tiistai 17. heinäkuuta 2012

DesignSkins

Muhun otettiin DesignSkinsiltä yhteyttä, ja kysyttiin haluaisinko tilata heiltä itse suunniteltavissa olevan kuoren tai -tarran puhelimeen tai läppäriin. DesignSkinsin idea on, että voit itse muokata minkä tahansa laitteen (esim. puhelimen, pelikonsolin, kahvinkeittimen, imurin tai vaikka tablettitietokoneen) ulkonäköä suunnittelemalla siihen omannäköisesi tarran. Hetken sivuja selailtuani mä ajattelin että miksipäs ei! Mun oma tietokone ei vielä silloin toiminut ja puhelin mulla on aikeissa vaihtaa tässä lähiaikoina jote mulla ei ollut tarvetta tilata itselleni mitään. Sen sijaan päätin tilata Otolle lahjaksi DesignCoverin iPhoneen.Valitsin kuvion DesignSkinsin monista eri vaihtoehdoista varmaan tunnin niitä pähkäiltyäni ja muokkasin vielä kuorta persoonallisemmaksi omilla teksteillä jotka tein DesignSkinsin helpolla suunnittelutyökalulla. Tilasin kuoret loppuviikosta ja eilen kolahti jo postiluukusta paketti! Kuori oli juuri sellainen kuin toivoinkin, ja Ottokin oli lahjaansa erittäin tyytyväinen. Musta on kivaa piristää läheisiä aina pienillä lahjoilla, vaikka ihan ilman mitään sen suurempaa syytäkin ja tää oli kyllä just loistava lahja vaikka itse sanonkin! Mä olin tosi tyytyväinen, kuori vaikuttaa laadukkaalta ja kuviot on just sellaiset kuin toivoinkin. Tekstit on sellaisia että joku muu ei ehkä älyä mut Otto tietää tasan niiden merkityksen! Toimitus oli myös todella nopea, tosin mulla ei hirveästi ole kokemusta nettikaupoista tilaamisesta mutta ainakin mun mielestä parin päivän toimitusaika on todella nopea! Tälläinen sieltä paketista paljastui:


 
Tästä linkistä pääsee vielä katsomaan videota siitä miten DesignSkins toimii!
Heti kunhan saan uuden puhelimen hankittua niin tilaan kyllä tuolta itsellenikin kuoret! Mutta niistä mun kuorista tulee kyllä huomattavasti pinkimmät kuin noista Oton. Mitäs tykkäätte?

Mä tuun myöhemmin postailemaan vielä kuulumisia! Nyt toivottelen kaikille hauskaa päivää<3

31 kommenttia:

  1. Noilla on näköjään kiva facebooksivu kans : D www.facebook.com/designksinsfi

    Muuten, ihana, IHANA lahja :) Mietin poikkikselle tollasta XBOX - tuunausta, kun se boxi on niin ruokottoman ruma.

    Ihana posti ja ihana blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo toi on tosi hyvä lahjaidea, mäki voisin tilata Otolle sen boxiin tarrat ku se tosiaan on ihan kamala :DD

      Poista
  2. On kyllä ihana suoja ja kiva että Ottokin tykkäs :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä se onneksi tykkäili vaikka vähän jännittikin et mitä se sanoo :)

      Poista
  3. Poikakaveri tilas tuolta pleikkariin tarran. Haluan nyt ittelleni läppäriin jonkun kivan tarran, ku ei noi oo ees kauheen kalliita :)
    Pakko sanoa et sulla on ihana blogi :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon<3 Joo siis noi on just hyvän hintasia ja sieltä on mukavan helppoa tilata :)

      Poista
  4. Mulle tollainen sivusto oli ihan uus tuttavuus, täytyykin heti käydä tutustumassa jos itsekkin keksisi jotain tuunattavaa :) kiva postaus :)!

    VastaaPoista
  5. vau, toi kuorihan on ihana ja kivan näkönen :-)

    VastaaPoista
  6. Ihanat kuoret teit Otolle ♥ Ite mietin, et pitäsköhä tuunata toi mun läppäri uuteen uskoon, kun se on aika ruma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Joo muaki alko himottelee tuunata mun läppäri nyt ku sain sen toimimaan :DD

      Poista
  7. eiks toi oo niinku 'otto loves iina'? (nyt sulla varmaan sellane YOU DON'T SAY- ilme naamalla, mutta oli pakko ilmaista, miten fiksu olenkaan :D)

    VastaaPoista
  8. Kivannäköset! Ja insidejuttuja sisältävät lahjat on just iha parhaita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo ne on kyllä kivoja ku on semmonen oma pieni salaisuus :DD!

      Poista
  9. ihana blogi! :)

    ja tervetuloa lukijaksi: http://katrinjaneanblogi.blogspot.fi/

    terv. Katri & Nea 4kk

    VastaaPoista
  10. Tosi ihanat kuoret! Monet bloggaajat on näköjään saanut tuolta kuoret/tarrat, nii kai pitäs itelleki tilata jotku kivat nii tuosta mun puhelimesta tulis ees vähän hienompi! :)

    Ihana blogi Iina sulla, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kantsii kyllä tilata tuolta, mä ainakin tykkään :) Kiitos paljon<3

      Poista
  11. Kivan persoonallinen lahja! Asiasta kukkakeppiin, mitä vaippamerkkiä Tiara käyttää? Onko se hyvä/onko jotain negatiivisia puolia? Meille syntyy syysvauva lokakuussa, siksi kysyn :D Milloin olette ajatelleet aloittaa pottaharjoittelun? Olet ihanan positiivinen äiti ja sun blogias lukee tosi mielellään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tiara käyttää pampersia ja mä vannon niiden nimeen, ne ei petää koskaan! Ihan pienelle vauvalle pampers on paras ku niiden vaippojen ulkopuolella on se indikaattori joka muuttuu sitten keltaisesta vihreäksi kun vaippaan on tullu pisut! Ja isommalle vauvalle Active fit on ku unelma, ne oikeesti pitää kaiken siellä sisällä vaikka kuinka vauva hyörii ja pyörii ja liikkuu :) Pottaharjoittelu on meillä lähtenyt jo käyntiin, istutetaan Tirriskää aina pari kertaa päivässä potalle ja kehutaan hirmuisesti jos pottaan jotain tulee :) Tulipas hyvä mieli sun kommentista! Ihanaa odotusaikaa sulle<3

      Poista
  12. Nii escapethemoi on joku Oton nettinimi tai pelaajanimi ja cc on couturecouturee, eli Iina, ja sit Tiara on Tiara :D Mistä muute toi couturecouturee tulee ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! :) Couturecouture on ollu mun nicki siitä asti kun olin 15v pieni tyttö irc-gallerian ihmemaassa :D Silloin mä seurasin muotia vielä nykyistäkin enemmän ja Couture tarkoittaa kalliiden muotitalojen luomuksia (esim. chanelin tai vaikka Lanvinin upeita iltapukuja) Koska couture oli silloin vuonna 2006 varattu galleriassa niin mä päätin laittaa sen kahdesti peräkkäin :D Tämän tapahtuman jälkeen on myös ilmestynyt Juicy Couturelta mallisto nimeltä couturecouture ja siihen kuuluva samanniminen hajuvesi :) Mun blogin osoite on couturecouturEE koska yhden e-kirjaimen versio oli myös varattu :)

      Poista
  13. Kivan "salaidean" oot keksiny noihin! Go Iina, oot ihana, määki tahon tommosia lahjoja mun mieheltä :-D .. kuuulostaapa taas järkevältä kommentilta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh kuulostaa siltä et mä oon mies XDD! Mut joo kiitoksia paljon ihana!<3

      Poista
    2. sitä mää vähän just tarkotin, elä ota ittees ;)

      Poista
  14. Couture couture on joku hajuvesi ? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäkin :) Tuossa pari kommenttia ylemmäs on kattava sevitys siitä mistä couturecouture tulee :)

      Poista
  15. Tosi makeet :)
    http://designskins.fi/fi/resources/articlePreview/default/C1/04557-C1.jpg

    Innoittamanasi tilasin tuollaiset.

    VastaaPoista
  16. Mäki innostuin tekemään tilauksen, toivottavasti saapuu nopeasti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥