lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kuin paita ja peppu

Aattelin nyt tulla kertomaan ihan oikeita kuulumisia kun moneen päivään ei ole tullut sellaista ihan tavallista postausta tehtyä. No mitäs meille sitten kuuluu? Hyvää vain, Otolla alkaa huomenna kesäloma jeejeejee! Pari päivää oli aivan loistavat ilmatkin auringonottoa ajatellen, tosin tänään harmaat pilvet ja sateet peittää taas sen ihanan auringon mutta eipä me oltu täksi päiväksi kaavailtukaan mitään erityistä tekemistä. Torstaina saatiin Sara ja Elias meille seuraksi ja voi että noi pienet nyt pystyi olemaan vuorovaikutuksessa keskenään ihan eri tavalla kun Tiarakin pysytteli jo enemmän pystyasennossa eikä makuullaan! Tiarasta ja Eliaksesta on tullut kyllä tosi hyviä leikkikavereita keskenään ja ne selkeästi tykkäävät kun saavat vain molemmat vipeltää rauhassa menemään. Oli ihana katsoa kun ne vaihteli leluja ja kikatti yhdessä, Tiara oli selkeästi haltioitunut Eliaksesta kun se kokoajan taputti pikkuherran tekemisille. Kuinka söpöjä voi lapset olla?

Muruset<3
"Ihana Elias!" Tiara taputtaa :D
"Mitä toi Elias puuhaa oikeen, no en tiiä mut taputan silti!"
Ja sit naurattaa molempia ipanoita!
Kaikki siinä yhdessä mytyssä :D<3
Ollaan myös käyty paljon ulkoilemassa ja keinumassa kun on ollut hyvät ilmat ja on se niin ihanaa kun näkee miten kovasti Tiara nauttii niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin keinuminen, se varmaan istuis siinä keinussa vaikka koko elämän putkeen jos antaisin. Ikinä ei ole vielä keinussa neiti osoittanut kyllästymisen merkkejä!Torstaina oli vielä sen verran viileä tuuli että piti laittaa college-haalari päälle mutta eilen nautittiin lämmöstä sitten senkin edestä! Eilen ei tosin valitettavasti päästy keinumaan kun vittusaatanaa hokevat varhaisteinit olivat kansoittaneet meidän keinupaikan, mutta me mentiin sitten partsille lukemaan kirjaa ja oli sekin mukavaa! Tässä parit ulkoilu -kuvat eiliseltä ja torstailta:

Ihana murunen<3
Chillisti keinussa <3
"Jee äiti mennään ulos!"
Laitoin viel varmuuden vuoksi villatakin et jos onkin kylmä mut ei sitä kyllä tarvinnu!
Siinä ihana neiti lukee junakirjaa<3
Hyvin tarkkaan piti keskittyä lukemiseen!
Tiaran tukka on kasvanut aivan älyttömästi ja mulla kiiluu jo pinkkien pinnien ja pompuloiden kuvat silmissä. Varmaan noihin saisikin jo pienen pinnin kiinni, mutta mä haluan odottaa vielä vähän aikaa kun toi tukka tuntuu niin hentoiselta eikä kumminkaan ole mitenkään Tiaran silmillä/muuten tiellä vielä. Katsokaa nyt mikä ihana punnertava pörröpää!

"Punnertaminen kantsii alottaa tälleen pienenä nii on isona helpompaa, Äiti!" itsehän en siis osaa punnertaa enkä koskaan oo osannutkaan :----D
Mikä pörröpää<3
Tiara on myös tutkimusmatkaillut ahkerasti ja vieraillut pöytien alla, kirjahyllyssä, lelulaatikossa ja sängyn alla. Varmasti monissa muissakin paikoissa, mutta kaikesta en ole ehtinyt nappaamaan kuvaa! Tiara on myös ihan totaalisen rakastunut tuohon vau-kirjakerhosta saatuun rantapalloon, sen kanssa saa kyllä ajan kulumaan ja ihanat naurunräkätykset vain raikaa.

Tiedättekö niitä kuvii missä sirkusnorsu seisoo pallon päällä? No tää on se mut väärinpäin eikä Tiara oo norsu :---D
<3
Iloinen aamuvipana yökkärissä<3
"Varpaat on jees!"
"Mitä sä isi duunaat oikeen?!"
Tää Tiaran poseerausasento on niin hauska, se menee kokoajan tolleen ja sit se oikeen poseeraa äitille ja isille :DD Ihana pönttö<3
"Mitäs täältä löytyy?!"
Noi  silmät<3
Rakas<3
Tiaralla oli painavaa asiaa :D
Ja sit nauratti!
Sit olis vielä muutamat asu- ja nassukuvat musta! Mä oon ollut taas niin innoissani noista lämpimistä ilmoista kun pääsin käyttämään toisia tuunaamiani shortseja, muutin siis Cheap Mondayn hiusväritahraiset, liian isot ja huonosti istuvat farkut shortseiksi ja oon kyllä tosi tyytyväinen niihin nyt! Varsinkin kun sain leikattua tahrakohdat pois ja nyt noi istuukin paremmin vaikka on ne edelleen liian isot vyötäröltä, mut eikös huonosti istuvat shortsit ole tällä hetkellä aika tyylikkäitä? 
         Ainiin ja arvatkaas mitä mä tein; ostin Anniinalta SEN mekon, sen paljonpuhutun mekon johon mä rakastuin heti kun näin sen. Ja arvatkaa mitä muuta, se on täydellinen ja näyttää aivan ihanalta ruskettunutta ihoa varten ja mä paljastan sen kunnolla sitten kun mun kaveri Kaisla on kaventanut/lyhentänyt sitä mulle koska se on vielä vähän reilu. Mutta toi on just sellainen kun haluan ja mulle on ihan sama mitä joku muu siitä ajattelee!









Päivän asu:
Valkoinen reikäneule ja mintunvihreä toppi - Gina Tricot 
Shortsit - Cheap Monday (itse tuunattu)
Kengät - Spiritstore
Plehat - Glitter

Pakko tähän loppuun vielä kertoa, että lasten kasvatus on kivuliasta puuhaa! Mä makoilin äsken lattialla ja puhuin äidin kanssa puhelimessa niin eiköhän Tiara tarrannut mua silmästä ja hiuksista kiinni ja nousi polvilleen kun se yritti ottaa multa puhelinta! Ja sitten kun sanoo että "Ai ai äitiä sattuu, ei saa" niin saa vain räkäiset naurut palkaksi, nice! Kyllä mä sen ymmärrän ettei noin pieni tosiaankaan vielä tiedä että se voi satuttaa toista ja kyllä nyt naurattaa itseänikin mut äsken kyllä sattui. Mut on se silti ihana neiti, saa vaan näköjään tosi pienestä asti jo alkaa opettamaan tuota että ei saa satuttaa, ennen ei ole vielä tälläistä tilannetta ollut vaikka vahinkohan tuokin oli eikä tarkoituksellista. 

Vielä pitäis keksiä muutama tunti tekemistä ennen kuin ihana murunen vihdoin pääsee kesälomalle, mutta ulos ei ainakaan huvita mennä kun on niin harmaa sää. Mitä kivaa tekemistä te keksitte pienten kanssa silloin kun sataa? Me yleensä lueskellaan kirjoja, kuunnellaan musiikkia ja lauleskellaan mutta olis kiva tehdä välillä jotain muutakin jännää joten vinkkejä otetaan vastaan! Ihanaa viikonloppua kaikille <3

96 kommenttia:

  1. ihan pakko tulla sanoo et tunnisti kyl sut ihan selkeesti tiarasta tosta kuvasta missä sil on painavaa asiaa :DD ihan sun näkönen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah aijaa :DD Onks mullaki aina tollanen "painavaa asiaa" -ilme XD!!!

      Poista
  2. Voi että voi olla sulonen lapsi! :D noi punnerus kuvat on ihan parhaita! <3

    P.s. en mäkään oo koskaan osannut punnertaa, enkä osaa vieläkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah se on kyllä sulonen pikku pörröpää :)<3 Ja mahtavaa että en oo ainoa joka ei osaa punnertaa XD!!

      Poista
  3. Ihana postaus :) Ootko miettiny Tiaraa liittyen et koska olis hyvä lopettaa tuttipullon ja tutin käyttö? Tai millon Tiara saisi oman lastenhuoneen? :)
    Ei vielä ihan ajankohtaisia asioita, mutta mitä mieltä oot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tuttipullojen käyttöä me ollaan jo vähennetty ja siirrytty enemmän nokkamukiin, Tiaralla ei onneksi ole mitään sellasta et sen ois pakko saada vaik aamu- tai iltamaito tuttipullosta :) Ja me etsiskellään tälläkin hetkellä sopivaa kämppää mut ollaan aika vaativia niin tässä voi kestää, mut kyllä me puolen vuoden - vuoden sisällä ajateltiin muuttaa :)

      Poista
  4. aivan mielettömän suloinen tuo tiaran hattu! :---D♥

    VastaaPoista
  5. voi mulla on samanlainen tuo mekko, korallinoranssina vaan! se on kyllä ihana :-)

    VastaaPoista
  6. Haha, melkeen kuolin naurusta kun näin noi punnerrus kuvat!:D miten joku voi olla noin mainion näkönen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah toi on kyl nii mainio neiti että! :DD Kyllä sille saa nauraa kokoajan XD ihana pieni<3

      Poista
  7. Jos oot Tiaran kanssa kahdestaan kotosalla niin teetkö kokoajan sen kanssa jotain vai teetkö välillä yksin omia juttujaskin ja annat Tiaran olla ja leikkiä yksin? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kyllä mä siivoilen, teen ruokaa, meikkaan, käyn facebookissa ym silloinkin kun Tiara on hereillä, koska pitäähän lapsen saada leikkiä itsekseenkin ja rauhassa välillä ja pitää mun myös saada hoidettua muitakin asioita kuin vain leikkimistä, yleensä Tiara kyllä viihtyy ja tykkää leikkiä yksinkin mutta tietenkin jos neiti selkeästi kaipaa huomiota niin silloin oon sen kanssa vaikka ois tiskikone täyttämättä tai ruoka laittamatta :)

      Poista
  8. Eikö sua häiritse kun sulla on noin rohtuneet huulet? Ei sillä et se näyttäis jotenki pahalta, mut itteeni vituttaa aina jos huulet tuntuu vähänki kuivilta ja sit lipasen niitä kokoajan ja ties mitä muuta inhottavaa mikä vaan kuivattaa niitä entisestään :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla kyllä oo rohtuneet huulet nyt? :D Mulla on noissa vaaleeta mattahuulipunaa, ehkä katoit väärin :D Mut joo se on tosi ärsyttävää jos on rohtuneet huulet, mullakin on aina talvisin :(

      Poista
  9. Sä oot kyllä niin superkaunis! <3 Mä osallistuin tämmöseen kilpailuun http://www.facebook.com/sunsilksuomi?sk=app_435094469853303 ni mulle tuli mieleen et mun mielestä sä sopisit just tuohon ku oot niin nätti, terveen itsetunnon omaava ja ihana luonteeltas..just semmonen kenet mä haluaisin nähdä lehden kannessa :)
    Ja sitten vielä tuo Tiara..voiko joku olla noin ihana lapsi? Yhtä nätti ku äitinsä :) Tässä alkaa kohta hyvät sanat loppumaan ku ei tiiä enää et millä sanoilla sua kehuis ku oot vaa nii nätti :)

    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon<3 Ja apua uskaltaisinkohan mä osallistua, kiitos vinkistä ja siitä miten ihanasti sanoit että haluisit nähdä mut lehden kannessa, awww<3 Tiara on maailman sulosin kyllä, ja niin on sun kommentitkin! En tiedä miten kiittäisin enää ku kehut niin paljon XD Olet ihana!<3

      Poista
  10. Voi kun Tiara on aina niin iloinen! Ihana lapsi, ihan haluais tulla itekin juttelemaan ja leikittämään toista :)

    Ja tosiaan, voisitteko kokeilla värikylpyä ihan kotosalla? Iso paperi tai yhteen teipattuja A4:sia ja paljon eri värisiä soseita, joilla Tiara saa taiteilla. Varmaan on olemassa jotain myrkyttömiä sormivärejäkin :) niillä sormiväreillä voi painaa vaikka käden- ja jalanjäljet muistoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa se on kyllä niin ilonen ja juttelee kyllä mielellään :)<3

      Ja hei kiitti tosta värikylpyideasta, olin ihan unohtanut että vois kokeilla sitä! Meillä on käden ja jalanjäljet taikataikinaan painettuna, mut ois ne kiva saada sormiväreilläkin ja nyt ne on jo vähän isommatkin :D

      Poista
  11. Toi mekkohan on tosi ihana :) Niin kivan värinenki! :) Ihana Tiara ja toi sen tukka <3 :D Ja Iina sä oot kyllä niin kaunis että ei mitään rajaa! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihana<3 Ja Tiaran tukka on niin mainio!!

      Poista
  12. Sul on hienoi vaatteit...mut sori eiks noi shortsit oo jo vähä liian pienet.. taskutki näkyy..ja miks ne pitää olla käännetty viel rullalle. eiks toi oo teinien juttuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä koe sitä teinien juttuna, tiedän aika moniakin aikuisia ihmisiä jotka käyttävät tuollaisia shortseja koska se että taskut näkyy on se tän hetken THE juttu :D Mun mielestä on naurettavaa lokeroida joku juttu vain teinien jutuksi, se on tasan niin että kukin pukeutuu niinkuin itse tykkää, iästä riippumatta :)

      Poista
  13. katoin noista sun kuvista, että oot mennyt leikkaamaan hiuksias, mut ei kai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo leikannu, oon vain vaihtanut jakauksen paikkaa :D

      Poista
  14. Ei millään pahalla, mutta...;)

    Mun on pitänyt jo monesti kommentoida, että te ootte aivan ihana perhe ja Tiara varmasti maailman onnellisin tyttö. Vaikutatte niin jotenkin siirappisen rakastuneilta ja... No, ihanilta. Mä oon oikeesti vähän kateellinen, kun mulla on noin Tiaran ikäinen lapsi ja se ei oo tyyliin ikinä noin tyytyväinen, kun Tiara on aina. Ja se varmasti johtuu siitä, että en jaksa leikittää ja olla sen kanssa niin paljon kuin sä. Toivottavasti saatte vielä monta lasta ja kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, empä voi sanoa muuta kuin että samat sanat :D
      Määkin oon niin kateellisena katsonut Tiaran kuvia, kun se aina on niin ilonen ja hyväntuulinen! :D Meillä 1-vee todella tempperamenttinen ja itkunen taapero. Ihania hetkiä on meilläkin ollut paljon, mutta enimmäkseen niitä itkeskelyjä :(
      Ja minä myös leikin tuon typyn kans ehkä ihan liian vähän... :(

      Poista
    2. Voi apua mitä kommentteja, kiitos ihan hirveesti teille molemmille :)<3 Ei meille kannata olla kateellisia, mä oon ihan varma et jos teidän vauvat on nyt itkusia ja Tiara ilonen nii uhmaiässä ne teidän muksut onki maailman helpoimpia ja Tiara on tosi hankala, tai jotain XD Mut niin se aina menee, joskus meil menee sit päin pyllyy ja teillä loistavasti, voitte sit tulla kertomaan mulle :D! Ja siis en mäkään Tiaraa kokoajan leikitä, kyllä mäkin teen välillä omia juttuja vaikka neiti on hereillä, mutta sitten taas toisaalta tykkään hirveesti höpötellä ja laulaa neidille ja leikittää sitä ja se on maailman paras tunne kun näkee miten oma lapsi tulee iloiseksi :)Isot kiitokset vielä molemmille ja kaikkea hyvää teille ja perheillenne :)<3

      Poista
  15. vaikutan joltain sairaalta pedofiilipervolta mutta kysympä silti: ootko ajatellu "opettaa"/käyttää tiaran kanssa "lasten sanoja" esim. sukupuolielimille vai ihan niitten oikeita nimiä? vaikutan joltakin pervolta sekopäältä joo, mietin vaan kun itse oon päiväkodissa töissä ja musta kaikenmaailman kikkelit kuulostaa vaan todella typerältä XD

    ja nää saattaa olla liian yksityisasioitten utelua, anteeksi siitä, mutta ois myös tosi kiva joku postaus siitä, että miten suhtaudut joulupukkiin ja "kukkiin ja mehiläisiin" ja kuolemaan jne ja niitten opettamistavasta lapsellesi. jos nyt edes ymmärsit pointtiani. etkä luule että oon sairas pedofiili.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh just hyvii kysymyksiä :D Ja et ole sairas pedaripervo XDXD!!! Voisin mä tehdäkin ihan kunnon postauksen tuosta aiheesta, vai vaikuttaisinkohan mä sitten siltä pervolta :D En tiiä mä sanon ite esim "pippeli" nii ehkä opetan sen Tiarallekki XD Ja nyt mä vaikutan ihan pöntöltä! Mut ku pippeli on hauska sana, siks käytän sitä ja mun mielestä joku "penis" kuulostaa kauheen kliiniseltä ja huvittavalta :DD

      Poista
    2. hahahaha voi pippeli ja penis :DDD mut kyl mun mielestä lapsille ois hyvä opettaa just tollaset mitä lapset käyttää niinku pippeli .. ei esim mitää kyrpää tms :D

      Poista
    3. Hahaa noniii :D Tuntuis todella hassulta jos lapsi puhuis kirjakielellä sukupuolielimistä XD

      Poista
  16. En tiiä ootko käyny kurkkimassa itekkin mut kävin justiinsa Keskustan gina tricotissa ja siellä noita mekkoja oli vielä alessa :) ois siis saattanu löytyä ihan sun omaa kokoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa mä oon käyny vaan Itiksen Ginassa ja siel oli pelkkii XL -kokoja :S Mut onneksi Kaisla osaa pienentää!

      Poista
  17. Iina, leivo Tiaran kanssa sateella, ( mutta sisällä) pullaa, korvapuusteja, keksejä jne. Lapsi rakastaa taikinaa eikä haittaa vaikka vähän syökin sitä, ei siitä pienestä palasta maha mee sekaisin. Sit voitte tanssia, laulaa, piirtää, opetella sanoja jne. noita kaikkia me tehtiin silloin kun olit pieni.
    Sit ihan asiasta kolmanteen, ihana tuo pieni peikkotukka-ipana, niin tärkeänä punnertaa, ja sit ne kuvat parvekkeelta lepotuolista, maailman paras ! <3
    Kyllä te ootte kaikki ihania, mulla on ikävä ! <3 :) t. mummumamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vois kyllä leipoa, mä haluisin lättyjä :D! Oot äiti ihana <3 Ja Tiaran tukka on maailman sulosin<3 Niinku koko neiti! Viikon päästä nähään jee<3

      Poista
  18. Meillä parasta puuhaa kun ulos ei päästä on sormivärit ja muutenkin ne kyllä kovassa käytössä! Voi miten pienet nauttiikaan kun saa luvan kanssa räpiä ja sotkea:)Tuo Tiaran "poseerauskuva" näyttää ihan siltä niinkuin yrittäisi nousta istumaan,tuostahan se lähtee sitten nousuun. Tiara on kyllä todella suloinen ja niin iso tyttö jo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis kyllä hankkia meillekin ne sormivärit! Varmasti tykkää kun saa tosiaan luvan kanssa sotkea :) Ja Tiara osaa jo mennä istumaan itse, kerroin siitä keskiviikon neuvolapostauksessa! Mut tuosta asennosta se tosiaan lähtee :) On se kyllä sulonen ja kasvanu ihan hirmusesti!

      Poista
    2. Juu luin kyllä neuvolapostauksen,tämä olikin pieni toteamus että taisi siinä nousta istumaan:)

      Poista
  19. huij että oot ruskea =) ootko käyny solkussa vai käyttäny itseruskettavia? ihana postaus taas kerran =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja molempia, solkkua ja itseruskettavaa :)

      Poista
  20. Ei luoja, mä oon ihan sanaton! Löysin vasta äsken sun blogin, tää on mahtava! Mäkin haluan olla yhtä hieno vanhempi mahdollisille tuleville lapsilleni kuin sinä. Oikeasti, sä olet upea!Paneudut noin hyvin ulkonäköösi ja silti olet aivan ihana äiti Tiaralle! Ja miten Tiara voi olla noin sulonen! Anna hänelle hali munkin puolesta :) Huhheijja, tästä mun tekstistä ei ole varmaan päätä eikä häntää :D Olette ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii, kiitos ihan hirmusen paljon<3 Ihana kommentti! Kiva että tykkäät blogista ja mun tyylistä :) Tiara on maailman sulosin kyllä ja haleja takaisin, ihanaa kesää sulle ja tule ihmeessä useemminkin kommentoimaan :)!

      Poista
  21. Taas niin mieltä nostattava teksti! :)

    Kollasin tota mekkoa ja mikä haloo tossa nyt on? Noitahan on vaikka kuinka (eri väreissä) ja ainut mikä hämmentää on toi kaula-aukkohomma :D Hyvä mekko ja varmasti sopii myös sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanaa että tykkäsit :)! Ja ihana kommentti!

      Ja joo en mäkään ymmärrä mikä siinä mekossa mättää, mut nojaa jotkut ihmiset on vähän ahdasmielisiä :DD

      Poista
  22. Nuo hiukset on niiiin kadehtittavat! :) tosi upeelta näyttää!

    VastaaPoista
  23. Tiara on vaan niin ihana että ei voi kun naureskella noille söpöille kuville! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, neiti kyllä naurattaa meitä joka päivä :D

      Poista
  24. Haha ihanaa tietää et en oo ainoo ihminen tällä pallolla joka ei osaa punnertaa! :D Toi lyhyempi tukka sopii sulle muuten tositosi hyvin, näytät niin freshiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah nonni :D! Mahtavaa kun löyty lisää kohtalotovereita! :D Kiitoksia hirmuisesti<3

      Poista
  25. Oon seurannut sun blogia jo pitkään ja ihan loistavaa! Oot niin ihana ihminen ja upea äiti. Onko sulla ollut pelkoa,että Tiaralle sattuu jotain, esim. pitikö käydä tarkistamassa että hengittää varmasti tms. kun hän oli pienempi? (Tyhmä ja masentava kysymys).. mulla nimittäin on hirveästi pelkoja 2kk ikäisen poikani takia. Mutta, sinä, sun ihana blogi ja ihana Tiara ja positiivinen elämänasenne antaa mulle voimaa ja joka kerta sun tekstiä lukiessa tajuan, että mun pitää nauttia vauvasta ja Kiitos hei sulle, teidän eloa on huippua seurata!

    -ninni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä ihana kommentti, ihan hirmuisen isot kiitokset<3 Ja ei ole tyhmä kysymys, voi kuule mä oon ollu niin hysteerinen kun voi vain olla ja kokoajan tarkistanu että Tiara hengittää enkä antanu sen nukkua ollenkaan mahallaan yms.. Kyllä ne pelot hellittää kun lähestytään sitä ekaa ikävuotta, mut kyllä mä edelleenkin pelkään aika paljon että menetän maailman rakkaimman asian, vaikkei pelkoon olekaan mitään syytä. Se pelko on äitiyden ikävä varjopuoli jonka kanssa pitää vaan oppia elämään :( Mutta nauti ihmeessä peloista huolimatta, vauva-aika on niin lyhyt ja menee nopeammin kuin osaa odottaakaan! Ihanaa kesää teidän perheelle :)<3

      Poista
  26. " Eilen ei tosin valitettavasti päästy keinumaan kun vittusaatanaa hokevat varhaisteinit olivat kansoittaneet meidän keinupaikan..." meinaat ettet itte oo ollu sellane,vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän Iina missään vaiheessa väittänytkään niin ;D

      Poista
    2. se että vaikka joskus on ollu sellane, ei poista sitä faktaa että se olis typerää ihan yleisellä tasolla. ei sitä ittees nii vakavasti tarvi ottaa, ettei vois myöntää koskaan olleensa myös huonokäytöksinen. kritisoida saa, jos on ite myös oppinut (samoista) virheistään.

      Poista
    3. Hahah nyt on tainnut mennä sanan "varhaisteini" merkitys aika monella ohi :D Ei, mä en todellakaan ollut kiroileva varhaisteini. Mä en kiroillut koskaan ennen kun menin lukioon, kiroilu on tyhmä ja ällöttävä tapa ja mua ärsyttää edelleenkin itseäni se että aloitin sen tavan silloin koska siitä oli niin vaikea päästä eroon. Varhaisteini-iässä mä kysyin äidiltä luvan että saanko mennä vessaan kiroilemaan jos mua suututti ja sit menin naulakossa roikkuvan kylpytakin alle piiloon ja kuiskasin "paska". Ja se on tositarina, mun äiti voi vahvistaa :D Ja kyllä, mun mielestä on typerää ja kauheaa että 11-13 vuotiaat (ja nuoremmatkin) tuolla istuu pihalla ja huutaa sitä vittusaatanaa, se ei todellakaan kuulu vielä tuohon ikään (ei pitäisi kuulua vanhemmillekaan mutta valitettavasti kuuluu, siis myös mulle aikoinaan).

      Poista
    4. haha ihana toi: Varhaisteini-iässä mä kysyin äidiltä luvan että saanko mennä vessaan kiroilemaan jos mua suututti ja sit menin naulakossa roikkuvan kylpytakin alle piiloon ja kuiskasin "paska". :DD <3

      Poista
    5. joo siis mä kirjotin ton,niinniiin....:D tais tosiaa joo mennä ohi toi sana varhaisteini :D

      Poista
    6. Hahah mä olin vähä semmonen arka sillon :DD Ja aattelin et kiroilu on ihan hirveen väärin ja mua pelotti ees kuiskata XD!!

      Poista
  27. Mahtava blogi sulla! jatka samaan malliin :) Meillä poika kohta 2v, ja sormivärihommat on huippujuttu, kannattaa kokeilla! Saa itsellekkin ja vaikka isovanhemmille mukavia muistoja, kun lapsi taiteilee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vain paljon! Ja joo ne on kyllä pakko hankkia, just kiva jos voi sitten lähetellä mummullekin neidin taiteiluja :)! Kiitos vinkistä ja mukavaa kesää teille!

      Poista
  28. Toi oranssi keltanen toppi on niin kiva :) mä en osaa sanoo yhtään mitään tohon että mitä muuta tekemistä sisällä voi keksiä ku luettelit jo kaiken mitä tiiän :D mut onneks sitku meillä se aika koittaa et Liam on niin iso että liikkuu jo johonki suuntaan ni voi tulla kattoo täältä kommenttiboksista ideoita, toi värikylpy kuulostaa nimittäin ihan sairaan kivalta :) ja voi vitsit toi keltanen mekko!:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!<3 Hahaa just hyvä nii voit sit täältä tulla nappaileen vinkkejä kun Liam on isompi :))

      Poista
  29. Söpöjä noi aurinkotuoli kuvat!

    VastaaPoista
  30. tiara on jotain niin ylisuloista :) <3

    VastaaPoista
  31. ihanat kuvat Tiarasta ja susta taas ! Tee sellanen lorupussi , missä sisällä on loruja ja sitte siin on päälläsellanen ppussi tai joku kangaskassi tai joku ja ne lorut on siellä sisällä, niiku kirjota niiit loruja paperille/pahville ja sit hoette jonku itte keksimä lorun ja sitte mihin se loru/laulu loppuu ni se saa ekana nostaa sen lorun sieltä pussista, tosin Tiara ei välttämättä ymmärrä/tykkää sellasseest mut vähä vanhempan sit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, meil oli tarhassa lorupussi! Kiitos vinkistä :))!

      Poista
  32. Tuohon tekemisaisaan mun pitikin kommentoida mutta unohdin aiemman kommentin myötä sen. Mä kun olin työharjoittelussa yhdessä vanhustenkeskuksessa ni siellä oli yks päivä sellasta toimintaa et sinne tuli vauvoja äitiensä kanssa ja sit ne vanhukset sai pidellä niitä vauvoja ja ihan vaan katsella niitten touhuja ja voi että ne tykkäs kovasti :) Siin tulee lapselle vuorovaikutusta ja vanhuksille muutakin puuhaa kun vaa omassa huoneessa yksin istuminen ja se on kummiski aika tärkeetä :)
    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana idea! Oiskohan täällä mahdollista toteuttaa tollasta, vois olla aika mukavaa ja varmasti vanhuksillekin tulis hyvä mieli :) Kiitti vinkistä!

      Poista
    2. Tuli vaan mieleen ku Tiara on nii ilonen ja ilmeikäs vauva :) Ja varmaan tommosissa just vanhustenkeskuksissa järkätään tommosia..itse olin Riistavuoren vanhustenkeskuksessa (sijaitsee Haagassa) sen harjoittelun missä näin tommosta toimintaa :) Niitä voi varmaan kysellä ite jostai? :DD

      -Nina

      Poista
  33. Awww sulla on ihana asenne Iina: "Mutta toi on just sellainen kun haluan ja mulle on ihan sama mitä joku muu siitä ajattelee!" Tiara on niin sulonen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kiitoksia :)! ON se kyllä maailman sulosin<3

      Poista
  34. Tiaran kesähattu on niin ihana ja sulonen :) Meijän poika ei suostu pitämään hattuja oikeen päässään, vaan heittää ne heti pois... mutta asiaa yritetään korjata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään siitä! Tiara suostuu ainakin toistaseksi onneks pitämään hattua, mut aurinkolasit ei meillä pysy enää ollenkaan päässä :( Pitäs varmaan ostaa ne semmoset kuminauhalla kiinnitettävät :)

      Poista
  35. moikka, muistaakseni oon lukenut täältä sun blogista, että haluat tarjota tiaralle mahdollisimman luonnon mukaista (luomua) ruokaa?=) jos näin oli niin mun on pakko antaa vinkki! itsekin suosin luomuruokaa ja löysin vähän aikaa sitten kaupasta uusia (ainakaan en oo niitä kovin monessa paikassa nähnyt) luomu-maissinaksuja! http://www.realsnacks.fi/junior/ en tiiä ootko jo itekki kokeillu noita mutta meidän muksulle näytti ainakin maistuvan:D ei oo siis mitään mainontaa muttaku muistelin että tykkäät luomujutuista! hauskaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi on ihan parhaita maissinaksuja! Noita meillä aina onkin kun ne on niin halpojakin, iso pussillinen tarjouksessa 1,50 :D! Ja Tiarakin tuntuu kyllä kovasti tykkäävän noista :) Hauskaa kesää teidänkin perheelle :)

      Poista
  36. Ihastuin tohon kirkkaan vihreeseen pitsipaitasydeemiin!! ihana värinen :) Sä, Otto ja Tiara olette niin ihania ja jotenkin niin täydellisen tuntuinen perhe :) aina sun blogia lukiessa muhun iskee semmonen pieni kateus.. :D ja postaus postauksen jälkeen mä aina tykästyn enemmän ja enemmän tähän sun blogiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on se mekko toi neonkeltanen pitsijuttu, mut paljastan sen kunnolla perjantaina :D! Ja hei höpsis ei kannata olla kateellinen meille, varmasti sun elämässä on paljon ihania ja hyviä asioita joista moni muu ois sulle kade! Ihana että tykkäät blogista ja kiitoksia hirmusesti<3

      Poista
  37. Voi että Iina! Sulla on niin nätti tyttö ja oot itekki ihan ku malli, osaat pukeutua helkkarin hyvin ja vaikutat ihan huikeelta muijalta kaikin puolin! Oisin ylpee jos mulla ois sun kaltanen äiti, kun äitiä ei itellä ole enää vuosiin ollu. Vaikka oletki tosi nuori ja vielä äiti, niin se saa ainaki mut vaan arvostamaan sua enemmän! Oot huikee tehopakkaus. Jatka vaan samaa rataa, tätä blogia lueskellessa tulee niin hyvä ja lämmin fiilis itellekki paskoinaki päivinä. Vaikutatte vaan niin täydelliseltä ja onnellista perheeltä. :) Tosi mukavaa kesää teille jokaiselle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkien teinityttöjen mielestä tyyli on ihana, yli parikymppisten mielestä tyyli on vaan teini! :D Siis kun täällä kerran tyyliä esitellään, niin mä kyllä ihmettelen miksi kukaan kakskymppinen haluaa pukeutua kuin 14-vuotias. :) Mutta totta kai saa pukeutua, ei se mua haittaa!

      Poista
    2. ihana yleistys! propsit sulle, ano

      Poista
    3. Terhi: Voi kiitos ihan hirveen paljon, aivan ihana kommentti!<3 Mulle tuli kyllä niin hyvä fiilis! Ei me todellakaan mitään täydellisiä olla, mutta onnellisia kyllä senkin edestä :)! Täydellisyyteen ei kannata pyrkiä ikinä vaan siihen että on itse tyytyväinen :D Aivan ihanaa kesää myös sinulle meiltä kaikilta ja isot kiitokset vielä<3

      Anonyymi: Herranjumala! Millasia 14-vuotiaita sä oikeen tunnet? Mä en koskaan kyllä siinä iässä pukeutunut paljastavasti enkä kyllä aio antaa Tiarankaan pukeutua! Kyllä mulla on tullut tää pienempiin vaatteisiin pukeutuminen ainakin enemmän vasta täysi-ikäistymisen jälkeen ja niin sen kyllä mun mielestä kuuluu mennäkin. Ja täytyy kyllä sanoa että mä rakastan esitellä mun kroppaa ihan vain siksi nykyisin vieläkin enemmän, että oon ylpeä siitä että vaikka olen äiti niin voin olla ihan tyytyväinen mun kroppaan :)

      Kape: Älä vaan :DD!

      Poista
  38. Vaikkei tämä nyt sisä"leikki" olekaan, niin Tiara voisi tykätä pyörämatkoista! (siis istuu lasten turvaistuimessa tarakalla). Meillä siskontyttö on hieman Tiaraa vanhempi, ja tuo touhu on niiin pop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti tykkäis mutta mä en vaan uskalla ku mua pelottaa et kaatuisin! Jos sais semmosen "kärryn" siihen pyörän perään nii sit uskaltaisin ehkä ajaa, mua vaan pelottaa nii paljon ku oon tämmönen vaikka tiiän et ihan varmana Tiara rakastais istuu siinä kyydissä!

      Poista
  39. Ihana Tiara, ihana Elias ja ihana sinä! <3 Mahtava blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi awws kiitoksia paljon<3 Ihana että tykkäät!

      Poista
  40. Oih, ihana Tiara! :)Sulla on tosi upea blogi! Aiotko jossain tulevaisuudessa kertoa meille omasta isästäsi, vai onko se asia josta haluat vaieta kokonaan? :) Käykö Oton vanhemmat ja sisarukset useasti teillä? Ota joskus video kun Tiara nukkuu, nauraa, syö, leikkii yms.! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Tiara on ihanin! No mä en oo missään tekemisissä mun isän kaa, that's it eikä siinä oikeastaan ole mitään kerrottavaa :D Ja kyllä me nähdään Oton perhettä ja sukulaisia aina välillä :) Kaikki videot löytyy tuolta "videopostaus" -tagin alta, viikko sitten laitoin ainakin monen monta videota Tiarasta leikkimässä mut voin mä laittaa lisääkin :)

      Poista
  41. Ihana tuo "SE" mekko :D Ja ohan tuo teijän Tiksu mahottoman hellyyttävä! Kaikkea hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään, se on ihana! Ja on se Tirriskä kyl ihana neiti, kiitoksia paljon ja kaikkea hyvää myös sinulle :)

      Poista
  42. Mun vauvakuume vaan kasvaa ku luen sun mahtavaa blogii ja katon kuvii teiän maailman söpöimmäst lapsesta! Sit ku saan omia lapsia ni haluun olla niille yhtä ihana äiti ku mitä sä oot Tiaralle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii apua miten ihanasti sanottu, kiitos hirmuisesti<3 Ihanaa kesää sulle!<3

      Poista

Kiitos kommentistasi♥