torstai 21. kesäkuuta 2012

Oulussa

Helsinki-Vantaan lentokenttä tiistai-aamuna klo 6.30 :D
Me ollaan nyt täällä Oulussa äidin luona ja blogihiljaisuus johtuu siitä! Mulla on ollu hirmunen kiire kokoajan ja nytkin ollaan lähdössä syömään ja moikkailemaan blogikollegaani Neeaa! Mä päivittelen ensi viikolla sitten kuulumisia kunnolla ja vastailen kommentteihin koska nyt nautitaan vain Oton viimeisistä lomapäivistä ja sukulaisten seurasta. Tiara täytti eilen 9 kuukautta ja "synttäreiden" kunniaksi oppi sitten nousemaan tukea vasten seisomaan, maailman suloisin neiti! Mä palailen sunnuntaina tai viimeistään maanantaina hieman runsaampien kuvien ja kuulumisten kera ja nyt toivotan kaikille ihanaa juhannusta!

59 kommenttia:

  1. ihana kuva teistä <3 ja hyvää jussia teille ! :)

    VastaaPoista
  2. Voi Tirriskää kun hän on suloinen <3 Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  3. Hyvät Juhannuksen teidänki perheelle!
    Meillä kans Tiera oppinu ton tukee vasten seisomisen ja onki nyt kuukauden päivät sitä tehny.. ihan mahotonta kiipeilyä joka ikisee huonekalua vasten ja sängyssä nukkumisesta ei meinaa tulla mitää, ku nousee sielläkin vaikka ois kuinka väsyny :D Eikä tosin itkuista olla vältytty jos on siintä kaatunut niin että pää kolahtaa vaikka aika hyvin jo osaa pyllähtää pepullee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillä Tiara onneksi alkuhuuman jälkeen on alkanut iltaisin taas nukahtaa ihan nätisti :) mut meilläkin kyl neiti kaatuilee ja kolhii päätä jokapaikkaan, voi noita pieniä hömppä vauvoja kun ne koheltaa!

      Poista
  4. ootte kyllä niin super ihania :)<3 ja ihanaa juhannusta teille! :)

    VastaaPoista
  5. vooi kun tiara näyttää jo isolta ja sä oot taas kauniina! onnee tiaralle uudesta taidosta ;) Ja parasta juhannusta teille söpöliinit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos hirmuisesti ja Tirriskäkin kiittää kovasti<3

      Poista
  6. Hyvää Juhannusta teillekkin! :)<3

    VastaaPoista
  7. Toi on niin ihana toi Tiaran haalari =) miksei noita oo aikuisten koossa!? hehhe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah mäki haluaisin tollasen! Mut Kappahlis on nyt sellasii jenkkilippuhaalareita isommillekin lapsille, niitä oli sellasessa koossa ainaki et mullekki mahtuis tyyliin 164/170 :D!

      Poista
  8. Ihanat <3 Oikein hyvää juhannusta teille! :)

    -Nina

    VastaaPoista
  9. Ajoin autolla sun ja oton ohi ku menitte kappahlin ja hesen välisistä valoista tien yli! Vitsit oot kaunis ja olit niin sulosen näkönen ku työnsit niitä kärryjä sillee että näytti niinku ne ois painanu kaks kertaa sun verran ja oisit ollu ihan puhki mutta silti nii tomerana menit eteenpäin :D ootte sulonen perhe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah aijaa :D aww kiitos vain ihanuus! Mä olin ihan pihalla niitten matkarattaiden kanssa ku ne on ihan erilaiset työntää kun noi meidän yhdistelmät ja sit mul oli kauhee flunssa jo sillon torstaina nii olin ihan puhki :(

      Poista
  10. Sulonen kuva! Tiara söpsö ja sinä kaunis :) ihanaa juhannusta! <3

    VastaaPoista
  11. Moikka Iina! :) Tosi sulonen tuo kuva teistä! Kun oot joskus asunut jonku aikaa tuolla Oulussa, niin kävikkö koskaan semmosessa paikassa ku Ii? Se on aika lähellä Oulua, ja olisi kiva tietää että ootko koskaan käynyt siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoii! Kiitos vain paljon<3 Oon mä joskus käynyt Iissä, mun isosetä asuu siellä :)

      Poista
  12. Moikka!

    Oliko tiaran ensimmäinen lentokone reissu :) Toivottavasti kuullaan postaus siitä miten lentokoneessa pikkuisen kanssa matkustus sujui :) Hyvää Juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Oli joo ensimmäinen lentokonereissu ja oikein mukavasti sujui :)! Mä voin kirjoittaa enemmän vielä postaukseen siitä :)

      Poista
  13. Hahaha, mun äiti oli tänään Prismassa yhtä aikaa teiän kans ja se on joskus lukenu myös sun blogia (! :D) nii sain äsken viestin "Näin äsken Iinaa, Ottoa ja Tirriskää Prismassa". Kunnon julkkisperhe. ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei munki äiti oli vissiin nähnyt ne tai ainaki se jotain semmosta selitti xD

      Poista
    2. Hahah apua, johan meitä on bongailtu :DD! Ihana ku teidän äidit näkee meitä! :DD

      Poista
  14. Ihana kuva teistä ja hyvää juhannusta :)

    VastaaPoista
  15. Ihana toi kuva! :) Ja hyvää juhannusta teille! <3 :)

    VastaaPoista
  16. Vähänkö ihana kuva susta ja tiarasta :)) ja Hyvää juhannusta teillekin!

    VastaaPoista
  17. Ootpa taas nättinä! ja Tiara on super söpö tytsy :)

    VastaaPoista
  18. Ihana kuva teistä! Parasta juhannusta teille ! <3

    VastaaPoista
  19. Olipa ihana nähä teitä kaikkia! <3 :)

    VastaaPoista
  20. äitiys on kaunistanu sua, sä sit vaan kaunistut päivä päivältä :) hyvää juhannusta teille :)

    VastaaPoista
  21. heiii mikä se yllätys on/oli jonka sanoin tos pari postausta taaksepäin,jota et silloin viel voinu paljastaa. On kyllä mulla menny ihan ohi,vai ootko ees paljastanu viel ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikä ihmeen yllätys?!:D Mult on menny ihan ohi..

      Poista
    2. http://couturecouturee.blogspot.fi/2012/06/lomalomaloma.html tässä postauksessa Iina kerto jänskästä jutusta,mitä ei vielä voinu paljastaa (:

      Poista
    3. Mää oon myös miettinyt tuota yllätystä :D

      Poista
    4. Veikkasin että kyseessä olivat Oton yllätyssynttärit (: Ettei Otto vaan saisi selville jos vaikka tätä blogia vilkuilee (;

      Poista
    5. Jep nehän ne oli, Oton synttärit siis ;D! Ei mitään sen suurempaa valitettavasti vaikka olihan tuossakin ainakin Otolle jo ylläriä kerrakseen :)

      Poista
  22. muute et oo pitkää aikaa päivitelly nuita sivujen tietoja,esim. tirriskästä :--)siis noita missä on toi raskaus-sivu ja minä-sivu ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja "päivitetty" banneriki ois kiva ! :D Siis ku Tiarakin on kasvanu aika paljon noista kuvista ja sullakin on lyhyempi tukka !(:

      Poista
    2. Enpäs olekaan, täytyis päivitellä! Ja uusi banneri on ollut tuloillaan tässä nyt jo muutaman viikon mutta järjestelyt on ollut kesken kun mun tukka on kokenut taas muodomuutosta yms :D! Mut ei hätiä mitiä pian on uusi ulkoasu!

      Poista
  23. Toivottavasti oli ihana juhannus teillä ja mahtava reissu Oulussa! Postausta siitä sitten odottaen! :)

    Mulla lähti arvonta käyntiin, käypä se sitten vilkaisemassa, kun ehdit! :)
    kukasanootahdon.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli meillä vaikka kipeenä olinkin, toivottavasti myös teillä oli ihanaa! Ja mäpäs menen heti kurkkimaan, toivottavasti en liian myöhään!

      Poista
  24. Ihana kuva susta ja Tiarasta!:)

    VastaaPoista
  25. Tein just yhden positiivisen huomion sun blogista! Sä oot ehkä ainut bloggaaja, jolle ei (tai joka ei ota vastaan?) tarjota ilmaisia tuotteita jnejne...! On ruvennu oikein ärsyttämään, kun jokaiselle tarjotaan ilmaseksi jotain... KIITOS SIITÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on ihan tajuton ikävä teitä ku et oo muutamaan päivään postannu! :D mun mielestä ei haittaa vaikka ottaisitki ilmaista tavaraa vastaan, vaikka ei siinäkään jos et ota. nyt ihan random kysymys vielä: pesetkö sun vaatteita ennen kuin otat ne käyttöön? tietenkin varmaan alusvaatteet ja tiaran vaatteet mut entä jos ostat itelles jonkun uuden paidan tai housut? en tarkoita siis kirpparikamaa vaan ihan vaikkapa h&m:lta ostettuja vaatteita. :)

      Poista
    2. Mullakin on sähköposti yhteistyötarjouksia täynnä, mutta mä en ala yhteistyöhön minkään sellaisen yrityksen kanssa jonka takana en itse voi 100% seisoa :D Mä en tosiaankaan kirjoita tätä blogia ilmaisen krääsän toivossa vaan ihan silkasta kirjoittamisen ilosta, jos joskus tulee joku loistotarjous joka voisi olla lukijoillekin mukava ylläri niin ehkä sitten, mutta muuten mun blogi pysyy mainos- ja krääsävapaana :D!

      Ja aww sinä kakkos ano, ihana ku sulla oli jo ikävä :D! En mä omia uusia vaatteita yleensä pese ennen kun otan käyttöön paitsi just alusvaatteet yms ja Tiaran vaatteet tottakai pesen :D

      Poista

Kiitos kommentistasi♥