INFO

Hei ja tervetuloa lukemaan blogiani!

Nimeni on Iina ja olen 21-vuotias nuori nainen Helsingistä. Tällä hetkellä työskentelen kokopäiväisenä kotiäitinä rakkaalle tyttärelleni ja odotan perheeseemme vauvaa syntyväksi loppukeväällä 2013. Kahden pirpanan lisäksi perheeseeni kuuluu myös ihana 22-vuotias avomieheni Otto. Olen syntynyt Helsingissä, mutta asunut myös osan elämästäni vähän pohjoisemmassa Suomessa, nimittäin Oulussa. Oulusta muutin takaisin Helsinkiin valmistuttuani ylioppilaaksi vuonna 2010 ja aloitin parturi-kampaajaopinnot jotka siis tällä hetkellä ovat tauolla kasvavan perheeni vuoksi. 

Aloitin blogini toukokuussa 2011 kun sitä oli minulta pitkään pyydetty sekä Irc-Galleriassa että Formspringissä ja ajattelin että bloggaaminen olisi mukava harrastus kun raskausaikana ja äitiyslomalla oli aikaa kirjoitella. Toivoin myös mahdollisesti löytäväni samanhenkistä seuraa, en nimittäin ihan hirveästi tuntenut oman ikäisiäni äitejä ja bloggaaminen olikin mahtava tapa tutustua äiteihin ympäri Suomen! Blogini on olemassaoloaikanaan kasvanut suurempiin mittakaavoihin kuin ikinä olisin osannut kuvitellakaan ja tyylini sekä kirjoituksissa että muutenkin on kehittynyt aikojen saatossa. Harrastuksesta on kasvanut osa-aikainen, maailman paras työ josta en luopuisi mistään hinnasta!

Blogillani on tänä päivänä yli 25 000 viikottaista vierailijaa ja olenkin saanut lukemattomia upeita mahdollisuuksia, yhteistyökumppaneita ja ystäviä blogimaailmasta. Eniten blogini tyyliä kuvaa mahdollisesti Lifestyle, täältä kun löytyy asioita niin perheestä, raskaudesta kuin arjen kommelluksistakin. Tykkään kuitenkin kirjoittaa myös vaatteista, tyylistä ja kaikesta ihanasta tyttöjen hömpästä joten tituleeraisinkin blogiani ehkä osuvimmin kutsumalla sitä kaikenkirjavaksi sillisalaatiksi. Pilke silmäkulmassa kirjoitettua pinnallista hömppää, välillä kuitenkin myös vakavoituen ja ottaen kantaa lapsiperheille ajankohtaisiin asioihin.

Toivottavasti viihdyt blogini parissa! Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse couturecouture@windowslive.com tai blogin Facebook-sivuilla olevan viestit -painikkeen kautta.


1 kommentti:

  1. Sulla on kyllä niin ihana blogi ja tykkään kovin sun tavasta kirjoittaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥