torstai 17. toukokuuta 2012

Vipinää viikkoon

Sitä vipinää meille tosiaan on ilmaantunut kun ihana Jarno-ystäväiseni rantautui meille Oulusta pariksi yöksi. Täällä ei kyllä oo sen jälkeen ollut yhtään hiljasta sekuntia paitsi yöllä kun se nukkui, mut tommosena Jarppuli on just ihana! Tiara on ollut jotenkin yllättävän väsynyt viimeaikoina, ja nukkunut enemmän päikkäreitä. Eilenkin neiti nukahti yöunille ensimmäistä kertaa elämässään jo vähän jälkeen seitsemän ja aamulla neitiä ei kovin myöhään sitten nukuttanutkaan. Mut onneksi Otto oli tänään kotona (ja Jarno myös) niin ei ollut niin hikistä nousta kuuden jälkeen kun oli seuraa, vaikka oltiin kyllä kaikki kolme ihan pihalla kun nukuttiin ehkä 5h yöllä. Pitäis aina muistaa mennä ajoissa nukkumaan vaikka onkin kivaa, mutta puolustukseksi täytyy kyllä sanoa että ennen valvoin koulupäivisinkin kahteen tai kolmeen asti yöllä, joten on tää on kyllä huomattava parannus siihen nähden sentään.
                 Tänään on ollut ihan vaan kotipäivä eikä olla tehty mitään erikoista, paitsi mä leikkasin Otolle kesätukan eli keesi on tehnyt comebackin! Mä oon kyllä ihan tyytyväinen mun kädenjälkeen ja voi että tuli taas semmonen olo että mä oon niin varma siitä että parturi-kampaajan ammatti on se mun juttu! Musta on ihanaa vaan nähdä kun ne hiustupot tippuu lattialle ja leikattava tyyppi saa uuden ilmeen. Huomenna on vuorossa ainakin Oton hiusten värjäys vielä, mun omatkin pitäisi värjätä mutta mä en ole ollenkaan varma mitä mä haluan! Toisaalta tykkään kun on tummat hiukset ja ruskettunut iho kesällä, mut toisaalta taas lähes musta tukka on kesäisin ihan järkyttävän hiostava ja olis ihana kokeilla vaihtelun vuoksi vähän vaaleampaa ruskean sävyä, sellaista joka on lähempänä mun omaa hiustenväriä. Oon niin kyllästynyt mun omiin hiuksiin että oon jämähtänyt vaan pitämään hiuksia hätävaranutturalla joka päivä. Mitä mieltä te olette? Pitäiskö mun rohkaistua ja mennä kampaajalle tekemään radikaali hiusmuutos vai pitäytyä tässä vanhassa tummassa värissä?

Nyt ois vuorossa vähän kuvia eiliseltä ja tältä päivältä Oton uudesta kuontalosta, sekä tietenkin meidän ihanan unisesta ilopilleristä!

Murunen<3

Väsynyt neiti ennen eilisiä ekoja päikkäreitä, ja uskokaa tai älkää Tiara nukahti kymmenen minuuttia tän kuvan ottamisen jälkeen :D

Rakas<3

Ja siihen se sammui pupun kanssa<3

Kahden tunnin päikkäreiden jälkeen taas nauratti!

Ihana Jarppuli ja maailman kakkasin peili :D<3



 Päivän asu:
Leopardineuletakki - Ellos
Leopardihuivi - äidin vanha
Valkoinen sifonkitoppi - H&M
Farkkuleggingsit - VILA
Punaiset ballerinat - ZARA

Jarppuli ja Tirppuli<3

Kauppaan lähdössä tarmokkaana!

Jartsukka on söpö<3

Mikä ILME! Miten joku voi olla noin söpö<3

Ja tässä neiti ja isin uusi tukka! Mut sanon näin valmiiksi jo että mä vetäsin vaan noi sivut lyhyeksi enkä koskenut tohon varsinaiseen keesi-osuuteen koska Otto kuulemma tykkää että se ei ole viivasuora ja samanmittainen joka puolelta vaan pitää olla rosoinen reuhka :DD!

Nyt mä lähden Jarppulin kanssa hakemaan Mäkkäristä kesän ensimmäisen tuplamakupirtelön ja makuna tietysti maailmanparas päärynäsuklaa! Huomenna onkin perjantai, mut musta tuntuu että me vaan hengaillaan ihan kotosalla. Lauantaina saadaan ainakin alustavasti suunniteltuna naapuriseuraa, mut siitä luultavasti lisää myöhemmin! Ihanaa Helatorstaita kaikille ja mahtavaa viikonloppua myöskin jo näin etukäteen!

58 kommenttia:

  1. ihana sinä ja ihana jarppi ! ja ihana nähä jarppi terveemmän näkösenä:)

    VastaaPoista
  2. muutosta vaan kehiin! itekki aattelin kesän aikana tehä jotaki muutosta tälle tukalle ku nii kyllästyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kesän tullen iskee muutoksentarve :D! Ainakin mulla :D

      Poista
  3. Toisaalta tuttu ja turvallinen on se kaikista helpoin vaihtoehto, mut ehkäpä vaihtelukin voisi virkistää? Kunhan et blondaa! :D Mut joku vaaleampi, lämmin ruskean sävykin voisi olla tosi kiva kesäksi. Innolla odotan mihin päädyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se aina on et tuttu ja turvallinen on helppo ja hyväksi havaittu aina mutta vaihtelukin aina kiinnostaa :D! Mä en blondaa enää ikinä (siis kokonaan :D) mut vaaleanruskeet ois mun unelma<3

      Poista
  4. Radikaali muutos vaan ja kivasti osasit leikkaa noi oton hiukset !

    VastaaPoista
  5. muutosta :)

    voi että jarno on hyvännäköinen nykyään! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun jaksatte rohkaista mua! Ja niin on, oon niin ylpeä siitä<3

      Poista
  6. Vaihteluhan virkistää eli kannattaa käydä kampaajalla jos yhtään haluttaa :) Ihana tiaral! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaajalle ois ihana mennä mut oon sittenkin niin kärsimätön että yritän toteuttaa muutoksen ensin itse :D Ja se on kyl ihana neiti<3

      Poista
  7. Mullakin kesätukka haaveena, pitäs tummanruskeesta vetästä vaaleenruskeeks tai jopa tummanvaaleeks! Onhan se vähä vaaleempi fleda kesäl jotenki helpomman tuntune. Mut se on mun mielipide. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vaaleenruskeet mäki haluun, ne ois UNELMA! Ja just kesällä helpommat ku ei oo niin kuuma sit :D

      Poista
  8. Kivat hiukset ja asu sulla ollu! Ja siistit noi Oton hiukset! Tiarakin taas ollut niin näpsäkkänä että :D<3

    Musta voisit kokeilla vaikka raidoilla sellaseen vaaleanruskeampaan! Varmasti sopis sulle. Eikös tumma värikin kesällä haalistu aika helposti kun aurinko porottelee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon<3 Ja Tiara on kyllä aina neiti näpsäkkä<3 Raidoilla mä aattelin koittaa juu ja oon jo vähän saanutkin vaalennettua! Ja kyllähän se haalistaa, jos sais sit kesällä ihan semmoset oikeet aurinkoraidat :))

      Poista
  9. Mitä jos laittaisit tummaan pohjaan vaaleamman ruskeita tai vaaleita raitoja? :) muutos ei ois liian radikaali ja tuttuun ja turvalliseen ois helppo palata jos haluaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tätä ajattelin koittaa, kiitoksia ideasta! Toivotaan nyt vaan että onnistuu ettei tarttis palata vanhaan :DD!

      Poista
  10. Moi! Jotai kivaa uutts kesäksi - tietty! :D mullaki mietinnässä että mitä oikein teen.. Ihania kuvia neitistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! On nii hankala vaa aina päättää :(:D Ja eiks ookin! Hei me tullaan jo muutaman viikon pääst Ouluun nii sit nähäääää<3

      Poista
  11. Laita vaaleempi tukka :) !
    Ja hei anteeks jos kysyn, mut onks toi Jarppi homo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö se oo aika selvää et on? : DD mut oli tai ei, hassua jotenki et pitää ihmisten seksuaalista suuntautumista kysyä :D

      Poista
    2. kui nii hassua? ihan normaalia mun mielestä/mitä pahaa on kysyä..?

      Poista
    3. no siis ei siinä mitään väärää oo jos kysyy, hassua vaan jotenki, ku mitä se ketään liikuttaa? :D

      Poista
    4. No kuule kyllä se ihan yhtä paljon liikuttaa, kuin se, onko ihminen mies vai nainen.

      Poista
    5. mut jos sen näkee päällepäin niin miks pitää kysyä? :D

      Poista
    6. Eiköhän see oo kaikille ihan selvää kuvien perusteella jo että KYLLÄ Jarno ihan tosiaan on homo :D Ja ihana juuri sellaisena! Mut mä en myöskään tosiaan älyä et mitä väliä sillä on onko homo vai hetero?

      Poista
  12. sulle sopii tummat älyttömän hyvin mut jotku raidat vois piristää kivasti kesällä :) mun raidotus operaatio on vielä hieman kesken :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Ja niin on mullakin nyt todella vaiheessa tää raidotus :DD

      Poista
  13. laita raitoja! ei mee tukka nii huonoo kuntoo vaalennuksesta:)

    VastaaPoista
  14. jotkut vaaleenruskeet vois olla kivat :)

    VastaaPoista
  15. ehdottomasti muutosta, itsekin kaipailisin vaaleaan tukkaani muutosta mutta en tiedä:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluisin vaaleanruskeat, koita säkin :D Sulla tosin "hieman" helpommin saavutettavissa kuin mulla :D

      Poista
  16. Lämmittää sydäntä, kun Jarno näyttää noin älyttömän hyvältä :) Ja Tiara on niin supersuloinen jälleen kerran <3 Minä ehdottaisin myöskin hivenen vaaleampia raitoja :) Hauskaa kesän alkua Iina, olet kultainen ihminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin lämmittää munkin sydäntä, mä oon niin ylpeä Jarnosta :)<3 Ja on se kyllä, ihana pikkuneiti<3 Vaaleat raidat ja vaaleanruskea tukka ois mun unelma! Kiitoksia paljon ja hauskaa kesänalkua sulleki ihanuus!

      Poista
  17. ootpa leikannu hyvin noi ! :) Osaisimpa mäkin leikata hiuksia noin hyvin! :) ps. ihana tiara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kiitoksia kaunotar<3 Ja Tirriskä on kyl maailman ihanin<3

      Poista
  18. Sulla on ihanaat hiukset mutta oon muutoksen puolella! Ite leikkasin omat hiukset tosi pitkistä aika lyhyiks ja tää muutos piristi ihan järkyttävän paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutos kyllä piristää aina! Ja aww kiitoksia :))

      Poista
  19. Värjää letti sellaseks suklaanruskeeks ja ota jotai vaaleenruskeit raitoi kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleenruskeet ois kyllä mun unelma mut musta tuntuu et suklaanruskeet näistä tulee ;D

      Poista
  20. Voi, että meilläkin tulee jo vuosi siitä, ku oli joku ystävä yökylässä. Itse pidän kovasti, kun välillä on joku sekottamassa pakkaa, varsinkin lasten kannalta, kun saavat vaihtelua. Tules leikkaamaan mun miehen hiukset kesäkuntoon. Itse en uskalla koskea hänen hiuksiinsa, joten laitan suosilla parturiin, mutta sulla näköjään pysyy hienosti sakset kädessä. Ihan sun juttu, niinku meikkaaminenkin :) Odotatko yhtään, että saat laittaa kaikenlaisia kampauksia Tiaralle? Meidän Arielille laittaisin, vaikka mitä jo nyt, ku syntymästä asti on ollut pehko, mutta kun tyttö repii kaikki pinnit ja ponnarit pois päästä.. Laitoin haasteen sulle omaan blogiini, mutta en loukkaannu, vaikka et siihen vastaisi, ku aikalailla olet ihmisten kysymyksiin vastaillu, niin videolla, ku tekstinä :) Ihanaa viikonloppua teidän porukalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä tosiaan piristää kun on vieraita ja on lapsillekin mukavaa :) Hahah voi tulisin oikein mielellään jos ois vaikka lyhyempi välimatka :DD! Ja et uskokaan kuinka paljn mieltä lämmittää kun kehuit mun meikkaus- ja leikkaustaitoja, ne kun on molemmat mun unelma-ammatteja! Että kiitos ihan huikean paljon<3 Ja joo mä ootan ihan hirmusti että saan laittaa kampauksia neidille! Toivottavasti se suostuu pitämään niitä ja kasvattamaan pitkää tukkaa :D Kiitos haasteesta! Mä oon todella huono niitä toteuttelemaan, mut yritän saada jostain semmosen hetken että voisin toteuttaa vaikka useamman kerrallaan :) Ihanaa viikkoa ja pahoittelut siitä että vastaaminen kesti näin kauan!

      Poista
  21. Ai niin ja vastaus kysymykseen: Mene ihmeessä parturiin! Virkistää ihanasti mieltä, kun saa uutta vaihtelua ulkonäköön. Eikä nykyinenkään ole paha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta! Mä oon vaan niin semmonen kaikkimullehetinyt -ihminen että oli pakko koittaa ensin itse eka :D Ja onneksi nääkin onnistui suht hyvin!

      Poista
  22. ihania kuvii taas kerra :--) piristätte aina mun päivää,kiitos ! <3 ja joku muutos on aina hyvästä (; oisko vaik vaaleita raitoja ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww voi kiitoksia itsellesi<3 Ihanaa että piristetään sun päivää!

      Poista
  23. Moi. Mä tulin vaan kertoo et löysin jotain mikä saattaa kiinostaa sua. ;)
    http://www.jotex.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=42605&productId=330600&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=
    CupCake lakanat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei awws vähänks ihanat! Kiitos kun linkkasit :)) Oot ihana!

      Poista
  24. Suklaanruskee tukka sopis sulle tajuttoman hyvi :) Ei tarviis ku yhden värinpoiston ja sit sävyte niin Vola! Postaa sit heti sun uudesta tukasta, en malta odottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No semmoset mul oikeestaan on nyt ;D Mä teen mahd. pian postauksen!!

      Poista
  25. Ihania kuvia! Ja sillon kun mä en tiiä mitä tekisin mun hiuksille, meen kampaajan luo ja kysyn mikä mulle sopis. En oo kertaakaan tullu tollasilla kerroilla tyytymättömänä ulos parturin ovista!

    ps. Onkohan multa jääny joku julkasu väliin, missä on Tiaran ärripurripostaus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, vitsit sä oot rohkee, mä en uskaltais :DD! Munki kannattais varmaan kokeilla! Ja ei sellasta postausta ole vielä tullut ;D

      Poista
  26. sulle on haaste mun blogissa :)

    http://siderasideraa.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista
  27. aijaijai ihanaa ku toi sun ystävä näyttää jo terveeltä!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥