tiistai 26. kesäkuuta 2012

The Hair

Ihana blogikollegani Neea suostui laittamaan mun hiukseni uuteen uskoon Oulun reissun aikana ja tuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivoinkin! Neea  on siis parturi-kampaaja ammatiltaan ja ykkösluokan ammattilainen kyllä jos multa kysytään. Mun 5-tummuusasteiseen sekaväriseen kuontalooni tehtiin ensin värinpurku, joka on kuulemma hiuksille hellävaraisempi kuin perinteinen värinpoisto. Värinpurun jälkeen mun hiukset värjättiin vaaleanruskealla värillä ja laitettiin vaaleita raitoja pää täyteen. Pesun jälkeen laitettiin tukkaan vielä hopeashampoo ja hopeanaamio jotta saatiin keltaisuutta taitettua pois ja viileämpi sävy ja nyt mulla on mun unelmatukka!
          Me kuvattiin koko värjäyssessio ja äsken otin vielä kuvan hopeashampoosta jonka ostin ja jolla aion saada viimeisetkin vaalennuksenjälkeiset keltaisuuden rippeet häviämään. Mä oon tosi tyytyväinen siihen kuinka vaalea tästä tuli vaikka mulla ei ollut kuin yksi vaalennus mustasta väristä takana ennen tätä kertaa.  Mutta antaa kuvien kertoa enemmän (mm. mun ihana kulmakarvoja vaille meikitön nassukkani)!

Lähtötilanne:




Värinpurku ja sen tulos:







Pohjavärin + vaaleiden raitojen jälkeen lopullinen tukka:



Hopeashampoo:

Jos on nyt tarvetta hopeashampoolle niin kantsii hakea tota Lorealin shampoota Hairstoresta, siellä oli tarjouksessa toi iso pönikkä!

Noissa lopputuloskuvissa toi valaistus vähän huijaa, eli oikeasti on kyllä hieman vielä tummemmat kutrit kuin niissä. Mutta ehkäpä ne tässä kesän edetessä vielä vähän vaalenee? Nyt mulla on suunnilleen samanväriset hiukset kuin mitä mun oma luonnollinen värikin on ja sitten ne vaaleat raidat tietysti. Mutta luulisin että nyt ei ainakaan juurikasvun ilmaantuessa ole niin kiire värjäämään sitä piiloon kuin mitä mustien hiusten kanssa oli. Sellainen tukkaepisodi! Mitäs tykkäätte mun uusista hiuksista? Mä itse oon tosi tyytyväinen, näistä tuli juuri sellaiset kuin halusinkin! Iso kiitos ihanalle Neealle kivasta juttuseurasta ja hiuksista!

38 kommenttia:

  1. Oi, näyttääpä kivalta :) Ihanan raikas sävy kesäks!

    VastaaPoista
  2. Mä oon ite hakenut aika samantyylistä hiusväriä omaan päähän, mutta siitä on aina tullut vähän erinlainen.. Mitä värejä sulla käytettiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli Lorealin Sublime Mousse sävy 600 ainakin se vaaleanruskea, mut noi vaalennukset ja raidat tehtiin sit ihan kampaamon vaalennusaineilla :)

      Poista
  3. Tosi kivat on! Käy sulle hyvin:)

    VastaaPoista
  4. uuuuu haluuun nähä liven! vkl miitti? <3

    VastaaPoista
  5. uuuuuu haluun nähä liven! vkl miitti? <3

    VastaaPoista
  6. Hei, saitte vaalennettua ne! Tosi hyvälle näyttää. :)

    VastaaPoista
  7. ihan yliupeet!! kelpais kyllä mullekkin :))

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, oon kyl itekki vihdoin tyytyväinen :D!

      Poista
  9. Hahhahhah repesin ku näin nuo sensorit<3 :D huiput!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh no oli pakko, et oo varmaan unohtanut mun kuolleen näköstä nuhanenänaamaa XDXDXD!

      Poista
  10. aivan super ihanat nuo sun hiukset (((:

    VastaaPoista
  11. Tosi makeet tuli noista hiuksista kyllä! :)

    VastaaPoista
  12. OI! Ihanat hiukset kyllä :) Kelpaisi mullekkin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)! Mäki kyl tykkään vihdoin mun hiuksista :D!

      Poista
  13. Sulla on ollu aika kauan tuolla sivupalkissa, tuleva postaus "vauvan tarvikepostaus" meinasitko koska tehä.. ku se on ollu ns tulossa jo monta monta kuukautta.häpeä !! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhah niinpä onki :D joo mä häpeän ja teen sen mahd pian XD

      Poista
  14. Tosi kiva muodonmuutos, sopii kyllä! :)

    Johanna

    VastaaPoista
  15. mulla olis sulle postaustoive!:) oon itse raskaana nyt melko loppuvaiheessa, en oo ostanu yhtään äitiysvaatteita kun mahani on melko pieni (miehen mukaan saman kokonen kun sulla, tuli googlen kuvahaussa vastaan kun googletin raskausviikon 32 ja vertailin muiden mahoihin ;D)mutta toive olis tosiaan postaus sun raskausajan tyylistä, koska tuntuu että sulla on aina niin kivoja asukokonaisuuksia ja muistan että osasit pukeutua raskausaikanakin:) itellä on pukeutuminen jotenkin ihan hukassa tän vatsan kanssa. Eli ois kiva saada paljon kuvia raskausajalta, infoo paljonko hankit uusia vaatteita, venyikö vanhat, mitkä koit mukavaksi päällä, hankitko paljon äitiysvaatteita ja käytätkö nyt samoja kuin odotusaikana :) niin ja pakko munkin lisätä että hiukset on tosiaan hyvät noin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha mulla oli ainaki tosi iso maha, kokoajan yläkäyrillä :D! Mutta voi kiitoksia, kauniisti sanottu ja kiva jos mun pukeutuminen miellytti :) Voisinpa mä tehdäkin sellaisen postauksen, pitää varmaankin tehdä suht pian että siitä olis sullekin jotain iloa jos sulla on jo viikko 32 meneillään! Ja kiitos hirmuisesti vielä hius-kehuistakin!<3 Mä pistän idean korvan taakse!

      Poista
  16. Aivan superihanat hiukset! :) Älyttömän eläväisen väriset ja luonnolliset!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥