maanantai 11. heinäkuuta 2011

This and that

Ihan näin alkajaisiksi haluun kiittää teitä kaikkia ihania jotka ootte tullu antamaan mulle rohkasevaa palautetta ton edellisen postauksen kommentteihin vaikka toi yksi anonyymi siellä riehuukin, te ootte ihan parhaita ♥ Suurin syy siihen miksi tykkään kirjottaa tätä blogia on se että mulla on noin mielettömän ihania lukijoita joiden kanssa voin jakaa ilot ja surut ja mietiskelyn aiheet. Teiltä saa aina hyviä neuvoja ja ihania päivän piristys -kommetteja. Toivottavasti pysytte mun blogin mukana hamaan tulevaisuuteen asti!
                     Kuten otsikkokin kertoo, tää postaus on tällanen sekava sepustus jossa on vähän sitä sun tätä mun viikonlopusta ja ostoksista. Lauantaina siis oli meidän kuukausipäivä mut Otto oli töissä joten vietin päivän mun kaverin Nonan kanssa keskustassa. Käytiin Espan puistossa syömässä caesar -salaatit ja istuskeltiin ulkona koko päivä muutenkin. Illalla ku Otto pääsi töistä niin mentiin vaan kaupan kautta kotiin.





Eilen eli sunnuntaina vietettiin sit meidän kuukausipäivää (yhden päivän myöhässä) kun Otolla alkoi loma ja mentiin Vapianoon syömään. Siel oli ihan älyttömän hyvää ruokaa ja se koko ravintolan konsepti oli just sellanen rento et nuoretki voi hyvin mennä sinne. Ja kalleimmat annoksetki oli vaan 11 euroo et siellä syöminen ei kyl johda mihinkään konkurssiin todellakaan. Voin lämpimästi suositella ja varmasti mennään toistekin.

Tossa on Oton kortti ja paketit jotka annoin sille, ton zaran pussin sisältö näkyy myöhemmin ja toi Stockan paketti jääköön salaisuudeks :D buhaha

Siinä kortin sisäpuolella oli tollanen kuva ja teksti mut mä vähän pimppasin sitä meille sopivammaks :D

Tässä ois kans eilistä päivän asua: Mekko Only, Kaulakoru: H&M, Kengät: DinSko

Tänään ollaan vaan oltu rauhassa kotona ku koko viikonloppu tuli juostua jossain. Käytiin me hakemassa mulle paketti R-kioskilta jonka olin tilannut Yves Rocherilta ja sieltä löytyi kaikkea ihanaa. Oon myös jumpannu ku löysin Youtubesta sellasen tosi hyvän raskausjumppavideon. Siihen jumppaan ei tarvii muuta ku käsipainot ja tuolin ja mä tein ittelleni käsipainot puolen litran jaffapulloista jotka täytin vedellä. Oon nyt tehny tota ohjelmaa muutaman kerran ja mun mielest se on helppo ja kiva mut kumminki tulee hiki. Laitan sen videon tonne loppuun jos joku haluaa koittaa, se on puolen tunnin ohjelma ja sopii varmasti muillekkin ku raskaana oleville :).


Vasemmalta oikeelle: Hiusten selvityssuihke, itseruskettava suihke, tilaajalahjasuihkugeelit (oliiviöljy, vadelma ja kookos), matta mineraaliaurinkopuuteri ja musta voidemainen luomiväri.

Tämmöset mulle viel tarttu viikonlopun aikana mukaan eli Benettonin collegeasu vaaville, Name It:in sukkahousuja tollanen tuplapaketti, toisissa on vaaleenpunasia kukkia ja toiset on violettivalkoraidalliset. Toi I love dad more than ever oli ihana löyty Zarasta ja osa Oton lahjaa. Otto sano et se on hienoin vaate mitä meiän pikkuneidil on ja se ei kuulemma saa käyttää ikinä mitään muuta paitaa :D.
Tossa on toi raskausjumppavideo, mä ainaki tykkään tost iha sikana ja ajattelin et teen tosta nyt sellasen rutiinin nii pysyy kunto yllä.

Mut joo eipäs mulla mitään sen enempää, voisin alkaa pikkuhiljaa harkitsemaan nukkumaanmenoa ku huomenna on taas asioita hoidettavana. Hyvää yötä kaikille ihanille ♥♥

14 kommenttia:

  1. oon niin onnellinen sun puolesta, onnea paljon vauvan johdosta♥♥

    VastaaPoista
  2. Hyi musta alko tuntuu pahalta ku luin noita edellisen postaukse anonyymiperseilyjä. Myönnän itekki ennen olleen suuri teiniraskauksien vastustaja ja jopa halveksuja mut tää sun blogis on oikeesti muuttanu mun mielen. En nyt ite ehkä menis lasta hankkii tän ikäsenä mutta vaikeehan se munki on sanoo ku ei oo vielä omalle kohalle sattunu.

    Anyway tätä blogii on ihana lukee koska tästä välittyy heti semmonen fiilis että oot mukava ihminen ja hoidatte hommanne paremmin ku jotku aikuisemmatki vanhemmat ja ettei se "hyvänä" äitinä oleminen oo iästä kinni! <3

    VastaaPoista
  3. voi että oot kaunis tossa asukuvassa! ja hyviä jatkoja teille ♥

    VastaaPoista
  4. voi vitsi kattelin ruotsissa zarassa kans tota dad paitaa ja olis niiiin tehny mieli ostaa jo valmiiks jos joskus tyttö saadaan ;D zarassa on muutenkin ihania vaatteita varsinkin tytöille :) mullekki tuli äsken ilmotus yves rocherin paketista :DD en ees enää muista mitä tilasin ku ne sivut sekoili ja sit se väitti että tilaus epäonnistunu?! :O mut näköjää jotaki sieltä tullu :D kaunis mamma :)

    VastaaPoista
  5. Mä oon nyt jonkin aikaa lueskellut sun blogiasi läpi, ja selaillut noita kommentteja mitä oot joiltakin anonyymeiltä saanut. Siis ihan järkyttävää! Mikä ihmisiä vaivaa, eikö kellään oo enää järkeä päässä ollenkaan?
    Mä voin vaan kuvitella miltä susta on tuntunut/tuntuu. Itse olin raskaana sen verta herkillä, että pienemmätkin asiat pahoitti mun mieleni.

    Musta sä olet kaunis, ja vaikutat kypsältä. Lisäksi vaikutat oikein mukavalta ja iloselta persoonalta. Ja mä olen aivan varma siitä, että susta tulee loistava äiti! :)

    Kaikee hyvää teijän arkeen, ja tsemppiä tulevaan! :)

    VastaaPoista
  6. aww toi näyttää tos vielä söpömmältä toi collegeasu mikä ostettii ♥ ja muista soitella mulle tänää :))

    VastaaPoista
  7. Onnee teille kk päivän johdosta ♥

    Aaah mul alko tekee mieli stokan caesar salaattii !!! :D <3

    VastaaPoista
  8. Teidän tulevalla prinsessalla on kohta enemän vaatteita ku mulla!! :D
    ihana toi musta mekko! Millo oot ostanu sen, että onkoha niitä enää myynnissä?

    VastaaPoista
  9. olet niin tajuttoman upea! lapsi saa varmasti hyvät ja rakastavat vanhemmat, toivottavasti loppuraskaus sujuu hyvin :)
    äläkä välitä siitä mitä jotkut tulee tänne marisemaan, tottakai joidenkin mielestä kaikki on aina liian nuoria ja vastuuttomia ja kykenemättömiä jne mutta paha sanoa blogin perusteella jos ei tunne ko ihmistä.
    Sitäpaitsi eihän kukaan ole seppä syntyessään:D! ne asiat joita ette mahdollisesti vielä täysin osaa opitte kyllä myöhemmin, ja faktahan on se että lasten mukana ei tule ohjekirjaa joten pakko vaan yrittää parhaansa mukaan:)
    pidä pää pystyssä ja masu pyöreenä!
    hyvää loppukesää!

    VastaaPoista
  10. tulee kyl olee varsinainen fashion vauva sulla c: hehe ja söpöin! ja toi jumppa vaikuttaa kyl tosi hyödylliseltä, itekki sit ku joskus tuun saamaa lapsii oon kans päättäny et silti aion liikkuu ja pitää kuntoo yllä sen vauvanki takii c:

    ja aww onnee sulle ja otolle kuukausipäivästänne♥

    VastaaPoista
  11. JOTKUT anonyymit on kyllä niiiin turhia.. Monilla on varmaa nii tylsä elämä, että ne käy vaan haukkumassa toisten blogeja. Ja monien anonyymien takana voi olla yksi ja sama kirjoittaja, jolla on joku pakkomielle käydä haukkuu kaikkia ja kaikkea, että itelle tulis parempi mieli. No, sellasia ne on, turhuuksia :-D Tosin löytyyhän niitä mukaviakin anonyymejä.

    VastaaPoista
  12. aika suloista,että vietätte kuukausipäiviäki :p meinaan,että itse vietän poikaystävän kanssa vain puolivuotis ja vuosipäiviä :)

    VastaaPoista
  13. Anonyymi 0.14: Voi ihana olet ♥♥ Kiitos kovasti ja kaikkea hyvää sulle ♥ :))

    Anonyymi 1.11: Kiitos kovasti kivasta kommentista♥♥ Ja ihana et oon onnistunu muuttaan sun käsityksiä ainakin meistä :) Mut hei en mä mikää teiniäiti enää oo ku oon kumminki syyskuussa 20 jo :)

    Maiju Katariina: Oi kiitti ♥♥ Kaikkea hyvää sullekin :)♥

    Charlotte: Joo zarassa on aivan ihanii vaatteita ja on siellä kyl pojillekki kaikkee, mut kyl te viel tytönki saatte ihan varmasti ;)) Ja mullaki lagas se sivu ku tilasin noita, jouduin tekeen sen tilauksen joku kolme kertaa uusiks ja vaihdoin joka kerta niit tuotteit mitä tilasin nii en itekkää enää muistanu et mitä tuol sit loppujenlopuks piti olla :D Kumma ku ne ei osaa tehdä toimivia nettisivuja :D!

    R-udi: Oikeesti mulle tuli NIIN hyvä mieli tosta sun kommentista, tuntuu upeelta saada sellaselta joka on jo äiti noin rohkasevaa palautetta. Kiitos ihan hirveesti ♥ Mäki oon kyl ollu aika herkillä ja kyllä ne ilkeet kommentit satuttaa, mut onneksi sit välillä tulee tällasii ihanii piristyksiä niinku toi sun kommentti. Kaikkea hyvää sullekin ja kiitos vielä, itku tuli silmään ku sanoit nii ihanasti! ♥

    Derya: Hihi ♥ Ja neiti hei mä soittelin mut sä et :((

    Jarno: Kiitos murmeliini♥♥ Ja noi oli just stockalt, tuut mun kaa sit hakee stockalt caesar-salaattii ku oot seuraavan kerran tääl♥

    Anonyymi 18.28: Haha no eikai nyt sentään :D Pitää olla paljon eri kokosii ja erilaisii ku se kasvaa niin nopeesti :D Toi mekko on ostettu One Waystä 09 vuonna et ei niit varmaa enää oo :(

    Anonyymi 19.39: Ihanasti sanottu! Kiitos tosi paljon :)♥♥ Noin mäki oon ajatellut että eiköhän siinä sitten opi kaiken tarvittavan ku alkaa elää normaalia vauva-arkea ja muutenkin kaikki vauvat ja äidit on erilaisia et varmaan meillekkin kehittyy ne omat rutiinit ja just ne itselle ja omalle vauvalle sopivat tavat hoitaa asiat. Mut kiitti viel ja kaikkea hyvää sulle ihanuus♥♥

    Kisu: Mä oon kyl ihan hurahtanu noihin vauvanvaatteisiin, varsinki nyt ku on alennusmyynnit nii löytää ihan pilkkahintaan kaikkia sulosia! Ja kyl se liikunta kannattaa raskausaikanaki niin jaksaa sit synnytyksessä paremmin ja muutenkin :) Kiitos paljon ja kaikkea hyvää ♥♥

    VastaaPoista
  14. L: No noin mäki oon ajatellut, mut onneksi suurin osa on niitä mukavia :).

    Melinda: No sit ku ollaan oltu vuosi yhdessä nii ei mekään varmaan ihan joka kuukausi enää juhlita mut on se kyl toisaalt kiva ottaa sellast omaa pientä luksusaikaa kerran kuussa ja mennä treffeille ja ostaa jotai pikku lahjoja :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥