tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kommelluksia

Mun oli tarkoitus tulla jo eilen höpöttelemään teille mutta eilinen kului sitten taas mukavasti sängynpohjalla niinkuin ainakin mulla näin naisena kerran kuukaudessa on tavallista, ei kiva. Ajattelinkin että sunnuntai oli liian hyvää ollakseen totta (tämä ihana suomalaisten negatiivinen ajattelutapa) joten tietenkään ei voinut kahta yhtä ihanaa päivää olla peräkkäin ja mä olin eilen niin kipeä että piti itkutkin tirauttaa pariin otteeseen. Onneksi Tiara on niin reipas neiti että jaksoi kiltisti keksiä itselleen leikkejä koko päivän vaikka äidistä ei oikein ollut mihinkään. Kyllä mä toki siis huomioin Tiaraa ja höpöttelin sille minkä kerkesin ja lueskeltiin me sängyllä kirjoja ym. mutta mihinkään meidän normaaleihin riehumisleikkeihin musta ei tosiaan ollut. Multa on toivottu sitä äitiyden haasteet -postausta ja siinä tulen varmasti kertomaan lisää juuri tästä aiheesta, koska suunnilleen ainoa oikea haaste jonka mä äitinä olemisesta keksin on se että miten pirussa sitä selviää pienen lapsen hoidosta silloin kun sattuu niin paljon että ei voi muuta kuin kiemurrella?
              Mutta nyt iloisempiin juttuihin! Tänään ilokseni heräsin ilman kipuja ja parasta oli se että heräsin ihan itse, en herännyt siihen että iloinen pulputus alkaa kuulua neidin huoneesta (on sekin mukava herätys siis), vaan siihen että mua itseäni ei enää väsyttänyt ja mä vaan heräsin! Ihan mahtava tunne ja niin aikaisin, mä nousin kasin maissa täysin pirteänä kuin peipponen ylös ja Tirriskä veteli hirsiä vartin yli yhdeksään vaikka oli mennyt nukkumaan illalla jo 20.30. Oli ihanaa juoda aamukahvit ihan omassa rauhassa ja lukea lehteä ja selailla facebookia ja sitten kun Tiara heräsi niin olin ihan pirteänä ja leikittiinkin siinä heti pitkä tovi. 
             Tiara oli koko päivän vielä normaaliakin iloisempi itsensä ja on keksinyt tänään kyllä jos jonkinmoista kommellusta aivan kokoajan. Aamupäivällä meidän ihana neiti nälkäkurki kävi kaivamassa vaunujen tavarakorin perimmäisestä nurkasta oman välipalarasiansa, sai sen vielä jotenkin ihmeen kaupalla auki ja levitteli sitten täysjyvämuroja ja riisikakkuja ympäri eteistä. Ja tosiaan puoli tuntia ennen tätä oli tyttö kiskaissut ison lautasellisen puuroa. Iltapäivällä taas tyhjentelin astianpesukonetta kaikessa rauhassa, sitten avasin jääkaapin oven että hörppään törkeästi suoraan pullon suusta viimeiset Coca-colapisarat niin arvatkaa mitä meidän atleettinen tyttäremme teki! Se alkoi roikkumaan pakastimen yläreunasta ja päästi jalat irti maasta! Siinä se roikkui käsien varassa vaan ilmassa ja tuijotteli jääkaappiin! Huomenna se varmaan vetää leukoja sitä samaista pakastinta vasten.
                   Mitäs muuta me tänään ollaan tehty? No ei mitään kovin ihmeellistä, kaupassa piipahdettiin ja muuten ollaan lähinnä koitettu laittaa BRIO-palikoita oikeisiin reikiin, syöty tulista kanapastaa, ihmetelty eläimiä eläinkirjasta ja naurettu vedet silmissä Tiaran kiljaisuille ja ihanille sanoille joita se on oppinut. Tiara osaa siis nykyään kolme sanaa: Ankka (akka, kakka tai joskus harvoin myös ankka), Kake (kaukosäädin, useimmiten neiti lausuu sen huutamalla KA-KE) ja sitten se perinteinen Äiti (ääti, äti, äätä tai äiti). Mummua ja mammaa Tirriskä hokee myös usein ja luulen että osaa se nekin, mutta ne on molemmat niin helppoja että en tiedä laskenko niitä ihan samalla tavalla oikeiksi sanoiksi kuin noita muita. Tiara myös yksi päivä tässä toisteli kovasti "ääti, haipa" kun selitin että vaihdan vaippaa, mutta vaippa-sana ilmeisesti unohtui yhtä nopeasti kuin mitä neiti sen oppikin. Eipä tässä ole mihinkään kiire, oon ihan hirmuisen ylpeä meidän ihanasta pallerosta ja sen suloistakin suloisemmista sanoista!

Päivän asu:
Toppi - H&M
Shortsit - Vero Moda
Ohut  musta vyö - ZARA
Kengät - Kirppis

Äidin oma rakas murunen<3
"Osaan mä laittaa hienosti noi palikat tonne mut voi sinne laittaa maissinkin!"
"Khihhihihihihihi ihana isi ku se pöristää mua!"


Tässä vähän Tirriskän ilmeiden parhaimmistoa just ennen nukkumaanmenoa, sain vihdoinkin kiukkukuvan teille otettua kun väsyneelle neidille iski suuttumus kun ilkeä äiti ei antanut kameraa omaan käteen :DD!
Huomenna Otolla alkaa rankka viikko kun siitä tulee ainokainen herra meidän huushollissa VIIDEN naisen lisäksi. Mun äiti ja mun kaksi serkkua tulee meille huomenna, äiti ja pienempi 9v serkkuni viikoksi ja isompi serkkuni Riina tulee pariksi päiväksi shoppailureissulle. Luvassa on shoppailua, Linnanmäkeä, Korkeasaarta ja lauantaina me lähdetään Oton kanssa vähän ulkoilemaan pitkästä aikaa. Mä en tiedä kuinka paljon ehdin blogin puolella kirjoitella kun luvassa on varmaan aikamoista haipakkaa, mutta yritän kumminkin tulla päivittelemään mitä Tirriskä sanoo Lintsin hepparadasta ja ovatko Korkeasaaren leijonat pelottavia vai mahtavia! Facebookissa varmaan ehdin ainakin pistäytymään ja jakamaan parhaimmat palat! Ihanaa viikkoa teille kaikille ja mahtavaa elokuuta<3

PS: Ja nyt niiden kommenttien kimppuun -->

91 kommenttia:

  1. Tiara on ihana pikku hömppä :) <3

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus taas kerran!

    Jee kunnon Jumppa-Tiara! Tuleekohan siitä joku urheilija? :D

    Ja mun mielestä on tosi hyvin että ton ikänen osaa jo noin paljon sanoja! Esim. mun poikaystävän veljenpojalla kesti paljon kauemmin oppia puhetta. Sehän on nyt niin kauheen yksilöllistä kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia<3

      Tiara on kyllä meidän pieni jumppahirmu ja asiaakin tulee niin kauheesti! Ja onhan se ihan yksilöllistä silleen että kuinka äkkiä se puhe tulee, mut parissa vuodessa ne erot kyllä tasottuu :)

      Poista
  3. Hei ihanat noi sun hiukset ! En oo käyny bloggerissa muutamaan kuukauteen en tiedä miten uudet noi on :D Hahah. Mutta hyvä että teille kuuluu hyvää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho nyt kun luin tarkemmin niin sullahan onkin kipuja :( toivottavasti ne lähtee! (katoin vaan hätiköidysti kuvat eilen)

      Poista
    2. Voi kiitoksia paljon<3 Ja on nää pari kuukautta ollut nää hiukset nyt, mut tykkään kyl itekkin :)! Kivut onneksi ei kestäny kun sen yhden päivän, mihin oon tottunutkin, onhan ne pyllystä mut sellasta se vaan on :/

      Poista
  4. Tosi ihania kuvia Tiarasta! Noista sun ja Tiaran yhteiskuvista huomaa heti, et rakastat Tiaraa valtavasti ja oot onnellinen sen kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kauniisti sanottu, kiitoksia ihan hirmuisen paljon :)!!

      Poista
  5. Mitä kipulääkkeitä sulla on määrätty menkkoihin? Ei tollanen kipu oo normaalia.. Joko Tiaralta tulee ruotsinkielisiä sanoja :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kommentti sai mut kyllä nauramaan :D

      Poista
    2. Oon kyllä miettiny samaa ku toi Ano: mitä kipulääkkeitä sul on menkkoihin?? Koska selvästikään ne ei tehoa niinku pitäis, jos sulle jtn vahvempaa on reseptillä määrätty. Kannattaa hakee lääkäristä apua tohon, koska mun mielestä ainakaan ei menkkakipujen kuuluis tollee määrätä elämästä joka kuukaus. Mulle reseptilääkkeistä Miranax on toiminu tosi hyvin :)

      Poista
    3. Mulle laitettii kierukka synnytyksen jälkee, eipä vaivaa enää kuukautiset tai kivut :)

      Poista
    4. Oon ensimmäinen anonyymi, miten niin nauramaan :D? Mä olen käsittänyt, että Otto on suomenruotsalainen.

      Poista
    5. Oon kakskielinen, en suomenruotsalainen.

      Poista
    6. Tiaralle opetatte kuitenki varmaan ruotsia pienestä pitäen :)?ainaki mä oletan näin lähes automaattisesti,enemmänki outoa jos ette puhuis sille ruotsia.

      Poista
    7. No jos totta puhutaan ni se on outoa että oletat "lähes automaattisesti" yhtään mitään asioista asioista jotka ei sua edes koske.

      Kyllä mä neidille ruotsia aion opettaa, heti suomen jälkeen.

      Poista
    8. Oho, tuli kaks "asioista". :D Ei auta.

      Poista
    9. Vaan mun mielipide,ei hernettä vetää nenään :).tunnen paljon kaksikielisiä ja kaikki ovat opettaneet ruotsin myös lapselle,että siksi oletin.se nyt vaan on tieteellisesti todistettua,että molemmat kielet kannattaa opettaa samaan aikaan.mikään pakko ei tietenkään ole ;)

      Poista
    10. Tieteellinen todiste on vähän suhteellinen käsitys siinä mielessä että löytyy myös artikkeleita jotka todistavat juuri toisinpäin. Ja kuten sanoin, kyllä mä sen ruotsin opetan, heti suomen jälkeen.

      Sitäpaitsi, kyllä mä mielummin katon että neiti osaa suomea kunnolla niin "ei hernettä vetää nenään" tarvitse.

      P.S. Mä lopetan tän keskustelun nyt tähän, ennenku mulle tulee noottia siitä että oon ilkee ihminen. :D

      Poista
    11. Siis miks sulle on otto opetettu ruotsia pienestä asti jos et oo suomenruotsalainen tai siis miks oot kakskielinen :D en tajuu .. mut hieno hommahan se on!!

      Poista
    12. Me asuttii ruotsissa pari vuotta ku olin skidi, poimittiin se kieli sieltä broidin kaa.

      Poista
    13. Tähän väliin pitää sanoa, että suomenruotsalaiset on niitä kenen kotona puhutaan ainoastaan ruotsia, ja jotka ei osaa suomea ennen ku sitä koulussa opetetaan.

      Suomenruotsalainen ja kaksikielinen ei ole sama asia!

      Poista
    14. Täh? Mä en sitten kai ole suomenruotsalainen, kun osasin suomea jo ennen kun koulussa opetettiin... :D Kotikielenä meillä on aina ollut ruotsi, mutta paljoa muita ruotsinkielisiä ei meidän asuin alueella asunut. Nopeasti sitä oppi ihan pienestä suomenkin leikkikavereilta. Koulun olen käynyt ruotsiksi kuitenkin, samoin opiskellut ruotsiksi. Ihan suomenruotalaisena olen itseäni aina pitänyt, hyvästä suomenkielen taidosta huolimatta....

      Poista
    15. Hui mikä pitkä ketju vastauksia! :D

      Siis mulle on määrätty vaikka mitä lääkkeitä jotka kyllä auttaa siihen kipuun, mut mulle tulee niistä sivuvaikutuksina pahoinvointia ja ylävatsakipua nii mieluummin oon pelkällä burana-panadol -linjalla :( Ja mulla on ollu ihan pienestä asti tää sama homma ja se vaan valitettavasti on mulle ihan normaalia :/

      Poista
    16. Anonyymi, tarkoitin että suomenruotsalaiset ei yleensä opi suomea ennen kuin sitä koulussa opetetaan, juuri siksi että kotikielenä on pelkkä ruotsi. toki sitä voi itse oppia kuten sä näköjään :) mun pointti oli lähinnä toi että suomenruotsalainen ja kaksikielinen on eri asioita :D

      Poista
    17. No sivuvaikutukset ei oo kivoja :( Mut yritähän pärjäillä Iina! :)

      xoxo Janna

      Poista
    18. Tosi harmi et sulle tulee sivuvaikutuksia :( Mut yritähän pärjäillä, Iina! :)

      xoxo Janna

      Poista
  6. Hahaaa mulla iski silmään tuo maissi mitä tiara oli laittamassa tuohon laatikkoon ku ittelläni oli samanlainen ku olin pieni :DDD Huhhuh jopas oli huomio tämäkin :D Ihana kiukkutiara aiii että :) Sinä se vaan osaat olla aina niin kaunis :)

    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah aijaa :DD! Noi on hauskoja noi leikkiruuat! :D
      Ja voi kiitoksia paljon ihana<3

      Poista
  7. Hajshahahahhaahahha toi kiukku tiara :D:D:D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaha se on niin surkeen näkönen kun sillä on paha mieli :( :DD

      Poista
  8. Kannattaa harkita jotain toista ehkäisyä, koska tollasista kipuja ei tarvitse kestää !:) Mulla oli ennen pillerit ja ihan hel-ve-tin-moiset kivut. Nyt hormoonikierukka (ei menkkoja, ei kipuja) :) En ole synnyttänyt ja laittoivat mukisematta. Luin esitteestä, että hormonikierukkaa käytetään juuri runsaiden ja kivuliaiden kuukautisten hoitoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä mul sama ..synnytyksen jälk.laitettiin kierukka ja oon ollu tosi tyytyväinen ja mikä ihaninta menkoist ei tietoakaan

      Poista
    2. Mä en voi käyttää hormonaalista ehkäisyä koska mulla on kohonnu riski saada veritulppia :/

      Poista
  9. voii miten ihania nuo sun ja Tiaran kuvat!♥ ootte te vaan niin ihania :-) mut mä en kestä, voi miten raasu tuo kiukuttelukuva :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitoksia kovasti<3 :) Ja Tiara on kyllä niin rassukka aina jos se on kiukkunen, sillä alahuuli väpättää ja se on niin surkeen kuulonen :DD

      Poista
  10. ihania kuvia <3 voisko olla aurinkoisempi vauva (paitsi tossa yhdessä kuvassa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitoksia paljon<3 Tiara on kyllä tosi aurinkoinen, tota kiukkukuvaakin metsästin pari kuukautta kun ei siitä saanu kiukkukuvia otettua kun ei se ollu pahalla tuulella :DD

      Poista
  11. ihania kuvia tiarasta! ♥

    http://whenthatfalls.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ei kuulosta yhtään kivalta noi sun kivut :-( mulla oli ennen myös tosi pahoja kipuja ja en voinu juurikaan liikkua kun heti tuli kramppeja ja piti vaan olla kippuralla jonkun aikaa että meni ohi.. vaihdoin sitten e-pillereitten merkkiä niin nyt ei oo enää kipuja ja syön kaksi tai kolme liuskaa putkeen niin ei menkatkaan niin usein häiritse :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin niin haluaisin kyetä tekemään tolleen et söisin vaan pillereitä monta levyä putkeen mut mä en voi käyttää hormonaalista ehkäisyä mun kohonneen veritulppariskin takia :/

      Poista
  13. Mulla ois sulle semmonen postaustoive, että eikös sun äitisikin voisi tehdä yhden postauksen niinku Ottokin (jos tahtoo :D ). Jostain tietystä aiheesta, esim. mitä mieltä se on siitä että sulla on nuorena lapsi (: kertoisi esim. siitä että mitä hän ajatteli ensimmäisenä kun sai tietää että olet raskaana jne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aivan loistava postaus idea! minuakin kiinnostaisi nähdä iinan äidin tekemä postaus: ) voi ei tuota kiukku tiara kuvaa ! :D mutta kaikillahan on kiukku päiviä

      Poista
    2. HIhi koko suku tekemään postauksia ;D ei vaaan kyllä mustakin toi oli hyvä idea! :)

      Poista
    3. Mustakin toi on mukava idea ja toivon että äiti sellaisen tekee mut valitettavasti sitä joutuu odottamaan nyt pari kuukautta kun mun hömppä äiti juuri unohti sen läppärin meille ja tulee vasta syyskuun puolivälissä takas :((!

      Poista
    4. miten se pärjää ilman konetta :D

      Poista
  14. Mistä tää blogin nimi tulee?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LMFAO:n biisistä I am not a whore jonka sanoituksessa on kohta "But I'm a human not a sandwich" :)

      Poista
  15. meillä tuo leukojen vetäminen on jokapäivästä alkoi 8kk iässä ja jatkuu edelleen nyt 1,5v:D
    uskomatonta kyllä että noin pienellä on tuollaiset voimat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh se on kyllä tosiaan uskomatonta miten niillä onkin niin paljon voimaa :D!

      Poista
  16. En tiesä syötkö e-pillereitä, mutta mulla ne auttaa menkkoihin. Itelläni mercilonia, joka taitaa olla halvinta:) Tai sitten vaan vahvoja kipulääkkeitä! Ootko miettinyt, että sulla saattaa olla myös se menkkoihin liittyvä sairaus ( joku entometroosi?), joka just aiheuttaa kovia menkkakipuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite söin ennen Merciloneja, juuri vaihdoin toiseen merkkiin (Gestinyl) ja on 8e halvempaa kuin Mercilon :D

      Poista
    2. Aika lähelle meni sairauden nimi, eli siis endometrioosi. Jos semmosta epäilee niin äkkiä tutkimuksiin ennen kun tauti kerkeää tekemään kovin pahoja tuhoja. Jos sellanen sitte on nii lääkityksenhän siihen saa jollei ole jo kovin pitkällä, silloin saattaa tarvita jo isompia operaatioita ja Tiara ei ehkä koskaan voi saada sisaruksia. Eli siis Iina jos netistä lueskelet oireita ja epäilet että voisi osua sun kohalle niin käy ihmeessä lääkärissä.

      Poista
    3. Multa on kyllä tutkittu kaikki ja ei ole endometrioosia, mä oon kärsinyt noista 1-2 päivän kamalista menkkakivuista siitä asti kun menkat mulla alkoi ja ne ei tuu koskaan muuttumaan siitä miksikään :( Ja hormonaalista ehkäsyä mä en voi käyttää koska mulla on kohonnut veritulppariski, mulla ei vaan ole vaihtoehtoja; pakko kärsiä :(

      Poista
  17. pitää nyt varmistaa et ootko saanu vastauksen spostiin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APUA! Sähköposti, mä oon ollut aivan ulapalla kaikesta koko viikon kun täällä on ollu sellanen hullunmylly käynnissä, meenkin heti tarkistamaan!

      Poista
  18. haluun kans tommose pienen pallon ;) Tiara on niin söpö,vaik oonki -95 nii mun mielestä se ei oo mikää ongelma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei toki mikää ongelma.. entäs koulu??

      Poista
    2. Nii, ja entäs kun se lapsi ei oo enää mikään pieni pallo, vaan joku viisvuotias joka säntäilee joka paikkaan.

      Poista
    3. no en tarkottanu tota niin etten tietäis et lapset kasvaa,tykkään kyllä kaikenikäsistä lapsista tosi paljon oon hoitanu tosi paljo lapsia ja ollu serkkujen kans joka kesä monta viikkoa

      Poista
    4. ja en oo tällä hetkellä koulus,eiköhän se oo ihan mun oma asia

      Poista
    5. nii eikä vauvakaa mitenkää helppo pieni söpö pallo oo -.- muista nyt kuitenki ne paskavaipat, unettomat yöt, jne!

      Poista
    6. Voi apua oikeesti, miten tollasestakin söpöstä kommentista on joku saanut tälläsen väännön aikaiseksi? Ei se että vauvakuumeilee tarkoita sitä että ois heti ryhtymässä toimiin sen saavuttamiseksi :D kyllä mullakin oli vauvakuume siitä asti kun olin varmaan 7v mut odottelin silti ihan kiltisti :D

      Poista
  19. Oli vaan pakko sanoa, että on niin kiva lukea ja katsoa kuvia kun kaikista huokuu teidän rakkaus Tiaraa kohtaan. Hänellä on varmasti hyvät vanhemmat.
    Hyvää jatkoa teille! :)

    H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä mielettömän ihana kommentti, kiitos ihan hirmuisesti<3 :) Hyvää jatkoa myös sinulle!

      Poista
  20. Millä muokkaus ohjelmalla teet sun kuvat, ku laitat niitä tollain yhteen kasaan paljon, eikä enää sillain allekkain ku ennen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pixlr.com/express ! Ihan mahtava ohjelma, todella helppo tehdä kollaaseja :)

      Poista
  21. Ihanan keskittyny ilme Tiaralla tossa yhessä kuvassa, ku leikkii noilla brio-palikoilla :D Ja voi että ku lueskelin tänää sun vanhempia postauksia mm. raskausajalta ja siitä ku Tiara oli ihan pieni. Tuli jotenki sellanen ihana fiilis, että tollasta perhe-elämää mäki haluun joku päivä kokee ! Oon lukenu sun aijemmat postaukset monta kertaa mut aina vaa tulee sellai kiva fiilis, vaikutatte nii ihana onnellisilta (:

    Sieltä vanhemmista postauksista bongasin myös sen sellassen teidän tekemän masusta maailmaan -kirjan (jota en ollu aijemmin huomannu, vaikka monta kertaa tosiaa lueskeltu on :o) ja hih vitsi se oli jotenki niin ihana ! siistii, että teitte tollassen tosi rakkautta huokuvan kirjan Tiaralle luettavaks (:

    Ei ihan liittyny tähän postaukseen tää mun kommentti ja aika pitkäki tästä tuli, mutta toivottavasti ei haittaa (: Ootte varmasti ihan huippu vanhempia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä ihana ihana kommentti! Kiitoksia hirmuisesti<3 Kyllä me ollaan onnellisia, en ois koskaan uskonu että näin onnellinen voi olla mut kyllä se vain on mahdollista :)!

      Mustakin se kirja on kiva ja teen parhaillani just toista kirjaa neidin ensimmäisestä vuodesta, siitä tosin taitaa tulla tuhat sivua pitkä vähintään kun on niin hirveesti kuvia ja kerrottavaa :D!

      Mä toivon sulle kaikkea hyvää ja paljon onnea elämässä, oot ihana :)!

      Poista
  22. Taisin nähä teidät just tiistaina (?) Kolumbuksessa :D Tuo teidän tytär on kyllä niin suloinen, että sitä ei voi olla tunnistamatta tän blogin selailun jälkeen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihanasti sanottu! Mut oisit hei tullut moikkaamaan :DD! Musta on aina kiva tavata lukijoita ihan henkilökohtaisesti :)!

      Poista
    2. Olin töissä :D Tai oon siin metroo vastapäätä mansikkakojulla töissä nii en sitte viittiny ruveta huutelee perää :)
      Ois kyllä tehny mieli kysyä, että saako Tiaralle tarjota mansikan maistiaiseks :D

      Poista
  23. Teidät bongattu Linnanmäellä! T. Blogin lukija linti"täti". Hymyilit niin ystävällisesti vielä, kiitos! :) Tollasia asiakkaita jos ois edes muutama niin ois meidänki mukavampi tehdä töitä. Mukavaa kesän jatkoa teidän koko pikku perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos itsellesi, on mukavaa käydä Lintsillä ja olla ystävällinen kun on mukavia työntekijöitä :)! Ja miten hyvä mieli mulle tulikaan sun kommentista! Mukavaa kesänjatkoa tai syksynalkua (mikä nyt onkaan :D) sullekin :)!!

      Poista
  24. ihana tuo sun valkonen paita nois kuvis! mistä oot sen löytäny=)? ja todella kaunis oot!

    VastaaPoista
  25. ihana toi sun asu!! :) noista kuvista missä ootte Tiaran kanssa, oikein huokuu rakkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos tosi paljon<3 Tiara on kyllä ihana pieni pakkaus nii ei sitä voi olla rakastamatta maailman eniten<3 :) Terkkuja Limpullekin<3

      Poista
  26. Eks te oo enää Deryan kaa kavereita? sori et kysyn näin henkilökohtasii, mut aina voi yrittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah tää on vanha juttu :D Ei olla!

      Poista
    2. Aijjaa, kiva kun kuitenkin vastasit! Oot ihana äiti :)

      Poista
  27. Blogista tullut ihan pas*a. Et postaa enää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vaa kokoajan aattelen että tossa lukee "Blogista on tullut ihan PASTA" :DDDDDDDDDD mut siis joo, no jos vaikka vaivautuisit lukemaan noita tekstejä ennen kuin tulet haukkumaan niin tietäisit mistä viikon mittainen postaustauko johtuu :)

      Poista
    2. hahah .. "et postaa enää" kiva ku joku ano tulee iinalle kertoon ettei se enää postaa.. haloo kai nyt voi olla välillä pieniä taukoja ettei ehdi postata ? ei tää blogi oo iinan elämä!

      Poista
    3. Blogista on tullut pasta! Pasta on hyvää...tulee oikein nälkä :)

      Poista
  28. ootte niin ihana <3

    VastaaPoista
  29. En tiedä teetkö tageja/haasteita, mutta jos teet, minulla on blogissani sinulle "No mirror- makeup challenge" :)
    http://goincrazyh.blogspot.fi/2012/08/no-mirror-makeup-challenge.html

    VastaaPoista
  30. Mulla olis yks haaste ehdotus.. :)

    Keksi jokaisella aakkosten kirjaimella joku sillä kirjaimella alkava juttu joka liittyy itseesi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥