lauantai 27. lokakuuta 2012

Lauantailöpinää

Mulla on viimeiset pari päivää kulunut pakkaamisen merkeissä ja koti alkaakin näyttää jo jos ei tyhjältä niin ainakin huomattavasti tyhjemmältä. Olohuoneen pitkää seinää koristavat muuttolaatikoiden pinot ja tänään on tiedossa vielä Ikea-reissu vihdoinkin. Tirriskä heräsi tänään kello 5.36 ja itse valvoin pitkästä aikaa jopa kahteentoista tehden ostoslistaa reissua varten joten nyt on kyllä yöunet sitä luokkaa että ihan pelottaa mitä sieltä Ikeasta näillä silmillä tarttuu mukaan! Mutta ehkäpä me selvitään, jos vaikka Otto vähän toimisi järjen äänenä. 
       Mutta nyt kuitenkin ajattelin ensin esitellä teille kivan paketin sisältöä, jonka tällä viikolla sain Kappahlilta! Ihanasta mustasta laatikosta paljastui meikkipeili jollaista olen kaivannutkin, toiselta puolen suurentava jonka avulla voi iltaisin tutkia naamaa meikkien pesun jälkeen (hehkeää, tiedän, mutta en varmasti ole ainoa ;D)! Peilin lisäksi paketissa oli kaksi ihanaa vyötä, harmaa kapea perusvyö ja pirteän punainen kapea punosvyö joilla voin helposti asustaa talven neulevalikoimaa ja mahdollisesti korostaa kasvavaa pötsiäkin. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä laatikosta paljastui vielä maailman hienoin neulehuppu ihanan neutraalissa harmaassa värissä. Mä kaipasinkin juuri vaihtoehtoa mun iänikuiselle tupsupipo-valikoimalle joten huppu oli ihan mahtava lisä paketin sisältöön. Kiitos Kappahl!

Tirriskä on jäänyt viimeaikojen postauksissa ihan liian vähälle huomiolle ottaen huomioon miten paljon mulla olisi neidistä kerrottavaa! Tiara on jo useamman viikon ajan ottanut n. 5-8 askelta kerrallaan ilman tukea, mutta tällä viikolla kävely on sitten alkanut sujumaan ihan kunnolla ja askeliakin tulee aina niin monta peräkkäin ettei niitä kerkeä laskeskelemaan. Eli jihuu Tiara osaa kävellä! Neiti on myös oppinut sanomaan oman nimensä ja monta muutakin uutta sanaa ja selkeästi on huomattavissa se kuinka hurjan paljon tässäkin iässä lapsi ymmärtää jo puhetta. Jos kysyn Tiaralta että mennäänkö tekemään aamupalaa niin Tirppana lähtee oitis käpsimään kohti keittiötä ja sormella osoittelun jalon taidon hiffanneena Tiara osaa jo näyttää kirjoistakin monia asioita pyydettäessä.Neidillä on kasvanut tukka ihan hulluna ja pikkuinen takajeejeekin on jo havaittavissa! On kuvien räpsiminen jäänyt turhan vähälle viimeaikoina, mutta muutaman muistin sentään ottaa neidistä ulkoilemassa ihanan pinkissä haalarissaan! Kuvissa neidillä on vielä lenkkarit, ne on otettu juuri sinä päivänä kun viimein ostin tytsylle talvikengät, enkä hetkeäkään liian aikaisin kun seuraavana päivänä menikin jo pakkasen puolelle. Esittelen Tiaran talvikamppeita varmaan sitten ihan omassa postauksessaan myöhemmin, mutta tässäpä näitä kuvia nyt:

Mä lähden nyt suihkuun että kerkeän Ikeaan ja pidän sormet ristissä että löydetään kaikkea kivaa ja lihapullat maistuu yhtä hyvälle kuin aina! Mahtavaa lauantaita ja koko viikonloppua teille kaikille!

PS: Jättisuuret kiitokset vielä teille kaikille edellisen postauksen onnittelukommenteista, olette maailman parhaita! Mä en millään olisi ehtinyt noihin melkein kahteensataan kommenttiin vastata vaikka olisinkin teitä kaikkia halunnut henkilökohtaisesti kiittää, joten päätin sitten kiitellä näin postauksen puolella kaikkia yhteisesti! Kerron myös raskausjutuista enemmän varmasti aivan omassa postauksessaan myöhemmin kun moni kyselikin viikkoja sun muita! Mutta nyt adios♥

35 kommenttia:

  1. Wow mikä haalari! :D Oispa itekki viel pieni, nii vois pukee tollasen niskaansa!

    http://yksi-pala-minusta-wilma.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah niinpä, ois kyllä ihana kun sais ulkoilla tollasessa :DD!

      Poista
  2. Ihana toi Tiaran haalari ja niin kirkas, että tuskin sekoitat puistossa keneenkään toiseen. :D Jee raskauspostaus! Ootan innolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, tunnistaa jo kaukaa missä oma muksu viipottaa :D Ja mäkin ootan että saan kertoa :)!

      Poista
  3. Ihana haalari!! Ostan varrmasti mun melkein 5-kuiselle siskolle jotain ton tapasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kyllä on ihana ja tosi laadukas, suosittelen :)!

      Poista
  4. Tosta haalarista mäkin olen haaveillut, mutta keltaisena. Aivan ihana! Tällä hetkellä meillä kuitenkin mennään vielä äitiyspakkauksen haalarilla, kun en osaa päättää, minkä haluan. :D

    Minäkin innolla odottelen raskauspostausta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi keltaisenakin toi on varmasti ihana! :) Jos meillä ois poika niin oisin halunnut sen Rainbown :D! Kiva ettäoottelet innolla, mä kirjoittelen mahdollisimman pian :)!

      Poista
  5. On kyllä aivan ihana haalari! Harmi ettei ihan pojalle käy tuo väri :D Ja paljon onnea vielä masuasukista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Ja noita saa kyllä poikienkin väreissä ;D

      Poista
  6. Voi luoja miten ihana haalari ja teidän tyttö on kyllä niin suloinen(äitiinsä tullut!)!:))

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana tuo pinkki haalari, täydellinen! Tiara on kyllä jo iso tyttö, ihan bigsister-ainesta ;)

    Raskaudesta ois kyl mahtavaa kuulla kaikkee lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Se on kyllä ihanan pirtsakka :)!

      Tiarasta tulee kyllä mitä parhain isosisko<3 Ja raskaudesta kirjoittelen mielelläni kunhan vaan kerkeen,en malta oottaa et pääsen kertomaan masuasukista enemmän :)!

      Poista
  8. Hihi, voin kuvitella sut siellä makaamassa ikealla jossain sängyssä tai sohvassa "Ottoooo tää ois hhhyvä krooohpyyhkroohpyyh..." :D ihana tuo huppu ja tiara<3 (tekin! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahha :DDD Onneks saatiin hyvät ostokset tehtyy vaikka olinkin ihan pihalla XD! Kiitoksia ihana itse<3

      Poista
  9. ihana haalari, niinkuin noi edellisetkin on sanonu:) ja toi huppu myös, oliko kallis? onnea kovasti masuasukista!:) mäkin haluun.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana pinkki ilmestys se haalari :D! Ja hupun hintaa mä en tiedä, mahdollisesti löytyisi Kappahlin nettisivuilta? :) Kiitos paljon<3

      Poista
  10. Kurkkaappa sähköpostiin Iinulii! ;DDD

    VastaaPoista
  11. Tosi ihana haalari. Hyvän valinnan olette tehneet. Meillä oli viime talvena Molo Kids polaris (yksi vetoketju) ja ihan huippu puku. Uudenveroiseksi jäi talven jälkeen! Ja nyt ostin taas saman merkkisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)!! Joo Polaris meillekin tulee ens vuonna, nyt vaan oli Pyxis ainoa mistä oli sopivia kokoja :D Mut noi on aivan ihania kyllä!

      Poista
  12. ooiii ihanaa tuo haalari ! ei ainakaan kirkasta väriä puutu, mun mieleestä kaikki talvivaatteeet pitäis olla tollasia kirkkaita ettei perusmustaa ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on! Ja munkin mielestä on kiva että on värikkäät talvivaatteet :)

      Poista
  13. ihana haalari:) ! mutta hei, sun pitäisi laittaa tonne ylös tollanen "Lilypie-palkki", mikä Tiaran iästäkin on, missä seurataan sun raskausviikkoja :D pysyis kaikki lukijat aina kartalla.

    ps. ONNEA tulevasta pikkuisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Mä kerron tosiaan raskaudesta ihan omassa postauksessaan sitten ja mm. sen miksi mä en laita sellaista Tickeriä vaikka ne söpöjä onkin :D!

      Poista
  14. oii ihana Tiara ja sen pinkki haalari! :)

    VastaaPoista
  15. Onnea täältäkin! :) Täällä odotetaan postausta myös viikoista, oon itse 10+4 ja yksi 8kk tyttö jo löytyy perheestä. Olis mukava vaihdella välissä raskaus kuulumisia josset ihan mielettömästi oo edellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja onnea myös sinne!! :) Mulla on ihan pikkasen enemmän viikkoja kuin sulla, kerron sitten lisää :)! Ja olis kyllä mukava vaihdella kuulumisia :)

      Poista
  16. Voi ku söpö kuva Tiarasta keinumassa! Nii pirtee toi haalari :--)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥