sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kohti uusia tuulia

Kun mä aloitin bloggaamisen toukokuussa 2011, en olisi osannut kuvitellakaan mitä kaikkea mahtavaa tämä harrastus voisi tuoda tullessaan. Uusia ihania ystäviä, loistavia vinkkejä ja myös uusia mahdollisuuksia. Puolessatoista vuodessa teidän määränne on kasvanut aivan huikean paljon, ja olen kiitollinen teille kaikille jotka jaksatte kuukaudesta toiseen meidän kuulumisiamme lueskella. Olette kyllä valaneet muhun uskoa itseeni ja positiivista mieltä enemmän kuin laki sallii! Nyt on tullut aika tarttua uuteen aivan mielettömään mahdollisuuteen jollaista mulle on tarjottu; nimittäin Kideblogit -äitiblogiportaaliin! Kideblogit on aivan uudenlainen tammikuussa avattava blogiportaali, joka tarjoaa lukijoilleen samalta sivustolta ihanien äitien kirjoittamia ihania blogeja. Kaikki keskenään erilaisia, ja juuri siksi niin ihania. 
             Portaalin idea on niin mieletön ja porukka niin mahtava, että kieltäytyminen kutsusta ei tullut kuuloonkaan. Enpä olisi 1,5 vuotta sitten uskonut että mulle tarjotaan joskus näin upeaa mahdollisuutta, enkä kyllä meinaa sitä uskoa vieläkään. Mutta totta se on, ja tammikuussa But I'm a human not a sandwich muuttaa uuteen osoitteeseen ja toivon että myös te kaikki ihanat lukijat seuraatte perässä! Tämä syksy on ollut aikamoinen muutosten syksy, mutta sen lupaan että uudessakaan osoitteessa blogin sisältö ei tule muuttumaan. Kideblogeissa se on juuri niin mahtavaa, että mistään ei ole pakko kirjoittaa mistä itse ei halua vaan blogiaan saa toteuttaa tismalleen sillä samalla omalla tyylillä kuten ennenkin. Siksipä voinkin taata, että seison sanojeni takana jatkossakin kaikissa kirjoituksissa ja bonuksena saan tarjota teillekin kivoja juttuja joista itse pidän!

Tammikuussa on siis taas muutto edessä, mutta siihen asti saatte parhaiten infoa tulevasta käymällä tykkäämässä  Kideblogien facebook -sivusta täällä! Kaikkien ennen tammikuuta tykänneiden kesken arvotaan myös yhteistyökumppaneiden tuotepalkintoja, joten kannattaa käydä peukuttamassa!

PS: Mä voisin kuvitella, että tämä ei ollut ihan se ensimmäinen postaus jonka olisitte kuvitelleet mun kirjoittavan viikon muuttotauon jälkeen, mutta en vain voinut enää pitää tätä salaisuutta koska olen niin innoissani! Mulla on niin paljon kerrottavaa teille etten meinaa pysyä edes itsekään perillä! Mutta myöhemmin tänään olis luvassa sitä raskauspostausta jota aiemmin lupailinkin joten pysykää kuulolla! Olette ihania<3>

19 kommenttia:

 1. Voi <3 oon niin ilonen sun puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Niin mäkin tää on ihan mieletön juttu :)!!

   Poista
 2. olin tietonen jo tästä tulevasta muutoksesta aiemmin kun selasin pari viikkoo sitten kideblogien sivustoa et ketä kaikkia mukana on :) hyvä saada kaikki lemppari blogit samaan paikkaan ;) niin ja olin aavistellut sun raskauttakin jonkin aikaa enne kuin kerroit siitä sillä et ollu hetkeen laittanu itestäs sivu profiili kuvia kuten yleensä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :O Mitä sivustoa oot selannu, noi facebook -sivut on ainakin olleet auki vasta viikon päivät, eikä siellä ainakaan ole ennen tätä päivää lukenut että mä oon mukana :O!

   Poista
  2. fb:ssä näky linkki että oot mukana viime viikolla kun selasin.

   Poista
 3. Jee onnea :) Ihanaa kun kaks mun lemppari mammablogia siirtyy jo tonne oon niin onnellinen teijän puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ja ihana että lempparit löytyy sit samalta sivulta! :D

   Poista
 4. Oi mahtavaa!! :) Sun jos KENEN täytyy ollakkin tuollasessa mukana! <3 Onnea! <3

  VastaaPoista
 5. Voi jehna, huippua kerrassaan. Onnea Iina! :) sun blogi on ehdottomasti parhaita, joita tiedän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos hirmuisesti :)!! Mukava kuulla että tykkäät :)

   Poista
 6. Mukavaa. Mä ainakin jatkan sun blogin lukemista, niin ihana blogi. <3

  VastaaPoista
 7. Hienoa, onnea. Mä ainakin jatkan lukijana, tää on ehdottomasti parhain blogi! Kaikkea hyvää teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tosi paljon, ihana kuulla että tykkäät :)<3 Kaikkea hyvää sullekin:)

   Poista
 8. Kylläpäs sulle nyt tapahtuu kaikkea kivaa :) onneksi olkoon, mä ainakin seuraan 100% varmasti perässä mihin tahansa tää blogi sitten meneekään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tapahtuu, ei tätä meinaa uskoa todeksi! Mutta kiitoksia paljon ja ihana kuulla että jatkat seurailua :)<3

   Poista
 9. Mahtavaa, Onnea! :) seuraan kyllä aivan varmasti jatkossakin tätä blogia, aivan ihana! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥