maanantai 16. toukokuuta 2011

SUOMI ♥

Eilinen sunnuntai alkoi tosi rauhallisesti ja syötii vaa aamupalaa ja chillattiin ja käytiin kynttilän valossa pitkässä suihkussa. Suihkussa tuli sit uus nälkä ja sil aikaa ku mä meikkasin muru kävi hakeen meille Mäkist mättöö. En ees muista milloi oisin viimeks syöny kunnon Mäkkiaterian, varmaan mont kuukautta sitte. Ällöttäny vaan kaikki roskaruoka mut eilen sit alko tekeen kauheesti mieli ja söin sit Chicken Bacon Onion aterian ja jälkkäriks päärynätuplamakupirtelöö :D. Nyt kyl riittää Mäkkisafkat taas vähäks aikaa, paitsi tota pirtelöö voisin kyl juoda vaik joka päivä ku se on nii nannaa.  Iltaa kohti meno sit vähän villiintyi :D. Meille tuli kunnon liuta ihmisii ja sipsit ja bisse oli kuumaa kamaa. Ekaks kaikki istu ihan kalpeena ja hiljaa ku Ruotsi teki 1-0 maalin, mut Suomen ekan maalin jälkee tääl ei ollu sekuntiikaa hiljasta ja tää oli kyl upein mahdollinen MM-voitto!



Tässä ois sit päivän asuu, aika h&m-painotteisesti mennään ku kaikki vaatteet ja toi koru sieltä :D Päätin laittaa Suomen kunniaksi sinivalkosta päälle ja hyvän valinnan tein ku Suomi voitti ♥ :)





Tää on se hetki ku viimenen erä loppui, mun oli hyvä ottaa kuvii ku en uskaltanu itte mennä pomppimaan tän masun kaa :D Mut kyl mäki kiljuin kameran takan ;D.

Simolla tuli suuret tunteet pintaan kun kauan odotettu hetki viimein koitti :D.
Tänään ois sit tarkotus mennä illal Leijonien Kultajuhliin kattoon maailmanmestareita ja on kans iha kiva nähä Petri Nygård ja Jare&VilleGalle. Tuol on vaan kyl aika kakka ilma ulkona hengaamist ajatellen, mut ihan sama Suomen puolest mitä vaan. Vähän pelottaa mennä masun kaa sinne ku kauheen paljo ihmisii ja suuri osa viel humalassa mut onneksi Otto lupas suojella mua siel. Meiän vauval on kyl hieno syntymävuosi ku Osama Bin Ladenki napattii ja sit on viel Suomen MM-voitto jääkiekossa. Mitähän muuta kaikkee hienoo voidaan viel kirjottaa sen vauvakirjaan? Tää blogi on muuttunu aika MM-painotteiseksi, mut eiköhän täl hetkel Suomessa vähän kaikki asiat oo MM-painotteisii :D. Tän päivän kultajuhlien ja niitä seuraavan postauksen jälkeen blogikin sitte palaa arkeen ja pitää varmaan laittaa uutta masukuvaaki tänne ku ainaki itestä tuntuu et masu kasvanu iha hulluna ♥ Viel kerran onnee Suomelle ja Kultajuhlissa näkyy!

12 kommenttia:

  1. voi jeesus mä voin kuvitella ton huudon määrän XDDDD mut oon ylpee itestäni et mäki jopa jaksoin kattoo ton vaikka olinki aika koomassa :D:D<3

    mut oot ollu taas niin nättinä<3 ja mul on ikävä >:

    VastaaPoista
  2. Ahahhah joo se huudon määrä............. No ei siin huusin kyl itekki :D Hyvä et jaksoit kattoo <3 Ikävä sua nätti musuuu ♥ ette vissii tuu tnä kultajuhlii?

    VastaaPoista
  3. emt yhtää oon ihan paskana ja niin masentunu et en jaksais oikeesti tehä enää yhtää mitää :(....

    VastaaPoista
  4. Voi suaa ;<< ja tuol on iha paska ilmaki ei me salee siel kauaa jakseta olla muutenkaa :/

    VastaaPoista
  5. Susta tulee maailman kaunein äiti

    VastaaPoista
  6. Aww, ompas sun masu söpö. :)

    VastaaPoista
  7. aa toi masu! ♥ ja Simolla vissiin _hieman_ tunteet pinnassa ja huuto ollu varmaa iha hirveetä. :DDD

    VastaaPoista
  8. Anonyymit: Aww kiitos olette ihania ♥♥

    Jennie: Hihi ♥ Joo simol tuli tunteet vähä pintaan :D:D:D Se huuto mikä noist lähti oli kyl aika kauhee tosiaan, nyt on vihdoin lakannu korvat soimasta :D:D:DD

    VastaaPoista
  9. awwii ootpas söpö! onnea tulevalle äidille :-)

    VastaaPoista
  10. Millon on laskettu aika ? =) oot myös tosi kaunis.

    VastaaPoista
  11. Se on 17.10. :) Kiitos paljon ♥♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥