torstai 28. kesäkuuta 2012

Vielä vikat Oulujutut

Multa kyseltiin meidän lentomatkasta, että mitenkäs se sujui ja mä ajattelin kertoa sitten tässä yhteydessä siitäkin tarkemmin! Eli lentomatka sujui oikeastaan tosi hyvin, Otto istui Tiaran kanssa (ei oltu erikseen varattu paikkoja joten jouduttiin eri paikkoihin istumaan) lentokoneen viimeisellä penkkirivillä missä oli ihan rauhallista. Tiara joi ensin pullosta vettä jonka jälkeen nukahti koneen nousun aikana, nukkui siihen asti että kone alkoi laskeutumaan ja sen jälkeen heräsi. Laskun aikana Tiaran höpötys raikasi koneen keskiosaan asti missä mä istuin, mutta itkua ei päässyt kertaakaan vaikkei neiti edes suostunut syömään isin tarjoamaa maitoa! Eli siis lento sujui oikein hyvin ja oltiin jopa etuajassa perillä, voin suositella lentämistä pienen vauvan kanssa. Jännitin kauheesti sitä että Tiaralla sattuis korviin mutta ei sillä varmaan sattunut kun ei kertaakaan itkaissut.
                 Tiistaina kun saavuttiin Ouluun niin suunnattiin heti äidin luokse nukkumaan ja parin tunnin päästä siitä mun kaverit Netta, Emmis, Sami ja Jarno tuli äidin luo kylään. Istuttiin ja syötiin pullaa ja juotiin kahvia ja Tirriskä sai leikkiä kummiensa kanssa. Tiistaina suunnattiin illalla sitten vielä mun tädin ja mun serkkujen luokse ja siellä olikin Tirriskällä sitten leikkiseuraa kun mun kummipoika (joka on siis myös mun serkku) ei ole kuin vajaat kaksi vuotta vanhempi. Mun kummipoika 2,5v ihanasti hoki kokoajan että "Kakka-alussankari!", en tiedä mitä se tarkoitti mutta hauskalta se ainakin kuulosti ja naurettiin sille vedet silmissä. Tässäpä olisi muutamat kuvat tiistailta:

Isin tyttö?<3
Ja sit ei neitii enää nukuttanutkaan mut Ottoa sit senkin eestä!
Kummitäti ja kummityty<3
Emmis ja Sami<3
Siinä on neiti jolle Tiara jokelsi ja jutteli ensimmäisen kerran ja sit Netan läsnäollessa Tiara myös nousi seisomaan tukea vasten ekan kerran :D Taitaa Tirriskä tykätä Netasta :DD
Ja jarppuli<3
Mun serkut, pienempi on herra "Kakka-alussankari"
Keskiviikkona me suunnattiin Netalle hengailemaan ja innostuttiin sielläkin vähän kuvailemaan Tirriskää. Mä pyysin Nettaa meikkaamaan mut ku olin niin laiskalla tuulella ja koska tiedän että Netta on taitava ja ihan hyvää jälkeä tuli mun mielestä! Netalta mentiin vielä mun mummulle ja papalle ja myöhemmin illalla mun kummitädille kylään, mutta mulla ei ollut valitettavasti kameraa silloin mukana.

Netan ihana keittiö (ja Netta)<3
Teinipeilikuva ft. Tirriskä ja Äiti :D
Rakkaat<3
Punanen huulipuna sopi hyvin tohon tummaan tukkaan, sopiikohan näihin vaaleampiin enää...? :D
Tirriskä vempuloi :D<3
Tässä samalla bussipysäkillä me aina teininäkin otettiin kuvia, iskettiin kamera roskiksen päälle ja itselaukaisimella räpsittiin, nyt oli onneksi Otto kuvaamassa :D
Nettuli<3
Mummun tyty<3
Torstaina me käytiin Hesburgerissa syömässä jonka jälkeen käytiin Neean kanssa ostamassa hiusvärit perjantaille ja sitten olinkin jo niin kipeä että kaupassa tuntu siltä että pyörryn. Torstaina ilmeisesti parinkin lukijan äidit ja yksi lukijakin oli bongannut meidät, aika hauska sattuma! Mä löysin äidin kaapista äidin ihanan harmaan silkkipaidan jonka nappasin itelleni sitten käyttöön, mitäs pidätte?

Siinä lapset istuu yhdessä lattialla XD<3


Viime torstain päivänasu:
Silkkipaita - Äidin vanha
Farkut - Zara
Korvakorut - Gina Tricot

Sellaisia oli meidän muut Oulupäivät, onneksi ehdittiin nähdä kumminkin monia rakkaita ja tärkeitä ihmisiä ennen kuin tulin kipeäksi. Kauhea ikävä on taas kaikkia mutta onneksi vielä on kesää jäljellä ja toivottavasti nähdään taas kaikkia pian!

15 kommenttia:

  1. Wau mikä paita, ihana! :O Ja kiva että sujui niin hyvin lento Tiaran kanssa :) Ihania nuo kuvat tyttösestä sen isin ja mummin kanssa, hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Olin joo kans helpottunut että se lento sujui niin hyvin! Tiara on isin ja mummun ja äitin tyttö<3

      Poista
  2. Tykkään tosta vikoissa kuvissa olevasta silkkipaidasta, tosi kiva! :)

    http://yksi-pala-minusta-wilma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään, oli hauskaa ku löysin äidin kaapista itelleni vaatteen :D!

      Poista
  3. aivan ihana toi paita sopii sulle tosi hyvin! :) -Jellu

    VastaaPoista
  4. voisitko olla enää yhtään kauniimpi noissa vikoissa kuvissa! Oikee hottismama :D

    VastaaPoista
  5. aa ootpa ihana noissa vikoissa kuvissa varsinki :) !

    VastaaPoista
  6. onko toi Netta siis sun sisko???:o vai pelkkä kummi Tiaralle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii Netta oo mun sisko, mut se on mulle ku sisko :)<3

      Poista
  7. Ihana paita, katoin heti että MISTÄ :D Saiskohan tuon kloonattua..

    VastaaPoista
  8. Tuo Netta on aivan ylikaunis, en oo koskaan nähnyt nuin kaunista ihmistä! ♥ :)

    VastaaPoista
  9. Netta on kaunis, ja Iina ♥♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥