torstai 5. huhtikuuta 2012

Viime viikonloppua

Aika hassua kirjoitella viime viikonlopusta kun siitä on jo lähestulkoon viikko, mutta ajattelin että nyt vihdoin teen sen postauksen joka mun piti tehdä jo lauantaina. Joku siellä jo ihmettelikin että miksi mä lupailen postauksia mutten sitten teekään, no se johtuu yksinkertaisesti siitä että mulla on ollut niin kauhea kiire etten ole ehtinyt. Mä oon kyllä ihan tyytyväinen siitä että mulla on muutakin elämää kuin blogin kirjoittelu, mutta ymmärrän kyllä että harmittaa että lupailen ja sitten en teekään. 
           Mua harmittaa itseänikin se että oisin kyllä halunnut postata mutta siihen ei vaan ole ollut mahdollisuutta. Siksi oonkin joka päivä uskollisesti soimannut itseäni siitä että vieläkään en ole tehnyt postausta ja että oompas nyt huono bloggaaja ja petturi, vaikka totuushan on se että en mä ole velvollinen tekemään yhtään mitään tämän blogin suhteen jos en itse jaksa/halua/ehdi. Silti aina tulee huono omatunto ja siitä tavasta mä haluaisin päästä eroon mahdollisimman pian koska siihen ei ole mitään syytä.
           Mutta joo, nyt voisin kertoa vähän vaikka siitä viikonlopusta, niinkun aioinkin! Perjantaina käytiin Emmiksen ja Tiaran kanssa Itiksessä pyörimässä, ei tosin taidettu ostaa mitään muuta kun ruokaa. Tultiin sitten kotiin ja laitettiin ruoaksi kunnon Carbonara -pastaa. Ottokin tuli kotiin ja hengailtiin vaan musiikkia kuunnellen ja Tiaran kanssa leikkien. Tiaran mentyä nukkumaan me suunnattiin sitten Emmiksen kanssa kohti Fredan Tivolia ja mentiin vähän tanssimaan. Tai no ei me kyllä tanssittu vähää vaan aika tosi paljon, jalat huusi hoosiannaa kun narikassa vaihdoin kotiinlähtöä varten matalat kengät. 
            Lauantaina Otto olikin sitten töissä koko päivän mutta illalla mentiin vielä Emmiksen, Tiaran ja Oton kanssa kauppaan ja ostettiin vähän evästä junamatkalle. Mä ostin semmosen ihanan kolmioleivän jossa oli vuohenjuustoa ja paahdettua paprikaa ja se oli kyllä kolmioleiväksi ihan superhyvää! Yleensä ne on semmosia ohuita lärpäkkeitä joissa ei oo täytettä nimeksikään mutta toi oli kyllä tosi täyteläistä ja maistuvaa. Illalla pakkailin kaikki tarvittavat tavarat että aamulla ei sitten tarvinnut kiireessä enää laitella mitään. Mutta tässä oliskin sitten vähän kuvia perjantailta ja lauantailta: 



Perjantain päivän asu: 
Mekko ja sukkikset - H&M

Emmis <3




Äidin iso tyty<3




Perjantain illan asu: 
Toppi - Gina Tricot
Farkut - Zara
Korkkarit - H&M



Ja tässä vielä lauantain naama :----D
Mutta joo, tämä tässä meidän viikonlopusta, käykääs kurkkimassa noi muutkin kolme postausta jotka tein! Ootte parhaita <3

7 kommenttia:

  1. Oi Carbonara -pastaa <3 Se on ihan parasta, osaisinpa tehä sitä ite ku valmisaterioina sitä aina vaan syön :D Ja hienoo että oot päässy pitkästä aikaa tanssimaan! Toi on kyllä tuttu tunne että jalat on sitten baari-illan jälkeen ihan tohjona :D Mutta liikuntaahan se vaan on (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Carbonara on kyllä super hyvää! Ja sitä on tosi helppoa tehdä; pekonia, sipulia, valkosipulia, ruokakermaa, 100g juustoraastetta ja yksi kananmuna. Niiden lisäksi vain mustapippuria ja vaikka tagliatellea, avot! Paista pekonit vaan pannulla, lisää joukkoon sipulit ja niiden paistuessa sekoita kaikki muu paitsi kananmuna kulhossa keskenään, eli juustot, kermat ja pippurit. Lisää mössöt pekonien ja sipulien sekaan ja kun tagliatellet on keitetty, riko yksi kananmuna kastikkeen sekaan. Valmista, ja ihan törkeen hyvää! Päälle voi laittaa vaikka vähän parmesania :D Toivottavasti maistuu!

      Ja joo oli kyllä tosi mukavaa käydä tanssimassa vaikka jalat olikin tuusannuuskana :D Ja se on hauskaa liikuntaa ;D Ihanaa pääsiäistä sulle!

      Poista
    2. Hei ihana kiitos!! Koitan tota ohjetta heti tilaisuuden tullen! :D Ja ihanaa pääsiäistä sulle kans =)

      Poista
  2. Toi toppi käy sulle aivan älyttömän hyvin, näytät upeelta! Tosi ihailtavaa millainen kroppa sulla on synnytyksen jälkeen, herrajestas :o Todella kaunis muutekin :)
    -annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, et uskokaan miten hyvä mieli mulle tuli<3 Ihanaa keväänjatkoa sulle Annika!

      Poista
  3. Ihania asuja, eka varsinkin. (: Nuttura sopii sulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥