maanantai 7. toukokuuta 2012

Toivepostaus: Tökötit & sörsselit


Ajattelin aloittaa synttäri-/toivepostausviikon nyt tällä kosmetiikkapostauksella koska se tuntui kivalta ajatukselta näin maanantain kunniaksi, ja näinollen kerkeän pestä vähän pyykkiä niin on helpompi toteuttaa vaatepostaukset niin mun kuin Tirriskänkin osalta. Ihana tehdä näitä niin tulee vähän vaihtelua tähän bloggailuun muutenkin! Ja olipa muuten hyvä myös erityisesti tää kosmetiikkapostaus, sainpa ainakin siveltimet putsattua ja meikit järjesteltyä uusiin koreihin vihdoinkin, että kiitosta vain toiveen esittäneelle! Mutta nyt asiaan; ihan ekaksi esittelen vähän kylppärin puolelta löytyviä juttuja ja sitten viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on vuorossa meikit.


Sen jälkeen kun lakkasin käyttämästä pidennyksiä on hiustenhoito muuttunut huomattavasti helpommaksi ja siksi meidän hyllyköstä ei enää löydy miljoonia erilaisia kosteuttavia tehohoitoja, eikä ole enää niin tarkkaa jos sattuu vaikka ostamaan vahingossa rakennepaikkaavan hoitoaineen. Tällä hetkellä käytän useimmiten tuota Tresemme Naturals -sarjaa eli shampoota ja hoitoainetta, mutta välillä pesen yleensä tuolla BonaCuren värjättyjen hiusten shampoolla ihan vaan koska se sattuu tuolla hyllyssä majailemaan. 
 

Suihkugeelit -kategoriaan laitoin myös tuon Doven vartalonkuorinta-aineen joka on ihan parasta ja tuoksuu niin namille! Sit mulla on anatomicalsin tommosta jossa on ihanan pirteä purkki, Oriflamen kookos-suihkugeeliä (johon olin aivan koukussa raskausaikana, mut enää ei oikein uppoa) ja sitten Nivean shower&shavea koska olen laiska enkä jaksa erikseen käyttää mitään sheivausgeelejä.


Mä oon todella surkea käyttämään kosteusvoiteita, mutta silloin kun joskus muistan niin käytän tota Doven firming nourishing body lotionia yleensä. Toi Pomegranate -kosteusvoide oli vaan pakko ostaa ylisuloisen purkin takia! Ja deodoranttina mulla on  Nivean pearl&beauty, joka nähtävästi on ihan lopussa eli pitää ostaa lisää!


 Toi Nivean aurinkorasva on ihanan kevyttä, hyväntuoksuista ja kuivaa nopeaa. Ja toi Banana boatin rusketusöljy on parasta mitä tästä maailmasta löytyy, harmi vaan etten ainakaan vielä ole sitä onnistunut Suomen markkinoilta bongaamaan, toivottavasti jo tänä vuonna!

Rusketukseen mulla on vuosien varrella ollut kyllä jos jonkinnäköistä tököttiä, varmaan kahtakymmentä eri itseruskettavaa on tullut kokeiltua. Garnierin bodysummerin neidin Nona-kummitäti toi mulle Ranskasta ja se on kyllä ihan hyvää, tosin väri tulee ehkä turhan hitaasti mun makuun. Doven Summer Glow on kestosuosikki jo vuosien ajalta, mutta ei enää mun ehdoton lemppari koska tuloksia on saatavilla nopeamminkin. Quick Tanin ostin kampaamotukusta ja myyjä sitä mulle suositteli "ammattilaisten käyttämänä tuotteena", nojaa, mä en ole ammattilainen mutta sen voin sanoa että toi suihke oli ihan pyllystä! Se ei levittynyt millään ja värisävy oli enemmän porkkanan oranssi kuin ruskea. 
                 Ja sitten on vielä toi Loreal jota ostin pari viikkoa sitten, värisävy on täydellinen, tulos nopea, mutta kaikki muu sitten mättääkin. Jos olen esimerkiksi levittänyt tuota itseruskettavaa perjantaina illalla ja pesen sunnuntaina päivällä vessaa niin että vesi roiskuu jaloille, niin arvatkaa kenellä on läiskikkäät jalat sen jälkeen? Lisäksi mulle on tullut ylävatsaan ihottumaa jonka lääkäri arveli johtuvan tuosta, eli en käytä enää! Pakko saada sitä Yves Rocherin suihketta josta täällä aiemmin kerroinkin..


Mulla on yleensä Tresemmen lakkaa, mutta nyt se oli just loppunut ja Otto oli heittänyt pullonkin roskiin joten otin mun Wellan varalakan sitten tähän, on toikin ihan okei mut mieluummin käytän kyllä ees vähän laadukkaampaa tavaraa. Tresemmen lämpösuoja on ihan parasta ja sekin jo suosikki monen vuoden takaa! Mä oon kokeillut aika monia kuivashampoita ja mun mielestä ne kaikki toimii suht samalla tavalla, tuoksu on tyyliin ainoa eroavaisuus eri merkkien välillä. Mun mielestä toi Herbinan kuivashampoo on hyvä, vaikka oikeastaan käytän sitä vain silloin kun teen kunnon tupeerauskampauksen.
        Sassoonin kiiltoseerumia tuli käytettyä enemmän silloin kun oli vielä pidennykset, mutta kyllä se nykyäänkin antaa kivan loppusilauksen silloin tällöin. Ja BonaCuren moisture kickiä tuli kanssa käytettyä enemmän silloin kun oli pidennykset ja silloin mulla oli iso pullo mut nykyään toi pikkuputeli riittää mulla kuukausia.


Mulla on paljon hajuvesiä mutta noi kolme on ne joita eniten käytän, eli Escadan Absolutely me, Calvin Kleinin One Shock ja DKNY:n Red Delicious. Toi Calvin Klein oli Oton joululahja mulle ja se on kyllä ollut kovassa käytössä!


Naaman hoidossa mulla olis todellakin parannettavaa, ja paljon! Mut mä oon ihan järkyttävän laiska ja siksi mä yleensä puhdistan meikit Tiaran pyllypyyhkeillä iltaisin, koska vaihtoehtona ois se että en pesis niitä ollenkaan. Jos mulla on vedenkestävää silmämeikkiä niin putsaan sen myöskin yleensä tuolla vauvaöljyllä. Suihkussa pesen naaman aina Garnierin Pure 3in1:llä joka on ihan parasta! Tulee niin raikas olo ja tosta saa värkättyä kasvonaamionkin nopsasti. Clean&Cleari -sarjaa ei myöskään saa Suomesta mutta toi on tommonen Natusanin kanssa samaan yhtiöön kuuluva halpa markettimerkki. Mut silti, toi voide on ihanan tuoksuista ja piristää aamuisin, nimikin on Morning Glow!





Tässä kuvassa on ne siveltimet ja muut meikkivälineet joita käytän lähestulkoon joka päivä kun teen normaalin arkimeikin. Sitten lätkäisin vielä tuohon teroittimen ja automaattipinsetit mutta niitä en niin kovin usein tarvitse. Ripsentaivutin, luomiväriapplikaattori, häivytyssivellin, huulipunasivellin, aurinkopuuterisuti ja poskipunasuti.


Meikki"voiteena" mulla on Lorealin True Match Minerals -mineraalimeikkipuuteri ja mä en luopuisi siitä mistään hinnasta! Mä en jotenkin tykkää voidemaisista meikkivoiteista ja toi on mun mielestä ihanan kevyttä kun sitä ei tarvitse laittaa kilokaupalla. Sitten tossa on Estee Lauderin poskipuna ja Yves Rocherin aurinkopuuteri joita käytän suunnilleen joka päivä. Toi H&M:n blusher eli vähän tummempi aurinkopuuteri on mulla käytössä silloin kun rusketuksessa löytyy (eli tälläkin hetkellä).


Tässä on mun "arki" -luomivärit, kaikki taattua H&M -laatua! Mä en muuten kauheesti ostele mitään ihan halpameikkejä mutta noi H&M:n luomivärit on hintalaatusuhteeltaan mun mielestä ihan täydellisiä! Niistä tulee hyvin pigmenttiä, ne ei maksa paljoa mitään ja niitä saa kaikissa kivoissa sävyissä.


Tässä on tää mun paljonpuhuttu Rimmelin ripsarini, ja yhä edelleen 6viikon käytön jälkeen mä vannon ton nimeen! Ilman tota Garnierin silmäpussinpeittoainetta mä en tulis toimeen mitenkään, toi on kaikkein paras meikkituote mitä voi olla! Mä kannan tota aina mukana ja hätätapauksessa tolla peittää näppylän tai vaikka meikkaa koko naaman. Wet'nwildin vedenkestävä eyeliner on oikeesti pysynyt kyllä ihan hyvin vesisateellakin! Ja toi Rimmelin viimeisiään vetelevä kulmakynä on paras kaveri jo vuodesta 2007! 


Huulia mä en pahemmin yleensä meikkaa, mutta käytän jokapäivä monta kertaa tota Carmexin kirsikkahuulirasvaa. Se on niin parasta! Jos mä kuitenkin satun innostumaan niin sitten mulla on arkimeikkiä varten Lumene Natural coden nudehuulipuna tai H&M:n nudenvärinen huulikiilto. Multa löytyy myös pinkki ja punainen huulipuna kuten ootte joistain vanhoista postauksista ehkä huomanneet mut ne ei kyllä tosiaankaan kuulu mun arkimeikkiin niin siksi en niitä nyt liittänyt tähän ettei mene sekavaksi. 
 

Ja lopuksi vielä mun lempparikynsilakanpoistoaine Cutexilta ja muutamat kynsilakat värijärjestyksessä! Musta on ihanaa kun on paljon pirteänvärisiä kynsilakkoja joista valita, vaikka turhan harvoin mä oikeasti mä jaksan lakkailla kynsiä ajatuksen kanssa.

 Sellasta kosmetiikkaa! Toivottavasti tämä postaus vastasi toiveita ja kiitokset toiveen esittäneelle/-neille! Huomenna mä palailen blogin 1v-synttäreiden kunniaksi ainakin kirppis- ja synttäripostausten kera! Ja ei huolta, synttäripostaus on myös yksi postaustoiveista. Ihanaa viikkoa kaikille <3

53 kommenttia:

  1. mulla on kans toi rimmelin ripsari ja se on kyllä ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multakin löytyy kyseinen ripsari ku pidennyksien jälkee näytti nii vaaleilta ja lyhkäsiltä ripset ni oli pakko kokeilla tota ku suosittelit :D ihan paras!
      Noista itseruskettavista sen verran et ite käytän Oriflamen sellasta itseruskettavasuihketta ja se on kyl tosi hyvää. Väri tulee about 2 tunnin jälkee ja levitysvon helppoo jos käyttää semmosta levityskinnasta mikä kuulu tuohon itseruskettavaan :)

      -Nina

      Poista
    2. Moi iina! Musta on niin ihana lukea tällasia postauksia, joista tämmmönen tavallinen kaduntallaajakin voi saada edullisia tärppejä. Liian monissa blogeissa täntyyppisissä postauksissa killuu toinensa perään guccin 548483847 euron meikkivoide ja mikälie huulipunien porche hintaan 7374848 euroa, joihin varmaan 99,9% heidän lukijoista ei ole varaa (lisäksi hirveää piilomainontaa). Olinkin hieman skeptinen kun luin tän postauksen otsikon mut voi herranjestas mun syän huus hunajaa kun löyty niin paljon mullekin tuttuja tuotteita ja huomas kyllä että nää on tosiaan sun mielipiteitä ja kokemuksia näistä tuotteista eikä jonku mainostajan . Joten kiitos päiväni piristyksestä ja pysy aina tuollaisena rehellisenä ja aitona <3

      Poista
    3. Anonyymi1: Se on ihan parasta!

      Nina: Joo se on kyllä tosi jees ripsari, kiva että musta oli hyötyä :D! Ja oi mä oonkin aina halunnu kokeilla semmosta levityskinnasta, mistähän saisin semmosen!

      Anonyymi2: Voi kiitos ihan hirmuisen paljon! Ja hei tavallinen kaduntallaaja se mäkin vaan olen ja oon sen verran laiska että harvemmin jaksan lähteä mihinkään Stockmannille ostamaan merkkituotteita vaan tyydyn lähinnä tuohon meidän lähicittarin valikoimaan :D! Kiva että tykkäsit tästä postauksesta ja mukavaa jos siitä oli hyötyäkin! Ihanaa kevättä!<3

      Poista
    4. Iina: semmosia saa ainaki tilattua Oriflamelta ja hinta oisko ollu 3,90€. Mä toimin ite Oriflamen edustajana ja mun kautta pystyy ainaki tilailemaan jos haluaa :) mut jos ei halua ni pitää sit jotai muuta kautta ottaa yhteyttä :D Ite oon käyttäny sitä ja se on kyl tosi hyvä ku ei tarvii käsiä sotkea siihen aineeseen ja sen saa levitettyä tosi tasasesti sillä :)

      -Nina

      Poista
  2. Haaste sulle mun blogissa :)

    VastaaPoista
  3. onks tulos videoo ollenkaa :-) onnee synttäreitten johdosta sul on mahtava blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipäs hätäillä siellä, kaikki postaukset on ylläreitä ;D Kiitoksia paljon, ihana että tykkäät!

      Poista
  4. Olipas kiva postaus :) ootan kyllä innolla tulevia postauksia ja sitä synttäripostausta!! mulla on muuten sama tapa poistaa meikit aina joskus niillä vauvan peppupyyhkeillä :D ne on kyllä käteviä vaikka toki se pesu ois parempi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitoksia, mukava kuulla että odottelet! :) Ja joo ne on kyllä niin käteviä ne pyyhkeet, vaikka ainahan se pesu parempi olis :D

      Poista
  5. hei onks toi mineraalimeikkipuuteri minkälaista ? tai käykö semmoselle vähän kuivalle iholle ja minkälaine se koostunus on tai jos viittit kertoo enemmä tosta :) ja viel et minkä hintanen ! mut ihana postaus jälleen kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on itellä talvisin tosi pintakuiva ilo mutta kyllä mä tuota pystyin suht hyvin ainakin käyttämään, mut eihän toi kosteuta ainakaan millään tavalla ;/ Mut mun mielestä toi levitty ihan hyvin vaikka oli kuivempiakin kohtia naamassa ja se on helppo laittaa pyörivillä liikkeillä. Hintaa tolla on kaupasta riippuen 18-21 euroa :) kiitos paljon<3

      Poista
  6. HEI! voisitko tehdä joskus sellaisen VIDEON että kertoisit sun ja Tiaran ja kenties Otonkin päivästä? että vähän niinkuin MY DAY! :--) että mitä aamullatehdään yms. päivällä,illalla,ennnen nukkumaan menoa yms:))) olet kaunis♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en paljasta nyt mitään muuta kun sen että tämä videopostaus oli synttäriviikon postaustoiveissa ;D Kiitos paljon<3

      Poista
  7. Ihana postaus! :) Mä voisin tulla pöllimään noi sun kynsilakkas.. ♥ Oottelen innolla sitä synttäripostausta kyllä! Hihi oot yks parhaimmista bloggareista mitä tiiän ♥

    newuski.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww voii kiitoksia paljon<3 Toivottavasti oli kiva synttäripostaus! Ihanaa kesän odottelua sinulle :)

      Poista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Heippa! Taaas kerran todella kiva postaus!;). Onko tuo tuuheuttuva kuivashampoo, käytännöllistä ja onko siitä mitään apua? eli onko se tarpeellinen vai turha? Itte oon meinannu nimittäin kokeilla,mutta ei oo saanu aikaseks ostaa:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi :) kiitos paljon! Siis no riippuu ihan mitä hiuksillaan tykkää tehdä, jos ei jaksa pestä jokapäivä niin silloin se on ihan käytännöllinen ja myös jos tykkää tehdä tuuheita kampauksia, mutta jos taas pesee hiukset jokapäivä ja tykkää sileistä kampauksista niin silloin tolla ei oikeen tee mitään :D Ei noi kalliita ole että jos yhtään kiinnostaa niin kannattaa ostaa testailuun yksi!

      Poista
  10. Olipas kiva postaus ja ihana paljon kynsilakkoja :D Mä en kans jaksa aina käyttää mitenkää erikoisesti aikaa ihonpuhistukseen ja vauvojen rasvat on parhaimmiksi todettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksiakiitoksia<3 Ja joo, mikä siinä on että se ihonpuhdistus aina iltaisin tuntuu niin haasteelliselta! :D Onneksi en ole ainoa laiska naamasta huolehtija :D!

      Poista
  11. Moi!
    Mä en oo piiiitkään aikaan kirjotellu,koska koulu ja elämä on ollu pikkasen kiireistä lähiaikoina. Nyt otin itteeni niskasta kiinni ja tulin kommentoimaan! Oon kyllä lukenu jokaikisen sun postauksen ja wow! Tiarahan vaa kehittyy koko ajan!♥ Ihana pikkupallero :) Ja sähän hehkut aina aina kauneutta :) Upee blogi kyl sulla!
    Ja mahtavaa et kerroit noista ir:ista,koska ite oon kans aatellu alottaa ir-kauden jossain vaiheessa! Toivottavasti noi sun suosittelemat sopii myös herkälle iholle ;D
    Heh,täs mietin kans et pitäs hankkii joku uus ripsari muitten ripsarien seuraks joten taidan päätyä tohon Rimmeliin ku kaveritki on suositellu! :D
    Odotan innolla postauksia!
    Ihanaa illanjatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipäheii! Ihana että kerkesit kommentoimaan ja toivottavasti sun kiireet helpottaa (paitsi jos nautit kiireistä :D). Tiara on kyllä kasvanu taas ihan hirmuna ku se täällä vaan vilistää ympäri kämppää kokoajan! Kiitoksia ihan hirmusen paljon ja toivottavasti noista mun tuotevinkeistä oli iloa! Mahtavaa viikkoa sullekin ja hauskaa kesän odottelua! :)<3

      Poista
  12. Ihana postaus!:)
    Mietin tässä voisitko neuvoa, mulla on lakkaisiin aika vaalea mekko ja iho on aika vaalea. Mietin tässä, jos laittaisin itseruskettavaa.. Tai sellasta, mikä ei tee ihan tummaa vaan päivettää vähäsen, get the point? Ei saa olla ihan sika kallista(opiskelijan tulot♥) mutta sellasta mikä sitten pysyy hyvin enkä muuttuis oranssiks :'D Mitä suosittelisit?
    Olipas kamalan hankalasti selitetty mutta toivottavasti pystyt auttamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitoksia paljon :) No siis toi Dove on esimerkiksi just sellainen asteittain päivettävä, jos ostat sen light sävyn etkä tota tummaa niinkuin mulla niin se päivettää vähäsen kerrallaan :) Ja hinta on 4-6 euroa kaupasta riippuen että sopii opiskelijabudjetille varmaankin aika hyvin :D!

      Poista
  13. kivaa vaihtelua tämä postaus! muistaakseni sulla oli kampaajan koulutus kesken? missä sä sitä opiskelit ja ootko miettinyt meinaatko vielä jatkaa ja milloin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo on mulla, ruotsinkielisessä Prakticumissa opiskelin sitä ja aion jatkaa opintoja kyllä, mutta yksityisessä koulussa :) Ja luultavasti jatkan opintoja vuoden-parin päästä, kunhan on ensin duuni-kuviot selvillä :)

      Poista
  14. Pakko kokeilla tota rimmelin (?) ripsaria! ostin nyt sen mitä on mainostettu pidentän 4 mm ?? vai mitä, hitto ei aivot toimi :D mut kuiteski niin se on IHAN anaalista!! ei pidennä mitään eikä tuuhenna, ja harmittaa ku oma espanjasta tuotu Kikon ripsari loppu.. :( eikä sitä saa suomesta vissiin eikä ne tänne toimitakkaan. Argh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikeesti hyvää! Ja voi harmi, Suomessa on todella suppea meikkivalikoima jos vertaa moneen muuhun maahan, se on kyllä ihan pyllystä :(

      Poista
  15. Toi garnierin roll on peitevoide on munkin luottotuote! :) Ihan sairaan kätevä, just oikeen sävynen ja kaiken lisäks ihan hemmetin riittosa. Mulla on kestänyt mun puteli iät ja ajat ja melkein päivittäin tulee käytettyä tummiin silmänalusiin (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tosi hyvä ja riittoisa! Mulla on nyt kolmas puteli menossa, mutta oon käyttäny tota vuodesta 2010 asti että on se oikeestikin riittoisaa :D!

      Poista
  16. Mä käytän kans tota Garnierin puikkoa! Siis on kyllä aivan mahti tuote! :) Ostin sitä heti silloin, kun se tuli Suomessa myyntiin ja se yks sama puikko kesti mulla n. puolitoista vuotta, vaikka käytin joka päivä :) Piilottaa kyllä niiin hyvin tummat silmänaluset ja saa peiteltyä kaikkea muutaki ja mullaki toi todellakin kulkee joka päivä kaikkialla mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan paras! Mä ostin kanssa sitä heti silloin, mulla on kestäny yks purkki suunnilleen puoli vuotta aina, nyt on kolmas menossa :D

      Poista
  17. " siksi mä yleensä puhdistan meikit Tiaran pyllypyyhkeillä iltaisin" pyllypyyhkeilla?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on sellasia kosteuspyyhe juttuja.. :D melkein samanlaisia ku meikkipyyhkeet mut halvempia ;D

      Poista
    2. Jep, niillä putsataan vauvan pylly vaipanvaihdon yhteydessä ja ne sopii tosi herkällekin iholle ku niissä ei oo mitään hajusteita tms! :D

      Poista
  18. Ihania kaikkia (: aww! Toi treseme on musta kans niin hyvää <:

    VastaaPoista
  19. Eiiii, mitä ihmettä? mulla on toi ripsari ja se on ihN suolesta paitsi alaripsissä! tosin mulla on ollu ripset monta kuukautta ja sit ku otin ne pois ja väliaikaisesti käytin tota ripsaria nii ei toimi, näyttääköhän mikään niiden jälkeen hyvältä? tuskin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :O! No höh, en mä tiiä tää sun kommenttis oli eka poikkipuolinen tosta, johtuisko se sit just niistä ripsipidennyksistä :O

      Poista
  20. osaatko suositella jotain hyvää mutta edullista shampoota ja hoitoainetta +muita hoitotuotteita pidennyksille? :) Ihana blogi sulla ja Tiara on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noi mitä tällä hetkellä käytän noi Tresemme Naturalsit käy myös pidennyksille hyvin koska ne kosteuttaa ja niissä ei oo rakennepaikkaavia ainesosia :) Ja ne on myös edullisia! Kiitoksia<3

      Poista
  21. Mä käytän sitä YR:n itseruskettavaa suihketta ja se alkaa olla aika lopussa niin mun oli pakko nyt tehä tilaus sinne kun luin tämän :D sitä paitsi se on nyt puoleen hintaan siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah se on ihan parasta! Ja hei kiitos tosta hintavinkistä!

      Poista
  22. kiitoskiitos hirmuisesti tästä postauksesta! saan tästä ehkäpä vinkkejä omaan meikkipussiin / kosmetiikkatuotteisiini, kiitos kiitos,upea postaus oli =)

    VastaaPoista
  23. Itse olen myös tosi laiska rasvaamaan itseäni, kunnes löysin ratkaisun siihenkin pulmaan. Nykyään rasvaan aina suihkussa, enkä käytä ollenkaan suihkusaippuoita. (käyttää rasvaa samalla tavalla kuin saippuaakin) Esim. Orionilla on hyviä perusvoiteita, joilla voi pestä itsensä. Kätevää, kannustan ainakin kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on hyvä vinkki! Ainut vaan että mä kyllä haluaisin käyttää jotain hajustettuja rasvoja koska se on just suihkussa parasta ku saa pestä ittensä ihanan tuoksusella suihkugeelillä :D!

      Poista
  24. Voi vitsit! Vähänkö mä yllätyin! Luulin, että sun meikkipussis sisältäis jos vaikka minkälaista törkykallista tököttiä, mutta ei, ihan on normaali meikkipussi sulla! IHANAA!

    Innostuin tuosta sun meikkivoiteesta, harmi kun en aiemmin ole tuota tajunnut. Juuri kävin synttäreiden kunniaksi viime viikolla oikein Kicksissä ostamassa itselleni kunnollista meikkivoidetta ja myivät mulle jonkun Bare Mineralsin törkykalliin mineraalimeikkivoiteen! Ei siinä, tykkään kyllä tuonlaisesta meikkivoiteesta, enkä ollut aiemmin edes tajunnut tuon tapaisia löytyvän, mutta se hinta... Kirpaisee pahasti kotiäidin rahapussia maksaa yhdestä purkista 52 euroa... ja siveltimet päälle, jotka nekin, olivat järkyttävän kalliita. Toki, laadukkaalta vaikuttaa, mutta ehkäpä tämän purkin jälkeen kokeilen tuota Lorealin puolet halvempaa versiota. Ihana tärppi! Peittääkö toi Loreal muuten hyvin? Mietin vaan, kun on uusi ja HYVÄ meikkivoide nyt hakusessa, pitäisi peittää mutta samalla olla kevyt. Mulla on naamassa arpi ja sen haluaisin piiloon. Vai löytyisikö sulta hyvää vinkkiä siihen? Mielellään kotiäidin rahapussille sopivaa. :D

    Ihanaa iina, jatka samaan malliin!

    Terkuin
    Emma ja poikavauva 10,5kk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no ei sisällä semmosia! Mä oon oikeesti ihan normaali ja tavallinen ihminen enkä mikään ökykalliiden juttujen ostelija :D

      Ja joo mäkin oon miettiny Bare Mineralsii joskus, mut sit aattelin että toi on just hyvä toi Loreal koska se oikeesti toimii, peittää ja on kevyttä, mutta silti ihan hyvän hintasta kun ei oo kauheesti yli kahtakymppiä :) Arpea toi ei kyllä peitä, ainakaan kokonaan ei oo peittäny mun poskessa olevaa, mut varmaan jos ois joku hyvä peittari + toi niin sitten peittäis.. Lumenella on ainakin niitä peitevoidepaletteja joista löytyy monta sävyä!

      Kiitos paljon ja ihanaa kesän odotusta, sekä terkkuja pikkumiehelle!

      Poista
  25. Se johtui siitä että mun käyttämässä kuvanmuokkausohjelmassa ei toiminu ä-kirjain nii en voinu kirjottaa luomivÄrit XD! Kiitos :D!

    VastaaPoista
  26. Kuinka sä käytät tuota TRESemmé lämpösuojaa jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen? :---)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥