tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen, Bloggerin viimeinen

Huomenna on aika astua astetta suurempiin saappaisiin ja siirtyä KIDEblogien puolelle. Johan tätä on odotettukin viikkokaupalla, innosta puhkuen ja kaikki yhdessä ahkerasti töitä uuden sivuston eteen tehden. Meidän porukka on hitsautunut kyllä aivan mainiosti yhteen tässä menneiden viikkojen aikana, enkä voisi olla iloisempi tyypeistä joiden maailman parhaassa seurassa saan uudella sivustolla blogata. KIDEblogit tarjoaa  kaikkea sitä, mitä Suomen ensimmäiseltä ja parhaalta äitiblogiportaalilta voi vain toivoa ja mä seison täysillä meidän sivuston takana. Voisin hehkuttaa KIDEblogeja  loputtomiin asti, mutta jos vaikka kuitenkin nyt kertoisin teille vielä kattavasti kuten lupasin, että mitä tämä siirto teidän lukijoiden kannalta tarkoittaa. 

Elikkäs, huomisesta eteenpäin mun blogini löytyy siis osoitteesta kideblogi.fi/butimahumannotasandwich mutta kenenkään ei  tarvitse tuota muistaa tai osata kirjoittaa, sillä vierailijat ohjautuvat tältä vanhalta sivustolta automaattisesti Kidejen puolelle. Te 1599 huipputyyppiä jotka olette mun Blogger-lukijoita jatkatte automaattisesti lukijoina vaikka blogi vaihtaakin sivustoa. Blogilistalle ja Bloglovin'issa seuraaminen tulee myös onnistumaan aivan yhtä helposti kuin ennenkin! Kaikkein paras uutinen tämä siirto on kuitenkin teille blogin Facebook-sivun 742:lle tykkääjälle, sillä tästä eteenpäin blogin seuraaminen Facebookissa on huomattavasti helpompaa kun uudet postaukset saa taas linkitettyä suoraan Facebookiin kun osoite vaihtuu. Te jotka ette vielä mitään  seurantapalvelua käytä, nyt on hyvä tilaisuus liittyä seuraajaksi, vaikka tokihan blogi löytyy myös Googlen avulla samalla nimellä kuin aina ennenkin!

Lukijoista päästäänkin luontevasti kommentointiin, joka tulee uudessa osoitteessa myöskin helpottumaan kaikkien kannalta. Uudella kirjoitusalustalla nimittäin myös anonyymikommenttien valvonta ja hyväksyntä on huomattavasti helpompaa, joten huomisesta alkaen myös teillä anonyymeillä on mahdollisuus kommentoida aivan normaalisti. Eikö olekin mukava uutinen?! Tässä on juuri se ratkaisu jota anonyymikommentointiin olen etsinytkin joten en voisi olla tyytyväisempi kun saan (ainakin toivottavasti) lukea taas pitkästä aikaa myös teidän nimettömien kuulumisia ja mielipiteitä. Mutta älkää te vakkarilukijatkaan lopettako kommentointia vaikka anokommentointi onkin taas sallittua uudella sivustolla, muuten tulisi ihan hirmuinen ikävä teitä!

Kideblogi.fi -sivusto itsessään tarjoaa teille lukijoille huikean paljon muutakin kuin vain pelkästään mun blogini, sillä sieltä löytyy myös kuusi muutakin ihanaa ja erilaista äidin kirjoittamaa blogia. Blogitarjonnassa kaiken kruunaa vielä meidän kaikkien kirjoittajien yhteistyöllä pyörivä Lupa laittautua -kauneusblogi jonne kukin aina vuoroin kirjoittaa tehokkaimpia kauneusniksejään, täsmätuotteitaan ja mitä tahansa muuta kauneuden saralla mieleen juolahtaakaan. Mä itse ainakin odotan vinkkejä muilta Kidejen mameilta että miten näyttää mahtavan hyvältä arjen pyörityksen keskellä!

Kideblogien etusivulta pääsee myös klikkaamalla sivuston huikeaan interaktiiviseen lookbookiin nimeltä Momspiration. Momspirationiin myös Teillä lukijoilla on mahdollisuus lähettää kuvia omista ja lastenne lempiasuista ja joka kuukausi kaikkein tykätyimmäksi klikkailtu asukuva palkitaan Lumoavan korulla. Lumoava on yksi meidän mahtavista yhteistyökumppaneistamme, jotka mahdollistavat hienoja juttuja kuten kilpailuja ja arvontoja lukijoille. Mun mielestä kaikki mitä juuri kirjoitin, kuulostaa melkeinpä liian hyvältä ollakseen totta mutta voin vakuuttaa teille että totta on joka sana! Nyt mulla ei enää muuta sanottavaa olekaan kuin että Kiitos, kiitos tuhannesti teille kaikille siitä että olette meidän matkassa pysyneet jo pitkän aikaa! Teidän ansiostanne minulle tarjoutui tämä upea mahdollisuus lähteä Kideihin mukaan! Tulkoon näitä mielettömiä blogivuosia teidän seurassanne vielä rutkasti lisää. Kiitos ja kuittaus, KIDEblogeissa tavataan!


3 kommenttia:

 1. Onnea nyt siirtymisesi johdosta!♥
  Hassua, kun täällä bloggerissa on tullut sua seurailtu melkeimpä alusta asti ja nyt sitten muutatkin :D Mutta onneksi siihen tottuu!

  VastaaPoista
 2. jeee kivaa ku tulee vähä muutoksia!

  vastailetko enää sitten lukijoiden kommentteihin,ku se siirtyy kideblogien puolelle,eli tarkotan että onko sulla sit aikaa olleskaa vastata meidän kommentteihin,vai viekö kideblogiin bloggaaminen enemmän aikaa ku tää normaali bloggeriin bloggaaminen?

  VastaaPoista
 3. olen todella iloinen sinun puolestasi, kun olet saanut noin mahtavan tilaisuuden! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥