tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kahvia ja pinkkejä leivoksia

Jarppuli saapui taas eilen Helsinkiin ja me mentiin tietysti Tirriskän kanssa Stadiin vastaan. Päädyttiin Kampin Johto Caféesen kahville ja tulipa maistettua äitelän pinkkiä kuppikakkuakin. Leivos ei kyllä herkullisesta ulkonäöstään huolimatta ollut ihan niin hyvää kuin oletin, mutta mitäs pienistä, sai siitä sentään hienon kuvan! Eilen oli vihdoin mukavampi ilmakin sen viikonloppuisen sateen ja myrskytuulen sijaan. Nyt vaan täytyy toivoa että ilmat jatkaisi lämpenemistään ja ensi viikolla Oton loman alkaessa me päästäis vaikka sinne rannalle! 
            Mä haluaisin myös kovasti käydä ainakin Korkeasaaressa ja ehkä Stadikalla uimassa ja ottamassa aurinkoa, siellä olis ainakin lämmintä vettä. Tasan kahden viikon päästä me matkataan Ouluun lomalle, lentoliput on jo ostettu ja viivytään siellä Juhannusviikon loppuun asti. Mua jännittää jo nyt se lento että mitä jos Tirriskän korviin sattuu, mut onneksi lento ei kestä kuin tunnin (vai onkos se vielä vähemmän?). Jos mä annan vaikka laskun aikana maitoa neidille niin eikös sen pitäisi vähän tasata niitä paineita korvissa kun nieleskelee? Sopivasti onnistuin lörpöttelemään ihan asioiden vierestä joten nyt taitaa olla oikea paikka laittaa kuvat tiskiin!


 
OMNOMNOM! :D
Jarppuli<3
Hömppä rakas<3
"Mulla on niin hauskaa ku pääsen mukaan kahville!"

"Oon ihan hoopo<3!"
Maailman sulosin<3
Tiara luki hyvin kiinnostuneena feissarin jakamaa esitettä!
Kesästadi on ihana!
Ja niin on meidän neitikin! Vaikka hupparissa oliki niin löllöt hihat että heti nousi kainaloihin jos vähän nosti kättä!
<3


Mun päivän asu:
Bleiseri ja hame - H&M
Toppi - Gina Tricot
Sukkikset - Seppälä
Ballerinat - ZARA
Laukku - Guess
Aurinkolasit - Glitter

Sunnuntai-iltana kävi ihana juttu, Tiara nukahti lattialle kesken maidonjuonnin, tiedä sitten miksi neiti oli niin poikki! Miten sulonen toinen oli kun siihen kuukahti! Me ollaan yritetty aina nukuttaa Tiara suoraan omaan sänkyyn, mutta monta kertaa viikossa käy niin että Tiara nukahtaa kesken iltapuuron ja sitten vaan kannetaan se sänkyyn. Mutta onneksi Tiara osaa nukahtaa sinne myös itse, eilen sillä oli silmät vielä ihan auki kun vietiin sänkyyn mutta viiden minuutin päästä kun menin kattomaan niin neiti oli kiskaissut peiton korviin ja siellä se nukkua torsotti (ihana ilmaisu!). Mut kattokaa nyt miten sulonen pipana! Tiara myös nukahtaa yleensä aina ilman tuttia, annetaan tutti vaan jos uni ei joskus jostain syystä meinaa tulla tai jos neiti sattuu heräämään johonkin keskellä yötä.



Tänään aamulla aamupesujen jälkeen sattui tälläistä:

"Kyllä mä vielä saan noi patterit tuolta!"
Neiti näytti itsekin hämmentyneeltä oppimastaan uudesta taidosta :D Ihana!
Lopuksi yritti vielä nousta seisomaan muttei ihan vielä onnistunut!
Missä on se äitin seiniä tuijotteleva maidon tuoksuinen pieni paketti, häh?! No tuolla se vipeltää vastaheränneenä (päikkäreiltä) menemään ja paiskoo kirjaa lattiaan. Virtaa riittää heti heräämisen jälkeen siihen asti että silmät väkisin painuu kiinni vaikka vielä vaan pitäis saada leikkiä! On se vain niin rakas ettei mitään järkeä. Huomenna meillä on vihdoin 8kk -neuvola ja neuvolalääkäri joten huomenna päivittelen sitten neuvolakuulumisia ja mittoja, sekä teen perinteisen kuukausipostauksen siitä mitä Tiara osaa, mistä tykkää jne. Nyt mä alan antamaan neidille lounasta jos vaikka sitten päästäisiin ulos nauttimaan ihanasta ilmasta. Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille<3

64 kommenttia:

  1. Ihanan suloinen Tiara<3 Tuli mieleen noista kaupunkikuvista,että onko ikinä ketkään blogiseuraajasi tullut juttelemaan sinulle kaupungilla? :)
    T.Sofie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä<3 On mulle tullut montakin kertaa, se on tosi kivaa aina jos joku uskaltaa tulla juttelemaan :)

      Poista
  2. Annat Tiaralle nousussa ja laskussa pullosta maitoa/vettä niin sen imemisen pitäis tasata se paineentunne :) Jos oikein muistan niin se lento kestää alle tunnin, voi olla vähän helpompi jaksaa kuin junassa körryytellessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on varmasti helpompi ja paljon nopeampi kuin junalla :) Ja juu niin aattelin just että annan!

      Poista
  3. Teille tulee ihana ja fiksu lapsi (: <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on jo maailman ihanin ja fiksuin lapsi hihii ;)<3

      Poista
  4. Aivan ihanaa tekstiä taas.. Tuli niin hyvä mieli taas kun tätä juttua luki!:) Ja ihan rehellisesti sanottuna en oo tavannu ketään noin söpöä ja ihanaa lasta kun teidän Tiara on!!:) Kovin suloinen neiti! ♥ Mulla on jo pakkomielle käydä jokaikinen päivä kurkkaa onko tänne tullu uutta postausta! Ja sulla on edelleen todella positiivinen asenne elämänsuhteen,tykkään tosi paljo ja tolla asenteella pääsee elämässä tosi pitkälle!:)hei hyvää loppukesää teille ihanuuksille sinne!! ♥ :)

    -Mona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)<3 Aina niin ihana kuulla jos on tuottanut hyvää mieltä! Tiara on kyllä maailman sulosin vaavi ja se piristää kyllä sateisintakin päivää :)<3 Kiva että tykkäät mun blogista ja oikeesti niin kauniisti sanottu kaikki mitä kommentoit!<3 IHanaa kesää myös sinulle :)

      Poista
  5. Meillä ei tullut mitään ongelmia lentokoneessa, mut tosiaan kannattaa juoda nousun ja laskun aikana niin se imu auttaa painontasausta :) Nousun ja laskun välillä kuulosuojaimet oli meillä pop, koneessa kun tuppaa olla aika kova meteli. Mutta niitä ei sais pitää nousussa ja laskussa, koska ne saattaa vaikeuttaa vauvalla sitä automaattista paineentasausta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se varmasti auttaa jos juo :) Ja aijaa noita kuulosuojaimia en oliskaan tullut ajatelleeksi, ne varmaan olis tosi kätsät kiitos vinkistä!

      Poista
  6. miks meette lentokoneella ouluun? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee halvemmaksi mennä lentsikalla Hesasta Ouluun (jos oikein muistan hinnaston) ja onhan se nopeempi tapa matkustaa :D

      Poista
    2. Miks ei? Viimeks mentiin junalla ja tuli valitusta et miksei lennetä XD Kävelläkö meidän pitäis? :D

      Poista
    3. Joo ei Iina muuta ku jalkaa toisen eteen ja kävelemään siitä! Äläkä nyt valita, kyllä tommosen pikkumatkan jaksaa kuka vaan. ;D No ei vaa... :D

      Poista
  7. Teidän Tiara on kyllä ylisuloinen :)) se lento kestää muistaakseni n50 min + muut jutut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä<3 Ja joo jotain tollasta muistelinki, en vaa oo pitkään aikaan lentäny Oulu-Hki väliä :D

      Poista
  8. Pakko kysyä, onko Jarppuli (:-D) mies vai nainen? Tämä on taas kuuluisa ei millään pahalla kysymys!
    Ihana Tiara & sulla on tosi siistit aurinkolasit! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies :) Jarppuli on ihana söpöliini!

      Poista
    2. Eikä... ihana kysymys... :DD Mut hei Jarno on kyllä ihan miehen nimikin, eikö (siis vaikka Iina kirjotti Jarppuli, mut esim. tageissa lukee Jarno)...? :D

      Poista
    3. Sori, mä en ollut tarpeeksi viisas katsoakseni tageista oikeaa nimeä! Nyt nolottaa :-D Mun kaveripiirissäni on meinaa yksi naispuolinen henkilö, jota kutsutaan Jarpuksi. Mutta söpö on tämä Jarno! ;-D (Ja tuhannet anteeksipyynnöt Jarppuli! :D)

      Poista
    4. Jarno on ihana ja rakas ystävä<3 Ja kiitokset Jonna!<3

      Poista
  9. Tiara on niin suloinen tyttö!!<3 Ihanan näköinen varsinkin silloin kun hän nauraa :)

    VastaaPoista
  10. Voi että, miten voi olla aina nuin iloinen pieni tyttö. :)
    Ja epäreilua, haluun tänne pohjosempaanki kesän. Tässä Oulun eteläpuolella en oo nimittäin saanu vielä kertaakaan pitää shortseja jalassa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaan on :D<3 Ja voi hitsit tulispa Ouluun äkkiä helteet et siel ois lämmintä juhannuksena :)

      Poista
  11. ei luoja ku oot niin KAUNIS tuossa tokassa kuvassa. sä oot kyl tollanen ihanan trendikäsmamma, etkä sellanen pieruvelkkari "lähiömutsi" :---D ymmärrän että lapsen hoitaminen on rankkaa, mut pieni ehostus tekee hyvää itellekki, eikä itteesä tarvii kadottaa vaikka onki äiti :) oot mun esikuva, just tollanen mami mäki haluun joskus olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 En ikinä haluis olla pieruverkkarilähiömutsi XD Ja ei lapsen hoitaminen oo rankkaa ainakaan mun mielestä, eikä se oo mikää tekosyy repsahtamiselle et on äiti, ihan normaaleja ihmisiä äiditkin on ja mun mielestä on normaalia pukeutua siisteihin vaatteisiin ja laittaa hiukset ja vähän meikkiä naamaan :D Mut kukin tavallaan, ei mulla oo pieruverkkareitakaan vastaan mitään vaikken itse niihin haluakaan pukeutua! Ihana kommentti, mulle tuli nii hyvä mieli! Mahtavaa kesää sulle!

      Poista
  12. Ei voi olla suloisempaa vauvaa kuin Tirriskä! Ja ei voi kun ihmetellä kun nykyään suurinpiirtein joka ikisessä Tiaran kuvassa se on niiiiiin iloinen ja hyväntuulinen ja nauravainen ku olla ja voi :D Tosi helpolta vauvalta vaikuttaa kun ei tunnu ikinä äksyilevän mistään, mut sehän on vaan hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä voikaan, se on maailman sulosin<3 Ja on se helppo ja ihana lapsi, ei ole kovinkaan temperamenttinen tai vaativa, mutta kyllä nykyisin luonnettakin alkaa jo löytyä enemmän ja tahtoa, vaikkei Tiara sitä kiukuttelemalla osoitakaan :)

      Poista
  13. sun postaukset on aina yhtä ihania :) mutta nyt olisi kysymys, oletko tietoinen tai voisitko mahdollisesti tiedustella että mistä Otto hommasi sinulle tuon Guessin laukun.. haaveilen juuri samanlaisesta yksilöstä ja kesätöiden jälkeen siihen saattaisi jopa olla varaa.. kuitenkin ymmärsin ettei noita saa Suomesta niin mihin puljuun on luottaminen?

    kiitos etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampereen Ideaparkin Guess liikkeessä ainakin myytiin :)

      Poista
    2. Juu kyllähän noita Suomestakin löytää, tuo nyt vaan sattuu oleen jenkeistä. Niitä ei käsittääkseni sillon vielä täältäpäin pahemmin löytyny, mutta voipi olla että oon väärässäkin. :D

      Poista
    3. Mä en tiiä noista laukuista mitään kun sain ton laukun lahjaksi :O En yhtään tiiä että mistä niitä saa tai ei saa, muutakun sen että äidin kaveri toi Jenkeistä Suomeen tuon mun laukun :D Mut varmaan jostai Guessin nettisivuilta näkis? Toivottavasti löytyy!

      Poista
    4. okei :o kun netissä monista liikkeistä löytyy, mutta ei sitten uskalla ihan mihin vaan liikeeseen luottaa..

      Poista
  14. voi miten iso tiara jo on! etenkin noissa missä nousee tota pöytää vasten niin näyttää niin paljon isommalta heti :) ja sä oot kyllä niin tyylikäs mamma ;D tiara saa olla ylpee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ihan hirvittää ku se kasvaa silmissä, vaikka onhan se ihanaa että neiti kasvaa ja kehittyy :D! Ja kiitoksia hirmuisesti ihanuus<3

      Poista
  15. Tiara on vaan niin ylisöpö!<3 :)

    VastaaPoista
  16. Kylläpä ootte valinnu huonon ajankohdan Oulun vierailulle! :D Oltais kyllä haluttu nähä teitä, mutta ollaan lähdössä Turkuun. :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo mä just olin aatellu et soiteltas ja nähtäs :( Mut ens kerralla sitten!

      Poista
  17. Tiara on kyllä taitava tyttö ! :) Tahdonkin kysyä kun selvästi neiti liikkuu jo hyvin ja hällä on vahvana tuo liikkuminen niin miten on puhumisen laita? Oma tyttöni on 10kk ikäinen eikä liiku muuta kuin peruuttamalla, mutta hän osaa monia sanoja kuten pappa, äiti, kissa, barbababa, hätä, ei ym.. Lisäksi hän osaa taputtaa ja hytkyy musiikin tahdissa ja osaa myös heiluttaa. Onko Tiaralla vastaavia taitoja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Tiara toistelee monia tavuja jo kuten "vauvauvauu tätäätääää jaijaijaijai" yms ja on sanonut "Äidiii" eli äiti nyt parin viikon ajan :). Tiara osaa kans taputtaa hienosti käsiä yhteen, on osannut nyt n. kuukauden ajan, mutta vilkuttaa ei osaa ihan vielä vaikka sitä harjoitellaankin ahkerasti. Tiara myös "tanssii" musiikin tahtiin kun niin paljon kuunnellaan :) Tosi taitavalta vaikuttaa teidänkin tyttö jos osaa sanoa jo noin monia sanoja ja on vain pari kk. Tiaraa vanhempi! :)

      Poista
  18. Mulla on pakko kysyä, onko sulla luonnostaa nui valkoset hampaat vai valkasetko niitä?:) voisikko tehä postauksen sun unelma ammateista ja mitä koulutksia haluaisit käydä ja jotaki siihen liittyvää? oot aikasemminki kyllä puhunu asiasta mutta ois kiva saaha vähän tarkempi kuva:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis en valkaise muutenkuin normi kaupasta ostettavalla colgaten valkasuhammastahnalla joka maksaa 3 euroa :D Ja voisin kai mä tehdä, mulla on kyllä jo yksi unelma-postaus, löytyy tuolta tageista jos selaat tän sivun ihan alas! Muistaakseni Tagilla "Unelmat" löytyy niin sitä voi käydä lueskelemassa ainakin sillä aikaa ennen kuin saan uuden tehtyä :)!

      Poista
  19. iina oot niin säteilevän kaunis! pakko muuten kysyy et mikä tää derya juttu on? törmäsin facebookissa sen formspring "mokaan", ootteko enää tekemisissä vai miten?:)
    hauskaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Siis mä en tiedä hänen elämästään enää mitään eikä olla oltu tekemisissä moneen kuukauteen millään tavalla. Mä en valitettavasti viitsi enempää kertoa täällä blogin puolella vaikka ehkä haluaisinkin koska en halua loukata kenenkään yksityisyyttä :/ Hauskaa kesää myös sinulle :)!

      Poista
  20. Voi nuita Tiaran ilmeitä :D Just nuissa kahvila kuvissa on semmosia et voisin itelle ottaa ja laittaa kirjahyllyyn :)
    iso tyttö ja taitavaki jo on :)
    Muistan itekki ku yhtä äkkiä huomasi et hetkinen missä mun vauva on.. Mutta toisaalta ku siitä tulee isompi niin musta ainaki tuntuu et lapsen persoona tulee jotenki paremmin esille :) Tänäki aamuna tuon pojan kans jotaki hassuteltiin ja ajattelin et millon tuosta on tullu nuin iso poika<3
    Meki lähetään ehkä loppu viikosta etelään tuon hulivilin kans junalla ku tuolla ukko kullalla on töitä niin se ei pääsee :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on kyllä sulosia ilmeitä<3 Ja siis se on ihan totta että on ihana oppia tuntemaan oma lapsi niin paljon paremmin kun persoonakin alkaa tulla esille, mäkin odotan kovasti että pääsee kunnolla hassuttelemaan! Ja hei minne etelään tulkaa moikkaan meitä!

      Poista
  21. älyttömän söpö beibivauvaaa :-)

    VastaaPoista
  22. haha, vähän jännä! ite oon kaverin kans juhannuksen jälkeen lentämässä oulusta helsinkii, satutaankoha samalle lennolle!! jee vähä ois siistiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa oispa hauska :D tuu ihmeessä moikkaan jos satutaan samalle lennolle!

      Poista
  23. Oi, Tiara on kyllä yksi suloisimmista vauvoista, joita oon ikinä nähnyt! Oikeasti :-)

    VastaaPoista
  24. Heipps!! Lennosta sen verran, että käy hommaamassa lasten nasolin nenäsuihketta apteekista. Sopii yli 3kk ikäisille muistaakseni. Sitä molempiin sieraimiin yksi suihkutus puoli tuntia ennen nousua ja puoli tuntia ennen laskua. Meillä pärjätty niin. Sitten vielä tuo maito, niin eiköhän matka suju hyvin. :)
    -Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos, hyvä vinkki! :)

      Poista
    2. Paitsi että Nasolinia suositellaan nykyisin vain yli vuoden vanhoille, ja silloinkin tippoina ei sumutteena :).

      Poista
  25. Onpa ihana tuo Guessin pinkki laukku! (:

    VastaaPoista
  26. onks tää jarppuli mahdollisesti homoseksuaali?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muistaakseni edellisessä tai kummiski pari postausta taaksepäin kerrotaan kommenteissa. aika olennaista....

      Poista
    2. Miks tommosta ees pitää kysyy? :D On tai ei ole mitä väliäää :D

      Poista
  27. on sillä väliä. Itse olen sitä mieltä että homoseksuaalin tunnistaa ulkonäöllisesti, vaimoni taas sitä mieltä, että ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä VÄLIÄ sillä oikeesti on? Voihan se kiinnostaa ja tolleen, mutta ei kai sillä varsinaisesti mitään väliä ole. :) Ja niin, osan tunnistaa osaa taas ei. :) Jotkut taas voi näyttää ja vaikuttaa homolta muttei kuitenkaan ole. Homoseksuaalejakin on vähän joka lähtöön, niin kuin meitä heteroitakin, eikös? :D

      Poista

Kiitos kommentistasi♥