keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Miksei voi olla jo syksy!

Mä oon oikeesti koko päivän vaa kaivannu syksyy. Kaikki alko siitä ku aamul suunniteltiin Deryan kaa mun babyshowereita jotka on elokuun lopussa ja oon ihan innossaan ja sit postiluukusta kolahti eilen H&M:n syyskatalogi ja tänään elokuun Trendi. Oon ihan syysfiiliksissä ja tietenki suurin syy mun syksynodotukseen on lokakuussa oleva laskettu aika! Onneksi on jo melkein heinäkuun loppu ja kohta voi oikeesti sanoo et on syksy (en ois koskaan uskonu et odotan syksyy keskel kesää ku on maailman kauneimmat ja lämpimimmät ilmat). Pyydän jo valmiiksi anteeksi niiltä jotka ei odota syksyä ollenkaan ja haluaa et ois aina kesä (nii mäki yleensä) koska tää postaus tulee käsittelemään pelkästään tulevaa syksyä ja syyspukeutumista.
                 Mulla on kauhee kriisi syys- ja talvivaatteiden kanssa kun toisaalta tekis jo mieli ostaa vaatteita raskauden jälkeiselle ajalle mut on tässä kumminkin kolme kuukautta vielä jäljellä. Toisaalta en haluais hirveesti tuhlata enää äitiysvaatteisiin kun on enää kolme kuukautta jäljellä. On tosi vaikee suunnitella kun ei tiedä että millaset ilmat esimerkiksi lokakuussa on, mut sen päätöksen tein että talvitakkia en osta sellasta joka ois äitiysmallia. Mulla on yksi A-linjainen Zaran villakangastakki joka menee mulle raskauden loppuvaiheessakin jos on pakko pukeutuu tosi lämpimästi. Eihän siinä ois mitään järkeä et ostaisin äitiystalvitakin kun talvi alkaa kunnolla vasta marras-joulukuussa.
                  Tein nyt tollaset kollaasit H&M:n valikoimista ja löysin aivan ihania vaatteita ja asusteita itelleni ja pikkuneidille. Pikkusella toki on paljon jo perusvaatteita mut nyt kattelin kaikkii tollasii ihanii neuleita sun muita mitä ei oo vielä kaupoista ennen löytyny kun on ollu vaan kesävalikoimat. Nyt tää mun vauvanvaateshoppailu vast alkaa kunnolla ku kauppoihin alkaa ilmestyä oikean vuodenajan vaatteita! :D

Päivän asu (ja ihanasti toi Oton kaatunut stögis päässyt mukaan kuvaan </3 :D)
Farkkutakki: Gina Tricot
Mekko: H&M
Kengät: Zara
Kaulakoru: Lindex
Aurinkolasit: Bershka
Laukku: One Way
Ekat vilkasut syysmuotiin


Mä oon ihan rakastunu noihin tummiiin äitiysfarkkuihin joissa on joku ihme vahapinta silleen et ne vähän kiiltää. Toi takki on kans ihan mielettömän kiva ja sit noi pitkävartiset nahkahanskat menis kivasti sen kanssa. Vaalea mekko on ihan normaalilt naistenosastolta mut kattelin sitä ja se on kyllä nii väljä et menee masunkin kanssa, siihen vaan pilkulliset sukkahousut ja Voila!  Mulla ei myöskään ole yhtään äitiyspaitaa nii kyl mä yhen voisin hankkii ja toi on tosi kiva kun noi rypytykset korostaa masuu ja noi kengät on niin rakkaus! Halusin tollaset jo viime keväänä mut löysin vaan mustia ja nyt ku näin noi nii päätin et tossa on mun kengät.

Noi "mokka"hapsukengät on maailman sulosimmat ikinä koskaan ja ne ei maksa paljoo mitään. Ei ehkä maailman tarpeellisimmat mut sitäkin ihanemmat. Noi violetit vaatteet on kans tosi sulosia ja kivaa vaihtelua pelkälle pinkille ja vaaleenpunaselle. Ja nallehaalari on ihan ehdoton! Kutsukaa vaan mua shoppailuaddiktiks mut mä oon ihastunu noihin! Mun mielestä siinä ei oo mitään pahaa että kartuttaa pikkuneidin vaatekaappia, kyllä mä tiedän ettei me tulla osaa vaatteista käyttämään ku parin viikon ajan mut on se sen arvosta. Mieluummin liikaa vaatteita ku sellanen tilanne et neidillä on kaikki päällään olevat vaatteet paskassa ja kaikki loput pesukoneessa tai pyykkinarulla kuivumassa. Ja puolustuksena täytyy kyl sanoo et meidän neitosella on vast yks mekko! :D Kertokaa ihmeessä mitä tykkäätte kollaasien vaatteista/asusteista nii saan vähän mielipiteitä ennen ku laitan H&M -tilauksen menemään tai säntään kauppoihin :D.

Himoshoppaaja ja riehuvainen masushoppaaja kiittää ja kuittaa, hyvää yötä kaikille♥

23 kommenttia:

  1. Niin vähän muuten Suomi on just vaikee vaateostosten kannalta odottaville äideille! Kun vuodenajat vaihtuu niin nopeeta. Oli se loppuodotusajan vuodenaika mikä tahansa niin eihän sitä meinais enää raaskia ostaa mitään vaatteita sille ajalle, ellei nyt ihan liikaa satu oleen rahaa. :D Mutta onneks niille on aina tarvetta jollakin ja niitä voi varmaan helposti sitten myydä eteenpäin :)

    VastaaPoista
  2. Voooooiiiiiiii miten söpöjä apua apua en tykkää sun blogista nyt yhtään, ensinnäkin mun vauvakuume tuplaantuu joka postauksella ja toinen huono puoli tässä on se kun tähä jää niin koukkuun.

    YYY voitko huonontaa tätä blogia jotenkin mua surettaa :(

    VastaaPoista
  3. Vau mita vaatteita! En oo ikina oikein harrastanu H&M-shoppailua, mutta arvaa vaan kenen ansiosta taidankin kaantaa paatani... ;) Oon niin samaa mielta Noran kans, taa on koukuttava blogi! Kirjotat niin kivasti, etta tata on tosi mielenkiintosta lukee ja tuntuu niinku oisit mun vanha tuttu! haha :)

    VastaaPoista
  4. Rakastuin noihin kenkiin heti, kun näin ne xD meil on samaa makuu! =D apuaa kuinka ikävä mul on sua ♥ Ollaan nöhty viimeks joskus kk sit about !

    VastaaPoista
  5. täälläkin yks himoshoppaaja ;p tuli just 100 e tilattua kuvastosta vaatteita :D itselleni lähinnä, mutta pojallekkin ihana pipo ja neule <3 itse en tiedä sinusta, mutta synnytyksen jälkeen jouduin pitkään käyttää äitiyshousuja kun omat ei tosiaan mene jalkaan, eikä mene todellakaan vieläkään kaikki :// en tiedä käytätkö itse äitiyshousuja vai meneekö sulla omat jalkaan? että kannattaa mammahousuja olla varalla synnytyksen jälkeenkin, itse käytän nyt paljon pitkiä toppeja/mekkoja ja legginsejä :) ja täällä taas huuteli mamma 23. ja poju puol vuotta :)

    VastaaPoista
  6. Mä oon viime aikoina alkanut ihastelemaan kaikilla kauppareissuilla tyttövauvojen vaatteita. :D Ei, en todellakaan aio pukea Elieliä mekkoon, mutta ne on vaan niin sulosia. Joskos minäkin saisin joskus tytön. Just eilen hiplailin tuota violettia mekkoa ja haaveilin ;D. Mullakaan ei mene vielä normaalihousut jalkaan, vaan oon joutunu käyttään äitiyshousuja ja legginssejä, kiitos tuon ihanan roikkuvan raskausarpisen mahani :( Että suosittelen kans hankkiin jotkut äitiyshousut(kin)! Ikinä ei tiedä.

    VastaaPoista
  7. mä olin ihan kikseis ku toi h&m kuvasto tuli mut voi paska ku joutu pettymään :( ei ollu mulle mitään! ihan kauheita synkkiä ruosteenvärisiä rättejä :D lapsille on aina sentään kaikkea kivaa :)

    VastaaPoista
  8. Voin sanoo etten oota pätkääkää syksyy koska mua oottaa lukios yo kokeet jotka ahistaa ihan helvetisti D: mut ihanii kyl noi vaatteet,eniten tykkäsin sulle sitä mekkoo ja sit sitä paitaa mis raskaus korostuu ja lapselle se ihana valkoinen nallehaalari <3

    VastaaPoista
  9. voi iina..oot nii ihana tuon masus kanssa♥ katon aina hymyperseessä näitä sun kuvias ja poden ihan järkyttävää vauvakuumetta,kiitos tästä! :D
    söpsöjä nuo vaatteet =) tää ei kyllä liity yhtään asiaan,ja tupsahti jostai vaa mielee,mutta mitä mieltä oot teiniäideistä ja teinikihloista? :D

    VastaaPoista
  10. Mulla tulee aina sun postauksista hullu shoppailukuume ! aaaaaaaa :D

    VastaaPoista
  11. Oon kans kuolannu H&M:n syyskuvastoa ihan hulluna... Siellä on niin kaikkea ihanaa, että meinaan tulla hulluksi! :D Toi nallepuku tai miksi sitä nyt sanotaan, nii sellasen aion tilata ainaki tälle vauvalle, ja kaikkea muutaki kivaa tuolta kyllä löytyis :) Mut on ihania! Mä en tiiä mikä kumma siinä on, että vaikka syksy ei ookkaan mun lemppari vuodenaika niin silti löydän kaikista eniten vaatteita aina syysmallistoista ja muutenki syksyllä voi käyttää oikeestaa mitä vaa :-D Ootan että pääsen tästä masusta eroon ja et viilenee ilmat nii saa alkaa käyttää farkkuja taas :-)

    VastaaPoista
  12. noi hapsukengät ja etenki noi toiset kengät o aiva ihanat! kattellin ittelleni kans noit, mut sit tyydyin vaa kattomisee, ko liia iso jalka h&m kenkii :-D mut noi kaikki vaatteet on aiva älyttömän ihania! oon itekki kesä ihmisii, mut tykkään myös syksystä, ko tykkään pukeutuu isoihi neulepuseroihi ja hukkuu kaulaliinoihi :D

    VastaaPoista
  13. luin tohon 'Pyydän jo valmiiksi anteeksi niiltä jotka ei odota syksyä ollenkaan ja haluaa et ois aina kesä (nii mäki yleensä) koska tää postaus tulee käsittelemään pelkästään tulevaa syksyä ja syyspukeutumista. ' kohtaan ja sitte päätin nätisti skipata lukemisen.
    ite oon niin innoissani kesästä ja vaikka mä valmistuin nyt kevääl ja mul on vaa välil töitä, ni syksy ei innosta yhtää :(
    - ihana blogi ja ihana tyyli ja oot maailman nätein 'nuori'-odottava-äiti ja toivon kaikkee hyvää teiän tulevalle pikkuperheelle ! sut on postausten perusteel ihan luotu äidiks ja sovitte oton kanssa yhtee loistavasti ja ootte söpöin pariskunta.
    hyvää syksyn odotusta (:

    VastaaPoista
  14. toi vaaleenpunanen tytön neuletakki on ihana

    VastaaPoista
  15. sun on pakko ostaa sun vaaville toi ihana valkonen pörrö pupu haalari:)) jos mä saisin vauvan nii ostaisin heti tuollaisen !!<3

    VastaaPoista
  16. Saga Nicole: Niinpä, Suomi on tosi hankala ku joutuu just miettimään monelle eri vuodenajalle äitiyspukeutumista :( Mut nii kai niitä vois vaik huuto,netissä laittaa myyntiin :)

    Nora: Ihana kommentti :D!♥ Tosi kiva et tykkäät ja toivottavasti en onnistu huonontamaan mun blogii jos vaik jatkossaki viihtyisit lukijana :D

    Kape: Ihan mahtavaa saada tollasta palautetta! :)♥ Mustaki monet lukijat jotka aina kommentoi tuntuu vanhoilt tutuilta silleen ja mietin aina ku kirjotan et "hmm mitäköhän se ja se nyt ajattelee tästä" :D Mä rakastan tehdä tätä blogii ku tää on nii antoisaa just teiän lukijoiden takia :) Ja mä oon taas ollu H&M fani siitä päivästä asti ku se tuli Suomeen, muistan vielki ku olin 5v ja oltiin äidin kaa Itäkeskuksessa H&M:n avajaisissa ja sit osallistuin piirustuskilpailuun ja voitin ison pehmolelun :D:D Mut anyways kiva että tykkäilet blogista ja tuu ihmeessä useemminki kommentoimaan :)♥

    Jarno: Mäki rakastuin! Ja tilasin ne äsken ;) Onneks nähtiin tänään mussu♥♥

    Anonyymi 07.18: Mäki äsken pistin sit tilauksen menemään ja meni kyl ihan sievonen summa :D:D No mulla menee viel toistaseks kaikki omat farkkuleggingsit ainaki ku niiden vyötärön voi kumminki sillee kääntää et se jää masun alapuolelle ja yhet farkut menee kans kiinni ku niis on nii matala vyötärö. Tilasin nyt noi äitiysfarkut että pärjään niillä sit jos omat lakkaa mahtumasta ja on noi muutenki kivemman tuntusia noi äitiyshousut ku niissä on se trikooyläosa nii se tukee mahaa kivasti :). Pitää kyllä joo varautua siihen ettei synnytyksen jälkeen heti kaikki tiukimmat farkut suun muut mahdu, onneksi on leggingssit keksitty! :) Terkkuja sinnepäin! :)

    Sirkku: Tytöille kyl on kaikkii ihanii mekkoja ja prinsessajuttuja mut oon mäki välillä hiplaillu kaikkia ihania poikien kauluspaitoja sun muita :D Ja mä vielä elättelen toivoo ettei tulis arpia mut joo pitää kyl varautua siihen ettei mahdu omat housut ihan heti. :( Mut ajan kanssa sitten! (Ja ainaki on hyvä syy ostaa uusia vaatteita jos omat housut ei mahdu mut äitiyshousut on liian isoja ;D)

    Charlotte: No siellä oli kyl kauheesti niitä ruosteenvärisiä :D Mut onneksi niille oli vaihtoehtosia värejä kanssa :D Tilasin kyl huomattavasti enemmän pikkuneitille ku itelleni vaik lasten valikoima on kyl paljo pienempi ku naisten :D Lapsille vaan jotenki löytyy niitä ihania vaatteita helpommin...

    Kisu: Hei ei kannata ahistuu yo-kokeista, hyvin ne menee! Mun mielestä niistä pelotellaan ihan turhaan kun ei ne ole sen vaikeempia ku normaalitkaan lukion kokeet. Mä oon ehkä laiska kun en jaksanut lukea ollenkaan yhteenkään kokeeseen mut pääsin kumminki kirkkaasti läpi kaikista ja sain ihan hyvät arvosanat :) Tsemppiä vaan nii hyvin menee! Mä jätin sen mekon tilaamatta kun aattelin et sittenki mieluummin sovitan kaupassa ja ostan sitten, sen harmaan paidan tilasin ja vaaville mm. just sen nallehaalarin :D♥

    Anonyymi 12.40: Voi kiitos♥ Ihanaa jos sulle tulee vauvakuume mun blogista! :D Lisää vaan äitikavereita mulle! :D Mulla ei ole mitään mielipidettä teiniäideistä yleisesti, toiset pärjää ja toiset ei. Se on kumminkin niin ihmisestä ja elämäntilanteesta kiinni mut luulenpa kyllä et jokainen teiniäiti yrittää ihan varmasti olla juuri se paras äiti omalle lapselleen :) Teinikihlat on jokaisen oma asia, toiset mieltää kihlautumisen eri tavalla kun toiset; joillekkin se on vain merkki rakkaudesta ja toisille lupaus avioliitosta. Kukin tyylillään mun mielestä, tekee niin kuin itsestä ja kumppanista tuntuu hyvältä :).

    VastaaPoista
  17. Kata: Mulla on ihan hullu shoppailukuume kokoajan nii yritän täällä ottaa sen pois musta ja antaa mun lukijoille :D:D

    Laura: Joo mäki ihastuin heti kun se kolahti postiluukusta! Tilasin meidän neidille kans sen nallepuvun kun oli niin sulonen, vaik on meillä jo yks kaksiosanen valkonen nallepuku :D. Syksyllä jotenki on kyl aina vaatteissa eniten valinnanvaraa ja syksysin löytyy kaikkea ihanaa ostettavaa mekoista saappaisiin ja syystakkeihin :)). Tuol oli tosi kivoja äitiysfarkkuja kyl nyt kans tuol kuvastossa ja tilasinkin noi kuvassa näkyvät :) Mut hyvää odotusta sinnepäin ja tuu ihmeessä useemminkin kommentoimaan! Hauska puhua muiden odottavien kanssa ja vaihtaa kokemuksia :)

    Anonyymi 15.39: Tilasin molemmat kengät ja viel vauvalle beiget miniUGGit :D Syksyllä on kyllä ihana kääriytyy vaan kaikkiin lämpimiin neuleisiin ja isoihin villahuiveihin :) Oi syksy tule jo! :D (vaik oonkin henkeen ja vereen kesäihminen yleensä :D)

    Jessie: No ei siinä mitään, en kyllä usko et muakaan kiinnostais syksy näin paljoo ellei ois pikkuneiti tulossa, varmaan roikkuisin kesän viimesessäki rippeessä kiinni ja koittasin tareta farkkkushortseilla ja gladiaattorisandaaleilla viel syyskuussaki :D Kiitos ihan hirveesti kaikesta mitä sanoit, mulle tuli niin hyvä mieli♥♥ Hyvää loppukesää sulle kun kerran kesästä nautit ja toivottavasti sulle tulis myös mukava syksy! Kaikkea hyvää♥♥ :)

    Anonyymi 16.10: Mäki tykkään siitä ja tilasin sen just :)

    Anonyymi 17.42: Mä tilasin sen just! :D Meinasin jättää tilaamatta ku meil on jo yks kaks-osanen nallepuku ja seki on valkonen mut en mä vaa raaskinu jättää tota tilaamatta ku onhan toi nyt maailman sulosin ilmestys! :D

    VastaaPoista
  18. Moi muru ! Hei, syksy on just paras! Hyvännäköiset noi äitiysarkut, jotka sanot tilanneesi, samoin se harmaa paita. Ja noi vauvan vaatteet oli kaikki aivan ihania, en käsitä miten ne onkin niin suloisia! Koita kuitenkin hillitä sitä shoppailuhimoa, ettei tuu liikaa tavaraa, jota ei sit ehdi käyttämään. Terkkuja Otto-pojalle ! ♥

    VastaaPoista
  19. äitiysarkut :DD repesin

    VastaaPoista
  20. aah ihanaa se nallehaalari ja sulle se paita oli kyl iha nappiostokset! (: ja joo tiiätkö just tilasin ja sainki mekon postis joka näytti kivalt netis mut se oli ihan hirvee mun päällä, tuli kauheet alemmuuskompleksit ku se oli nii hirmu isoki(se näytti pienelt mekolt mut olisi isompi..) mutmut joo no oon aina vähä tämmöi stressaaja ja ku haluisin niin paljon just niit hyvii arvosanoi ni tuntuu etten tuu ikinä pääsee läpi vaik onki viel jotai 2kk aikaa ja oon lukenu yli puolet jo.. XDD asdasd.ehkä se pelottelu just vaikuttaa koska esim mua peloteltii autokoulullaki ihan tajuttomasti ja sit lopulta pääsin sekä kirjalliset että inssin ekal läpi : DD mutjoo. tuitui en malta oottaa et vaavi syntyy itekkää, se tulee olee nii suloinen sun kaikis ostamis vaatteis c:

    VastaaPoista
  21. Noi kaiikki on ihania, en osaa valita lempparia <3:D

    VastaaPoista
  22. Joo, näköjään vanhuus on tullut siinäkin, että kirjoittaa äitiysarkut, kun piti kirjoittaa äitiysfarkut, sormet taitaa kulkea ajatuksen jälkessä. Karsee ajatus sinänsä, ei ihme jos anonyymit repeilee...

    VastaaPoista
  23. Anne: Äiti oot ihana, ei se haittaa jos joskus kirjottaa väärin :D! Mä yritin oikeesti hillitä mun shoppaushimoo mut en ihan onnistunu :D:D Otolta terkkuja takasin♥♥

    Kisu: Muaki ain pelottaa tilaa netistä ku ei ikinä sit tiedä et millasii ne vaatteet lopulta on. H&M on siinä mieles hyvä et niitten vaatteet on yleensä aina samankokosii tai sillee et tietää kyl ku tilaa et millanen joku vaate on sit luonnossa. Ja hei älä stressaa äläkä anna kenenkään pelotella sua, hyvin ne ylppärit menee oon ihan varma ku kerran oot lukenukki noin paljon! Mäkää en malta odottaa ja hei sit ku meidän pikkuneiti syntyy nii sullaki on jo kirjotukset ohi! :D Mut tsemppii paljon ja tuu sit kertoon mullekki et miten meni kirjotukset! :)

    Anonyymi 17.22: Mäkää en osannu valita lempparii ja tilasin suurimman osan :D:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥