lauantai 9. heinäkuuta 2011

Iina ♥ Otto

Uudenvuoden aattona 2010 olin mun kaverin järjestämissä megabileissä Helsingin Suutarilassa ja sinne tuli vaan pari tyyppiä joita en tuntenu alunperin. Yksi heistä oli Otto. Me vilkuiltiin toisiamme koko illan ja mulla oli sellanen pieni kisa mun kaverin kaa et kumpi iskee Oton ja niin siinä sit kävi et Otto autto mua ampumaan raketteja ja nukuttiin sitten vierekkäin se yö. Seuraavana aamuna sit heitettiin läppää ja hengattiin iltaan asti yhdessä. Vaihdettiin sit numeroitakin ja myöhään illalla ku pääsin kotiin mulle tuli maailman ihanin tekstari.
                     Koko tammikuun alku oli vähän hankala ku mä sairastuin keuhkokuumeeseen ja lähdin mun äidin luokse Ouluun sairastamaan nii me ei nähty kunnolla, mut joka päivä puhuttiin tuntikausia mesessä ku sairastin äidillä ja Otto jakso piristää mua ja pitää mulle seuraa. Kun tulin Oulusta takas niin alettiin sit näkemään lähes päivittäin ja käytiin syömässä ravintolassa ja oltiin toistemme luona yötä. Kateltiin leffoja aamuun asti ja naurettiin tyhmille jutuille.  09.02.2011 laitettiin sit virallisesti facebookkiin et seurustellaan.
                     Viikko sen jälkeen kun oltiin alotettu "virallinen seurustelu", 17.02.2011 mä tein positiivisen raskaustestin ja olin onneni kukkuloilla. Oltiin yhdessä ostettu testi kun olin jo epäilly et oisin raskaana ja puhuttu asioista jo etukäteen ja sovittu et jos olen raskaana niin pidetään vauva. Se oli maailman suurin helpotus ku tiesin ettei Otto oo menossa minnekkään, et tää on meidän yhteinen tulevaisuus ja meidän yhteinen vauva. Niistä kahdesta punasesta viivasta on alkanu mun elämän onnellisin aika.
                      Hiihtolomalla mentiin Oton kanssa yhdessä Ouluun mun äidin luokse ja Otto tutustui mun äitiin ja sukulaisiin. Mun äiti oli heti ihan rakastunu Ottoon ja miksei olis, Otto on maailman ihanin ♥ Äiti tiesi jo siinä vaiheessa et meille tulee vauva ja sit kun äiti näki millanen Otto on niin se ei enää stressannu yhtään että miten me tullaan pärjäämään. Kun tulin takas Oulusta Helsinkiin pari päivää Oton jälkeen, mulle tuli aivan kauhea vatsatauti. Menin sit Oton luokse ja Otto hoiti mua maailman parhaiten. Sen päivän jälkeen en ookkaan nukkunu yhtään yötä missään muualla ku mun murun vieressä. Aluks mun piti olla Oton asunnolla vaan siihen asti et paranen mut jotenkin se meni sit siihen et kävin vaan aina parin viikon välein piipahtamassa kotona hakemassa lisää vaatteita.
                     Huhtikuun lopussa sit muutettiin virallisesti yhteen tänne meidän unelmakämppään ja en vois olla onnellisempi. Tossa pojassa on kaikki mitä mä oon aina halunnu ja toivonu ja miljoona kertaa enemmän. Nykyään meidän suhde on tällast rauhallista arkielämää ja mä en tiiä kauan sen ns. kuherruskuukauden pitäis kestää mut must tuntuu et meil on se meneillään vielki koska mikään ei oo muuttunu yhtään tylsemmäks siitä ku alettiin seurustelemaan. Nyt vaan yhdessä valmistaudutaan siihen että meidän pikkuneiti tulee maailmaan, kirjotellaan vauvakirjaa ja sisustetaan vauvanurkkausta. Käydään yhdessä neuvolassa ja perhevalmennuksessa ja ollaan onnellisia. Lokakuussa meidän elämä sit rikastuu yhdellä uudella ihanalla ihmisellä. Onhan tää kaikki tapahtunu hullun nopeesti mut mitä sitten? Jos meidän suhde toimii ja kaikki on hyvin niin sillä ei mun mielestä oo mitään väliä kauanko ollaan tunnettu, me ollaan kumminkin niin samalla aaltopituudella siinä et mitä halutaan elämältä.

Tässä oon just tullu Oulusta takas mun keuhkokuumeen jälkeen ja nähtiin ekaa kertaa moneen viikkoon. Kiva ilme mul XD
Maaliskuun alkua
Ekalla viikolla uudessa yhteisessä kodissaOulussa kaks viikkoa sitten ♥
 Semmonen tarina ja tää tarina vaan jatkuu, part 2 tulee sit kymmenen vuoden päästä eiku :D Mut mä rakastan mun kultaa ja meen nyt herättään sen ja antamaan sille sen kuukausipäivälahjan (kauhee sanahirviö :D). Mut toivottavasti tää oli sellanen ku toivoitte ja kommentoikaa ihmeessä mitä tykkäsitte. Hauskaa päivää kaikille ♥♥

65 kommenttia:

 1. voi että kun ootte ihania ja ihana oli myös tarina <3 Mukava lukee et joku muukin on tullu raskaaksi vaikkei oo seurustellu kauaa.. Me oltiin tapailtu ollin kanssa alle puoli vuotta kun tulin raskaaksi (en osaa sanoa koska se muuttu tapailusta viralliseksi seurusteluksi :D )

  VastaaPoista
 2. Mä oon jo jonkin aikaa seuraillu taustalta sun blogia, tähän on pakko kommentoida! :D Meki oltiin Villen kans seurusteltu vasta vähän reilu 2 kk kun tein positiivisen raskaustestin. Mentiin kihloihinki vähän alle 3 kk seurustelun alkamisesta. Ja siltikää, vaikka kaikki on meilläkin tapahtunu hemmetin nopeaa, en kadu mitään. Tää tuntuu niin oikeelta, miksipäs katumaan. Nyt meiän pikkumies on 2,5 kk :). Ps. Kadehdin tota mahaas, mulla on niiin ikävä omaa raskausmasuani!

  VastaaPoista
 3. Kuin nopeasti ensitapaamisen jälkeen harrastitte seksiä? eli jos aattona tapasitte ekan kerran niin..

  VastaaPoista
 4. Charlotte: Aww kiitti ♥ No samat sanat! Nimenomaan mukava kuulla et joidenki muidenki parisuhde/elämä/joku on edenny nopeella tahdilla :D Ja sä oot viel muutenki tollanen mun idoli-äiti ku jaksat pysyy noin hyvässä kunnossa ja teidän Oliverki vaikuttaa nii suloselt ja ihanalt :D

  Sirkku: Samaa sanon sulle kun Charlotelle, ihana kuulla et jotku muutkin etenee nopeesti eikä kadu mitään. Onnea pikkumiehen johdosta ja kaikkea hyvää, ja kyl mulle saa useemminkin kommentoida ;) :D Ja muaki ahistaa jo valmiiks se et joudun luopumaan täst masusta kohta ja en tunne enää liikkeitä joka päivä :D Mut on se kyl parempi et se vaavi ei ikuisesti jää masuun, vois tulla vähän tukalat oltavat joskus vuoden päästä jos se edelleenki asustelis mun masussa :---------D

  Anonyymi 12.56: No tää on asia joka ei todellakaan kuulu mun blogiin eikä kenellekkään ulkopuolisille. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus :) Kiva kuulla kanssa et ei olla ainoita jotka on ollu nopeita :D Me ehdittii miehen kanssa seurustella kuukaus kun tulin raskaaksi ja kohta on vuosipäiväkin <3

  VastaaPoista
 6. No entä olitteko ekalla kerralla kännissä ja käytittekö kertaakaan ehkäisyä ennen raskautta?

  VastaaPoista
 7. Toukokuun 8 oli 16+6 eli taaksepäin kun laskee niin tammikuun 10 olisi voinu olla hedelmöityspäivä eli aika nopeaa on seksiä harrastettu ja luultavasti jo sitä ennen ja tuskin on ehkäisyä ollu kertaakaan.

  VastaaPoista
 8. Noora: Oii onnea teille vuosipäivästä jo etukäteen :) Kiitos ja niin mustaki on kiva kuulla et muillakin on samanlaisii tilanteita ku meillä :)

  Anonyymi 13.40: Jos juuri äskeisessa vastauskommentissani sanon et mun ja Oton seksielämä kuuluu ainoastaan mulle ja Otolle niin millä perusteella sä kuvittelet että vastaisin sun kysymykseen?

  Anonyymi 13.55:
  Musta on tosi ikävää pudottaa sut maanpinnalle sun kuvitelmista et ymmärttäisit raskausviikoista jotain mut ne viikot lasketaan viimeisten kuukautisten ensimmäisestä päivästä alkaen ja mulla on kuules 10.1. ollut vielä menkat. Et myöskään tiedä kuinka pitkä kierto mulla on joten et voi tietää milloin hedelmöitys on tapahtunut. Yleisimmässä 28 päivän kierrossa hedelmöitys tapahtuu noin kahden viikon kuluttua kierron alusta, eli jos mulla olis normaali kierto nii sun arvailut ois silloinkin ihan päin prinkkalaa, mut koska mul ei ole niin olet vielä enemmän väärässä. Pakko viel kysyä tähän loppuun et kuinka tylsä elämä sul oikeen on kun koet noin mielenkiintoseks yrittää arvailla toisten ihmisten seksielämän kulkua?

  VastaaPoista
 9. Eli olitte kännissä ja ehkäisystä ei ollu mitään tietoa, se on helppo tulkita vastauksista kun ei halua kertoo, sehän aina merkkaa sitä että ei kehdata sanoa ettei maine mene, tosin sun tapaukessa se on jo menny aikoja sitte, vai oliko sitä edes olemassa.
  Ootko ikinä edes kuullut e-pillerista tai kondomista? tai eihän sellaiset asiat kännissä tuu mieleen.
  Ihmisiä on tullu raskaaksi jopa kuukaustisten aikana, usko tai älä!
  Ja laitetaan siitä viikko eteenpäin eli 17.1 nii ei se paljoa siitä heitä raskauslaskurin mukaan.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi 14.26: Voi sua raukkaa oikeesti mua säälittää ihan hirveesti sun puolesta, melkeen itku tulee. Säkö ihan oikeesti istut siel sun himassa tietokoneen takana ja lasket jonkun toisen ihmisen raskauden kestoa ja selvität hedelmöityspäivämäärää raskauslaskurilla? Se että mä en levittele täällä mun yksityisimpiä asioita sun kaltasille idiooteille ei tarkota yhtään mitään muuta kun sitä että mä en halua että te tiedätte mun elämästä yhtään enempää kun on pakko. Jos kaikki mun blogin lukijat ois yhtä fiksuja kun vaikkapa nuo sinua aiemmin tänne kommentoineet Charlotte, Sirkku ja Noora niin kertoisin täällä ilomielin paljon tarkemmin mun elämästä, mutta koska sun kaltasia ihmisiä on olemassa mä en haluu kertoo todellakaan enempää ku mitä täl hetkellä täällä kerron. Mun äiti tuli raskaaksi ja alkoi odottaa mua vaikka hän söi e-pillereitä. Mä itse taas en saa e-pillereitä syödä koska mulla on kohonnut riski saada aivoveritulppa. Ja itse en koe tarpeelliseksi harrastaa mitään menkkaseksiä ihmisen kanssa johon olen vasta tutustunut, susta en tiedä. Sä et edelleenkään arvailuinesi osunut yhtään sen oikeampaan koska et tiedä mun elämästä mitään joten lopetappa nyt toi pelleily ihan suosiolla ja mee vaikka soittamaan nuorten auttavaan puhelimeen ku sulla on noin tylsää. Mua ei todellakaan kiinnosta millanen maine mulla sun mielestä on/on ollut/ei ole koska sä oot vaan naurettava ja säälittävä anonyymipelle joka ei tiedä mistään mitään.

  VastaaPoista
 11. No itsehän kerroit toukokuun 8 et oli 16+6 eli hedelmöityspäivä sattuu 23-24.1 kohdille, olit siis ollu pari viikkoa raskaana ennenkuin viralisesti aloitte seurustelemaan.
  Sulla oli varmaan jo ekana iltana jalat levällään, helppo kun näköjään olet.
  Älä edes viitti edes arvailla mun ikää kun menet niin pahasti metsään. :D
  Sun jos jonkun pitäisi soittaa sinne nuortenpuhelimeen, voisi olla ihan aiheellista, sulla tuntuu olevan ongelmia. :D
  Kova puolustelu sulla on päällä eli se varmasti sun olevan kännissä kun seksiä harrastitte.
  Ei toi sun kova selittely auta vaikka mitä kirjoitat. Et oikein säälittävä, voi nyyh, melkein itku tulee silmään :DD
  Tais osua aika oikeaan toi sun helppo maine kun noin kiivastuit. Vähän olen sellaista juttua muutamalta taholta kuullutkin.. ;)

  VastaaPoista
 12. Aaaaa ihana <3 ootte nii onnellisen näkösiä ainaki ettei voi muutaku ihailla! <3 sovitte erittäin hyvin yhteen ja teidän juttu TULEE kestämään KAUAN (((: ootte ihania <3

  mulle ei käyny yhtä hyvä tuuri miehenvalinnassa..oltiin seurusteltu melkein 2vuotta ja ku saatiin tietää et oon raskaana nii mun poikaystävä JÄTTI mut.. kysymättä mitään, kertomatta syytä.. jätti vaan.
  tää raskaus on vielä nii alkuvaihees etten tiiä mitä teen. oon iha hukassa.. :/

  se ei tosiaan oo kiinni siitä kauan on tuntenu, jos vaan yksinkertasesti sopii yhteen, niinku sä Iina just sanoit tossa, joskus se voi olla parempiki ettei oo tuntenu kauaa ja joskus ei. ihmiset on kaikki erilaisia.

  mutta te ootte löytäneet toisenne, pitäkää murut toisistanne kiinni <3

  Terv. Sama joka kiitteli viime postauksessa ja ootteli innolla tätä postausta :::)

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Sä idiootti anonyymi taidat olla pahasti sairas päästäsi. MEE HOITOON!

  VastaaPoista
 15. hei vielä :D mää nyt ton oman kommentin jälkeen vasta luin nuo muut kommentit.. Ei HELVETTI mikä pelle toi anonyymi! eihän siinä mitää että ku on raskaana ja tulee mielialavaihteluita ja maailma masentaa nii VIELÄ pitää tollanen ÄÄLIÖ tulla sun blogiin joka on sulle vähän niinku päiväkirja, tullla kommentoimaan tollasta paskaa joka voi satuttaa/loukata sua pahastikin :/ toivottavasti et loukkaantunu noista.. Meitä on täällä MONTA jotka tukee sua ja tykkää susta! :) <3
  voin sanoa että määkin olin ennen (muutama vuosi sitte) ainaku näin sut kaupungilla tai jossain nii aattelin aina että ei helkkari ompas siinä tyttö.. mut sitku tutustuin suhun tän blogin kautta nii LUOJAN KIITOS, et aloin lukemaa tätä blogia! Oot mun mielestä tosi ihana ja mua kaduttaa ku ajattelin susta joskus ilkeesti. Ja mua ÄRSYTTÄÄ ku muutit Helsinkii nii en kerenny tutustuu suhun :D:DD PRKL!! :D mut ehkäpä mä joskus kehtaan moikata sua jos näen sua Oulussa tai jossain...hope so! :)

  T. Edelleenki se joka ootti mielissää tätä postausta.. Ja kommentoin tuon anonyymi klo. 14.59
  Sovitaanko et mun nimimerkki on vaikka...ööö.ööö.....ööööö...hmmm...HappyFeet? nii sää sit aina tunnistat mut näistä Anonyymeistä! :DD (vähän hassusti kirjotettu, mutta toivottavasti ymmärsit :DD)

  elikkäs: Terveisin: HappyFeet :))

  VastaaPoista
 16. aww ootte niin söpöi otonkanssa ♥ äläkä välitä tosta idiootti anonyymistä kun se ei edes tiedä mistää mitää :)))

  VastaaPoista
 17. oot pelkkä hidas ja vastuuton teini joka yrittää kaunistella omia tekojaan. jos menee hyvin pilaat vain oman elämäs etkä myös lapsen

  VastaaPoista
 18. Iina, vastaisit näille "anonyymipelleille" järkevästi takaisin. Ne saa vain vettä myllyyn, kun alat haukkumaan ja puolustelemaan. Paras keino on vain ohittaa kurjat kommentit. Ja itse en ole mikään anonyymipelle, vaan tykkään sun blogista ja vaikutat mukavalta ihmiseltä :)

  VastaaPoista
 19. ootte molemmat tosi sulosia! :))
  teijän lapsesta tulee muuten tosi söpön näkönen,ku sä oot jo niin nätti ja samoin otto on nätti/komee :) :DD
  saanks kysyy et minkä ikäinen otto on?

  VastaaPoista
 20. Jotenki musta tuntuu et toi anonyymi/anonyymit on aina sama tyyppi joka tulee kommentoimaa tänne ilkeesti. Oot oikeesti tosi kaunis ja oon saanu susta hyvän kuvan ainaki tän blogin kautta. Mä tulin raskaaks ennenku oltii ees virallisesti yhdessä... Ja voin ottaa tän anonyymin haukkumaa mua kertomalla että OLIN KÄNNISSÄ JA EN KÄYTTÄNYT EHKÄISYÄ, EI EDES KÄYNY MIELES. Nyt se on varmaa onnellinen :) Me ollaa lapsen isän kans oltu 5 vuotta yhdessä ja naimisiin menossa, että anonyymit voi painua peppuun ja lopettaa sun haukkumisen! Mitä sitte miten se lapsi sai alkunsa? Mun lapsi ainaki oli toivottu ja haluttu siitä hetkestä ku ne kaks punasta viivaa näin, ja varmasti teidänkin on! Älä ota ittees noista, ei ne sua tunne. Mitä sitte jos ne on jostain kuullu jotain? Mitä sitte jos sulla on ollu tietynlainen menneisyys? Ei kukaan ois musta uskonu että koskaa tulisin äidiksi ja olisin hyvä äiti, mutta MINÄ OLEN JA NIIN OLET MYÖS SINÄKIN! Ne on vaan kateellisia kun niillä ei ole seksielämää/poikaystävää/lasta tms. Sä oot onnekas ihminen: sulla on rakastava poikaystävä ja lapsi tulossa! Ku katot Ottoa ja tunnet vauvan liikkeet, sä tiedät et oot niin paljon ylempänä ku noi anonyymitpellet! Ja mä todellakin tarkotan tätä! Kaikkea hyvää sun raskauteen ja sen jälkeiseen arkeen.
  PS. Vaunuista haluisin sanoa sen, että ne on hyvä investointi. Ku kerran ostaa hyvät (vaikka vähän kalliitki) nii ne menee toisellaki lapsella!
  Sori että tuli vähän pitkä kommentti mutta mulla kiehu yli ja sä et ansaitse tommosta paskaa keltään, varsinkaan ANONYYMEILTÄ! Tulkaa omal nimel kertomaa...
  T: Essi <3

  VastaaPoista
 21. Iina, lataileppa StatCounter-ohjelma, jonka avulla näät komentoijien ip-osoitteet ja sitä kautta onko toi sama idiootti ainut täällä joka sua riivaa. Näät myös esim. kaupungin mistä komentti on tullu.
  Älä julkase tätä komenttia jos haluat ens kerralla näpäyttää noita idareita, nehä säikähtää ku alat tietää niistä vähän enemmänki, eikä voikaa nälviä ihan anonyymisti;)

  Kiva postaus tämä:)

  VastaaPoista
 22. Anonyymi 14.51: Se et mulla lukee noissa mun masukuvissa et mikä raskausviikko mul on menossa on sitä varten et ihmiset saa käsityksen siitä et minkä kokonen masu mul on milläkin viikolla, ei sitä varten et tollaset hullut stalkkerit niinku sä käyttää aikaa mun hedelmöitysajankohdan selvittämiseen :D Toi on tosi pelottavaa et sua kiinnostaa noin paljon jonku ihmisen elämä jota et tunne. Mä en kiivastu siitä et sä esität jotain olettamuksia mun maineesta vaan siitä et toi sun touhus on oikeesti tosi karmivaa, tulee vaa mielee et oot joku ihan hullu joka seuraa mun jokaista liikettä, HYI. Ja se jos mun ikäarvailu meni pieleen tekee sust viel pelottavamman, jos et ookkaan mikään pikkupissis nii minkähänlainen hullu 40vjaneitsyt mulle siel kirjottelee... Toivottavasti älyyt nyt lopettaa ton jauhamisen ku sä teet vaan ittestäs naurunalaisen :) Ja ihan tiedoks et jos et haluu sun nimeä julkasuun nii kommentoi jatkossa vähän asiallisemmin, latasin just ton ohjelman jota mulle suositeltiin ja seuraavan kerran ku tulee tällast settii nii nään samantien sun ip-osotteen ja sen jälkeen on erittäin helppo selvittää sun loputkin tiedot :)

  Anonyymi 14.59: Oot itse aivan ihana ja kovasti voimia sulle sun tilanteessa :)♥♥ Toivottavasti löydät itselles hyvän ratkaisun ja toivottavasti sun eksäkin tulis järkiinsä :(

  Epe: No niinpä :D:D mut kiitos ja sitä odotellessa tosiaan :D Hauskaa kesänjatkoa! :)

  Charlotte: Nimenomaan! En tajuu mikä tota vaivaa :---------------D

  HappyFeet: No et oo eka joka sanoo et on saanu musta aluks erilaisen kuvan :D Tottakai mä oon muuttunu siitä mitä oon joskus ollu ja ihana et oot saanu must oikeemman kuvan tän blogin kautta. Mua saa kyl tulla Oulussa moikkailemaan jos vaan mut sieltä bongaa :) Ja kommentoi ihmeessä jatkossakin jos on kommentoitavaa, kaikkea hyvää sulle :)♥♥

  Derya: Ootte ite antin kaa söpöliinei ♥ Ja en mä välitäkkään, toi on ihan täys pelle :----D

  Anonyymi 17.35: Ja missä on sun perustelut millekkään noista asioista? :-------D Sä et tiedä mistään mitään :D

  Anonyymi 18.34: Kyl mä tiiän et ne innostuu siitä et alan väitteleen niiden kanssa, mut en mä vaan oo sellanen ihminen et pystyisin vaa antaa olla ku joku levittää tollast paskaa. Ja en ajatellutkaan et oisit pelle, toi on hyvä vinkki mut mä en vaa pysty siihen. Kiva että tykkäät mun blogista ja toivottavasti jaksat jatkossakin lukea vaik vähän kinastelenki anonyymipellejen kanssa :D

  Anonyymi 18.37: Aww voi kiitos ♥♥ Otto on kyl maailman sulosin ja jos meiä vauva tulee siihen nii sit seki on :D Otto on 21 :)

  ESSI: Oikeesti tää oli ehkä ihanin kommentti mitä oon ikinä saanu. En tiiä ees miten voin kiittää sua tarpeeks ku valoit muhun niin paljon uskoa itteeni ja meiän suhteeseen ja tulevaisuuteen. Kyl mul muutenki on hyvä ja positiivinen fiilis kaikesta mut oikeesti tuplasit mun hyvän mielen tai varmaan miljoonakertaistit :D KIITOS♥ Oon niin samaa mieltä sun kanssa. Maailman parasta jatkoa sulle ja sun tulevalle aviomiehelle ja teidän pikkuselle ♥ Ja hyvät vaunut oon ajatellut hommata, en hyväksy muita ku emmaljungat :D! Tuu jatkossakin kommentoimaan jos tulee jotain mieleen, noin ihanista ihmisistä haluun pitää kiinni vaikken tunnekkaan!! :)♥

  Anonyymi 23.30: KIITOS! Tää oli ihan loistava vinkki, lataan ton ohjelman nii ne ei voikkaan sanoa enää ihan mitä paskaa sylki suuhun tuo. Tässä on anonyymien tuho :D

  VastaaPoista
 23. Mielettömän suloista <3 Je hei sinä urpo anonyymi, kuuluuko se sinulle tai kellekkään muulle, milloin pienokainen on saanut alkunsa ja onko se tapahtunut kännissä ilman ehkäisyä? Ei taida kuulua. Iina ja Otto kantavat yhdessä vastuun teostaan, oli se vahinko tai ei, ja henkilökohtaisesti kunnioitan heitä suuresti. Nuoria ovat, mutta vaikuttavat todella kypsiltä ja ovat hyvin valmistautuneet pienokaisen tuloon. Ja etenkin, jos suhde on noin vakaalla pohjalla, mitä tällä hellyyttävällä pariskunnalla, niin uskon, että lapsesta tulee onnellinen! :)

  Terkuin A.

  VastaaPoista
 24. Vai että oikein IP:n perusteella saat nimen esille, no kerroppas mikä mun nimi on? :D
  Sä oot kyllä niin pihalla näistä asioista kuin voi vain olla.
  Eikä sun mieheskään taida mikään älyn jättiläinen olla kuin ei osaa kondomia käyttää, onhan se saavutus kun menee ekasta tapaamisesta alle kuukausi niin ollaan jo raskaana. LOL

  VastaaPoista
 25. Sä vaikutat aivan ihanalta lämpimältä ihmiseltä :) Oon lukenut tätä blogia jo jonkun aikaa, mutta en ole koskaan tullu kommentoimaan, nytpä päätin tulla! Ja noi anonyymit on pellejä, onko niillä sitten niin tylsä elämä, että pitää tänne tulla mussuttamaan? Ei luoja! Mutta pidä lippu korkealla,toivon kaikkea hyvää teille ja pienokaiselle :)

  VastaaPoista
 26. en ymmärrä jos anonyymit on niin vitun ärsyttäviä niin onko pakko välittää niistä/julkasta kommentit?

  VastaaPoista
 27. Hei mulle tuli yks idea, tai siis postausidea :D voisiksää tehä teiän kodista sellasen postauksen? missä niinku esittelisit sen vaikka jollain videolla tai kuvasarjalla? Ja voisiksää tehä videopostauksia? mun mielestä ne on nii kivoja ja sillee jotenki piristää :D JA HEI käske Otonki tehä joku videopostaus! :D

  HappyFeet

  VastaaPoista
 28. Idioottianonyymeillä tuntuu olevan aika paljon hiekkaa pillussa :D Ei ole teidän asianne, mitä Iina tekee. Jos Iina ei tahdo levitellä sen yksityisasioita täällä blogissa niin se on ihan hänen päätettävissään. Kukapa sitä nyt haluaiskaan kertoilla täällä, milloin on esimerkiksi harrastanut seksiä ? Se ei kuulu meille.

  Ja musta on ihan vitun typerää tulla anonyyminä tänne PÄTEMÄÄN Iinan asioista. Sanonpa vaan, että vetäkää käteen ja antakaa olla, kun teidän kommenttinne ovat noin typerää pätemistä.

  Mutta tää oli ihana postaus, mulle tuli tästä entistä parempi mieli <3 Noi kuvatkin on tosi suloisia, varsinkin toi viimeinen!

  VastaaPoista
 29. Hih, kiitos! :) <3 Ehkä se tosiaan on kaikkien kannalta parempi, että synnytät jossai vaiheessa, vaikka se maha niin ihana onkin. ;)

  Ps. Meiän elämää voi kurkkia http://vaippavuoriajakotiruokaa.blogspot.com/ tuolta :)

  VastaaPoista
 30. Tuli ihan itku ku luin ton sun kommentin mulle :)

  Tänää plussasin ja meidän prinsessan seuraksi on tulossa toinen pikkunen :) Tyttöki on jo 6 vuotta, nii se aika vaa vierähtää siitä ku 17 vuotiaana putkautin prinsessan ulos :)
  Ja aivan varmasti tuun jatkossaki kommentoimaa tänne sun blogiin!
  T: Essi

  VastaaPoista
 31. En tajuu et miten sun raskaus voi olla ongelma jollekki noille idiooteille ku täällä kirjottelee.. mitä se niitten persettä kaivaa miten teidän lapsi on saanu alkunsa.. Mitä väliä onko lapsi saanu alkunsa kännissä vai ei, ehkäisyä käyttäen tai ilman, jos se jokatapauksessa on teille molemmille maailman ihanin asia ja ootte yhdessä siinä mukana. Luen sun blogii siks, koska oon ite nuori ja mulla on myös poikaystävä ja jos mulle joskus kävis niin että olisinki yhtäkkii raskaana, ni oon saanu täst sun blogista jotenki tosi paljon semmost informaatioo ja ku oot jotenki nii itsevarma ja semmone ni mulle on tullu semmone olo et iha hyvin mäki pystyisin kasvattaa lapsen vaikka oonki nuori. Ja sit vielä ku luin tuolta jostai kommenteista jotain siitä et olisit joskus ollu helppo tai jotai plääplää.. Mitä sitte vaik olisitki ollu? Se on kuitenki mennyttä aikaa, ja teillä näyttää menevän hyvin. Miks helvetis ihmiset ei voi elää tässä ja nyt, vaan pitää miettiä sitä mitä joskus on joku mennyt tekemään. Onnea pikkusen johdosta, ja uskon et teistä tulee maailman onnellisin perhe :)

  VastaaPoista
 32. apua, maailman ihanin postaus! :') ootin tätä paljon ja tää on ihan täydellinen! Onnee sulle ja Otolle (vaikkakin myöhässä) ootte aiva ihana pari :') ja bongasin teijät tänää helsingistä B)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi 1.48: Ihana kommentti, kiitos paljon ♥♥ Tuli niin hyvä mieli ku kerroit että ajattelet noin meistä :) Kaikkea hyvää sinulle A! :)♥

  Anonyymi 2.48: Mä en missään vaiheessa sanonut että MÄ saisin sun nimen selville, sanoin että näen sun ip-osoitteen ja sen lisäksi paikan jossa asut ja operaattorin josta sun netti tulee. Jos et lopeta tota sun touhua nii mä vien tän asian eteenpäin ja poliisit kyllä saa sun nimen selville ihan sen ip-osoitteen avulla. Oon nyt merkinny sun tiedot korostetuiks tonne ja joka kerta kun vierailet tällä sivulla nii mulle jää siitä merkintä ja bongaan sut heti.

  Anonyymi 3.21: No ihanaa että nyt tulit kommentoimaan! :) Toivottavasti jaksat jatkossakin lukee mun blogia ja tuu kommentoimaan useemminkin :) Kiitos sinulle ja kaikkea hyvää ♥♥

  Anonyymi 11.50: Mä oon jo aiemmin käsitellyt tätä asiaa mun blogissa kommenttien julkaisemisen osalta. Jos sä olet niin vahva ihminen et sua ei loukkais mun asemassa tollaset kommentit nii good for you mut mä en valitettavasti kykene samaan.

  Happyfeet: Toi on ihana idea ja mul on se tuol tulossa- osiossa ollu jo pidemmän aikaa, mä vaan odottelen et saatais tätä sisustusta enemmän valmiiks ku meil on viel keskenerästä vähän :( Mut heti ku koti on esittelykelponen niin kyllä varmasti kuvaan vaikka videon :) Muutenkin noita videopostauksia voidaan tehdä sit ku saadaan videokamera hankittuu ja se ois tarkotus hankkii ennen synnytystä :D Ku tos canon eos 450D:ssä ei oo videokuvausta :S

  EMMI: NÄIN! Puhut täyttä asiaa noiden nyymien osalta :) Ja kiitos kovasti, kiva että tykkäsit :)♥♥ Ihana kuulla et oon onnistunu tuottamaan hyvää mieltä :))

  Sirkku: No niinpä :D Mut pitääpäs käydä kurkkimassa sun blogia mitä pikimmiten! :)

  Essi: Voi että onnea ihan hirveesti plussaamisen johdosta! :)♥ Teidän prinsessasta tuleekin sit isosisko :) Ja kiva että meinaat jatkossakin kommentoida, sun kaa on kiva jutella!! :)♥

  Anonyymi 18.41: Oon niin samaa mieltä sun kanssa ja muutenki aivan ihana kommentti, kiitos paljon ♥♥ Musta on maailman kivointa kuulla et mun blogista tulee hyvä mieli jollekin! Mä toivon kaikkea hyvää sulle ja sun poikaystävälle ja toivottavasti tuut jatkossakin juttelemaan :)!

  Anonyymi 20.02: Ihana että tykkäsit! Mä en yhtää tienny aluks et miten teen tän mut näköjään oon sit onnistunu jos kerran tykkäilit :) Kiitos paljon onnitteluista ♥♥u ja hauska kuulla et bongasit meiät :D! Oltiin menossa Vapianoon syömään eilisen kuukausipäivän kunniaks :) Hauskaa kesänjatkoa ja tuu jatkossakin kommentoimaan jos tulee jotain mieleen! :)

  VastaaPoista
 34. Moi muruseni ! Hyvä postaus ja ihania kuvia ! Onnea teidän merkkipäivälle ja voikaa paksusti! Ilkeät anonyymit voi katsoa peiliin, miksi pitää olla ilkeä toisille? Aiheuttaakohan sun ja Oton positiivinen asenne ja onnellisuus kateutta jossakin tyypissä ?
  Ihan selkeesti näkee, että se on vaan yksi idiootti anonyymi, joka sulle ilkeilee, sillä ei ole elämää. Muut on ihania ja kannustavia kommentteja, vanha tätikin ihan nuortuu noita lukiessa ! Terkkuja teille molemmille ! ♥

  VastaaPoista
 35. oikein kiva postaus :) meillä on samannimiset poikaystävät :>

  VastaaPoista
 36. Mun on ihan pakko puuttua nyt tähän keskusteluun, koska tässä sorkitaan yhtä niistä asioista, jotka ihan oikeesti saa mun pään räjähtämään. Voisin vaikka kertoo ensin itestäni ja samalla pienen kannanoton tähän asiaan :D Oon ollu mun kullan kanssa nyt elokuussa vuoden yhdessä ja sitä ennen meillä oli juttua pari-kolme kuukautta ja meidän suhde itseasiassa alko seksillä. Nyt "arvon" anonyymit kuunnelkaa tarkasti; onko sillä mitään väliä millon Iina ja Otto on harrastanu seksiä ensimmäisen kerran(iik seksihän on syntistä ja sitä saa harrastaa vain kun on astunut pyhään avioliiton satamaan), jos lapsi on noin toivottu? Eihän se sen lapsen elämästä ole mitenkään pois, vai onko muka?

  Ja haluisin viel puuttuu tohon yhteen nyymikommenttii mis sanottiin sua "helpoks" sen takia että oot harrastanu seksiä "NIIIN PIAN"..... seksihän on ihmiselle luonnollista ja kamalan vanha ajattelutapa et nainen ei voi haluta seksiä ihan yhtä paljon kun mieskin ja ellei vaikka enemmän. Ni sit senkö takia pitää leimata joku ihminen helpoks? Voi hyvä luoja näitä ihmisiä ihan oikeesti...

  Mutta aaa sun blogi on päivä päivältä ihanampi !

  http://bluberrykisses.blogspot.com/

  VastaaPoista
 37. anonyymejahan täällä riittää jotka sulle käy nauramassa niin missäs kaupungissa mä sitte asun jos kerta senkin tiedät niin hyvin? :D
  ja mitäs ajattelit poliisille käydä kertomassa, ilkeät anonyymit kertoo totuuksia mun elämästä vaikka kovasti yritän väittää muuta. :D
  suomessahan on sananvapaus voimassa jos et sattunu tietämään ;)
  Toivottavasti siitä lapsesta ei tuu yhtä tyhmiä mitä te ootte.

  VastaaPoista
 38. Oletko sä vähän yksinäinen, pitäskö meiän koittaa Iinan kaa ettii sullee seuraa ni sun ei tarvis viettää öitäs täällä uhoamassa? <3

  VastaaPoista
 39. Hyvä anonyymi 11.7. klo 0.01, jos sä olet noin varma siitä, että sä saat täällä netissä laukoa mitä vaan, niin miksi et tee niitä omalla nimelläsi ? Pelottaako ? Tolla uhoamisella ja Iinan haukkumisen jatkamisella osoitat vain oman typeryytesi, ja henkisen kapasiteettisi vajavaisuuden. Yritä etsiä itsellesi elämä ! t. Anne

  VastaaPoista
 40. Voi hyvää päivää anonyymit, menkää roskiin :D
  Iina vaikutatte just niin onnellisilta Oton kanssa mitä olet tuonne kirjoitellukin (olen aina välillä tiiraillut kun oon nähny teitä <;)

  Ja uskon että teidän pikkuisella tulee olemaan oikein onnellinen elämä edessä <3

  Haleja.

  VastaaPoista
 41. We are Anonymous...... We are Legion!
  Worldwide LOL!

  VastaaPoista
 42. ITT: rules 1 & 2, gtfo newfag.

  VastaaPoista
 43. Niin sulosta ♥
  Mä niin itsekkin näen teidät jo kokonaisena perheenä ! Jotenkin niin ihanaa ! : )

  VastaaPoista
 44. EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!!!! Nyt kyllä suutuin minäkin! MITÄ noi idioottinyymin saa siitä ku ne haukkuu sua täällä. Ensinnäkin ne ei selvästikään tunne sua ollenkaan ja toiseks miks niitä kiinnostaa?!
  Kauheita loukkauksia ja perättömiä oletuksia, joita sä et missään nimessä ansaitse! Pidä Iina pää korkeella ja jalat maassa ni tollaset paskanjauhajat ei pääse sua häiritsemään!
  Susta tulee hyvä äiti ja ootte tosi sulosia, enkä ymmärrä mitää pahaa siinä on, että ootte seurustellu "lyhyen" aikaa ja oot raskaana -.- USKOMATONTA!
  Huh, sori mulla kiehu vähä yli :D
  Haleja ja onnea odottamiseen!
  Mixu

  VastaaPoista
 45. Anne: Äiti olet ihana etkä oo mikään vanha täti!! Terkkuja täältäkin, multa, pikkuneidiltä ja Otolta ♥♥

  Melinda: Kiittii :) Aijjaa hauska sattuma! :D Otot on parhaita ;)

  Kata: Puhut niin asiaa, oon tismalleen samaa mieltä sun kans ja en voi ymmärtää tota nyymiä joka tääl käy laukomassa sen "fiksuja mielipiteitä" joiden kanssa se on onneksi harvinaisen yksin. Kiitos paljon sulle ja pitääpä käydä vilkasemassa mitä pikimmiten tota sunkin blogia :))♥

  Anonyymi 0.01: Sananvapaus on eri asia ku kunnianloukkaus ja suoranainen nettihäirintä. Tän postauksen kommenteissa on tasan yks anonyymi joka tänne tätä paskaa suoltaa ja se olet sinä ja sun kanssa en enää keskustele mistään asiasta koska sun käytöksesi on kokoajan ollut täysin ala-arvoista. Lopeta nyt ja mene muualle itkemään ettei mun tarvii ihan oikeesti viedä tätä asiaa eteenpäin. Kyl mä ymmärrän et mun elämätilanne on sulle todella tärkeä, on käyny jo selväksi mut koita nyt hyvä ihminen tajuta et nää asiat ei kuulu sulle.

  Ottomoimurunen: NÄIN♥

  Karo: Karo oot ihana ♥♥ Kiitos muru ja pitää nähdä jos oot stadissa! :)♥

  Jarno: Ihanasti sanottu jarppuli♥♥ Oot mulle niin tärkee ja ikävä♥

  Mixu: Kiitos ihanan kannustavasta kommentista ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa tosta anonyymistä, ihan ihme hommaa kyl ;S Mut haleja takasinpäin ja kaikkea hyvää, tuu ihmeessä jatkossakin kommentoimaan ♥

  VastaaPoista
 46. missä päin mä asun kerro ihmeessä, kiinnostaa ihan sikana tämä asia?

  VastaaPoista
 47. hei mee anonyymi oikeesti jo muualle siitä vikisemää.. ei ketää kiinnosta noi sun kommenttis.. -.-
  ja iina..oot aivan yli söpö ton maha-asukkis kans:)kaikkee hyvää teille,ja toivottavasti kaikki menee hyvin♥ äläkä välitä tommosista vajaista,kateellisista ihmisistä,pää pystyyn vaa:)!

  VastaaPoista
 48. Kiitos kiitos kiitos! hommakkaa nyt helekkari äkkiä se videokamera ei jaksa ooottaaaa ennää :D:D videopostaukset on jotaki niiiiii parasta! :D ja nii piti vielä sanoo, sulla Iina on iha tajuttoman ihanat hiukset!! <3

  HappyFeet

  VastaaPoista
 49. Anonyymi 19.29: Aww kiitti ♥ Mun masuasukki on ylisöpö ku se möyrii ja mun maha näyttää ain iha hullult ulospäin :D:DD Mut en välitä noista niil ei oo elämää.. Kiitos paljon ja kaikkee hyvää sinnekin päin :))♥♥

  Happyfeet: No me hommataan mut ne on kalliita kummiski tai sillee et ei oo ihan ykkösenä hankintalistal ku pitää ostaa kaikki pinnasängyt ja vaunut eka mut kyl me se viel hommataa :) Ja kiitos paljon, ite oon kans kyl näihin tummiin paljon tyytyväisempi ku blondeihin, vituttaa vaan et blondasin sillon aikoinaan ylipäätään, nyt mul ois niiiii paljon pidemmät hiukset jos en ois koskaa blondannu, mut kyl ne kasvaa :D Oot ihana ku jaksat jutella mulle noi paljon ♥

  VastaaPoista
 50. "Mä en missään vaiheessa sanonut että MÄ saisin sun nimen selville, sanoin että näen sun ip-osoitteen ja sen lisäksi paikan jossa asut ja operaattorin josta sun netti tulee. Jos et lopeta tota sun touhua nii mä vien tän asian eteenpäin ja poliisit kyllä saa sun nimen selville ihan sen ip-osoitteen avulla. Oon nyt merkinny sun tiedot korostetuiks tonne ja joka kerta kun vierailet tällä sivulla nii mulle jää siitä merkintä ja bongaan sut heti."

  taitaa olla vähän vaikeaa selvittää ja toiseksi poliisi ei kyllä selvitä muutenkaan yhtään mitään ellei kyseessä on tarpeeksi vakava rikos ja siihen tarvitaan oikeuden lupa, niillä on parempaakin tekemistä kun jotain typeriä pissalissojen kommenttitekstejä lueskella, toki näistä provoista saa hyvät naurut ja tässä tapauksessa kirjoittelu täysin avoimeen blogiin ei ole sitä jossa voi esittää omia mielipiteitään ja arvailuja tapahtuneesta.
  ja olet löytänyt ihan uuden toiminnon statcounterista, "Oon nyt merkinny sun tiedot korostetuiks tonne" :D ihan itekö keksit ton toiminnon? :D
  hauskaa että anonyymina voi matkia toista anonyymia :D

  VastaaPoista
 51. Nyymit on katkeria ku ne ite ei saa pippeliä :( </3

  VastaaPoista
 52. noi joittekin anonyyminen kommentit on aika törkeitä ja ei sun seksislämä ja tms. kuullu muille. pakko sanoo kyllä, et nopeestihhan toi lapsi tuli, mut ei se sitä tarkotta et siitä ei huolehdittas ja sitä ei rakastettas! ja jos käyttää kondomia, niin voihan sekin pettää joskus. varmaan kukaan nuista anonyymeistä ei tunne sua tai oo edes nähnykkään, joten miks niitä edes kiinnostaa sun asiat nii paljon? onnee vielä vauvan johdosta!<3 ootan jo et sais kuvia tänne pikku söpöläisestä!

  muuten onko sulle tullu raskauden aikana jotain ruokaa, jota sun on "pakko" saada koko ajan?:D

  VastaaPoista
 53. Ei jumalauta käyn kuristamas noi idiootit ku huutelee tääl ni koht vaik omin käsin.. Ja vastaukses mun kommenttiin (18.41) oli ihana, oot niin mahtava ihminen!!

  VastaaPoista
 54. Reetta: Niinpä ;D Ihana Reetta! :D♥

  Essi: Nimenomaan, ne tuomitsee vaikkei tunne eikä tiedä mitään meidän elämästä :S Mut kiitti viel onnitteluista ihanuus♥♥ ja laitan kyl kuvii heti ku pikkunen on syntyny, mut siihen toivottavasti menis viel muutama kuukausi! :D Ei mul silleen oo enää pitkään aikaan ollu mitää sellasii pakko saada -ruokii, mut sillon alussa ekalla kolmanneksella mul oli kaikkii suolakurkkuja ja mansikkakääretorttua ja kaikkee mahdollista mitä himoitsin :D

  Anonyymi 21.53: Hei SÄ oot mahtava ihminen ku jaksat tulla piristään mun päiviä tänne blogiin, et ihan ittees saat syyttää siitä miten vastaan sulle ihanuus♥ :)

  VastaaPoista
 55. jotkut ihmiset ei näköjään osaa ymmärtää sitä että toisilla vaan menee hyvin. en mäkään ollut tuntenut mun miehen kun pienen hetken ennen kun raskaaksi tulin ja nyt meillä on jo kaksi lasta ja ollaan naimisissa. ei kannata välittää yhtään tolaisista ihmisistä ketkä on vaan kateellisia kun sulla on ihana mies ja oma perhe tulossa ja kaikkea mahdollista mistä vaan voi kateellinen olla. ootte tosi onnellisen näkösiä ja kuulosia tän sun blogin kautta ainakin. ja mitä se kenellekkään kuuluu koska on lapsi alkunsa saannut. ei se tee kenestäkään huonoa äitiä/isää jos nopeasti rupeaa lapsia hankkimaan. itestäni tuntuu vaan että suhteesta tulee paljon kestävämpi kun tekee lapsen ja varsinkin jos molemmat sen halua. jaksamisia sulle raskauden edetessä <3 ja tää sun blogi on ihan huippu (:

  VastaaPoista
 56. Vauva tulee selkeesti rakastavaan kotiin, paaljon onnea jo nyt teille! :)<3

  Mun täytyy jakaa kyllä myös oma mielipiteeni tähän "terroristiseen" sanaväittelyyn. Ei ole väärin sanoa ja ilmaista omaa mielipidettään, mutta yleiseen postaukseen, jota lukee moni, ei kannata järjestää huutosakkia siitä mitä joku on tehnyt tai jättänyt tekemättä. Tämä anonyymi joka kokee tämän vauvakuvion "uhkaavana" on ilmeisesti vain itse katkera ettei saa tämän kaltaisia onnenkokemuksia, taikka pippeliä! Rankkaa ja surullista. Että eiköhän keskitytä nyt tähän mikä postauksessa oli oleellista, eikä siihen milloin tai miten raskaus on saanut alkunsa :)

  VastaaPoista
 57. Anonyymi 21.32: Oon samaa mieltä sun kanssa, ei sillä ole mitään väliä kuinka nopeasti etenee jos suhde toimii ja lapsi tulee turvalliseen ja rakastavaan ympäristöön. Kiitos paljon, kiva et tykkäilet blogista ja paljon kaikkea hyvää sulle ja sun perheelle♥ :))

  Ellu: Kiitos kovasti onnitteluista♥ Nii munki mielestä on kyl ihan naurettavaa et täs postauksessa ei todellakaan ollu kyse niistä asioista mistä toi anonyymi puhui vaan ne oli täysin epäolennaisia. Eri asia jos oisin tehnyt postauksen siitä et miten meidän vauva sai alkunsa. Mut kaikkea hyvää sulle ja kiva kun kommentoit :)♥

  VastaaPoista
 58. awww, te ootte ihan mielettömän suloinen pari oton kanssa <3 ja oikein pahaa tekee lukea ton yhen anonyymin kommentteja. en ymmärrä mikä ongelma on muka että saat lapsen, vaikutat mun mielestä vastuulliselta ja hyvältä tulevalta vanhemmalta. olet perusteellisesti miettinyt asioita ja valmistautunut pikkuisen tuloon. entäs sitten jos lapsi ei ollut suunniteltu, jos se on toivottu ja rakastettu?
  ja ei 19 ole niin nuori edes äidiksi, miettii pari sukupolvea taaksepäin, niin se oli ihan normaali ikä saada ensimmäinen lapsi. esim mun kummitäti oli 19 kun sai ekan lapsensa, ja hyvä äiti ollut.
  ja kummeksuttaa kyl miten jotkut jaksaa miettiä toisten seksin harrastamisia. mitä väliä on millainen suhde teillä oli kun lapsi sai alkunsa, kun nyt kuitenkin olette vakiintuneessa parisuhteessa sitten kun lapsi syntyy. että hyvää jatkoa teille vaan <3ja toivottavasti loppuraskaus sujuu hyvin, ja älä iina yhtään välitä noista nyymeistä! :)

  VastaaPoista
 59. Voi kiitos ihana♥ Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa noista nyymeistä ja ihana kun oot noin kannustava mua kohtaan, kiitos niin paljon tää oli tosi ihana kommentti♥ Mä yritän olla välittämättä ja kaikkea hyvää sinulle♥♥ :)

  VastaaPoista
 60. Älä lannistu tollasten katkeroituneiden ja vanhanaikaisesti ajattelevien anonyymien takia! Kaikki ei näköjään tajua et asiat ei mee aina saman kaavan mukaan, et kaikki hankkis lapsensa vasta kolmekymppisenä oltuaan 5 vuotta naimisissa. Vaikutatte tosi onnellisilta ja tarjoatte varmasti ihanan kodin lapselle:) Onnea ja kaikkea hyvää teille <3

  VastaaPoista
 61. No huhhuh, alkoi itteäki ärsyttämää tuo anonyymi, että koitan piristää sua tällä kommentilla! Kaikkihan me virheitä ollaan tehty ja kyllähän susta Oulussa sillon aikoinaan jauhettiin kaikkea paskaa (ainaki nää mun tutut joitten kanssa oleilin jossai teatterilla), emmä kyllä sua koskaan tuntenu nii en itse nähnyt tarpeelliseksi levitellä mitään juttuja ja musta sä olit ihan mukava tyyppi kun istuin muutaman kerran samassa porukassa sun ja joittenki kavereittes kaa. Mut siis pointti oli se että ei niillä menneisyyden törttöilyillä oo mitään väliä vaan tällä hetkellä ja tulevaisuudella! Ja tästä sun blogista huomaa oikeasti että susta tulee ihan mahtava äiti! Todella ihanaa kans että elät nyt elämäs onnellisinta aikaa, toivottavasti se jatkuu mahdollisimman pitkälle! :) Kaikkea hyvää ja paljon voimia sitten sen vauvvelin kanssa kun se ei anna sun nukkua tai riehuu :D

  VastaaPoista
 62. Anonyymi 17.39: En lannistu ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Kiitos paljon ja kaikkea hyvää sinnekin päin! Haleja♥ :)

  Anonyymi 10.05: KIITOS! Tää oli niin asia kommentti oikeesti. Tottakai musta jauhettiin Oulussa paskaa, suurimmaksi osaksi aiheetta mutta oli jotkut jutut ihan aiheellisiakin. Kyllä mä biletin ihan liikaa ja tein kaikkea tyhmää, mut nimenomaan se et ne on menneisyyttä. Mä en oo ollu se ihminen enää pitkään aikaan enkä tuu koskaan olemaankaan. Kiitos tosi paljon ja kyllä onnistuit piristämään♥ Kaikkea hyvää sinnekin päin :)♥♥

  VastaaPoista
 63. Niin ihana ja koskettava postaus :) Paljon onnea teille, kun olette löytäneet toisenne tuituitui :))))<3

  VastaaPoista
 64. ihana ihana ihana postaus !:) kirjottelen vähän vanhaan postaukseen ku oon uus ja alkanut lukee sun blogias, tää sun blogi on IHANA!♥ musta on just ihanaa et vaikka olittekin ollu vähän aikaa vaa yhessä "virallisesti" ennen raskausta niin silti ootte näin onnellisia ja kaikkee :) ei se aika merkitte mitää, toiset ei vaa oikee tunnu tajuavan sitä ku lukee noita ylempiä kommentteja... oot varmasti aivan mahtava äiti ja oon niin onnellinen teijän tytön puolesta et sillä on just teiät !♥

  VastaaPoista
 65. Tuli paha mieli kun luki noita anonyymin kommentteja. Vaikutatte niin onnelliselta, ihanalta pikkuperheeltä, varmasti vain katellista porukkaa. Mitä helvettiä se kenellekkään kuuluu, koskas sitä seksiä on harrastettu. Onnea ja kiitos kun jaat ajatuksiasi blogissasi, tätä on kiva lukea :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥