torstai 9. elokuuta 2012

Sillisalaattia leopardin kera

Ajattelin tehdä vielä yhden sillisalaattipostauksen meidän lomaviikosta ja sitten palaan ihan normaaliin blogiarkeen toivepostauksineen ja tavallisine höpinöineen. Tässä postauksessa ajattelin esitellä muutaman kuvan omasta pärstästänikin kun aiemmissa on ollut esillä enemmän apinoita ja kameleita! Shoppailun, Lintsin ja Korkeasaaren lisäksi me ehdittiin käydä rannalla, kokkailla hyvää ruokaa ja hengailla ihan muuten vain. Tiara konttasi innoissaan Mörkö-koiran perässä koko viikon, mutta kertaakaan ei yrittänyt repiä hännästä tai sörkkiä koiraherran silmiä kuten aluksi pelkäsin aiempien koira-pikkulapsikokemusteni perusteella. Mörköstä ja Tirriskästä tuli hyvät kaverit kun Tiara oppi sievästi taputtamaan tai paijaamaan Mörkön kylkeä iloisten kiljahdusten saattelemana. Oli ne kyllä suloisia yhdessä!
          Mä leipaisin tervetuliaisiksi mokkapalat äidille ja serkulleni ja ne kyllä tekivät hyvin tehtävänsä eivätkä kovin kauaa olleet jääkaapin täytteenä. Me ollaan pikkuhiljaa alettu antamaan Tiarallekin samaa ruokaa meidän kanssa ja siksi mulla onkin nyt tullut tehtyä paljon sellaisia aika perus kotiruokia (esim. uunilohta ja lihapullia). Me ollaan jo jonkin aikaa annettu neidille hapanmaitotuotteita (10kk iästä) ja niistä ei ole tullut mitään mainittavia mahaoireita ainakaan joten nyt uskallan jo käyttää neidinkin ruuissa välillä ruokakermaa. Tavallista maitoa ei olla vielä kokeiltu antaa ja sen kanssa ajattelin kyllä odotella vielä hetkisen verran että neidin masu saa rauhassa tottua. Sormiruokailu on korvannut hedelmäsoseet meillä kokonaan ja välipalaksi Tiara vetelee tuoreita marjoja, hedelmiä ja vihanneksia (mansikka, päärynä, cantaloupemeloni ja kurkku ovat suosikkeja) ja niiden lisäksi leipää, jogurttia, viiliä, täysjyvämuroja ja milloin nyt mitäkin sattuu olemaan. Tiarasta on mun onnekseni kuoriutunut oikein ennakkoluuloton maistelija ja neiti yleensä syö mitä tahansa mä sille annankin. Joskus saattaa ensin irvistellä uusille makuelämyksille mutta parin haukun jälkeen nekin menevät mukisematta alas.
 Karvainen muru ja vähemmän karvainen muru♥
Äidin rakas uudessa ihanassa sydänpaidassa ja leopardileggingseissä♥
Yhtenä päivänä innostuin jättämään hiukset nutturan jäljiltä kiharalle enkä suoristanutkaan niitä, kivaa vaihtelua ainakin mun mielestä ainaiselle suoralle tukalle!
Maanantaina mentiin mun serkun kanssa käymään tuossa lähibiitsillä ja mä otin aurinkoa sillä aikaa kun mun serkku ui. Tirriskä ei tällä kertaa päässyt osalliseksi rantahuveista koska neiti nukkui kunnon päikkärit vaunuissa koko reissun ajan.
Maanantai oli onneksi ihan mielettömän kaunis päivä niin kerettiin vähän nauttia upeasta säästä ennen kun se kovasti mainostettu syksyn alkaminen tapahtui!
Poseerasin innoissani mun vanhoissa farkkushortseissa joihin en uskonut enää ikinä mahtuvani!
Mun kokkaamia savulohibageleita, mokkapalaa ja kasvis-vuohenjuustopastaa maisteltiin myös kotiruokien lisäksi ja toi pasta on ainakin mun uusi suosikki! Pakko kirjoittaa sen resepti ylös niin voin tulla jakamaan teillekin (ja voin nuo muutkin toki kertoa täällä jos jollekulle maistuu)!
Tiistaina äiti, Mörkö ja mun serkku lähtivät takaisin Ouluun ja me jäätiin kolmestaan tänne möllöttämään! Kauhea ikävä taas tulee vaikka onneksi suht pian koittaa jo syyskuu ja Tirriskän synttärit jolloin äiti tulee taas meille vähän pidemmäksi aikaa. Tiistain ja eilisen käytin siivoillen meidän kämppää; miten paljon voivatkaan kolme aikuista, kaksi lasta ja yksi koira saada sotkua aikaan viikossa! Pesin myös eilen monta koneellista pyykkiä ja viimeisen koneellisen kohdalla iltasella meidän vanha pesukoneen rotisko päätti sanoa itsensä irti ja loppuilta menikin sitten täpötäyttä konetta vedestä tyhjennellessä ja likaisia/pesuaineisia pyykkejä käsin pestessä, kerrassaan ihanaa! No ei mutta saadaanpahan nyt joku vähän modernimpi pesukone tai pesutorni hankittua niin jos vaikka pyykinpesustakin tulis mukavaa puuhaa ärräpäiden täyteisen pakerruksen sijaan.
           Pyykistä ja vaatteista yleensäkin puheenollen, mä oon viimeaikoina seuraillut kauheasti syksyn trendejä ja vaatekauppojen tarjontaa ja ilokseni huomasin että mun 2008 ostamat Cheap Mondayn leopardikuvioiset farkut on just nyt enemmän kuin coolit! H&M:n sivuilla on useammatkin leopardikuvioiset housut ja oonpa niitä bongaillut Polyvoresta ja julkkisten päältäkin. Ostin noi mun farkut Lontoon reissulla ja rakastuin niihin samantien kun ne näin ja mun oli pakko saada ne. Jostain syystä kumminkin mä oon pelännyt käyttää niitä, varmaan siksi että ne ovat todella erikoiset ja huomiota herättävät räikeällä kuvioinnillaan ja ultrakorkealla vyötäröllään. Ehkä äitiys on tuonut mulle lisää itsevarmuutta (tai onkin, enää en tarvitse kilon pakkelikerrosta ja tunnin hiustenlaitto-operaatiota joka aamu) ja siksi mä nyt päätin että toki mä voin käyttää rakastamiani farkkuja jos kerran niin itse haluan! Tässäpä vähän kuvasia mun housuista ja meidän pikku leopardi-Tiarasta! PS: naurakaa vaan ihan vapaasti mun valkosille varpaille, ne sai vähän kuorintaa hiekkarannalla niin väri ei ihan mätsää muuhun kroppaan :DD!

Pientä muutosta havaittavissa? On kyllä mukavaa silti mahtua 16-vuotiaana ostamiinsa farkkuihin edelleen!
Mä tykkään korkeasta vyötäröstä housuissa, ainoa vaan että noissa mun housuissa ei oo vetoketjua vaan julmetun pitkä nappilista ja ne saa mahan tolleen pömpöttämään niinkuin kuvasta näkyy :D ja siinä äidin ihana minileopardi♥
Oton ei onneksi tarvi harmitella sitä että se ei päässyt Korkeasaareen kun sillä on tälläsiä kissoja himassa ihan omasta takaa, eiku! ;D
Mulla oli niin paljon kaikkea asiaa teille että meinaa unohtua! Mutta ainakin se mun piti teille vielä kertoa, että Otto rakensi eilen Tirriskälle majan meidän ruokapöydän alle ja siellä ne hengaili melkeen koko illan. Tänään kun itsekin menin majaan köllimään niin enköhän kolauttanut heti pääni siihen pöytään! Tiara onneksi on niin lyhyt että edes seisaalleen sen pää ei yllä osumaan tohon pöytään. Nyt se just heräs päikkäreiltä kun tulin tätä postausta viimeistelemään ja tossa se vetää leukoja Oton tietokonepöydän reunaa vasten kun siellä on ES-tölkki joka olis ihan pakko saada! Mä alan nyt leikkimään Tirriäisen kanssa mutta palailen mahdollisimman pian uusin kujein ja kuvin. Adios♥

Loppukevennys: Maja & neiti töyhtöhyyppä♥

54 kommenttia:

  1. Äääk miten veikee töyhtöhyyppä, ihana! :D ♥

    VastaaPoista
  2. Minäki kattoin kappahlissa et olispa kivat leopardifarkut,mut sitte aattelin et onkohan nää liian huomiota herättävät yms... :/
    Voi olla että tän postauksen myötä kipasen hakemaan ne sieltä kotiin <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni nyt kipaset sinne ja haet ne! Leopardikuvio on ihanaa ja jos ite tykkää nii ei oo mitään väliä mitä muut sanoo :)!

      Poista
    2. Maijuu ostaa vaa! Meikähän on käyttäny vuodesta 2009 ekoja ostamiani leo-farkkuja ja nyt mua vähä tylsyttää kun ne tuli muotiin, voi olla et kohta kaikilla on semmoset :D mutta minä en leohousuista luovu!! Ja oon päättäny jo ostaa noi farkut mitkä säki Iina linkkasit tohon postauksee:)

      Ja voi että tuo maja ja Tiara on söpöjä♥

      Poista
  3. Tää sun blogi saa nyt hymyilemään JOKA KERTA :) :) toivottavasti jaksat kirjoittaa vielä piiiitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanasti sanottu, kiitos ihan hirmusesti<3 :)

      Poista
  4. oot laihtunu tosta vuodesta 2008 vaikka oot välissä lapsenki saanu :D:D huhhuh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut mä en syö enää herkkuja enkä juo kaljaa ikinä :D

      Poista
  5. Mua häiritsee noi b="b"> merkit jotka on jokaisen sydämen perässä jonka laitat. Siis ku ne tulee siihen varmaan itsestään vai onko toi joku hymiö jota en vaan tajua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne häiritsee muakin, ne ilmestyy tohon vasta sen jälkeen ku oon julkassu postauksen koska siinä luonnoksessa oli ihan normi sydämiä vaan :D En älyy! En kai sit voi enää laittaa sydämiä yhyy :(((

      Poista
    2. Jaahas, Blogger on alkanut luulemaan noita "pienempikuinkolme" -sydämiä viallisiksi html-koodeiksi, en tajua miksi mutta mä nyt vaihdoin ne ja en tee enää :DD

      Poista
  6. Sun postaukset on niin parhaita ja kivoja! En yleensä jaksa lukea pitkiä postauksia, mutta sun postauksissa niin toivon aina ettei se loppus vielä ku sitä lukee pidemmälle ja pidemmälle :DD! Aina odottaa, että oisit postannu! :) Vaikutatte niin ihanalta ja rakastavalta perheeltä ja tytölläs on varmasti maailman parhaimmat vanhemmat!
    Mukavaa syksyn odotusta, toivottavasti sulta tulee taas pian uutta postausta :D
    (ps voi kamala toivottavasti en kuulosta ihan jollekin fanitytölle ku hehkutan, mutku pakko kertoo miten tykkään sun blogista :D!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että jaksat lueskella mun juttuja vaikka pitkästi aina höpöttelenkin, kiitoksia ihan hirveän paljon<3 Niin kauniisti puhuit meistä :)! Kyllä mä koitan postailla mahdollisimman usein, mut tietty Tiaran ehdoilla :) Et sä kuulosta millekään fanitytölle vaan aivan mainiolle tyypille ja ihan mahtavaa että tulit kertomaan miten paljon tykkäät mun blogista :)! Ihanaa syksyä sulle :)

      Poista
  7. Ihan pakko kysyä asiaankuulumattomasti, että paljonko oot pitkä? :D Plus sun blogi on kyllä parhaimpia blogeja, mitä oon koskaan lukenut! Oot niin ihanan pirtee, fiksu ja aito oma ittes. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah saahan sitä aina kysyä vaikkei liittyiskään postauksen aiheisiin :) Mä oon 167cm pitkä eli kaiketi aika perus? :D Kiitos ihan hirmuisen paljon, tuli tosi hyvä mieli sun sanoista :)!

      Poista
  8. hui kamala kui laiha oot nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan normi oon, samanlainen kun ennen raskauttakin :)!

      Poista
  9. ihanat noi farkut! ihastelin niitä jo facebookin puolella :) mul ei ois toivookaa et mahtuisin samoihin vaatteisiin mitä vuonna 2008 :D tullu sellaset kymmen kiloo lisää hahah :D no mut ei haittaa :) ihana muuten kuulla että tiara osaa nätisti olla koirien kanssa ku liian usein törmää siihen miten lapset kiusaa eläimiä :( ja tuo meijän Limppukaan ei vielä osaa nätisti paijaa, mut ajan kanssa toivottavasti :) p.s ihana maja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia<3 Mäki kyl tykkään niistä ja nyt alan oikeesti käyttämään niitä :D! Ja siis mä en oo kasvanu yhtään mihinkään suuntaan mistään kohtaa sen jälkeen ku täytin 13, jäin kääpiöksi :DD Paitsi hetkellisesti raskauden aikana sain kokea sen ilon kun on naisellisia muotoja mut sit ne hävisi ja nyt näytän taas pikkupojalta XD Ja muakin aina hirvittää se että lapset kiusaa eläimiä ja siksi aion pitää huolen siitä että Tiara kohtelee niitä aina kunnioituksella ja sievästi! :) Ei tietenkään Limpun ikäseltä voi vielä odottaa et se osais nätisti paijata eikä kyllä Tiarankaan iässä voi vielä luottaa että se osais nätisti koskea joka kerta, mut kun pienenä alkaa opettaa ja totuttaa niin eiköhän ne isompanakin osaa kohdella sievästi sitten :) Toi maja on paras kuhan muistaa ettei lyö päätä vaan siihen pöytään :D! Hauskaa viikonloppua teille<3

      Poista
  10. Oot nykyään paljon kauniimpi :) Oot kyllä ennenki kaunis, mutta ei se oo mitään verrattuna nykyiseen :) Ja oot laihtunut kivasti vaikka lapsenkin oot saanut, hieno juttu! :) Ihana postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, miten kivasti sanottu :) Mukavaa että tykkäsit!

      Poista
  11. Mauttomat legginssit. Ei millään pahalla. Tiara on suloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://couturecouturee.blogspot.fi/2012/05/ei-millaan-pahalla.html
      Tiara on suloisin<3

      Poista
  12. Jauu! Ihana sinä, ja Tiara myäs ♥ Ja saat mulle tehdä tota pastaa sit, kun tulen ;DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana muru<3 Teen sitä sulle ja lihapullii kans ja bageleita!<3

      Poista
  13. Tykkään sun blogista tosi paljon ja aina ilolla luen näitä sun tekstejä. Ihanaa kun kirjoitat äityidestä ja muistakin jutuista mitkä kiinnostavat meitä monia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon :)! Ihana kuulla että oon osannu valita sellaisia aiheita jotka kolahtaa :)!

      Poista
  14. Eiks sun tee mieli koskaa viettää omaa aikaa, mennä shoppaa yksin tai lenkille tai jotain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä oikeestaan tykkää olla yksin :D Tai siis mun mielestä on kivempi olla jonkun muun kanssa niinku vaik Oton jos on "omaa aikaa" tarjolla, mut ei mulla oo mitään ongelmaa sen kanssa jos Otto vaik menee yksin jonnekin kun on mulla sit Tiara seurana :D En jotenki vaan osaa olla yksin, en tiiä mitä tekisin sillon ja sit en yleensä tee mitään ja sit mua harmittaa ku oisin voinu käyttää senkin ajan siihen et oon Tiaran tai Oton tai molempien kanssa, pitäis varmaan pikkuhiljaa alkaa opetella nauttimaan yksinolostakin :)

      Poista
    2. Se välillä vaan piristää kummasti ;)

      Poista
  15. Miten uskallat antaa tiaralle jo mansikkaa? mun käsittääkseni se on tosi allergisoivaa ja siks sitä ei suositella alle yks vuotiaille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no huhu minä oon antanu jo aika päiviä sitten ja muksu nyt 5kk ^^

      Poista
    2. http://www.vau.fi/Meilla-on-lapsi/Terveys/Ravinto-ja-syominen/Vauvan-kielletyt-ruoka-aineet/

      Siinä on lista vauvan kielletyistä ruoka-aineista, mansikka ei kuulu niihin :) Toi mansikan antamiskielto on joku urbaanilegenda, oon itsekin kuullut siitä joskus mutta missään neuvolan oppaissa tai esim meidän vauvanruokakirjoissa ei kehoteta välttämään mansikkaan vaan päinvastoin annetaan esimerkkireseptejäkin jotka sisältävät mansikkaa :)

      Poista
    3. En määkään kyllä oo uskaltanu antaa vielä mansikkaa juholle koska oon kiltisti uskonu meijän äitiä, mummua ja antin puolen äiti-väkeä :)

      Poista
  16. mikä sun kuppikoko? Tai noin yleensä rintaliivien? Onko pienentyny vai suurentunu vai pysyny ehkä ennallaan raskauden jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kuppikoko ei mun mielestä kuulu julkaistavaksi internetissä kaikille ihmisille :D Mutta se on nykyään sama kuin ennen raskauttakin :)

      Poista
  17. Ihana postaus taas kerran! <3 Oon samaa mieltä ku eräs aiempi kommentoija, että sun postauksia lukiessa aina vaan toivoo et eipä tää loppus vielä. :) Kirjotat tosi hyvin. Oon seurannu sun blogia Tiaran syntymästä asti ja aion kyllä lukkee tätä niin kauan ku vaan jaksat kirjotella. Ehottomasti paras blogi, jonka tiiän. :)
    Ja Tiara, voi että miten joku voiki olla noin syötävän sulonen!? <3 Söpö toi majaki Tirriskällä.
    Ihanaa syksyn odotusta teille sinne koko perheelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, miten kauniisti sanottu<3 Ihana kuulla että tykkäät noin paljon, mulle tuli niin niin niin hyvä mieli sun sanoista! Tirriskä on kyl söpö ja sen isin rakentama maja ihan paras :DD! Ihanaa syksyä myös sinulle<3

      Poista
  18. Voi että sä oot Iina niin nätti! Ja Tiara niiin ihana! <3 :) Ja ihanat noi sun leopardi housut. Mäki haluun tollaset! :D

    VastaaPoista
  19. Ei sun maha mitään pömpötä, edes nuo housut päällä. D: Älä höpötä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kylläpäs :D! Mutta kiitos kun sanoit noin :D!

      Poista
  20. Ihan oikein, että on tullut itsevarmuutta :-) Haha "kissoja kotona" :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mustakin on ihanaa että on varmempi itsestään nykyään eikä tarvii yrittää miellyttää muita :) Ja hahah ollaan me aika kissoja XD!!

      Poista
  21. ihana töyhtö tirriskä! :-D aaaw!!

    VastaaPoista
  22. voisitko esitellä sun joitakin vaatteita vaatekaappisi perältä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://couturecouturee.blogspot.fi/2012/05/toivepostaus-no-se-vaatekaappi.html tuossa on vaatekaappipostaus toukokuulta, sen jälkeen on kyllä tullut osteltua paljon vaatteita joten voisin vaikka tässä vähän syksymmällä esitellä syys-ostoksia tarkemmin ja kaikki tuosta postauksesta uupuvat vaatteet :) Mut toivottavasti tosta on ees jotain iloa!

      Poista
  23. Miten ihana postaus! Tiara on kunnon rakkauspakkaus :D toi töyhtökeesiki pukee sitä aww!

    VastaaPoista
  24. voisitko kertoo et miten teillä en sujunu se huoneenvaihto-operaatio? :D tässä, tai jonkun postauksen yhteydes. ois kiva tietää et miten tiara on reagoinu vai onko se välittäny ollenkaan :) ja että pystytkö sä nukkuun nyt paremmin vai onko kokoajan huoli tiarasta kun se ei ookkaan siinä vieressä :) ihania ootte!! <3

    VastaaPoista
  25. voisitko kertoa mistä sun blogin nimi tulee? oot voinu sen jo mainitakki mutta olen uusi lukija :)

    VastaaPoista
  26. Oot ihan järkyttävän laiha. Muutama lisäkilo ei olisi pahitteeksi. :)

    VastaaPoista
  27. Noi bagelit näyttää ihan älyttömän hyviltä!! Sä voisit jossain vaiheessa tehdä jonkinlaisen ruokapostauksen ja kirjottaisit siihen noita sun herkkureseptejä? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥