tiistai 13. maaliskuuta 2012

Lötköpötköilyä ja vauvakavereita

Pahoittelut pienoisesta postaustauosta, oon ollut tosi kipeenä nyt pari päivää. Eilinen päivä oli ihan tuskaa, mä nimittäin kärsin aivan järkyttävistä vatsa -ja selkäkivuista koko päivän. Varmaan kaikki naiset ainakin tietää mistä mun kivut johtui ja voin kertoa että olin niin kipee ettei mitään rajaa. Otto oli iltavuorossa joten mä olin Tiaran kanssa yksin kotona tooosi pitkän päivän, mut en tiiä onko tolla neidillä joku kuudes aisti (et jos se tajus et mulla on paha olla) vai mitä mut se oli maailman kiltein. Tai no onhan Tiara lähes aina tosi kiltti mut eilen se viihty mun kanssa sängyllä pötkötellen koko päivän partsipäikkäreitä lukuunottamatta. Mun ei tarvinnu ees syöttää Tiaraa (paitsi soseet) kun se nykyään syö maidot aina itte pullosta joten pääsin tosi helpolla. Tiara leikki tarjoustalon mainoksella ja kertoi mulle monta tarinaa ihanalla omalla höpöhöpökielellä. Ennen kun huomattiinkaan niin isi olikin jo kotona ja jaksoi leikkiä innosta kiljuvan Tiaran kanssa pitkän tovin ja niin neiti sitten sammui kuin saunalamppu yöunille yhdeksältä. 





                
 Tänään herättiin Tiaran kanssa kasin aikaan aamulla ja ekaa kertaa mä ehkä nautin siitä että Otolla on iltavuoro. Oli ihanaa herätä (ilman mahakipuja) auringonpaisteeseen ja juoda ihan rauhassa murun kanssa aamukahvit ja jutella ja käydä yksin pitkässä suihkussa ennen kun Otto lähti töihin.  Meidän jäätyä kahdestaan Tiara jutteli mulle ja höpötteli onnesta soikeena, sitten otti pienet partsipäikkärit jonka jälkeen lähdettiin "auringonpaisteeseen" lenkille Saran ja Eliaksen kanssa. Tarkoittaen sitä että joo, aamulla paistoi kivasti aurinko mutta meidän lenkkiaikaan tuuli ihan kamalasti ja satoi rakeita vaakasuoraan. Ei kiva! Mutta onneksi oli supermukavaa seuraa niin se ilmakaan ei tuntunu niin ylitsepääsemättömän kauheelta.
                  Lenkki ei sitten ollutkaan niin pitkä mitä etukäteen oltiin ajateltu mutta sen jälkeen mentiinkin sitten Saran luokse leikkimään ja syömään superhyviä mokkapaloja. Tiara ja Elias leikkivät niin nätisti keskenään ja lääppivät toistensa naamoja. Elias konttaili joka suuntaan ja Tiara pyöri paikallaan ympyrää Eliaksen touhuja ja Saran koiria ihmetellen. Oli siinä Tiaralla kerrakseen tuijoteltavaa, neiti oli taas ihan naatti kun päästiin kotiin ja nukahti samantien partsipäikkäreille, joilta tosin heräsi aika nopeasti. 
          Musta tuntuu että Tiaran valveillaoloaika on lisääntynyt ihan hirveesti, päiväsaikaan Tiara nukkuu yhteensä ehkä 3-4h päikkäreitä. Ennen kun sillä aina tuli nukuttua ainakin kahdet kolmen tunnin päikkärit ja muuten vielä pikkupäikkäreitä. Mutta eipä se haittaa, ainakin yöllä nukutaan hyvin ja onhan tuo neiti kasvanutkin niin hirveenä että ihan loogista ettei enää nukuta niin paljoa kun sitä ollaan jo niin isoa tyttöä että. Ai kauheeta, kohta se on puolivuotias! Nojuu, mut tässä ois kuvia sitten mun meikittömästä suihkunraikkaasta nassukasta ja sitten noista ihanista pikkunassikoista leikkimässä keskenään<3




Tiara punaposkisena ja Eliaksen tukka hikisenä, tuli vissiin kuuma päikkäreillä molemmille :D

Maailman sulosin kyllä toi Elias, Tiara kattelee et "Tossa on mun tuleva mies ;)" eiku :DD

"MUIKEE!"

"Nyt jänskättää!" ja ihana Eliaski tuli kuvaan <3

Coolisti vaunuissa plehat päässä<3
Sitten olisi vielä pieni videopätkä meidän ihanasta palleropullerosta joka on tajunnut että iltaisin on ihanaa kiljua ja huudella ja heilua joka suuntaan ainakin parin tunnin ajan<3 Ihana neiti! Taustamusiikkina upea...NOT idols.


Piti taas vähän salakuvata sitä ettei se hiljenny kamerasta, tuppaa olemaan tosi yleistä et Tiaraa jännittää kamera liikaa ja sit pitää vaan tuijotella hiljaa :D Mut onneksi sain tallennettua sen iltakiljunnat <3 Nyt mä alan syömään kuhan toi miekkonen saapuu kotiin töistä, Tiaralla on jo masu täynnä ja tossa se taas riehuu karvapeitolla. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, mä palailen huomenna tai ylihuomenna!

38 kommenttia:

  1. Ihana blogi ! ja maailman sulosin toi Tiara <3 ihanat noi sen aurinkolasit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia <3 Tiara on kyl meidän ihana hurmurineiti <3 :D

      Poista
  2. Hitsit miten vauvakuumetta herättävä blogi sulla on! :D En ollut lainkaan kiinnostunut vauvoista tai vauvablogeista tms. kun sattumalta demi.fi:tä selatessani löysin keskustelun tyyliin ''Mitä mieltä tästä nimestä??!?!'' ja sun blogi linkattuna (miksiköhän olin demi.fi:ssä, taisin viettää kuumepäiviä kotona?:D) Ja mikäli sua nyt kiinnostaa niin mun mielipide Tiara-nimestä on se, että vaatii totuttelua, mutta kun korva (taino silmä :D) siihen tottuu, se on ainoa nimi joka tolla pallerolla vois olla :)

    On sulla niin ihana vauva ja toi vauva-arki kuulostaa sellaselta, että varmasti haluan jossain elämänvaiheessa kokea :) Vaikka ei se kaikilla ole ihan samanlaista tietenkään. Lisäksi olen huomannut, miten paljon ihan uutta sisältöä tollanen pikkunen ihminen tuo elämään.

    Hyvää kevättä teidän perheelle!

    T. omasta vauvasta (SUN TAKIA :D) haaveileva 20v opiskelija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no kiitosta vain :D! Ja niin no monilta uudet nimet joita ei ole ennen kuullut vaativat totuttelua, kyllä mullakin joskus jokin nimi särähtää korvaan että "ompa jännä" mutta en mä kyllä koskaan menis toisen nimeä haukkumaan vaikkei itseä niin kovasti miellyttäisikään :) Erilaiset nimet on rikkaus!

      Tiara on kyllä maailman kultasin vauva ja kyllä meidän arki on aivan ihanaa, Tiara on rikastuttanut kyllä koko meidän perheen elämää ihan huimasti :) Ja se on totta että vauvat ja perheet on erilaisia, toisilla on rankempaa ja toisilla helpompaa mutta kyllä mä uskaltaisin väittää että vauva tekee kenen tahansa elämästä silti huimasti sisällöllisempää :)<3

      Ihanaa kevättä myös sulle ja kiitos ihanasta kommentista :))

      Poista
  3. Hihhi Tiara olis iteki halunnu päässä lauleskelemaan idolsiin:D! Mistä sä ostit noi aurinkolasit ne on sairaan mageet:)? Ah on se vaan ihana ku aurinko paistaa niin kaikki kurjat asiat unohtuu hetkeksi:) Aurinkoista viikkoa teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa niin varmaan olis, no ehkä sit 16 vuoden kuluttua :D Ne aurinkolasit on Lindexiltä :) Aurinko kyllä tekee päivästä kuin päivästä ainakin vähän kivemmän! Aurinkoista viikkoa sullekin :)

      Poista
  4. Samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa !:) Tiara on ihan loisto nimi tuolle tyllerölle:) Teidän arki kuulostaa muutenki tosi ihanalta, Tiara on älyttömän sulonen ja muuta:)

    Ja ite haluaisin ihan kauheesti kans omaa vauvelia, (vaikka olenki vasta 16;)) kauhia vauvakuume päällänsä, ja eikös se lähteny ku rupesin lukemaa tätä sun blogia pitkäpitkä aikaa sitten!:D mutta se on ihan positiivinen asia, itte haluaisin nykyää kutakuinki samantapasen elämän tulevaisuudessa ku sulla, noin 19vuotiaana ois ihana saada oma pikku vauveli:) Ja oma ihana pieni perhe ja muuta kuten sullakin:) Kiitos sun blogin, mulla on nää ajatukset !;);)

    Kiitos kun pidät tätä blogia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään kyllä Tiaran nimestä ihan hirmuisesti :) Kiitoksia vain <3

      Kyllä mullaki oli kauan vauvakuume ennen kun me saatiin Tiara ja on mulla nytkin vauvakuume, mutta hyvä että oot miettiny asioita etkä vaan päättäny silleen että "ihan sama mitä tapahtuu, mä haluun just nyt vauvan" :D Toivottavasti sun haaveet toteutuu tulevaisuudessa ja kaikki menee hyvin :)

      Kiitos sulle ihanasta kommentista ja ihanaa että tykkäät blogista, kaikkea hyvää :))

      Poista
  5. Voi hitsi ku tiara on söpö<3 tuitui:)♥

    VastaaPoista
  6. Onpas neidillä paljon asiaa, ihana (: Ja on niin ihana toi raita-body, että oon melkein kade :DD Ja selvä pari nuo Tiara ja Elias (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa niin on, se on meidän mölyapina :D<3 Ja joo mustakin tuntuu että tässä on nyt rakkaustarina aluillaan ;D

      Poista
  7. Himmee heiluminen! :---D ja ihanasti asiaa, oisko tässä nyt siis yks Suomen kovimmista poliitikoista... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voipa hyvinkin olla :DD! Tiaralla kyllä juttua riittää :D

      Poista
  8. Eikä! ): Paranemisia!♥ Mäki oon nyt parhaillaan kipeenä... Vatsataudis... Taas /:
    Ja söpöjä kuvia! <3 ;)
    Ihanasti 'höpöttelee' toi Tiara tossa! :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, toivottavasti oot jo parantunut! Vatsatauti on niin inhottava ;(

      Ja juu neiti on kyllä semmonen papupata että, ihana tytsy<3

      Poista
  9. Oi miten ihana Tiara! :)))

    VastaaPoista
  10. voi ei.... onko ok jos aloin itkee onnesta miten suloinen toi tiara on? ♥ toinen vaan rimpuilee ja höpöttelee. en kestä sua ja sun blogias! menetät kohta lukijan kun en kestä tätä vauvakuumetta enää :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa no eikai siinä mitää väärää oo jos itku tulee :D! Tiara on kyllä niin sulonen pieni höpöttelijä että meinaa mullaki välillä onnen itkut tulla :D! Sun täytyy pitää taukoo jos menee vauvakuume överiksi :DD Mut eiii en haluu menettää lukijaa :((( :D<3

      Poista
  11. eikä kuinka ihana video ja ihana Tiara siinä voi että <3! on tyttö niiiin suloinen ja samoin tuo Eliaskin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookki! Noi on kyllä molemmat niin sulosia ipanoita <3

      Poista
  12. Teillä on maailman ihanin ja kaunein lapsi!! Ja oot tosi nätti myös ilman meikkiä! Paljon onnea teidän arkeenne :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ihan hirmuisesti <3 Ihanaa kevättä sulle!

      Poista
  13. voi miten ihana tiara on ! :) ihanaa että on löytyny vauva kavereita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin mustakin! On niin kiva kun on seuraa päivisin :))

      Poista
  14. Voi että kun Tiara on taas sulonen...
    Video oli ihan huippu,mun koirakin tuli oikein kattoon tota videoa ja kuunteli pää kallellaan,kun kuuli Tiaran riemunkiljahuksia...
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aina meidän pieni suloisuus<3 Ja on ihanaa kattoa ja kuunnella kuinka ilonen toinen on :DD Ihana sun koira, hämmenty varmaan kun joku kiljuu vaan nonstoppina :DD

      Poista
  15. Tuo Tiara on kyllä ihan älyttömän ihanan olonen vauva! Ja niin söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä niin ihana vauva ja söpö että!<3

      Poista
  16. Ah tiedän naistenvaivojen tuskan. Tällä hetkellä olen siskoni luona korvessa yksin (kauppaan yli 20km, ilman autoa) eikä täällä ole BURANAA!!! Pyöriskelen lattialla tuskissani :--(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei, toivottavasti oot jo saanu lääkettä ja sulla on parempi olo :(( Tiedän tunteen kun ei pysty olla paikallaan ja pyörii vaan lattialla ;/

      Poista

Kiitos kommentistasi♥