tiistai 10. heinäkuuta 2012

Henkkamaukkaostoksia

Nyt vihdoinkin pääsen esittelemään teille uusia juttuja jotka tuli H&M:ltä, niistä oonkin puhunut paljon kun olin jotenkin niin superkyllästynyt kaikkiin mun vanhoihin vaatteisiin. Vielä jäi puuttumaan olkihattu ja keltaiset shortsit joiden pitäisi saapua ensi viikolla, mutta oli tässäkin jo ihan kiva paketti! Mä oon viimeaikoina ostellut vaan kauheesti aina paitoja, enkä alaosia niinkään ja siksi mä tilasinkin nyt suurimmaksi osaksi vain alaosia. Mut joo sen pidemmittä puheitta, nyt niitä kuvia!

 Toppi - Gina Tricot
Kiiltonahka platformit  - Bianco
Harmaameleerattu hame on pinnaltaan kimalteleva, mitä ei tosin kuvasta huomaa ja mä tykkään siitä tosi paljon! Siitä tulee varmaan tän kesän luottovaate koska oikein yhdisteltynä tuo hame sopii vaikka minkä kanssa! Hameessa on myös kivat taskuyksityiskohdat, tosin en uskalla taskuihin laittaa juurikaan mitään koska muuten hame varmaan tippuisi mun päältä.
 Toppi - H&M
Kiiltonahka platformit - Bianco
Leopardikuosista hametta oon tiiraillut kaupoissa jo pidemmän aikaan mutta en oikein tiedä miksen ole sitä aiemmin sitten napannut mukaan. Mutta nyt kun se oli vielä -50% alennuksessa niin mikä ettei. Tämäkin hame on helppo yhdistellä kaiken kanssa ja tuo kivaa särmää asuun kuin asuun!
 Toppi - H&M
Lilat peeptoet - Dorothy Perkins (Lontoosta)
Kiiltävä pitsihame on aivan mielettömän ihana! Mä päätin kerrankin tilata vähän siveellisemmän mittaisen hameen ja yllättävää kyllä tykästyin siihen totaalisesti! Mä oon yleensä ollut joko Mini- tai Maxi -tyyppisten hameiden ystävä, mutta kyllä tääkin mitta on ihan kiva ja saa sääret näyttämään pitkiltä ainakin mun mielestä! Hame on vähän löysä mulle, mutta pysyy kumminkin ylhäällä onneksi ja on niin ihana ettei lähde kyllä palautukseen!
Neulepaita - H&M
Valkoiset farkkushortsit on aivan ihanat ja mikä parasta, nyt mulla on kesäinen alaosa jonka kanssa voin käyttää farkkuliiviä ja farkkutakkeja! Tykkään myös mustista sandaaleista, tosin ne on kyllä vähän isot vaikka kuinka kiristäisi noita remmejä. En voi käsittää mitä mun jaloille on tapahtunut koska ne on nykyisin kokoa 36 vaikka ennen raskautta ne oli kokoa 37! Vanhasta muistista kumminkin tilasin 37 -kokoa koska en voinut uskoa että ne vois olla mulle liian isot, mutta pakko kai se on uskoa kun nää ei tosiaankaan ole ekat 37-koon kengät jotka on raskauden jälkeen mulle liian isot.
Farkut - ZARA
Niittikorkkarit - DinSko
Mä oon jo pidemmän aikaa etsinyt tollaista kivaa vaaleaa kauluspaitaa ja sain sitten metsästettyä tän itselleni vaikka yhdessä vaiheessa mun koko oli jo loppuunmyyty. Toi on mukavan rento mutta kumminkin asiallinen, voisin kuvitella pukeutuvani tähän asukokonaisuuteen vaikka joskus tulevaisuudessa toivottavasti häämöttäviin duunihaastatteluihin. 
  Viidakkobody - Lindex
Mä ihastuin noihin keltaisiin tennareihin palavasti, ne on maailman suloisimmat! Nekin on tosin Tiaralle ihan järkyttävän isot, tilasin kokoa 18/19 ja noi ei kyllä ole sopivat vielä varmaan pariin kuukauteen ainakaan. Mutta ehkä noita voi pitää silti, tilasin noi enemmän sellaisiksi vaunukengiksi kylmempiä päiviä varten ja nyt on hankintalistalla ykkösenä ihan oikeat ja täydellisen kokoiset ensiaskelkengät tuolle meidän vipeltäjälle!
Kynttilät - TIGER
Kynttilänjalat - Tiimari
Maailman sulosin jäätelökuvioinen kaitaliina! Toi on just sellainen kun toivoinkin ja Tiaran synttäreillä toi tulee olemaan pöydässä ison valkoisen tai vaaleanpunaisen liinan kanssa! Toi on niin ihanan pirteän ja herkullisen näköinen että tekee varmaan mieli jätskiä joka kerta kun istun ruokapöytään.

Mitäs piditte ostoksista? Mikä oli lemppari? Mä tykkään kaikista eniten varmaankin siitä pitsihameesta ja tuosta kaitaliinasta, vaikka kaikkiin oonkin tykästynyt. Ihanaa kesäistä tiistaita kaikille <3

93 kommenttia:

  1. Noi tennarit on ihanat! Tiara<3 Väinöllä on samanlaiset, rakastan keltasta!
    Toi pitsihame on aivan ihana sopii sulle tosi hyvin!
    Ylimmät hameet on silti mun suosikit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi suloiset, keltainen on ihanan pirteä väri :)! Ja voi kiitoksia hirmusti<3

      Poista
  2. Voit käyttää noita Tiaran kenkiä syksyllä kylmemmillä ilmoilla villasukan kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia! Erityisesti tuo pitsihame, oi. Just täydellinen pituus sulle :) saa jalat näyttämään hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Mäki tykkään siitä vaikka se on vähän erilainen kun mun vaatteet yleensä :)!

      Poista
  4. Mä tykkäsin kyl kaikista. Pakko, jos pitänee sanoa: Ylimmät hameet, myös pitsihame, ja sit farkkushortsit. Toi liina on myös kiva :) Ikävä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä suakin murunen<3 Ja mäki tykkäsin kaikista, eiks se oo kivempi et kaikki miellyttäää :DD

      Poista
  5. Siis toi pitsihame on aivan järkyttävän upea! Ja juuri sun päällä ei varmaa itsellä :D
    Toivottavasti sitä näkee vielä monessa kuvassa ja eri tilanteissa :)
    Ihanat Tiaran lenkkarit. Ja leggarit ovat upea keksintö! Meidän neidin parhaimmar kesähousut ovat juurikin vain niitä. Itse jouduin kylläkin ompelemaan Arielille sellaiset, ku omat leggarini menivät hajalle, enkä raaksinut heittää hyvää kangasta hukkaan xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitosta vain!<3 Kyllä mä aion sitä käyttää, mut se ön vähän tollanen juhlallisempi ettei sitä voi niin usein ehkä käyttää? :D En tiiä... Mut se on täysin totta et leggarit on maailman paras keksintö, niin lapsille kuin aikuisillekin :D Ja voikun osaisin itekki ommella!

      Poista
  6. ihana tää uus ulkoasu! :) hieno banneri, ja kivoja ostoksia :p

    somethingansku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Suloiset noi Tiaran kengät! :-) Ja kaitaliina on kans ihana :-)

    VastaaPoista
  8. Ihana toi kauluspaita! Mutta kyllähän siinä pitää olla kokopitkä toppi alla työhaastattelussa? Ei napa saa semmosissa näkyä ;o ja kaitaliinakin on tosi söpö! Niin ja pitsihame tietty :) ite tykkään ton mittasista hameista, liian lyhkäsissä pelkään, että vilahtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tuli heti mieleen että taisit unohtaa mainita että toppi pitää olla alla :D

      Poista
    2. Hassua miten ihmiset aina tarttuu niin epäolennaisiin asioihin! Mulle tuli heti ekana mieleen että onpa kivoja ostoksia ja että onpa Tiara suloinen kun esittelee kenkiään niin tomerana!

      Poista
    3. toppi alla on varmaan iinalle niin itsestäänselvä asia ettei sen tarvitse erikseen sitä mainita. :D

      Poista
    4. Niin no kyllähän duunihaastattelu on vähän eri juttu, mikä on mullekin itsestäänselvää, kun mun henkilökohtainen blogi jossa voin olla vaikka alasti jos haluan (en halua) :D Kiitoksia vain! :)

      Poista
    5. Niin no ikään kuin mä pahalla olisin sanonut, se nyt oli huomio, vaikkei ensisijainen ollutkaan! Mun puolesta Iina voi liikkua vapaa-ajalla vaikka napapaidassa - miksei kun on kaunis kroppa, eipä kuule mulle tai kellekään muullekaan. Niin että kiitos vaan, kun vastasitte Iinan puolest ARVON KASVOTTOMAT :):)

      Poista
    6. Kyllähän sitä aina huomaa kaikenlaisia asioita, itse en ottanut sun kommenttia Mirka mitenkään pahalla, ethän sä sanonut edes mitenkään ilkeään sävyyn! Mutta ehkä toiset on sitten vähän hanakampia puolustamaan mua vaikkei varsinaista syytä olisikaan :D

      Toivottavasti et pahoittanut sun mieltä tästä, kun mä en aina oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä noiden kommenttien kanssa jotka on kaikki vastauksia jonkun toisen kuin mun kommentille, kun jos julkaisen ne niin sitten jollekin voi tulla paha mieli tai syntyä sota pahimmillaan (kuten on käynyt joskus) mutta jos taas en julkaise niin sitten sille kommentoijalle tulee ehkä paha mieli kun en julkaise hänen kommenttejaan... tai vaihtoehtoisesti saan monta "mikset julkassu mun kommenttia?" -kommenttia :D ON vaikeaa olla bloggaaja..... :D

      Poista
    7. Joo siis en mä sulle mitenkään töykeästi halunnutkaan vastata ja kyllähän sä voit vastauskommentit julkaista, vaikka ne oliskin hiukan töykeitä :D Ite en ehkä kaikkein mauttomimpia julkasis, mutta nää ei olleet sellasia :) Mutta hei, ainakin sulla on uskollisia lukijoita! Oon mäkin joskus varmaan "puolustanut" toista bloggaajaa kovin sanoin, vaikkei syytä oliskaan :)

      Poista
  9. Noi kaikki on kyllä ihania, mutta pitsihame ja tiaran keltaiset tennarit pisti ehottomasti silmään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti, mäkin tykkäilen ja siis ne tennarit on kyllä syötävän suloset! :)

      Poista
  10. Toi pitsihame näyttää sulla ihan mielettömän hyvältä :) just ihanalta näyttää tommonen vähän pidemmän mallinen hame sulla. Ihana :) Kivoja oli kaikki muutkin ostokset mut toi pitsinen yli muiden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä huomasin kans että tollanen vähän pidempi malli on oikeastaan aika imarteleva jaloille! :)

      Poista
  11. Tykkään uudesta ulkoasusta:) Ja ostoksetkin on kivoja!

    VastaaPoista
  12. Pitsihame sopi parhaiten sulle, noi ekat hameet näytti tosi lyhyiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsihame on ihana kyllä :) Mut mä rakastan myös lyhyitäkin hameita, niissä jalat on kilometrin mittaset :D!

      Poista
  13. Kaikki vaatteet on kyllä tosi kivoja, mutta kyllä tuo pitsihame vie voiton! :)

    VastaaPoista
  14. haluisin kysyy sulta,että aiotko pitää noitten trikoohameitten alla jotain kangasminisortseja/pyöräilysortseja vai ihan noin vaan? =) onko ne liian lyhyitä sun mielestä,jos käyttää pelkästään vaa alusvaatetta alla? kysyn ihan siks,koska mulla on tismalleen samanlainen toi leopardihame,mut siinä ei oo leipardikuviota,vaan semmosii kukkia, ja haluun kuulla sun mielipiteen :)

    ja toinen kyssä: mitä kokoa noi valkoset sortsit on? näyttää istuvan tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En aio pitää, mä oon tottunu käyttämään lyhyita hameita, niiden kanssa pitää vaan osata liikkua silleen ettei vilauttele :D Mut jos on epävarma olo nii voihan sillon toki laittaa shortsit alle! :)Ja valkoiset shortsit on 34 tai XS-kokoiset, en jaksa nyt mennä ettimään niitä ja kattoo mut luulisin et 34 :D Kiitoksia!

      Poista
  15. Tiaran kengät on kyllä ihan ylitse muiden :-D niiiinn söpöt!!

    VastaaPoista
  16. Ajattelin kysyä sulta ku oon itte huomannu sellasen homman et toi It's all about avan kirjottaja matkii sua iha sikan kaikes. Mä luen teiä molempie blogei ja varsinki viime aikoin oon huomannu et sen muksulle ilmestyy aina samat vaatteet mitä oot ostanu Tiaralle ja on ollu hirveesti samoi otsikoit postauksiski mitä sul on ollu aiemmin! Nii et ooks huomannu tai haittaaks sua jos oot huomannu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kattoo tota blogia ja ei siel nyt kauheesti ollu samaa... keltanen uimapuku, pinkki haalari ja ehkä se yks neuletakki? :D Anyways eiköhän sitä yleensä osta sellasta, mistä itse tykkää ja kyllä mäkin tykkäisin noista. :)

      Poista
    2. en mä kyllä oo huomannu mitää samoja otsikkoja.. ja tuskin kukaa nyt kattoo toisesta blogista mitä vaatteita ostaa lapsellensa.

      Poista
    3. ja mitä sitte vaikka katsoisi? ja sit ostaiski samanlaisia? kuka kieltää? :-D

      Poista
    4. Pitipä munkin nyt käydä vilkaisemassa vaikka luen muutenkin kyseistä blogia ja onhan se totta et Tiaralla ja Avalla on joitain samanlaisia vaatteita, mut mitäs sitten vaikka oliskin? Eiköhän se oo ihan normaalia että jos on hienoja vaatteita kaupoissa niin niitä ostetaan vaikka jollain muullakin olisi samat :) Ei mua haittaa enkä kutsuisi sitä matkimiseksi, kukapa haluais suloset vaatteet jättää kaupan tangolle roikkumaan!

      Ja tuosta otsikkoasiasta, niin yhden saman otsikon bongasin näin äkkiseltään kuin itselläni, mutta mitä sitten? Eiköhän aika monellakin bloggarilla ole joskus ollut samoja otsikoita keskenään? Mun mielestä nää tälläset matkimisjutut kuuluu tarhaan ja ala-asteelle, sitä vanhempana ei tarvitse matkimisesta puhua ellei nyt toinen ihan suoraan kopioi KAIKKEA mitä joku toinen tekee eikä näin ole tässä tapauksessa tosiaankaan käynyt :DD

      Ollaan kavereita jookos niinkuin ananas ja kookos? Kaikilla on kivempaa kun ei takerruta turhiin pikkuasioihin :D

      Poista
    5. Mä olin tulossa kommentoimaan, että toi pitkä hame on I-H-A-N-A, mutta sit huomasin tän ja alkoi naurattaa :D Suomi on sen verran pieni maa ja vaatevalikoima suppea, että eikö oo aika tavallista, että vauvoilla löytyy samoja vaatteita? Mä en ainakaan oo varmaan ollut vauvakahvilassakaan kertaakaan ilman, että jollain on samanlaisia vaatteita :) Mutta mä oon huomannut itseasiassa saman asian, että Avalla ja Tiaralla on paljon samoja vaatteita! :) Mutta mun mielestä se ei tarkota muuta kuin, että mulla ja Iinalla on molemmilla hyvä maku ;) ja joo, varmasti löytyy samoja otsikoita, mutta keneltä ei? Pitäisikö ennen jokaista postausta laittaa se otsikko googleen ja tarkistaa ettei kellään oo samaa? Siitä tuli aika vaikeaa kun suurin osa bloggaajien otsikoista on näitä ihan samoja :D kyllä mäkin oon huomannut että monessa blogissa on samoja otsikoita kun mulla mutta en mä mee sinne huutelemaan et "saatanan matkijat" :) mut pidän tän mielessä sit jouluna kun kaikki kirjottaa postauksen nimellä "Joulu" niin mäpäs laitankin otsikoksi "Keskiviikko".

      Poista
    6. Oli pakko vielä tulla sanomaan kun mä etsin ja etsin, mutta en löytänyt yhtään samaa otsikkoa... Oonko mä ihan sokea? :D

      Poista
    7. Multa tulee nyt kommenttivyöryä, mutta.... Huomasin just et mulla on kaapissa toi sama harmaa hame, ostin kans H&M:n alesta joskus. Pitääkö mun nyt heittää se pois, ettei joku tuu tökkimään mua et matkin :(

      Poista
    8. Se sama otsikko jonka huomasin oli "Tyyliä vai tyylittömyyttä", kun oli sulla joku suhteellisen uusi postaus ja se on jäänyt mulla mieleen omista otsikoista kun keikkui niin kauan tossa mun suosittujen postausten listalla :D Mutta joo, olen edelleen näistä vaatejutuista samaa mieltä kuin tuossa aiemmassakin kommentissa että eiköhän kaikki saa ostaa ihan mitä itse haluaa ilman että tarvii miettiä kenellä on samanlaisia :)

      Poista
  17. Toi pitsihame on aivan tajuttoman hyvännäkönen sun päällä. Tekee just sääret tosi paljon pidemmiks ja tuli noista kuvista mieleen ihan Jackie O! Sun pitäis pitää enemmän tollasia vähän pidempiä, koska ne todella korostaa sun parhaita puolia, eli jalkoja ihan tosi upeesti. Vautsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiiitos, toi on mieletön kohteliaisuus mulle koska Jackie O on ihan järjettömän tyylikäs, kiitos kiitos kiitos<3! Mahtavia kesäpäiviä sulle!

      Poista
  18. Tilaatko siksi aina HM:ltä jotta voit maksaa vaaatteet kuukausierässä muutaman euron kerrallansa? :) Muutenhan kävisit kaupasta ostamassa, tai onhan se toisaalta kiva kokeilla vaatteita kotona. :) Mutta ostatko vaatteet tilille vai maksatko suoraan kun tilaat ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilaan nykyää aina H&M vaatteet netistä, ainaki alepuolella on välil tosi hyviä ja halpoja löytöjä! Ja osaks sen takia että aina ei oo rahaa just sillä hetkellä, niin laskut on kätsyi :p
      Ja kai se liittyy tähän mamma elämää ettei jaksa kierrellä kauppoja..

      Poista
    2. No sehän nyt ei sinänsä kenellekään kuulu mitä tilaan ja mistä ja millä tai milloin ne maksan :DD Mutta ihan sen takia tilasin H&M:ltä että oltiin kipeenä koko perhe joten alennusmyyntien tungoksessa ramppaaminen ei hirveesti huvittanut niinä ekoina alepäivinä kun kaikkea kivaa oli vielä saatavilla joten tyydyin sitten shoppaamaan mukavasti kotisohvalla :D Ja miten niin "Tilaatko siksi AINA" mä en oo kyllä tilannu H&M:ltä varmaan puoleen vuoteen mitään joten en koe tilaavani sieltä "AINA" :DD Kyllä mä enemmän tykkään shoppailla ihan normaalisti kaupoissa mutta välillä on kiva tilata netistäkin :)

      Poista
  19. Kaikki noi vaatteet on niin ihania :) Aww, oot niin kaunis <3

    VastaaPoista
  20. Ihan kamala banneri :( Vai onks vielä kesken? Edellinen oli kivempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kesken :) Harmi että et tykkää, mut mä halusin itse yksinkertaistaa blogin ulkoasua ja niin myös tein. Mä oon tyytyväinen ja se riittää mulle!

      Poista
    2. mä meinasin just kirjottaa, että ihana banneri!:D mä ainakin tykkään siitä!:) Ja teistä<3

      Poista
  21. ihana toi pitsihame!!! <3

    VastaaPoista
  22. Tykkäsin eniten leopardihameesta, valkosista shortseista ja noista sandaaleista, mut oli muutki kivoja :) Vitsi mikä söpöiläinen Tiara ku esittelee kenkiään :)<3 Munki on pitäny tilata sieltä yhet kengät Limpulle mut sit jäin miettii noita kokoja ja hyvä ku nyt selvis että toi koko on Tiaralle liian iso nyt, ni mun on vähän turha ostaa Liamille kenkiä vaunuihin ellen löydä jostain pienempiä... Meillä kyllä on odottamassa ihanat ensiaskel kengät tossa kirjahyllyssä jotka Limppu sai mun äitiltä ristiäislahjaks, en malttais odottaa et ne on sopivan kokoset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ihanuus<3! Ja Tirriskä on kyl meidän söpöläinen, niin on kyl teidan Liamkin ihana pieni hurmuripoika! Ois niin siisti nähdä joskus :D! Ja joo siis ne kengät on ihan liian isot meidän neidille vielä, mut musta tuntuu et Tiara on periny multa sen et sil on ihan pikkupikkuset jalat kun kaikilla muilla samanikäsillä vauvoilla on ollu isompi jalka kyllä tässä iässä :D Mä niin tiedän tunteen et on jotain ihanaa odottamassa ja ei jaksais yhtään venailla että vauva on tarpeeksi iso pukeakseen sen päälle :D! Ihanaa viikkoa teille :)

      Poista
    2. voi kiitos, Limppu on hurmurivauva <3 Nii oiski siistii nähä joskus, eikä välimatkakaan oo mikään älytön! :) Lukeekohan siellä hennesin sivuilla paljon ne kengät on senttimetreissä? ni siitähän olis hyvä mittaa, mut en muistaakseni huomannu mitään sellasta.. Enkä tajuu oikee noista koista mitään :D joo oon myös odottanu siitä asti ku Liam synty et se on tarpeeks iso pukeakseen ton talvihaalarin päälle :DDDhahah Samoin oikeen mukavaa viikkoa teille :)

      Poista
  23. voispa itekin ostaa nuon usein vaatteita kun on vaan äitiys lomalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ehkä tyhmä mut en ihan ymmärtänyt sun pointtia, tai siis miksei voisi ostaa vaatteita jos on äitiyslomalla? Kyllä mun mielestä äitikin saa näyttää hyvältä ja ostaa itselleenkin juttuja eikä vaan lapselle! Itsellekin tulee pirteä fiilis kun ei tartte olla vanhoissa pieruverkkareissa 24/7 :)!

      Poista
    2. ano varmaa tarkotti,että ''kun on VAAN äitiyslomalla'' eli kun ei ole töissä,eikä saa niin paljoo rahaa..... Mutta oma kantani tähä asiaa,että eipä luulis kenenkää persettä raapivan jos Iina ostaa vaatteita kun on ''VAAN'' äitiyslomalla :DD

      Poista
    3. Niin no joo :DD Tosiaan, sitähän se varmaan tarkotti :D Mut en tajua miks "VAAN" äitiysloma tarkottais sitä automaattisesti et ei oo rahaa? Tai siis joo toki jos elää pelkällä äitiyspäivärahalla tai jollain toimeentulotuella niin sitten ei ehkä ole rahaa mutta sehän on vaan hyvin pieni osa väestöä joka valitettavasti niin joutuu elämään, ei läheskään kaikki...

      Poista
    4. niiinhän se on, että me työssä käyvät ollaan aina ihan persaukisia, ja raha menee tärkeämpiin asioihin. kannattaa siis pyöräyttää muksu ja elää valtion rahoilla. Sitten on varaa kokoajan ostella kaikkea.
      Nimimerkillä: Lähipiirissä samaa

      Poista
    5. Mä en kyllä oikein tajunnut sun pointtia? Kaikki äidit tulotasosta riippumatta on oikeutettuja äitiyspäivärahaan joten en luulis sen kyllä sun pyllyä kutittavan :DD "Me työssäkäyvät", kyllä kuule mun miehenikin käy töissä ja maksaa veroja aivan samaan tahtiin kuin kaikki muutkin työtätekevät ihmiset joten en koe että me elettäis valtion rahoilla yhtään sen enempää kuin mikään muukaan normaali perhe :) Ja jos sulla on mennyt ohi niin olen tässä itsekin menossa pian töihin ihan vain siksi että haluan myös tienata meidän perheelle rahaa ja kehittyä elämässä :) Nimimerkillä: Ärsyttää ihmiset jotka on persaukisia ja etsii tilanteelleen syyllisiä kaikkialta muualta kuin itsestään :)

      Poista
  24. Kiitoksia :)! Mäkin tykkäilen niistä :)

    VastaaPoista
  25. Toi kaitaliina on tosi suloinen! Tykästyin heti!
    Ja blogin uusi ulkoasu on todella hyvä! Tykkään tosi paljon :).

    http://calledlov3.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. Musta toi läpikuultava kauluspaita on ihana!Koska se on erilainen. :D Hhaha pidän kaikest erilaisesta! Mut noi kaikki ostokset mitä oot ostanu sopii sulle mainiosti =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, ihana kuulla :) Mäki tykkään kaikista erilaisista jutuista!

      Poista
  27. Mun ehdoton lemppari on toi pitsihame! WAU <3!

    Täällä nettikaupassa on mun mielestä jotenkin niin Tiaran tyylisiä vaatteita ja juttuja :) http://www.psychobabyonline.com/baby-girl-tops/

    Sul on mieletön blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos linkkivinkistä, ihana kauppa! <3 Ja kiitos muutenkin sinulle ihana :)

      Poista
  28. Ihana ulkoasu! <3 vaihtelu virkistää, vaikka oon tykännykki kaikista sun bannereista ja ulkoasuista :) mää en ees osaa tehä mitää banneria niin tyydyn omassani vaa otsikkoo, hahah :D
    Musta kaikista ihanin oli tuo pitsihame, oiettä!!!! <3 MIELETTÖMÄN hyvin passaa sulle myös tuo mitta, en ikinä oo osannu sulla tollasta ees ajatella! Niin hullulta ku kuulostaaki nii vähän pidempi hame saa näyttää sun sääret pitemmältä :D ! Ja Tiaran kengät oli myös ihanat<3
    Ja ne valakoset shortsit!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunokainen<3 Ei pelkässä otsikossakaan oo mitään vikaa, yksinkertaisuus on just jees niin tulee postaukset paremmin esille :)! En mäkään ois osannu aatella et tollanen noin pitkä hame näyttäis hyvältä! Terkkuja teille kaikille<3

      Poista
  29. voi että miten ihana tämä uudistunut ulkoasu!<3 ja aivan ihania ostoksia taas jälleen kerran, mut mun ehdoton lemppari on toi läpikuultava paita! aivan ihana! ja noi Tiaran kengätkin on todella upeat!<3 Sun blogi on yks mun lemppareista! jatka samaan malliin :) oot huippu tyyppi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia hirmuisesti<3 Mäkin tykkään kyllä noista uusista jutuista, enemmän kuin osasin odottaakaan! Ja hei sä oot huipputyyppi kun jätät näin mukavia kommentteja :)!

      Poista
  30. Toi pitsihame näyttää ihan mielettömän upeelta sun päällä!! Oikein tollainen siisti ja vähän hienompi, vielä ku joku jakku päälle nii oisit ku joku parhainki bisnesnainen! :D upee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahah pitää pukee se just jonku bleiserin kaa nii sit oon iha hullu business woman :DD Kiitos paljon<3 :D

      Poista
  31. Tykkäätkö silittämisestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. luin että tykkäätkö siittimestä :D kauheeta :D

      Poista
    2. No niin luin minäkin ensin ja kerkesin jo miettiä että mitähän ihmettä nyt taas... :''DD

      Poista
    3. Hahhahh itseasiassa nin luin mäki eka XD Mutta joo siis no silittäminen on ihan kivaa, just jonku yhden paidan tai mekon silittäminen mut ikinä koskaan en jaksais kaikkia pyykkejä silittää :D

      Poista
  32. toi pitsihame on pitäny itekki kans tilata! mut vau se sopii sulle:)

    VastaaPoista
  33. Heipparallaa!

    Ajatellin, kun sillon joskus sanoit et jos alan blogia pitämään nii haluut tietää...Noh ensimmäinen postaus on julkastu joten tästä se nyt lähtee sitte :)

    http://newlife-viivi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heippahei! Joo pitääpä käydä kurkkimassa, kiva et alotit blogin :)!

      Poista
  34. Toi pitsihame on niin ihana ja sopii sulle mielettömän hyvin :---)Vau!

    -Sara

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥