torstai 16. helmikuuta 2012

Uusia taitoja ja kipee mami

Moikka taas, täältä mä kirjottelen kipeenä, taas! En sentään oo ollut niin usein kipeenä tänä talvena, mitä viime talvena olin ja pikkuneidille ei onneksi oo tarttunut mun flunssat. Eilinen meni ihan sängynpohjalla, mut tänään on ollut jo paljon parempi fiilis. Hyvä että on koska mulla on huomenna hommaa, meidän perhetuttu tulee tänne aamulla ja mä pääsen tekemään maskeerausjuttuja, nimittäin vanhojentanssimeikit! Odotan niin innolla! Oon jo pari vuotta tehnyt aina vanhojentanssipäivänä jollekin kampauksen tai meikit, viime vuonna tein Tiaran kummitätsylle Nonalle ja pari vuotta sitten toiselle kummitädille Emmikselle. Mä rakastan meikata mun kavereita ja aion kyllä parturi-kampaajan ammatin lisäksi opiskella myös maskeeraajaksi tän elämän aikana!
                      Huomenna illalla meille on sitten ainakin näillä näkymin tulossa mun vanhoja tarhakavereita käymään, pitäis vähän siivoilla ja ehkäpä leipoa jotain hyvää. Nyt alan olla kyllästynyt juustokakkuun, jotain muuta pitää siis keksiä, mutta mitä? Suklaata tekisi mieli, mut ei mitään perus mokkapaloja, niistä sain yliannostuksen raskausaikana ja nyt ällöttää. Saapas nähdä mitä keksitään, mulle saa ehdottaa jos on jotain huippuja ja ennenkaikkea helppoja leipomusreseptejä, koska mä en oo mikään maailman jauhopeukaloin ihminen vaikka leipoa tykkäänkin..
                     Ystävänpäivänä käytiin siis Oton kanssa lounaalla Cafe Picnicissä, vähän kanapatonkia napaan ja silleen. Äiti nappasi musta pari päivän asu -kuvaa ja itse otin pitkästä aikaa muutaman pärstäkuvankin jopa. Löysin mun farkkupaidan pitkästä aikaa, muistan kun kokeilin sitä päälle joskus ihan synnytyksen jälkeen ja sain napit vaan vaivoin kiinni, nyt se meni päälle taas ilman mitään ongelmia. Mittasin tästä innostuneena mun vyötärönympäryksen, synnytyksen jälkeen se oli 72cm (!!!) mutta nyt vyötärökin on vihdoin palautunut ja mitta oli jo vähän miellyttävämpi 60cm, vielä ois sentti matkaa synnytystä edeltäneeseen mittaan. Mutta tässäpä olisi "muutama" kuvanen:








Päivän asu
Farkkupaita, farkkuleggingsit - Gina Tricot
Vyö - Vero Moda
Kengät - Dinsko

                     Tää viikko, tai oikeastaan toi yksi maanantaipäivä oli ihan hullu! Tiara oppi saman päivän aikana kääntymään kunnolla masulleen ja päristämään kielellä. Siitä asti meillä on sylki lentänyt kokoajan kun neiti päristelee niin maan perkeleesti, kuinka söpö voi toinen olla? Noiden lisäksi Tiara on päättänyt että nyt on se hetki kun lattialla makaaminen ei enää riitä, vaan pitää päästä eteenpäin. Ennen neiti makoili masulleen tyytyväisenä ja tuijotteli leluja tai söi nyrkkejä, nykyään masulleen "makaaminen" on yhtä ryömimisyritystä, pylly nousee ylös, jalat menee koukkuun alle, käsillä vedetään peitosta, jaloilla potkitaan vimmatusti ja tuloksena päästään pari senttiä suuntaan tai toiseen. Pari senttiä ei riitä Tiaralle, sitten se luovuttaa, syö hetken nyrkkiä ja aloittaa saman homman alusta. Onneksi vielä ei oo tullut ainakaan mitään turhautumiskiukkuja siitä ettei neiti pääse eteenpäin vaan se on aina kiltisti luovuttanut ja yrittänyt sitten uudestaan.
                      Tiaralla on myös tullut ihan hirveän kova tarve saada seisoa, sylissäkin kokoajan yrittää päästä pystyyn ja painaa jalkapohjia mun jalkoja vasten ja käsistä/kainaloista kiinni pidettäessä pysyykin jo ihan hyvin hetken pystyssä ja seisoo niin terhakkaasti. Hassua että se seisomistarve tulee näin aikaisin vaikka varmasti menee vielä monta kuukautta ennen kun Tiara seisoo edes tukea vasten itse. On se kyllä vaan niin ihana neiti, äidin rakkain kulta! Ainiin, ja meillä pääsi taas pikkuvauvatumput takasin käyttöön, neiti on syönyt vasenta nyrkkiä niin ahkerasti että nimettömästä (?!?!? miks just nimetön eikä vaikka peukalo?!?!?!) lähtee nahka. Laitettiin siihen sitten vähän rasvaa ja vauvatumppu päälle niin saa iho parantua rauhassa, onneksi sillä on toinen nyrkki vielä jota voi syödä niin ei haittaa toi yksi tumppu. Aika liikkis toinen, pitää niin kovasti syödä nyrkkiä että nahkatkin lähtee. Tuttikaan ei oikeestaan kelpaa muulloin kun päikkäreillä kun ne on vaan ne nyrkit mitkä neidille maistuu. 
                       Teinpäs teille tosi "upeen" giffin meidän ihanasta neidistä joka koittaa ryömiä! Ja tässä myös pari muuta ihanaa kuvaa Tirriäisestä<3


"Mullapa onki kaks leluu yhtäaikaa! Lällälläää!"




"En mä kuolaa paljoo. Ihan oikeesti!"



"Mummun sylissä on maailman parasta!"
Nyt mä alan syöttämään tota ipanaa joka tuolta kuulostaa heräilevän, mutta palaillaan! Tulossa ainakin kuvia huomisista vanhojentanssimeikeistä ja ehkäpä huomisesta 1-vuotispäivästä, arvaakohan kukaan mistä on huomenna tasan vuosi? Tuntuu että tää vuosi on täynnä näitä 1-vuotispäiviä, tää on kivaa. Kokoajan tuntuu että on aihetta juhlaan ja vanhojen muisteluun, vaikkei ne niin isoja juttuja oliskaan. Mutta näistä lisää myöhemmin, nyt adios! Ootte parhaita! <3

136 kommenttia:

  1. Lyhyet hiukset sopii näiden kuvien perusteella sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Vuos siitä kun plussasit? :D

    VastaaPoista
  3. Mäki oon sairastellu jo kaks päivää :/ Olipa kiva saaha piristykseks sulta postaus :) Nii ja ihanat noi sun uuet lyhyet hiukset! Sopii sulle tosi hyvin! :) Ja ihana Tiara again <3 :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitoksia hirmusti! Toivottavasti oot jo parantunut! :) Mukavaa että sua piristi mun postaus ja ihanaa että kommentoit :))

      Poista
  4. Paranemisia! Tässäpä sulle brownies-ohje, oma lempparini, tulee ihan superhyviä ja maistuu erityisesti tällaiselle suklaa-addiktille ;) Tosta tulee about pellillinen, uunissa 175 astetta, 25-30 min.
    http://www.voimahali.fi/vh/showthread.php?t=52315

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Onneksi meni nopsaan ohi toi flunssa! Ja kiitos myös tosta ohjeesta, aivan ihanan kuulonen! Pakko päästä testaamaan :D

      Poista
  5. Voi että noi Tiaran hiukset tuolla takaraivossa ! :D♥

    VastaaPoista
  6. ihanat hiukset sulla <3 sopii siulle :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Kyl mäki alan jo pikkuhiljaa tottua näihin :D

      Poista
  7. Tee mutakakku ! siinä on ainakin suklaista :D


    http://www.fazermakeiset.fi/fi/Suklainenkeittio/Recept/Visa.aspx?recipeID=5626

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä ohjetta pitää varmaan seuraavaksi päästä testaamaan kun Otto himoitsi mutakakkua tässä yks päivä :D Kiitos!

      Poista
  8. noi lyhyet hiukset sopii sulle ihan super hyvin ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niii sopiikin olen aivan samaa mieltä tämän hurmaavan leidin kanssa!

      Poista
    2. Voi kiitoksia paljon teille molemmille hurmaaville leideille! :D <3 Jos siis anonyymi olet leidi etkä herrasmies :DDd!

      Poista
  9. Tee suklaa cupcakeja xD Ihanasti sekoitettu suomea ja englantia, mutta siis suomeksi suklaamuffineja ja päälle voi-tomusokeri-kuorrute ja strösseleitä tai miks ei valkosuklaakuorrute, jos tositosipaljon suklaasta tykkää ;D Kaunis pieni Tiara ja nopea oppimaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kuulostaa ihanalta! Noitakin pakko päästä testaaamaan! Ja mä kyllä rakastan suklaata! :DD Tiara on kyllä kaunis kun mikä<3 :)

      Poista
  10. voi meillä mennään ihan samassa kasvuvaiheessa, liikkeelle ollaan menossa, kuin mittarimato, ja kääntyily on päivän sana! ja samanlainen hiustupsu on niskassakin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa just nii! Mittarimato! :D Toi hiustupsu on ihan paras, niin söpö takajeejee :D

      Poista
  11. suosittelen kans tota mutakakkua! :) helppo ja aivan ihanan makunen! ja pakko sanoo viel et noi hiukset on kyllä ylikivat sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitospaljon! <3 Ja pitääpäs testailla mutakakkua! :)

      Poista
  12. http://www.kinuskikissa.fi tuolta löytyy tosi paljon hyviä ja aika helppoja reseptejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kinuskikissasta löytyy kyllä ihania reseptejä, ongelma on vaan siinä että niitä on liikaa ja en osaa päättäää! :DD

      Poista
  13. Tee porkkanakakku/piirakka. Niiiin hyvää. :D http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/96804/Porkkanapiirakka/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein porkkanakakun ja oli aivan älyttömän hyvää! Kiitos ohjeesta! :D

      Poista
  14. Tosi hyvin passaa sulle noi lyhyet hiukset, oot tosi nätti! :) Ja ihana Tiara jälleen kerran :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tulipa hyvä mieli :) <3 Ja on tuo meidän neiti kyllä ihanin<3

      Poista
  15. Voi vitsit kun Tiara on suloinen! Noi lyhyet hiukset sopii sulle mun mielestä paremmin kuin pitkät, näytät jotenkin vanhemmalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Hahaa eli sit kun iskee ikäkriisi nii laitan vaa pidennykset takas päähän nii näytän taas teiniltä ;) :D Noeii!

      Poista
  16. Oot muuten paljon aikuisemman näköinen tossa lyhyessä tukassa :) sopii sulle tosi hyvin, kaunis oot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)<3 On nää ainakin helpommat ku Tiara ei yllä niin helposti repimään näitä lyhyempiä :D!

      Poista
  17. Oot nii nätti! Ja kute monet on sanonu, ni noi hiukset sopii sulle tosi hyvin ja näytät vanhemmalle! Tiaraki se vaa osaa olla nii söppänä♥ Tekis mieli tulla ja ottaa taskuu mukaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva että tykkäät :) <3 Tiara on kyllä maailman sulosin ihana pieni<3

      Poista
  18. paljon naisellisempi tämä lyhyt tukka! ihana :)

    VastaaPoista
  19. Noi lyhkäsemmät hiukset on avan älyttömän upeet, ja sopii sulle melkeen paremmin ku pitkät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, mäki alan pikkuhiljaa jo tottumaan näihin alkujärkytyksen jälkeen :D!

      Poista
  20. Tiara on ihan uskomattoman sulonen! Niin pieni mutta tosi sellasen, miten sen nyt sanois.. Jäntevän näkönen :) ja mitä suhun Iina tulee niin pidä noi hiukset tollai lyhyenä, paljon paremman näköset ainakin mun mielestä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiara on kyllä tosi semmonen jäntevä :D Ja maailman ihanin söpöli<3 Kiitos ihan hirmusesti, en tiiä pidänkö lyhyenä mut pidennyksiä en ainakaan laita :D Eli ehkä kasvattelen tässä jos nää tästä kasvais!

      Poista
  21. Tee valkosuklaa-daimkakku (http://www.hellapoliisi.fi/kakut/hyydytetyt-kakut/738-valkosuklaa-daimkakku). Meillä siitä tykättiin ihan hirveästi. :) Harmi, että teillä ollaan nyt vuorostaan kipeinä. Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi ihanan kuulonen ohje! Ja onneksi mekin ollaan jo parannuttu pikkuhiljaa! Meidän pitää mennä sinne vauvamuskariin :D!

      Poista
  22. Kannattaa tehdä cookie popseja ! Itse juuri tein ystävänpäivänä niitä. Ovat hurjan hyviä, vähän kuin jotain konvehteja :)

    Itse teen samanlaisella ohjeella kuin tämä bloggari, mutta omat kuorrutan aina fazerin maitosuklaalla.
    http://miumaumaukas.blogspot.com/2011/04/cookie-pops.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi aivan ihana ohje! Pitää päästä testaamaan tuotakin! Kiitokset :)

      Poista
  23. http://blogit.mtv3.fi/elamamakeaksi/2008/04/19/banoffee-torttu/

    ihan sairaan helppo, makea ja ihan ok tehdä vaikka edellisen päivän aamuna valmiiksi! sopii myös tosi hyvin tähän vuodenaikaan, kun on kylmää ja pimeää :-)

    Kondensoitua maitoa on yllättävän helppo löytää isoista marketeista, eli toi etniset kaupat vähän huijaa. Kannattaa satsata tohon pohjaan, koska reunat jää helposti liian mataliksi, eli vähän lisäystä siihen mössöön.

    Lyhyt tukka sopii muuten hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ompas kiva ohje ja namin kuulonen! :) joo mä oonkin nähnyt tota kondensoitua maitoa meiän lähi cittarissa, aina miettiny että mihin sitä käytetään :D Mutta tähän ainakin nähtävästi, pitää testailla ohjetta! :) Kiitos paljon ja kiva että kommentoit :)

      Poista
  24. Sulle niin sopii noi nykyset hiukset! Ja ihana postaus♥(taas kerran!)
    Pikaista paranemista sulle :)
    Ja hmm... Oisko vuos siitä kun tein positiivisen raskaustestin tai ku alotit tän blogin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Aino! Ihana että tykkäät :) <3 Ja oikein arvasit! ;D

      Poista
  25. aa ihanat hiukset :) ja toi asu on supersöpö! ja kannattaa kattoa niitä reseptejä täältä: http://www.fazermakeiset.fi/fi/Suklainenkeittio/Recept.aspx tuolla on kaikkia aivan ihania suklaisia ohjeita <3 namnam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Ja oi olipas hyvä linkkivinkki, aivan ihania ohjeita näytti löytyvän! Kiitokset siis siitäkin :D

      Poista
  26. Sun asu on jotenki tosi täydellinen! oi odotan niin että pääsen itekki panostaa pukeutumiseen enemmän, eli vauva tule jo :)

    p.s ihana Tiara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura! :) Joo tuttu tunne, sitä mäkin odottelin raskausaikana ;D varsinkin lopussa! Toivottavasti pian olis sulla jo oma pieni sylissä :)) <3

      On se kyllä maailman sulosin neiti <3

      Poista
  27. Toi lyhyt tukka sopii mun mielestä sulle erittäin hyvin! Näytät jollakin tapaa paljon freessimmältä. :) Ihana Iina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Rudi! <3 Kiitos paljon nättimys! Nyt vaan tossa bannerissa on kuva mis on viel pitkät XD

      Poista
    2. Voidaanhan me koittaa jossakin vaihees vaihtaa siihen toinen kuva jos haluut :) <3

      Poista
  28. Hyvää plussauksen vuosipäivää jo etukäteen! :) Ja toi tukka ja meikki on tosi jees, näytät jotenkin tosi pirteeltä!
    Ja oho, vitsi teijän tyttö on jo iso! Huhhuuuh kun aika vaan kuluu, eikä voi estää mitenkään. :O
    Suosittelen muuten tekemään jotain ihania muffineja, tein just eilen semmosia Pätkis-cupcakejuttuja ja ne oli superhyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah arvasit heti :D Kiitos paljon!<3 Ja joo Tiara on kyllä kasvanut ihan hirmusen paljon, aika menee niin kamalan nopsaa! Ja oi pätkis-cupcaket kuulostaa hyvältä :))

      Poista
  29. Munkin mielestä vanhemman näkönen lyhyessä tukassa :) Kinuskikissaa minäkin suosittelen, siellä on ihania ohjeita, vaikeita jotku mutta kyllä löytyy niitä helppojakin :) ja suklaamuffinsit ois aika jees.. t. herkkulakossa 16sta päivää, 13 päivää jälellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kinuskikissa on kyllä ihana blogi, siellä on vaan liikaa valinnanvaraa :D Ja hei vähän oot kova mimmi ku oot selvinny jo noin monta päivää herkkulakossa, itte en ikinä selviäis :D!

      Poista
  30. lyhyt tukka sopii sulle kyllä paremmin kuin se pitkä!:) tosi pirtsakka ja raikkaampi ilme! meikkikin näyttää tosi kivalta noissa kasvokuvissa! me likeyyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kiva että tykkäät! :)<3 On nää ainaki helpommat!

      Poista
  31. Noi sun omat hiukset on 1000 kertaa ihanemmat ja sopii sulle hienosti :) Oikeesti ihanat. Mäkin haluun tollaset!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmusesti! Kyl mäki vähän alan jo tykkään näistä mut oli tässä kyllä totuttelua ja on vielkin ku niin kauan ollu pitkät :D!

      Poista
  32. Sulla on kyl hirmu piristävä ja kiva blogi ja aivan ihana tuo teidän Tiara! Meillä Väinö alkoi seisoskella varmaankin joskus 2-3kk ikäisenä, 6kk ikäsenä se sitten seiso itse tukea vasten ja nyt 8kk ikäisenä kävelee pöydästä kiinni pitäen!


    Tässä sulle hyvä resepti, itse tykkään kovasti! Eikä edes ole kovin vaikea :) http://www.valio.fi/reseptit/mutakakku/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä, maailman ihanin neiti <3

      Ja voi, teidän Väinöhän on nopea oppimaan! Meillä ei kyllä varmaan ihan vielä vähään aikaan seisota tukea vasten :D

      Ja kiitos reseptistä, pakko kokeilla tuota mutakakkua!

      Poista
  33. Samaa sanon, ku monet muutkin, että sopii tosi hyvin oma lyhyt tukka ja näytät heti paljon vanhemmalta ! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos! Kyllä nää on ihan ok nyt kun näihin on tottunu jo vähän :D

      Poista
  34. http://www.fazermakeiset.fi/fi/Suklainenkeittio/Recept/Visa.aspx?pagermin=1&pagermax=10&pagertotal=31&recipeID=5626

    Tässä herkullinen ja helppo ohje. Lisäksi lämpimän kakun kanssa vain vanilja jätskiä niin vie kielen mennessään:P Ohjeessa käsketään jäähdyttämään hyvin mutta mie oon ainakin niin malttamaton että oon sitä syöny vaikka on lämmintä ja tosi löysää se keskusta, sillon se on mun mielestän parhaimmillaan..

    Tää sama ohje löytyy myös tuon suklaalevyn (jonka kuva näkyy tuossa ohjeen vieressä pienellä) takaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mäki oon malttamaton enkä varmana jaksais oottaa että se jäähtyy! Mut kiitos ohjeesta, kuulostaa hyvältä ja pitääkin kokeilla mahdollisimman pian :)

      Poista
  35. Joo tee pätkismuffinsseja! Aivan parhaita :)) jos sattuu pätkiksistä tykkään... Rakastan tota sun meikkiä noissa ekoissa kuvissa, aivan ihana ihana ihana ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitääpä kokeilla niitäkin, tykkään mä pätkiksistä! :)

      Ja kiitos paljon, tulipas hyvä mieli<3 :)

      Poista
  36. "Sitten se luovuttaa, syö hetken nyrkkiä ja aloittaa saman homman alusta."

    Hahaha IHANA! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah no just noin se tekee :D!! On se meidän ihana pikku neiti<3

      Poista
  37. Oot niiiiin kaunis noilla lyhyillä hiuksilla! Sopii ihan hirmu hyvin :)

    VastaaPoista
  38. wau, sulle sopii tositosi hyvin lyhyemmät hiukset ! ihana meikki ja upee asu ! i like (:

    VastaaPoista
  39. mun mielestä noi lyhyet hiukset on aivan ihanat ja sopii sulle :)

    VastaaPoista
  40. OHO! Pikkane virhe tuli mun tekstii! :D Näki et kiirees kirjotin! Huhhu,nyt vast huomasin :o siis piti sanoo *teit kun sanoin tein... Mikä häpee... Sori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahaa Guess what mä en ees huomannu sun virhettä :DD!

      Poista
  41. Voi ihana Tiara! Aivan hurjan suloinen!

    VastaaPoista
  42. Tykkään sun uudesta lyhyestä tukasta :)

    VastaaPoista
  43. Mä tein sellasia suklaamuffinseja mihi laitoin päälle valkosuklaakuorrutteen ja turkinpippurirouhetta. Hyvin meni kaupaksi kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi kuulostaapas hyvältä! Mä rakastan turkinpippureita! :)

      Poista
  44. Likelike tukka! Ja oliskohan vuosi...hmmm...vaiks siitä, kun teit raskaustestin ja sait tietää odottavasi Tiaraa ;D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jarppuli<3 Ja juu on kyl siitä juuri tasan vuosi ;DD <3

      Poista
  45. Oot niiin kaunis noissa kahdessa alimmassa kuvassa jossa hymyilet, ja toi tukka on ihana!:) ♥ Ja niin on tuo pikkuinenkin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oot kyllä itte maailman kaunein! Kiitos paljon<3 Ja Tiara onk yllä niin sulonen pieni tirriäinen<3

      Poista
  46. Täytynee veilä kerran kehua tuota sun tukkaa, ihana! :) Kohta se Tirriskä mennä vilistää pitkin lattioita siellä :)
    Ihana kuva tuo missä Tiara niin onnellisena nauraa mummin sylissä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos paljon kehuista<3 :) Ja niin se kyllä varmana vilistää kohta pitkin kämppää! :D Ja se on kyllä nii mummun tyttö kyllä, aina pitää mummulle naureskella ja selittää :D!

      Poista
  47. just tänään tein daim-suklaamuffineja, tosi hyviä ja helppoja! paitsi että inhoon sitä margariinin ja sokerin vaahdottamista yli kaiken! kinuskikissalta löyty ohje niihinkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki inhoon sokerin ja margariinin ja oikeestaan kaiken vaahdottamista ku se on nii vaikeeta! :D Mutta kuulostaa ihanilta nuo muffinssit kyllä, pakko saada maistaa niitäkin :D Kiitos ohjeesta!

      Poista
  48. Oot kyllä nii söppänä noissa lyhyissä hiuksis ♥ Soppii paremmi sulle! =)

    VastaaPoista
  49. aaaa sun hiukset = rakkaus <3

    terkkuja ihanalle tirriskälle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaa SINÄ=Rakkaus <3

      Terkkuja Tirriskältä ihanalle Sofialle <3 :D Ja multa teille molemmille!

      Poista
  50. Toi lyhyt tukka sopii sulle NIIN paljo paremmin ku pitkä :) näytät jotenki paljon vanhemmalta ja freessimmältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura! :) Kyl mäki alan jo tykästyä näihin pikkuhiljaa :D

      Poista
  51. sulle sopii paljon paremmin lyhyet hiukset:-)

    VastaaPoista
  52. Googleta Rocky Road, nammmmm <3 helppoa ku mikä, jos tekee sen yksinkertasella kaavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa jännältä, pitääpäs googletella! Kiitos vinkistä :)<3

      Poista
  53. Voi ku sulle sopii noi lyhyet hiukset! Tekee susta jotenki semmosen pirteemmän näkösen. :--) Ja tommone vähempi meikki näyttää kuinka kaunis oot luonnostaanki, tykkään kauhiasti tästä uuesta linjasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tulipa aivan tosi hyvä mieli sun kommentista :))<3

      Poista
  54. Tosi nätti oot! Nuo hiukset on niin kivat :) Pääsi ihan ääneen nauru kun pikkusella on tuo ihana töyhtö tuolla takaraivossa :')

    http://www.fazermakeiset.fi/fi/Suklainenkeittio/Recept.aspx Tuolla on mun mielestä tosi hyviä ohjeita, varsinkin suklaan ystäville ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 Joo Tiaralla on sulonen toi takajeejee! :Dd

      Ja pitääpä mennä kurkkimaan noita ohjeita tuolta, suklainen keittiö kuulostaa NAMILTA!

      Poista
  55. En tiiä tuleeko vähän myöhässä, mutta mutakakku! Mun lemppari leivottava, niin helppo ja niiin hyvää. En nyt muista tarkkaa ohjetta, mut niitä on netti pullollaan. Vatkataan kuitenki kananmunaa ja sokeria vaahdoksi (pitää olla hyvä vaahto, semmonen missä pysyy kuviot, kun piirtää ;)) ja sitten sulatellaan rasvaa ja suklaata ja sekotellaan jotain jauhojakin ja ne kaikki sitten yhteen ja hetkeks uuniin. Joku 10-20 minuuttia on varmaan passeli, mä en ikinä muista ottaa sitä ajoissa pois ja sit tulos on enemmänki semmonen kuivakakkumainen. Mut hyvää niinkin, parasta kuitenkin semmosena "raakana".

    Paranemisia sinne myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutakakkua monet muutkin on vinkannu! Eli pakko kokeilla sitä kun niin paljon kehutaan :D! Kiitos ohjeestaja paranemisterkuista, ne meni perille kun kerran parannuttu on! :D

      Poista
  56. Uusi lukija ilmottautuu. Oon jo hetken seurannut blogiasi, ja täytyy todeta että sä oolet todella hoikassa kunnossa ! ihan kateellinen oon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit ilmoittautumaan, aina kiva kuulla uusista lukijoista! :) Ja kiitos paljon, tulee kyllä hyvä mieli kun kroppaa kehutaan vaikka synnyttänyt nainen oonkin :D

      Poista
  57. Ihanat nuo lyhyet hiukset, sopii omasta mielestä paremmin kun pidemmemmät =)

    VastaaPoista
  58. Ui ihana postaus tulossa siis se vanhojen meikki:p ja kiharapostausta odotellen;) tirriskä taas niin söpönä:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jo valmiina, pitää vaan julkaista! :D Tirriäinen on meidän ihana söpöli<3

      Poista
  59. Vaikutat hyvältä äidiltä, mut ei sun tarvii laittaa noin montaa kuvaa päivän asustass...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten hyvä äitiys ja päivänasukuvat liittyy toisiinsa? :D

      Poista
  60. Noi lyhyet hiukset on kyllä aivan mahtavan näköiset! :)Kylläpäs Tiara on kasvanu! Aivan ihana vauveli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)) Ja on se kyllä kasvanut ihan hirmusesti!!

      Poista
  61. HERRANJUMALA!!! toi lyhyt tukka sopii sulle ihan mielettömän hyvin!!! oot tosiaan aikuisemman näkönen etkä sellanen "peruspissis" :) ootko koskaan tehny suklaa juusto kakkua? kannattaa kokeilla netistä löytyy tosi hyviä ohjeita, oma lemppari on tripla suklaa juustokakku valkosuklaalla maitosuklaalla ja pätkis suklaalla :) namnam!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kiitos! :D <3 Oon tehny valkosuklaajuustokakkua mut en oo tehny tommost missä ois oikeeta suklaata, kuulostaa namilta! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  62. Oon lukenut jo jonkun aikaa blogias, mutta nyt on kyllä pakko sanoa ihan niinku by the way, itsellä on laskettu aika toukokuussa ja ehdittiin tuntea poikaystävän kanssa melkeenpä tarkalleen yhtä kauan kun sinä ja tuo miekkoses ennenku tulin/tulit raskaaksi. :) lisäksi ollaan samanikäsiä, joten tämän takia erityisen mukava lukea näitä juttuja täältä! Tullut selattua kaikkia sun raskausajan postauksetki läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, ompas hauska sattuma et ollaan periaatteessa aika samassa tilanteessa :DD Paljon onnea raskauden johdosta ja ihanaa että oot viihtynyt mun blogin parissa! Tuuhan useemminkin kommentoimaan, ois mukava kuulla kuulumisia :)

      Poista
  63. Must tuntuu et tiiän mikä vuosipäivä oli 17.2 :::D
    mul alkaa ens viikolla työt ja niit onki sitte ma-pe ja ma-ti nyt varmasti, mut tuun sitte sen jälkee käymää teillä!
    ps. tulin eilen abiristeilyltä... vähä heikottaa yhä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehaa nii mustki tuntuu! :D Voi sua senki ABI! :DD<3 IKÄVÄ, SOITTELE<3

      Poista
  64. Iina noi hiukset on ihan järkyttävän ihanat! Oot tosi kaunis, aikuisemman ja freesimmän näkönen noin:)! Ihana tiara myöskin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos ihan hirmusesti <3 :) Tiara on maailman ihanin<3

      Poista
  65. niin sulonen vauva teillä<3 aivan ihana :> http://my-run-away.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä meidän maailman sulosin pikku pönttö<3 :D

      Poista
  66. Sulle sopii kyl iha liian hyvin noi lyhyemmät hiukset! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) KIva että tykkäät, alan onneksi itekki jo pikkuhiljaa tottua näihin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi♥