maanantai 17. syyskuuta 2012

Tiaran 1v-bibikset!

Tiara tuossa kerkesikin julkaisemaan aloittamani luonnoksen aiheesta, kunnioitettavana saavutuksena luonnokseen olin saanut kirjoitettua ainoastaan sanan "Tiaran" otsikkoon. Mutta jos vaikka nyt saisin ihan itse tämän valmiiksi ja julkaistua! Perjantaina meillä oli siis synttäritohinat täydessä vauhdissa ja ensimmäinen vieras Nettakin saapui jo meidän luokse. Lauantaina aamulla viimeisetkin pitkänmatkan vieraat tulivat perille ja aamu kuluikin leipoessa vielä ja laittautuessa. Harmillisen moni ihminen ei päässyt paikalle, mutta meidän oli järjestettävä juhlat niin että ne sopivat pitkänmatkan vierailijoiden aikatauluihin, mun äitini onneksi tulee tänne jo ensi viikolla ja sitten päästään juhlimaan niin Tiaran, mun kuin äidinkin synttäreitä vaikka yhtä aikaa, me kun ollaan kaikki synnytty ihan lähekkäisinä päivinä. Mutta nyt voisin sen pidemmittä höpinöittä laittaa "vähän" synttärikuvia, toisin sanoen suurimmaan kuvapläjäyksen mitä blogissa on vähään aikaan nähty!

 Tiaralla on tälläinen uusi "en varmana hymyile kameralle vaikka mitä yrittäisit" -vaihe meneillään joten kaikissa kuvissa neiti on aivan vakavana. Harmittaa kun kuvista ei välity ollenkaan meillä vallinnut riehakas riemun kiljunta, jokapaikkaan pyöriminen ja hyöriminen, into parista ilman tukea otetusta askeleesta ja lahjojen avaamisen hauskuus. Mutta hauskaa meillä tosiaan oli ja Tirriskällä varmasti kaikkein eniten!
 Ennen juhlia Tiara otti rennosti, makoili vähän lattialla ja kierteli sylistä syliin. Välillä yritti varastaa vähän karjalanpiirakkaa ja onnistuikin, munavoi on neidin uusi lemppari!
Juhlapöytä näytti sitten loppujenlopuksi tältä. Lopputulos oli aika koruton, mutta ruoka onnistunutta. Voin jopa itsekin kehua onnistuneeni ainakin limevalkosuklaakakun ja munavoin suhteen, ruisnappi -skagenit taas olivat Oton käsialaa ja menivätkin kuin kuumille kiville (niitä tuli kolme kuvassa näkyvää annosta ja ne hävisivät alta aikayksikön pöytään ilmestyttyään). Täytekakut ei todellakaan oo se mun juttu, ensi kerralla varmaan tilaan joko leipomosta tai jätän kokonaan tekemättä koska ulkonäkö ei ikinä ole sellainen kuin haluaisin. Maku on aina juuri sellainen kuin haluankin, mutta ulkonäkö ei koskaan! Mutta enpä ota stressiä, meillä ei ole enää jääkaapissa kuin pieni muru täytekakkua, kaikki muut on jo syöty joten eiköhän se kerro siitä että vieraille ruuat maistuivat kumminkin.
 Yritettiin saada Tiaraa puhaltamaan kakkukynttilä (muodon vuoksi, ei me oletettukaan että se onnistuisi vaikka Tiara osaakin puhaltaa ihan hienosti :D), mutta minähän sen lopulta puhalsin!
Tirriskä maistoi pienen palan kakkuakin ja tykkäsi kovasti, mutta karjalanpiirakat oli selkeästi sitä suurinta herkkua varsinkin munavoin kanssa.
 Ensimmäisessä kuvassa pollea synttärisankari, seuraavissa iloiset Kaisla ja Kim!
Siinä osa Tirriskän lahjoista! Ihana palapeli oli todellakin lahja Tirriskän mieleen ja nukke myös, sitä onkin hoidettu jo kovasti! Kiitos kaikille ihanille ihanista lahjoista♥
Neiti availi isin kanssa Baby Born -pakettia aivan onnesta soikeana ja tuijotteli nukkea ensin ihmeissään.
 Sitten päästiin hoitamaan nukkea ja sille annettiinkin monta halia ja pusua ja tungettiin tuttipulloa mahalaukkuun asti vähintään. Muutaman kerran kokeiltiin että miltäs se tuntuu kun hakkaa nukella lattiaa ja sitten taas pussailtiin, eiköhän noista ihan hyvät kaverit tule!
 Tässäpä myöskin lahjojen kirjoa, aika tyttömäiseltä näyttää näin yhteen ympättynä! Pieni pinkki sanakirja on kyllä tosiaan pinkein sanakirja ikinä, aika hauska kirja kantokahvoineen! Tiara myös rakastui ihanaan Pentikin pupuun ja uusiin pinkkeihin kylpyankkoihinsa!
 Mummu oli laittanut neidille muutamat tumput kummitädin matkaan sekä lisäksi ihanat pupusukat jotka kuvasta puuttuvat!
 Palikat osoittautuivat suurmenestykseksi, varsinkin mun ja Oton rakentamien tornien rikkominen. Alarivin ensimmäisess kuvassa tuutuväinen Otto kun sai rakennettua niin korkean tornin, seuraavissa tyytyväinen Tirriskä hajoittamassa tornia.
Synttäreiden jälkeen Tirriskä oli aivan naatti ja nukahtikin samantien kun pääsi sängylle uuden unelmanpehmeän Pentik-pupunsa kanssa. Oli se vaan aika suloinen väsynyt päivänsankari, ja niin hirveän reipaskin vielä! Kertaakaan ei kiukutellut eikä vierastanutkaan vaan konttasi menemään ympäri huushollia innosta kiljuen!

Huomenna onkin sitten mun omat 21v -synttärit ja ajattelin huomenna julkaista synttäripostauksen mun omista pirskeistä lauantai-illalta. Torstaina on Tirriskän oikea synttäripäivä ja silloin sitten 1v -postausta! Hirveästi mulla olisi ideoita tälle tunteita ja ihania muistoja herättävälle viikolle myös blogin puolella, katsotaa mitä saan aikaiseksi kun meillä on taas perinteisesti oikein tapahtumarikas viikko tulossa. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille♥

PS: Kello 00.00 ollaan oltu Oton kanssa kihloissakin jo vuosi, hullua! Mä muistan kuin eilisen nää samat päivät viime vuonna, erityisen hyvin tietysti sen kun Otto kosi mua mun synttäripäivänä (-yönä) ja tietenkin Tiaran syntymän!

146 kommenttia:

  1. Toi sun käsivarsi näyttää kyllä huolestuttavan ohuelta, hyi kamala...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuskin jos on muutenkin on pieni kokoinen niin ei varmaan ne kädet mitkään paksut ole.... -,-

      Poista
    2. tai kuvakulma vaikuttaa? :D

      Poista
    3. Ompa ihanasti sanottu, "hyi kamala".. on ehkä okei olla huolissaan, mutta ei oo okei ilmaista sitä noin. Kaikki ei vaan oo niitä "sopivan pullakoita" niinku aina oletetaan että naisten pitäis olla. Iina on itsekin moneen kertaan täällä todennut ettei tarkoituksella laihdu. Itse oon ollu ihan samalainen joskus ja mua ketutti niin paljon kaikkien kommentointi, ihan ku se olis muille kuulunu paljoko mä painan. Varsinkaan ku en vaan lihonu ja inhosin olla niin laiha. Että kannattaa muotoilla paremmin tollaset "huolestumiset".
      Mieti vaikka sama asia jos bloggaaja olisi lihava. "Toi sun käsivarsi näyttää huolestuttavan paksulta, hyi kamala.."

      Poista
    4. oot iina just sopiva omana itsenäsi, ja omasta kokemuksesta tiedän kuinka muiden mielipiteet ja "kivat" kommentit ei olekaan niin mukavia.. ootte molemmat tiaran kanssa niin ihania, onne molemmille :))

      Poista
    5. Hyi helvetti mikä luuranko

      Poista
    6. Hmm,Iina... Aika outoo sillai,että sä silti julkaset näitä sun ulkonäköhaukkumiskommentteja,vaikka jossain vaiheessa sanoit,ettet enää tuu julkasee niitä... Pistää mietityttään, haluutko vaan huomiota enemmän tällä? EI MILLÄÄN PAHALLA...!
      Ja sun on turha alkaa sanomaan ''helppo se anonyymina'',koska mä en viiti tehä blogger-tunnusta sen takia että kommentoin johonkin blogiin kerran viidessä kuukaudessa. Kiitos,olen puhunut.

      Sitten vielä tosta Tiarasta, hänestä varmasti kasvaa aivan upea tyttö! ♥

      Poista
    7. minkä takia tuutte tänne vaan haukkumaan? pyytäkää anteeks ja menkää pois, levitätte vaan pahaa mieltä!

      Poista
    8. Mulla alkaa kiehua tälläsistä kommenteista. En tiiä mikä teijät saa kommentoimaan, kateus, kenties..? Kateus siitä että ette uskalla olla sitä mitä haluatte, vaan sitä mitä muut haluaa. Aina ihmiset ovat jonkun mielestä liian lihavia tai liian laihoja, sopivaa ei olekaan. Ja sen voin sanoa, että Iinalla on niin upee kroppa (varsinkin synnyttäneeksi äidiksi) että muuta ei voi sanoa kun huhhuh! Mä ainakin rakastan Iinan blogia, eikä mulle ole väliä vaikka hän sitten painaisi mitä, kunhan vaan on onnellinen ja terve, mikä kuvista selvästi välittyy! :) Onnittelut Tiaralle ja äidille♥ Älä vaan kuule ikinä Iina lopeta bloggausta! Oot ihana :)

      Poista
    9. Siis mitä helv. Mitä te ootte anonyymina sanomaat mitään? Olis kyllä kiva nähdä millaseen peilikuvaan nyt vertaatte.

      Selkeesti tuo kuvakulma ja käden asento vaikuttaa käsivarren paksuuteen kuten voi verrata ylempään kynttilönpuhalluskuvaan.

      Ja muutenkin ihme provoilua, kun ei sitten voi muuta kommentoida ku että "hyi". Vois sen kai pistää jotenkin rakentavasti sitten, tai laittaa jostain muustakin kommenttia.

      --

      Tommoset provoluuserit kannattaa skipata ihan samantien, ne ei tiedä mistään mitään.

      Poista
    10. Pirita,me "haukkujat" ollaan siis provoluusereita,koska ei uskalleta näyttää naamaamme? Ihan kiva,ette toki yleistä! Mä oon toi ano16.49 ja MÄ en missään vaiheessa haukkunu Iinan ulkonäköä,vaan mua ihmetytti se,että miks Iina silti julkasee näitä haukkumiskommentteja,vaikka yhessä vaiheessa sano ettei tuu ikinä enää julkaseen haukkumisia... Mä en aio pyytää anteeks siitä,että tuon mun näkemyksen esiin suht "kltisti"! :) hyvää päivänjatkoo vaan kaikille<3

      Poista
    11. Meinasin aikasemmin kirjottaa ihan samaa ku Pirita tuosta kuvakulma jutusta. Ite tykkään hurjasti lukee postauksii, missä on paljon kuvia ja mun silmää ei oo kertaakaa osunnu mikää "liian ohut käsivarsi" tai muukaan, joten en tajua miks pitää kaivamalla kaivaa jotai negaa ja sellast mikä hyväs lykys pahottaa viel toisen mielen.

      Myöhäset synttäri onnittelut Tiaralle :))

      Poista
    12. Te anonyymit jotka haukutte muita niin ootte kateellisia, miks muuten haukkuisitte? Huh huh, teidän kanssa, antakaa muitten ihmisten olla, tai ettekö uskalla mennä sanoon päin naamaa? Onko joku kiusannu teitä kun jaksatte haukkua tietokoneen välityksellä muita?? Iina on kaunis, pitkä ja hoikka nainen, olisin ikionnellinen jos olisin yhtä kaunis kun Iina!! :)

      Poista
  2. Mitä, nytkö se Tiara otti ensiaskeleensa?? Vai onko multa jäänyt joitain välistä? :D

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihana postaus ja kiva kun oli paljon kuvia! Noi tarjoomiset saa mut kyllä kuolaamaan, näyttää älyttömän hyvältä kaikki! :D

    VastaaPoista
  4. oijojoi, toivottavasti on ok et lainailen muutamia kuvia omaan "prinsessa tikru"-postaukseen <3 :D

    VastaaPoista
  5. Ihana Tirriskä <3 Ja noi kaikki ihanat jutut, joita ootte väsäilly! Onnea paljon - teille molemmille!

    VastaaPoista
  6. Sulla on tuolla valokuvakehys tarjoilupöydässä,niin mitä siinä mahtaa lukea?:-D

    VastaaPoista
  7. aaaaawws ihana tiaraa<3 :) kauniina oot säkin ollut !

    VastaaPoista
  8. voi että miten ihania kuvia!!:)Onpas tiara tullut äitiinsä,paljon samoja kasvon piirteitä löytyypi teiltä.

    VastaaPoista
  9. No teillähän on ollu tosi mukavat pirskeet!Oikein herkullisen näkönen juhlapöytäkin,namnam. :)

    VastaaPoista
  10. ihanan tyttömäiset kemut :)neiti on ollut erittäin nättinä. Onnea paljon molemmille =)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia! Onnea paljon molemmille hirmuisasti! Aina kun sun blogia lukee niin tulee niin hyvälle tuulelle, eikä voi kun toivoa kaikkea hyvää teidän perheelle. :)

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia ja ihana sankari! Osaatko sanoa, mistä tuo "lautapeli" on ostettu tai oletko nähnyt vastaavia muualla? :) olisi ihana lahjaidea :)

    VastaaPoista
  13. Ihana synttärisankari ja teidän juhlat näyttää tosi hyviltä :))

    VastaaPoista
  14. Oot super laiha(: kylläpäs jaksoit leipoa paljon!

    VastaaPoista
  15. oi vitsi tiara pienisuuri pallero <3 ja ihanat ruuat ja lahjat <3

    VastaaPoista
  16. Mitä noissa ruisnapeissa on päällä? Olis helppo tarjottava...

    VastaaPoista
  17. Loistavia kuvia, ja ah noita tarjoiluita :) Mukavilta pirpaloilta näyttävät!

    Sitten asiasta ihan kukkaruukkuun, millainen puhelin siulla oli ennen tuota uutta luuria? :) Ja onko ollu tuo Galaxy millainen arkipäivän käytössä? :) Nimimerkki uus puhelin hommattava jonkun ajan sisällä :D

    VastaaPoista
  18. Syntymäpäiväonnittelut teille molemmille ihanille! :)

    Johanna

    VastaaPoista
  19. Aivan ihania kuvia :) Onnea sulle ja tirriskälle jo näin etukäteen :)

    VastaaPoista
  20. Onnea Tiaralle ja vanhemmille!! :) Onko noi muumimukeja,mitä tossa pöydällä on? Keräiletkö? Meillä yleensä kahvipöydässä muumimukit :)

    VastaaPoista
  21. hrrr...oisin mielummin 100kg läski ku tossa kunnossa ku sä!!!! osta massankasvattajaa ja mee salille...sulla ei varmasti mitään anoreksiaa oo kun kuitenkin syöt ihan normaalisti ja myös rasvasta ruokaa (pastoja). ei oo mitenkään hienoa olla laiha ennemminkin urheillullisen ja terveen näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iinalla ei välttämättä ole hirveesti tällä hetkellä aikaa salille. Ja ihan omastakin kokomuksesta sille ei oikein voi mitään jos ei rasva näy kehossa ! (:

      Poista
    2. Oot selvästikki helvetin kypsä ku tän oot kirjoittanu (-: jos mä olisin tääl sen 100kg enkä laihdu helposti geenien takii ni kyllä olis aika loukkaus. Oikeesti hankkikaa elämä te jotka arvostelette toisia. Hankippa säki lapsi ja treenaa siin samal + pidä huolta kaikist elämän osa-alueist, mä tuun sit arvostelee sua ja sun elämää (-:

      Poista
    3. helposti onnistuu käydä salilla ja pitää huolta muista elämän osa-alueista vaikka onki lapsia..

      Poista
    4. Veikkaan että edellinen kommentoija on alkuperäinen anonyymi. Mitäs jos meet jollekin kurssille missä opetetaan kannattaako ihan kaikkea päässään liikkuvaa kirjoitella nettiin, vaikka olisikin anonyymius turvana. Jumalvita että kiehuttaa tommoset ihmiset.

      Poista
    5. Miks kaikkien tarviis käydä jossain salilla? Jos on luonnostaan laiha, niin mitä pahaa siinä muka on? :o

      Poista
    6. Mun mielestä Iinalla ei ole luuranko kädet, eikä ole pakko käydä salilla. Ehkä tää salilla käskijä tarkoittikin että salilta saisi lihasmassaa, eli Anonyymi20. syyskuuta 2012 2.52 : ei salilla käydä vaan sen takia että laihdutetaan tai pysytään laihana.

      Poista
    7. Tiedän, ettei salilla käydä vaan laihdutusmielessä, enkä sellaista väittänytkään! :) Ihmettelin vain että onko siinä pahaa jos on luonnostaan laiha, että miksi kaikkien tarvitsis sitä lihasmassaa edes hankkia?

      Poista
    8. Kypsään kommenttiin kypsä vastaus takaisin, pahoittelut jo etukäteen:

      Olet varmaan oikeasti itse sellainen 100 kg, ja nyt kismittää kun joku pysyy luonnostaan noin laihana ja kauniina kuin Iina. :o)
      Toivottavasti menet itseesi ja vastedes jätät asiallisempia kommentteja.

      Kehtaisitko mennä julkaisemaan jonkun lihavan ihmisen blogiin et "huhhuh oot iha sika läski, olisin mielummin luuranko ku tollane lihapulla.." ?

      Poista
  22. Onnea 1v Tiaralle! :) Tuli tuossa kuvia katellessa mieleen että käytättekö Tiaralla ruokalappua ruokaillessa?

    -Nina

    VastaaPoista
  23. Ihania kuvia! :) Ja Tiara on ollut tosi nättinä, ja niin on kyllä muutkin olleet :)

    VastaaPoista
  24. Ihania lahjoja Tiara sai, ja niin sulosena taas pikkusankari ollut. ♥
    Ja ihan hyvältä toi täykkärikin näyttää, älä yhtään valittele siellä! :D Sitä paitsi, harjoitus tekee mestarin. ;)

    ja ainiin... Hyvää synttäriä Iina! :) ♥
    (Jos mä en ihan tosi väärin käsittäny tekstistä, et sulla ois tänään synttärit... :D)

    VastaaPoista
  25. Tykkään sun blogistas :) Mukavaa syksyä <3

    ps. toivottavasti kukaan ei ala valittaa, että uutta pupua ei ole pesty(?), vaikka lapsi nukkuu se kainalossaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisin sanoen halusit itse huomauttaa asiasta?

      Poista
    2. En todellakaan. Halusin vain että toiset eivät tule siitä negatiivisesti huomauttamaan, kyseinen asia ei minusta mitenkään ole paha. Siis toisin sanoen minua ei haittaa ollenkaan ettei pupua ole pesty! :)

      Poista
  26. Eiks tiaran juhlis ollu muit lapsii?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1-vuotiaat aika harvoin vielä mitään 'kaverisynttäreitä' pitää...

      Poista
    2. Mitäs sillä iällä väliä. meille on ainakin tulossa monta pientä (0-2v) ensi kuussa kun poika täyttää vuoden.

      Poista
    3. Jos vaikka haluaa pitää synttärijuhlat suvun kesken, ja suvussa ei ole muita lapsia. Eikai sitä "muodon vuoksi" aleta kutsumaan tuntemattomia lapsia..

      Poista
    4. Harvoin 1-vuotiaalle on vielä kertynyt kavereita ja jos suvussa tai ystävillä ei ole lapsia niin...

      Poista
    5. Olen tuo anonyymi klo 17.21

      Meidän yks vuotiaalla on kyllä ihmeen paljon kavereita. viis tulee jo vauva ryhmän puolesta ja muutama lisää kavereitten lapsista joita nähää päivittäin. et miten nii harvoin 1 vuotiailla on kertyn kavereit? :D

      Poista
    6. Hmmph, mun 1-vuotissynttäreillä oli valokuvista päätellen minä, isoveikka, vanhemmat ja isovanhemmat. Ei jääny traumoja. Jokainen lapsi ja perhe on erilainen. Ei se, että jollakin 1-vuotiaalla on kymmeniä kavereita, joiden kanssa viettää säännöllisesti laatuaikaa, tee siitä, jolla on mahdollisesti pienemmät piirit, yhtään sen huonompaa tai "epänormaalimpaa". Toimii myös päinvastoin. Ja yleensäkin, mitä järkeä on puhua 1-vuotiaan sosiaalisen elämän tasosta... (Miten tulee nyt mieleen sekin, että pitäisikö murehtia myös sitä, onko yksvuotiaalla tarpeeks harrastuksia, ettei se vaan syrjäydy...;D)

      Poista
  27. ihania ruokia näyttää olevan nami! haluun ton limevalkosuklaakakun-reseptin! näyttää namilta :p
    onnea vaan teille kaikille paljon!

    ps tosi hassua että mun omaan blogiin löydetään viikottain hakusanoilla "iina ja tiara" .. "iinan vauvablogi" yms :D

    VastaaPoista
  28. hyvää syntymäpäivää molemmille! :) <3 -Jellu

    VastaaPoista
  29. toi kakku on just ihana ! onnee molemmille suloisuuksille (onks se ees sana) :D ja tietty sulle ja otollekki (:

    VastaaPoista
  30. Onnea vuosipäivästä! :) ...aika hassuu, ettei teillä ollut yhtään ilmapalloa tiaran synttäreillä tai vauva kavereita :D

    ps. voisitko kertoa, mikä on blogin "pinnin pikkuinen" vauvan nimi ja jos et itse halua kertoa, voitko kysyä lupaa blogin kirjoittajalta kertoa sen. ja siis ihan vaan siksi, kun kerran sen jostai kommentista luin ja oli aika erikoinen ja jäi mieleen, mutta olen unohtanut sen :(

    VastaaPoista
  31. ihania lahjoja ja nätti synttärisankari<3

    VastaaPoista
  32. Onks toi bibikset nyt ihan paras sanavalinta tohon otsikkoon?
    http://urbaanisanakirja.com/word/bibikset/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha :D:D:DD

      Poista
    2. Onko tämmönenkinkommentti nyt ihan pakollinen? ihan oikeesti.

      Poista
    3. Oliko tääki nyt jollain tavalla tarpeellinen kommentti. HALOO!

      Poista
    4. Minä en ollu koskaan törmännyt sanaan "bibikset" ennen tätä postausta, ja kun selvitin itsekin sitten googlesta, että onko yleinenkin sana niin kyllä tuo usk:n määritelmä vähän pisti silmään :/

      Poista
    5. Mä käytän aina bibikset sanaa kaikista ristiäisistä ja synttäreistä ym. Eikä olla koskaan mulle siitä valitettu. Hohhoijjakkaa, googlettakaa vaikka mitä hankikkaa elämä tarkottaa ;))

      Poista
    6. Se jos on kehä kolmosen ulkopuolelta niin ei ehkä aukee kaikki bibikset ja tsibikset ja kibikset. varmasti nekin tarkottaa jotain. :)

      Poista
    7. Mä ihmettelin näitä bibiksiä, kun yksi facebookissa (hesasta) sanoi et "voi harmi, en pääse näihinkään bibiksiin". Siin vaihees rupes jo ihmetyttää et mitä ihmettä, mist nää ihmiset puhuu :D mut ei tuo ollu haukkumiskommentti, ainakaan mun osalta. :) Mä toivon iinalle, otolle ja tiaralle pelkkää hyvää <3

      Poista
  33. Ihanan herkullisen näköinen tarjoilu nams! ♥
    Paaaaljon onnea Tiaralle, ja sullekkin nyt. Niin ja Onnea viel sulle ja Otolle kihlajaisten vuosipäivästä! :) Musta on niin ihana lukea tätä blogia ja kuulla, et kuinka teillä menee hyvin ♥

    VastaaPoista
  34. Tuliks mun kommentti :o

    VastaaPoista
  35. On se ihme, et jotkut ihmiset kommentoi tollaseen tyyliin jonkun ulkonäköä! Täysin asiatonta. Oon kans saanu osakseni samanlaista, vaikka oonkin normaalipainonen, mut tosi pieni luonnostaan. Mun mielestä tollanen on vaan ilkeetä, enkä tiiä miks hoikuudesta saa sanoo mitä vaan, mut lihavuudesta ei.
    -Unna

    VastaaPoista
  36. Juu minäkin haluisin tietää mitäs noissa ruisnapeissa on? Näyttää herkulliselta tuo tarjoilu :) ja te tytöt ootte kauniita :)

    VastaaPoista
  37. bibikset=bileet.

    tulipa paha mieli näitä kommentteja lukiessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut alunperin nimenomaan alkoholilliset bileet. ;) Mutta ihan sama, kaikki kyllä tajuaa. :D

      Poista
  38. iina olet kaunis ja sulla on ihana tytär ja ihana avopuoliso <3 älä ikinä lannistu näistä kommenteista mitä tänne sun blogiteksteihin joskus pamahtaa.. oot täydellinen just tollasena kun oot, en voi käsittää tällästä ilkeilyä. aina mä oon kommentoimassa sulle kun luen jotain tollasta p*skaa, mutta kun harmittaa niin kauheesti tollaset ihmiset! toivon että nää kaikki positiiviset kommentit jää sun mieleen, koska nää on totta:) ja niiku oon aikasemminkin sanonu, meistä lukijoista löytyy yhtä haukkujaa kohden ainakin 100 kehujaa ;) eli voitto! oot ihana <3 onnea tiaralle!!:)

    VastaaPoista
  39. Mulla henk. kohtaisesti ei todellankaan pistäny sun käsivarret tms silmään tätä postausta lukiessa, mistä nuo anot huomauttelee. Normaalilla hyvinvoivalla ihmisellä ei tulis mieleenkään ettiä kaikenmaailman virheitä toisista ihmisistä ja tulla vielä sanomaan niistä. Taitaa olla vauhdissa jotku itseensä tyytymättömät teinit jotka haluaa vaan purkaa pahaa oloaan! Kaikkea hyvää teidän perheelle! <3 onneksi osaat jo varmasti suodattaa tollaiset jutut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :) ps. Meidän tytöllä myös viikon päästä 1v synttärit ;) saas nähä mitä niistä tulee :D hirveästi on ainaki ideoita ;) ja hyvää syntymäpäivää Tiaralle <3 - N-

    VastaaPoista
  40. Ihanan näköisiä kaikki herkut, nam! Oli varmasti onnistuneet juhlat, Tiarakin näyttää niin reippaalta synttärisankarilta!:) Näitä sun postauksia on niin mukava lukea, kun olet aina niin hyväntuulinen oli päivä mikä tahansa! Ikävät kommentit on aina harmillisia, mutta tässä sulle niidenkin edestä vain hyvää=) Tsemppiä ja terkkuja sulle sekä Tiaralle=)

    VastaaPoista
  41. Myöhästyneet synttärionnittelut teille molemmille! ♥ :) Ootte kyllä molemmat ollu niin kauniina! :) Harmittaa sun puolesta noi kommentit.. Mutta älä niistä välitä, sä oot ihana, tosi kaunis ja paras bloggaaja! :D Mä toivon että sä et lopeta bloggaamista koskaan! ♥ :)

    VastaaPoista
  42. Paljon onnea teille ihanuuksille<3 mulle tulee aina niin hirmu hyvä mieli ku lueskelen sun postauksia jatka sammaan malliin, ja vielä noista tarjoiluista niin hyvän näkösiä kaikki! :) - Laura

    VastaaPoista
  43. Blogimaailma on julma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I agree! Toi on kyllä niin totta! Blogimaailmassa(ja tietysti muutenkin url) ei voi selvitä ilman,että on tullut haukutuksi! Mutta tietenkään niitä ei kannata ottaa ihan tosissaan,kaikkihan saa mielipiteensä sanoa! :)

      Poista
    2. On monia blogeja, missä ei oo näin ilkeitä lukijoita! Ja hyvähän jonkun toisen on sanoa että ei kannata ottaa tosissaan. Me ollaan erilaisia ja koetaan haukkumiset eri lailla. Iinalla on oikeus loukkaantua. Niin.

      Poista
    3. Ja miksi yleensä lukee toisen blogia jos ei ole muutakuin pahaa sanottavaa? Noilla ilkeillä anonyymeillä ei todellakaan ole elämää! -.-

      Poista
  44. Iina, olette kaikki terveitä, kauniita ja onnellisia, moni on siitä kateellinen, siksi kommentoivat ilkeästi.

    VastaaPoista
  45. sähän usein postaat ja vastaat kommentteihin

    VastaaPoista
  46. Onko sun tytön nimi oikeasti Tiara? Vai lempparinimi? Onnea 1-veelle!

    VastaaPoista
  47. Aika mälsiä kommentteja täällä on Iina taas saanut ja ymmärrän kyllä, jos ei ole intoa tulla postailemaan. Iinalla nyt vaan sattuu olemaan nekin hoikkuusgeenit, jotka monilta muilta puuttuu mutta mitä väliä? Kunhan ihmiset jaksavat selvityä päivittäisistä askareista painosta riippumatta, niin eiköhän huoli ole suhteellisen turha. Mun kädet on taas tuota samaa mallia kuin Tiaralla, mutta vaan aikuisversiona eikä kukaan tule mulle julkisesti valittamaan mun käsistä, vaikka pulleat vauvakädet ei ehkä parikymppiselle ole ihan nappivalinta. :D

    Hassua muuten, että Tiara täyttää jo vuoden. Justiinsa sä olit raskaana! Tämän ja monien muiden vauvablogien ansiosta aloin jossain vaiheessa potea järrrkyttävää vauvakuumetta ja tsädäm, tässä sitä ollaan vihdoin siunatussa tilassa. :)

    VastaaPoista
  48. Kuvista päätellen teillä on ollu tosi kivat juhlat! Tiara ja sinä ootte ollu molemmat niin kauniina <3 ja noi syötävät! voiku olisin ollut teillä :DD! Mä tulin tänne kattomaan että onks multa jääny jotain ohi ku et oo postaillu pitkään aikaan ja päädyin selailemaan kommentteja. Järkytyin oikeesti ja mulle tulin niin paha mieli sun puolesta :( Mä en ymmärrä että mitä varten kukaan kuvittelee että se olis kenenkään muun ku sun oma asia kuinka laiha olet? Tää netti kiusaaminen varsinki vauvablogeissa on saanu ihan älyttömät mittasuhteet! Miten kenelläkään on pokkaa tulla kirjottelemaan toisen omaan henkilökohtaiseen blogiin mitään paskaa? Joo jokainen saa olla mitä mieltä on mutta ne voi pitää pään sisällä, ja jos huomaa että jonku blogi tai ulkonäkö nyppii niin pahasti ni mitä varten tänne sit eksyy joka kerta ja näkee kaikenlisäks vaivan kommentoida negatiivisia juttuja? Onko oikeesti omassa elämässä kaikki niin pahasti pielessä?

    Mietin että ootko Iina harkinnu sellasta että kaikki vähänki negatiivisesti kirjoitetut kommentit jäis kokonaan julkaisematta? Vaikka monikin haukkuja anonyymi onkin sitä mieltä että tärkeintä on että sä itse näät ne ilkeet kommentit ni uskon että se paskan jauhanta pikkuhiljaa loppuu tai ainaki vähenee ku niihin ei millään lailla kiinnitä huomiota.

    Tää on oikeesti tosi ikävää että sun ei tee mieli postailla, koska sun blogi on ihan ehdottomasti lempparein :(

    Mut tsemppiä! <3

    p.s Limpulta terkut Tiaralle:)!

    VastaaPoista
  49. iina sulla on aivan ihana blogi ja sun postaukset on aina tosi hyviä ja mielenkiintosia!:) anojen sanomisilla ei oo mitään merkitystä! tiara on aivan ihan pieni tyttö ja näyttää todella nauttivan synttäreistään (samoin kuin sinäkin!)!:)

    tsemppiä!<3

    VastaaPoista
  50. ihania kuvia!! :) ja yäk noita ilkeitä anonyymejä, tuli kyllä tosi paska olo ku luin noita kommentteja. jos ihmisillä on joku pakonomainen tarve haukkua sua ni vois ees kirjottaa omalla nimellä sitten mutta eipä taida olla pokkaa. te ootte kyllä tiaran kans tosi kauniita!! <3 tästä postauksesta sai kivoja ideoita oman tytön kovaa vauhtia lähestyvii 1-vuotis bileisiin mutta oon kyllä ite nii surkee leipomaa että taidan delegoida sen(kin) homman jolleki muulle :D

    VastaaPoista
  51. oi ihana postaus taas! <3 onnee tiaralle näin jälkikätenn :)

    VastaaPoista
  52. Pientä kritiikkiä, sanot kirjoituksessa, että postaat huomenna omista juhlista.
    Lukijoita ei pidä aliarvioida, ei pidä sanoa mitään, jos ei sanoissansa pysy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mun mielestä Iina on paljon pitäny lupauksia tässä postailussa aiemmin! mun mielestä tää ei haittaa yhtää,jos nyt harvoja kertoja Iina ei pidäkään ''lupausta'' tulla postaamaan seuraavana päivänä : D!

      Toivottavasti palaat vielä bloggailemaan pian,odotan itse kyllä innolla postauksia! :) ihanaa syksyy koko perheelle ja jaksele,älä välitä turhista ja ikävistä anonyymeistä =)

      Poista
    2. Anonyymi 15.59

      Ei tää blogimaailma oo mikään elämä tai kuolema, lukijoiden pitää ymmärtää myös se että jokaisen blogin takana on se itse kirjoittaja ei robootti, joka itse päättää milloin bloggaa ja milloin ei.
      Tuskin kukaan haluaa kirjoittaa ilkeiden kommenttejen jälkeen.

      Itse sanoit pientä kritiikkiä, ei nuo ylläolevat kommentit ole pientä enää.
      Eiköhän Iina kirjoita siitä luvatusta postauksesta heti, kun itse haluaa.

      Poista
  53. Mitäs nyt on käyny kun blogi on näin hiljainen, vai liekö vaan muita kiireitä... :)

    VastaaPoista
  54. Iina tää on niin ihana tää sun blogi! Toivon nii paljo että et lopettas tätä!
    Nii ja onnea teille molemmille! Ja myös sulle ja Otolle! <3

    Oot hirmu kaunis! Monet on kateellisia sulle, siks ne haukkuu!

    Tsemppiä sulle!!!<3

    -yks innokkaista lukijoista

    VastaaPoista
  55. teetkö sää sitä sun syntäri-postausta? ois kiva kuulla niistäki :)

    VastaaPoista
  56. harmi ku sä postaat niin harvoin nykyään :((

    VastaaPoista
  57. Hyvää syntymäpäivää Tiara !(:

    VastaaPoista
  58. Siis ihan käsittämätöntä miten paljon viime aikoina on lisääntyny toi anonyymien piikittely ja haukkuminen.. Niin monessa blogissa sitä on alkanu tapahtumaan, joissain se on vasta alkanut ja joissain se vaan pahenee.. Ihme touhuu kyllä.. Kyllä on suomalaiset kateellista kansaa, hävettää ihan..

    VastaaPoista
  59. Anot varmaan nyt onnellisia kun saanut pahotettua Inan mielen :(! Jos teitä ei mielytä Inan ulkonäkö/kirjoitus tyyli tai mikä tahansa muu ni pitäkää se omana tietonanne.Samalla voitte miettiä että miltä teistä tuntuisi jos joku teille noin kirjottelisi/sanoisi.
    Järki käteen aikuiset/nuoret/lapset!

    Ina ja Tiara sekä Otto mitä suloisempia ja ihanempia.Piristää kummasti ainakin minun arkea kun blogissa on uusi teksti asiasta,unelmista,haaveista tai hömpästä :)

    Toivon mukaan saamme Inan takaisin kirjoittamaan blogia ja typerät anot alkaa käyttämään järkeään kommentoidessa.

    Terv.Game of thornes fani

    VastaaPoista
  60. Paljon onnea kaikille teille!<3

    VastaaPoista
  61. Tai yksi vaihtoehto voisi olla että anonyymeiltä kommentointi pois,et näkisi itsekään enään sitä paskakirjoitusta lähes yhtään..(vaikka on meitä mukaviakin anonyymejä:))Tosi harmi että joillekki tuntuu olevan elämäntehtävänä tuottaa mielipahaa ihan vaan huvikseen,koska eikai tuollaiset kirjoitukset voi olla satuttamatta!! Blogisi on ehdoton suosikkini ja olisi kiva taas lukea teidän kuulumisia pitkästä aikaa. Ja Iina muista, olet todella nätti nuori nainen ja paras äiti aivan ihanalle tyttärellesi, varmasti ulkonäöllisesti itseesi tyytyväinen niinkuin olet asiasta maininnutkin! Toivottavasti tähän ilkeyteen saataisin jotenkin loppu ja kirjoittamisen ilo palaisi takaisin. Kaikkea hyvää teidän perheelle ja synttärionnittelut neideille :) <3

    VastaaPoista
  62. Hei Iina! Ja Tiara myöskin! Mä olen lukenut sun blogia jo pitkän aikaa, mutten koskaan ole kommentoinut sanaakaan mihinkään sun postauksista! Mutta nyt on kyllä pakko, nimittäin et oo postannut viikkoon! Luin facebookin 'but im a human not a sandwich'-sivulta sun tekemän päivityksen ja ymmärrän täysin miltä susta tuntuu, ja oon todellakin enemmän kuin pahoillani siitä. Oon käynyt torstaista asti joka päivä varmastikin valehtelematta 5 kertaa päivässä täällä sun blogin puolella kattomassa et oisko uutta postausta tullut, muttei vieläkään. Tiedän ja ymmärrän että tarvitset omaa aikaa, mutta sydämestäni toivon ettet lopeta blogin kirjoittelua, sillä mä olen oikeastikin koukussa tähän! Tää on niin aito blogi, josta tulee aina hyvälle mielelle. Tiara on aivan ihana pikkutyttö ja sä olet hänelle aivan ihana ja täydellinen äiti! Voimia teille ja toivottavasti saan lukea teistä taas pian! :)
    -Juulia

    VastaaPoista
  63. Mitem mä huomasin tän postauksen vasta nyt? Ootin jo sikana tätä:D Mut ihania kuvia ja varmasti oli kiva päivä. Toivottavasti tulis jo uusi postaus pian!

    VastaaPoista
  64. niin ikävä sun kirjotuksia:( jotkut anot ne vaa on niin helvetin kateellisia ja ilkeitä!!! ota vaikka tuo ano kommentointi pois. minäki mielummin luen mukavia kommentteja ja postauksias ku kivan postauksen päätteeks saa lukee noin ikävää tekstiä anonyymeiltä:((

    VastaaPoista
  65. Heippa Iina! Oon lukenut sun blogia jo melko kauan, enikinä kommentoi kellekään mutta nyt oli pakko. Oon kun pahan luokan stalkkeri käyny sata kertaa päivässä kattomassa onko uutta postausta tullu, vaikka tiedän että kirjotat iltasin eli aamulla on ihan turha hakata päivitä-nappulaa... Arvelinkin että tän postauksen kommentit ei ainakaan innosta palaan blogin pariin ja vahvistuksen sain kun tajusin kurkata facebookiin. Tiedän että helpommin sanottu kun tehty, mutta älä anna tuntemattomien ihmisten sanojen määrittää sitä kuka oot. Jos joku on kateellinen siitä, että oot samoissa mitoissa kun ennen raskautta ja synnytystä, olkoon. Ylipainosten arvostelu on lähes kaikkien mielestä väärin, mutta samat ihmiset ajattelee että alipaino/hoikkuus on aina hankittu ominaisuus ja antaa luvan arvosteluun ja mollaukseen. Sua on siunattu hyvällä aineenvaihdunnalla ja hoikan geeneillä, nauti siitä äläkä anna kateellisten anonyymien latistaa itsevarmuutta. Musta on ihanaa, että nuori ihminen uskaltaa myöntää olevansa täysin tyytyväinen omaan kroppaansa ja se kyllä myös näkyy ulospäin! :) Ihailen myös sitä, miten ystävällisen kuvan itestäs annat, niin postauksissa kuin kommenttien vastauksissakin. Vaikutat ihan mahtavalta ja läsnäolevalta äidiltä Tiaralle, mua liikutti kun yhdessä taaperokärryvideossa kehuit Tiaraa koko ajan, vaikkei pieni vielä sanojen merkitystä täysin ymmärtäisikään niin se äänensävy ja iloisuus joita hänelle puhuessasi käytät vaikuttaa aivan varmasti hyvän itsetunnon kehitykseen.

    Ja facebookissa mainitsemaasi kirjoituskynnykseen, muista ettet oo kenellekään meistä velkaa päivittäistä postausta. Jos jonkun elämä siihen kaatuu ettei puhuttu synttäripostaus tuu sillon kun oli tarkotus, niin so what. Ei harrastusten kuulu olla pakkopullaa, etenkään jos toiset tahallaan vie siitä sen ilon ja hyvän olon jonka takia sen aikanaan alotti. Kokeile kirjottaa ihan tavallisesti, kuin olisit viimeksi postannut eilen, ei sun tarvi selitellä blogihiljaisuutta eikä etenkään pahoitella sitä kellekään!

    Toivottavasti vielä jatkat kirjoittelua, sun blogi on nimittäin ehdottomasti mun lemppari vaikka tätä lukiessa ja Tiaran hymykuvia katsoessa vauvakuume kasvaakin jo entisistä huippulukemista vielä isompiin :D Iloista syksyä sulle, Otolle ja Tiaralle :)

    VastaaPoista
  66. Hei, jos yhtään nautit kirjoittamisesta ja bloggaamisesta, älä lopeta ainakaan anonyymien haukkujen takia. Tietenkin on vaikea olla pahoittamatta mieltään, jos törkeillään, mutta älä anna kateellisten ja pikkusieluisten viedä iloa elämästäsi ja siitä mitä teet! Toisten onni tuntuu olevan punainen vaate joillekin ihmisille, mutta pahansuopuudesta kärsii lopulta eniten ilkeilijä itse, muista se.

    Kaikille tiedoksi; toisen onni ole sinulta pois ja kakkua riittää kaikille halukkaille. Kanavoikaa se energianne oikein!

    T. Närkästynyt anonyymi

    PS. Onnea Tiaralle, ihanalle taaperolle!

    VastaaPoista
  67. heeeei, koskas kirjottelet taas?? täällä kaipaillaan jo uusia kivoja postauksia luettavaksi!!! :)

    VastaaPoista
  68. älä lannistu paska kommenteista! Tiara on söpö ja ihanan näköset juhlat on teillä ollu :) ootte söpö perhe!

    PS. miks kaikki aina jauhaa tota anonyymi skeidaa? eikse oo ihan sama heittääkö siihen jonku tekaistun nimen tai vaikka ois omalla nimellään ihan yhtä anonyymiä se silti on jossei satu toista tuntemaan tai tietämään..tuli vaan nyt mieleen mikse on niin iso juttu..(ei välttämättä sulle mut monet tuntuu jauhavan aina anonyymit sitä ja tätä ja tota)

    mutta jos kaikki noi ikävät kommentit häiritsee ni poista se anonyyminä kommentointi, tuskin kukaan jaksaa haukkumis kommenttejen takia vääntää jotain feikki tunnusta bloggeriin!

    VastaaPoista
  69. Tulee ihan mieleen kaikenlaiset trollit,jotka työkseen trollaa netissä ärsyttämässä ihmisiä.Yritin varmaan satoja kertoja keskustella asiallisesti,mutta aina alatyylillä trollataan esim.keskustelupalstoilla.Ja sitten pitää alentua samanlaiseen puhetapaan,mutta he ovat kokeneempia.
    Tulee vähän sama fiilis kun useasti kommenteissasi on tällaista provosointia tms.He tunkevat joka paikkaan ja ovat aggressiivisia ja haluavat mm.provosoida,pilata onnea yms.yms.Sairaita.Olen Iina täysin varma että sua trollataan.Lue joskus keskusteluja netistä mistä vaan aiheesta,trolleja tuntuu olevan joka paikka täynnä.
    Älä heistä mitään välitä ja poista vaikka anokommentointi.Tsemppiä:)

    VastaaPoista
  70. HUOMIO HUOMIO HUOMIO HUOMIO !!!

    Iina, toivon tosi paljon, että luet tän. Mua ärsyttää suunnattomasti sulle tuleva järjetön paska, jota nää älypäät jaksaa tänne sun blogiis jakaa. Menkööt muualle. Otan sen lähes henkilökohtaisesti, ku nään jonku ilkeen kommentin susta, Otosta tai varsinkin Tiarasta!
    Tää blogi on ollu mun yks päivärutiineista jo niin kauan ja ehdottomasti mun lemppariblogi! Arvaas onks mun rytmi ihan sekasin, ku et oo tänne höpötelly pitkään aikaan:( Joka päivä (monta kertaa vielä!!) käyn kattomassa sun blogis, että JOS se Iina olisi nyt jotain ihanaa käynyt päivitelemässä, mutta tähän asti oon joutunut pettymään :'( Meitä teijän "kivoja lukijoita" on hirveesti, uskokaa tai älkää, ja me odotetaan KAUHEASTI että päästäisiin taas seurailemaan teijän arkea. Tää blogi on niin uniikki ja aito ja samaan aikaan kaunis, että vaikea tätä on millään korvata. Mä vetoan nyt suhun Iina, ettet lopettaisi bloggailua, vaan jättäisit idioottien kommentit omaan arvoonsa (ei mihinkään arvoon!) ja olisit taas oma ihana, itsevarma itsesi ja kirjoittelisit hauskoja juttujasi ja lisäilisit kuvia kauniista itsestäsi ja suloisesta Tiarasta (myös ihkun Otonkin kuvia ois jees taas nähä:D:D) ja lopettaisit tän hiljaiselon!<3

    Sinua ja teijän perhettä ikävöiden: Annika

    VastaaPoista
  71. Tietääkö joku että onko heille sattunut jotain kun ei ole kuulunut mitään facebookissa eikä blogissa?:o toivottavasti kaikki on hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän siellä kaikki hyvin ole kun näitä kommenttejakin joka päivä tänne julkasee, mutta henkisesti ei välttämättä olo ole niin hyvä ku vois luulla. jos siis kyse on näistä ilkeistä kommenteista, niin jossaa vaiheessa se syö ihmistä ja paljon!!

      Poista
    2. Facebookissa on kyllä selvennystä asiaan!

      Poista
  72. Yksi ilkeä anonyymi saattaa olla kaikkien ilkeiden kommenttien takana, ei siihen useampaa vaadita. Vain yksi kateellinen ja ilkeä...

    VastaaPoista
  73. mulla on hirvee ikävä sua jo:(<3 olet ihana!!

    VastaaPoista
  74. Älä ihmeessä lopeta bloggailua! Täällä myös yksi vakituinen blogisi lukija. Ajattele vaikka sillä tavalla, että noita ilkeilyviestejä on noinkin vähän, kun ottaa huomioon että koko maailma voi seurata blogiasi ja kuka tahansa voisi halutessaan kommentoida. Suurin osa kommentoijistasi ovat kuitenkin hyväntahtoisia ja mukavia ihmisiä.

    Myöhästyneet onnittelut sulle ja Tiaralle!

    JR

    VastaaPoista
  75. ihana postaus!! :) supersöpöjä kuvia <3 ja sinä oot niin kauniina TAAS! oon kade ;) koska postailet tas :O? ikävä<3

    VastaaPoista
  76. älä välitä noist tyhmist kommenteist. sun blogista lukeneena voin sanoo et sul on välittävä mies ja toooooodella ihana tytär<3 jaja sul on upee omanlainen tyylisi josta sun itsevarmuutes tulee esille : ) ps. et todellakaa oo liian laiha!!! ihailen sua! toivottavasti pääsen pian lukemaan teidän kuulumisia:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes! sä teit postauksen. sä oot jotenki ku osa mun elämää :D on niin paras blogi ja ihana lukee teistä<3 ota hei toi anonyymi kommentointi pois. inhottaa et jotkut on niin ilkeitä toisille:(

      Poista
  77. Joka päivä ja jokaikinen yö...käyn tarkistamassa ootko kirjoitellut :) muuten varmaan vaan jokaikinen päivä, mut nyt öisinkin, kun vauva valvottaa :D

    VastaaPoista
  78. Höh, mikä ihme sota täällä on meneillään!

    Tiara näyttää jo isolta tytöltä noissa kuvissa, mutta sitten tossa ihan viimeisessä väsykuvassa niiiin pieneltä! Ihana Tiara ♥ Onpas muuten Baby Bornit muuttuneet paljon siitä ajasta kun itse niillä leikin :o

    Oli varmasti mukavat pirskeet teillä :-)

    VastaaPoista
  79. Täälläkin ikävöidään.. En kuitenkaan missään nimessä halua painostaa, postailet sitten kun jaksat ja haluat.. :)
    Ikävä teidän kuulumisia ja sun postiivista kirjotustapaa :)
    Toivottavasti teillä kaikki hyvin, mukavaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
  80. Hei mitä on tapahtunu... Et kai Iina oo pysytelly hiljaa noiden joidenkin typerysten takia? ://

    VastaaPoista
  81. Yks päivä oli joku epätoivoraivoitku -kohtaus nii kävi mielessä että pitää muuten käydä siellä Tiara-blogissa raivoomassa että vittu menee hermo ku et kirjota uutta postausta!!! :D nyt se meni kuitenki ohi (siitä on monta päivääkin) joten pyydän vaan kiltist: PLIIIIS! käyn varmaan tunnin välein tarkistamassa ootko postannu ja epätoivo hiipii taas mieleen.......

    yyhyyy :D

    VastaaPoista
  82. Antakaa nyt JUMALAUT* ihmisen näyttää miltä näyttää, olkoot lihava, treenattu tai laiha, kaikki on erilaisia ja thats it! Eiköhän jokainen ittekkin nää miltä näyttää! Itsekkin oon laiha luonnostaan. ja joku oli tuolla laittanu että on aina aikaa käydä salilla yms vaikka olis lapsia, voin kertoa ettei todellakaan ole. Kaikilla ei nimittäin oo varaa/hoitajaa pienelle lapselle siks aikaa että pääsee lihaksiaan treenaamaan.

    Ann

    VastaaPoista
  83. eihän tänne nyt mitään kovin pahoja kommentteja edes oo tullu? ei esim tosta laihuusjutusta niin pitäis loukkaantua.. ihan peruskommentteja mitä jokaseen blogiin tulee! ne pitää vaan kestää ja olla loukkaantumatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa tässä mietin... Monta blogia oon kohdannu(en nyt viitsi linkittää,yksityisyyden takia!) jossa ihmistä haukutaan lihavaksi/liian laihaksi,ja blogin kirjoittaja on vain jatkanut,eikä kiinnostunut anonyymipaskoista jotka haukkuu... ''Iina saa suuttuu tästäkin,on tää sen verran loukkaavaa'' veikkaan,että tällänen kommentti tulee. Joo,tietty saa,mutta yli viikon tauko(huom.tässä tapauksessa hiljaiselo!) ei oo mun mielestä suotavaa, oishan Iina esim voinu tulla ilmottaa asian laidan tänne blogin puolelle eikä pelkästään faceen! Tai sit vaa yksinkertasesti vetää pöntöstä alas/toisesta korvasta toiseen ja ulos,tämän 'paskan'. En tarvitse haukkumiskommentteja,ilmaisin vain oman näkemykseni asiaan. Kiitos

      Poista
    2. Tänne on voimut tulla vaikka kuinka pahoja kommentteja joita iina ei oo vaan julkassu...


      iina mulla on ikävä sua <3

      Poista
    3. anteeks anonyymi,mutta minun mielestäni tuo kommenttien alkupään laihuusjuttuja ei tarvitse Iinan kestää =) kenenkää ei tartte kestää mitään sellasta,joka itsestään tuntuu pahalta ja josta voi loukkaantua. Oli se blogimaailma miten julma tahansa, niin tuollaista arvostelua ei tarvitse kestää. =)



      Poista
    4. Olen törmännyt tällaisiin samanlaisiin kommentteihin muissakin nuorten blogeissa. Huolestuttaa, että oikeasti ilkeilyihin "pitäisi vaan tottua", ei voi olla totta! Miksi ihmeessä, opetetaanko tämän päivän nuorisoa sanomaan kaikki mitä sylki suuhun tuo ja toisen pitäisi vaan kestää loukkaantumatta. Eikä se ole mikään syy, että TOISIINKIN blogeihin tulee ilkeyksiä. Kyllä edelleen pitää noudattaa kohteliaita käyttäytymissääntöjä, joista hyvä on esim. tämä "mitä tahtoisit ihmisten tekevän sinulle, tee sinä samoin heille"... Mitä et haluaisi itsellesi sanottavan, älä sano sitä toisellekaan. Jos joku viitsii pitää blogia muiden iloksi, niin jokaisen lukijan pitäisi sitä edes sen verran arvostaa, että kommentoi ainoastaan positiivisesti. MITÄ OIKEASTI HYÖDYTTÄÄ KIRJOITTAA ILKEYKSIÄ? nimim. mummo

      Poista
    5. "Joo,tietty saa,mutta yli viikon tauko(huom.tässä tapauksessa hiljaiselo!) ei oo mun mielestä suotavaa, oishan Iina esim voinu tulla ilmottaa asian laidan tänne blogin puolelle eikä pelkästään faceen!"

      ööö kuulostaapa oudolta. Ei ole suotavaa?:D Kelle iina on omasta blogistaa tilivelvollinen. ei mun mielestä kellekkään. kirjoittaa jos kirjoittaa ja sillä selvä:D lukijat lukee kun on luettavaa. ?

      Poista
  84. Äkkiä nyt kirjoitteleen, mitä kauemmin odottaa sitä korkeammaksi nousee kynnys! Näethän nyt miten sinua ja juttujasi kaivataan.

    VastaaPoista
  85. jotkut ihmiset on luonnostaan laihoja ja esim mun sisko on sellainen, mitä väliä?? eiköhä jokaisen pitäs van pittää omasta terveyestä ja ulkonäöstä huolta. huoh.

    VastaaPoista
  86. Mä en halua alkaa haukkumaan, mutta toivottavasti sussa ei oo anoreksian alkua. Joissakin kuvissa näytät "terveemmältä", ja kun lisäät uusia ja uusia kuvia niin sä vaan kapenet.. :/ Toivottavasti kaikki on hyvin. Anorektikkohan ei itse myönnä sairauttaan eikä huomaa että on sairas. Olen puhunut.

    VastaaPoista
  87. Onnea Tiaralle ! :)
    Oon lukenu sun blogia alusta asti ja oon tykänny tosi paljon ! :) On ollu ihana seurata miten teidän pikkuinen kasvaa, tosin vaan kuvien ja sun kirjotusten osalta :)

    Toivon teidän koko perheelle kaikkea hyvää ja olisi kiva lukea sun blogia vielä jatkossakin :)

    VastaaPoista
  88. KAUNIS NAINEN <3!!! tsemppiä iina!!!

    VastaaPoista
  89. IINA!Mä niin todella toivoisin ettei pistäisi blogia salaiseksi tai lopettaisi bloggailua.Blogisi on aivan ihana ja paras kaikista blogeista,joita luen.Joka päivä käyn katsomassa,että jokos se Iina olis kirjotellut,tulee niin hyvä fiilis aina kun sun postauksia lukee,ne on niin ihanaa elämäniloa ja energiaa täynnä et itekki piristyy vaikka missä pohjamudassa rypeis!Olet oikea valo päivälle,ja lapsesi on kaunis!Kaikkea hyvää teidän elämään.Ilkeät anonyymit ovat kateellisia eikä heillä ole muuta elämää kuin istua koneen ruutua toljottaen ja miettien pitkät tovit että miten saisi pahoitettua toisten mielen.Hyviä ihmisiä on enää niin harvassa...

    VastaaPoista
  90. Hei ihan totta, minkä takia täytyy anonyymina tulla haukkumaan toisen blogiin, ajatelkaa vähän. Iina voi hyvin, Tiera voi hyvin. Hankkikaa oma elämä :)

    VastaaPoista
  91. Oi nam mitkä ihana tarjoilut ja kivan näköiset juhlat muutenkin! :-)

    VastaaPoista
  92. Oivoivoivoisun vauvas on söpöin, IKINÄ ! :))) hän ln ihana pieni pallero, ja minkä ihanan nimenki olet keksinyt, ei varmaan kovin montaa Tiaraa ole :))

    VastaaPoista
  93. Voieivoieivoiei !!!! Sun vauvas on söpöin vauva, IKINÄ !!!!! :) ja oi minkä ihanan nimenki olet keksinyt, tuskin kauhean montaa Tiaraa löytyy :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥