lauantai 26. toukokuuta 2012

Kelit lämpenee, vaatteet vähenee, kuvat lisääntyy

En usko että löytyy ketään joka ei vielä olisi huomioinut tuota mielettömän mahtavaa säätä joka ulkona on tämän viikon ajan vallinnut. Ja kuten varmaan aika moni muukin, myös me ollaan suurimmaksi osaksi vietetty aikaa pihalla keinumassa, merenrantakävelyillä tai parvekkeella löhöillen. Joka päivä on voinut jättää pois jonkun vaatteen, villatakin, pitkät lahkeet, t-paidan. Ja hups, vihdoin se kesä sitten on täällä ja uskaltauduin taas vuoden tauon jälkeen bikinit päällä ulkoilmaan. Siis parvekkeelle, en sentään vielä rannalle vaikka tänään kyllä kateellisena katselin Aurinkolahden rannalla ilakoivia ja uivia ihmisiä ja mietin että miksi ihmeessä en uskonut säätiedotuksiin ja ottanut vilttiä ja uikkareita mukaan kävelylle.
                    Onneksi on huominen, mä tosiaan toivon että huomenna olis vähintään yhtä lämmin kun tänään niin päästäisiin koko perhe yhdessä rannalle. Otto on ollut iltavuorossa koko viikon ja tänäänkin oli vielä työpäivä joten mä oon ollut aika paljon Tirriäisen kanssa kaksin. Meillä on ollut ihana tyttöjen viikko, mutta onneksi toi isimieskin on vihdoin edes yhden kokonaisen päivän kotona, tuli sitä sen verran ikävä jo! Lämpimän sään toivossa mä tänään shoppailin taas guacamole -ainekset (ollaanhan me oltu jo viikko ilman itsetehtyä guacamolea ;D) ja ajattelin et jos tekisin vaikka dippivihanneksia rannalle. Mun tuurilla huomenna on kumminkin hirveä tuuli ja taivaalta sataa kissoja ja koiria, mutta onni on että dippivihannekset ja guacamole maistuu hyvälle sisälläkin. Mutta tässäpä olis vähän kuvamateriaalia meidän ulkoilupitoisesta viikosta:

Kuka on vähän sulonen? <3

 Kiitos Ac ja Måndelsson ihan parhaasta arvontapalkinnosta joka tuli tällä viikolla postissa! Toi suklaa oli mun lempparia ja pyyhkeeseenkin olen aivan rakastunut!
Aamumaitoo<3

Torstaina oli ulos lähtiessä vielä huppari bodyn päällä ja pipo päässä

Kuin kaunis kesä voi olla?!

Tiara keinui aivan innossaan vaikka kuinka kauan kun ei ollu hankalaa haalaria päällä!

Illalla kylvyssä isi teki Tirriskällekin keesin, aww mikä söpöli<3 Pikku dinosaurus<3

Hömppä<3

"Höhööö"

"Äiti mua naurattaa nii paljon et mä koht valahdan täst keinusta!"

"Ptrrrrrtsrppppptrrr!" eli pärinää :)

Mamin murunen<3

<3

"Öööööläöööööäööö!!!"

"Ptrrrrrr...Ptrrrrr!"

Sulosimmat varpaat<3

Pihalla oli khuuuuuma!

Ja vihdoin oli niin lämmin että saattoi ottaa aurinkoa tuntematta itseään idiootiksi! Jos oon ihan rehellinen nii koitin ekan kerran ottaa biksuis arskaa pari kolme viikkoa sit ku mittari näytti +15 :---D mut shh! Ei kerrota kellekään!

Neiti luki aamulla kirjaa kun äiti värkkäili puuron kanssa :D

Tiara on alkanu itte raahaamaan kirjoja joka suuntaan, kun laitettiin kaikki sen kirjat niin että sen on helppo itse ottaa ne hyllystä. Se tosi usein itse "lukee niitä" ja jos vaikka nostan sen syöttötuoliin lattialta niin just monesti nappaa kirjankin mukaan eikä päästä irti. Ihana lukutoukka<3

"Siis äiti mee pois mä meditoin nyt!....Pyykkipojan kaa!"

<3

rakas<3

Ilopilleri, mä unohdin tutinkin kotiin mut ei me sitä tarvittu onneksi. Tiaraa alkoi nukuttaa 100 metriä ennen kotipihaa niin se kiskas rätin kuomun päältä naamalle ja alko nukkumaan istulleen ilman sitä tuttia? Omatoiminen neiti :---D



Toi villapaita lähti pois päältä heti tän kuvan jälkeen, mulla oli niin kuuma et ei mitään rajaa!

Näin luetaan kirjaa!

"HÖÖ!"

"Hehe..He!He!" Tiaran nauru on oikeesti maailman sulosin ku se sanoo kokoajan vaan et hehehehe :DD
 Ja ainiin, mä tiedän että oon luvannut sen kiukkupostauksen teille. Mut mä en tiedä uskotteko te kuinka hankalaa sen toteuttaminen on! Tää alla oleva kuva on kiukkusin kuva mitä oon saanu Tiarasta moneen viikkoon/kuukauteen. Se on otettu vartti sitten just ennen yökkäreidenvaihtoa ja iltapuuroa kun Tiara oli ihan totaalisen naatti ja onnistuin yllättämään niin ettei se huomannu heti kameraa. Ja silti, kuten noista kahdesta seuraavasta kuvasta huomaatte; se alkoi samantien nauramaan kun se tajus mikä mulla on kädessä. Mä yritän parhaani mut en lupaile liikoja, enkä tosiaan toivo että Tiara yhtäkkiä muuttuisikin ilopilleristä superkiukkuiseksi vauvaksi!




Tässä on vielä todella asioihin liittyvä kuva aurinkorasvasta joka me ostettiin Tirriskälle apteekista, tossa on fysikaalinen suoja ja suojakerroin 50 ja sitä saa laittaa myös alle vuoden ikäisille lapsille. Apteekin myyjä sanoi että toi on ollut tänä vuonna todella suosittua ja se on kuulemma turvallisin vaihtoehto joten luotan siihen! Tota oli tosi helppo levittää ja se kuivui nopeesti :)
Mutta nyt, mä alan rentoutumaan ja nauttimaan pari palaa suklaata viikonlopun kunniaksi. Ja sitten alkaakin Euroviisujen finaali ja mä niin kovasti toivon että Loreen voittaa! Ihanaa viikonloppua kaikille ja isot kiitokset vielä siitä että teiltä on tullut niin paljon näkökulmia ja kannanottoja tuohon mun edelliseen postaukseeni, ootte aivan parhaita!

65 kommenttia:

  1. On ihana nähdä, miten teijän Tirriskä on niin ilonen ! Hyvät vanhemmat on lapsi saanut ! Oon niin ilonen teijän puolesta. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww voi kiitos paljon, kauniisti sanottu :)<3 Ihanaa kesää sulle!

      Poista
  2. ihana kuvapainotteinen postaus!

    VastaaPoista
  3. sulla on niin söpö lapsi! ja sun blogii on tosi kiva lukee mitä oon nyt tätä täs seuraillu vähä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva että tykkäät ja toivottavasti pysyt seurailemassa jatkossakin :))!

      Poista
  4. Hei superia että suklaa oli nappivalinta! :) Ja kiva kun tykkäät pyyhkeestä! Ole hyvä vaan! :) Mitä Tiara muuten tykkää hampaan pesusta? :D Onpa teillä nättiä siellä Helsingissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos vielä kerran!<3 Oli tosiaan nappivalinta ja ihana ylläri! Tiara tykkää tosi paljon hampaiden pesusta, ensin aina itte pesen ne ja sen jälkeen neiti saa "itse pestä" ne :D Tiara vois leikkiä hammasharjalla vaikka kolme tuntia jos vaan antasin XD Ja on täällä kesällä kyllä tosi kaunista, onneksi harmaa talvi on jo lähteny pois :D!

      Poista
  5. Voi luoja miten tyttö voikin olla suloinen! Ja toi teidän yhteiskuva on aivan loistava! Oot tosi onnellisen näköinen ja sun jutut ihanasta äitiydestä on niiiin helppo uskoa tällaisten kuvien avulla. Mä suorastaan rakastan sun pirteää asennetta! Hienoa Iina, jatka samaan malliin! Huonommankin päivän keskellä sun jutut aina piristää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos niin paljon! Mä oon aina ollu tällänen pirtee höpöttelijä, joskus tietysti masentaa mut en mä jaksa koskaan olla kauaa pahalla tuulella :D Ja ketäpä ei joskus harmittais! Ihanaa että mun jutut piristää ja ihanaa kesää teille :))

      Poista
  6. sun blogi on niiiiiiiiiiiiiiin ihana ! Kirjotat aina nii ihanasti ja positiivisesti ja silleen (:
    Iloista kesän jatkoa sulle ja perheellesi ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihana kommentti<3 Iloista kesää myös sinulle!

      Poista
  7. haha ihana toi kuva mis tiara "meditoi" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha jo Tiaral on ihan parhaat noi sen ilmeet aina :D!<3

      Poista
  8. Voi vitsi, teidän neiti on kyllä niin ylisulonen :') <3

    -jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä maailman sulosin<3 Hauskaa kesää!

      Poista
  9. Ihana Tiara! Ja tosi mukava postaus :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä!<3 Kiva että tykkäsit, kiitos :))

      Poista
  10. Kyllähän se loreen voittiki ! ja tiara on kyllä maailma suloisin !! ihana ilopilleri<33 repesin tolle meditointi kuvalle :DDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin voitti, ihanaa! On se kyllä niin sulonen ja sillä on ihanan hassuja ilmeitä ja asentoja :D!

      Poista
  11. Tosi hauska postaus..tiara on ihan ylisöpö lapsi <3 :) sinäki oot nii nätti että :) ja TADAAAA loreen voitti euroviisut! jeejee oikeesti oikeeseen osotteeseen meni kerranki voitto! :)

    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos paljon ihana <3 On se neiti kyllä sulosin! Ja mahtava juttu että Loreen voitti, vois melkeen lähtä Ruotsiin kattoon Euroviisuja :D!

      Poista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia! <3 :) Tiara on maailman sulosin! :) Nii ja onneks Loreen voitti, se oli kaikista paras! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti, kiva että tykkäsit :))<3 Tiara on maailman ihanin ja Loreen on paras Euroviisuvoittaja ikinä :D!

      Poista
  14. Voi mitä kuvia taas kerran! Oon näyttäny mun äitilleki tätä blogia ja sekin aina kyselee, että onkos Tiarasta uusia kuvia :D

    VastaaPoista
  15. Ihanan kesaisia kuvia! Tulee niin hyvalle mielelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii, ihana kuulla että meidän jutut tuottaa hyvää mieltä :)

      Poista
  16. Ihania kuvia! :D Varsinkin tuo "meditointikuva" on ihan huippu. :'D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia<3 Ja joo Tiara on ihana hassuli ku se aina tekee tommosia juttuja :D!

      Poista
  17. Oi ihania kesä kuvia! Ja Tiara näyttää taas tosi söpöltä, paras toi meditointi kuva:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun on kesä nii saa paljon kivempia kuvia kun talvella! Ja Tiara on meidän hassu söpöli<3

      Poista
  18. tiara on niin kaunis vauva :) <3

    VastaaPoista
  19. tiara on niiiiiiiiin suloinen :DD!<3

    VastaaPoista
  20. Voi miten suloinen Tiara on! Olen aina miettinyt, että onko sopivaa tulla juttelemaan jos vaikka sattuisit tulemaan vastaan? Kaikkea hyvää koko perheelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ON se kyllä ihanin<3 Ja siis tottakai olis, musta on aina ihanaa jos joku lukija tulee nykäseen hihasta vaikka kaupungilla, tulee tosi hyvä mieli :)! Kaikkea hyvää myös sinulle :)

      Poista
  21. Voi apua! Toi ensimmäinen pyykkipoikakuva! Tiara on ihan kun pikkunen teini :D "Siis mutsi oikeesti..." . Maailman suloisin vauva!♥

    Ja muutenkin tosi ihania kuvia, hyvää kesää sulle, Otolle ja Tirriskälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah älä vaan, se on nii semmonen muka teini siinä kuvassa :DD!! On kyllä maailman sulosin<3 Kiitos paljon ja ihanaa kesää myös sulle!

      Poista
  22. etkö oo enää deryan kanssa missää väleissä? kiva blogi sulla btw =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En onneksi ole ollut enää pitkiin aikoihin :) Kiitoksia paljon!

      Poista
  23. Tiedätkö onko tossa aurinkorasvassa joku ikäraja mistä lähtien tuota saa laittaa eli miten pienestä asti saa käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et tainnu lukee koko postausta =)

      Poista
    2. Luin kyllä ja näin että saa laittaa alle vuoden ikäiselle mut tarkoitinkin että onko joku raja mistä lähtien saa laittaa eli esim ei alle puoli vuotiaalle!Onko sulla tylsä elämä kun pitää viisastella?

      Poista
    3. Musta tuntuu että toi on varmaan yli puolivuotiaille koska siinä on konttaavan vauvan kuva, mut tietty varmaan apteekissa ne osaa paremmin sanoa :D Ja uudessa kaksplussassa oli ainakin juttua vauvoista auringossa, kantsii lukea!

      Poista
  24. ihana tuo puukuva, tulee niin kesäinen olo! ja vielä ihanampi tiara<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit<3 Ja Tiara on maailman ihanin<3

      Poista
  25. Niin kateellisena luin tän postauksen! Täällä Oulussa ei kyllä vielä kehtaa lähteä edes parvekkeelle hillumaan bikineissä...tai sit oon vaan kauhee vilukissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no äkkiäpä se kesä hävis täältäkin, nyt saa taas kulkea pitkissä housuissa ja nahkatakissa -.- "jee" :DD

      Poista
  26. Voi että sinun tytär on ihana :) Semmonen pirteä pakkaus! :D

    VastaaPoista
  27. Kun sullahan on formspring, niin aiotko koskaan jatkaa siellä vastailua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeestaan tiedä, välillä tuntuu että voisin jatkaakin mut toisaalta taas ne negatiiviset jutut joita sinne jokatapauksessa tulis paljon sais mut varmaan taas harmistumaan sen verran paljon etten tiedä kannattaako :(

      Poista
  28. Tiara ♥ Voi, että se on vaan niin IH-HA-NA! Toi kuva, mis Tiara on ns "pieru-asennossa" xDDD Siis tuli vaan mieleen, koska neiti on kova rupsuttelee ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahha ihana XD<3 on se kyl pikku paukuttelija!

      Poista
  29. Tiara on aivan yli söpö nuissa kuvissa :)))

    VastaaPoista
  30. Aika harmillista jos teillä meni välit tuolleen kun sait lapsen, mutta oikeesti kyllä sen huomaa ketkä on tosiystäviä ja ketkä ei :/ Hyvää kesänjatkoa teiän pikku perheelle!

    VastaaPoista
  31. Välillä seurailen sun blogia ja nytkin oon yövuorossa töissä niin tulin pikaisesti selaileen...voi että miten ihana lapsonen teillä on, tuun hyvälle tuulelle kun kattelen veikeitä kuvia Tiarasta, muutamille jopa nauranut ääneen kun on niin ilmeikäs tyttö! :) Kyllä nyt jaksaa taas valvoa aamuun asti, kiitos tästä blogista ja erityisesti mainioista valokuvista. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥