perjantai 22. heinäkuuta 2011

Shoppailupäivä

Mun serkku Riina tuli meille eilen Oulusta ja tänään käytiin sit tuhlaamassa Riinan kesätyöpalkka Stadin kaupoissa. Oon ihan rättipuhkipoikkikuollu ku kierrettii varmaa miljoona kauppaa ja pysähdyttiin koko reissun aikana ehkä puol tuntii Esplanadin puistossa syömässä. Tuolla on ihan järkyttävän kuuma ja täytyy kyl sanoo et nykysin tää kuumuus tuntuu hieman eriltä kun vaikkapa viime kesänä. Onneks oon löytäny kesän parhaimman paikan: Metrotunnelit, niissä on ihanan viileetä niinku ois jääkaapissa ja tykkäänkin nykyään hengailla mm. rautatieaseman metrotunnelissa ihan vaan sen takii ku siel on just sopiva lämpötila. Meidän kotiki on niinku sauna vaik kaikki ikkunat ja partsin ovi on auki yötä päivää.
                   Laitoin eilen sitten H&M:n tilauksen menemään ja sieltä tarttu kyl monta kivaa juttuu paketin täytteeksi, harmittaa vaan kun paketin pitäis tulla ens viikon keskiviikon ja perjantain välillä mut me lähdetään torstaina Ouluun mun tädin häihin. No kaippa se paketti odottaa mua R-kioskilla, mä en itte vaan jaksais odotella. Tilasin tosiaan ne ätiysfarkut jotka olivat siinä kollaasissakin ja kävin tänään sovittamassa H&M:llä niitä. Ne istuivat ihan täydellisesti ja olivat just sellaset kun olin ajatellutkin, ainoastaan kangas oli ehkä vähän ohuempaa mut se ei todellakaan haittaa. Eipähän oo niin tukala olla niissä vaikka oiskin vielä lämmintä. Mut lisää ostoksista sitten kun paketti on saapunut.
                   

Päivän asu:
Mekko ja laukku: Primark
Kengät: O.i.s
Korvakorut: Glitter
Aurinkolasit: Bershka










       
Löysin itellenikin pari kivaa juttua vaik ei mun pitäny ostaa mitään, mut puolustuksena täytyy sanoo et toi maximekko makso JC:ssä 4,95 ja toi käsikoru makso H&M:ssä yhden euron. En siis kauheesti tuhlaillut! Ja maltoin olla ostamatta yhtään vauvanvaatetta/muuta vauvajuttua koska niitä on postissa tulossa vaikka millä mitalla :D.
                  Nyt mulla on lihapullat ja valkosipuliperunat uunissa ja ihan kauhee nälkä! Huomenna mennään varmaan pyörimään viel Itäkeskukseen ja murullakin on ansaittu vapaapäivä. Kattelin myös tota lukijamäärää ja taitaa olla silleen et ois juhla-/toivepostauksen paikka! Teitä lukijoita on nimittäin jo 201! Ajattelin et tekisin teille sen kodin esittely -videopostauksen koska sitä on pyydetty multa niin kauan. Mua kyllä kauhistuttaa jo valmiiksi se et videopostaukset on yleensä jotenki kauheen teennäisiä ja sellasii, en tiiä mä en ite hirveesti tykkää ideasta mut aattelin nyt tän kerran uhrautua :D. Mun oli tarkotus tehdä se videopostaus vasta sitten kun meidän ruokailutila on valmis, mut nyt on tällanen sopiva tilanne et Riinalla on kamera mukana jolla voi kuvata videoo ja sit on muutenki viel juhlan paikka niin sellasta ois sit luvassa huomenna.

Mä meen nyt hakemaan itselleni ruokaa ku tuolt tulee niin hyvä tuoksukin mut hauskaa perjantai-iltaa kaikille!♥                             

16 kommenttia:

  1. aaaaaaaaw, onko serkkusikin raskaana ?:)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa pe-iltaa teille ! Ei Riina ole raskaana, hame vaan hassusti rutussa ! ♥

    VastaaPoista
  3. niin söpö toi sun masu :>

    http://beww.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. onko sun serkkukin raskaana :DD

    VastaaPoista
  5. I'm so so jealous! Tuo oranssi maximekko, aaaawwws :) Pakko saada! Tytto hei, jotain rajaa, tata menoa ajat mut vararikkoon ;)
    Oon lukenu sun koko blogin lapi ja oon samaa mielta ku moni muukin kommentoija: saa oot tosi kaunis Iina, ja sulle sopii monet eri tyylit. Arvaa mista johtuu, etta naytat joka kuvassa kauniilta? Saa oot selvasti sisaisesti kaunis ihminen, ja sun sisainen kauneus hehkuu joka kuvasta ja joka teksista! Et pysty piilottamaan sita edes kilon meikkikerroksen alle ;) Ei vaan oikeesti, olen tosissani! Keep going and greetings from Canada!

    VastaaPoista
  6. minkä kokoset otit niistä h&m:n äitiysfarkuista? :)

    VastaaPoista
  7. oiii oot niin söpönä ♥ jatoi alin mekko on ihana !! soita mulle tänäääään et tehääksme mitää =)

    VastaaPoista
  8. liian herkullisen näköinen tuo suklaaleivos :P

    VastaaPoista
  9. ikkunat ja partsin ovi on auki yötä päivää <-- mut jos ulkona on +30 ja pidät ovia auki niin tottakai se lämmin ilma siirtyy sisälle :D illalla/yöllä niitä kandeis pitää auki ja päivisaikaan ilmastointi/tuulettimet whatever täysille. ainaki jostain oon kuullu et toi auttais :D

    VastaaPoista
  10. ihana toi maksimekko! tosi kivan värinen :)
    katoin sun blogias nyt ekaa kertaa ja RAKASTUIN! Oot niin ihana ja toi masuki on niin aaaws :)
    Todellakin jään seuraamaa <3

    VastaaPoista
  11. Anonyymi 20.33: Ei ole, enköhän ois maininnut tossa tekstissä jos olis :)

    Anne: Nii ei ookkaan. Äiti oot paras♥

    AINO: Voi kiitti ♥ Käyn vilkaseen sunki blogii :))

    Anonyymi 7.00: Jos mun serkku olis raskaana niin oisin kyllä kirjottanut siitä tossa postauksessa, mun mielestä on törkeää ja ala-arvosta kysyy tolleen varsinkin kun tossa ylempänä on jo kommentti samasta aiheesta ja kommentti mun äidiltä eli mun serkun tädiltä jossa lukee että ei ole raskaana. Järjen käyttö on sallittua :)

    kape: Hei jos sä oot kerran Kanadassa niin miksi ihmeessä olet mulle kateellinen?! Mä oon kyl nyt sulle tosi kateellinen! :D Mä ajan kyl ittenikin vararikkoon tällä shoppailulla, tosin en usko et toi viiden euron mekko on se kaikkein ratkasevin tekijä mun henkilökohtasessa konkurssissa, mut jokatapauksessa ihana et tykkäät! :D Ja kiitos niin paljon sun kauniista sanoista, tuli niin hyvä mieli♥♥ Täytyy kyl sanoa et sun kommenttien perusteella oot kyl paljon sisäsesti kauniimpi ihminen ku minä kun jaksat tulla mua tänne piristämään :) Pidä hauskaa Kanadassa ja ihanaa että kommentoit!!♥ :)

    Derya: Ite oot söpöli♥ Mä oon koukussa maximekkoihin! :D

    Melinda: Se oli kyl hyvää ku maistoin Riinalta pikkubiitin :D

    Anonyymi 19.37: Me ei valitettavasti asuta nii hienossa kämpässä et ois joku säädettävä ilmastointi ja meil ei myöskään oo tuuletinta nii ainoo vaihtoehto saada se tulikuuma ilma päivisinkin liikkumaan täällä sisällä on pitää kaikki ovet ja ikkunat auki :)

    Anonyymi 20.27: Kiitos paljon♥ Ihana et vilkasit mun blogii ja tykästyit ja kiva kuulla et pidit niin paljon et jäät seurailemaan♥ Kommentoi ihmeessä jatkossakin jos tulee jotain mieleen! :))

    VastaaPoista
  12. Ja kaiken lisaks oot viela hauskaki :) hihi ihanaa♥

    VastaaPoista
  13. Ekaks: Niiiiiiin ihana päivänasu ja tokaks: mahtava toi maximekko, sopii sulle just hyvin! :)

    VastaaPoista
  14. Hei Iina, kyselisin samaa kuten tuo yksi anonyymi tuolla ylempänä, eli minkäkokoiset äitiysfarkut otit? Ei tarvi siis kokoa kertoa jos et halua, mutta tarkoitin, että valitsitko samankokoiset kuin normifarkutkin? Ootko käyttänyt paljon housuja, pysyykö ne ylhäällä hyvin? Ja painaako tuo vyötärökohta (esim. farkuissa) kovasti, kun istut? Jotenkin tuntuis, että olis pissahätä kokoajan, jos farkkuja pitäis, mutta kerro ihmeessä jos näin ei ole :D

    p.s. Sulla on kiva ääni, älä turhaan siitä hermoile :)

    VastaaPoista
  15. Kape: Liikaa kehuja mä punastun kohta :D:D♥

    Anonyymi 21.19: Oi kiitos, kiva et tykkäät :))♥

    Janika: Oho en oo epähuomiossa vastannu sille anonyymille :( Mut siis otin kokoa 36 mikä on se pienin äitiyskoko ainaki oli noissa housuissa, normaalisti mulla on farkkukoko 24/32 ja mä oon käyttäny niitki farkkuja silleen et käännän vaan sitä nappi/vetoketjukohtaa niin et jää masulle tilaa ja hyvin on pysyny ylhäällä. Mulla on yhet äitiysshortsit ja neki on pysyny jo pari kk ihan hyvin, alussa saatto välil valuu vähän mut nyt pysyy tosi hyvin eikä kiristä yhtään. Mulla on yks äitiyshame jonka vyötärö vähän kiristää ja laittaa pissattaan mutta siinä se kuminauha on paljon kapeempi ja paine kohdistuu just siihen alamasuun nii ei tunnu enää kivalt :D. Mut ne missä on levee se trikoomasujuttu nii ne on hyviä eikä kiristä ainakaan mulla :) Ja kiitos paljon, en mä enää hermoilekkaan onneksi :)

    VastaaPoista
  16. Hei Iina, ok kiitos paljon :) Oon jo tässä pari kuukautta lueskellu sun blogia ja seuraillu sun masun kasvamista positiivisesti "kateellisena".. Ja nyt mulla itelläni on 5pv menkat myöhässä, peukut pystyssä siis!! Ja oot kyllä tosi pieni ja söpö! Omat farkut on 26/34 eli varmaan se 38 koko olis ok.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥