sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Pieni videopostaus

Sain äsken kuvattua sen videopostauksen Tiaran kanssa jota teille alkuviikosta jo lupailinkin! Otto ei nyt ollu tällä kertaa mukana kun sillä on tänään laiska päivä, mutta eipä tää varmasti ollut viimeinen videopostaus mun blogissa. Tirriskä on tosi väsynyt kuten varmaan videolta huomaa joten nyt jatkan iltapuuhia, tulin vain äkkiä julkaisemaan tän sillä aikaa kun Otto syötti Tirriskää. Toivottavasti tosta videosta saa ees jotain tolkkua vaikka ollaankin neidin kanssa vähän tämmösiä pönttöjä siinä!


PS: upea toi pysäytyskuva

61 kommenttia:

  1. ei vitsi, miten ihania sinä ja Tiara olette ♥ tää video ei ollut lainkaan pyllystä, mä ainakin tykkäsin :-) ja voi miten sulonen Tiara oli tossa lopussa kun se päristeli ja sit vielä vilkuttikin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ihana<3 Tirriskä on tollanen pieni ihana päristelijä<3 :D

      Poista
  2. Ihana videopostaus!Pidin tästä toooosi paljon<3
    Jos innostusta ja aikaa on niin tee ihmeessä usamminkin näitä videoita :) Ihania ootte!
    T.Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, mukavaa että tykkäsit :) No aikaa kyllä riittäis ja innostustakin, en tiedä miksi näitä videohöpötyksiä tulee silti tehtyä niin harvoin :O Pitäs tehdä useemminkin!

      Poista
  3. Ei ollu yhtään pyllystä tämä video! Aivan ihana Tiara ja sinä. (8 Kiva että näki noi tiaran vilkutukset, taputukset ja päristelyt hyvin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon, hyvä ettei ollut pyllystä :D! Tirriskä on ihana kun sillä menee aina kunnon taitojenesittelymodi päälle kun se huomaa kameran :DD!

      Poista
  4. Tiara on oikeasti maailmankaikkeuden söpöin lapsi!

    VastaaPoista
  5. Voi apua kuinka ihana Tiara on! :o ♥ aaaaa,hymyilen tääl ku joku urpo koska Tiara on niiiin söpö ja hauska ja kaikkee ♥ :D Ja sinä se vasta ootki kaunis! :) Ihan kateeks käy! ♥ Mutta hyvää illanjatkoa ja anteeks ku en oo piiitkään aikaa taas kommentoinu koska on ollu liian kiirettä(hyi,en tykkää! :D)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos vain paljon♥ :) Tiara on kyllä sulosin ja hauskin muksu maailmassa<3 Ei tarvi pyydellä anteeksi, toivottavasti kiireet helpottaa ja mukavaa viikkoa sulle :))

      Poista
  6. voi että olittepa söpöjä!!! ♥ ihana video kyllä :)

    VastaaPoista
  7. ihana ääni sulla! ekkaa kertaa kattoin sun videon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aww kiitoksia :)! Tosin toi ihanan laadukas webbikameran äänenlaatu saa mut kuulostaan siltä niinku sössöttäisin :DD

      Poista
    2. no ehkä vähä, mutta kuulostaa ihan söpöltä :D

      Poista
  8. muhun ei kauheesti mitkään vaavelit iske, mutta tiara on kyllä poikkeus, niiiin ihana ja söpö tuo on! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pakko sanoo samaa nyt ku toinenki otti tän puheeks. ite en oo YHTÄÄ kiinnostunu toisten nuorten äitien blogeista, mutta tää on iha yliveto.
      tää vaan on niin erilainen, vaikka onki samaa aihepiiriä.
      olet ihana!

      Poista
    2. Vooi miten ihana kuulla, kiitos paljon molemmille :)<3 Mä toivonkin että mun blogi on jotain erilaista kuin mitä kaikki muut, ei sillä että muissa olis mitään vikaa mut haluan että tää on mun/meidän näköinen, hyvää mieltä tuottava hömppäblogi :DD!

      Poista
  9. Voi ihanat<3
    Tuli mieleen että millon tuutte enskerralla ouluun? :) tehää sitte taas sun tukalle jotain! :D on kasvanu vissiin VÄHÄN :D:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itte oot ihana<3 Jajajajaaa no mä en tiiä yhtään mut kyllä nyt syksyllä olis tarkoitus tulla :)! Ja joo siis nää on ottanu jonku kasvuspurtin yhtäkkii, mulla on tyyliin yli 2cm juurikasvu vaikka siitä on kuukausi ku värjättiin :DD Ne varmaan sai voimaa kasvaa ku hoidit näitä nii hyvin :) Ihana jos jaksat mulle laitella tukkaa sitten, oot paras :)<3 Terkkuja pojille!

      Poista
  10. ihanaaaaa =) aivan uskomattoman söppänä Tiara =) tehe lisää näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaww Tirriskä kiittää<3 :) pitää tehdä useemmin!

      Poista
  11. Ihana video ja ihania te! ♥ :)

    VastaaPoista
  12. Hei just hyvä video, ei siinä tarvi päätä tai häntää ollakkaa! Tiara kasvaa kauheeta vauhtia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa no hyvä jos mun sekavat sopertelut ei haitanneet :D!! Kiitos :)<3 Niin se kyllä kasvaa, ihan liian nopsaa<3

      Poista
  13. Tosi kiva video :)
    Hyvä etten täällä hormooneissani alkanu itkemään ku Tiara oli niin sulonen<3 Ja sä puhut just sillain ihanasti Tiaralle et huomaa et kuuntelet sitä ja huomiot koko ajan :)
    Meilläki poika puhuu tosi paljo vielä "omalla" kielellä niin vastailen kans aina sille ja porisen sen kans kaikkea vaikkea oo hajuakaan mistä se puhuu :D

    Ai niin ja vielä et tosi ihanan värinen tuo sun tukka! :)

    Ihanaa alkavaa viikkoa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww kiitoksia paljon ihana<3 Noiden pienten kanssa on niin hauska höpötellä kun ne kuulostaa niin söpöiltä kun ne puhuu aivan omaa kieltä :D Ja itekki hirveesti höpöttelen aina Tiaralle kaikkee vaikkei se varmaan tajua puoliakaan :D! Ihanaa viikkoa teillekin ja hyviä vointeja masuasukin kanssa :)<3

      Poista
  14. ootte ihania <3 terv:kaisla ja simo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ootte ihania <3 terv:Iina ja Otto ja Tirriskä :D:D:D:D ikäväääää millo nähää<3

      Poista
  15. Toi sun tukka on kyllä niin upee nyt! Ite yritän kasvattaa otsista pois, oon siinä tosi ärsyttävässä välivaiheessa, että nää on toisena päivänä nätisti taaksepäin taipuvat suortuvat ja toisena päivänä silleen rumasti niinkun -90 luvulla pojilla oli! :D Mä en kestää..

    Ihana video, ootte söpöjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti :)! Ja hei mä kärsin samasta ongelmasta ton otsatukan kanssa, vaikken otsista oo itselleni leikannutkaan :D Mut siitä lisää seuraavassa postauksessa XD Ihanaa viikkoa sulle :)

      Poista
  16. Katoin hymy huulilla tuon videon. Olitte molemmat tosi sympaattisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mukava kuulla että video toi hymyn huulille :)

      Poista
  17. Just kiva tää video ja nuo sun hiukset sopii sulle ihan sairaan hyvin !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos paljon, mäkin tykkään kyl nyt näistä hiuksista tosi paljon! Onneksi on hiusvelho Neea<3 :D

      Poista
  18. Ku aina kaikki sanoo et sä matkit Emiliaa ja Emilia sua niin en tosta tie mut oon ihan oikeesti luullu sua tosi paljo vanhemmaks ku Emilia oothan sä vuoden vanhempi tai jotain? mutta oot muutenki sillai tosi paljo kypsempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en sano tuohon kypsyyteen juuta enkä jaata, mutta vetoan kovasti ainakin kaikkiin oman blogini lukijoihin, että lakkaisitte käsittelemästä tätä aihetta kun se ei siitä miksikään muutu. Mua suoraansanottuna hävettää oikein kovasti, että mun blogi yhdistetään tälläiseen "draamaan" vaikken tätä kohua itse ole julkisesti kommentoinut juuri millään tavalla, enkä koe olevani siihen osallinen. Mä haluan että mun blogi pysyy mukavana, hyvää mieltä tuottavana hömppäblogina, enkä aio jatkossakaan tehdä kymmentä draamanhakuista postausta tästä aiheesta tai julkaista tähän aiheeseen liittyviä kommentteja, sillä edelleen toivon vain että tällainen turhuus loppuisi.

      Poista
  19. Ihana! Tosi kiva video, tällaisia lisää :--D Sulla on tosi hienot hiuksset, sopii sulle täydellisesti :) Yleensä vauvat/taaperot on musta aika ärsyttäviä, mutta Tiara on ehdoton poikkeus! Suloinen neiti, ihana toi päristely ja taputtelu ♥ Hih, iloa koko perheelle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitoksia paljon<3 Hahah meidän neiti on tollanen sydäntensulattaja et ei sitä voi kukaan vastustaa♥ :DD Ihanaa viikkoa sulle :)

      Poista
  20. heeii, minkä merkkiset vaunut teillä oli? yritin etsiä sit postausta mutta en löytäny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on postaus niistä, oiskohan "Vaunut" -tagin alla, mut mä teen pian toisenkin vähän kattavamman postauksen siitä miltä vaunut on tuntuneet käytössä :) Merkki on ABC Design Pramy lux :)

      Poista
  21. Ihana video! Sulla on hirmusen kaunis hymy <3 Ainiin, ja asiasta kolmanteen, mun piti kysyä sellaista, että imetätkö sä? :) Tai ootko imettäny? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiheesta löytyy erillinen postaus.

      Poista
    2. Ihana video! Asiasta kukkaruukkuun, tuli mieleen, kun sanoit sillä toisella videolla että sulla ei oo ajokorttia.. Mutta onkos Otolla ajokortti? Ja jos teillä on auto, minkä merkkinen? :-)

      Poista
  22. Ihana Tiara kun taputtaa noin hienosti <3 :-)

    VastaaPoista
  23. mä oon aivan hullaantunu tähän sun blogiis vaiks itellä ei lapsia ookkaan, mut hirveen vauvakuumeen omistan!:D Eikä tää sun blogis yhtään helpota tätä kuumeilua.. Mun mies on aina et miks luet noita ku ei meille lasta tuu pitkään aikaan, mut on se kiva haaveilla ja "opetella" jo valmiiks millasta se elämä toivottavasti tulee olemaan!:D Joten iso kiitos ku bloggaat tää on ihan BEST!<3

    VastaaPoista
  24. Ihana video! :) Heii, mulle olis sulle postaustoive, ku en ehtinyt kysyä tätä sua siinä postauksessa, mihin piti ehdottaa niitä toiveita ku olin matkoilla... Mutta siihen toiveeseen, voikko tehä sellasen kaveri postauksen? Siis esim. susta ja sun parhaasta/parhaimmisa kavereista, ja kertosit siinä että miten ootte tutustuneet, mitä ajattelit siitä sllonko näit sen eka, ja sitte laittasit teidän uusia ja vanhoja yhteiskuvia? Tommoset postaukset on parhaita! :)

    VastaaPoista
  25. Hei ! Voisin alottaa sanomalla että sun blogi on aivan paras :) Oon täs just pari viimeistä päivää lueskellu sun vanhoja postauksia! Siitä tulikin mieleen että sulla oli ne pidennykset ennen ja kai jotai parturi/kampaaja taustaa, niin onko sulla jotai vinkkejä pidennyksien suhteen? minkälaisia suosittelet ? Oon kaks kertaa tilannu tuolta rapuenzelofsweden sivulta klipsi- pidennykset ja oon kyllä ollu tyytyväinen, nyt oon ehkä puolvuotta ollu ilman pidennyksiä mutta alko taas tehä mieli tilata uudet, en vain enään jaksaisi klipsi pidennyksiä. Niin minkälaisia suosittelet ? olitko itse tyytyväinen niihin teippi pidennyksiin? Onko ne vaikeita kiinniitää ? Pärjääkö ilman kampaajan apua ? Ja saako ne helposti ponnarille tai vaikka nutturalle silleen että ne ei paista sieltä läpi ? :D Mulle tärkein juttu oisi se että ei näytä siltä että on pidennykset ! Oisin kiitollinen jos sulla oisi aikaa vastata parilla auttavalla sanalla :D
    Kaikkea hyvää sulle ja yli söpölle Tiaralle ;)

    VastaaPoista
  26. Blogini viimeisimmässä postauksessa on kysymys, johon sinä ehkä osaisit vastata :) http://happymonkeyjumpsaround.blogspot.fi/2012/07/yksityisyys.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritätkö kenties kalastella tätä kautta lukijoita blogilles? :) Mauton se postaus, joko oot itse kokenut että elämäs on ohi tai sit et tiedä mitään koko asiasta..

      Poista
  27. luetko muuten emilian syömishäiriötä käsittelevää blogia?
    siitäkin liikkuu joku kuvakaappaus ja aika törkeästi on se sua siellä syytellyt mm. siitä, että oksentelee.itse en ole lukija blogissa, mutta sana kirii nopeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletpas harvinaisen typerä ihminen, seuraan tuota Emilian blogia, kuten seuraan myös tätä ja juuri kaltaistesi idioottien takia Emilia luultavasti lopettaa bloginsa kirjoittamisen. Missään hän ei ole syyttänyt Iinaa oksentelustaan, vaan pahoittanut mielensä nimenomaan teidän typerien lukihäiriöisten anonyymien takia. Jos et edes lue koko blogia, niin kannattaisiko pysyä hiljaa?!

      Poista
  28. kun teit ton giffin, niin jäikö sulla se sinne näkyville?? ku mulla jäi enkä haluu et seon siel :( tiiätkö miten niitä voi tehä ilman et ne jää sinne sivulle?

    VastaaPoista
  29. Heh, lopussa kun sanoit heihei, mein Lilli kuuli tulos vieressä ja rupes kans vilkuttaa ja sanoi heihei! Hassuja nää pikkuset

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥