sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

KUUMA

Tää viikonloppu on kyl ollu ihan mielettömän lämmin. Ulkona nautin helteistä tosi paljon mut tääl sisällä kotona olo on kyl ihan hirveen tukala suurimman osan ajasta. Nyt alkaa onneksi vähän jo helpottaa ku ulkonakin on viilentyny mut eilinen oli ihan tuskaa. Tästä johtuen en oo saanu viel kuvattuu kaikkii ostoksia koska yksinkertasesti en oo jaksanu vaihtaa vaatteita ja olla Oton kuvattavana ku oon hikoillu pelkissä alusvaatteissa. Kuvailin kaikki vauvajutut jo ku niihin mun ei onneks tarvii pukeutua mut otan lopuista ostoksista varmaan huomenissa kuvat ja sit voisin laittaa masukuvaakin jo kun alkaa 26. raskausviikko.
               En varmaan ollenkaan auttanu tätä mun kuumuuskuolematilannetta dataamalla eilen koko illan mut sain tehtyy tollasen About Me -välilehden jossa on siis kaikkee hömppätietoo musta ja masukuvia sitä mukaa kun masu kasvaa. Sieltä löytyy myös vastaukset multa useimmin Formspringissä ja täällä kysyttyihin kysymyksiin ja toivoisinkin et uudet lukijat vilkasee löytyiskö sieltä vastaus johonkin mieltä askarruttavaan juttuun koska mulle tulee aina niin paljon kysymyksiä koskien samoja aiheita. Vastaan kyl mielelläni kaikkiin asiallisiin kysymyksiin mut toi kyl helpottaa elämää ku ei tarvi aina samoihin vastata.
                Perjantaina oltiin tosiaan Oton kanssa pitkästä aikaa puistoilemassa kavereiden kanssa Ruttopuistossa, viimeksi oon ollu puistossa joskus toukokuun alussa ku oli viel pirun kylmä. Ihanaa vaihteluu Ouluun verrattuna tää Helsingin meininki et voi ihan istuskella ulkona ilman et on tuhat itikkaa jalassa ja käsissä kiinni. Nyt ku on lämmintä nii mäki pystyn vähän enemmän nauttimaan tosta ulkona istumisesta ku just sillon toukokuussa ku sillon vaan tärisin kylmästä ja kaikki energia meni lämpimänä pysymiseen enkä kauaa viihtynykkään ulkona. Kaverithan ei parin kaljan jälkeen sitä kylmyyttä huomannu sillon nii ei se niitä haitannu, mä vaa hytisin selvinpäin ja halusin kotiin :D. Mut perjantaina oli hauska nähä kaikkii ja jaksoin olla iltakymmeneen asti (Mikä on nykysin mulle tosi myöhään :D. Lauantaina sitten nukuttiin pitkään, käytiin Itäkeskuksessa pyörimässä ja katottiin leffaa. Tää päivä on kulunut nätisti sohvalla makoillessa ja tehtiin me pikku kävelylenkki kauppaanki.

Tässä olis sitten teille sekalaista kuvasaldoa perjantailta ja lauantailta: 

Poikien kaa vaa hengasin ennen ku Derya ja Jarppuli tuli

Prinsessat menossa Mamaan Antti Tuiskun keikalle

Ja kauhee selitys päällä

Tässä ois tämmönen maha

Otto repi sen hyttysensyömii kokoajan ja mul meni hermo nii laastaroin sit kunnolla sen jalat :D:D:D



Eilinen päivänasu: Nahkainen liivi ja farkkushortsit: Only, Toppi: H&M, Laukku: One Way, Gladiaattorisandaalit: Dinsko


Ostin tosiaan One Waystä viel perjantaina tollasen supersöpön laukun, oon tosi ihastunu tohon harmaanruskeeseen väriin, mul on jo kaks ton väristä laukkuu ja paita ja villatakki :O

Eilinen Pasta Carbonara, tosin tein vähän sipulisemman version vaihtamalla normaalin ruokakerman Valion kolmen sipulin versioon.

Pikkuneidille bodyt jostain kaupast Itäkeskuksesta, kauhee muistikatkos et mikä sen nimi oli ja paita: H&M

Pinkki body: samainen Itäkeskuksen mysteerikauppa, Unihaalari ja toppi: H&M


Saatiin mun tädiltä mun kummipojan vanha Baby Björnin farkkukankainen rintareppu, toi on tosi hieno tollanen farkkukankainen ja ihana ja todella siistissä kunnossa. Olin aatellu et tollanen ois kyllä kätevä ja sit mun täti antoki just meille ton :).

Kuuman sunnuntaipäivän pelastus!
Huomasin ku nyt kattelin tota kuvaa mis on noi lehdet et tosta käy kyl ilmi aika hyvin mun tänhetkinen elämäntilanne/luonne/joku koska kattokaa nyt: Vauvalehti (no oon raskaana ja noi jutut on aika paljon mielessä tottakai :D) Trendi & Glamour (Pari vähän "aikuisempaa" muotilehteä joissa on myös kaikkee parisuhdeasiaa yms) ja sit edelleenki Seventeen (Jenkkien suosituin teinityttöjen lehti) vaik oonki koht 20, Seventeenis on kaikkee ihanaa hömppää ja tyttöjen juttuja ja nättejä kuvia ja kivoja meikkejä ja oon lukenu tota niin monta vuotta et mä en tosta luovu vaikka musta äiti tuleekin! Mut noiden perusteella mä oon avoliitossa elävä tuleva äiti joka rakastaa muotia ja kauniita asioita jossa on viel pieni ripaus pikkutyttöö, ja sen ripauksen aion pitää jatkossakin nii pysyn nuorekkaana :D.

Nyt voisin siirtyä tästä sohvalta jääkaapille hakemaan mun uutta herkkua: Rainbown rasvatonta mustikka-banaanirahkaa ja alkaa sit kattomaan tota Deja Vu -leffaa neloselta Oton kanssa. Hauskaa iltaa kaikille mun ihanille lukijoille ♥

8 kommenttia:

  1. ei herranjumala iina just noi kuvat mis ollaan eniten kännisen näkösii XDDmut oot ihana ja mäöki laitan koht noita kuvii tänne ♥♥ love u :)

    VastaaPoista
  2. No eikä oo! Noi on kuvat mis ite näytän vähiten läskiltä sun vieressä XD Mut juu laita vaan olet ihana höpsö luv u ♥

    VastaaPoista
  3. ihana toi sun masu♥ ja noi vauvan vaatteet, aww nii sulosii ! :)♥

    VastaaPoista
  4. Oii kiva postaus <3 : ) Purr me prinsessat ; )))

    VastaaPoista
  5. Pinar: Kiittii :))♥ Mä rakastan vauvanvaatteit!

    Jarno: Kiitos muru ja te ootte mun prinsessoi ♥

    VastaaPoista
  6. sun blogista tuun jotenkin aina hyvälle tuulelle!:) susta tulee varmasti aivan älyttömän siisti äiti, just sellanen jota kaikki sen lapsen kaverit kadehtii:D
    halauksia!

    VastaaPoista
  7. Hei aw mullaki on noita maailman sulosimpia Ikean family laastareita :)

    ps. Mun on pakko sanoo, et tää blogi ja sä tälleen blogin välityksel ootte ollu mulle varmaan vuoden positiivisin yllätys ! Tää blogi on muuttanu mun kuvaa susta ihan kamalasti ja veikkaan et varmaan monen muunkin. Vaikutat tosi mukavalta ja oikeesti kypsältä äidiks :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi 13.40: Hahah ihana! Tosi kiva kuulla et mun blogist tulee hyvä mieli, mitä muuta enempää vois toivoo :) Ja toivon salaa et oisin sellanen siisti äiti, katotaan sit oonks mun lapselle ylpeyden vai häpeän aihe :D:D toivottavasti ensin mainittu :D Halauksia takaisin ja kaikkea hyvää ♥♥

    Kata: Ne on ihan parhaita noitten Hello Kitty -laastareiden lisäks! :D Ja maailman kivointa kuulla et tykkäät noin paljon blogista, mulle tulee aina niin hyvä fiilis ku saan positiivista palautetta ja sit viel tällanen super ihana kommentti :) Kiitos oikeesti ja toivottavasti blogi jaksaa yllättää positiivisesti jatkossakin ♥♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥