sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Arvonnan voittaja ja muuta mukavaa!

Stonz-arvonta on nyt siis päättynyt ja mun ihana Ottoseni suoritti arvonnan mun puolesta koska olin siis aivan pihalla että miten saisin sen helposti ja järkevästi tehtyä. Otto käytti random.orgia ja jotain toista samantyyppistä ohjelmaa joilla se arpoi ja voittajaksi selvisi tällä kertaa Essi! Onnittelut Essille uusista Stonzeista ja saat pian sähköpostiisi lisäinformaatiota joten olepas kuulolla!


Ja sitten "vähän" asiaa viikonlopun tekemisistä, on tullut nimittäin puuhailtua taas vaikka ja mitä. Eilen mentiin Saran, Petrin ja Eliaksen luokse naapuriin kyläilemään ja voi että meillä oli mukava ilta. Pikkupirpanat leikki innoissaan keskenään ja me aikuiset juteltiin ja syötiin Saran leipomia naminameja pullia. Kun vihdoin sitten raaskittiin lähteä kotiin niin Tiara oli aivan poikki ja sammui iltapuuron jälkeen kuin saunalamppu ja aamullakin mua hemmoteltiin kun neiti nukkui jopa kahdeksaan asti, jes! Kyllä sen vaan niin huomaa kuinka lapselle tulee hyvä mieli kun saa oman ikäistään seuraa ja purkaa sitä energiaa oikein kunnolla kun on mieleistä tekemistä. Ja Tiara on kyllä ottanu Eliaksesta niin paljon mallia, meillä nimittäin on harjoiteltu konttausasentoa vähän väliä tänään ja sain jopa kuviakin räpsittyä, mut ne tulee vasta vähän myöhemmin tässä postauksessa sillä nyt ensin otoksia eiliseltä:

Hui!


Pörröpäät! Otto oli kateellinen Eliaksen heviletistä :D!

Elias on pörröpää, Tiara on nännipää tai ainakin näin me ristittiin se eilen uudelleen :---D Toi on siis tuttipullon korkki :D<3

Suloisin pikkumies<3

Elias paijaa Tirriskää<3


"ÖÖÖÖ!"
Tänään oltiin sovittu mun vanhan Oululaisen kaverin kanssa että nähdään keskustassa ja lähdettiin sitten koko perhe pyörähtämään stadissa. Oli kyllä mukava nähdä pitkästä aikaa ja vaihdella kuulumisia! Käytiin Johdossa kahvilla ja sen jälkeen suunnattiin sitten Oton ja Tirriäisen kanssa piipahtamaan vielä Hulluilla päivillä just ennen kun ne loppuivat. Tehtiin jopa hyviä löytöjä, Otolle ihanat punaiset Vansit ja mulle Cecelia Ahernin joku kirja joka vaikutti hyvältä. Ne Oton kengät oli selkeesti kohtalo tarkottanu meidän löydettäviksi kun oli ihan viimeset kappaleet koko One Wayssä kyseistä mallia/merkkiä/väriä ja sit sattu vielä Oton koko ja Hullujen Päivien alennus, kaikki kohdallaan niin eihän niitä voinut sinne jättää. Tämmösiä löytöjä pitäs tehdä useemminkin! Tässä on sitten kuvia vielä vähän tältä päivältäkin; saatte verrata mun sotkuista kotimammalookia siihen miltä näytän kun astun ovesta ulos:

Kattokaa ku tämmösiä ihanuuksia kasvaa jo meidän pihalla <3
 Noniiiin...



Sotkumamma vs. Citymamma :DDD




Päivän asu
Mekko, Farkkutakki, Sukkahousut, laukku - H&M
Tuubihuivi - Seppälä
Ballerinat - Zara
Korvakorut - Claire's
Aurinkolasit - Bershka

Iloisempi<3

Iloisin<3

Ilonen <3

Väsyny <3


Nyt me mätsätää Oton kaa, vaik se ei kyllä ollutkaan se tarkotus noiden kenkien ostossa vaan huomattiin vasta jälkeenpäin kun seistiin hiljaa hississä varpaita tuijotellen :D



"ÄÄh! Puuh! Kyl mä ihan koht pääsen liikkeelle!"

"En kaadu, en kaadu, en varppina kaadu!"

Tämmöstä Parmankinkkusalaattia väsäiltiin tänään, ohje löytyy mun aiemmasta Ruokapostauksesta maaliskuulta tai maaliskuun Pirkka Ruoka -lehdestä!

Ja näin käy kun tarpeeksi riehuu :DD Sammuttiin neidin kanssa molemmat <3
Huhhuijjakkaa, olipas taas kauheesti asiaa! Hei kiitokset vielä kaikille arvontaan osallistuneille, toivottavasti saan jatkossakin järkkäillä teille yhtä mukavia arvontoja! Mä kömmin nyt vihdoinkin nukkumaan kun kello on taas ihan liian paljon, mut palailen kyllä huomenna ainakin vastaamaan kommentteihin. Nyt hyvät yöt ja upeaa alkavaa viikkoa kaikille teille ihanille <3

34 kommenttia:

  1. Hahah ihana kun nukutte Tiaran kanssa kädet ihan samassa asennossa :') Ihana toi asu! :)

    www.reettak.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voii kiitoksia! Mua nauratti kauheesti ku näin ton kuvan et miten me tollee ollaan nukahdettu :DD

      Poista
  2. Tuo Ahernin kirja on todella ihana ja luin sen kokonaan junamatkalla Helsingistä Ouluun :D Ei malttanut lopettaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttaa hyvältä, oon päässy jo vähän alkuun ja jos ois mahdollista nii lukisin sen yhdeltä istumalta mut tässä tilanteessa ei oikeen oo :DD Noo mut ompahan mukavaa tekemistä pidemmälle ajalle!

      Poista
  3. ihana toi vika kuva ! ja muutenki oot huipputrendikäs/hyvin pukeutuva, tää oli siihen tyyliin ku moni nuori äiti (tms) ei jaksa panostaa pukeutumisee ja musta on ite kiva nähä ku esim sinä jaksat näyttää ja olla tyylikäs vaikka sulla onki lapsi. tää lausemuotoilu ei nyt ollu mikää paras mut toivottavasti ymmärsit :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos paljon :)) Tulee kyllä hyvä mieli kun tyyliä kehutaan! Ymmärsin kyllä ja siis suuret kiitokset ja kivaa kevättä sulle :)

      Poista
  4. Kivat hiukset Tiaralla noissa muutamassa kuvassa. :DDD (vai oisko ne sittenkin Oton hiukset...)

    VastaaPoista
  5. Ihana toi vipa kuva. Selvästi äiti ja tytär : DD

    terhi-story-of-my-life.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jep :D Aika hassu ku nukuttii noin samassa asennossa :D

      Poista
  6. Ihana postaus <3 Nauroin kans "Tiaran" tummia pörröhiuksia :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Hahah joo mä en ees tajunnu ennen kun mulle mainittiin täällä! :D

      Poista
  7. Mikä ihme siinä on, että äiti ja lapsi nukahtaa samaan asentoon? musta ja mutsista on aivan samanlainen kuva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah aijaa :D Mä en tiiä, kai se on joku telepaattinen yhteys tai jotain :D Mut hauska ilmiö jokatapauksessa! ;D

      Poista
  8. Sulla on kyllä aina nii ihania vaatteita. Kohta pitää itekki lähtee ostaan vähän kesävaatteita ja mikä onkaan sen mukavampaa ku niitten osto! Sais se kesä pikkuhiljaa tulla kyllä :D

    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Mullakin on kyllä kauhee shoppailukuume ku aina tuntuu et seison vaatehuoneessa tunnin ja en silti löydä mitää päällepantavaa :D Ja joo sais kesä tosiaan tulla jo!

      Poista
  9. Ihanat noi Tiaran kuvat missä näkyy noita Oton hiuksia nii äkkiä kattosin että mitäs ihmettä ..... :DDDDD Ootte kyllä sulosia! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ne on kyl hassuja kuvia :DD! Kiitosta vain<3 :)

      Poista
  10. Ihan vaan mielenkiinnosta, millon vastaat ulkonäköasiaa (http://couturecouturee.blogspot.com/2012/03/ulkonakoasiaa.html) postauksen kommentteihin? c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olen alkanut vastailemaan, tai itseasiassa toissapäivänä :) Vastaan niihin aina kun kerkeän mut etusijalla on nyt uusimmat postaukset! Pahoittelut kauheasta viivästyksestä :(

      Poista
  11. jos musta joskus tulee noin kaunis äiti kun sinä niin oon kyllä maailman onnellisin! oot todella upeen näkönen aina, niin kaunis ja ilonen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, kiitos ihan hirveesti <3 Olipas ihan mielettömän kivasti sanottu :) Aurinkoista kevättä sulle!

      Poista
  12. ei luoja nauroin tolle nännipää-nimityksella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa niin meki :DD meidän pieni nännipää<3 XD

      Poista
  13. tupakoitko ennen raskausaikaa tai raskausaikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tupakoin ennen raskausaikaa mutta raskausaikana en, kannattaa tsekkailla vaikka toi Minä -tietosivu tai vaikka kysymyspostaukset jotka löytyy "kysymyspostaus -tai vastauspostaus -tagien alta", niissä on vastaukset tällaisiin usein kysyttyihin kysymyksiin :)!

      Poista
  14. Aivan ihana tää sun blogis ja siit tulee ain nii hyväl tuulel ku sitä lukee :) ♥ oot varmaa kuullu tän kysymyksen ennenki, mut kysyn silti, millä ohjelmalla teet noi sun bannerit ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla :)<3 Ton mun bannerin on tehnyt Rudi joka pitää blogia osoitteessa rudivaan.blogspot.com ja mulla ei ole hajuakaan millä se on sen tehnyt mutta tykkään kyllä kovasti! :D

      Poista
  15. Oot tosi kaunis ja upeessa kunnossa! Tiara on överisulonen !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon<3 Ja on se kyllä, ihana hymytytsy<3 :D

      Poista
  16. Ootte ihania! Ja sulla on ihanat jalat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww kiitos paljon<3 Mä löysin joskus kuvan mun jaloista joltain Thinspiration -sivulta, se oli kyl aika järkyttävää :S Mut onneks siitä on jo pari vuotta, toivottavasti enää ei löydy mistään :D

      Poista

Kiitos kommentistasi♥