keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Linkitä blogisi vol. 2

Tällanen juttu täl kertaa! En tiiä onks tää nyt kiva ylläri mut toivon mukaan on. Mä kaipailen uutta luettavaa ku tuntuu et mulla on ihan liian vähän blogeja mitä seuraan. Tein jo silloin aiemmin tällasen mut aattelin et nyt ku blogin lukijamäärä on tyyliin tuplaantunu siitä mitä se oli sillon nii varmaan saan uusiakin blogeja tähän mukaan!

Homma menee näin:
1. Linkitä blogisi osoite
2. Kerro blogisi sisällöstä lyhyt kuvaus
3. Kuvaile itseäsi muutamalla sanalla
4. Kerro miksi juuri sä luet mun blogia, mitä kautta tutustuit mun blogiin ja kauanko oot lukenut tätä.

Toi viimenen kohta niin sillä ei sinänsä oo niin merkitystä, en valitse blogeja luettavaks sen perusteella et ootteko lukenu mun blogia kaks päivää vai puol vuotta mut musta on vaan hauska tietää. Sanon nyt valmiiksi että jätän huomiotta täysin semmoset kommentit missä on vaan pelkkä linkki blogiin ja muutenkin toivoisin että panostatte noihin kohtiin koska en mä nosta sieltä esille sellasii missä lukee vaan: "tääonmunblogi.blogspot.com, sul on kiva blogi, moi." kun sellasiakin tapauksia sieltä viimeksi löytyi.

Osallistumisaikaa on 16.11.2011 asti eli ensiviikon keskiviikkoon. Mä esittelen silloin kymmenen mun suosikkia omassa postauksessaan. Kymmenen siitä syystä et viimeksikin oli niin kauheen vaikee valita ku niin monet blogit oli niin ihania!

Illalla luvassa normipostaus jossa on pieni videopätkä mukana! Nyt alan valmistautuu kauppaan lähtöön, moikkamoi ihanat♥

95 kommenttia:

  1. 1. http://veronikawritteninthestars.blogspot.com/
    2. Nuori tyttö postailee vaatteistaan ja elämästään! :-)
    3. Olen iloinen 15-vuotias tyttö, joka tykkää viettää aikaansa kavereiden kanssa!
    4. Vaikutat iloselta ja positiiviselta ihmiseltä ja se jotenkin loistaa sun blogissa! Löysin tän blogin vasta ihan vähän aikaa sitten :)

    VastaaPoista
  2. 1. http://happymonkeyjumpsaround.blogspot.com/
    2. kirjoitteln aika pitkälti elämästä, mua kiinnostavista jutuista ja esim. vaatteista ja koruista.
    3. Olen 23-vuotias surffauksesta, vaatteista ja erityisesti ihanista koruista kiinnostunut nainen.
    4. Musta on hirveen kiva lukea blogia, jonka kirjoittaja on suurinpiirtein saman ikäinen kuin itse oon, mutta kuitenkin noin hirveen erilaisessa elämäntilanteessa. Ja sitten kun meilläkin on tässä jossain vaiheessa tarkoitus hankkia lapsia, on todella kiva saada kurkistaa jonkun jo lapsia hankkineen elämään.

    VastaaPoista
  3. 1. http://millamainen.blogspot.com

    2. Kirjoittelen elämästäni, opiskelusta ja pukeutumisesta blogissani.

    3. Olen kohta 23 -vuotias luokanopettajaopiskelija pääkaupunkiseudulta. Harrastan käsitöiden tekemistä ja liian epäsäännöllistä liikuntaa aina kun aika antaa periksi. :)

    4. Aloitin sun blogis lukemisen noin kuukausi ennen sun synnytystä. Bongasin sen varmaankin bloglovinin kautta. Musta on kiva lukea ja katsella kuvia teidän arjesta pienen vauvan kanssa.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. 1. http://nannessblog.blogspot.com/
    2. Postailen blogissani enimmäkseen tyylistäni, muodista, musiikista ja elämästäni.
    3. Olen nuori nainen, joka rakastaa muotia, musiikkia ja korkeita korkoja.
    4. Eksyin sun blogiin muistaakseni joskus viime keväänä. En kyllä yhtään muista, miten tänne eksyin, mutta tälle tielle jäin silti. Mun mielestä tää vaan on kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  6. 1. http://emmib.blogspot.com/
    2. Kirjottelen kotiäidin arjesta
    3. Olen 23-vuotias kahden ihanan tytön äiti joka nauttii suunnattomast arjen pienistä iloista ja äitiyden riemuista.
    4. Bloglovinin kautta taisin tänne löytää joku kuukausi takaperin ja jäin koukkuun heti:) tykkään tavastasi kirjoittaa, kirvoittaa hymyn huulille!

    VastaaPoista
  7. 1. http://lllauraeveliina.blogspot.com/
    2. Kirjottelen ihan normaalista arjesta pienen pojan ja mun kihlattuni A:n kanssa :) On siellä mukana myös ulkonäkö - ja harrastusjuttuja sun muuta koska ne kuuluu yhtälailla mun elämään.
    3. Oon 17vuotias pienen ja ihanan pojan äiti ja isomman ihanan miehen kihlattu :)
    4. Kirjottelet niin monipuolisia juttuja ja vaikutat tosi mukavalta ja sun tekstejä on kiva lukea ku kirjotat nii sujuvasti. En muista kyllä yhtään, että mistä tän löysin, mut luultavasti jonku toisen blogin kautta. Oon lukenu sun blogia nyt ehkä 4kk?

    VastaaPoista
  8. 1.http://my-sugar-life.blogspot.com/
    2.Postailen lähinnä vaa kuulumisista, ostoksista ja haaveista ja kaikkee mitä nyt vaan haluan kirjotella :)
    3.Oon sellanen rauhallinen "en-kasva-aikuiseksi"-tapaus. Rakastan vaatteita, laukkuja, kenkiä yli kaiken♥
    Löysin sun blogin Deryan blogin kautta :)

    VastaaPoista
  9. 1. http://www.anira.vuodatus.net/

    2 & 3. Nuori, 19-vuotias tyttö kirjoittelee niitä näitä elämästään. Oon pitänyt mun blogia jo muutaman vuoden ja blogin pitämisen aikana mulle on sattunut kaikenlaista. Blogista on tietyllä tavalla tullut tosi suuri osa mun elämää ja tuntuu vaikealta ajatella, että joskus lopettaisin sen pitämisen. Jollain tavalla se vaan on mulle yksi henkireikä muiden joukossa. :)
    Valmistun pian. Oon kai melko rauhallinen, mutta toisaalta sisällä kuohuu paljon tunteita ja mielipiteitäkin ehkä.


    4.
    Mä löysin sun blogiin jonkun toisen mammablogin kautta ja tykästyin tosi paljon, kun huomasin miten sä pystyit kirjottaa raskauden lisäksi kaikesta muustakin.
    Pakko tätä blogia oli jäädä sitten vielä seuraamaan ja on ollut ihanaa lukea sun postauksia myös synnytyksen jälkeen. :) Tuntuu, että oikeesti tykkäät blogin kirjoittamisesta ja ennen kaikkea se ei tunnu olevan sulle pakkopullaa. Otat tosi hyvin sun lukijat huomioon, näytät vastailevan kommentteihin ja usein postauksissasi kyselet lukijoidesi mielipiteitä tai kokemuksia. :) Sun blogi on kaikenkaikkiaan tosi monipuolinen ja kattava. Blogiasi aloin lukea ehkä muutamaa viikkoa ennen kuin teidän vauva syntyi ja samalla selailin myös vanhempia postauksia. :)

    VastaaPoista
  10. http://worldinmmyeyes.blogspot.com/
    Lähinnä lifestyle tyylinen blogi, enemmän kuvia kun tekstiä.
    Oon iloinen koulua käyvä 15 vuotias tyttö, kuka tykkää viettää aikaansa kavereittenkaa.
    Luen sun blogia, koska sun postaukset on tosi mielenkiintosia! Tekstii on kiva lukee, mitä mä harvemmin muista blogeista luen. Löysin tän vissii jostai muusta blogista tai sitte bloglovinista ja oon lukenu jo monta kuukautta :)

    VastaaPoista
  11. 1) http://jenskunvauva.blogspot.com
    2) Kerron arjesta ja juhlasta 7kk vanhan poikani Joelin ja sulhaseni Samin kanssa. Lisäksi raskausjuttuja tulevasta pikkusisaresta ja hääjuttuja
    3) Jenni, 20v. Tykkään valokuvaamisesta ja Joelin kanssa touhuamisesta :)
    4) Jonkun toisen vauva/raskaus blogin kautta muistaakseni löysin, lähes alusta asti seurannut :)

    VastaaPoista
  12. 1.laura-welcometomylife.blogspot.com ja toinen blogini http://photographedwithme.blogspot.com/
    2.lifestyletyylinen blogi
    3.16-vuotias lukiolainen tyttö, joka tykkää vaatteista ja ystävistä sekä valokuvauksesta ja salibandysta ja vaikka mistä muusta
    4.löysin joskus kun olit raskauden viimeisillä viikoilla. Luen blogia koska vaikutat iloiselta ja mukavalta ja pikkuneidin kehitystä on kiva seurata

    VastaaPoista
  13. 1. http://ssecretlife.blogspot.com/

    2. En oikeestaan koskaan oo uskoltanut linkittää blogiani mutta nyt päätin kuitenkin rohkaistua!
    Blogini kertoo hienostelematta mun elämästä, vaikeuksista ja ongelmista. Kuinka selvitä masennuksesta ja syömishäiriöstä. Kuinka syvälle elämässä voi vajota. Kasvamista nuoreksi aikuiseksi. Ikuinen Peter Pan syndrooma.

    3. Olen vuonna 1993 syntynyt tyttö. Sairastanut masennusta ja syömishäiriötä monia vuosia. Koittanuyt selvitä jokaisesta päivästä. Haaveillen tulevaisuudessa omasta kullasta ja omasta pienestä perheestä <3

    4. Luen sun blogia koska se on saanu mut todella monesti iloiseks. Musta sä oot aivan ihana persoona ja kuva monelle nuorella ja vanhemmallekkin ihmiselle. Sun ansiosta mä oon ihan kuumeissani jo katellu kaikkia ihania vauvan vaatteita ja haaveillu vauvasta :D (tosin vauvakuume on ollu aina) mutta tähtään nyt itteni kuntoutukseen. Ja pidän mun haaveen mielessä :) en muista mitä kautta päädyin sun sivuille, mut samantien olin jo lukijana ja aktiivisena seuraajana :)

    VastaaPoista
  14. 1. http://ninaablogi.blogspot.com/
    2. Kirjottelen mun päivistä, ostoksista ja vähän
    kaikesta mitä mieleen tulee ja mistä tekee mieli kirjottaa :)
    3. Oon kohta 17.v ilonen tyttö, tykkään tosi paljon kaikista vaatteista, koruista yms.
    4. No löysin sun blogin muiden blogien kautta ja heti rupes kiinnostaa tää! Sun blogii on tosi kiva lukea, koska kirjotat kaikesta muustakin kun vaan vauvailusta mutta sitte mua kans kiinnostaa miten pärjäät vauvelin kanssa yms. niin tässä tulee sitte kaikki samassa paketissa :-D ja alotin lukee sun blogii vähän ennen ku synnytit, mut heti ku löysin tän nii luin kaikki postaukset läpi!

    VastaaPoista
  15. 1. http://diamondbeige.blogspot.com/

    2. kuvia, tekstiä, musiikkia, ruokaa. lifestyle ehkäpä? ja kahden kirjoittama

    3. molemmat ollaan synnytty -95 mutta ikäeroa 10kk. ollaan tunnettu kauan ja muutenkn hyviä kavereita keskenämme. kuunnellaan erikoita musaa

    4. minä, siis tämä petu, luen sun blogias, koska tykkään sun tyylistä ja muutenkin oot niin onnellisen olonen ihminen, että se saa mut iloseks ja sitten kun kaverikin saa lapsen niin sitten tietää millaista elämä voisi olla kun kaverilla on se lapsi

    -petu :)

    VastaaPoista
  16. 1. http://lovedoesntlivehere.blogspot.com/
    2. mä en oikeestaan kirjottele vaan enimmäkseen kuvailen.. eli tää on sellanen blogi mis kerron elämästäni ja itsestäni kuvien kautta (: toki tekstiäkin saataa vähän löytyä mutta harvemmin
    3. niiku tos äskeen jo kerroin nii tosiaa en kirjottele ja se johtuu lähinnä siitä että oon nii ujo etten "kehtaa" kirjotella mtn.. mutta kuvaamisesta tykkään tosi paljon! ja tälläset perustiedot eli oon 16-vuotias tyttö etelä-pohjanmaalta pienestä kylästä peltojen keskeltä! :D
    4. löysin sun blogia about kuukausi sitten vissiinki jonku muun blogin kautta kun kirjoittaja luki kanssa sun blogias. musta on kiva kattella kuvia ja lukee juttuja teidän pikkusesta ja muusta arjesta! ja tykkään myös sun tyylistä :)

    VastaaPoista
  17. 1. http://timefliesbutimthepilot.blogspot.com/
    2. Kirjoittelen elämään ja normaaliin arkeen liittyviä asioita. Ja tietysti silloinkin jos tapahtuu jotakin suurempaa. Ei ole mitään tiettyä aihetta siis. Blogi on hieman alkutekijöissä, mutta pyrin kirjoittelemaan useasti.
    3. Olen vajaa 20-vuotias eläinalan opiskelija. Eläimet siis todella lähellä sydäntä, omaa ei toistaiseksi ole. Ja vauvakuume aina välillä nostaa päätään.
    4. Löysin blogisi jonkun muun blogin kautta, en nyt juuri muista kenen. Olen vajaa puoli vuotta lukenut blogiasi ja aina jaksan innolla odottaa uusia postauksia.

    VastaaPoista
  18. 1.http://meri-karoliina.blogspot.com/
    2. Kirjoittelen laidasta laitaan eri juttuja ja mielipiteitä:) olen kirjoitellut viime maaliskuusta lähtien ja koko ajan blogi muuntautuu enemmän juuri omanlaisekseni!
    3. Oon positiivinen, sosiaalinen, vähän laiska ja joissain asioissa itsepäinen! :-D
    4. Musta on ihana lukea sun ja teidän perheen arjesta! Tykkään lapsista ja musta tää on tosi ihana :) Oon lukenu sun blogia aika kauan, en muista ihan tarkalleen miten kauan, mutta aika paljon ennen teidän vauvan syntymää kuitenkin!

    VastaaPoista
  19. 1. www.xoxonukke.blogspot.com

    2. Blogini on valmistettu sipaisulla punaista huulipunaa, korkeiden korkojen luomalla huimauksella, kissanturkin silittelyllä, taiteella,musiikilla, muodilla ja ripauksella humoristista tekstiä sekä positiivista elämänasennetta! :)

    3. 20 vuotias Helsinkiläinen, joka tykkää kävellä omaa catwalkiansa, kirjoittaa, piirtää ja haaveilla :)

    4. En tarkalleen muista kauanko olen blogiasi seurannut. Oon huono muistamaan tällaisia asioita :) Pikkuinen kuitenkin asusti vielä hyvän aikaa masussa kun aloin aktiivisesti seuraamaan ihanaa ja elämäniloista blogiasi!

    VastaaPoista
  20. 1. http://laurabelieves.blogspot.com
    2. noh, semmoi lifestyleblogi enimmäkseen. uusia vaatteita, kuvia, kuulumisia ja paljon maailman menon ihmettelyä!
    3. minä se taas oon innokas kommentoija ja lukija :D oon 10 päivää vajaa 17v tyttö kuopiosta
    4. hmm, pakko kai se on myöntää että oon kauhee vauvahullu ja se kuumekin yllättää turhan usein :D sun ihanat postaukset ei yhtään auta asiaa........ oon lukenut tätä blogia nyt hmm varmaan puolisen vuotta? ja löysin tän sieltä siirin "spinning around" blogin kautta: )

    VastaaPoista
  21. 1. http://myownstylehenna.blogspot.com/

    2. Lifestyleblogi arjen jutuista, kavereista, ostoksista ja toivepostauksista. Kuvia löytyy aina ja tekstiäkin sopivasti :)

    3. olen 16v. lukiolainen tyttö Oulusta. Iloinen ja pirteä tapaus :)

    4. Nyt en muista miten löysin sun blogin , varmaa jonku toisen blogin kautta ja siitä on kauan aikaa en muista sitäkään kuinka kauan :D. Mutta ihastuin heti sun tyyliin ja muutenki sun blogi vaan jotenki sai mut innostumaan ja hirmu innokkaana halusin alkaa seurailemaan . Sitte ihanaa oli se että vauva jutut tuli mukaan ja tämä nyt ei liity varmaa mitenkää mutta olit niinku kasvoista tuttu että oulussa monesti tullu vastaan :)

    VastaaPoista
  22. 1. http://thelittlenotebook2.blogspot.com/
    2.21 vuotias nuori nainen, kirjoittelen kaikesta itseäni kiinnostavasta, lähinnä elämästäni ja raskaudestani. Onnelliseksi minut tekee koti, hyvä ruoka, läheiset, lemmikkini, valokuvaaminen, ratsastus ja syksy
    3. hhahah, tää on vaikee:DD No olen iloinen ja intohimoni on valokuvaus ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin :)
    4. Oon lukenu sun blogia jo aika pitkään, löysin sen ku tulin ite raskaaks ja etin kaikenlaisia vauvvablogeja luettavaks, ja tykkään lukea sun blogia koska meidän elämäntilanteet on hyvinkin samanlaisia ainaki sitte viimeistään kun helmikuussa synnytän :)

    VastaaPoista
  23. 1. http://gandhicaramel.blogspot.com/
    2. Nuori valokuvauksesta kiinnostunut tyttö keski-suomesta kirjottelee lähinnä omista vaatteistaan ja päivän tapahtumistaan.
    3. Oon valoisa, sosiaalinen, avoin ja aikamoinen hassuttelija ;D
    4. Tykkään sun tyylistä ja tykkään lukea sun postauksia! Oon lukenut sun blogia muutaman kuukauden muistaakseni. :)

    VastaaPoista
  24. Sä siihen edelliseen tällaseen postaukseen taisitki jo valita mun blogin, mut oli miten oli laitan uusiks :--)

    http://s-spinningaround.blogspot.com/
    1. Laitan yleensä paljon kuvia ja kerron vähän päivästä tai muusta sellasesta. Aika perus lifestyleblogi :--)
    2. No oon tämmönen suht sosiaalinen, ilonen, hassu, super lapsi- ja eläinrakas + semilaiska tyyppi. 17-vuotias opiskelija :)
    3. Luen sun blogia koska kirjotat paljon tekstiä jota mä oikeesti jaksan lukea, yleensä en suosi blogeissa näin paljon tekstiä. Ja oot nätti ja vauva on tosi söpö! Oon lukenu tätä muutaman kuukauden. Taisin löytää jonkun kaverin blogin kautta?

    VastaaPoista
  25. Homma menee näin:
    1. Linkitä blogisi osoite
    2. Kerro blogisi sisällöstä lyhyt kuvaus
    3. Kuvaile itseäsi muutamalla sanalla
    4. Kerro miksi juuri sä luet mun blogia, mitä kautta tutustuit mun blogiin ja kauanko oot lukenut tätä.

    http://vilma-sofia.blogspot.com/
    2. Melko tuore blogi, ja sellainen tytsy kirjottelee fiilispohjalta juttuja. Blogilla ei ole mitään tyyliä että en voi sanoa että 'muotiblogi', vaikka välillä tykkäänkin sinne tehdä kollaaseja ja linkittää silmään osuneita muotijuttuja.
    3. iloinen ja positiivinen parturikampaaja opiskelija joka ei malttais yhtään oottaa sitä että kasvais isoks ja sais oman asunnon ja valmistuis koulusta ja muutenkin todella unelmoiva tytsy.
    4. en oo ikinä kiinnittäny mitään aikaa et kauan oon sun blogia lukenut, mutta koko raskausajan olen seurannut ja varmaankin ennenkin sitä, yks suosikkiblogeista ! <3 aina pitää kattoo onko uusi postaus... Deryan blogin kautta varmaankin löysin sun blogin, tai sitten toisinpäin ;D

    VastaaPoista
  26. 1. dancingwithmyself-milja.blogspot.com
    2. Jaan blogissa ottamiani kuvia, kerron myös huonolla huumorilla maustetusti tekemisistäni, ostoksistani, harrastuksistani yms.
    3. Jaa-a, oon omanlainen, vaihteleva, elämäniloinen, melko itsevarma, ajatteleva ja tällanen hölmöläinen :D
    4.Oon lukenut sun blogia nyt ehkä noin puol vuotta, tykkään tosi paljon kun on paljon isoja kuvia ja sopivassa määrin tekstiä ja jutut mitä kirjottelet sun blogissa on sellasia mua kiinnostavia, tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
  27. 1. http://loveleave.blogspot.com
    2. Vaatteita, päivän asuja, arkea, elämän pieniä kauniita asioita, Lontoota :)
    3. Oon parikymppinen hymytyttönen alunperin Savon sydämestä ja opiskelen Lontoossa muotimarkkinointia :)
    4. Mulla on vaan jotenkin klikkas tän blogin kanssa heti, kun tän löysin noin pari viikkoa sitten - luin heti melkein alusta loppuun joka postauksen! Tiedätkö, musta tuntuu, että ollaan jotenkin tosi samanlaisia: mä en oo koskaan tienny enkä vieläkään oo varma, mikä musta tulee "isona" mutta aina oon tienny haluavani perheen ja lapsia nuorena. Sun postaukset tuo aina hymyn huulille ja haluan olla toivottavasti seuraavan 2-5 vuoden sisällä samanlainen äiti kuin sinä :-) <3

    Ihanaa syksyä ja alkavaa talvea teille ja pienelle prinsessalle <3

    VastaaPoista
  28. 1.http://pienempi-kuin-eilen.blogspot.com/

    2.Loin blogin aikoinaan laihduttamista varten. Olen kirjoittanut blogia elämästäni nyt kahden vuoden ajan, ja blogin avulla olen käynyt läpi vaikeita asioita. Alunperin blogin tarkoitus oli olla siis laihdutusblogi, mutta siitä tulikin blogi mun elämästä ja henkireikä - kirjoittaminen auttoi ja auttaa selväntämään tunteita ja ajatuksia. Blogiini on siis kertynyt asioita - iloja ja suruja, jotka olen käynyt läpi näinä vuosina. Anoreksia, bulimia, vaikea masennus, yleisesti itsensä kanssa kamppailu... sitten myös parantumisprosessia, rakkautta, ja nyt raskaus, joka on jo ihan lopullaan. Anonyyminä kirjoitin pitkään. Vasta ihan muutamia viikkoja sitten laitoin ensimmäisen oman kuvani näkyviin ja paljastin nimenikin. Nyt blogini on menossa terveenseen suuntaan. Pitkään se oli kovin "sairas ja synkkä" -syömishäiriöta ja masennusta ja itkua ja surua. Nyt puhaltaa uudet tuulet ja pikkuhiljaa ehkä alan laittamaan enemmän kuvia itsestäni. (Toivottavasti tästä sai selvää, kirjoitin kaiken yhteen hengenvetoon :D )

    3.Hmm... Olen iloinen ja pirteä tyttö, joka on vihdoin pikkuhiljaa pääsemässä epävarmuutensa ja sairauksiensa alta esiin. Tykkään ruuasta - sen laitosta ja syömisestä, rakastan suklaata ja pepsi maxia. Olen hyvä kuuntelija ja ystävä ja kirjoittaja. Olen pohdiskelija, en liian ujo mutta mieluiten sekoitun massaan kuin olen keskipisteenä. Mussa on sopivalla tavalla sekoitus haaveilijaa ja realistia.(: hihii!

    4. Mun ystäväni Veera kertoi, että hänen kaverinsa kaveri saa myös vauvan, ja laskettu aika on vähän ennen mun LA:ta, lokakuun tienoilla. Mietin ja totesin, että aijaa ompas kivaa:))! Sitten eräänä päivänä vaan selailin blogeja, etsin vauvablogeja kun niitä tykkään muutenkin niin kovasti lukea, kun itelläkin tää poitsu on mahassa. niin ja törmäsin sitten sun blogiin ja tajusin, että "kappas, tämä onkin sen Veeran kaverin, Nonan, kaverin blogi." Pakkohan tätä oli jäädä sitten seuraamaan!:) Kivaa luettavaa on ollut. Eka postaus jonka just bongasin oli se, missä ootte Nonan kanssa Zarassa(?). Eli siitä asti olen seuraillut!

    Tulipas kirjoitettua pitkät luritukset, (ohjeissa kun luki että lyhyesti ja muutamalla sanalla heh..:P) toivottavasti jaksoit kuitenkin lukea ^^

    VastaaPoista
  29. 1. http://withsugarapple.blogspot.com/
    2. Kirjoittelen omasta elämästäni ja tekemisistäni. Blogi on sisi lifestyle tyylinen, mutta mukaan mahtuu myös muoti juttuja!
    3. Olen 18-vuotias lukiolaistyttö, joka on iloinen ja puhelias:)
    4. Löysin muistaakseni joskus demistä tän sun blogin. Vaikka elämäntilanteemme eivät ole samat, niin on kiva lukea nuoren äidin elämästä. Kirjoitat pitkiä postauksia, mikä on kiva ja lait kuvia myös päivän asuista.

    VastaaPoista
  30. 1. http://dreamoffi.blogspot.com/
    2. Uudehko blogi jossa juttuja maan ja taivaan väliltä ja paljon kuvia:)
    3. Tällanen 21-vuotias myyjäksi opiskeleva tytsykkä joka rakastaa vaatteita ja muutenki kaikkee muotiin liittyvää. Tykkään myös tosipaljo valokuvata ja harkinnassa oiski ostaa vähä parempi objektiivi ja muutenki paremmat kuvausvehkeet:)
    4. Löysin sun blogis jo aika alussa ku aloit bloggaan, en ees tiiä mistä mut jostai se vaan ponnahti :D Ja muutenki tiesin sut jo etukäteen, ku näin sut monesti Oulussa ja olin mun kaverin kans niillä sun 18-vuotis synttäreilläki :DDD Vaikka ei ees tunneta.. Mutta tosi kiva ollu seurailla sun odotusaikaa ja pikkusen kasvamista:) ja muutenki teijän arkea!

    VastaaPoista
  31. 1.http://ainosbloggg.blogspot.com/

    2. Kirjottelen enimmäksee mun päivistä ja ajatuksista, omasta maailmasta päänsisällä jota kukaan muu ei tajua.. Muotia, unelmia, kavereita, ongelmia, meikkejä, enimmäkseen (--:

    3. Tälläne 15 vuotias nuori tyttö stadista. Ettii elämäänsä vielä ja kaikki tuntuu olevan kesken. Rakastan vaatteita ja tykkään seurata muotia, vaikka en ite pukeutuiskaa aina muodinmukaan.. Mut kukin tyylillään, Tykkää olla kavereiden kanssa chillailemassa ulkona, käydä kahvilla etc. :D ja englanti sujuu paremmin kun suomi....... Ja parturikampaaja olis unelma <3

    4. Löysin sun blogin ihan ekoina päivinä kun aloit postailee :D En muista miten löysin, kai jonkun kaverin kautta.. Oon muuten nähny sut tosi usein stadissa päin pyörimässä kavereiden kanssa, siis aikoja sitte mut silti. Luen sun blogia koska tykkään mammablogeista ja muutenki vaikutat tosi kiinnostavalta ihmiseltä ja sun tekstejä on ihana lukee + teijä pikkuprinsessa on ehkä maailmansöpöin ♥___♥

    VastaaPoista
  32. 1. http://katriinasofia.blogspot.com/
    2. Kirjoittelen pääasiassa kaikkea mitä olen päivän aikana tehnyt, päivän asu-kuvia sekä kaikkea muuta naisten hömppäjuttuja :)
    3. Olen iloinen, super-energinen ja sellanen ''kaikkien kaveri''. Olen myös Miss Globe 2011 finalisti :)
    4. Luen sun blogia, koska mun mielestä on tosi kiva lukea nuorten äitien blogia, koska haluan itsekkin nuorena lapsia :). Sun blogi on ehdottomasti näistä ''mammablogeista'' paras, koska kirjoitat paljon ja hyviä kuvia on paljon! Löysin sun blogin mun kaverin kautta ja oon lukenut tätä ehkä pari kuukautta :)

    VastaaPoista
  33. 1. http://tiiajaalex.blogspot.com/

    2. Kirjoitan yleisesti elämästäni, pääsääntöisesti vuoden ikäisestä pojastani ja meidän arjesta :) Aloitin juuri kirjoittamisen, joten paljon ei ole vielä luettavaa, mutta tää on niin koukuttavaa, että kyllä mä ahkerasti kirjoitan päivittäin! :D

    3. Oon 19 -vuotias nuori nainen ja asun tällä hetkellä kihlattuni ja poikani kanssa Satakunnassa. Oon opiskellut ylioppilasmerkonomiksi, mutta opintoja on vielä vuosi edessä ja syksyllä pitäisi se loppuun suorittaa! :)

    4. Oon lukenu sun blogia jo monta kuukautta (uskaltaisinko sanoa että 3-4kk), ensin anonyyminä ja pari viikkoa sitten sain vasta tehtyä googletilin ja aloin kommentoimaankin! :) Löysin toisen blogin kautta (en muista minkä!) ja tykästyin niin kovasti, että oon ihan koukuttunut tähän! :D Käyn joka päivä monta kertaa katsomassa onko tullut jotain uutta!! :D

    VastaaPoista
  34. 1. http://pieniihme.blogspot.com/
    2. yleisestä kertoo meidän elämästä,ostoksista ja vauva-arjesta
    3. oon 19-vuotias nuori nainen ja asustelen 5kk vanhan tytön ja kihlatun kanssa :) lähihoitajaksi valmistunut,mutta äitiyslomalla tällä hetkellä:)
    4. oon lukenut tosi pitkäään,tosi mielenkiintoisia postauksia aina ja nyt suloinen tyttö teillä:)

    VastaaPoista
  35. overdramaticc.blogspot.com

    kirjotan sinne periaattees vaan elämästä ja perusjutuista :DD

    oon tämmöne 15 vee hesas asuva nuori ja tykkään kaikista pienistä asioista.

    en tunne sua enkä oo puhunu mut meil on samoi kavereit ja oon aina halunnu tutustuu suhun ! löysin sun blogin vissii pari kk sitte ja tääl on aina kaikkee kivaa ! mielenkiintone ja tykkään

    VastaaPoista
  36. http://myliberte.blogspot.com/

    En jaksa kuvailla sen kummempaa, näät sitten kun kurkkaat :)♥ Hope you like!

    VastaaPoista
  37. 1. http://littlebabybook.blogspot.com/

    2. Nuoren ja hieman höpsön pariskunnan elämää pikkuisen poikavauvan ja yhden matelevan liskon kanssa, läheisinä elementteinä blogissa valokuvaus, luonto, käsityöt, hippeily ja arjen pienistä asioista nauttiminen ja vauvamaisen vauvamaista elämää

    3. Parikymppinen näpräilyä ja valokuvaamista harrastava suuri luonnon, ystävä. Iloisen, positiivisen ja energisen elämänasenteen omaapa hieman hippimäinen tyttö, helsingistä pohjoisen perukoille muuttanut vuosi sitten onneaan elämässä kokeilemaan.

    4. Kuukaus pari sitten löysin muita vauvablogeja selaillen ja kiinnostus heräsi heti. Kirjoitustyyli mukavasti luettavaa ja rehellistä. Paljon valokuvia ja kiinnostavaa luettavaa. Mukava päivän piristys :)

    VastaaPoista
  38. 1. http://ssalena.blogspot.com/

    2. Avaus ajatusmaailmaani elämästä,suhteista ym. "parisuhteen" ongelmat ja ihanuuskin.

    3. Olen mietiskelijä,jossain määrin kunnianhimoinen, elämä on opettanut sinnikkyyttä ja periksi ei anneta. :D hulluttelija, ystävällinen..aika värikäs persoona.

    4. Löysin blogisi selailemalla muiden blogeista mitä he lukevat :D olen seurannut noin puolisen vuotta. Rupesin lukemaan blogiasi koska olet nuori äiti, kirjoitat monipuolisesti kaikennäköisestä.

    VastaaPoista
  39. http://iandwem.blogspot.com/

    Tällanen perus tallaaja pikkukylästä, joka kirjottelee perus arkiaskareista ja omista mietteistään. :)

    16v tyttö! Iloinen, temperamenttinen, HÖLMÖ, tyhmä jne.. :D :)

    Oon blogias lukenu varmaan muutaman kuukauden, mutta myönnän että selasin sen silti läpi kokonaan :D Tykkään lukea blogias, koska ulkoasu on miellyttävä, pidän kirjotustavastasi ja kuviakin on kivan paljon! Laps on niin söppänä! :) Taisin löytää tän blogin jonkun muun mamman blogista! Toiv. et loukkaantunut tosta mamma sanasta, tarkotus ei ollu!! =)

    VastaaPoista
  40. http://fashioninmybones.blogspot.com/

    Blogia kirjottelee kaksi 18 vuotiasta tyttöä, ja meidän blogi koostuu päivän asuista, uusista ostoksista ja yleensäki siitä mitä meidän elämään kuuluu. Tykätään postailla sellasia inspiraatiokuva-postauksia. Ne on niitä päiviä ku tekis mieli laulaa, meikata uudet meikit ja kokeilla uusia vaatteita. Nää postaukset inspiroi ainakin mua kokeilemaan aina jotain uutta :-----) (toivottavasti muitakin :--D!)

    Me ollaan iloisia (harvoin tulee eteen mitään niin maata kaatavaa että meistä tulis surullisia :--) rakastetaan muotia, muotilehtien ostoa (ja niiden leikkelyä, tehdään niistä siis kollaaseja :--D), ystäviä, kauneudenhoitoa, shoppailua, kirpputoreja ja periaatteessa kaikkea kivaa :---)

    Oon lukenu sun blogias kesäkuusta asti, eli melkein alusta! :---) löysin sun blogin sattumalta, ja olin heti koukussa :--) jotenki sun kirjotustyyli, sun asennoituminen elämään, ja sun oma persoonallinen tyyli vaatteissa piristää aina mun päiviä! :--)

    Toivottavasti tykkäät! :--)

    VastaaPoista
  41. 1. daylikethis-laura.blogspot.com
    2. Blogissa, joka on vielä alussa, kerron arkisia tapahtumia ja ostoksia ja näin :) oon miettiny sen muuttamista muumiblogiksi, mutta kannatusta ei ole vielä tullut :D
    3. 18-vuotias tyttö Espoosta, perusluonteeltaan iloinen :) tällähetkellä opiskelen NuVa:ksi ja edessä on viisi viikkoa ala-asteella. Hyvä kysymys kyllä oli, sain heti ideaa blogiini :D! Eli blogissani myös päivän selkkauksia :D
    4. Löysin sun blogin kun puhuin kaverini kanssa jostain teiniäitiblogista, ja linkkasin jonkun blogin johon hän kommentoi "ei muuten oo oikee kuva. alavartalo kuuluu yhelle Iinalle" ja linkkaus sun blogiin, pari lausetta luin ja olin ihan myyty :D varmaan elokuusta asti lukenut, en ihan tarkalleen muista. tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja siitä mistä kirjoitat. kirjotat niistä asioista mitkä on sulle tärkeitä, ja se on jo iso juttu blogin kirjoittamisessa! :)

    VastaaPoista
  42. 1.http://goldmine-elly.blogspot.com/
    2. Blogini painottuu kynsi "taiteeseen" mutta useammin postailen ostoksista ja mun elämästä. :)
    3. oon 14-vuotias ja mulla on kaks kania. Tyksin tosi paljon kynsien lakkailusta ja niitten koristelusta :)
    4. Löysin sun blogin ystävän kautta ja aloin lukemaan tätä koska sun tyyli miten sä postaat on selvää ja sujuvaa.. Ja ihailen älyttömästi sun vaatteita ja sitä sun tyyliä : )

    VastaaPoista
  43. http://marshmallowdesire.blogspot.com/
    Vahvasti kuvapainotteinen blogi asioista mun ympärillä jotka tekee mut onnelliseksi/surulliseksi/iloiseksi tai herättää muuten vaan tunteita (:
    Itse olen muutamaa kuukautta vajaa täysi-ikäinen nuori nainen, jonka mielestä erikoinen on kaunista ja pienistä asioista (niin hyvistä kuin huonoista) kertyy aina jotain suurta.
    Joskus kesän korvilla kaveri vinkkasi sun blogista kun oltiin sua joskus nähty pyörimässsä täällä Oulussa päin kun vielä asuit täällä ja kiinnostus heräsi (:

    +vielä ku tykkäsit vissiin joulujutuista nii kurkkaa http://unelmienjoulu.blogspot.com/ jos meikäläisen ja mun kaverin joulufiilistelyt innostaa (: !

    VastaaPoista
  44. 1. http://pinkxsugar.blogspot.com/
    2. Rakastan shoppailua ja siltä ei voi välttyä mun blogissa. (: Oikeastaan suurin osa postauksista käsitteleekin vasta ostettuja vaatteita tms. =) Ja ihan yleistä tekstiä päivien kulusta mukaan mahtuu!
    3. Oon 14 vuotias tyttö ja silloin tällöin kamppailen suuriakin sotia oman tyylini kanssa ja sen löytämisessä. Koen suurta intoa tavaroiden/vaatteiden/meikkien ostamiseen, sillä jokainen ostos on jollain tavalla aina jännittävä! Toinen intohimoni on leipominen, jota silloin tällöin tuon esille blogissani.
    4. Luen sun blogiasi koska rakastan tapaasi kirjoittaa ja mun mielestä sää vaikutat täältä ruudun toiseltapuolen tosi kiinnostavalta persoonalta! (:

    VastaaPoista
  45. 1. http://roosamarjaana.blogspot.com/
    2. Kirjoittelen enimmäkseen ihan arkisista jutuista,ostoksistani ja työhöni liittyen eli olen siis parturi-kampaaja :)
    3. Oon kohta 20v,työskentelen parturi-kampaajana ja asun kerrostalossa avomieheni ja koiramme Sulon kanssa :)
    4. oon lukenut sun blogia jo pisemmän aikaa ja sillon kun tän löysin niin luin kaikki postaukset alusta asti! :) tykkään tästä tosi paljon ja päivittäin käyn katsomassa oletko postannut ja melkeempä aina oletkin :)
    On toosi ihana lukea blogia jossa on paljon kuvia ja asiallista,hyvin kirjoitettua tekstiä! :) jatka samaan malliin! <3

    VastaaPoista
  46. 1. http://beww.blogspot.com
    2. Kirjoittelen blogiini suurimmasta unelmastani; olen vaihto-oppilaana Amerikassa! :) Blogini ei ole mielestäni massaa ja poikkeaa jo sillä että elän aika erilaista elämää täällä Jenkkilässä.
    3. Olen 17-vuotias tyttö, halukas kokeilemaan kaikkea uutta ja ihanaa täällä sekä oppia puhumaan taitavasti englantia! Olen lisäksi erittäin iloinen ja positiivinen persoona ja uskon omiin unelmiini :)
    4. Oon lukenut sun blogia melkein alusta asti! Aloin seurailemaan sun blogia koska tykkään lapsista ihan sairaasti sekä sun blogi vaikutti hyvältä ja oot positiivinen ihminen ja saat sen välittymään blogistasi niin hyvin :)

    VastaaPoista
  47. http://keepitsimple-ansku.blogspot.com/

    kirjottelen lifestyle blogia mun elämästä.
    oon 16v, käyn lukiota :)
    olin kerran serkuilla, ja siellä oli joku sun tuttus ja se kerto sun blogistas.

    VastaaPoista
  48. 1. http://kaloriinan.blogspot.com/
    2. 22-vuotias äiti kertoilee arjesta ja kaikesta mahdollisesta mitä mieleen juolahtaa. Jonkun verran myös elämästä ulkomailla mut aika pitkälti painottuu ihan normijuttuihin. :) Jossain vaiheessa kun aktivoidun taas tekemään kynsiä niin postailen varmaan aika paljon niistä yms.
    3. No pidän mm. tatuoinneista ja ehkä se on joku päivä vielä mun ammattikin :) En kuitenkaan julkaise mitään piirroksiani toistaiseksi :D Luen paljon sellaisia blogeja, mitkä ei ole välttämättä yhtään "mun tyylisiä", mut joissa on jokin juttu, joka kolahtaa :)
    4. Oon nyt varmaan jostain elo-syyskuusta asti lukenut, eli hetkeä ennen kuin synnytit :) Charloten eli De La Levu-blogin kautta taisin tänne eksyä. Tykkään seurailla tätä, ihan jo pelkästään sen vuoksi, et osaat kirjoittaa sun&teidän arjesta kiinnostavasti ja tasapainotat vauvajuttuja välillä muillakin jutuilla :) sun ulkoinenkin tyyli on kiva, aika paljon samanlainen maku kuin itellä. Ja tietty on kiinnostavaa lukea esikoisensa saaneiden juttuja, nyt kun omasta synnytyksestä on aikaa pian 2 vuotta, jotenkin muistelee sitten sitä fiilistä mikä oli silloin vauva-aikaan :) ja nyt oonki jo toista kertaa raskaana, niin senkin puoleen on ollut kiva seurata raskaus/vauvablogeja. :)

    VastaaPoista
  49. 1.http://Karribooboo.blogspot.com

    2. Blogi kertoo mun elämästä mieheni ja 4kk ikäisen pojan kanssa. Kertoo se kyllä vähän kaikesta muustakin, oikeastaan kaikesta mitä mieleen tulee. Blogin tarkoitus on pääasiassa se, että mulle itselleni jää joku muistikuva tästä "vauva ajasta" ja kun paperista päiväkirjaa en jaksa kirjoittaa(+tulostaa siihen vielä kuviakin) Niin päätin aloittaa blogin pidon:) Ja vaikka itselleni muistoksi kirjoitankin, ovat lukijat ja kommentit tottakai enemmän kuin mieluisia!

    3. Olen parikymppinen, aika laiska, mukavuudenhaluinen ihminen. Syön paljon ja rakastan ruoan laittoa, vaikka omatekemä ruoka ei koskaan olekaan yhtä hyvää kuin jonkun muun tekemä. Haaveilen omasta (vanhasta)kerrostaloasunnosta jonka saisin remontoida mieleni mukaan.

    4. En ole lukenut sun blogia kovin kauaa, ehkä pari viikkoa. Luen tätä, koska sulla on kivoja kuvia ja mielenkiintoista tekstiä. Vaikutat myös "tavalliselta" ihmiseltä, etkä sellaiselta joka yrittää bloginsa avulla esittää jotain muuta mitä on.

    VastaaPoista
  50. 1. http://lightsonn.blogspot.com/
    2. tälläne keskenkasvunen 16v espoolainen unelmoija heittelee kuvia elämästä ja jakaa ajatuksiaan!
    3. oon aika suorasananen, useimmiten positiivinen ja ennenkaikkea mietiskelijä ja unelmoija :)
    4. taisin löytää sun blogin pari kuukautta sitten deryan tai jonkun muun tutun kautta ja aloin heti innoissani selaamaan koko historiaa läpi kerralla ja oon oikeesti tykänny tosi paljon joka postauksesta, kiva lukee millasta elämä lapsen kanssa on jne :)

    VastaaPoista
  51. http://diibe.blogspot.com/

    Taisit kyllä justaansa klikata ittes meikän lukijaks mutta kaippa mä silti blogiani kuvailen. Sisältö perustuu suurimmaks osaks kuviin ja kuulumisiin, joskus avautumisiin jos siltä tuntuu. Kirjotan mitä sattuu ja miten sattuu.

    Oon toukokuuhun asti 16 kesänen tyttö suomen mansesta, kaksoistutkinto meneillään iltalukiossa ja audiovisuaalisella linjalla ensimmäistä vuotta. Oon oppinu arvostaan lähimmäisiä ja elämää ja kaikkea viime aikoina enemmän ja melkeempä kaikki jotka mut tuntee kuvailee mua pirteeks ja hirveen hymyileväks muikkeliks.

    VastaaPoista
  52. oho neloskohta unohtu, törmäsin suhun aikoinaan galleriassa ja siitä lähtien satunnaisesti lueskellu sun blogia. Tää ei oo oikeen mun tyyppinen blogi, joten en siks ite lukijana oo, mutta luen usein monia monia sivuja kun täällä satun poikkeemaan.

    VastaaPoista
  53. 1. Linkitä blogisi osoite
    http://lifeandcartwheels.blogspot.com
    2. Kerro blogisi sisällöstä lyhyt kuvaus
    Entinen syömishäirikkö opettelee elämään taas, rakastamaan itseään ja olemaan onnellinen.
    3. Kuvaile itseäsi muutamalla sanalla
    Vähän eksyksissä oleva tyttö, 20, tykkää valaista ja vanhoista filmikameroista.
    4. Kerro miksi juuri sä luet mun blogia, mitä kautta tutustuit mun blogiin ja kauanko oot lukenut tätä.
    Mie en muista kauan mie oon lukenu siuta. Jostain kesästä kai. Tykkään siusta kun oot niin söpö ja pirteä ja ihanan positiivinen.

    (sori jos tää tulee useampaan kertaan, yritin aikasemmin jo kommentoida, mutta chrome kaatui, mutta siis en tiedä tuliko tää jo aikaisemmin)

    VastaaPoista
  54. 1. http://maija-myreality.blogspot.com/
    2. Nimensä mukaisesti kertoo 18-vuotiaan lukiolaistytön elämästä :) Elämään sisältyy koulun lisäks pieni kissavauva ja oma kulta :)
    3. Pari kuukautta sitten 18-vee täyttänyt tyttö. Lukiolainen ja viimeistä vuotta viedään :D Mietin paljon asioita enkä osaa päättää mitään. Elämään kuuluu iloja ja suruja, ja taistelua masennuksen kanssa.
    4. En muista mistä löysin, selailin varmaan jonkun profiilia ja bongasin tän blogin. Oon lukenu tätä suurinpiirtein 4kuukautta?! :D On ihana lukee sun elämästä ja arjesta kun vaikutat onnelliselta. Kuvat on ihanaa katsottavaa :) Kaikin puolin mahtava blogi! :)

    VastaaPoista
  55. 1. http://helmiaisenodotus.blogspot.com/
    2. Blogi kertoo odotusajasta pääasiassa, mutta tottakai sivussa ihan normaalia elämää. Vauvalla lupa syntyä joulukuussa.
    3. Olen 19-vuotias keväällä lukiosta valmistunut tyttö. Tällä hetkellä yritän kuluttaa äitiyslomaani (ennen vauvan tuloa) mahdollisimman nopeasti keksimällä jokapäivälle jotain tekemistä. :D
    4. Luen sun blogia, koska luen paljon odotusblogeja (yllätys) ja muutenkin sulla on tosi positiivisia kirjotuksia ja kuvat on aina plussaa. Oon lukenut sun blogia ehkä 2-3 kuukautta. En ihan tarkalleen muista millon alotin. Ekaa kertaa tänne "eksyin" luultavasti jonkun toisen odotusblogin kautta. :)

    VastaaPoista
  56. 1.http://yesweare-tiiaviinu.blogspot.com
    2. Kaksi 16-vuotiasta typykkää Lahden seudulta rupattelee niitä näitä.. tai itseasiassa kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:)
    3. Ollaan molemmat tosi iloisia ja huumorintajuisia ja tykätää räpsiä kuvia!
    4. On ollu mielenkiintosta seurata sun elämää pienen vauvan kanssa (joka on supersöpö!) ja plussat siitä että jaksat postata lähes joka päivä! Taidettii löytää sun blogi Deryan kautta ja ennen vauvelin syntymää ruvettiin lukijoiksi :)

    VastaaPoista
  57. 1. http://lightingcausesmadness.blogspot.com/
    2. Hetkellisiä tunteidenpurkauksia ja välillä ihan oikeetakin asiaa. Blogi on mulle ihan täysin fiilispohjanen ni tekstiä löytyy ihan laidasta laitaan.
    3. Kohta pian 18-vuotias äitin helmoista pois muuttanut lukiolainen turun suunnalta. Työnarkomaani ja urheilija henkeen ja vereen. Vaikeasti luettava ja vaikeasti lokeroitava yhtään mihinkään kategoriaan, ja hyvä niin :-)
    4. Antti pyys mua lukemaan Deryan blogia joskus kesällä ja sut sieltä jostain kommenteista löysin ja sitten jäin koukkuun lukemaan. Itellä on äitin luona vuoden ikänen pikkusisko ni on hauska lukea ihan oikeen nuoren äidin elämästä (kun mua usein teiniäidiks siskon seurassa luullaan) :-)

    VastaaPoista
  58. http://jannuli.blogspot.com/

    Lifestyle blogi, toisinaan tunteikastakin tekstiä toisinaan mitä päähän juolahtaa. Teksti heittää laidasta laitaan.

    Keskenkasvuinen 15 vuotias länsi-suomen suunnasta, tempperamenttinen hölösuu eikä iloisuuttakaan puutu.

    Blogis löysin joskus kesäheinäkuun vaihteessa jonkun kommentti boksista sattumalta siitä asti olen koukuttuneesti lueskellut juttujasi. Blogisis on sitä jotakin joka saa vaan odottamaan uusia postauksia. Kirjotat kaikesta niin söpösti ja olet uskomattoman kaunis.

    Hyvää joulun odotusta teijän pienelle perheelle! :) et ole ainoa joka on henkeen ja vereen jouluihmisiä. täällä jo oottelen koska pääsen antamaan lahjoja. heh

    VastaaPoista
  59. 1. http://sohurrylove.blogspot.com/
    2. Blogissa kirjoitan ihan arkisia juttuja, reissuista, koulusta,perheestä ja myös (ongelmista) töistä, vaatteista, ruoasta, rakkaudesta. Oon vasta aloittanut, mutta jos saisin lukijoita niin varmasti postailisin useammin! :)
    3. Oon kohta 18 vuotias seinäjokinen, opiskelen kaksoistutkintoa ja käyn vielä töissä..
    4. joku mun kavereista luki sun blogia ja piipahdin, mutta päädyinkin seuraamaan ihan päivittäin. Sun tyyli on tosi nätti, ihanaa et kerrot avoimesti suhun littyvistä asioista, ongelmistakin, arjesta ja toi pikkuneiti on tosi söpö! <3 Toivottavasti saan susta lukijan!

    VastaaPoista
  60. 1. http://jjonaa.blogspot.com/

    2. 18-vuotias tyttönen kirjoittelee, esikoisen odotuksesta, muista vauvahöpinöistä ja arkipäivistä. Plussana milloin mistäkin!

    3. Iloinen ja rempseä tyttönen

    4. Tää on miun ihan ensimmäinen blogi minkä oon ees nähny koko elämässäni! Rupesin uteliaisuuttani lukemaan kun kaveri näytti tämän ja kehui hyväksi ja sitä tää tosiaan on! Ja tän siun blogin sekä kaverin kautta rupesin itekkin kirjottelee tota blogia. ja tää siun blogi on yks miun lemppareista ! :)

    VastaaPoista
  61. 1. http://vaaleanpunaistaseuranta.blogspot.com/ (blogini on salainen, joten tossa linkki seurantablogiin)

    2. kirjoittelen arjesta 4kk ikäisen tytön kanssa, paljon ostosten esittelyä ja yleensäkin paljon vauva-juttuja, sellaista juttua mitä nyt lapsettomien kavereiden kanssa ei viitti jauhaa :)

    3. reilu parikymppinen kotiäiti (tällä hetkellä), joka rakastaa kauniita ja söpöjä vauvanvaatteita, kirppistelyä, sisustamista, haaveilua, listojen laatimista, suunnittelemista..

    4. tulin tänne varmaan jonkun blogin kautta mihin olit kommentoinut ja aloin lukea joskus kesän lopulla muistaakseni. aloin seurata ensinnäkin siitä syystä, että olit saamassa kans tyttövauvaa (vauvablogit kiinnostaa), kirjoitat kivasti ja tykkään siitä miten yksityiskohtaisesti kerroit teidän arjesta :) myös kuvat on ihania ja niitä on paljon!

    VastaaPoista
  62. 1. http://mammanhippu.blogspot.com/

    2. Blogini pyörii hyvin pitkälti kahden prinsessani, heidän sekä minun vaatteiden ympärillä. Aika vaaleanpunaista menoa välillä ;)..

    3. Oon 25- vuotias 2 tytön 11/09 ja 06/11 äiti joka koittaa kaiken keskellä suorittaa opintoja kauppakorkeassa. Rakastan kaikkea kaunista, eniten tietenkin niitä kahta kauneinta, omia lapsiani :)!

    4. Löysin tänne erään toisen blogin kautta kun olit vielä raskaana (minä myös silloin vielä..) ja jäin jännittämään teidän neidin tuloa. Kirjoitat mun mielestä tosi kauniisti tyttärestäsi ja miehestäsi, ja sinulla on ihanan positiivinen elämänasenne!

    VastaaPoista
  63. 1. http://fanny1991blog.blogspot.com/

    2.20-vuotias tyttö hämeenlinnasta, kertoo omasta elämästä.

    3. olen 20-vuotias nuori nainen hämeenlinnasta, tälläinen höppänä ilopilleri, joka on kiinnostunut vaatteista ja shoppailusta, ja kaikesta muusta mukavasta. :)

    4.Löysin blogisi jonkun muun blogin kautta olisiko ollu anskun blogin kautta :) luin koko blogin päivän aikana, joka ikisen tekstin, ja kiinnostuin tosi paljon sinusta ihmisenä ja teijän arjesta :) sen jälkeen oonki lukenu tätä aina ku tulee vaan jotain uutta :)

    VastaaPoista
  64. voi arfaehae... Kirjoitin sikapitkän kommentin äsken, ja sitten kun painoin "Lähetä kommentti" niin se herjasi jotain ja nyt joudun kirjoittamaan uudestaan.. Noh,
    1. http://lihavapupu.blogspot.com
    2. Blogistani löytyy kaikkia arkisia asioita, avautumisia, syvällisiä pohdintoja, videopostauksia ja paljon isoja kuvia=)
    3. Olen 17v. tytsy Etelä-Pohjanmaalta ja opiskelen toista vuotta turvallisuusalalla. Olen kiinnostunut hevosista, koirista, bloggailusta, valokuvauksesta ja kirjeenvaihdosta. Rakastan pinaattikeittoa, rannekoruja; etenkin helmiä ja timantteja, eläimiä, omaa rauhaa ja nukkumista.
    4. En muista tarkkaan mitä kautta löysin blogisi, mutta ihastuin tähän ihan totaalisesti heti. Olit juuri saanut pikkuisen siinä vaiheessa, kun löysin tämän. Selasin melkein koko blogin läpi ja voit arvatakkin, että vauvakuume siinä iski, vaikka olenkin näin nuori itsekin! Olet juurikin sellainen ihminen johon haluaisin tutustua tosielämässä.

    VastaaPoista
  65. 1. http://talkingg.blogspot.com/
    2. Paljon kuvia. Välillä inspiraatiokuvia. Pukeutumiseen ja omaan tyyliin keskittymistä.
    3. 18 Oulusta välivuosi
    4. Sun blogi on tosi kiva, osaat kirjoittaa mukaansatempaavasti. Oisko ollut Deryan blogin kautta mistä löysin tän =) En oo varma. Kesän lopusta asti oon lukenut.

    VastaaPoista
  66. cloudbusted.blogspot.com

    Kuvia ja vähän lätinää pääasiallisesti mun tyylistä :) Päivien asuja lähinnä.

    Olen 18-vuotias lukiolaishulivili helsingistä. Käytän rahani vaatteisiin, kenkiin ja illanviettoon ja uskona syömiseen :D

    Olen seuraillut sua tässä parisen kuukautta, löysin jostain jostain mistä näitä nyt tulee :) Varmaan jostain blogilistalta. Musta on ihanaa, että oot säilyttäny ittesi ja tyylisi vielä ton ihanan pikkukaverin jälkeenkin! :D itse jotenki pelottais että lössähtäisin ihan täysin... hehe

    VastaaPoista
  67. anteeksi ULKONA syömiseen tietenkin... :D

    VastaaPoista
  68. No laitetaas nyt tämä omakin vaikka vähän jänistääkin :)
    1. http://kaksitassua.blogspot.com/
    2. Blogi seikkailee äitiyden ilojen, koirajuttujen, sisustuksen ja yleisesti meidän elämän kuvioiden vilskeessä.
    3. 25-vuotias Keski-Suomessa asuva kotiäippä :D Opiskellut yliopistossa farmaseutiksi (aijai...kuulostaa tosi vakavalta ja tärkeältä, mutta olen oikeasti aika blondi ;) ).
    4. Aika alusta asti olen seurannut, kirjoitat hyvin ja mukaansatempaavasti, lämpimästi :) Löysin blogiisi jostain toisesta blogista ja täällä roikunut siitä asti :)

    VastaaPoista
  69. 1.http://valenciamme.blogspot.com/
    2.Blogi (ensimmäiseni vielä) meidän perheen elosta ja arjesta täällä Espanjan Valenciassa :) aika peruskaura tekstiä vaan, koska myös vanhemmat sukulaiset käy sitä lukeen.. Että tavallaan mietin laitanko tota tänne, koska ei täysin kerro ihmisenä musta tai meistä silleen, hankala selittää :) aluksi aloin kirjottaan vaan koska niin moni pyysi, nykyään tuntuu että ton jälkeen vois alkaa kirjottaan "ihan omaa". Vähän vapaammin mielipiteitä ja postausaiheita ym, hih.
    3. 23vuotias kahden pikkupoja äiti. lähtösin raahesta, muuttanut ouluun 2007. porukan moottoriturpa ja yllytyshullu :D paras äiti maailmasa tietty! :D hahhah
    4. mitähän olen, about viikon seurannut? moniakin blogeja selailen läpi mutta harvat pysäyttää (kuvillaan, ulkoasulla, kirjoitustyylillä ja tekstin sisällöllä) tykkään! :) varsinki ku olet myös elävä todiste siitä että elämästä nuoret äidit nauttii myös lastensa kanssa - tyyliään menettämättä! :)

    VastaaPoista
  70. 1. http://perhearkea-anna.blogspot.com/

    2. Kirjottelen lähinnä mun normaali arjesta, eli mitä ollaan päivän aikana tehty Joonan kanssa, shoppailusta, joskus liikunnasta yms.

    3. Asun avomiehen ja 1v8kk ikäisen Joona pojan kanssa. Oon 23 vuotias, rakastan musiikkia, Täydellisiä naisia (tv ohjelmaa siis :D)shoppailua, pientä hulluttelua kavereitten kanssa ja normaali perhe-elämää.

    4. Mä oon seurannu sun blogia siitä saakka kun ite eksyin bloggeriin, olikskohan siitä joku pari kuukautta. Tykkään sun postaus tahdista ja sisällöstä, tykkään lukee muiden äitien mietteitä ja sulla löytyy blogista muutakin mielenkiinosta kuten muotiin/vaatteisiin liittyviä kirjotuksia. Löysin sun blogin jonkun toisen blogin kautta, kun olit kommentoinut ja sitä kautta tulin sun blogiin.

    VastaaPoista
  71. 4. niin ja mistä tänne löysin? pitikö seki kirjottaa ? :D Rudi muistaakseni oli listannu 10 blogia mistä bongasin sinut. Jäin teidän molempien koukkuun, samana päivänä :)

    VastaaPoista
  72. 1.http://ajattelesuuriamuttanautipienista.blogspot.com/

    2.Kirjoitan aika paljon sisustamisesta ja muutenkin elämästäni, johon kuuluu avomieheni ja kaksi kissaa. Tällä hetkellä meillä on vielä menossa koko asunnon pintaremontti ja se on ollut isosti esillä blogissani. Kirjoitan hyvien ja kivojen asioiden lisäksi myös pahoista ja surullisista asioista avoimesti. Blogissani on paljon kuvia ja tykkäänkin paljon kuvaamisesta!:)

    3. Olen 19-vuotias nuori nainen Pohjois-Suomesta. Valmistuin juuri vaatetusalalle:)

    4. Luin vanhaa blogiasi muutaman sivun joskus ja ihmettelin, mikset enää kirjoita. Sitten pari kk sitten löysin blogisi uudestaan,luin pari sivua ja liityin heti lukijaksesi ja luen jokaisen päivityksen!:) Tykkään nuorten äitien blogeista, kun haluan itsekkin lapset nuorena (kuten miehenikin;) )

    VastaaPoista
  73. 1. http://salla-ruusuillatanssimista.blogspot.com/

    2. Noin kuukausi sitten alotettu blogi "kasvaa" vielä, mutta pääasiassa tekstit liittyy yliopisto-opiskeluun, töihin, shoppailuihin, jumppiin ja unelmiin tulevaisuudesta. Välillä tuntuu että blogi on liiankin tylsä, kun kerron vain tavallisesta elämästä (varsinkin kun vertaa kaikkiin mammablogeihin mitä luen), mutta bloggailu on kivaa niin mikäs siinä :)

    3. Oululainen 21-vuotias englannin ja saksan opiskelija, tuleva opettaja. Käyn myös töissä baarissa aina viikonloppuisin, mistä johtuukin kaikki juoma-tekstit! Yritän ahkerasti käydä salilla ja jumpissa, ja hyvin usein iskee shoppailuvimma. Ja onhan mulla sikakova hinku päästä joku lähipäivä naimisiin ja saada se oma lapsi! Matkustus on myös aina lähellä sydäntä...

    4. Kuulin kaverilta, että kirjotat blogia ja oot raskaana (kerroin siis jo aiemmin, että tiesin sut sieltä UK Tripiltä) joten silloin kesällä aloin lukemaan sun blogia. Oisko ollu heinä-elokuu? Joka tapauksessa, näin vauvakuumeisena kirjotat just niistä asioista, mitkä mua itteä kiinnostaa. On ollu myös kiva huomata, että vaikka tulee nuorena äidiks, ei elämästä tuu niin "vaikeeta" ku mitä oli ennen ajatellut. Omat jutut jatkuu silti ja elämäkin saa enemmän sisältöä ja merkitystä. :)

    VastaaPoista
  74. 1. http://matkallaunelmiin.blogspot.com/

    2. Äh, kirjotin jo pitkän litanian mutta blogger kirjautti mut ulos palvelusta :D Mutta niin, blogini kertoo minun vauvakuumeilusta, raskaudesta ja arjesta. Enemmän tulee asiaa ja kuvaa kun blogi menee salasanan taa, joka tuntuu mulle hyvältä vaihtoehdolta kirjottaa blogiani.

    3. Helsingistä 18-v neiti. Ujo ja hiljainen uudessa seurassa, vanhassa seurassa papupata ja justiina (kuulemma) :D

    4. Eksyin sun blogiin jostain toisesta vaavi-blogista. Aloitin lukemisen paria viikkoa ennen kun synnytit tähtisimmun (näin minä kutsun häntä;D). Tykkään paljon blogistasi ja sinusta, kun olet niin aito ja omanlainen joka on tosi arvostettavaa nykymaailmassa. Kirjotat ihanasti iloisista niinkuin vähemmän iloisista asioista ja innolla odotan aina uutta postausta :)

    VastaaPoista
  75. 1. http://sounjasblogg.blogspot.com/
    2. Postaamisessa en ole vielä päässyt oikein vauhtiin, mutta lähinnä blogini kertoo harrastuksistani, hankinnoistani, tekemisistäni ja satunnaisista ajatuksista. Joka postauksessa yleensä pari kuvaa enemmän ja vähemmän asiaan liittyen :)
    3. lapsia, töitä ja eläimiä rakastava täti-ihminen :D
    4. Toisen blogin kautta löysin sun blogin, siinä oli listattu muutama blogi jotka kyseinen henkilö jaksaa lukea sanasta sanaan :)Ihastuin heti varsinkin pikkuneitiin, mutta myös sun tapaan kirjoittaa. Lukija oon ollut varmaan pari viikkoa. :)

    VastaaPoista
  76. 1. http://sweetcolour.blogspot.com
    2. Kahden tytön elämää, vaatteita, shoppailuja ja vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä...:)
    3. Kaksi tyttöä Porista ja parhaita kaveruksia keskenään :)
    4. Löydettiin tää blogi pari kuukautta sitten, ja siitä asti ollaan oltu mukana menossa. Täällä on mielenkiintoisia juttuja ja tietysti pikkuneiti on niin suloinen!:)

    VastaaPoista
  77. 1. http://www.jultsupurr.blogspot.com
    2. Enimmäkseen kirjottelen omasta elämästä mutta muistaki jutuista.
    3. Lappilainen eläinrakas tosi puhelias höppänä
    4. Jonku aikaa oon lukenu ja tykkään tosi paljo. Löysin tämän jonku toisen kautta.

    VastaaPoista
  78. 1. http://akumu-people-error.blogspot.com/

    2. Blogi sisältää juttuja mun elämästä ja kaikenlaisista asioista, joista oon itse kiinnostunut!

    3. 17-wee puhelias, hyvin sosiaalinen ja auttavainen turkulainen typykkä.

    4. Koska tykkään sun blogista ihan hirveesti ja sulta tulee kyllä aina niin kivoja tekstejä :) Oot tosi aidonoloinen ja mukava ihminen, jonka blogipostauksia tykkään lukea. Oon lukenut jonkun aikaa, varmaan kesä-heinäkuusta saakka ja tykkään edelleenkin! Löysin tämän Deryan blogin kautta :) Tää on ehdottomasti yksi mun lemppariblogeista!

    VastaaPoista
  79. 1. http://sinijmw.blogspot.com/
    2. Kirjottelen omasta elämästä mua kiinnostavista asioista ja mitä muuta nyt mun elämässä tapahtuu. Tykkään tosi paljon valokuvaamisesta ja oon pitkään haaveillu jo järkkäristä, että toivotaan että se nyt vielä joskus mulle tulee ja sitten jaan kuviani sitten tuolla blogissa =)
    3. yläasteelainen, puhelias, hauska(?) ja sosiaalinen tyttö kuopiosta.
    4. Löysin sun blogin jonkun toisen blogin kautta ja tää oli eka vauva blogi mitä aloin lukee ja ihastuin tähän heti ja oon tässä nyt pari kuukautta sun blogia lukenu ku en itekkää oon kyllä hirveen pitkään kirjotellu tuota mun blogia :)

    VastaaPoista
  80. 1. http://otaminustapuoletota.blogspot.com

    2. Blogissa kynsijuttuja, vaatteita, valokuvia, ja asioita oman mielenkiinnon mukaan. Mukana ns. asiopostauksia ja omia lörinäpostauksia.

    3. 15-vuotias, positiivisen elämänasenteen omaava, sosiaalinen tyttö Jyväskylästä :)

    4. Löysin sun blogin jonkun toisen blogin kautta, Olit sillon viimesillään raskaana ja jäin ihan koukkuun. Rakastan sun iloista asennetta ja kaikkia ihania kuvatekstejä :D <3

    VastaaPoista
  81. 1. steptomy.blogspot.com

    2. blogi keskittyy lähinnä arkiseen päivittäiseen elämään, harrastuksiin, parisuhteeseen ja koiriin.
    Sekä yllätys-raskausviikkoihin 10+5 joka onkin aivan uus juttu ja muuttaa koko elämänsuunnan ja bloginkin tarkoitukset.
    [Tosin mulla on ollu hieman päivitysongelmia niin postauksia ei oo paljoo mutta ois kiva jos kuitenkin kävisit kattoo. : ) ]

    3. 22-vuotias kajaanilainen nainen/tyttö. Miten sen nyt ottaa! Rakastaa liikuntaa, ystäviä, joulua, sisustamista, miestäni ja koiria. inhoan siivoamista, kajaania, ja jatkuvaa kiirettä ja väsymystä.

    4. Löysin sun blogin joku aika sitten, muistaakseni blogilistan kautta kun hakusanojen avulla etsin itselleni mielenkiintoisia uusia luettavia.
    Hauska nimi pisti silmään ja päätin sitten kurkistaa että mitä täältä löytyy. : )

    Ensin kävin muutamia kertoja vaan kurkkaamassa josko oot jotakin päivittänyt, mutta pian huomasin käyväni täällä päivittäin ja
    seuraavani blogilistan kautta anonyymisti. Sitten huomasin jos selailleeni tyyliin koko blogin jutut läpi ja tänään uskalsin sitten liittyä jäseneksi. heh.
    Luen sun blogia koska tykkään tavallisesta arkielämästä kaikkine päivittäisine juttuineen. Ja teillä on Oton kanssa ehkä maailman söpöin vauvva <3 aaww.

    Kirjotat avoimesti vaikeistakin asioista, etkä oo niinkuin elämä ois joka päivä ihanaa. Silti jokainen postaus saa päivän piristymään!

    Lisäksi päivän asukuvat ja sun kuvat yleensäkki on kivoja, koska et ole aivan "tavallisen naapurin Ellin näköinen" vaan hyvällä tavalla erikoinen. : )
    Ja aloitin lukemaan sun blogia muutama postaus ennen kuin teidän neiti synty, mutta tosiaan kuten jo sanoin niin oon selannu kaikki postaukset jo läpi. :''D

    VastaaPoista
  82. 1. http://sentimjourney.blogspot.com
    2. Ihania pläjäyksiä naisen elämästä, eli kuvia, idoita ja tee-se-itse-vinkkejä kynsistä kenkien kautta ruokaohjeisiin. Sisältää myös eläin- ja vauvasöpöilyä. :)
    3. Olen eloisa, nauravainen ja räiskyvän tunteellinen näpertelijä Helsingistä.
    4. Blogisi visuaalisessa ilmeessä jokin sai koukuttumaan + juttujesi aiheet kopsahtavat samoihin kiinnostuksen kohteisiin. Olen seuraillut päivityksiäsi vajaan kuukauden verran.

    VastaaPoista
  83. 1. jensba.blogspot.com
    2. Kirjottelen perusjuttuja meidän rempattavasta kodista, kahdesta pikkuruisesta pojasta ja niiden kanssa arjen pyörittämisestä, omasta naamasta sun muusta :D Aikalailla rennolla fiiliksellä mennään ..
    3. 25 vuotias, tosiaan kahden pojan äiti ja kahdelle ala-asteikäiselle äitipuoli, varmaan aika ikiteini :D (tai niin mä ainakin osaksi aina haluaisin ajatella / olla) ..
    4. Tää taitaa olla eka kommentti tänne ever, mutta oon kyllä lueskellu aina välillä ja yleensä eksyny just blogilistan kautta (vai bloglovinin), tää on just niitä harvoja blogeja, että kun alat lukemaan yhtä juttua niin kaiken aikaa täytyy lukee enemmän ja enemmän :) kiva elämäntyyli ja asenne!

    VastaaPoista
  84. 1. http://sontsai.blogspot.com/
    2. Paljon kuvia mutta myöskin tekstiä löytyy mun elämään liittyen :)
    3. 17, helsinkiläinen, huumorintajuinen, kirppishullu
    4. En muista mitä kautta löysin sun blogin, mut siitä on pari kuukautta. Luen tätä noin viikon välein ja on kivaa kun on luettavana kerralla enemmänkin ku yks postaus! sulla on kiva tyyli :)

    VastaaPoista
  85. 1. http://takemetoinfinity.blogspot.com/

    2. Blogi on kahden kirjoittajan blogi. Päiväkirjatyyppistä kirjoittelua, eli mitä elämään kuuluu. Paljon kuvia ja kohtalaisesti tekstiä (ainakin mun postausosioissa! :-D). Rentoa ja luonnollista, just itsensä näköistä.

    3. 18, Espoo, tuleva "tarhatäti", persoonallinen oma itsensä

    4. Oot jotenkin vastustamattoman aito! En muista mistä löysin blogisi, mutta sillon sulla oli vasta kaksi tekstiä täällä. Kiinnostuin heti, vaikutit tosi iloiselta ja mua rupes kiinnostamaan, miten teillä ja vauvelilla menee. Tykkään sun tyylistä hirveesti, pirtsakka!
    Toki mua kiinnostaa myös tulevan ammatinkin puolesta lapset ja on tosi mielenkiintosta nähdä jonkun elämää näin "alusta alkaen", vaikkakin blogin kautta lukemalla. Kiinnostaa myös sun kuulumiset ja ajatukset arjesta vauvelin kanssa. :-)

    VastaaPoista
  86. 1. youngandboredd.blogspot.com
    2. 16-vuotias parturi-kampaajaksi opiskeleva julkaisee ottamiaan kuvia ja kirjoitteelee lähes kaikesta, kuten päivästään, hiuksista, vaatteista, meikeistä, kynsistä jne.
    3. Olen iloinen tyttö, joka rakastaa kuvailua ja ystäviä.
    4. Koska rakastan sun myönteistä asennetta ja että haluat jakaa elämäsi parhaimpia hetkiä muillekkin. Tykkään sun tyylistä ja oon kiinnostunu teiän ihanan pikkuneidin ja teiän perheen elämästä kovasti :-) Löysin sun blogin varmaan Deryan blogista tai bloglovinin kautta ja seuraillu oon semmoset puol vuotta tai alle.

    VastaaPoista
  87. 1) http://jenskupensku.blogspot.com/

    2) Kirjoittelen paljon elämästä isännän ja riiviötyttären kanssa. Suunnittelen meidän tulevia suomalaista mytologiaa huokuvia pakanahäitä miehekkeen kera ja ihmettelen, miten mun pienestä rinsessasta on kasvanut oikea ryökäle.

    3) Rakastan sarkasmia ja olen melkoinen esteetikko.

    4) Tykkään siitä, kun kirjotat realistisesti etkä 'kaunistele' asioita :) Sulla on söpö muksu ja mulla kamala vaavikuume.

    VastaaPoista
  88. 1. http://kymmenenpientavarvasta.blogspot.com/

    2. Kirjoittelen lähinnä vauvajuttuja, mutta sekaan mahtuu myös sisustus-, käsityö- ja leivontahöpinää.

    3. Olen 20-vuotias naimisissa oleva yhden lapsen (10/10) äiti.

    4. Oon muutaman kuukauden ajan lukenut blogiasi, eksyin tänne selailemalla jonkun muun bloggaajan lukemisto listaa. Rakastan lukea muiden samanikäisten vauvablogeja :)

    VastaaPoista
  89. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  90. 1) http://carlamk.blogspot.com/

    2) Mun blogi kertoo kaikesta ja ei mistään. Tykkään näyttää kuvia kaikesta mitä olen tehnyt, mitä mulla on ollu päällä, videoklippejä, musiikkia, ostoksia jne. kirjotan ruotsiksi:)

    3) 20-vuotias granilainen joka niin haluaisi jo muuttaa omaan pesään, alottaa kunnolla opiskelut ja jatkaa elämää tuolle helsingin keskustassa.
    tykkään juhlia, shoppailla, chillailla ja olla poikaystäväni kanssa !

    4) En muista mistä sun blogin löysin mutta rupesin heti lukemaan sillä tiesin että olet Oton tyttöystävä(nykyään kihlattu) ja oli kiva sitten sun blogin kautta periaatteessa "kuulla" vähän teidän kuulumisia :)

    (hehee en ekaks meinannu laittaa blogia tänne mutta oli sitten pakko :)) nähdään pian!

    VastaaPoista
  91. 1. vilmalaura.blogspot.com

    2. Haaveilen valokuvaajan ammatista, eli blogi pursuilee kuvia. Lisäksi blogissa on paljon mielipidekirjoituksia. Sieltä ei löydä päivän asuja tai meikkivinkkejä.

    3. Entinen syömishäiriöinen ja vaikean masennuksen voittanut tyttö, joka tykkää bilettää ja katsoa leffoja poikaystävän kanssa.

    4. Oon seurannut nyt kesän lopulta asti ja löysin blogis formspringistä. Oon tosi lapsirakas, joten siks on kiva lueskella täältä kaikkee vauvahömppää :)

    VastaaPoista
  92. 1.http://piritan-blogi.blogspot.com

    2.Kirjoitan lähinnä omasta elämästä, unelmista ja siitä mihin pyrin elämässä. En silti halua pitää tekstiä liian vakavana ja pyrinkin siihen että se olisi hauskaa luettavaa. Välillä teen päivän asu ja meikki postauksia, mutten keskity kokonaan siihen.

    3. 17-vuotias, kesän lopussa maalta poriin muuttanut iloinen tyttö. Asun poikaystävän kanssa ja siinä samassa opiskelen parturikampaajaksi.

    4. Oon lukenu sun blogia kesästä asti. Kaverin vinkistä päädyin sun sivuille kun alko kiinnostamaan, ja jäinkin nopeaa koukkuun. Erityisesti kiinnosti toi odotus aika, ja minkälaista se vauvanodotus , synnytys yms on. Mutta osaat muutenkin todella hyvin tehä erilaisia postauksia ettei pääse kyllästymään, ja mielenkiintosta tekstiä jota on kiva lukea :)

    VastaaPoista
  93. Homma menee näin:
    1. http://666janna.blogspot.com/

    2. Melko uus blogi vielä, tai no vuoden oli se jannalla on asiaa mutta tein nyt uuden, enkä oo paljo tonne vielä ehtiny tehä... mutta vaatejuttuja tulee lähinnä varmaan olemaan, ja perus lifestyleshittiiiiiii

    3. Öööööm no oon tämmönen perus bullshit loveen vaatteit, amerikkaa, dubstep=life ja biletys ois kivaa mut s-marketin kassa vie mun kaiken ajan

    4. varmaa deryan kautta tutustuin blogyyys xd ja ilman sen tähteellisempää syytä ku et kivaa luettavaaa ja katottavaa :P

    VastaaPoista
  94. Toivottavasti en ole liian myöhässä, vaikka vuorokausi taisi just vaihtuakin :)
    En oo ikinä blogia näihin laittanut, mutta päätin olla urhea!

    Mulla ei ole niin minkäänlaista muistikuvaa miksi tänne alunperin päädyin. Oon lukenut tätä satunnaisesti jo useamman kuukauden, muistan kun töitä tehdessä kesällä aina kurkin tänne, enkä oikeastaan osaa selittää miksi. Tää blogi on koukuttava.
    Tykkään, koska päivität usein ja osaat kertoa tavallisista asioista kiinnostavasti. En yleensä seuraa mitään vauva- tai raskausblogeja, onhan tässä blogissa muutakin.

    Olen itse 20-vuotias tyttö, joka kirjoittaa melko pintapuolisesti, välillä syvempiinkin aiheisiin eksyen. Nyt kun oon saanut enemmän lukijoita, tuntuu että on suurempi vastuu, enkä enää uskalla kirjoittaa kovin henkilökohtaisia asioita. Aion kirjoittaa silti niistäkin, vaikka lähinnä blogista löytyykin nyt jotain pinnallisia tyylijuttuja :D
    Tässä piti kuvailla itseäänkin, hmm.. Olin kesällä melko hukassa itseni kanssa, mutta alan pikkuhiljaa päästä raiteille elämäni kanssa, tiedän mitä elämältäni suurinpiirtein haluan ja yritän elää sen kanssa. Pyrin kehittämään itseäni ja blogiani mahd. paljon, tällä hetkellä kumpikaan ei täysin ole sitä mitä tahtoisin. Tervetuloa vilkaisemaan! :)

    http://bluehawaiiandream.blogspot.com/

    VastaaPoista
  95. 1. www.nightatvogue.com
    2. Parikymppinen muotia opiskeleva tyttö blogaa muodista, päivän asuistaan ja suunnittelee samalla häitä
    3. Olen positiivinen, kunnianhimoinen ja huumorintajuinen, horoskooppimerkiltäni neitsyt ja täysin rakastunut 16 viikkoseen koiranpentuuni.
    4. En muista enää miten tänne eksyin, ehkä bloglovinin listojen kautta...? Omasta mielestäni on mielenkiintoista lukea nuoren ja muodista kiinnostuneen naisen elämää, joka on hyvin erilaisessa elämäntilanteessa kuin omani. Vaikka itsellä ei lapsi ole suunnitelmissa luen mielenkiinnolla elämästäsi pienen kanssa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥