sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pirkolla on purkkaa!

Niin, en tiiä tietääkö kukaan muu teistä tätä Hevisauruksen biisiä mutta mulla soi se kokoajan päässä! Kiitos Oton ja Tiaran, tai varsinkin Oton joka yrittää aivopestä meidän ipanaa kuuntelemaan ennemmin purkkaheviä kun purkkapoppia. Mun kanssa Tiara kuuntelee kaikkia perinteisiä lastenlauluja ja sen lisäksi tietysti Rihannaa ja muita radion listahittejä, isin kanssa neiti saa sitten kuunnella vähän raskaampaa musiikkia. Noh, ihan hyvä että tulee kaikki genret tutuksi jo pienestä pitäen. Ehkä täytyy mun tappioksi myöntää että Pää olkapää peppu -laulun lisäksi se on juurikin tuo isin soittama hevisaurus joka kirvoittaa Tiaralta suurimmat naurunkiljahdukset. Tässä vähän kuvia neidistä ja sen ihanasta isistä:

"BLÖÖÖ ei jaksa nousta! Täs isin kainalos on liian mukavaa!"

"Tää on mun isi, se on ihan paras ja se on MUN!"

"Äiti älä häiritse ku mä leikin nyt isin kaa!"
               
Mutta tää musiikkijuttu ei kyllä nyt ollut asia mistä tulin kirjoittamaa, vaan meidän viikko! Musta on aivan ihanaa kun äiti on meillä, mullakin on seuraa myös päivällä Oton ollessa töissä ja tulee ulkoiltuakin enemmän kun lenkkeilee Mörkön kanssa. Mörköstä puheenollen, herra on alkanut osoittaa huomattavia piristymisen merkkejä ja tänään jopa innostui juoksemaan onnesta soikeena kun me oltiin tulossa Oton ja Tiaran kanssa kauppareissulta ja törmättiin puistossa äitiin ja Mörköön. Haavat on edelleenkin tosi ilkeen näköisiä, mä en edes pystynyt puhdistamaan niitä äidin kanssa ku mulla meinas happi loppua ja oksennus tulla, mut onneksi toi Otto ei ole ihan yhtä heikkohermoinen ja pystyy auttamaan. Huomenna Mörköllä on taas kontrolli eläinlääkärissä, mutta ihan pirteä ja hyvävointinen se on nyt ollut ja toivoakin on jo enemmän; jos haavat hoidetaan hyvin niin ei ole mitään hätää ja ne alkaa pikkuhiljaa parantumaankin. 

Tässä vähän kuvia hymytytöstä ja vähän tuimastakin tytöstä<3







                Tää viikko meni ihan hullun nopeeta vauhtia kun on juostu eläinlääkäri - koti -väliä jokapäivä. Eilen Mörköllä ei ollut lääkäriä ja me mentiin käymään Oton enolla syömässä. Sinne tulivat myös Oton täti ja toinen eno, sekä mun äiti ja tietenkin Tiara ja Otto! Oli ehkä maailman parhaita ruokia tarjolla; uuniperunoita katkaraputäytteellä, sienipiirakkaa, lihapullia ja ties mitä kaikkia ihania salaatteja. Siellä vierähtikin muutama tunti ja sieltä suunnattiin takaisin kotiin jossa pikainen vaatteidenvaihdos ja sitten jatkettiin Deryan synttäreille. Eilen oli mun toka kerta ulkona Tiaran syntymän jälkeen ja oli ihan mielettömän ihana nähdä kaikkia kavereita pitkästä aikaa! Väsymys tosin alkoi painaa päälle suhteellisen aikaisin kun ei olla niin kamalan tottuneita tähän valvomiseen enää ja loppujen lopuksi ei oltu kotoa pois kun muutama tunti. Tiara nukkui kiltisti omassa sängyssä ja hyvin oli kuulemma äiti pärjännyt sen kanssa 21-01.00 joka oltiin pois kotoa. Kotona kokkailtiin vielä pikaiset iltapalat ja sitten siirryttiin unten maille. 

"Mä oon Tiara ja mä en osaa pysyy paikallaan!"

"Naminami tää on hyvää!"

"Mä nautin tästä silmät kiinni<3"

"BÖÖ!"

"Mä ehkä näytän hämmentyneeltä mut oikeesti oon tosi fiksu ;)"

"HUI!"

Äidin rakas<3 Ihana mulkosilmä -kuva Tiarasta! :D

Mun kulta<3

                Tänään herättiin neidin kanssa kymmenen aikoihin ja ollaan leikitty sekä tehty kunnon vaunulenkki Vuosaaressa ja kaupan kautta kotiin. Äsken laitettiin vielä ihanaa ruokaa; porsaan ulkofileepihvejä, lankkuperunoita ja paprika-sipulipaistosta aurajuustokastikkeella. Oli aivan mielettömän hyvää! Sunnuntaisin on niin ihana tehdä ajan kanssa ruokaa yhdessä Oton kanssa ja istua kaikessa rauhassa alas syömään. Syöminen on alkanut myös onnistumaan Tiarallakin, sosetta uppoaa nykyään jo puoli purkillista vähintään kerralla ja päälle purkillinen maitoa. Kamalaa, viikon päästä neiti on 5kk ja me saadaan aloittaa lihat ja puurot! Musta kyllä tuntuu että lykätään vähän noita lihojen ja puurojen aloituksia, sitten kun sosetta menee enemmän kerralla niin voisi pikkuhiljaa ottaa mukaan puuroa ja sitä lihaakin.
                Huomasittekos muuten noista kuvista mun hiukset? Ei oo pidennyksiä ei! Oon aika ylpeä itestäni, pian viikko ilman lisätukkaa! Ja eilisissä synttärikemuissa sain runsaasti kehuja uudesta lyhyemmästä hiustyylistäni, se ehkä vahvisti hieman tätä fiilistä että voisin vaikka viihtyä näillä omilla hiuksillakin. Myös Otto tykkää kun on ihan omaa tukkaa vaan päässä eikä toisten! Kuulemma näytän aikuisemmalta ja nätimmältä, itse en kyllä nää tollasta mutta en mä näitä vihaakaan joten antaa olla toistaiseksi. Mitäs te tykkäätte?

Ulos lähdössä!

"Mä oon Otto ja mua ei saa kuvaa!"

Ehkä hieman lumisempina hississä ulkoilun jälkeen!
Tällasta meille! Asiat alkaa taas olla paremmin Mörkölläkin onneksi ja elämä voittaa! Nyt mä alan kattoon leffaa murun kanssa, ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Ja ensi viikolla ei ole tulossa tän mittasia kamalia postaustaukoja, ainakaan näillä näkymin! Moikkamoi<3

90 kommenttia:

  1. tää sun uus ulkoasu on ihan rakkautta<3 se entinen vähä lagitti aina kun selas alaspäi (saatto tietty johtuu koneestaki) mut tää ei kummiskaa nyt enää lagita:) ja banneri on ihan super kiva:) jatka samaan mallii<3 pusuja söpölle tiaralle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään kyllä, Rudi on velho! Ja hyvä ettei enää lagaile! Tiara sai paljon pusuja! <3 ;)

      Poista
  2. kivoja kuvia taas:) sinä nättinä taas kerran ja tiara söpönä kun mikä!<3 miten oot muuten saanut noi "palkit" tohon bannerin alle (noi minä ja pikkuneita ym.)? mä oon yrittäny omaan blogiin laittaa niitä sika pitkän, mut ei oo vaan onnistunu:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon<3 Siis ne tulee tuolta "Sivut" -kohdasta, sieltä voi lisäillä noita sivuja tohon yläpalkkiin :) Toivottavasti nyt onnistuu!

      Poista
  3. Tykkään hiuksistas paljon enemmän, todellakin tekee susta (hyvällä tavalla) vanhemman näkösen! Enemmän klassinen tyyli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Salla! :) Kyl mäki alan jo pikkuhiljaa tottua näihin :D

      Poista
  4. Ihania kuvia kaikki! :) on kyllä niin tyytyväisen oloinen pikkutyttö että <3 ainiin, sulle kyllä passaa pitkät sekä lyhyet hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmusti<3 Tiara on kyllä ihanan tyytyväinen vaaveli<3

      Poista
  5. voi että toi tiara on kyllä niin sulonen ei voi muuta sanoo ! tuli kunnon vauvakuume :-D! ihana pikku perhe teillä (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä, maailman sulosin pieni ipana<3 :D Kiitos paljon<3

      Poista
  6. Moikka ! tosi kiva postaus taas kerran :) oon seuraillut tätä sun blogia jo jonkun aikaa, ja teidän elämä näyttää kokoajan vaan ihanammalta ja ihanammalta !
    Itsekkin jo haaveilen kun saisi perheen perustettua jo oikein nuorena, sillä rakastan lapsia ja olen suunnitellut jo melkein koko elämäni valmiiks :D Saa nähdä mitkä asiat sitten toteutuvat ::DD hahaha !
    Pyytäisin sellaista, että kertoisit miten aijotte kasvattaa Tiaran Oton kanssa. Onko teillä jotain yhteisiä mielipiteitä esim siitä, miten tyttö saa pukeutua tai esim poikaystävien tuomisesta kotiin.. Ja entä sitten kun murrosikä koittaa ? onko teidän mielestä okei jos ala-ikäinen käyttäisi alkoholia ja on poikien luona yötä. Tai aijotteko puhua hyvässä vaiheessa ehkäisystä ja niin edelleen :) Olisi todella mielenkiintoista kuulla, miten te ajattelette =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmusti, kiva että tykkäät!<3 Mäki oon harrastanu tota elämän suunnittelua ja mulla on ainakin menny nyt just silleen ku toivoin mun villeimmissä unelmissa :DD Kai se on niin että kaiken voi saavuttaa kun tarpeeksi kovasti siihen pyrkii ;D

      Ja hyviä kysymyksiä, voisin tehdä ihan postauksen tästä aiheesta kun mulla heräsi niin paljon asiaa! :D Kiitokset!

      Poista
  7. noi sun hiukset näyttää kyl oikeesti tosi kivoilta :)!

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus ! ja tiara ja otto ja sinä!! kaikki niiin ihania <3 + sun äitis ja mörkökin ;) ja noi lyhyemmät hiukset on toooosi kivat :)! ei enää niitä liian pitkiä! oot paljo aikusemman näkönen noilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos ihana :)<3 Ja mäki kyl alan jo tottuu näihin hiuksiin vaikka monesti iskee ikävä pitkiäkin hiuksia :D!

      Poista
  9. postaat harvemmmin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollu niin paljon kiireitä ettei millään oo ehtiny vaikka oisin halunnutkin :(

      Poista
  10. http://1.bp.blogspot.com/-hoSh0gKGaQc/Tzf3wVGgm2I/AAAAAAAADhU/kVEt634TYrA/s640/IMG_9713.JPG

    Ehkä söpöin kuva ikinä. :D

    VastaaPoista
  11. Ihan tosi ihanat noi hiukset ja sopii sulle tosi hyvin ja kyllä, näytät jotenki aikuisemmalta ja öääh niin ihanalta! :) Tiarakin kasvanut tosi paljon ja omistaa kyllä niin ihanat vanhemmat. Hei ja semmonen asia, en tiiä oonko väärässä mut oon kattonu et miten sää voit olla noin kokoajan entistä nätimpi vaan niin oon huomannu et meikkaat nykyään jotenki kevyemmästi ja näytät paaljon raikkaammalta ja kauniimmalta kun ei ole sellasta paksua puuterikerrosta :) ihanasti kuultaa oma iho kevyen meikin alta. :) ootte vaan niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmusesti, tulipa niin hyvä mieli<3 :)Itse oot ihana!

      Poista
  12. Mun mielestä toi tukka on paaaaaljon parempi, kuin ne pidennykset! Otto on kyllä oikeessa siis, usko sitä. :) Jotenkin tosi tyylikäs kampaus ja sopii sulle. Tiedän kyllä sen fiiliksen, kun pidennykset ottaa pois ja oma tukka tuntuu lähinnä rumalta hiirenhännältä. :D Siihen kyllä onneks aika äkkiä tottuu, vaikka se pidennyskuume aika ajoin tuleekin aina uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa no pitää uskoa sitten sitä ja teitä kaikkia ihania lukijoita! :D Ja joo kyllä ne pidennykset himottaa vähän väliä mut mä aion kyl olla ainaki jonkun aikaa ilman :DD

      Poista
  13. voitko laittaa ton ruuan reseptin?:) siis esim se aurajuustokastike:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kermaa ja aurajuustomurua! Ne vaan kattilaan ja vähän hämmentelee niin et se nopsaa kiehahtaa ja avot! :D

      Poista
  14. sun blogiis on muuten jees lukee, mut noi "anna mun leikkiä" " heh, pieraisin " "äiti mee pois" "olen söpöin vauva tiedön sen" jutut on niin rasittavia. ei pahalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No osa tykkää, osa ei :) Se on ihan makuasia, monet tulee kommentoimaan että nauraa niille ihan kippurassa, toiset taas ei niistä liiemmin perusta :)

      Poista
  15. Ei kannata liian kauan lykätä tuota karkeampaa ruokaa. Lapsen puheen kehitykselle on edellytyksenä se, että lapsi saa suuhunsa jotain minkä jauhaminen vaatii enemmän työtä (eli jotain vähän karkeampaa ruokaa kuin sosetta)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta Iinahan tunnetusti toimii äitinä päinvastoin miten opastetaan, ei unohdeta tätä. :D

      Poista
    2. Mitenköhän sitten 6kk täysimetyksellä olevat vauvat oppivat puhumaan? Täysimetys 6kk ikään asti ainakin mun käsittääkseni on suosituksena ja sitten ne vauvat jotka ovat korvikkeella saavat aloittaa lihat ja puurot aikaisintaan 5kk iässä (ja tietenkin muutkin jos haluaa)... En tarkoittanut lykkäämisellä ehkä sitä että aloitetaan vasta ens vuonna noi ruuat vaan että katsellaan nyt tässä pari viikkoa että noi soseet luonnistuu ensin kunnolla :) Ja juu tämä ylempi kommentti oli ihan asiallinen, siinä ei mitään mutta mikäs tätä alempaa hiekkapimppaa vaivaa? Mä tunnetusti toimin äitinä juuri tasan niinkuin mua opetetaan toimimaan juuri mun lapseni kanssa esimerkiksi neuvolan ja lääkäreiden taholta, en anonyymien jakelemien nettineuvojen mukaan :) Lapset on erilaisia jos et ole vielä huomannut!

      Poista
    3. Olen pahoilla Iina jos pahoitin mielesi huomautuksellani. Olen siis tuo ensimmäinen ano. Olen vain viime päivinä aivan liikaa törmännyt tapauksiin joissa on jääty pelkkien soseiden syöttämiseen ja sitten ihmetelty miksi lapsella on kielellisiä vaikeuksia. Hyvä, että sinä pitäydyt niissä enää vähän aikaa. Ja kyllähän se on jo moneen kertaan blogissasi huomattu, että olet loistava äiti Tiaralle :) En tarkoittanut tuota huomautusta arvosteluna, vaikka kirjoitettuna se voi hyvinkin siltä kuulostaa. Pahoittelen.

      Poista
    4. Ei et sä mun mieltäni pahoittanut! Mä vaan aloin juurikin pohtimaan tuota asiaa että miten täysimetetyt oppii sitten puhumaan :D Mutta siis joo ei me kauaa lykkäillä, innolla odotan jo sitä et päästään sormiruokailemaan sit kun Tiara oppii kunnolla pinsettiotteen ja muuta :) Sun kommenttisi oli ihan asiallinen kuten sanoinkin ja kyllä mulle saa sanoa jos on jotain mielen päällä, kuten sä sanoitkin :) Tuo alempi anonyymi vaan ei ollut ihan hirveän asiallinen :D EI tarvitse pahoitella ja kiitoksia! :)

      Poista
  16. Tosi kivat hiukset noin lyhyenäkin, sopii hyvin sulle! Ja nuo Tiaran kukkapöksyt, saako kysyä että mistä ne on ostettu? aivan liian herkulliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :))<3 Noi pökät on tosta Piilo-kirppikseltä ja ne on Noppiesin! :)

      Poista
  17. vitsi sulle sattuu musta hyvin noi neutraalit" ei niin tummat silmämeikit ja tuo lyhyempi tukka :) mä tykkään kyllä kovasti! oot ihanan lempeän näköinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos todella paljon :) Tulipa hyvä mieli :))

      Poista
  18. oot paljo aikuisemman näkönen ku et laittele kauheita rajauksia ja ku sulla on lyhyt tukka. Pidennyksien kans näytit 5v nuoremmalta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kiitos :D Sit ku tulee ikäkriisi nii laitan pidennykset ja rajaukset takas nii voin näyttää taas teiniltä ;DD

      Poista
  19. Heippa! Noi sun omat hiukset on kyl niin ihanat! Ei niis pidennyksissä ollu mitään vikaa mutta helpompi tää näin sulle varmaan on (;
    Nyt asiaan.. Kohta tulee raivo ku ette tuu meitä koskaan moikkaamaan! Kaikki muut on nähny Tiaran useemmin ku esim. R-kummi! Nyt teille tavote! Soitatte ärralle tai ämmälle ja, no nii.. ;D

    oOo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos ihana <3 :) Joo on nää helpommat! Ja joo muakin ärsyttää, haluaisin tulla käymään siellä vaikka heti mut se on enemmän tuosta Otosta kiinni! Sun pitää soittaa sille! Ois nii kiva nähdä :)

      Poista
  20. mun mielestä sulle sopii toi lyhyt tukka tosi hyvin :) oot tosi kaunis! ja ihana tiara!näyttää vaan kasvavan koko ajan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia hirmusti <3 Ja joo niinhän tuo neiti kasvaa ihan hurjaa vauhtia!

      Poista
  21. ihana postaus taas kerran :)) tykkään sun hiuksista enemmän tuommosina! en tiiä meneekö liian henkilökohtaseksi mutta voisitkohan tehdä semmosen parisuhdepostauksen, ei nyt mitään semmosta "mikä toisessa ärsyttää eniten" mutta vaikka et kertoisit kumpi teistä on vaikka positiivisempi, spontaanimpi, kiivaampi, laiskempi jne :D tai no siis jooo ymmärsit varmaan pointtini :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja kiitokset vielä postausvinkistä! <3 :)

      Poista
  22. Hei mistä sun blogin nimi tulee?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi "but i'm a human not a sandwhich" on ainaki lmfao:n biisistä :)

      Poista
    2. Jep juuri siitähän se! :)

      Poista
  23. noi lyhyet hiukset sopii sulle niiiiin hyvin ! :) näytät lyhyissä hiuksissa aikuisemmalta! oon lueskellu sun blogia jo pidemmän aikaa, ja mietiskelly jospa itsekkin alkaisi blogia kirjoittelemaan jotta saisi kaikki raskausajan mietteet yms, talteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia hirmusesti! Ja hei ala ihmeessä kirjottamaan omaakin blogia, aina kiva saada uutta luettavaa! :)

      Poista
  24. Selailin sun blogia ja noitten sun aikasempien kuvien perusteella blogin nimen pitäs olla: But I'm a humanoid, not a human. Olit meinaan aikamoisen maskotin näkönen. Nyt oot sentäs löytäny tärpättipullon ja repiny ne kuolleet hiukset pois päästäs. Onneksi. Ja vielä tosta sun päivänsäteestä, oikeesti mikä nimi on Tiara? Tiara on päässä pidettävä koriste, ei nimi. Voisin nimetä mun pojan uudelleen ja antaa nimeks Kruunu. Tai itseasiassa Valtikka olis vielä parempi.

    Mutta kaikesta huolimatta hauskaa talven jatkoa sinne suomen suurimpaan lähiöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tältä, hyvät naiset ja herrat, kuulostaa katkeroitunut, harvahiuksinen ja todennäköisesti liikalihava yh-äiti.

      Poista
    2. mitäh?!? missä on tämänkin äidin käytöstavat!? toivottavasti osaat kasvattaa lapsesi paremmin kuin sinut on näemmä kasvatettu, mutta tuskinpa vaan. mä en käsitä tälläsiä ihmisiä.. kuvottavaa.

      Poista
    3. hahhaha nyt kyllä hajos ja pahasti :D ensinnäkin eiköhän ulkonäkö oo jokasen oma asia! eikä jotkut pidennykset tee ihmisestä mitään humanoidia, sori vaan! sitäpaitsi iina on just kaunis! ja mikä vittu sua risoo et pitää tulla haukkumaan toisen nimivalintaa? "mikä nimi on tiara" no se on kuule oikein kaunis nimi! ja myös omalaatuinen!! ei kaikkien tarvii antaa lapselleen nimeksi just niitä tavallisia jota on varmasti aikanaan samalla luokalla! ja ootko kuullut synonyymeistä. tuskin oot kun toi sun älyllinen tasos näyttää olevan aika huonolla mallilla.. no kuitenkin jos et oo huomannu niin on aika monia nimiä jotka tarkoittavat myös jotain esinettä/asiaa.. esim: lumi, kukka,helmi, meri, marja, kirsikka,minttu.. joko riittää vai uskotko jo ? eli eihän se niin ihmeellistä ollutkaan kun tarkemmin ajattelee! oikeesti anna sä vaan lapsilles nimeksi ne tavalliset ullat ja pirkot jos haluat ja anna Iinan ja muiden antaa sellaset nimet kun itse haluaa! ei pitäis vaikuttaaa sun hapensaantiin millään tavalla ;) Mutta kaikkee hyvää iina ja koko teidän ihana perhe :) älä välitä tälläsistä vamma-anoista! oot just paras! ♥

      Poista
    4. No huhhuh. Sori vaan Ella, mutta käy sääliksi sun poikaa kun on tollasen äidin saanut.. :(

      Poista
    5. Hyvä Ella! Perinteiset nimet ja luonnonkauniit ihmiset, niistä on onnellinen maailma tehty :) Vaikuttaa siltä että Iina ja Iinan lahkolaiset on kovin huonoja kestämään negatiivista palautetta...

      Poista
    6. No huhhuh! Antakaa mun kaikki kestää :DD Maailma on valmis sillonkun täältä löytyy suvaitsevaisia ja omiin asioihinsa keskittyviä ihmisiä. Ahdasmielisempää porukkaa saa hakea, "luonnonkauniit ihmiset ja perinteiset nimet"... Onneks meitä on moneksi ja ton kaltasia ihmisiä kun te on aika harvassa:) Kuinka jotain voi häiritä esimerkiksi se että jonkun tuntemattoman ihmisen lapsella on nimi josta ei pidä? En mäkään pidä monista nimistä mutta mulla on omakin elämä, luojan kiitos. Ja ei, en ole kenenkään lahkolainen mutta en myöskään yhtä idiootti kun te.

      Poista
    7. Ano 10:05, "Huonoja kestämään negatiivista palautetta" ..siis anteeks mitä :D Sustako on ihan oikeasti asiallista tulla HAUKKUMAAN blogin pitäjää + hänen lasta?? Taidat olla vaan provo kun sun viesti on noin ÄLYTÖN, tai sit sut on taidettu kasvattaa tynnyrissä kun susta on tullu noin itsekeskeinen ja ilkee. Onnea elämään :)

      Poista
    8. Voi teitä... Pakko nyt itekki tähän väliin sanoo että kaikki ihmiset on mitä on. Itekki tykkään enemmän perinteisistä nimistä ja siksi mun pojallekki annoin vaan nimen Juho, mutta Iinahan saa ihan itse päättää lapselleen sopivan nimen. Ja kyllä oon myös itse sitä mieltä että Iina on kaunis luonnollisen näköisenä, mutta myös meikillä. Ja kaikkihan saa meikata ja tehdä tukalleen mitä ikinä haluaa ja sehän on aina pääasia että miellyttää itseään kun katsoo peiliin. Onneksi toisten sanomisien voi antaa tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta samantien vaan ulos :) Hyvää ystävänpäivää vaan kaikille ja anteeksi tämä mun ihana väli kommentti. Ja Iinalle ihanaa ystävänpäivää ja Otolle ja Tiaralle terveiset ja jos Anne vielä on siellä nii sille myös ja Mörkölle paljo voima rapsutuksia. Tulkaahan taas käymään Oulussa nii voidaan treffata jossain :)

      Poista
    9. En oo mikään iinan "lahkolainen" mutta ärsyttää vaan tälläset turhat haukut ! vaikka sun mielestä parahaita olisikin "luonnonkauniit ihmiset ja perinteiset nimet" niin sitten on ! se on SUN mielipide ja muilla on omat mielipiteet.. koita kestää se tosiasia!

      Poista
    10. Mua eniten hämmentää tuossa Ellan kommentissa se että mitkä "Iinan Lahkolaiset"? :D Olenko mä jotenkin pakottanut ihmisiä lukemaan mun blogia tai olemaan mun kanssa samaa mieltä asioista? :DDD

      Ja Ella, tästä aiheesta on täällä ennenkin keskusteltu, Tiaran nimestä siis ja mun mielestä on naurettavaa vedota siihen että Tiara tarkoittaa esinettä, koska niin monet muutkin nimet tarkoittaa erilaisia asioita, esim meri, kukka, helmi ym.. Harmittaa sun pojan puolesta kun sillä on noin hirvee äiti :D Terveisiä vaan sinne perseeseen missä sun pää ilmeisesti sijaitsee kun noin paljon ketuttaa :--------D

      Poista
  25. Ooo! Vähän ihanat noi sun hiukset♥ sopii sulle! Ja muutenki ihana postaus ja IHANIA kuvia!:D <3 ja taas tää ihana-sana on raiskattu,sorry fot that!(en tiiä menikö oikein,en jaksa alkaa tarkistelee:D)! Päivänjatkoi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos IHANA Aino :D<3 Ihana on paras sana ittekki aina ylikäytän sitä! :D Terkut sinnepäin<3

      Poista
  26. Mä en ees huomannu että oot ottanut pidennykset pois eli hyvin sopii, ehdottomasti pidä noin!:) Ja sellasta piti kysyä että voisitko linkata mulle tähän sen postauksen missä esittelit teidän vauvakirjan? Muistaisin että sulla oli joskus raskausaikana sellanen ja oon koittanu ettiä mut en löydä. Oon ite valitsemassa meidän esikoiselle nyt vauvakirjaa ja tuntuu olevan tarkkaa puuhaa, kun niitäkin on niin paljon nykyään. Kiitos etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa no hyvä jos sitä ei huomannu :D! Ja apua, missähän mulla olis se :( Mut siis Tatun ja Patun vauvakirjaa suosittelen, seo n ihan paras! Sellainen meillä on ja jos meille tulee pikkukakkonen joskus nii ostetaan kyllä sille samanlainen! :D

      Poista
  27. Ihanat noi sun omat hiukset! ja todellakin näyttää vanhemmalle ja fiksummalle ja sopii sun kasvoihin paljon paremmin ku jatkot, pidä noi! Olet kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmuisesti :) Tuli hyvä mieli!

      Poista
  28. noi hiukset sopii sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  29. Millaiseksi ovat vaunut osoittautuneet käytössä, varsinkin tuommoisessa lumisessa maastossa? :) Kääntyvätkö hyvin, ovatko kevyet, onko helppo hallita sohjossa yms.? Kiinnostaisi kovasti tietää kun nuita vaunuja on niin monenlaisia, teillä sattuu olemaan todella hyvännäköiset ja jos ovat vielä hyvät kaikenlisäksi, niin avot!
    - Maisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohjossa noi vaunut on ihan pyllystä, mutta enpä keksi yksiäkään vaunuja jotka ei olis :D! Mutta siis ihan normaalissa talvikäytössä meidän vaunut on ollut tosi kätevät ja helpot. Eihän noi kevyimmästä päästä ole, mutta ei painavimmastakaan ja isot renkaat on hyvät niin pääsee eteenpäin vaikkei oiskaan aurattu tie kunhan ei mitään puolen metrin kinoksia ole :D Mä ainakin tykkään ja suosittelen, noissa on muuten myös ehkä maailman tilavin tavarakori jonne saa kaikki ruokaostokset mahtumaan! :D

      Poista
  30. Joo tosiaan noi lyhyemmät hiukset saa sut näyttämään aikuisemmalta ja sopii kyllä ! (: Ehkä sekin vaikuttaa asiaan ettei sulla ollu (tossa yhessä kuvassa missä näkyy kasvot ja oot Tiaran kanssa) niin paljo meikkiä, mut kun näin ton kuvan aattelin vaa että ootpa kaunis ! ((:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ihan hirmusesti, tuli niin hyvä mieli sun kommentista :)<3

      Poista
  31. Meilläkin usein soi Hevisaurus... tosin tässä osotteessa sitä pojalle soittaa sekä äiti että iskä. Vielä enemmän ollaan tykästytty, myös poika, Moottörin jyrinä nimiseen bändiin. Kannattaa youtubesta käydä tutustumassa jos ei oo vielä tuttu.

    Tykkää tosi paljon noista sun hiuksista nyt. Jotenkin muutui hyvällä tavalla heti aikuisemman näköiseksi! Kaunis olet varmasti minkä pituisissa hiuksissa vaan! :)

    -Vilma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii pitääpä käydä tsekkaamassa, Otto varmaan innostuu! Kiitos vinkistä :D

      Ja kiitoksia tosi paljon ihanista kehuista, piristit mun päivää kyllä :) <3

      Poista
  32. Siis noi on aivan hirrrrrrrrrrveen ihanat noi sun hiukset!<3 *kuvittele Leena Hefner o.s. Herppeenluoman äänellä* ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voi kiitos aivan hirrrrrrrrrrrrveen paljon ;D <3

      Poista
  33. "Ja juu tämä ylempi kommentti oli ihan asiallinen, siinä ei mitään mutta mikäs tätä alempaa hiekkapimppaa vaivaa?" Haahhhahhaahhaahah voi ei Iina oot just paras! :DD <3 Sattuu mahaan ku naurattaa. :D

    VastaaPoista
  34. Mikset vastaa kommentteihin enää nykyään ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä jos Iina on kiireinen!

      Poista
    2. Paskaa kommentoijille kyllä löytyy aikaa paasattavaksi. :D Harmi kun mukaville kommenteille ei. :/

      Poista
    3. Käyppä vaikka vilkaisemassa noita edellisiä postauksia, kyllä mä niihin vastailen mutta tiedättekö kuinka paljon vie aikaa vastata esim 70 kommenttiin joista puolet on paljon pidempiä kuin yhden lauseen? Se ei ole kovin nopeaa :D Mulla kestää aina vähintään 1-2 tuntia vastata yhden postauksen kommentteihin. Ja ilkeisiin kommentteihin vastaan usein siksi ensin koska ne ärsyttää mua ja haluan sanoa oman mielipiteeni heti, enkä viikon päästä. Mukavat kommentoijat toivottavasti ymmärtää että mulla on paljon muutakin hommaa kuin kommentteihin vastaaminen ja jaksavat odotella vastausta :))

      Poista
    4. Iinalle tulee aika paljon kommentteja ettei ole mitenkää nopee homma vastata kaikkiin! lisäks iina ihanuus vielä vastaa vähän enemmän kun yhdellä lauseella :-)

      Poista
    5. Aww ihanaa että ymmärrät :)<3

      Poista
  35. Paljon paremmin sopii toi lyhyt tukka

    VastaaPoista
  36. Awww Tiara on ihan yli söpö <3 <3 :)

    VastaaPoista
  37. Hurjan söpö perhe ootte! :) Näytät tosi hyvältä "uusissa" hiuksissa ja luonnollisemmassa meikissä, enempi aikuiselta, muttei kuitenkaan liikaa. Tiaralla on tosi hyviä ilmeitä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥