älä laita mitään beisikkii "tirriäisen matkassa ", niiin boooring ;D
  Nykyinen nimi on hyvä ,kun siitä ei niinkään arvaa minkälainen blogi on .(:
  Ja nimi jos on joku tyypillinen mammablogin nimi,just tirriäisen elämää,jossa just kerrotaan paljon tulee maitoo ja millon tuli kakka :D
  Vaikkei sun blogi missään nimes mikää sellai:)!

  Lemppari blogi nimittäin:)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en aio vaihtaa, ainakaan nyt ja jos joskus vaihdankin niin en koskaan aio laittaa nimeksi mitään perus vauvabloginimeä :D! Kiitoksia paljon ihana!

   Poista
 26. voisit tehä ton nimiuudistuksen niin, että laitat yhden tai ehkä jopa muutamankin vaihtoehdon sekä tämän nykyisen blogin nimen ja pidät äänestyksen :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oiskin hyvä idea, mä teen tolleen sitten jos raaskin jossain vaiheessa sittenkin luopua tästä nimestä!

   Poista
 27. Älä vaihda nimee!! Tai sit toi äänestyshomma vois natsata. :)

  VastaaPoista
 28. EII ei nimiuudistusta missään nimessä! Tää on just niin ihana, persoonallinen ja erilainen ;D

  VastaaPoista
 29. jos vaihdat nimen, nii pliis ei mitään perus "annelin elämää" vaan joku hauska ja omaperänen niinku nykynenki!

  VastaaPoista
 30. Tää nykynen nimi on kiva ja omaperänen, vaikka ei niinkään kerro blogin sisällöstä suoraan:) Mut mun mielestä riittää ihan hyvin banneri uudistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Essi! En vaihda nimeä mut ulkoasu muuttuu täysin!

   Poista
 31. Vaihtelu vois piristää eli vaiha vaan nimeä..saahan vanhan aina takasin ;)

  -Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän sen saa ellei joku muu kerkeä nappaamaan :D! Mut nyt toistaiseksi pysyy sama nimi ainakin :)

   Poista
 32. Voi kunpa et vaihtais nimeä, banneriuudistus riittää :-)

  VastaaPoista
 33. Mun mielestä ei kannata vaihtaa nimeä, koska nimi on se mistä blogi tunnetaan ja muistetaan. Monet löytää sen avulla blogin googlesta mutta uus nimi vois vaikeuttaa blogin löytymistä.. itellä on toki sun blogi suosikeissa :p me puhutaan parhaan kaverin kanssa aina että "mee sinne sandwichin blogiin" tai "näytä sandwich" :DDD lisäks toi nimi on vielä kiva ja vähän erilainen ettei aina jotain "tiaran elämää" "20v ja äiti" tms :DD mut joo nää oli vaan mun mielipiteitä.. pakko viel sanoo et sun blogi on IHAN PARAS! en kestäis jos lopettaisit bloggaamisen ! pussaa tiaraa mun puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan totta, nimestäänhän se blogi tunnetaan :) Ihania mielipiteitä sulla ja ihana kommentti, kiitoksia paljon ja Tirriskältä pusuja takaisin :)<3

   Poista
 34. Ehdottomasti blogin nimi vaihtoon, tämä nykyinen kuulostaa tympeältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tympeältä? :D Mut nyt ainakin toistaiseksi tää tympeä nimi pysyy :D

   Poista
 35. Tuo äänestys juttu ois ihan kiva, jos siis päätät vaihtaa nimeä. :)
  Tosin tämä nykyinenkin nimi on hyvä ja omaperäinen, että toki vaan se pelkkä banneri uudistuskin riittäisi.

  VastaaPoista
 36. Minusta tuo äänestys juttu ois ihan kiva idea, jos siis päätät vaihtaa blogin nimeä. :)
  Nykyinen nimi on kyllä hyvä ja omaperäinen, että kyllä periaatteessa pelkkä banneri uudistuskin riittäisi .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyinen nimi pysyy mutta koko ulkoasu uudistuu täysin :)!

   Poista
 37. ulkoasun uudistus riittää oikein mainiosti ! mun mielestä blogin nimen vaihtelu on aika tyhmää koska se on just se mistä tietää et se on just se blogi tai sillee.. vaikee selittää mut kuitenki :D ja se on ihan sikaärsyttävää ku on tottunu hakeen googlesta tietyllä nimellä ja sit ei muistakkaa uutta nimee eikä välttämättä enää löydä koko blogia :s mulle on käyny noin monen hyvän blogin kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, en mäkään tykkää jos jonkun blogin nimi vaihtuu :D En tiiä mikä mielenhäiriö mulle tuli ku mietin ees nimen vaihtoa XD

   Poista
 38. eieiei tätä nimeä pooois! tää on just tunnettu meidänki kaveripiiris just tällä nimellä, enkä mäkää ikinä enää löytäis tätä jos vaihtaisit. :S

  VastaaPoista
 39. Ei nimen vaihdosta. Eikä varsinkaa mitää tylsää suomalaista. Toi on just hyvä ja kertoo sopivasti sun blogista:) Ku jos vaihdat nii älä keksi mitää "vauvablogi" -nimeä, you know? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaihda ja jos joskus vaihdankin niin en koskaan kyllä laita mitään perus vauvabloginimeä :D!

   Poista
 40. jos vaihdat nimeä niin ois hauska jos se viittais jotenkin epäsuorasti Tiaran nimeen, jotain prinsessajuttua siis :)

  VastaaPoista
 41. nykyinen nimi on todella hyvä! Eli sanon ei nimen vaihdolle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Ja niin sanon minäkin EI :D ELi tää nimi pysyy!

   Poista
 42. Mäkin tykkään nykyisestä nimestä!

  VastaaPoista
 43. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 44. en löydä tota sun facesivuu facebookista? auta ..:(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥