lauantai 20. elokuuta 2011

Lauantaiostoksia

Eilen piipahdettiin Oton kaverin läksiäisissä illalla ja kun päästiin  kotiin olin ihan puhkipoikkiväsyny. Oli ihan kiva ilta vaik mulle tulikin kauheet allergiaoireet kun Oton kaverilla oli kissa josta me ei tiedetty. Mun piti ottaa eilen paljon kuvia ja tehdä eilisestä postaus mutta kun otin kameran esille siellä läksiäisissä niin huomasin että muistikortti oli jäänyt kotiin. Mun loistavan aivan surkeen muistin takia tää onkin sit aika ostospainotteinen postaus kuten otsikkokin kertoo kun ei oikeen muuta kuvamateriaalia ole.
                         Nukuttiin aamulla pitkään ja heräiltiin rauhassa ilman mitään kiirettä. Ihana kun Otolla on kerrankin kokonainen viikonloppu vapaana kun yleensä on ainakin toinen päivistä töitä. Kauppareissulla piipahdettiiin taas Piilo-kirppiksellä ja tällä kertaa mukaan ei tarttunu niin paljoa kuin viimeksi, ja taidan tietää syynkin: Just kun astuttiin sinne ovesta sisään niin näin kassalla raskaana olevan naisen jonka ostoskassiin hävis just joku ihana pinkki mekko. Olin ihan että perkele! Se vei parhaat päältä :D Mut onneksi mekin tehtiin viel kivoja löytöjä ja eipä toi neidin vaatevarasto nyt niin hirveesti enää kaipaakkaan täytettä.

Lindexin velourhousut ja vaalenapunainen nallenkorvapipo jonka merkkiä en tiiä, onkohan toi Little Bear joku merkki? :D

Tuttan vakosamettimekko ja Kappahlin kauluksellinen body

Noi sopii tosi kivasti yhteen toi body ja mekko♥
Kirppikseltä suunnattiin sitten Columbuksen Citymarketiin ja sieltä ostettiin pari Ainu mam-tuttipulloa kun tajuttiin et neidillä oli vaan yksi tuttipullo. Mulla on siis kyllä tarkoituksena imettää mut eihän siitä haittaa oo jos noita on varalla et jos vaikka maitoa ei tuukkaan tarpeeksi tai imetys ei muuten vaan onnistu. Onko kellään kokemusta noista mam anti-colic -tuttipulloista, et onks noi mistään kotosin? Ostettiin kans Liberon hoitoöljy ja sinkkivoide vauvalle. Luin jostain et toi Liberon öljy on parempaa kuin Natusanin? Mut eipä noi kyllä kovin kalliita ollu et jos se ei ookkaan hyvä nii aina voi ostaa toista merkkiä. Ostettiin kans tollanen pinkki kori minne voi sit laittaa pikkusen tuttipullot ja tutit ja pulloharjan ja kaikkee muuta tommosta sälää mitkä kuuluu keittiöön nii pysyy paremmin tallessa.

Lisää kuvateksti
Kaupassakäynnin jälkeen oon kuluttanut päivää lähinnä lukemalla uusinta Glamour-lehteä ja haaveilemalla supertiukoista farkuista ja mekoista ja 13cm koroista. Mulla alkaa olla jo kova ikävä mun omaa vartaloo, onhan tää masu ihana ja varmasti tulee kova ikävä vauvan potkuja ja liikkeitä mut kyl ois ihana jo päästä ostamaan normaaleja vaatteita ja käyttää korkeita korkoja.
                      Toinen syy mun masuturhautumiseen on se et tää meidän pikkunen ei oikeesti oo enää nii pikkunen masuasukki, tänäänki mul valu ihan kunnolla kyyneleet silmistä ku se potkas niin kovaa ja hammasta saa purra monta kertaa päivässä jossei haluu ääneen huutaa. Voin vaan kuvitella miltä tuntuu joskus viiden viikon päästä ku nyt on jo tällasta, onneksi ei oo enää kauaa nii saa ton murusen ulos tuolta ja sit se saa potkia ja nyrkkeillä niin paljon ku ikinä haluaa. Laitan sen Oton mahalle ja pikkuneiti voi pahoinpidellä sitä vuorostaan :D.
                       Mua jännittää kauheesti ku ens viikon alussa pitäis vihdoin tulla niiden vaunujen jotka tilasin viikko sitten perjantaina. Ois niin kiva päästä jo tekemään vaunupostausta teille koska tiiän että yllätytte mun valinnasta! Ois myös ihana ku sit ois kaikki isommat jutut hankittuna ja tulis jotenki rauhallisempi fiilis ku ne vaunut seisois tossa eteisessä valmiina oottamassa pikkuneitiä kyytiin.
                       Samaisena perjantaina innostuin kans Ifolorin sivuilla ja latasin semmosen kuvakirjasuunnittelu -ohjelman ja tilasin sit meidän neitoselle semmosen Masun matka maailmaan -kirjan jonka siis kuvitin ja kirjotin ihan itse. Kirjotin sen silleen et sitä on neidin kiva lukea sit kun oppii ite lukemaan et ei oo liikaa tekstiä ja on ihan lapsille sopivaa. Sieltä löytyy isin ja äidin tarina ja paljo kertomuksia masusta ja raskausajasta. Sitä oli tosi hauska tehdä ja siihen sai laitettua paljon kuvia ja tekstiä ja hintakaan ei ollu yhtään paha, oisko ollut jotain pari kymppiä. Nyt kun on toi ohjelma niin vois sit tehdä toisen ku pikkunen on syntyny ja ristiäisistä vaik yhden ja jotain, oon ihan innostunu nyt noista! Toimitusaika oli 9 päivää +postikuljetus eli eiköhän sekin sitten kolahda postiluukusta ens viikolla nii voin sit esitellä täällä.

Mut joo eiköhän tässä ollu tarpeeksi jaarittelua tälle illalle, mä meen kyl nyt tekemään iltapalaa! Muistakaas laittaa viel kuvaustoiveitä tähän Kuvahaaste! -postaukseen niin teen sen ensi viikon aikana sitten. Hauskaa lauantai-iltaa kaikille!♥

19 kommenttia:

  1. Meillä noi MAM:n tuttipullot oli ainakin ihan loisto ostos. Ainoa tuttipullo jota poitsu suostu imemään ja ton ilmaventtiili homman takia vähensi myös masuvaivoja. Hyvä ostos siis :)

    VastaaPoista
  2. Isosisko käytti aikoinaan MAM:in pulloja, koska ne oli ainoat pullot, mitkä oikeasti autto koliikin kans ja sopi vauvojen suuhun. Se on kuulemma muotoiltu muistuttamaan mahdollisimman paljon oikeaa rintaa, että vauva saa siitä hyvän otteen.

    Kannattaa varmaan varata noita pulloja kuitenki enemmän ku kolme, isosiskolla oli aikoinaan lähemmäs kymmenen pulloa :D

    VastaaPoista
  3. MAM koliikkipullot on tosiaan hyviä, eli yhdyn edellisiin kommentteihin. :) Tosiaan kannattaa hankkia tarpeeks monta pulloa. Meillä on vaan kaksi ja nyt pullon ollessa pääasiallinen maidonlähde, niin on IHAN HIRVEE RUMBA niiden keittämisessä koko ajan.

    Meillä ainakin poika otti pulloa kun tissi ei riittänyt, mutta suostui silti jatkossa ottaa tissiäkin - jotkut kun eivät pullon jälkeen enää suostu tissillä "tekemään työtä" syödäkseen.

    Ps. ainakin mun mielestä liberon öljy on parempi, mutta natusanin zinkki. Ja myöskin ACOn tuotteet on tosi hyviä, mutta kalliimpia (niitä vissiin saa ainoastaan apteekista)

    VastaaPoista
  4. Joo noi pullot on tosiaan hyviä, mutta hankala pestä ja pitää olla kunnolla se tiiviste siellä pohjassa ettei se vuoda! :) Ja kannattaa tosiaan ostaa niitä sitten enemmän jos tarvii niin ei koko ajan tarvii olla pulloja keittämässä.

    VastaaPoista
  5. Mä oon käyttänyt vain noita MAM:in koliikkipulloja, vaikka koliikkia ei ollutkaan :) Mutta oon kyllä tykännyt ja kauheemmin ei oo mitään ilmavaivoja tullutkaan! helppo tiskatakkin kun saa pohjan irti, mutta pari kertaa käyny kyllä niin että laittanu sen tiivisteen huonosti ja vuotanut, viimeeks pari päivää sitten mun laukun pohja sai maistaa maitoa :D
    Meillä on 4 pulloa ja niillä ollaan pärjätty ihan koko tää 5kk :)

    VastaaPoista
  6. meilläkin on käytössä nuo MAM:in koliikkipullot. Aluksi käytettiin tavallisiakin, mutta aika pian huomattiin, että tyttö pulauttelee paljon vähemmän MAM:ista syötyään ja ei tuu muutenkaan vatsavaivoja kun ei mee sitä ilmaa vatsaan :) kannattaa tosiaan painaa se tiiviste kunnolla sinne pohjaan kiinni, ettei pääse vuotamaan. pari kertaa käynyt niinkin. meillä on noita pulloja 1 pieni ja 2 isoa ja pitäis hankkia vielä 1 lisää ainakin.

    noi ifolor-kirjat on tosi käteviä ja niitä on hauska tehdä! mä alotin jo tekemään meidän tytölle sellasta kirjaa hänen ensimmäisestä vuodestaan :) lisäilen siihen sit kuvia ja tekstiä sitä mukaan kun niitä tulee, niin ei oo sit niin suuri homma tehdä kerralla kokonaan!

    VastaaPoista
  7. btw. ootko muuten 100% varma ultrien perusteella että teille tulee tyttö? Ku sulla on ihan poika maha :D (vanhoja uskomuksia)

    VastaaPoista
  8. Iina,.... mitä ollaan puhuttu näistä vaatteista ;DDD !!!! mút mä voin ylpeenä kertoo et luin ihan jokasanan tästä<3 jeejee

    VastaaPoista
  9. meillä oli kanssa noita mam:in koliikkipulloja (koliikkia ei kyllä onneks ollu mutta pieniä masuvaivoja välillä) me ei hirveetä eroo huomattu niissä mutta varmaankin sen takia kun ei joona aikasemminkaan pahemmin masuvaivoista kärsiny. mutta joka tapauksessa otettiin sit vaan noi mam:in ja aventin koliikkipullot käyttöön, ite henk.koht. oon sitä meiltä että aventin oli paremmat, mutta riippunee ihan lapsestakin mikä sopii kullekkin :)

    VastaaPoista
  10. auts en oo tienny että se voi tehä noin kipeetä ku vauva potkii! miltä se siis tuntuu? :D

    VastaaPoista
  11. Ihania vaatteita on taas pikkuneidille löydetty. <3
    Hei kysyisin sulta kans ny et paljonks tommone anti-colic -tuttipullo maksoi? Oon ite ajatellu kans tommosta hankkia ku bongasin tuolta kaksplus-lehdestä mainoksen et toi on mukamas suunniteltu lääkäreiden jne kans.. Et ainaki pitäis olla jostain kotosin, no senhän näkee sitten myöhemmin. :D

    Ja ihan superihana idea toi ifolorin kirja :) <3

    VastaaPoista
  12. Bongasin sut tänään vuokin metriksel :D kattelin kaukaa et tutkit jotain maitopurkkeja mut tais ollakkin noi tuttipullot :D

    VastaaPoista
  13. Anonyymi 23.10: Aijaa no ompa hyvä kuulla, toivottavasti meilläkin pikkunen sit tykkää jos noita tarvitaan :))

    Millie: Joo niinhän tossa paketissa kerrottiin et on muotoiltu muistuttamaan oikeeta rintaa ja vaihto äidistä mamiin sujuu helposti :) Ja ajateltiin kyl ostaa viel pari varmaan lisää mut turha niitä on liian montaa olla kun ei vielä tiedä et tarviiko niitä edes :) Ostaa sit lisää jos tarvii, ei ne niin kalliita ollu :) Mut hyvä kuulla et noi auttaa! :)

    Jensku: Jes, nyt alan itekkin vakuuttua et oli hyvä ostos! :D Ja hyvä kuulla et suostu kumminkin sit takas tissillekkin pullon lisäksi, oiskohan noilla pulloilla sit oikeesti vaikutusta, et muistuttaa tarpeeksi paljon oikeeta rintaa? :) Ja joo pitääpä muuten kattella noita apteekin valikoimia, Acon tuotteista oon tykänny itellänikin ku joskus tullu ostettua mut oon jotenkin täysin onnistunu ignoraamaan et niillä on vauvanhoitotuotteitakin, hyvä ku sanoit! :)

    J: Okei no hyvä tietää, ja juu me ostellaan varmaan viel pari lisää ja sit enemmän toki jos niitä oikeesti sit tarvitaan, tällä hetkellä elättelen kumminki toiveita viel täysimetyksestä mut katsoo sitten :)

    Ansku: No mäki toivon ettei tulis koliikkia mut hyvähän se on varautua, ei siitä varmasti haittaakaan ole et on masuystävällisiä pulloja :). Ja mä aattelinkin et on varmaan helppo pestä kun sen pohjan saa irti, siksi olinkin vähän yllättyny tosta J:n ylemmästä kommentista et on hankala pestä, mut katsotaan sitten :) Ja kyllä ne laukutki tarvii maitoa ihan selvästi välillä, ei se nii vakavaa oo onneksi! :D Hyvä myös tietää et neljälläkin pullolla pärjää, varsinkin ku en vielä tiiä et tarviiko noita heti ollenkaan nii en haluais turhaan hamstrata :)

    Jenni: Meil on kans yks tavallinen tuttipullo mut vois säästää sen sitten vaik siihen ku neiti on isompi, ettei tulis turhia masuvaivoja jotka voi noilla koliikkipulloilla välttää :). Ja joo noi on oikeesti ihania noi ifolorin kuvakirjat! Musta tuntuu et meiän kirjahylly tulee täyttymään niistä tässä vuosien mittaan ku neiti kasvaa :D Ja ne on tosiaan hyviä kun voi tehdä pikkuhiljaa, itte olin nii kärsimätön et halusin kerralla valmiiksi ton nii mul meni joku viis tuntia siinä väkertäessä, mut seuraavan voisinki sitten tehdä ihan rauhassa nii vois tulla vielä parempaa jälkeäki :)

    Titti: Nii on mulle sanottu et on ihan poikamaha :D Mut ultraaja oli kyllä ihan varma että on tyttö ja mä vielä varmistelin monta kertaa et voiko nyt rauhallisin mielin ostaa pinkkejä asioita :D

    Derya: No pikkusen vaan ostin! ;D;D Ja hyvä oon ylpee susta, lukeminen kannattaa ;) Oot mun muru♥

    Anna: Okei no hyvä tietää, pitäisköhän ostaa sitten vaik yksi aventin pullokin kokeiltavaksi? Mut varmaan noi mamitkin on ihan hyviä kun te kaikki ootte niitä kehuneet :))

    Anonyymi 14.42: No voi se :( en itekkää tienny kyl aiemmin :D Ja siis se vaihtelee, yleensä se tuntuu siltä vaan niinku joku iso asia möyrii ja velloo vaan masun sisällä mut sillon ku sattuu nii tuntuu niinku joku löis esim täysillä häpyluuhun tai viiltäis puukolla alavatsaa, ei kiva ei :(

    Karo: Hihii, rakastan tota Piilo-kirppistä, sinne tulee joka päivä kaikkii uusii ihanii vaatteita ja tosi halvalla viel, jotenki alkanu tuntumaan superkalliilta kaikki uudet h&m ym vaatteet noiden rinnalla vaikkei ne oikeesti ookkaan :D Ja noi tuttipullot oli tossa meiän cittarissa vissiin päälle 5€ tsipale, toi pienempi oli muutaman kymmenen senttiä kalliimpi ku isompi, en kyl ymmärrä et millä logiikal pienempi maksaa enemmän mut kummiski, et ei todellakaan vie konkurssiin jos tollasii ostaa onneksi :D Ja vissiin noi ihan hyviä on ku kaikki tääl kehunu :) Ja mäki tykästyin ja se oli ihana se suunnitteluohjelmaki ja ihan ilmanen, kantsii lataa! :) Ihana Karo♥

    Anonyymi 21.15: En oo kyl tänään liikkunu himasta minnekkään, eilen ostin noi tuttipullot et ootkohan nähny jonkun mun kaksoisolennon :D?

    VastaaPoista
  14. Oho siis tarkotin eilen :D Mutta oon ihan varma et näin sut, siinä metriksellä penkillä istuit :) Ei uskaltanu tulla juttelee hihi :D

    VastaaPoista
  15. mun mielestä sun maha on kyl ihan selvä tyttömasu :D oli pakko sanoo taas! ja noista pulloista meillä oli noita anti colic ja miljoona muuta erilaista ja kaikki toimi ihan yhtä hyvin kun ei onneks ollu koliikkivauva :)
    mä luovutin aika helposti imettämisen suhteen ja ekan kuukauden jälkeen päätin että en sitä jatka ku meinas mielenterveys mennä :D

    VastaaPoista
  16. Anonyymi 0.24: No oisit tullu! Siinä me venattiin bussii metriksen edessä juu :)

    Charlotte: No hyvä jos on! Mul taas hiipii se paniikki päälle et entä jos mun masussa ei ookkaan se kenen mä luulen siel olevan XD Ja onneksi teillä ei ollu koliikkia, toivottavasti ei tule meillekkään. Musta tuntuu et saatan itekki luovuttaa aika helposti imetyksen suhteen jos tuntuu ettei se onnistu, mut katotaan nyt ensin :D En halua että mun mielenterveys menee ja turha siitä muutenkaan on mitään stressiä ottaa, ihan yhtä terveitä lapsia sillä korvikkeellakin kasvaa :)

    VastaaPoista
  17. ai miks menis mielenterveys imettämisessä? xD terveisin tyhmä

    VastaaPoista
  18. Anonyymi 18.53: No katsos kun imettäminen ei vaan kaikilla onnistu vaikka yrittäis parhaansa ja enemmänkin ja sillon se voi olla aika turhauttavaa yrittää toistuvasti imettää vaikka siitä ei tule yhtään mitään. En nyt usko et kellään oikeesti menee mielenterveys mut voi se olla aika henkisesti raskasta äidille jos on suunnitellut täysimettävänsä ja sit se ei onnistukkaan :(

    VastaaPoista
  19. mitämitämitäää:OO ootko oikeesti vasta 19? en haluu nyt oikeesti loukata tai mitään, mut luulin et oot joku 23 tai 25D::: onneee tulevalle äipälle<3 ps. vauvamasusi on suloinen:>

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥