perjantai 14. syyskuuta 2012

Synttäri sneakpeak!

Tää viikko on ollut yhtä hässäkkää! Tuntuu että joka päivälle on ollut ohjelmaa ja eilinen ja tää päivä on kulunut lähinnä leipoessa ja siivotessa. Oman lisämausteensa viikon puuhiin antoi myös tää mun perinteinen päättämättömyys, synttärimenu kun ei ollut selvillä vielä eilen aamullakaan joten tässä on tullut pienoinen hoppu ja siitä johtuen on sitten jäänyt tää postailukin aiottua huonommalle tolalle. Nyt ajattelin paljastaa ihan pienenpieniä vilauksia huomisista kekkereistä teille, kunnon synttäripostauksen teen sitten kun juhlat on pidetty ja rauha palannut taloon eli sunnuntaina luultavimmin. Meille on tulossa porukkaa ympäri Suomea ja huomenna illalla on siis tarkoitus neidin juhlien jälkeen juhlistaa sitten vielä munkin 21-vuotissynttäreitä!

 Tässä Tirriskän huominen asu joka ei aivan pääse tässä niin oikeuksiinsa kuin neidin päällä. Elikkäs ZARAn ihana valkoinen niittikoristeinen mekko, ZARAn nudenväriset neonpinkki -kärkiset ballerinat, pinkki kukkapanta ja kummitädiltä joululahjaksi saatu Nimesi.fi:n "Tiara" -kaulakoru. En malta odottaa että saan pukea Tirriskän noihin!
 Tässä on mun ja Oton lahja Tiaralle, Tiara on niin kovin kiinnostunut viime aikoina rakentamaan BRIO -palikkalaatikkonsa kuudella vaivaisella palikalla, että päätettiin hommata niitä 50 kappaletta lisää. Noissa luulisi riittävän rakenneltavaa ja tekemistä!
 Viime viikolla Tigerista tarttui mukaan tälläinen ihana pahvinen kerroskakkuvati jonka ajattelin täyttää muffinsseilla, jotka eivät tule kyllä näyttämään aivan yhtä hienoilta kuin tuon paketin kuvassa olevat yksilöt, mutta yritys hyvä kymmenen!
Mä tilasin H&M:ltä tän ihanan jäätelökuvioisen kaitaliinan kesällä synttärit mielessäni ja vihdoinkin saan liittää sen osaksi synttärikattausta! Saapa nähdä kiskaiseeko Tirriskä liinan ja sen mukana myöas tarjottavat alas, meidän tuurilla joo mutta toivotaan että ei!
Nämä ihanan pirteät tarjoiluvadit hommasin kesäaleista myöskin jo synttäreitä silmällä pitäen ja huomenna saan täyttää ne kekseillä, piirakoilla ja karkeilla! Voisin vielä paljastaa teille meidän synttärimenun kun sen kerran vihdoin sain päätettyä ja osittain jo valmistettuakin:

Mä en tiedä menujen suunnittelusta mitään joten en tiedä sopivatko tarjottavat yhteen millään tavalla, valitsin vaan parhaimman kuuloiset juhlareseptit ja yhdistelin niistä meidän näköisen listan, nyt vaan toivotaan että kaikki onnistuvat (ainakin maultaan) hyvin, ulkonäöllä ei niin väliä kunhan maku on hyvä! Pitäkää peukkuja että pirskeet sujuu hyvin ja ihanaa viikonloppua kaikille♥♥

25 kommenttia:

  1. voi että <3 tirriskä on pian iiiiiiso tyttö :) mä pääsen vasta viikon päästä juhlistaan omaa vanhenemista :D

    ja toi menu kuullostaa just täydelliseltä! eihän synttäreille oo olemassa mitään tiettyä kaavaa jota pitäis noudattaa... oon ollu synttäreillä jossa on tarjottu pelkkää täytekakkua ja muutamia eri keksejä, meillä taas on ollu kaikki suolasista piirakoista, juustokakkuihin ja täytekakkuun :D kaikki tekee omalla tavallaan :)

    VastaaPoista
  2. Voih, sulla on ihan mahtavat tarjottavat ja sopivat todella hyvin yhteen. Älä ota stressiä tarjottavista, mulle kelpaisi noi kaikki! Hyvältä kuulostaa. :) terv.Ravintolakokki :)

    VastaaPoista
  3. nam, hyvältä kuulostaa ! :P ja mulla on ylihuomenna synttärit ! :--) ite tarjoan vaa iha perus mansikkakakkuu,leipiä,karjalanpiirakoita + munavoi ja jotain keksejä :)

    VastaaPoista
  4. kiitos tästä menusta, iski kauhee himo toho valkosuklaakakkuun :-D

    VastaaPoista
  5. kuulostaa ihanalta ! <3

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! :-)
    Ihanaa päivää teille!

    VastaaPoista
  7. Onpa ihanat juhlat tulossa :) ihana toi tiaran tuleva asu ! =) pitäkää kivaa 1 :--)

    http://siirisofiaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Hyvältä kuulostaa! :)

    Ja tästä postauksesta tulikin mieleen, että aiotko joskus päivittää nuo "Minä" ja "Tiara" -sivut, kun niissä ei nyt näyttäs olevan mitään? :D (Yritin käydä kurkkii että mikä päivä sulla ne synttärit itselläs olikaan... :D)

    VastaaPoista
  9. Hyviä kekkereitä sinne! Kaikki menee varmasti hyvin! :)

    VastaaPoista
  10. kuulostaa hyvältä tuo menu :p voi odotan niin että postaat noista synttäreistä!! toivottavasti kuvia tulee paljon :) ja pöytä ym on varmasti niin ihanan näköisiä kun noi kaikki tavarat on niiiiin ihania <3 tiara saa kyllä parhaat 1v synttärit! mut kyl se ne ansaitseeki ;)

    VastaaPoista
  11. ^^ niii ja viel onneee sullekkin<3 säkin ansaitset kunnon pirskeet ihanainen!! <3

    VastaaPoista
  12. ei vitsi miten ihanan näkösiä noi värikkäät tavarat ym ! ja toi menu kuulostaa niin namilta :PP outoo et tirriskä täyttää jo vuoden :o vastahan se synty! ja oon jo varmaan puoltoista vuotta lukenu sun blogia ihan onnes enkä oo jättäny yhtäkää postausta väliin ;D ei kai teillä muuten samana päivänä oo synttäreitä :o onnea kuitenkin molemmille prinsessoille ♥ toivottavasti tulee ihanat juhlat!

    VastaaPoista
  13. Ihanat tarjottavat, ja niin sinun näköiset :D Todella kaunis kattauskin tulossa! :) Ihanaa viikonloppua myös teille ja viettäkää oikein mukavat tuplasynttärit!! :) <3

    Salla

    VastaaPoista
  14. Ihan mieletön menu! Voi herranjestas oikeesti!
    Olen raskaana ja sen takia kärsinyt pahoinvoinnista ja oksentelusta jo monen monta viikkoa. Toi menu sai mulle veden kielelle, vaikka muuten en pysty syömään juurikaan mitään ja ajatuskin jostain makeasta ällöttää. Eilen koitin syödä Big mac -aterian, loppujen lopuksi sain syötyä n. viisi ranskalaista ja kolme pientä palaa hampparia. Yök. Menipä aiheen ohi...

    Varmasti tulee loistavat juhlat ja innolla täällä odotan kuvia valmiista pöydästä ja juhlista ylipäätään! :-)

    VastaaPoista
  15. namnam toi menu! hyvältä kuulostaa :)noi näyttää varmaan tosi hienoilta kun on toi pöytäliina ja muut värikkäät jutut. aaws miten söpöä :´) toi kaitaliina on ihanin<3 ja toi tiaran mekko on kans tosi kaunis! hyvää vastapainoa tolle värikkäälle sisustukselle ::) toivottavasti tulee tarjoiltavistakin kuvia niin saa täälä kuolata :P :D

    VastaaPoista
  16. Maailman söpöimmät noi kengät!! Tää sun blogi mun aivan ihana muutenki, aina tulee hyvälle mielellä kun lukee sun juttuja ja katsoo nauravan Tiaran kuvia :)

    VastaaPoista
  17. Menu kuulostaa oikeesti just sopivalta! Varmasti kelpaa :) haluan sit heti nähä kuvia Tiarasta synttäriasussa!

    VastaaPoista
  18. Menu kuulostaa hyvältä ja söpö on Tiaran mekko:) Mulla on muuten blogissa risteilylahjakortin arvonta, joten käyhhän kurkkaamassa!

    VastaaPoista
  19. voi että, noi kengät on aivan ihanat! :----))

    http://fashioninmybones.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  20. Voi hitsi, teidän isopienityttö on jo vuoden! :o Vuos sitten hirveessä vauvakuumeessa aloin lukea tätä vähän ennen kuin Tiara synty. Ja kohta mun oma vauva syntyy! Huisia :D ONNEA TIARALLE! :>

    VastaaPoista
  21. Noi brion palikat on kyllä kivoja, meidän poika ainakin tykkää hirveesti rakennella niillä :) tosin niitä saa jatkuvasti kaivella sohvien alta ;D

    VastaaPoista
  22. Menu kuulostaa oikein hyvältä :) Itsellä samainen urakka edessä ensi viikolla siis leipominen neidin 3-vuotis syntymäpäiville, tosin me vietimme jo yhdet juhlat viime viime viikon loppuna toisella puolella suomea, että nyt vain mun puolen sukua tulossa juhliin. "Jee!3wee bileet!" niinkun tyttö tuulettaa ja sanoo xP

    VastaaPoista
  23. Voi Iina, postaa jo synttäreistä! Käyn tunnin välein tsekkaamassa oisitko jo postaillu.. :D Alkaa olla jo ikävä sun tekstejä! (:

    VastaaPoista
  24. ihana mekko! <3 toi menu kuulostaa niiin herkulliselta!:) toivottavasti oli kivat synttärit, mulla on huomenna, APUA 22 vee:D

    VastaaPoista
  25. Hi!

    Sorry to bother you! I just wanted to ask if I can get some help from you. Do you have any interest in helping out in a fashion forum for fashion inspired people? Moderator / VIP roles exists for serious and committed people. Even a post helps a lot to get the fashion community more vibrant. If you might just like to read posts but do not want to become a member, you can show your support by clicking the Facebook like button. Thank you for taking the time to look at this / A big Hug

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥