sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Moikkeliskoikkelis

Upea otsikko, eikö! Mutta joo, ajattelin tulla kertoilemaan teille vähän meidänkin kuulumisia tältä viikolta kun postausaiheet on käsitelleet lähinnä sisustusta ja Tirriskän yöunia. Meillä on ollut aika löysäilyviikko, mitään kovin ihmeellistä ei olla uuden järjestyksen lisäksi saatu aikaiseksi mutta eipä se mitään, joskus on ihan mukava vain olla kotosallakin. Neidin kummitäti Nona oli meillä torstaina kylässä ja meillä oli tarkoituksena lähteä ulos, mutta sitten tulikin kauhea sade ja tuuli ja möllötettiin vain sisällä juomassa kuumaa kahvia. Perjantaina Oton kaveri tuli meille ja pojat pisti lanit pystyyn, itse nuokuin sohvalla Tiaran mentyä nukkumaan ja yritin mm. katsoa leffaa ja lukea lehteä mutta jotenkin ei kiinnostus riittänyt ja nukahdin jo ennen yhtätoista. 
        Jotenkin noi surkeat ilmat masentaa mua niin paljon että en oikein edes jaksa suunnitella mitään erityistä ulkoilutekemistä kuten rantareissua tai piknikiä kun tuntuu että aina on harmaat pilvet ja orastava sade pilaamassa ne. Mutta toivotaan nyt että tälle kesälle saataisiin vielä edes muutama lämmin ja aurinkoinen  päivä niin saataisiin toteutettua lintsireissu ja korkeasaarireissu sitten kun mun äiti ja mun serkku tulee meille kyläilemään parin viikon päästä. Sitä ennen ajattelin vihdoin kipaista kaupasta hakemassa ne sormivärit ja päästää Tiaran luovuuden valloilleen niin saa kivaa tekemistä sadepäiviksi! Tiara tosin onneksi osaa itsekin viihdyttää itseään, täm hetken hittejä on oman peilissä näkyvän nassun pussailu, kirjojen ja dvd:en vetäminen hyllyistä alas lattialle sekä kaikkien mahdollisten laatikoiden, laukkujen ja kaappien tutkiminen. Mutta nyt vähän kuvia viime viikolta!
          "Ihana minä peilissä!"                                        "Oon niin kaunis!"                       "Pakko pussata mua ku oon nii söpö!"
 
Kummitäti ja  Duckfacetytsy XD<3
Tirriskän asuja viikolta:
Farkkuhaalarit - Kirppislöytö
Mekko ja leggingsit - H&M

Äidin oma rakas kulta <3
 Mun päivänasua perjantailta:
Valkoinen toppi ja leopardihame - H&M
Farkkuliivi - ONLY:n farkkutakista itse tuunattu
Mustat teräväkärkiset ballerinat - Kirppislöytö
Aurinkolasit - Glitter
Äsken tapahtui maailman kahdeksas ihme! Mun oma rakas läppäri, joka on ollut "rikki" siitä asti kun Tiara oli kuukauden ikäinen, käynnistyi yhtäkkiä (vaikkei siis ole käynnistynyt koko sen kahdeksan kuukauden aikana kun ollaan kokeiltu vaikka ja mitä) kun Otto kokeili ja se toimii taas! Koko tämän ajan meillä on ollut käytössä vain kaksi konetta, toinen joka on Oton ja toinen joka on ikivanha kakka jolla ei pysty tekemään oikein muuta kunnolla kuin selaamaan nettiä, ja siksi mun postaustahtikin on ollut paljon surkeampi kuin blogin alkuaikoina. Enhän mä olisi voinut varata Oton konetta itselleni aina kun huvittaa vaan  meidän on aina pitänyt sopia erikseen että kumpi saa olla koneella. Mutta nyt se ongelma on poistunut vihdoin ja voin tehdä postauksia tasan niin usein kun itse vain haluan ja ehdin! Mä oon ikionnellinen, koneella on mm. kaikki kuvat Tiaran ensimmäisiltä viikoilta joita en ollut ehtinyt siirtää ulkoiselle kovalevylle ennen kuin kone poksahti, mutta nyt saan nekin kaikki vihdoin talteen!

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille, toivottavasti teillä kaikilla on vähintään yhtä hyvä fiilis kun mulla nyt! Sellainen juttu tuli muuten mieleen, itseasiassa jo Tiaran yöunipostausta kirjoittaessani, että olisiko teillä postaustoiveita? Mä en ole tosi pitkään aikaan toteuttanut mitään postaustoiveita, viimeksi silloin kun blogi täytti 1 vuotta toukokuussa joten nyt teillä on mahdollisuus toivoa mitä vain haluatte, tietysti hyvän maun rajoissa, joten postaustoiveita tulemaan kiitos!

93 kommenttia:

  1. Ihana Tiara ja nätti Iina! <3 :) Ja joku video ois tosi kiva!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)!<3 Ja videopostaus oiskin hauska tehdä kun ei oo pitkään aikaan tullu tehtyy!

      Poista
  2. Joo video ja synnytyskertomus ois myös kiva. Vai ootsä jo tehny? Haluutko laittaa linkin? :) Jaaa hmmm.. Et sä mitään postaustoiveita tarvi, nää arkipostaukset on kaikista parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videon voisin tehdä juu! Ja voi kiitos miten kivasti sanottu :)! Synnytyskertomuksen oon tehnyt jo ja se löytyy tästä: http://couturecouturee.blogspot.fi/2011/09/synnytyskertomus.html :)

      Poista
  3. videopostaukset on aina tosi kivoja :-) ja haha se Oton tekemä postaus oli tosi huippu!! et jos Otto suostuis jossain vaiheessa väsäämään taas postauksen, niin se ois aika jees :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videota on tulossa ja niin on myös Oton tekemä postaus, se oli itseasiassa toinen niistä mun yllätyksistä joista aiemmin mainitsin, mut toista en paljasta viel ;D

      Poista
  4. VIDEOITA VIDEOITA JA VIELÄ KERRAN VIDEOITA ;) voisitko toteuttaa sen, mitä kaavailit jo keväällä et tekisit suunnillee parin viikon välein videohöpöttelypostauksia <3 olis superkiva! ei mulla muuta, hehehe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoita voisin kyllä alkaa tekemään ahkerammin, niiden tekemiseen on vaan aina niin iso kynnys jotenkin, paljon isompi kun normipostausten mut sit ku saa tehtyy nii on aina hyvä fiilis :D Mut joo lupaan tehdä useemmin (taas kerran) :D!

      Poista
  5. Voi että tuo peili-kollaasi! Hymy nousi kasvoille! <3 IHANA TIARA <3

    VastaaPoista
  6. Oo hienoa, että kone toimii ja kiva, jos voit postata vielä(kin) useammin. Nää postaukset piristää aina.

    Ehdotuksia:

    - Oton postaus
    - Kysymyspostaus sulle ja Otolle
    - Tulevaisuuden näkymät
    - Äitiyspakkaus (miten paljon olette käyttäneet tavaroita, vaatteita)
    - Vartalo (käytätkö vielä itseruskettavia, miten palautunut, raskausarvet yms.)
    - Päivämme (kuvailet koko päivän)
    - Kuvaat juttuja, joita pyydetään (esim. lamppu, nii kuvaat sen)
    - Ulkoilupostaus (alusta loppuun)


    Videopostaukset on plussaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et mun höpöttelyt piristää! Kiitos<3 Ja iso kiitos myös useasta postausideasta, ihan loistavia! Mä alan toteuttelemaan noita tässä tasaisin väliajoin ja videoita myös :)

      Poista
  7. Postaustoiveena, että Otto kertoisi miltä isyys tuntuu ja miten on muuttanut häntä ihmisenä. Kun sä olet jo kertonut miltä äitiys tuntuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo hyvä idea!! kannatetaan!!

      Poista
    2. Mäkin kannatan, toivottavasti Ottoki ;D

      Poista
    3. oiski täs lukenu "otto kertoisi miltä äitiys tuntuu ... " :DDDD

      Poista
    4. Sit en ois enää kestäny :"DD

      Poista
  8. Ai et muka huomaa miten toi It's all about avan kirjottaja matkii sua, käyppä kattomassa sen "uutta ulkoasua" sehän on täysin sulta kopioitu :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööööö Iinallahan on väriteema harmaa ja Emilialla pinkki? Lisäksi kaikki gadgetit ovat aivan erilaisia? Joo bannerit on samantyyliset, mut sielläkin on tätä puitu. Hankkikaa anot elämä terveisin anonyymi itsekkin

      Poista
    2. Ei se oo mitää semosta sanonu et ei huomais. Tää vaa on AIKA paljon suositumpi blogi ku sen jonku Emilian. Se vaa kertoo: Ava söi tätä ja tätä ainiin tätäkin se söi. Huomasin samalla ku luin sen blogin kommentteja että joku oli kommentoinut että Avalla ja Tiaralla on AIKA paljon samanlaisia tavaroita. Muka väittää että empä oo ees lukenu. Muuten vaa Ava on kuin ilmetty Tiara...

      Poista
    3. Mä jätin suurimman osan tähän aiheeseen liittyvistä kommenteista julkaisematta koska ne oli niin ala-arvoisia Emiliaa kohtaan. Musta on upeaa että te puolustatte mua, mutta toisiakaan ei saa loukata, ainakaan mun blogissa!

      Mä tiedostan sen itsekin että Emilian uusi banneri on aika samantyylinen kuin mun oma jonka viikko sitten julkaisin koska yhdennäköisyys on todella huomattavaa. Kyllähän se ehkä näin YLEISESTI tuntuu vähän hassulta että ensin teet itse jotain ja heti sen jälkeen toinen tekee perässä (tarkoituksella tai ei), mutta en mä sitä ainakaan loukkauksena ota missään nimessä. Mä toivon että tämän aiheen nyt voisi antaa vain olla koska mä mielellään pitäisin ainakin oman blogini täysin draamavapaana vyöhykkeenä. Kiitos.

      Poista
    4. oot iina tosi fiksu kun jätit joitain loukkaavia kommentteja julkasematta! ja jos matkii niin antakaa anot olla .. ei sen pitäis teidän elämään vaikuttaa! iina oot ihana<3

      Poista
    5. Iina oot ihana ja fiksu! <3 oot mun sankari :D

      Poista
    6. Kiitoksia anonyymi oot itse ihana<3 Ja voi Pinni SÄ OOT mun sankari, sä valat muhun uskoa sun blogillasi, että parturi-kampaajan ammatti ja pienen lapsen äitinä oleminen on hyvä yhdistelmä ja siitä mäkin haaveilen!<3 :D

      Poista
  9. Tukkas näyttää suuperhyvält!! Ja toi banneri on awesome :)

    VastaaPoista
  10. se päiväni videolla uudestaan !! :)

    VastaaPoista
  11. joku oli sanonu tosta it´s all about ava blogin kirjottajasta et se matkii sua.. ensi ajattelin itekki et varmaan vaan sattumaa mut nyt ku näin sen uuden bannerin.... muistuttaa kyllä aika paljon sun blogin banneria! kummallakohan se oli ensin?

    VastaaPoista
  12. voisitko ottaa asukuvia ilman noita iänikuisia arskojas, ne pilaa kaikki kuvat, me tiietään et tykkäät niistä se on ok. mut pliiis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina otan asukuvat ku oon menossa jonnekki/tulossa jostain koska sillon on asusteetkin mukana (kengät ym) joten sillon mulla on yleensä arskatki jo pääl, mut jos ne häiritsee noin kovasti nii voin toki yrittää muistaa ottaa ne pois :DDD

      Poista
  13. aiijj etttä ooot nätti nois kuvas, ja tietty Tiaraki ! (=
    Voisiks tehää sellassee postaukse niiku mis leikkipuistois käytte, ja niiku jos käytte ulkoilees ni missä ja silleen :D tajusiks ? xD oon hyvä selittäään:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)<3 Mä en hirveen tarkasti halua kertoa täällä blogissa et missä me liikutaan ym mutta voin mä jotain suht ympäripyöreetä koittaa väsäillä, hauska idea kyllä :)!

      Poista
  14. Kaikki sun postaukset on ihan tajuttoman kivoja! Kannatan myöskin, että Otto tekis postauksen :) JA videoooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, ihanaa että tykkäät :)! Ja mäkin kannatan oton tekemää postausta, toivottavasti myös herra itse ;DD

      Poista
  15. en muista oonko joskus jo ehdottanutkin tätä mutta ajatusleikkinä ois hauska semmoi postaus että mitä sinä ja otto oletettavasti tekisitte nyt, jos tiaraa ei olisi vielä maailmaan putkahtanutkaan! ja molempien näkökulma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tollanen ja sitte videoita olis kiva saada mahd pian mis vaikka ottoki olis jne.:p

      Poista
    2. Hei joo toi on hyvä idea, nyt pistän sen ylös! :) Toivottavasti Ottoki suostuu :)! Ja videoita tulee!

      Poista
  16. Ihana tuo peilin pussaaminen :D ! Mä odotan innolla postausta missä alatte vääntämään tirriskän huonetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo meidän "terveen itsetunnon omaava" ihana pikkupallero XD<33 Ja mäki oottelen et pääsen sisustamaan sitä!!

      Poista
  17. Tai hei! Kerta siinä todellisen huoneen esittelyyn menee luultavasti aikaa, niin teeppä sellainen postaus missä suunnittelet sitä huonetta etukäteen? :) Vähän haaveilua jne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei se on se lastenhuonepostaus tulossa mut ku mulla on niin surkea tää muistiparka et se majailee edelleen tuolla luonnoksissa! Mutta semmoisen julkaisen sitten pian :)!!

      Poista
  18. Moi! Seuraan sun blogia Bloglovinin kautta ja säikähdin, että mites meidän T:stä on kuvakollaasi siellä, mutta sehän olikin ihana Tirriskä! :) Meillä on siis vajaa 2 kk Tiaraa nuorempi tyty ja on kiva seurailla sen ikätoverin touhuja täältä. Oon lukenut tätä sun blogia aika alusta saakka, tykkään, kun sulla on niin mutkaton ja positiivinen tyyli kirjoittaa. Ootte ihan huippuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hauskaa et teidänkin tytsy tykkää peilistä ja sen nimi alkaa T:llä :D! Kiitoksia ihanasta kommentista ja siitä että piristit mun päivääni ihan hirmuisen paljon! Ihanaa kesää teidän perheelle ja terkkuja Tirriskältä teidän tytsylle :)!

      Poista
  19. Muaki masentaa noi säät kauheena :( Pitäis mennä pihasta mansikoita poimimaan mut ku sataa aina about minuutin välein sellasina ryöppyinä nii eihä sinne uskalla mennä!!

    Ja nauroin sikana tos ekassa kuvassa tolle Tiaran naamanpuolikkaalle tuolla peilissä ku se on jotenkin niin hassun näkönen! :D Ja oot taas niin upeena että, tosi ihana asukin :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, tulis ees pari helteistä päivää niin noita sateita jaksaisi taas vähän paremmin :(!

      Kiitos ihan hirmuisesti<3 Ja Tirriskä lähettää hassuja ilmeitä ja terkkuja!

      Poista
  20. ois mielenkiintoista jos kertoisit haasteista mitä koet nyt kun oot äiti.

    VastaaPoista
  21. Päivänostokset eli kuvaat kaikki ruoat/jutut, jotka ostitte ja perustelet, miks ostitte just ne, yksitellen. :D Ja ei missään nimessä saa tarkotuksella postauksen takia ostaa jotain vaan normaali kauppareissulta, ku tuut kotiin saatki inspiksen tehä tän tai vaik otto tulee kaupast, nii sit yllätät sen ja kuvaat ne sen ostokset :---D
    vois olla mielenkiintoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa aika hauska idea! :D Pitää jutella tästä Oton kanssa, kun mä en tiedä onko tää raha-asia, mut me ollaan ainakin sovittu et raha-asioista ei tääl hirveesti kerrottais :D Mut siis mä ainaki innostuin tästä nyt, kiitos ideasta!

      Poista
  22. Hei! Olisi kiva jos kertoisit Tiaran vaunuista. Miten ne ovat toimineet ja oletteko olleet tyytyväisiä? Oletteko vielä hankkineet niitä matkarattaita? Mitkä rattaat teillä on ollut mukana esim. Oulussa? Kiitos;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta, täytyypä toteuttaa sellainen! :)

      Poista
  23. komppaan edellistä anonyymiä, olis kiva saada sellane perusteellinen vauvantarvikepostaus, jollasta oot tuolla sivupalkissa jo lupaillu ajat sitte:) tyylii mitä hankitte/miksi/ tarpeellinen vai turhake :)
    ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun NIIIN on pitäny tehdä se jo kauan mutta enpä vielä oo saanut aikaiseksi, täytyy ottaa itteeni niskasta kiinni :D

      Poista
  24. lueskelin noit aikasempii postauksiii tänään ja sellanen vois postaus tosta tiaran kakskielisyydest, ku kirjotit siellä et otto puhuu välillä Tiaralle ruottia ? (= ja se o kiva ku hyväksyt näää kommentit tosi nopeesti, ku ooon enneki kommentoinu :D joten kiitos siitä (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitää puhuuks otto muka tiaralle ruotsia? :O

      Poista
    2. Mä voisin tehdä tilannekatsauksen joo tähän kaksikielisyysjuttuun :)!

      Poista
  25. Ihana ankkahuulikuva Tiarasta<3 :D Muaki toisaalta kiinnostais että mitkä on Oton syvemmät fiilikset nyt isyydestä! :) (mää kun en oo saanu kaitsua kirjottaa ees poikien vauvakirjaan mitää fiiliksiä :DD)

    Ja ehkä jotain tulevaisuudensuunnitelmia?! Tyyliin missä pyrittä olemaan esim viiden vuoden päästä, mitkä jutut hoidettuna tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah meidän duckface<3 :D Ja arvaa mitä, muaki kiinnostais noi Oton fiilikset ;D Toivottavasti se suostuis! Ja tulevaisuudensuunnitelmapostauskin ois kiva tehdä, vielä kun sais itelle selväksi että mitä sitä oikeen haluaa elämässä saada aikaiseksi ja missä ajassa :D Kiitos ideoista noi oli just kivoja<3 Ja terkkuja!

      Poista
  26. se päiväni videolla vois olla kiva (vaikka ootkin jo kerran tehny) ja sit ois mielenkiintoista jos laittaisit vaikka viikon ostokset ja paljon on kulunut rahaa jne. kaikki ruuat ym :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päiväni videolla mä voin tehdä, sitä oli hauska kuvailla! Toi viikon ostokset juttu on mun mielestä jo vähän too much information, mut päivän ostoksista voisin vaikka tehdäkin postauksen :)!

      Poista
  27. Eipä mulla mitään eriyistä toivetta ole, mutta kerron vaan että on mukavaa, kun postaat välillä muustakin kun kuulumisista tai tiarasta. kuten tosta sisustuksesta ja ruuasta esimerkiks :)

    VastaaPoista
  28. tä nyt ei liity tähän mut oon ymmärtäny et oton vanhemmat ei oo kuvioissa mukana mitenkään? ja sunkin vanhemmista vaan äiti.. niin eiks sua koskaan harmita et tiaralla on periaatteessa vaan yks isovanhemmista ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä saa sut ajattelemaan ettei se harmittais mua? Tottakai se harmittaa, mä kovin mielelläni ottaisin Tiaralle vaikka kymmenen mummoa ja pappaa elämään mutta niillä on mentävä mitä elämä antaa. Onneksi Tiaralla on mun äidin lisäksi ihania isotätejä ja -setiä ja maailman parhaat kummit niin on kumminkin paljon ihania ja luotettavia aikuisiakin ystäviä mukana Tiaran elämässä :)

      Poista
  29. ihana toi Tiaran duckface :DDD ja ois kiva jos tekisit niinku Neea ehdotti nii teidän tulevaisuuden suunnitelmista :) opiskelu,ammatit,mis haluatte asua,haluutteko lisää lapsia ja koska jnejne.. ja ois kiva jos siihen sais otonkin mielipiteet niin että ette lukis toistenne tekstejä :)! ois tosi mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo se on meidän pieni ankka<3 :D Ja joo toi tulevaisuudensuunnitelmapostaus olis kiva, varsinkin jos Otto suostuis tekemään kans oman versionsa ;D!

      Poista
  30. Äh, toi sun tyttäresi on niin suloinen, etten kestä <3 :)

    VastaaPoista
  31. hei jos teet videopostausta nii olisiko mitenkää mahdollista laittaa tekstit siihe? oon kuuro ja siksi tällainen pyyntö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vooi käy jotenki sääliksi :( ihana<3

      Poista
    2. Jos mä vain mitenkään osaan niin kyllä voisin laittaa :)!!

      Poista
  32. mietin et jossain vaiheessahan sanoit ettet tuu laittamaan tiarasta vaippakuvia ja nyt täälä ei melkein muuta ookkaa? :D

    VastaaPoista
  33. Tee postaus teidän päivästä ! :) Ihania kuvia susta ja Tiarasta <3

    VastaaPoista
  34. Mielipidepostauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä mä tykkään kovasti tehdä, mutta olisi kivaa jos ois joku tietty aihe josta kertoa oma mielipiteensä! saa ehdottaa jos haluat :)

      Poista
    2. Oon eri ano, mut ehdotan silti :) Hmm.. Miten ois esim. sateenkaariperheet? Et mitä mieltä oot jos lapsella on kaks samaa sukupuolta olevaa vanhempaa.

      Poista
  35. Oon laiska enkä lue kaikkia kommentteja vaikka ne varmasti aivan älykkäitä ovat, ehotan vaan mikä mun mielestä olis aika siisti postaus sulle tehä: semmone "aakkospostaus" jossa esittelet yhen esineen/asian/ilmiön/minkävaan elämästäs joka alkaa jokaisella kirjaimella aakkosista ja liität tietty aiheeseen soppelin kuvan siihe viereen. Voi vaan tulla melko pitkä homma mutta eihä sitä kerralla tarvis tehä :D Silleen nousee semmosia pikkuasioita esille mistä normaalisti et vaikka oo hoksannu kirjottaa vaikka aika kattava kirjottaja kyllä ootki. Ihanuus teijä neiti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii ihana idea! Meillä on Tirriskän vauvakirjassa noi aakkoset kanssa joten idea on mulle tuttu, voisinpa tehdäkin :) Kiitoksia paljon ideasta ja Tirriskä kiittää myös :)

      Poista
  36. Ootpa kaunis! Kiitos hurjasti harmaita päiviä piristävästä blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vain itsellesi ihanasta kommentista :)!

      Poista
  37. Tätä sun blogia on niin ihana lukee!
    En iha joka päivä tai viikkokaa muista täällä käydä, mutta ainaku eksyn tänne nii päivä piristyy kummasti! Olet aina niin hyväntuulinen ja kuvasi Tiarasta ja itsestäsi ovat ihania!
    Tsemppiä teijän ihanalle perheelle ja toivottavasti positiivisuutesi ei katoa! : )
    Oikeen lämmintä loppukessää ( vaikka tuntuu, että vettä vaan sattaa : < )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos paljon<3 Ihana että tykkäät ja maailman parasta kuulla et meidän löpinät piristää sun päiviä :) Niin ihana kommentti! Lämmintä kesää sinullekin ja toivotaan nyt että noi sateet vähän ees helpottas!

      Poista
  38. Ainiin tuli mieleen, en kyl muista minkä verran ootte puhunu täällä teidän hääsuunnitelmista mutta jos sellaisia on mielessä niin niistä ois kiva kuulla :) tyylii minkälaisen mekon haluaisit, esimerkkikuvia yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on hääpostaus jo tehtynä itseasiassa, siis hääunelmista! http://couturecouturee.blogspot.fi/2012/01/toivepostaus-mun-unelmahaat.html tuolla noin! Käy lukemassa sieltä :)

      Poista
    2. Hei tosi kiva! En nimittäin vissiin lukenut vielä tuolloin joten en tiennyt :)

      Poista

Kiitos kommentistasi♥