torstai 6. syyskuuta 2012

Väsynyt äiti täällä moi!

Mä en voi käsittää miten voin olla näin väsynyt, tai siis voin mutta en tajua miksi viime yönä nukuin niin huonosti! Tiara nukahti jo 19.30 ja nukkui ilman heräämisiä melkein kahdeksaan asti aamulla ja mäkin menin jo reilusti ennen kahtatoista peiton alle, mutta heräilin ihan koko yön varmaan kymmenen minuutin välein ihan itse! Aamulla väsytti niin vietävästi, sitten päätin että nukun silloin kun Tiara nukkuu päikkäreitään mutta kun ne neidin päikkärit kestää sen 40-60min kerrallaan niin enhän mä kerkeä nukahtaa niin "lyhyessä" ajassa kun ajattelen vain kokoajan että kohta pitääkin jo herätä. No mutta toivotaan että mun viime yön heräilyongelmat jäisi viimeöisiksi eivätkä jatkuisi tänään. Saisi suunnilleen olla tulitikut pitämässä silmiä auki kun tätä kirjoittelen, älkää naurako (kovin paljoa) jos tulee kirjoitusvirheitä!
             Jotain piristystä päivään sentään toi vihdoinkin saapunut H&M:n paketti, jonka sisältöön olen enemmän kuin tyytyväinen! Mä pistin Tirriskän reppuun ja kipittelin hakemaan pakettia, se täytyy kyllä vaunujen eduksi todeta että on se vain niin paljon mukavaa työnnellä sitä tavaraa eteenpäin vaunuissa kuin kantaa! Toikaan paketti ei ihan kevyt ollut ja siihen vielä kauppakassi ja Tirriskä niin kyllä oli pian vuoden vaunutellut äiti hukassa olemattomien hauistensa kanssa. Mutta tietysti se oli vain omaa tyhmyyttäni, olisinhan voinut ottaa vaunut mukaan vain tavaroita varten mutta kun se ei käynyt mielessäkään johtuen varmaan tästä mun ihanasta väsymyksestä. Sekin jäi harmittamaan että en saanut reppuilukuvia kun ei ollut kuvaajaa ja peilin kautta saan aina vain surkeita töhryisiä kuvia aikaiseksi (pitäisi varmaan pestä peili? :D)
               Kunhan huomenna alkaa viikonloppu niin me lähdetään yhdessä koko perhe lenkille ilman vaunuja ja sitten Otto saa kirjoittaa isi testaa kantamista -postauksensa! Mä olen kokenut kantokiertueviikon todella antoisaksi ja ennenkaikkia silmiä avaavaksi. Tuntuu että oon ihan uudella tavalla saanut näyttää maailmaa Tiarallekin ja onhan se nyt maailman ihaninta kun toinen on ihan siinä lähellä kiinni! Sen verran vakuuttunut mä olen että luultavasti klikkailen oman Tulan meille kotiinkin, uskoisin että sille todella tulee olemaan tarvetta! Alkukankeuden hälvettyä löysin kuin löysinkin itsestäni kantajan (tulee mieleen joku taudinkantaja mutta siis ihan sitä lapsen kantamista meinasin), mutta kantoliinat taitavat olla meille kumminkin vielä vähän liian hoocee juttu, onneksi siis on Tula! Mutta tässäpä vähän ostoksia ja neidin kuvia:
 Äidin ihana pieni hymytyttö, miten kukaan voikaan olla noin suloinen, kultainen ja aurinkoinen?
 Paita - H&M
Farkut - Cubus
Kengät - DinSko
 Toppi - H&M
 Bleiseri ja toppi - H&M
 Kaulus-koru, neule ja toppi - H&M
Tuubihuivi, neule ja toppi - H&M
Tää kaulus-kaulakoru on ehkä suloisin asuste mitä oon koskaan nähnyt ja se kyllä virkistää virttyneemmänkin villapaidan ihan uudennäköiseksi! Mä oon enemmän kuin tyytyväinen, ihana räiskyvän makea statement-koru jollaista oon mun garderobiini kaivannutkin. Ainut paha juttu vaan että oon nyt aivan lääpällään kaulus-koruihin ja kaupat on niitä pullollaan, mikä on todella huono yhdistelmä, koska kohta mun korulaatikot varmaan pursuaa noita eri väreissä ja malleissa!

Joku tuntui ainakin StatCounterin mukaan käyvän kiihkeää negatiivissävytteistä keskustelua mun tyylistä itsensä kanssa tuon mun edellisen postauksen kommenttiboxissa. Täytyy kyllä todeta että tällä hetkellä oon mun tyyliini tyytyväisempi kuin koskaan! Oon onnistunut karsimaan turhuuksia pois ja keskittymään enemmän ajattoman tyylikkäisiin vaatekappaleisiin virttyneiden trikooviritelmien sijaan. Toki niitäkin vielä löytyy, mutta harvenevassa määrin. Oon huomannut sen että ihmisiä ärsyttää jos joku on itseensä tyytyväinen, Suomessa kun se ei todellakaan ole sallittua mutta silläkin uhalla että saan seuraavaksi julistavia kommentteja mun hirveän kauhean kamalasta ulkomuodostani, mä totean että rakastan mun vaatekaapin sisältöä, mun hiuksia, mun vartaloa ja oon tällä hetkellä ulkomuotooni tyytyväisempi kuin koskaan! KYLLÄ, itsestään saa ja pitää tykätä! Koskaan en ole tuntenut oloani niin itsevarmaksi kuin nyt, äitinä! Ja toivon että tämä tunne kantaa läpi loppuelämän ja saan sen saman itsevarmuuden tunteen välitettyä niin Tiaralle kuin mahdollisille pienemmillekin sisaruksille. Ihanaa torstai-iltaa kaikille

72 kommenttia:

  1. Itsevarmuus <3 Upeetahan on olla itsevarma. Myönnän, ite en ole tyytyväinen itseeni, mutta suunnattomasti ihailen niitä jotka ovat ! Onneks on niitäkin ihmisiä. Ehkä mäki oon vielä joku päivä saanu kasvatettuu tyytyvisyyden itteeni (: Ja oi ihana tuo Tiara !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsevarmuus on ihana tunne, mutta kesti kyllä todella kauan tulla itsevarmaksi! :D Ihan varmasti sä oot vielä joku päivä täydellisen tyytyväinen itseesi! Tirriskä on söpöli<3

      Poista
  2. Ihan loistavat loppusanat ! Sulla on täydellinen tyyli ja kroppa, tosi hienoa että edes joku uskaltaa kehua itseään julkisesti koska se ei todellakaan ole itserakasta, jollaiseksi sitä nykyään väitetään. Pisteet sulle, kerroit millainen on terve ajattelutapa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, kiitos ihan mielettömän paljon♥ Mä oon kyllä niin samaa mieltä sun kanssa, mun mielestä se on pelkästään hyvä jos uskaltaa olla tyytyväinen itseensä :)

      Poista
  3. Mun mielest oot just niin tyylikäs ja omalaatuinen tyylimimmi ku pitääkin! ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus :) Tuli tosi hyvä mieli itelekkin:) Ihana kuulla että oot tyytyväinen itteesi, mäki meinään olla joku päivä :)

    Minäki oon ollu väsyny ku meijän pikku murusella on korvvatulehdus ja edellis yönä nukuttiin vaan joku hullut kolme tuntia yhteensä :/ Onneksi tänään saatiin lääkekuuri niin jospa rupeasi helpottaa :)

    Ihanaa viikonloppua teidän perheelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos hirmusti♥ Voi että, toivottavasti teillä on korvatulehdus jo helpottanut ja oot saanut kunnon yöunetkin! Ja toivottavasti oli mukava viikonloppu! :)

      Poista
  5. ihana yksi sukkainen vauveli siellä <3 täällä kanssa vähän väsymystä havaittavissa: herätty aamulla viideltä.. onneksi saa aina melkein rauhassa koomailla, vaikka työnantaja (vauva 6kk) vähän huutaakin :D hirveesti on kyllä vielä hommaa tällekkin "päivälle" ennen kun päääsee nukkuun, mutta pitihän se nyt sun postaus tulla lukemaan! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiara on kyl ihana höpö kun se aina riipasee sukat pois heti ekana kun se herää tai jos tullaan ulkoa sisälle :DD! Ja voi sua oletpa ihana kun kiireen keskeltäkin otit aikaa mun blogille, aww! :D Toivottavasti kiireet helpottaa ja terveisiä pikku työnantajallekin ;D!

      Poista
  6. Oot kyllä ihan älyttömän kaunis! :')

    VastaaPoista
  7. Ootpa mahtava ja rohkea ihminen! Ihailen sua tosi paljon, ja oon aina ylionnellinen kun postaat! Näitä on niin paras lukea aina eväiden keskellä :-D on vaan niin hienoa miten uskallat olla täysin oma ittes ja oot huippu lukijoitakin kohtaan! Onko normaalia oikeesti IHAILLA jotain bloggaajaa näin paljon?:-D ps. 56 päivää niin muutto! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kauniisti sanottu, ihana kommentti! En tiiä miten voisin kiittää tarpeeksi, mutta siis kiitos :D♥♥ Ihana kuulla että mun höpötykset tuo hyvää mieltä! Ja jes jes nyt ei oo enää kun 53 päivää ;DD!

      Poista
  8. Olinki just tulossa kertomaan miten megakaunis sä oot ja kuinka supersöpö virnistelijä Tiara on!! Ja sit puhuit tosta tyyliasiasta, mä oon kans niin sitä mieltä et sä oot todellakin löytänyt selkeesti oman upeen tyylis tässä viimesen vuoden aikana :)
    Ja mä ihailen sua ja sun perhettä niin paljon!!
    Ja joskus aikasemminki oon kommannu sulle miten oot saanu mut vauvakuumeilemaan, ja nyt oon sitten itsekin menossa kohta viikolla 15 :)
    Ja todellakin toivon et mä saan just samanlaisen ihanan asenteen äitiyteen ku mikä sulla on. Ja vaikka tosiaan oon sua melko monta vuotta vanhempi (eilen täytin 26), niin pakko myöntää että ikäerosta huolimatta tunnut paljon viisaammalta ku mä ja muut mun ikäset, ja jotenki oon saanu niin paljon hyvää mieltä tästä blogista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kestä sun kommenttia, ei kukaan voi olla noin ihana ja kiltti! Kiitos ihan liian paljon sulle, piristit kyllä mun päivää ihan huimasti ellet suunnilleen koko loppu vuotta :D♥ Ihan mieletöntä kuulla että mun blogi tuottaa hyvää mieltä! Ja tuosta viisaudesta en kyllä menis takuuseen mutta olen silti otettu sun ihanista sanoistasi ;D!
      Onnea ihan hirmuisesti tulevasta pienokaisesta sekä synttäreistäsi ja ihanaa odotusaikaa sinulle♥

      Poista
  9. Sulla on ihan mahtava asenne! :) jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  10. Toi H&M:n paita, jossa on toi rusetti (?) on niin kiva!:D haluan samanlaisen!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! SE on kyllä kiva, kipittele äkkiä henkkamaukalle ennen kun ne loppuu :D!

      Poista
  11. Joo musta se on kumma että jos tekee selväks että on tyytyväinen itseensä ni muut näkee sen uhkana? Mut hei nää asut on aivan mahtavia! Rakastuin kaikkiin uusiin juttuihin ja nyt mun on iiiiihan pakko käydä vähän ostoksilla :DD ja toi sun nuttura <3<3<3 niin söpö!! Ja pikkuTiara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, musta se on tosi huvittavaa että ei sais olla itseensä tyytyväinen! Kiitos paljon ihana♥ Toivottavasti teit kivoja ostoksia ;D! Terkkui Tirriskältä Limpulle!♥

      Poista
  12. Sä oot kyllä tosi kaunis ja hoikka, käy kateeks mut en silti rupea haukkumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Aivan varmasti oot ihana ja kaunis ihan itse joten ei oo mitään syytä olla mulle kade! :)

      Poista
  13. Rupee itseäkin väkisin hymyilyttää kun tuo yli-suloinen Tirriskäkin hymyilee kuvissa! Ihana :-) Mä ihailen sun rohkeuttas ja mahtavaa asennettas! Kauhean moni ei uskalla sanoa ääneen, että pitää itseään kauniina ja on oikeesti tyytyväinen itteensä, koska useimmiten siitä saa vaan paskaa niskaan. Mä ihailen sua, kun sä uskallat olla itsevarma :-) Mä valitettavasti en ole tyytyväinen itseeni, paitsi ehkä hetkittäin. Mutta yritys on kova, toivottavasti joskus oon yhtä rohkea kuin sinä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiara on kyllä ihana ilopilleri :D♥ Ja voi apua miten kauniisti sanottu, kiitos hirveesti :)♥ Mä todella toivon että joku päivä sä oot maailman tyytyväisin itseesi, kirjoittamiesi kommenttien ja tuon profiilikuvan perusteella sulla on ainakin kaikki syyt olla tyytyväinen; oot mukava, ystävällinen, fiksu ja superkauniskin vielä! :)

      Poista
  14. Mä en oo oikein innostunu nuista kauluskoruista, tulee joku mummo mieleen:D Ei millään pahalla! Mut muut ostokset on okein kivoja! Munkin pitäs ostaa uus villahuivi talveks...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah musta ne on just ihania niiden mummovibojen vuoksi :DD! Kiitoksia! Ja talvella on kyllä pakko olla aina miljoona paksua villahuivia ettei palellu!

      Poista
  15. Kannattaa tutustua myös manducaan ja ergoon ne on kans hyviä kantaa:)

    VastaaPoista
  16. Aivan ihania ostoksia oot ostellu (: Itsekin omistan tuon rusetti/leopardi paidan :) Ja se on aivan ihana!

    VastaaPoista
  17. anteeksi mutta kärsitkö anoreksiasta? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkin oon miettiny :( tai oikeastaan oon miettiny,että oliko sulla esim. ennen raskautta anoreksia tai syömishäiriö,vai ootko aina ollu noin hoikka ja laiha ihan entuudestaanki?

      Poista
    2. ihan oikeesti hei,laihuus ei ole yhtä kuin anoreksia.... pistää vihaksi ku joillaki oikeasti tämä vakava sairaus on. Iina voi olla luonnostaan hoikka,muttei kärsi anoreksiasta,eikä tän asian pitäisi kellekään muulle kuulua.

      Poista
    3. Mulla ei ole anoreksiaa, eikä ole koskaan ollutkaan. Kuten mä oon täällä noin miljoonaan kertaan kertonut, mä oon painanut saman verran viimeiset kahdeksan vuotta, raskautta ja sen jälkeisiä kiloja lukuunottamatta tietysti, ja mä tuun painamaan tän verran söin tai tein mä mitä tahansa, tää on mun normaaliolotila ja thats it.

      Poista
    4. no toi nyt iina ei ihan totta ole että painat ton verran "söit tai teit mitä tahansa" kyllä säkin lihot jos et liiku ja rupeat mässäämään joka pvä jtn karkkii tai useemmi ku nyt sitä teet jos teet lainkaan :D kyllä jokaisella ihmisella paino nousee/laskee kulutuksen mukaisesti :) sä vaan ilmeisesti puuhaat todella paljon ja sulla kuluu päivässä paljon energiaa muuten ellet sairasta mitään syömishäiriötä. mutta tosiaan laihat on kauniita mutta minunkin mielestäni sulle pari kiloo lisää ei olis kyllä pahitteeksi koska sulla on tosi luisevat jalat ja kädet,mutta hienoa jos itse viihdyt noin ja tunnet olosi terveeksi. hyvähän se tietty muiden on arvostella ja miettiä.. :D

      Poista
  18. Voi että ootte sulosia! Tirriskäkii näyttää nyt jo enemmän pikkulapselta ku vauvalta. :) Ja sie oot nätti niinku aina.
    Ootte superihana perhe ja näistä kuvistakii oikei huokuu se kui paljo rakastatte Tiaraa sekä sä ja Otto toisianne. :) Sulla on superihana blogi, ootan aina innolla uusia postauksia ja niistä tuleekii aina hyvälle tuulelle ku teijjän pikkuneiti on nii piristävä nii itekkii on pakko ain hymyillä näille kuville. Ja sä oot nii kauheen positiivinen aina! Otto saa olla ylpee ku sil on noi ihanat neidit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, mikä ihana ihana kommentti♥ Mahtavaa kuulla että meidän höpötyksistä tulee sulle hyvä mieli ja hymy huulille! :) Kyllä mä luulen et Otto on sen neideistä ylpee ja meki ollaan siitä ;D Kiitos vielä ja ihanaa syksyä!

      Poista
  19. On se Tiara kyllä ihana! Ei siitä muuta voi sanoa.
    Niin ja toivotaan, et noi yöunet palaisi :( Tiedän tunteen, kun nukuttaa, mut heräilee koko ajan.
    Niin ja vaatteet coolit, kuten aina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä ihanin♥ Ja voi muru mä tiiän et tiiät, toivottavasti sul on helpompi nukkuu nyt! Iik en jaksa venaa lokakuun 28. päivää ;DDD♥

      Poista
  20. söpösti sun hiukset :3

    VastaaPoista
  21. Näyttää vähän hassulta kun tollaset "molo" kengät ja sun todella kapeet jalat.. En halua haukkua tai aiheuttaa mielipahaa, mutta jaloissa/takapuolessa sulla ei oo muotoja ollenkaan, mietin vaan, että ihannoikko todella noin laihoja ihmsiä kun mitä ite oot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä mielestäni missään sanonut että "ihannoisin itseäni" enkä kertonut millaisia ihmisiä ihannoin, joten hassua että sulle tuli tollasta mieleen :O Se että mä oon tyytyväinen itseeni ei millään tavalla tarkoita sitä että ihannoisin itseäni tai ajattelisin että kaikkien pitää olla just saman kokosia kun mä. Se nyt vaan on tosiasia että mä oon tän kokonen mitä oon, muodotonkin kuten sanoit joten miksen hyväksyisi sitä ja olisi tyytyväinen? Mä voin silti ihannoida Jennifer Lopezin pyllyä ihan rauhassa siitä riippumatta miltä itse näytän :D

      Poista
  22. Hei vinkkaanpa sulle että Membersillä oli tosi kivan näkösiä lastenvaatteita ihan sun Tirriskän tyylisiä eikä kovin hintaviakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitoksia vinkistä, pitääpä kurkkia! :)

      Poista
  23. minun mielestä näytät myös niin kovin kovin laihalta. Mutta ihanaa että olet itse tyytyväinen itseesi, ja jos tuon painonkaan suhteen ei kerta ole mitään oikeita/vakavia ongelmia, niin sehän on pääasia että itse olet onnellinen ja sinut itsesi kanssa :) Muuten olet kyllä todella sievä ja fiksu nuori nainen! :)

    -essi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla mitään ongelmia ole painon kanssa, jos jaksat selata ihan blogin alkuajoille niin sieltä löydät kuvia miltä näytin ennen raskautta, toisinsanoen olin samankokoinen kuin nytkin :D Mä oon aina ollut tän kokonen ja tuun toivottavasti aina olemaan kun oon tyytyväinen näin :) Kiitos paljon!

      Poista
  24. Ihania vaatteita olet h&m tilannut :)) Sopii sulle tosi hyvin! Ja miten oikeesti Tiara voi olla nuin syötävän suloinen ja aurinkoinen? <3 :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Tirriskä on ihana pieni suloinen päivänpaiste♥ :)

      Poista
  25. Ihanaa että oot tyytyväinen ittees! Siitä saa iloita :)

    Laihuuskaan ei haittaa kunhan tietää syövänsä tarpeeks ja on terve! Jotkut on luonnostaan laihoja vaikka norsuja söis :D Siks pistää noi anoreksia -kommentit kyllä potuttamaan. Laiha ei ole yhtä kuin anorektikko. Piste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, just samaa mieltä oon sun kanssa! Mua niin ärsyttää kun pitää tulla arvailemaan että onko mulla anoreksiaa! Ja jos mulle joskus sellanen tuliskin (ei tule) niin en kyllä kertoisi siitä todellakaan täällä :D Mun mielestä on sen verran henkilökohtanen asia että en jakais julkisesti..

      Poista
  26. Moikka!

    Laitoin sulle haasteen :)

    http://onnenodotus.blogspot.fi/2012/09/blogiaidit-ruokkii.html

    VastaaPoista
  27. Tuli kyllä tästä postauksesta tosi hyvä mieli ja fiilis itselle rankan viikon jälkeen! Ihailen myös sitä, että sulla on pokkaa ja rohkeutta sanoa, että mä olen tyytyväinen itseeni, elämääni yms. ja suurimmaksi osaksi kaikki on hyvin. Jotenkin tuntuu, että jos sattumalta ajattelee itsestään noin, niin ei sitä nyt herran tähden ainakaan ääneen saa sanoa. Sehän nyt olisi maailman loppu. Vaikka olen vanhmepi, niin huomaan, että mulla on paljon oppimista sun asenteesta.

    En päässyt kommentoimaan aiemmin, mutta paljon onnea uudesta asunnosta! Tosi mahtava juttu! Mä en ymmärrä ihmisiä, joiden pitää aina keksiä jotain negatiivista, kun jollain menee hyvin tai on avoimesti iloinen ja onnellinen jostain. Mitä se on keltään pois, jos te löysitte teille juuri sopivan kodin ja olette siitä onnellisia? Kyllä musta nyt olisi suhteellisen hölmöä, että olisitte löytäneet tosi ihanan kodin ja sä vaan valittaisit asiasta. Ja rahat ovat teidän rahoja, eivätkä todellakaan kuulu tänne. Tai sitten alat antamaan talousneuvontaa, niin kaikki muutkin voivat sitten saavuttaa niitä omia unelmiaan! ;)

    Sellaisen pienen vinkin antaisin muuttoon liittyen; meidän tyttö oli jotain vähän vajaa 1,5v, kun muutettiin niin siksi ajattelin sanoa, mitkä meillä helpotti päivää. Jos mahdollista, niin kannattaa "hankkia" Tiaralle hoitaja päivän ajaksi, vaikka olisikin jommassa kummassa asunnossa koko ajan. Me muutettiin helmikuun alussa 2010 ja silloin oli vielä ne järjettömät pakkaset, joten se hoitaja oli tosi tärkeä, kun piti huolta tytöstä yleisesti, mutta myös katsoi, että ei saanut kylmää yms. Ja mä tein lastenhuoneen ensin valmiiksi ns. kokonaan. Eli, että neidin mennessä nukkumaan, niin hänen huoneessaan oli kaikki tutut tavarat omilla paikoillaan. Toi selkeästi lisää turvallisuuden tunnetta neidille. Eikä kannata samaan hetkeen ajoittaa muita suuria muutoksia. Mut nämä olivat vain mun omia mielipiteitä.

    Kiitos ihanista Tiaran kuvista; on kyllä ihanan aurinkoinen hymytyttö (ainakin blogin perusteella). Kivoja vaatteita olit ostellut ja näytät upealta. Kuten sanottu, jos syöt hyvin ja olet terve, niin sitten ei ole ongelmaa, mutta toisaalta ei sekään asia tänne kuulu, vaikka olisikin.

    Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittelua ja se on susta edelleen mielekästä, koska olet siinä hyvä ja kirjoituksiasi on kiva lukea. Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei mikä mieletön kommentti! Kiitos, kiitos kiitos niin hirvittävän paljon, voi kun sun kaltaisia ihmisiä ois maailmassa enemmän :)!

      Suomessa tosiaan tuntuu olevan niin että jos on asioihin tyytyväinen niin sitä ei tosiaankaan saisi ääneen sanoa ja mun mielestä se on väärä ajattelutapa, kyllä itseensä ja elämäänsä saa olla tyytyväinen ja se on hyvä myös sanoa ääneen, silloin se tekee ajatuksen paljon konkreettisemmaksi :)

      Kiitos myös asunto-onnitteluista! Se on ihan totta että meidän raha-asiat ei mitenkään kuulu tänne ja mä jäin kyllä myös peräänkuuluttamaan sitä toisten puolesta iloitsemista aika monelta asuntopostaukseen kommentoineelta jotka tulivat meitä sossupummeiksi syyttelemään :D

      Kiitos myös tuosta muuttoon liittyvästä vinkistä! Mun äiti on onneksi silloin meitä auttamassa joten mä varmaan hengailen Tirriskän kanssa ja äiti on vääpelinä komentamassa muuttomiehiä :DD Ja toi on todella hyvä idea että heti laittaa ensimmäisenä se neidin huone niin tulee tuttu ja turvallinen olo :)!

      Mä lupaan jatkaa kirjoittelua niin kauan kuin vain mahdollista, mä rakastan kirjoittamista ja musta on ihanaa jutella lukijoiden kanssa kommenttien välityksellä! Tirriskältä aurinkoiset terveiset ja kaikenkaikkiaan KIITOS vielä kerran, mukavaa syksyä sinnekin :)!

      Poista
  28. Luuletteko että Iinan kaltainen fiksu tyttö potis jotain anoreksiaa? Se on pipipäiden tauti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ees muista mitä tulin alunperin kommentoimaan tähän postaukseen, mut tää pisti mun silmään ja oon niin täynnä pyhää raivoa tällä hetkellä kun vaan voi olla.

      Väitäksä ääliö tosiaa, et mä oon täys pipipää ku mul on/on ollu anoreksia? :))))))) Mielestäni olen itsekin erittäin fiksu ihminen.

      Poista
    2. No huhhuh, jopas oli törkeä kommentti. Iina on toki fiksu, sitä ei käy kieltäminen, mutta anoreksiaan voivat sairastua myös ne fiksut tytöt... -.- (Ei sillä että Iinalla sellaista olisi siis!) Toihan on vähän sama kuin sanoisit että "Ei fiksut tytöt sairastu syöpään, sehän on ihan pipipäiden tauti". Jotain rajaa nyt...

      Poista
    3. Ainoa syy miksi julkaisin tuon törkeän kommentin oli että halusin tulla sanomaan siihen jotain nasevaa takaisin, mutta onneksi te hoiditte sen jo :D! Olen otettu siitä että mua pidetään fiksuna, mutta voi jumalauta että suututtaa tollanen kapeakatseinen ajattelutapa, ensinnäkin; eikös suurin stereotypia ole nimenomaan se että anoreksia on fiksujen tyttöjen tauti? Mutta kuten sanottua, se on stereotypia. Ja mulla on monta läheistä anoreksian läpi käynyttä/sen kanssa edelleen kamppailevaa kaveria (tyttöä, poikaa, mitä vaan) ja voin kyllä kertoa että sairaudestaan huolimatta he ovat kaikki aivan mielettömän ihania ihmisiä. PISTE.

      Poista
  29. Mäki haluun olla noi laiha!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon varma että oot just tasan sopiva ihan omana ittenäs! :)

      Poista
  30. Ihana kuulla että joku on tyytyväinen itseensä! :) Ei kaikkien tarvii olla semmosia "oon niin ruma voi ei säälikää mua" tai "anteeks kun oon oma itseni" -typpisiä ihmisiä! :D

    Mutta herranjestas sä olet laiha, syö syö syö syööö!!! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah nonii, no en kyllä älyy sitä "iik oon niin ruma sanokaa et en oo" -tyyliä ollenkaan :DD Ja mä kuule syön niin että napa ruskaa, kysy keltä tahansa mun kaverilta tai Otolta XD Syön enemmän kun ne yhteensä!

      Poista
  31. en tiiä ootko jo saanu kuinka monta haastetta sen blogiäidit ruokkii keräyksen johdosta,mutta mun blogissa nyt ainakin on sulle sellanen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden oon saanut ja nyt sain toisen eli kiitoksia paljon :)!!

      Poista
  32. koska tiaran synttäri postaus.. kohtahan teillä jo synttärit? :)

    VastaaPoista
  33. Sulla on ihana blogi :) mistä oot ostanu noita "kauluskoruja"?

    VastaaPoista
  34. Sä tosiaan näytät kauniilta, ihanaa, että tiedostat sen itsekin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥