sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ristiäisten kuvasaldoa ja tarina nimen takaa

Eilen olleet ristiäiset meni paremmin kun oisin ikinä voinut kuvitella! Kaikki kutsutut lähes 30 vierasta tulivat paikalle ja tunnelma oli kyllä lievästi sanottuna tiivis, mutta sopu sijaa antaa ja kaikki tulivat keskenään loistavasti toimeen vaikka mun ja Oton sukulaiset tapasivatkin ensimmäistä kertaa. Kuumahan siinä tuli kun kaikki pakkauduttiin meidän olkkariin kasteen ajaksi ja kynttilät paloi kokoajan mutta ei se menoa haitannut. Kastetoimitus oli mun mielestä kaunis ja meidän näköinen, rento tilaisuus.
                      Pappi puhui kauniisti meistä ja siitä miten pikkuinen Tiara-tyttö on muuttanut nyt meidän ja kaikkien meidän läheisten elämän niin paljon rikkaammaksi. Mun ihana pieni 8v. serkkuni Veera luki pätkän Markuksen evankeliumista ja sitten niin minä, yksi kummeista kuin mun äitikin mummuna luettiin pätkät rukouksesta. Se oli kyllä ehkä maailman hellyyttävintä kun Veera luki sitä evankeliumia niin nätisti vaikka oli paljon uusia ihmisiä ja varmasti jännitti kovasti. Ja mä en oo siis mitenkään maailman uskovaisin ihminen eikä se liikutus liittyny siihen evankeliumin sanomaan niinkään vaan siihen miten rohkeasti Veera luki meille kaikille♥ Oon vieläkin ihan liikuttunu!
                       Kastetilaisuushan vietettiin meillä kotona. Mä en oo koskaan ollu ristiäisissä missään muualla kuin jonkun kotona ja se tuntui jotenkin luonnollisemmalta vaihtoehdolta kuin seurakuntasalissa pidetty tilaisuus. Kotona on mun mielestä intiimimpi tunnelma ja lasta ei tarvitse lähteä kuljettamaan minnekään vaan voi olla rauhassa kotona tutussa ympäristössä. Tilaisuus alkoi kolmelta ja Tiara oli nukkunut hyvät aamupäikkärit, kylvetetty ja puettu ja syönyt hyvin ennen tilaisuutta ja  nukkui tyytyväisenä koko tilaisuuden ajan. Sitten kun viralliset jutut oli ohi niin pikkutirriäinen kierteli sylistä syliin ja nauratti kaikkia ihanilla ilmeillään. Paremmin ei olis voinu mennä, turhaan stressasin kaikesta mutta nyt on hyvä nauraa sille turhalle stressille ja olla tyytyväinen. Kaikki vieraat oli myös aivan ihastuneita neitokaisen nimeen. Mutta se riittää ristiäisistä, nyt on kuvien vuoro!

Ihana Veeruska♥

Kuivasin neitokaisen päätä♥

Pikkutiikerin ylpeet äiti ja isi♥

Minä, Netta ja äiti leivottiin elämämme ensimmäiset voileipäkakut ja meiltä kysyttiin et "mistä pitopalvelusta ootte tilannu nää?" Tuli nii hyvä mieli ku meinas jo usko kakkuihin loppua ku heittelin epätoivosena juustoraastetta kakkujen sivuille ja yritin tehdä lohiruusuja XD

Harmittaa kun ei tullu Tiaran kakusta otettua parempaa kuvaa mutta tällanen luomus saatiin mun tädin kaa aikaseksi!

Nona-kummi♥

Simo-kummi♥

Sami-kummi♥

Netta-kummi♥

Emmis-kummi♥

Rolf-kummi♥
Kaikki kummit yhdessä :)

Tiara sekä mun mummu ja pappa♥

Sami heitti kastevedet partsilta mut ei saatu itse heittotilanteesta kuvaa koska kamera ei ollut halukas yhteistyöhön. Mä en tiiä muista mut meil on suvussa perinne et sit ne vedet kasteen jälkeen heitetään pihalle tai partsilta alas :D


Rakastuin tossa mekossa siihen et se on asiallinen ja tyylikäs mut siinä on pienet nahka -ja mokkayksityiskohdat kumminkin jotka tuo siihen vähän jotain särmää!

Tässä on mun "päivän asu" :
Mekko, korkkarit - H&M
Sukkahousut - Seppälä

Kuinka me päädyttiin nimeen Tiara Teija Alessia? Kysymys joka on kysytty eilisen jälkeen useita kertoja täällä blogissa. Mä törmäsin Tiara -nimeen ensimmäisen kerran jo kauan ennen rakenneultraa lueskellessani vauva.fi -sivustolta nimiä ja niiden tarinoita. Näin siellä tällaisen kirjoituksen: "Tiara Julianna (s. 2001) Halusin antaa lapselleni kauniin nimen, jota ei jokaisella ole. Kuitenkaan ei mitään erikoisuuden tavoittelua. Luin jotakin englanninkielistä nimilistaa ja nimi Tiara pomppasi esiin. Mieleeni tuli keskiaikainen linnanneito, ylväs ja jalo. Ehdotin nimeä miehelleni, joka aluksi vastusti. Niinpä jätin nimen mielestäni. Myöhemmin mieheni kuitenkin innostui nimestä. Siinä vaiheessa aloin itse epäillä, oliko nimi ehkä liian erikoinen. Mitä enemmän asiaa mietin, sitä paremmalta nimi alkoi tuntua. Kertaakaan en ole katunut.Nimi tarkoittaa puolikruunua tai kruunattua. Lapseni onkin säihkyvä kuin kruunu, iloinen ja reipas!"
                             Mä ihastuin tohon nimeen samantien sen nähtyäni ja toi nimen oikea tarkoitus "kruunattu" viehätti mua. Mun lapseni on mulle maailman arvokkain asia ja mun mielestä sanassa "kruunattu" on kyllä todellista arvokkuutta ja kauneutta. Ja jos tuon tekstin kirjoittajan lapsi on säihkyvän iloinen ja reipas kuin kruunu niin on kyllä meidänkin, kunnon ilopilleri! Mä googlettelin Tiaran merkitystä ja mietiskelin sitä joka kantilta, mun mielestä se on täydellisesti suomalaiseen suuhun sopiva, ei liian erikoinen ja se on todella helppo sanoa sekä kirjoittaa. Siinä ei ole vierasperäisiä kirjaimia eikä se myöskään kuulosta tyhmältä meidän supisuomalaisen sukunimen kanssa, toisin kuin vaikkapa joku Nicolette ois kuulostanu. Vähän ennen rakenneultraa uskaltauduin kirjottamaan Tiara -nimen vauvakirjan nimiehdotuskohtaan josta Otto sen oli sitten mun tietämättä bongannut ja tykästynyt siihen myös. Siitä hetkestä kun neiti oli varmistunut neidiksi kesäkuussa me alettiin kutsua häntä useimmiten nimellä Tiara. Ja kun mä sain ton tytön mun syliin 20.9.2011 klo 23.23 se oli ihan tismalleen tasan Tiara eikä kukaan muu.
                            Teija -nimi tulee Oton äidiltä ja oli meille tosi tärkeä. Se soljuu mun mielestä kivasti heti Tiaran perään. Teija -nimi oli ensimmäinen joka oli varmasti tulossa neidille nimeksi ja onneksi Tiara sitten kuulosti hyvältä meidän korvaan yhdessä sen kanssa. Näiden kahden T-kirjaimella alkavan nimen jälkeen kolmannen nimen keksiminen oli tosi hankalaa. Me pyöriteltiin vaikka mitä nimiä, useimmat niistä A-kirjaimella alkavia ja päädyttiin sitten viimein Alessiaan. Se on erikoinen, mutta myöskin helppo lausua ja kirjoittaa. Mun mielestä se kuulostaa ihanan herkältä ja kivalta. Mä rakastan meidän neidin nimeä, se sopii sille kuin nenä päähän ja mä tiedän että Otto on ihan samaa mieltä.



Huonolaatusia kuvia valitettavasti mutta maailman ihanin ilopilleri-Tiara♥ Neiti hymyilee, naureskelee  ja juttelee nykyään ihan kokoajan!



"Tässä on pusu multa teille äidin ihanille lukijoille!♥"


Te jotka vetoatte siihen että Tiara tarkoittaa päähän laitettavaa kruunua "voi ei ton nimi tarkottaa jotain kruunuu siis iik kamalaa", ootteko miettineet että esimerkiksi Tiaraa paljon yleisemmät nimet "Meri, Tuuli, Saaga, Helmi, Taika, Kukka, Pilvi, Sade, Säde" ym. tarkottaa kaikki jotain muuta asiaa kuin pelkkää erisnimeä? Se ei todellakaan ole mitenkään epätavallista että nimi tarkoittaa jotain ja mun mielestä se on vaan kiva. Mua ei ainakaan yhtään haittais jos mun nimi tarkottais jotain muutakin kun vaan Iinaa. 
                             Toinen asia joka näytti monia häiritsevän oli se että meidän neitiä nyt "ihan varmasti kiusataan koska sen nimi on niinku niin kauhee ja kaikkien muiden nimi on anna tai hanna sen luokalla". Ootteko koskaan seuranneet vaikkapa Hesarin nimi-ilmoituksia? Tai suosituimpien nimien listoja? Mä oon ihan satavarma että siinä vaiheessa kun Tiara menee kouluun niin mun oman teiniaikakauteni suosituimmat nimet Jennat, Annat ja Hannat on harvinaisuus. Nykyään on paljon yleisempää antaa erikoinen nimi kuin vaikka 90-luvulla tai vuosituhannen alussa. Erilaisuus on rikkaus ja musta on ainakin ihanaa että nykyisin vanhemmat keksii niin paljon ihania, erilaisia nimiä.
                             Pakko myös lainata erästä joka tuota kiusaamis -asiaa kommentoi: Te jotka täällä nyt kirjottelette noita ala-arvoisia haukkumakommentteja (joista osaa en edes ole julkaissut) ootte luultavasti niitä joiden lapsista kasvaa kiusaajia. Mä kasvatan mun lapsen kunnioittamaan AINA muita ihmisiä ja kohtelemaan toisia niinkuin itse haluaisi itseään kohdeltavan, mutta miten te koskaan voisitte kyetä opettamaan sellaista mitä ette edes itse osaa? Mulla ei ole mitään sitä vastaan että antaa asiallista kritiikkiä ja kertoo oman mielipiteensä, ei kaikki tykkää kaikesta ja se on ihan ok. Mutta se että on ihan pakko mennä avautuun niin demi.fi, vauva.fi kuin jopa hevostalli.netin foorumeille on mun mielestä ihan käsittämättömän naurettavaa. Kyllä musta on ihan kiva että mun asiat herättää keskustelua ja tiedän että olen asettanut itse itseni tähän julkiseen asemaan mutta se että pitää käyttäytyä niinku tarhaikäset ja mennä päivittelemään ympäri ämpäri ku "on nyt niin erikoista ja niin kamalaa"..... Täytyy sanoa että vaikee käsittää ihmisten ahdasmielisyyttä ja ilkeyttä. Noh, kukin taaplaa tavallaan. Onneksi suurin osa teistä lukijoista on niitä jotka kertoo mielipiteensä asiallisesti, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen, kiitos siitä!♥

Mutta se siitä, huomenna vielä kuvia kastelahjoista ja Tiaran mekoista ja sitten onkin aika palata normaaliin blogiarkeen :D. Hyvää yötä kaikille ja kiitos kaikista ihanista kommenteista, mä käyn niidenkin kimppuun heti kun kerkeän ja ennen kaikkea jaksan tältä väsymykseltä, ootte ollu mielettömän ihania kun ootte ottanu kantaa!♥♥

75 kommenttia:

  1. tiaran ristiäismekosta kuvaa?

    VastaaPoista
  2. Miksi et kutsunu Deryaa:o

    VastaaPoista
  3. Tuo ihan alimmainen teksti jossa puhut erikoisesta nimestä ja kiusatuksi tulemista: olet tosi hyvin perustellut asiasi ja pakko sanoa että itselle ei tullut edes mieleen joitain asioita joita tuossa kerroit. Mun mielestä erilaisuus on kaunista ja on typerää lähteä haukkumaan jonkun ihmisen nimeä kun on erilainen eikä perus (hanna jenna jenni) jota tulee vastaan aivan jokaisessa paikassa. Teidän lapsellanne on todella kaunis nimi, ja tärkein asia on että te pidätte siitä. On siis hyvä ettet vaivaa päätäsi tuntemattomien ihmisten mielipiteillä. hauskaa viikon alkua teidän perheelle !

    VastaaPoista
  4. Kirjotat aivan upeesti, Iina olet niin ihana!<3 kaikkea hyvää teidän perheelle! :))

    VastaaPoista
  5. Oot ihana ja mun mielestä Tiara on kaunis nimi! Ensin kun ekan kerran sen mainitsit niin mietin, että onpas erikoinen. Mutta kun sitä rupee maistelemaan ja kattoo neidin kuvia, niin kyllä se nimi sopii ihan loistavasti! :-)♥
    Ja lasten parissa kun työskentelen, niin kyllä on lotat, hannat, laurat ym. vähentyneet ja tilalle on tullut erikoisempaakin, ja se on ihana asia. :-)
    Eikä meillä ainakaan toisten nimistä olla kiusattu, vaikka kuinka erikoinen olisikaan ollut. Ei kaikki ole niin ahdasmielisiä, tää on tätä päivää.

    Mutta jeps, kuvien ja kertomusten perusteella vaikuttaa ihanalta kastetilaisuudelta. Onnea vielä hirveästi teille kaikille kolmelle!♥

    VastaaPoista
  6. EI OO TOTTA, kirjotin pitkän kommentin ja sit katkes netti!! :(

    No mut tiivistän sen tähän kun on pakko lähtee nukkumaan :D
    Ensinnäkin, JES hymykuvia hiiii ♥ ♥
    Ja toiseks, Tiara on mun mielestä ihan sairaan kiva nimi. Mut enemmän mä rakastuin tohon Alessiaan. Ja mä vannon, että jos mä joskus saan tyttölapsen, toi nimi tulee pyörimään mun päässä ja paljon :D sitä ennen mun lempparinimi tytöille oli Säde, ja vaikka tiiän et tulee olemaan AINAKIN 3 vuotta ennenkun oman vaavin saan, mua ärsytti ja suututti ihan tajuttomasti kun mun poikaystävä lyttäs sen nimen :( ''no mut sehä tarkottaa niinku auringonsäde, hehheh ihan huono'' no viddu mitä sitte!!!!

    Ja sit vielä. Tuo koko nimi on ihana, kaikki tietää sen ja oon varma että nää haukkujat ei oo tottunu erikoisiin nimiin ja siks on noin negatiivisia. Eiköhän nekin siihen totu. Ja jos ei, ni antaa sit olla ja lukee jotain toista vauvablogia, sellasta missä vauvan nimi on vaikkapa Aino-Anu Maria Hanna Virtanen. :D

    VastaaPoista
  7. voi mite nättinä oot ollu ja ihana mekko!! ja sitte ku luin ja kattelin näit kuvii ni kyyneleet nous taas silmiin kun on niin nätti lapsi, pistää aina hymyilyttää ihan tosissaa♥ ja toi nimiki on ihan järkyttävän kaunis:)

    VastaaPoista
  8. ihania kuvia ja ihana kuulla et ristiäiset meni hyvin! Olis tosi kiva nähä teitä joku päivä ja nähdä tää ihastuttava pikkuneitiki! Toi nimi on aivan ihana ja erikoinen :)♥

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana toi nimi! Ja ihana tarinakin nimen alulle. Ja tyttö tosiaan näyttää ihan tiaralta! Tästä ite sain inspiksen ruveta ettii kans jotain erinlaista nimeä. Haluun kanssa jotain erinlaista en sitä normaalia annaa tai hannaa :D Ja tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta ja tätä ootettiinki jo jonku aikaa, hehe ;D

    VastaaPoista
  10. Ihana ihana nimi pikkuprinsessalla :) Onnea vielä kerran teille!

    VastaaPoista
  11. Kaunis nimi tuli pienelle neidolle :)

    VastaaPoista
  12. mä en yleensä oo tykänny ton tapasista nimistä, mut toi on kyllä niin nätti nimi ja sopii neidille tosi hyvin!

    VastaaPoista
  13. HEIPS! mun mielestä Tiara on kaunis nimi vaikka onkin erikoinen :) ja oon sun kanssa samaa mieltä että noin kymmenen vuoden päästä varmaa harvoin enää tavataa koulussa Hannaa, Hennaa tai Maria :)tai sitten poikien nimissä Jania, Jonia tai Samia esim. Me annettii pojalle Nico nimi c kirjaimella koska en tykänny tai pitänyt kauniina nimeä jos siinä on k, mutta niin mä tykkäsin. yks kaveri mulle jo heti sano noni sitä aletaa kiusaamaa koulussa ja haukutaa nisoks! No toivon että niin ei käy, ja itse opetan pojalle että ketään ei saa kiusata nimen takia tai muutenkaan! Todella hyvän postauksen taas kirjotit ja piristit mun maanantai aamua <3 Me lähdetään katsomaan kohta kuukauden ikäistä kummityttöämme, kunhan Nico vain herää aamupäivä unilta parin tunnin päästä :) Hauskaa maanantaita sinne ja terkkuja ihanalle Tiaralle <3

    VastaaPoista
  14. Niin kaunis nimi on ja sulonen lapsi muutenkin <3 ja sun blogii on tosi kiva lukee <3

    VastaaPoista
  15. Mun mielestä tuo Tiara on yksi kauneimista nimistä mitä oon ikinä kuulut! :) Ja oli tosi ihanaa, ku olitte laitteneet tuon Teija nimen Oton äitin mukaan :) Oot ollut tosi kaunis nuissa juhlissa, ja voi että ku rakastuin tuohon mekkoon! ♥ Tuo mekko on just sun tyylinen! :) Kiva että teillä on olleet loistavat juhlat :> Ai niin, mun mielestä oli pikkasen outoa ku oli öö 6? kummia :D Tai ei se sillain oo outoa, muttako oon tottunut siihen että on 3-4 kummia, mutta ite olisin ainaki ikionnellinen jos mulla olis 6 rakastavaa kummia ♥

    VastaaPoista
  16. Osaat kyllä suhtautua ihailtavasti tommosiin negatiivisiin kommentteihin :) Mä melkeen arvasinkin että kun näin ton nimen että kyllä siitä jotkut jotain pahaa sanottavaa keksii varmasti. Mutta eikö ne tosiaan ajattele yhtään muiden ihmisten tunteita? Että joku vois vaikka loukkaantua noista huonoista kommenteista.

    VastaaPoista
  17. mun mielestä teidän lapsella on todella kaunis nimi (: pikkunen ihanuus! <3

    VastaaPoista
  18. Oi kuinka ihana nimi tarinalla♥ Sori,en jaksa enempää kirjottaa ku suoraan sanottuna on ollu ihan paska alkuviikko ja viikonloppu. Mut kiva postaus!

    VastaaPoista
  19. HyväHyvä!! :-) <3

    -E

    VastaaPoista
  20. toi on niin totta että sellaset "tavalliset" nimet alkaa kyllä olemaan tosi harvinaisia nykylasten keskuudessa, nykyäänkin ala-asteella on kaikenmaailman nimiä, lapset tottuu erilaisiin nimiin eikä niistä kiusata. järkyttävää miten (fyysisesti) aikuiset ihmiset kehtaa haukkua pienen vauvan nimeä...

    VastaaPoista
  21. miksi noin monta kummia?O__o söpö nimi on tytöllä!

    VastaaPoista
  22. Vaikka itse vähän vieroksun tuollaisia erikoisempia nimiä, on musta niin hienoa että niin rohkeesti seisot kauniin ja erilaisen nimen takana, ja tosiaankin jos teidän tyttö on yhtä rohkea nii sitä ei varmasti haittaa jos joku katsoo pitkään jonku _nimen takia. Hieno nimi, hieno postaus ja ootan nii kovasti kastemekkokuvia! kaikkea hyvää teille ja sun blogi on hirmuisen mukava (: !

    VastaaPoista
  23. Onnea ihanalle tirpiäiselle kauniista nimestä! Ja ihanaa että ristiäiset meni niin hyvin!

    VastaaPoista
  24. Voi miten ihania hymy/nauru kuvia ja ehkä maailman sulosin toi vika kuva ! :') Munkin nyt ihan pakko kommentoida tota nimeä :'D Ekakski Tiara on tosi kaunis ja erikoinen nimi ja kaiken lisäks sopii teidän neidille. Teija sopii tohon keskelle aivan loistavasti ja Teija on mun mielestä kaunis nimi eikä mikää keski-ikäsen nimi niinku jotkut tuolla sano. Alessia on tosi sulonen ja herttanen nimi ja sopii hyvin tohon jatkoks. (: Upee nimi, saa olla tyttö nimenstään ylpee (:

    VastaaPoista
  25. Tytöllänne on hurjan nätti nimi :) en ymmärrä miksi jotkut puhuvat siitä että häntä aletaan nimen takia kiusaamaan koulussa tai päiväkodissa. Olen työskennellyt päiväkodissa ja voin sanoa että lapsilla on nykyään paljon erikoisempiakin nimiä kuten esim nykyisessä päiväkodissani jossa olen niin suurin osa nimistä oli semmoisia joita en ollut koskaan ennemmin kuullut. Ketään lasta ei ole täällä ainakaan nimen takia kiusattu. Ihmisillä on näköjään hirveästi ennakkoluuloja erilaisiin nimiin ja kaikkien tulisi näköjään olla marjoja tai annoja.

    Tuo on hienoa että antaa lapselleen omannäköisensä nimen ja kenenkään ei tulisi arvostella sen perusteella ketään ihmistä. On totta että kaikki ei tykkää kaikista nimistä mutta turhan ilkeilyn ja nimen haukkumisen voisi jokainen unohtaa. Olemme kaikki kuitenkin jo sen verran vanhoja että pitäisi löytyä kunnioitusta toista ihmistä kohtaan.

    Kaikkea hyvää sinulle Iina sekä Otolle että pikku-Tiaralle <3 :) Älkää välittäkö ilkeistä kommenteista.

    Terveisin Nina :)

    VastaaPoista
  26. Tosi ihanan näkösiä kuvia ristiäisistä ja pikku Tiarasta :) Täytyy myöntää että eilen kun luin tuon nimen niin hämmästyin ja lopulta rakastuin ensi reaktio oli hämmennys mutta positiivinen :) En kyllä odottanutkaan teiltä sitä perinteisintä nimeä mutta tuo nimi on kyllä suloinen <3

    VastaaPoista
  27. Mä rakastuin just teijä pikku Tiaraan iha hirmusella tavalla :)) ♥

    VastaaPoista
  28. Mun mielestä Tiara on ihana nimi ja sopii täydellisesti teidän pikku prinsessalle :) Ja kaikkein tärkeintä et te tykkäätte nimestä!

    VastaaPoista
  29. pitää sanoo vielä, et vaikka Tiara on hieman ei-niin-tavallinen nimi, niin ei se musta kauhee ole vaan kaunis:) en usko kyllä että tuollaisesta nimestä ruvetaan kiusaamaan ketään! ja sinäkin näytit tosi nätiltä!

    VastaaPoista
  30. tiara on mun mielestä tosi kaunis nimi, kyl itekkin ekana luin "hä, tiara, sehän on sellaine kruunu", mut nyt ko luin teidän tarinan neidin nimestä niin se on just sopiva :) ! tuollaiset erilaiset ja kauniit nimet on mun mielestä parempia ko ainiaat ellat ja hannat ja liisat ym ! ootte ihana perhe ♥

    VastaaPoista
  31. voi miten suloinen neiti ja nimi<3 alessia on maailman herttasin nimi,voisin vaikka omalle lapselleni miettiä sitä jos joskus sellainen on tullakseen<3 kaikkea hyvää teille!<3

    VastaaPoista
  32. En yleensä kommentoi blogeja, joita en tarkasti seuraa, mutta nyt kirjoittamasi aihe tuntui omalta.
    Osaat suhtautua todella hienosti tähän saamaasi negatiiviseen palautteeseen, jota nyt tosin ei ihan palautteeksi voi kai sanoa, typerää lapsellista draamanhakuisuutta paremminkin.
    Toivottavasti yksikään asiattomasti kommenttia pistänyt ei itse ole kasvattajan roolissa.
    On lahja maailmalle, jos sellaiset ihmiset eivät lisäänny.


    Tyttösi nimi on kaunis ja siinä on ripaus perinteikkyyttä.
    Itselläni on kaksi lasta, kummakin nimen takana on oma tarinansa ja etunimet tarkoittavat myös muuta kuin pelkkää erisnimeä.
    Molempien nimet olen tiennyt jo plussatestiä tehdessä, sillä varauksella toki, että sopivatko ne nenänä naamaan.

    Ihanan näköinen kahvipöytä teillä ollut.
    Ei liian pröystäilevä tai muuten täyteen tupattu.
    Onnea onnistuneista ristiäisistä.
    On ihana, jos lapsi nukkuu kasteen ajan.
    nimimerkillä: tämä jälkimmäinen karjui kuin demoni rippituolissa ja kyllä, kirkossa kaikui hyvin ;)

    VastaaPoista
  33. Mäkin mietin samaa kuin tuo yks ano mietti, että miks noin monta kummia, niin sitten rupesin miettimään, että mitä väliä :D Musta tuli kesällä mun serkun kummi ja sillä oli ainakii 6 kummia ehkä enemmän. Sillon mä kuivasin sen pikkusen pään :) Hänellekkin tuli vähän normaalia erikoisempi nimi (omasta mielestä): Annabel. Eikä mun mielestä erikoisissa nimissä oo mitään vikaa! Nimi Tiara on mielestäni ihana, mutta ite tykkäsin enemmän Alessiasta! Nimi Alessia on aivan ihana =)

    VastaaPoista
  34. Tiaran koko nimi on pyörinyt eilisestä asti mielessä ja koko ajan vaan nimi tuntuu paremmalta ja paremmalta! Aivan ihana yhdistelma, Tiara Teija Alessia. <3 Saa tyttö olla ylpiä hienosta nimestään.

    VastaaPoista
  35. Tiara muistuttaa ihan sun äitiä noissa kuvissa!! :) eli siis suakin! ihana tyttö. Jos haluut voi pistää sun sähkopostiin vähän kuvia ristiäisistä:) mun blogissa on yks susta,Otosta & Tiarasta :)

    VastaaPoista
  36. Tiara on mun mielestä erittäin kaunis nimi, koska siitä tulee oikeesti heti mielee prinsessa :-D Ihmettelin eka kans tota kummi juttua, mut sit rupesin miettimää, et lapsella on hyvä olla monta kummia nii tietää ainaki että jos itelle käy jotai nii on ihmisiä jotka sit huolehtii lapsesta :-) saanko kysyä, että onko kaikki kummit semmosia kavereita ja ystäviä, vai onks osa sukulaisia ? :-)

    VastaaPoista
  37. Jos porukka ois yhtään viisaampi, Tiaran nimen olisi jo voinut päätellä lempinimestä 'prinsessa'! Aivan mahtava nimi :)

    VastaaPoista
  38. Täytyy kyllä sanoa, että on tytöllä ihan itsensä näköinen nimi! Ja kaunis nimi onkin :) Ja voi kuinka ylpeiltä ja onnellisilta näytätte tuossa perhepotretissa! Onnea teille kovasti ja tosiaankin älä välitä tuollaisista ala-arvoisista kommenteista!!! Oot ihana :)

    VastaaPoista
  39. Tiara on aivan älyttömän kaunis nimi (: ja muutkin nimet sopii kaikki tosi hienostui yhteen! ei ihan tavallisin nimi mutta kuitenkin helppo ja muistettava joka ei oo vaikee sanoa (: onnee teille :) ja pikkuselle hienosta nimesta! ;)

    VastaaPoista
  40. On kyllä erikoinen nimi, mutta kaunis! Tykkäsin kauheasti kolmannesta nimestä! Enkä tiedä onko Tiara nyt niin erikoinen, se on kuitenkin lausuttavissa ja kirjoitettavista. Itse olen kasvanut nimen kanssa jota kukaan ei lausu,kuule tai kirjoita oikein, mutta silti en ole saanut muuta palautetta kuin kaunisnimi, enkä ikinä ole ollut kiusattu siitä! Tuskin sitä enään niin tapahtuu, onhan noita maahanmuuttajiakin koulut täynnä, niillähän ne erikoiset nimet ovatkin!

    VastaaPoista
  41. Tää on ihana postaus! Teillä on ollu tosi kaunista ja juhlallista:) Ja sun asu on aivan upee! Tekis mieli alkaa jo jäjestelemään ristiäisiä, mut ehkä maltan helmikuuhun ja siihen että meidän lapsi syntyy :)

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  42. minkä takia deryaa ei oltu kutsuttu tuonne? jos olen ymmärtänyt oikein nii ootte kuitenki ollu tosi läheiset, parhaat ystävät jne.

    VastaaPoista
  43. En tiedä onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota, kun en jaksa lukea kaikkia, mutta noissa Tiaran hymykuvissa, näyttää kuin hänen edessä olisi paljas pylly/tissit ;D heh heh, vai oonko vaan kaksmielinen??

    VastaaPoista
  44. Tiara on nätti nimi :)

    VastaaPoista
  45. AAAAWS !! Tiara on toooosi ihana !!! Ihana nimi, ihanalle vauvalle. (; Luin tätä blogia viimeksi joskus kesällä, jotenka munkin on nyt pakko päivitellä, kuinka söpö toi teijän vauvanne onkaan. (== ♥ Kaikkea hyvää sulle, Otolle ja Tiaralle ! c:

    VastaaPoista
  46. Oot sie kyl hieno nainen. En siis edes yrittänyt olla sarkastinen, mutta ihan oikeasti.

    VastaaPoista
  47. Kyllä mä ainakin pidän tosta nimestä, tosi kaunis ja söpö nimi:) Mutta mitäs tuli lahjaksi?:)

    VastaaPoista
  48. kaunis nimi pienellä. ja oot tosi kaunis iina kun hymyilet :)

    VastaaPoista
  49. Mietinkin kun netissä surffailin ja mystisesti päädyin kaksplus-sivustolle, et kuka lapsensa on Tiaraks kastanut, kun siitä oli juttu siellä kanssa taas vaihteeks :D

    VastaaPoista
  50. Itse pidän kauniina erikoisen nimen, ja perinteisen nimen yhdistelmää. Osasin teille odottaakin jotain erikoista ;), ja ihana nimi olikin! En edes muistanu, et tommonenkin nimi on olemassa, IHANA! Itse oon päättäny, että jos joskus saan tyttölapsen, sen nimeks tulee Adele Emilia. Ja mun avomies tykästyi (onneks!) siihen nimeen myös :). Vielä ei oo vauvaa tulossa.....:( kaikki aikanaan. Adele on mun lapsena antama nimi mun lempinukelle, ja Emilia mun toinen nimi. =) Voi kuulostaa itsekkäältä, että oon noin päättänyt, mut mun puolesta mies saa sit päättää vaikka toisen lapsen nimen jnejne tai jos ja kun nyt miehelle kelpais tuo nimi, niin mikäs siinä ;)

    VastaaPoista
  51. Minun mielestäni Tiara on ihana nimi ja olen melko varma, että tyttö saa kuulla monta kertaa elämänsä aikana, että hänellä on kaunis nimi. Hieman erikoisempia nimiä ihaillaan ainakin minun lähipiirissäni :)

    VastaaPoista
  52. Iina! Nyt on kyllä pakko kommentoida. Oon lueskellut blogiasi jo kauan ja on ollut ihan mielettömän upeaa seurata sun matkaasi tuollaiseksi kypsäksi ja järkeväksi aikuiseksi, jolla on juuri oikea näkökulma elämään ja asioihin! Vaikka et mua tunnekaan, enkä mä tunne sua, niin halusin vaan kertoa, että olen ihan mielettömän ylpeä susta. Susta on tullut tosi hieno äiti ja te Oton kanssa tulette olemaan hienot vanhemmat teidän ihanalle tyttärelle ja mahdollisille tuleville sisaruksille!

    Onnittelut vielä ihanasta nimestäkin! Sopivan erikoinen, mutta silti jotenkin perinteinen Teijan ja Alessian takia. Alessiasta tulee itseasiassa mieleen joku kreikkalainen jumalatar tai joku vastaava :) Hyvää Joulua ja Uutta vuotta!

    VastaaPoista
  53. tiara on ihana nimi! jotenki tosi kaunis ja prinsessamainen :) noi toisetkin nimet sopii tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  54. Tää sun blogis on niin paras!! <3 Ja tosi kauniin ja ihanan nimen valitsitte tuolle teidän pienelle söpöliinille <3 =)

    VastaaPoista
  55. Hei, ensimmäistä kertaa kommentoin ja onnea teille! Tiara on älyttömän kaunis nimi mun mielestä, eikä varmaan tule kovin monta kaimaa vastaan. Ainutlaatuinen nimi kuin kantajansakin :)

    Itse omistan kans nimen jota ei ole kellään muulla, ainakin jos väestönimirekisteristä katsoo. Nuorempana mulla olis ristiriitaset ajatukset nimestäni, kun sitä sain toistaa monelle moneen kertaan, mutta myöhemmin olen oppinut pitämään siitä. Hassua, kuinka vieraatkin ihmiset sitten kerran sanottua muistavat helposti jatkossa jo etunimeni perusteella kuka olen.

    VastaaPoista
  56. Mulla on semmone nimi, jota ei oo kelläkää koko maailmassa :D.... en nyt kirjota sitä tähän kosk pysyn mieluusti anonyyminä. mutta siis pointti on se, että mua ei oo koskaan kiusattu sen takia, ei sitte tipan vertaa. Joten sanoisin että turha tommosta on miettiä, ellei lapsen nimi ole Yrjö tms.

    VastaaPoista
  57. Vaikka Tiara ei oo sellanen nimi minkä ite olisin antanu, mut se on teistä kiva nimi ja sopii teijän tytölle!
    Kellään ei oo oikeutta tulla haukkumaan tänne nimiä ja/tai avautua niihin liittyen missään. Mut ehkä ne on vaa kateellisia ku sulla Iina on onnellinen perhe siellä :)
    Toi Alessia kuulostaa tosi kivalta! (:

    VastaaPoista
  58. Pelekästään jo, ku katoin näitä kuvia mulle tuli niin hymy naamalle ja hyvä mieli. Sitte, ku luin tuon alimman tekstin, tekis mieli halata sua! :) Sää niin yllätät! Vaikken livenä ja netisäkkää kauheesti tunne, mutta silti. Osaat niin järkevästi ajatella asiat ja kirjottaa, huhhuh! :)
    Ihanat ristiäiset ollu teillä ja typyki selevästi kasvanu taas <3

    VastaaPoista
  59. Mäkin haluisin nähdä Tiaran kastemekosta kuvan, tai siis siitä mikä oli kastamisen jälkeen päällä! :)

    Ensin tuo "Tiara" särähti korvaan, mutta nyt - nyt se kuulostaa tosi kivalta! Enkä sano tätä pahalla että särähti, on vaan erikoinen nimi enkä ollu ikinä ennen kuullut sitä! :)

    Ihanat tarjoilut ollu teillä! Ja 6 kummia jopa neiti sai, toivottavasti ei oo sit seuraavalle lapselle vaikee keksiä uusia kummeja ;)

    VastaaPoista
  60. toivottavasti lapsellesi ei kehity pysyvää R- ja S -vikaa :) muuten kaunis nimi kylläkin. Itse antaisin vain etunimen lisäksi toisen nimen.

    VastaaPoista
  61. Anonyymi 1.06: Sellainen oli tuossa uudessa postauksessa! :)

    Anonyymi 1.06: Koska meille tuli ainoastaan kummit ja sukulaiset, pelkästään jo tällä porukalla osa joutui tihrustamaan kastetoimitusta eteisestä käsin joten ainakin mun mielestä on hyvä ettei kutsuttu kavereita ollenkaan. Kummeina tietysti oli kavereitakin, mutta Derya ei kuulu kirkkoon/ole käynyt rippikoulua joten hän ei voi olla virallinen kummi. Jos Derya voisi olla virallinen kummi niin tottakai tilanne olis sillon eri :) Eli ei ole mitään henk. koht. Deryaa kohtaan, tässä ollaan viimeksi eilen puhuttu sellaset neljä kertaa puhelimessa nii en usko et silläkään on mitään hampaankolossa tuosta asiasta kun olllaan juteltu paljon :)

    Anonyymi 1.10: Voi kiitos paljon, mukava kuulla kirjoitustaidoista kehuja :) Olet ihan oikeassa, tärkeintä on se että me itse tykätään meidän valinnasta! Ihanaa joulunodotusta sinnepäin ja kiitos piristävästä kommentista! :)♥

    Anonyymi 1.11: Aww kiitos hirmuisesti♥ Kaikkea hyvää sullekin ja mukavaa joulunodotusta!

    Anonyymi 1.24: Kiitos kovasti! :)♥ Ja sitäpä mäki mietin että en oo koskaan kuullu et ketään ois kiusattu nimestä, ei ainakaan koskaan mun koulussa tai tarhassa :) Enemmänkin on ihailtu toisten erikoisia nimiä :) Kiitos paljon ja ihanaa talven jatkoa sinnepäin!♥

    Nora: Voi ei, blogger ei oo kiva välillä :( Mäki oon ihan onnessaan ku saatiin vihdoin neidin hymy ikuistettua kuviin :DD Ja kiitos paljon, mäki tykkään neitokaisen nimestä :) Alessia on kyl niin söpö, on neidilläkin vaihtoehtoja sitten monta erilaista jos ei Tiaraa halua kutsumanimekseen kun on viel Teija ja Alessia :D Ja Säde on tosi söpö nimi, sano sun poikaystävälle et se on kakkapää :DDD♥ Aino-Anu MAria Hanna Virtanen XDXD Ihana oot :D♥

    Anonyymi 2.06: Vooi kiitos ihan hirveesti, olipa ihana kommentti♥♥ Ihanaa joulunodotusta sinnepäin!

    Jennie Annihilation: Aww kiitos Jenni♥ Pitää nähdä tässä joku päivä, mennä vaikka kahville! :))

    Jonna: Kiitos paljon :)♥ No kiva kuulla että tää inspiroi sua! Löydät varmasti ihan mielettömän nimen teidän pienokaiselle :) Kiva kuulla että tykkäsit ja kaikkea hyvää teille! :)

    Janika: Kiitos hirmuisasti♥ :)

    Tanja: Kiitoksia, niin munkin mielestä! :)

    Anonyymi 7.45: No kiva et tästä tykkäät! :D Ja en mäkään tykkää aina ja kaikesta, tuskinpa kukaan muukaan :DD!

    Minna: Moi♥ Kiva että tykkäät ja kiitos! :) Ja niinpä, erikoiset nimet alkaa olla nykyään enemmän sääntö ku poikkeus :D Nico on ihana nimi ja en tosiaankaan usko että kiusataan, on mullakin itseasiassa kaveri nimeltä Nico ja ollaan me sitä joskus läpällä sanottu Nisoksi mutta ei mitenkään pahalla, eikä se sitä pahalla oo ottanukkaan vaan huumorilla :D (siis ollaan tälloin oltu 17-18 vuotiaita :D) kyllä mä Ottookin sanon Otsukaksi ja Nettaa Nettuliksi vaikkei ne niin erikoisia nimiä ookaan :DD Kiva et tykkäsit postauksestakin ja ihanaa viikon alkua ja itsenäisyyspäivää teille! :)♥

    iinuska: Voi kiitos paljon, ihana et tykkäilet!♥

    Anonyymi 9.27: Aww, kiitoksia ihan hirveesti♥ Ihana kommentti! :)♥ Ja joo me haluttiin pikkuiselle kuus rakastavaa ihanaa kummia ja onneksi meillä oli niin monta ihanaa ystävää/perheenjäsentä jotka suostui kummin tehtäviin :D Mulla itellä on 4 kummia ja mun mielestä on kiva ku on paljon kummeja :)

    VastaaPoista
  62. Ansku: Voi kiitti! Ja kyllä mäkin arvasin et se tulee jakamaan mielipiteitä, eikä siinä mitään väärää olekaan että sanoo oman mielipiteensä kunhan sen sanoo asiallisesti :D Tottakai noi pahottaa munkin mieltä jossain määrin vaikka tiedänkin et neidillä on juuri itselleen sopiva ihana nimi :)

    Fani: Kiitos paljon Tiarankin puolesta :D♥

    Aino: Voiei, toivottavasti tästä viikosta tulee sulle kivempi ja kiitos paljon♥

    J-E: Hihii kiitti♥

    Anonyymi 11.00: Nimenomaan, ei munkaan kouluaikoina kyllä koskaan kiusattu ketään nimen takia :) Ja niin, valitettavasti aikuiset ihmiset ei välttämättä aina oo niitä aikuismaisimpia henkisellä tasolla, on tullu viimeistään tässä blogitaipaleen aikana huomattua :D

    Anonyymi 11.06: Koska musta on ihanaa et Tiaralla on paljon rakastavia aikuisia ystäviä ympärillä! :) Ja kiitos♥

    Empa: Tottakai mä seison rohkeasti meidän nimivalinnan takana, koska olen siitä maailman ylpein! Millainen äiti mä oikeen oisin jos täällä alkaisin vähättelemään meidän neidin nimeä :D Ja uskoisin kyllä et meidän Tiikeristä kasvaa rohkea ja iloinen tyttö joka ei pienistä hätkähdä, en mä kyllä usko et kukaan Tiaraa ainakaan nimen takia alkaa kiusaamaan koska ainakin jo mun omana kouluaikana erikoisia nimiä on ihailtu eikä vieroksuttu :) Kiitos paljon ja ihana kuulla että tykkäät!♥ Ihanaa joulunodotusta sinne!♥

    amf8: Voi kiitos paljon! :)♥

    Anonyymi 12.11: Haha oli ihana ku saatiin vihdoin ikuistettua neidin hymy kameran muistikortille! :D Kiitos hirmupaljon ja mukavaa että tykkäät nimestä! :) Uskoisin että neiti tulee isona tykkäämään erikoisesta nimestään joka helposti jää ihmisten mieleen :)

    Nina: Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Ne on aikuset jotka on niitä ahdasmielisiä eikä kestä uusia nimiä, lapset tykkää erilaisista nimistä tai sitten eivät edes ajattele koko nimi-asiaa :) Ei välitetä ilkeistä kommenteista ja kiitos paljon sulle sun ihanasta kommentista ja onnitteluista♥ Hyvää joulunodotusta sinnepäin! :)

    Anonyymi 12.59: Voi kiitos♥ Kiva että tykkäät! Ja musta on kiva et kukaan ei arvannu etukäteen meidän pienen nimeä ;DD

    Anonyymi 13.07: Aww oletpa ihana :D♥

    Anonyymi 13.12: Kiitos kovasti ja mustakin se kyllä sopii, onhan toi neitokainen ihan Tiaran näköinen! :) Hyvää joulunodotusta sulle♥

    Essi: Kiitos paljon Essi! :) En mäkään usko et Tiaraa kiusataan nimestään, päinvastoin :)

    -d: Voi kiitos, kiva että tykkäät ja mukava että toi tarina vähän selvensi nimen tarkoitusta! :) Hyvää joulundotusta♥

    Anonyymi 13.31: Kiitos hirmuisesti, ihana et tykkäät nimestä ja kaikkea hyvää sullekin♥

    Anonyymi 13.31: Kiva että koit aiheen omaksesi ja jaksoit kommentoida! :) Kiitos paljon :) Ja oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa, toivon todella että noin ahdasmieliset ihmiset ei kylvä omia aatteitaan enää seuraavalle sukupolvelle! Se on aina ihanaa kun nimellä on oma tarina ja tarkoituksensa, eikä sitä ole vaan valittu summanmutikassa nimpparikalenterista :D Kiitos vielä mukavasta kommentista ja kehuista, ihanaa joulunodotusta teidän perheelle! :)♥ (myös pikku-demonille :DDD!)

    Sini: No niinpä, se on vaan kiva et on monta kummia! :)Annabel on tosi kaunis nimi :) Ja Alessia on kyllä ihana nimi munkin mielestä :) Hyvää joulunodotusta sinnepäin! :)

    Unknown: Voi kiitos, onpa kivasti sanottu ja mukavaa että tykkäät nimistä! :)♥

    Carla: Hahah aijaa :DD On se kyl maailman sulosin tyty♥ Ja näin sen kuvan sun blogissa jo sunnuntaina mut olin nii väsyny et unohdin kommentoida, kiitos viel kuvista joita lähetit :)♥

    Emmafail: Mä en eka ees älynny et se on nii prinsessainen nimi, mun mielestä se vaan kuulosti kivalta :DDD Mut kyl se sopii meidän prinsessalle loistavasti <3 Ja on se kiva et on monta rakastavaa kummia :) Kummeista yksi on Oton veli ja muut sellaisia ystäviä joita me ollaan tunnettu todella pitkään :)

    Marianne: Hahah ;DD Kiitos paljon♥

    Laukku: Kiitos paljon, ihana kommentti♥♥ Mulle tuli todella hyvä mieli sun sanoista, ihanaa joulunodotusta teille!♥

    VastaaPoista
  63. Anonyymi 16.17: Kiitos paljon ja pikkuselta märkiä kuolapusuja! :D♥ Hyvää joulunodotusta sinnepäin!

    UNINTENDED: No sitä mäkin ajattelin että helppohan se on ainakin lausua ja kirjoittaa, ja lyhyydeltään myös varmasti helppo muistaa :) Ja en mäkään oo koskaan kuullu että ketään erikoisen nimen omaavaa ois nimestään kiusattu, päinvastoin! :) Kiitos paljon ja hyvää itsenäisyyspäivää!♥

    Laura: Voi kiitos paljon! :) Joo mullaki oli ihan kamala ristiäiskuume koko raskausajan ja ootin et saan alkaa järjestelemään kaikkea mut jos nyt oon ihan rehellinen nii kyl meinas hermo mennä ku oli niin paljon hommaa vielä kaiken normaalin vauva-arjen lisäksi :DDD Hyvää loppuodotusta sulle♥ :)

    Anonyymi 17.25: Ei Derya oo koskaan ollut mun ainoa paras ystävä, yksi parhaista enemmänkin enkä mäkään oo ollu sellanen ainokainen Deryan BFF koska kummallakin on paljon parhaita kavereita! Me ollaan edelleenkin läheisiä, puhutaan päivittäin monta kertaa puhelimessa ja nähdäänkin, mutta harvemmin :) Mä vastasin jo aiemmalle anonyymille joka kysyi samaa asiaa ja kopioin sen nyt tähän: Anonyymi 1.06: Koska meille tuli ainoastaan kummit ja sukulaiset, pelkästään jo tällä porukalla osa joutui tihrustamaan kastetoimitusta eteisestä käsin joten ainakin mun mielestä on hyvä ettei kutsuttu kavereita ollenkaan. Kummeina tietysti oli kavereitakin, mutta Derya ei kuulu kirkkoon/ole käynyt rippikoulua joten hän ei voi olla virallinen kummi. Jos Derya voisi olla virallinen kummi niin tottakai tilanne olis sillon eri :) Eli ei ole mitään henk. koht. Deryaa kohtaan, tässä ollaan viimeksi eilen puhuttu sellaset neljä kertaa puhelimessa nii en usko et silläkään on mitään hampaankolossa tuosta asiasta kun olllaan juteltu paljon :)

    VastaaPoista
  64. Anonyymi 17.30: Hahhah ne on mun polvet :DD Se oli masulleen mun polvien päällä, katoin itekki et näyttää iha tisseilt ja oon ihmetelly ku kukaan muu ei oo sanonu mitää :D Ehkä ollaan molemmat kaksimielisii :DDD

    Anonyymi 18.07: Kiitos paljon, mäki tykkään :)

    Katri-: Vooi kiitos paljon♥ Kiva et nyt tulit kommentoimaan ja toivottavasti kommentoit useemminkin! Kaikkea hyvää myös sulle :)

    Ava: Aww, kiitos :)♥ Siis jos toi ei ollu sarkasmia kerran :DDD

    Janika: Kiva että tykkäät :) Ja nii tein eilen sen lahjapostauksenkin sitten :))

    Sini: Voi kiitos paljon♥ :)

    Kati: Joo niin näytti olevan :D näitä "aikuisia ihmisiä" riittää netin maailmassa♥

    Anonyymi 20.44: Kiva että tykkäät nimestä :)♥ Adele Emilia on kyllä kans nätti nimi! Ja ei se mun mielestä oo itsekästä jos on joku itselle tärkeä nimi jonka haluaa lapselle antaa, ihan totta että mies voi päättää sitten vaikka toisen lapsen nimen ;D

    Anonyymi 20.54: Kiitos paljon♥ Ja munkin kaveripiirissä erikoisia nimiä on kyl ihailtu enemmän kun kummeksuttu :)

    Janna: Voi että oli aivan ihana kommentti♥ Kiitos ihan mielettömän paljon ja täytyy sanoa vielä et piristit mun kurjaa mahakipusta itsenäisyyspäivää kyllä roimalla kädellä! Alessiasta itseasiassa tulee kyl mullekin vähän mieleen joku kreikkalainen jumalatar tai muu antiikin mytologian henkilö :DD Kiitos viel ihanainen ja hyvää joulua sinnekin päin♥ :)

    Isa: Kiitos paljon :)♥♥

    Anonyymi 22.05: Aww kiitos, ihana että tykkäät!♥ :) Tiara on kyl meidän söpöläinen♥

    Anonyymi 22.57: Kiitos paljon ja ihanaa että uskaltauduit kommentoimaan!♥ :) Ja tuo on ihan totta että saattaa olla että joutuu pariinkin kertaan toistamaan mutta jääpähän ainakin sitten hyvin ihmisten mieleen nimen perusteella :) Tiara-nimisiä taisi olla alle 40 Suomessa, niin miehiä kuin naisiakin kautta aikojen joten tuskimpa meidänkään neitokaisella kovin montaa kaimaa löytyy :) Ihanaa joulunodotusta sulle ja kiitos kun kommentoit♥ :)

    Anonyymi 23.02: No noin mäkin sen ajattelin että tuskin ketään kiusataan erikoisen nimen takia, en ite ainakaan koskaan oo kuullu et ois kiusattu :D Ja tietty joo eri asia jos nimi on yrjö mut saahan siitäki sit vaik "Ykä"n ja sit voi olla ihan cool ;DD

    Laura: Olet täysin oikeassa, vaikkei aina tykkäiskään kaikesta ja sen haluaa ilmaista niin sen voi tehdä asiallisestikin :) Oot ihana ja kiva et tykkäät Alessiasta :D Hyvää joulunodotusta sulle♥

    Neea: Voi että oot ihana :)♥ Sitte ku tuutte takasi Suomeen ni meiän pitää kyllä nähä vaikka Oulussa! Vaikutat ehkä maailman mukavimmalta ihmiseltä ihan oikeesti ja nii samanhenkiseltä ku mä jotenki! :) Kiitos ihan hirmuisen paljon ja ihanaa itsenäisyyspäivää teille sinne lämpimään♥ :)

    Hellu: Mekot on molemmat tossa uudessa postauksessa :) Ja tottahan sellainen nimi jota ei oo koskaan kuullut ennen saattaa kuulostaa jännältä korvaan aluksi, mutta mukavaa että tykkäät silti :) Ja ei oo vaikeaa, sitten kun on seuraavan lapsen vuoro nii on enemmän sukulaisia kasvanu kummi-ikäänkin nii en usko että tuottaa ongelmia :DD Kiitos paljon ja hyvää joulunodotusta sinne!♥

    VastaaPoista
  65. Ihana nimi tytöllä! <3
    ja tosi fiksusti sanottu toi et jos antaa lapselle jonkin tavallisen nimen sen takia, et jos nimen takia kiusattais (vaikka en kyllä oo kuullut mistään tällasesta tapauksesta:D???), niin kertoo sen nimen antajan asenteesta muita ihmisiä kohtaan, ja just että niitten lapsista varmaan tuleekin niitä kiusaajia... :(

    VastaaPoista
  66. Mun mielestä sulla on hyvä asenne. Te päätitte tytöllenne nimen ja pääasia on, että te itse pidätte siitä. Te tunnette tyttönne parhaiten, joten osaatte antaa hänelle sopivimman nimen. Mun mielestä Teija ja Alessia on kauniita nimiä. Tiarasta en niinkään välitä, mutta se on vaan mun mielipide :) En silti tulisi sitä tänne haukkumaan (ja vaikken siitä nimestä pidä, niin ei se mun mielestä nyt mikään kamalakaan ole).

    VastaaPoista
  67. Onko noi kummit kavereita vai sukulaisia?

    VastaaPoista
  68. Moikka! Sulla on tosi ihana blogi ja lueskelen tätä päivittäin. Olet todella kaunis ja mukava joten ajattelin kysyä sulta kysymyksen joka on mua vaivannut pitkään itsessäni. Mulla on hirveä olo kun mietin mun tulevaisuutta että tuun joskus saamaan lapsia tai joka tapauksessa vanhenemaan. Musta tuntuu etten pysty elää sitten kun mun molemmat vanhemmat kuolee. Musta tuntuu niin pahalta muutenkin ajatella et ne ylipäätänsä vanhenee. Ajattelen ja itken tän asian takia päivittäin. Onko tää normaalia? Onks susta ikinä tuntunut tältä? Mitä mun kannattais tehdä? Mun oli aivan pakko häiritä sua tällä asialla, koska sussa on jotain mikä sai mut kysymään tän sulta. Ehkä se et ollaan suht saman ikäisiä, ja oot niin ''nuori'' äiti.

    VastaaPoista
  69. Oii musta aivan ihana tuo Tiara nimi. Kiva ku saadaan vähä erikoisempiaki nimiä :) Ja tuo Alessia- nimeen tykästyin kanssa ihan todella. Onnea teille ja pienelle lapselle!

    VastaaPoista
  70. Onnea ja siunausta uudelle kristitylle! :)

    VastaaPoista
  71. Tosi kauniin nimen on tyttö saanu ! :)
    Säälittävää ihmisiltä mennä kirjottelemaa ympäri nettiä et ompa kauhee nimi yms.
    Ihan ku ihmisten elämä kaatuu tähän ku annoit lapsen nimeks Tiara ?

    Onnea ja jaksamisia Tiaran kanssa :)!!

    VastaaPoista
  72. Tiara on enemmän kuin kaunis nimi :) Ite vasta vauvakuumeilen mutta kuitenkin mä oon miettiny mun omille tuleville lapsille(sitten joskus..) nimiä. Ja nyt tuo Alessia pisti silmään, hyvällä tavalla, aivan ihana sekin! :) Taidan miettiä sitä nimeä sitten kun omien vauvojen aika on :)

    VastaaPoista
  73. Hih, kiitos ja samoin <3 Ois tosi ihana nähä teitä ihan livenäki! :) Luulisin että viihyittäis aika hyvi toistemme seurasa! :D Ilmeisesti kulette oulussa aina välillä, pitää sopia tällit tosiaan! :) Poikasetki tykkäis varmasti ihastella teijän prinsessaa <3

    ((Otolla on kova vauvakuume : D))

    VastaaPoista
  74. Ihana tyttö tuo Tiara :)<3 tosi sulonen! löysin tän sun blogis eilen vasta ja alan seuraamaan tätä blogia joka päivä! sä oot ihan tosi kaunis! Tiara on sulonen nimi, mulle tulee nimestä Tiara heti mielee joku timantti :D:DD mut ihana nimi<3 ! - Ellu

    VastaaPoista
  75. mun on pakko kommentoida tähän nyt kun näin ton sun uusimman synttäriviikkopostauksen ja sen kautta tulin lukemaan näitä vanhojakin postauksia..
    Oon seurannut sun blogia raskausajoista alkaen (liittyyköhän oma vauvakuume tähän mitenkään.. :D) ja odottelin malttamattomana silloin että minkä nimen annatte, vaikutat itse niin persoonalliselta ihmiselta, että arvelinkin, että perus Anna-Hanna-Jenna-nimeä ei ole tulossa.
    Tiara on kaunis nimi ja nykyään on mitä ihmeellisimpiä nimiä muutenkin (päiväkodissa työskennellessäni törmäsin suomalaisiin lapsiin joiden nimiä oli mm. Elmira,Valmira, Dion jne) ja ihanaa, että uskalsit seisoa nimen takana vaikka saitkin niin paljon kuraa niskaas siitä!
    Itsekin sitten joskus kun mua siunataan lapsella, niin aion varmasti antaa omaperäisemmän nimen, jolla on mulle ja lapsen isälle joku merkitys :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥