torstai 29. marraskuuta 2012

Äiti vaihtoi vapaalle

Eilen vietin tervetulleen hetken sitä kuuluisaa omaa aikaa kun suuntasin keskustaan ravintola Iguanaan syömään ja juhlistamaan ystäväni Nonan synttäreitä. Viimeksi olen tosiaan käynyt "yksin" jossain viime elokuussa kun kävin elokuvissa, että oli ihan kivakin lähteä jonnekin ja jättää Tiara isin hellään huomaan! Tai no nyt kyllä huijasin, kävin viime viikolla ihan ypöyksin Siwassa hakemassa Jotexin paketin missä oli ne jouluverhot ja kello oli lähemmäs puoli yhdeksän illalla, voin kertoa että olin ihan paniikissa kun niin myöhään yksin liikuin ulkona! Piti soittaa äidille ja jutella sen kanssa koko matka vaikka me asutaan varmaan maailman turvallisimmalla hissukka-alueella jossa ei liiku iltaisin muita kun satunnaisia sauvakävelijöitä. Mä en jotenkin kaipaa sitä omaa aikaa kovinkaan paljoa, en tiedä johtuuko raskaudesta vai olenko muuttunut muuten vaan tälläiseksi lämpimiä villasukkia ja läheisyyttä joka ilta kaipaavaksi kotihiireksi mutta mä vaan tällä hetkellä nautin kaikkein eniten siitä kun saan oleilla rauhassa kotona. Anyway, vaikka kotihiiri olenkin niin silloin harvoin kun jaksan jonnekin itseni raahata niin yleensä viihdyn oikein hyvin, että kiitoksia vain Nona & Co. eilisestä mahtavasta seurasta!
                   Mua nauratti eilen kun tilasin itselleni alkoholittoman glögin alkupalaksi niin kassakoneeseen tuli teksti "Lasten glögi"! Ei tää näin kirjotettuna ehkä kuulosta enää niin hauskalta mutta eilen se oli aika hassua! Ruuaksi otin Chicken burritoa ja se oli kyllä tosi hyvää, vaikkakin annos oli niin iso että söin sitä varmaan ainakin tunnin enkä silti saanut lautasta ihan tyhjäksi.  Lauantaina onkin vuorossa texmexin jälkeen kreikkalaista ruokaa jos vaan päästään luvatussa lumimyrskyssä ja samalle viikonlopulle osuvassa metrolakossa liikkumaan ravintolaan asti. Kreikkalaista en ookaan ravintolassa syönyt sitten Kreikan reissun joka tehtiin äidin kanssa silloin kuin olin 10-vuotias että taitaapa olla aikakin jo päästä maistelemaan! Fetajuustoa en vaan taida voida syödä, harmi! Mutta eiköhän sieltä kreikkalaisesta menusta löydy kaikkea muutakin hyvää syötävää sitten, ainakin tsatsikia on pakko saada. Nyt voisin kuitenkin pitäytyä vielä tässä edellisessä ravintolareissussa ja laittaa pari kuvaa!

Päivän asu
Farkkupaita - Gina Tricot
Musta toppi - H&M
Mustat farkut - Cubus
Sukat - Lindex
Vyö - Kappahl
Oli pakko vanhojen aikojen muistoksi ottaa kunnon poseerauskuva! Ja onpa kyllä pakko myös sanoa että näyttää niin paljon kivemmalta kun vaan hymyilee luonnollisesti eikä luimistele tuolla tavalla niinkuin vasemmanpuoleisessa kuvassa. Miksi mä koskaan teini-ikäisenä kuvittelin että poseeraaminen on hot, rock & pop eikä kuvissa voi olla luonnollinen saatika sitten hymyillä?! Ainiin, ja välissä kiharsin parit laineet tukkaan suoristusraudalla pitkästä aikaa. Musta tuntuu että näytän kiltimmältä laineikkaissa hiuksissa, mutta toki varmaan tuo suhteellisen järkyttävä poseerauskin vaikuttaa näissä vierekkäin asetetuissa kuvissa. Hei muuten, multa pyydettiin sitä hiuspostausta, onko teillä mahdollisesti toiveita sen sisällöstä jos sellaisen toteuttelisin tässä piakkoin?

Synttärisankari ei tykännyt kun yritin ottaa kuvaa, siitä tuo äärimmäisen tyylikäs keskimmäinen kuva! No okei ehkä halusin vähän esitellä Nonan ihanaa ristisormustakin, mullekin tuollainen! Tämän päivän jutuista vähän lisää sitten seuraavassa postauksessa joka on varmaankin ihan mukava ylläri ainakin joidenkin mielestä! Se on nimittäin jotain sellaista mitä ei myöskään ole vähään aikaan mun blogissa nähty, ehkä joku jo arvaakin.. ;)

Kuinka usein te muut äidit tykkäätte ottaa omaa aikaa? Mitä tykkäätte silloin tehdä? Löytyykö ketään joka olisi yhtä kotihiirien kotihiiri kuin minä?

51 kommenttia:

  1. En oo uskaltautunu kommentoimaan ikinä mutta nyt rohkenen...

    Sun blogi merkitsee mulle mielettömän paljon. Haaveilen omasta lapsesta ja perheestä, mutta järkyttävä raskaus- ja synnytyspelkoni varjostaa näitä haaveita radikaalisti. Pelkään näitä lähes fobian tavoin. En vaan kykene ajattelemaan sitä, että sisälläni kasvaa joku, millään tavalla neutraalisti. Ahdistun heti, tila on lähes paniikinomainen. Kuulostaa ehkä naurettavalta, mutta uskon että joillain muillakin on samantyylisiä pelkoja, edes vähän...

    Sun blogi on antanut mulle ihan mielettömästi voimaa ja tsemppiä. Näen miten hyvin selvisit raskaudesta, miten upealta näytät raskauden jälkeen ja miten onnellinen äiti olet ihanan perheesi kanssa. Tsemppaat mua uskomaan mun unelmiin, ja ehkä joku päivä mäkin oon onnellisesti raskaana.
    Kiitos siitä.

    Aivan ihanaa joulunodotusta teidän perheelle, ootte upeita kaikki :)

    PS.
    Mun mielestä sä näytät tossa "kamalassa posekuvassa" aivan tajuttoman hyvältä ja seksikkäältä! Jos ton keikistely poseerauksen osaa, niinkun sä, niin hyvältä näyttää. Nainen saa näyttää seksikkäältä ja flirtiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihan upeaa että nyt uskaltauduit kommentoimaan! Ihan mieletön kommentti, kiitos tosi tosi paljon! Et uskokaan miten hyvä mieli mulle tuli sun sanoista<3

      Ei sun pelot kuulosta naurettavilta, on mullakin ollut pelkoja joita joku toinen ei ehkä välttämättä ymmärrä mutta tiedän kokemuksesta että itselle se pelko voi olla todella kokonaisvaltaista. Jos kerran perheestä ja omasta pienestä haaveilet niin mä sanoisin että käy juttelemassa jollekin sun peloista, tiedän montakin nykyisin super onnellista äitiä jotka ovat samanlaisten asioiden kanssa kamppailleet ja saaneet helpotusta mm. äitiyspoliklinikan pelkopolilta :) Neuvolantädit on myös ihania juttukumppaneita kunhan vaan omalle kohdalle sattuu mukava tyyppi, yleensä ne on kaikki kivoja :) Usko rohkeasti sun unelmiin peloista huolimatta, mikään ei ole mahdotonta todellakaan vaikka siltä saattaakin välillä tuntua!

      Ihanaa joulunodotusta myös sinne ja kiitos vielä ihan mielettömästä kommentista!<3 :)

      PS: hahah, no kiitoksia vielä siitäkin :DD! Oon kyllä samaa mieltä että saa näyttää seksikkäältä ja flirtiltä, mut en tienny et itte näytin siltä :D!

      Poista
  2. Kiva että sait vähän omaa aikaa kavereiden kanssa!

    Ja näytät oikeesti ihan älyttömän hyvältä, myös tossa posekuvassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan kiva, ja saisin mä omaa aikaa vaikka pari kertaa viikossa jos haluaisin, Ottokin aina koittaa saada mua tekemään omia juttuja mutta kun oon vaan niin kotihiiri :---D! Kiitoksia paljon ihana<3

      Poista
  3. Näytät U.P.E.A.L.T.A varsinkin tossa kuvassa missä sul on kiharretut hiukset ja pitelet vauvamasuas <3 :)

    VastaaPoista
  4. oot niin kaunis! :) aivan ku kaunistuisit päivä päivältä :D

    VastaaPoista
  5. Voi oot kaunis! Ja sun hiukset on niin ihanat :)

    VastaaPoista
  6. 'nonan ihanaa ristisormusta' sähän sen oot mulle antanu ;) nähdään lauantaina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä voinu muistaa :---D Jos et sattunu huomaamaan nii siel GT:ssä oli ristikorujen ylitsevuotava megainvaasio meneillään ja mulla kesti varmaan puol tuntia päättää mitä ostan sulle :DD Muistin et ostin tyylii kaulakorun ja korvikset??? :DD Jep nähään huomen<3 :D

      Poista
  7. Kotihiiri täälläkin :) Mä oon kotona meidän kahden lapsen kanssa, 1-vuotiaan ja kaks kuisen :) Mä en kanssa kaipaa muualle kun kotiin. Kotiin on aina ihana palata jos jossain on käyty <3 Mä en oo kaivannu mun kavereita pitkiin aikoihin. Muutettiin mun kotikaupungista jo tammikuussa, mut en vaan oo kaivannut niitä.. Paria oon nähnyt kun ne on täällä käynyt, mut ei mulla oo ikävä ollut enkä oo miettinyt että harmi kun en pääse viettämään aikaa niiden kanssa yms.. Nautin oman perheeni seurasta niin paljon, etten osaa kaivata muuta. Mun mies on mun paras ja rakkain ystävä, ja haluun viettää kaiken mahdollisen ajan täällä kotona näiden kolmen hassun kanssa :) Varsinkin, kun mies menee aamulla aikaisin töihin ja tulee aikasintaan kuuden jälkeen kotiin. Mä poistun kotoa kauppaan, muuten ollaan aina kotona tai tässä lähistöllä ulkoilemassa. Asutaan maalla, eli täällä ei tosiaan turhan usein muihin törmää. Silloin tällöin käydään esim. Espoossa shoppailemassa ja sit kun ollaan lähdössä ajamaan takas kotiin (matkaa n. 40km?) ni mä nuokun jo heti kun istun autoon, on se niin raskasta käydä välillä vähän sivistyksen parissa :D ja niin ihanaa päästä kotiin :D Koti on rakas <3 Yhdessä vaiheessa mä olin niin kyllästynyt tähän et alettiin jo etsii uutta asuntoo sieltä Helsingistä, mut rakastuin tähän uudelleen et enää en haluu täältä pois! Ja on tää kummiskin suht lähellä vaikka silti "kaukana".. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi kotihiiri :D!
      Osaan kyllä samaistua tuohon että haluaa olla oman perheen kanssa ja varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin kun on koko perhe kasassa :) Mä kaipaan kyllä kavereitakin hirveästi ja tykkään kyllä lähteä kotoakin pois - päivisin - eli silloin kun Otto on töissä. Päivisin me usein liikutaankin Tiaran kanssa ympäri Helsinkiä tai ympäri omaa asuinaluettamme ainakin, mutta illat ja viikonloput on kivointa viettää kotona. Sekin on kyllä kivaa jos kotiin tulee vieraita :)!

      Kotona on ihanaa ja on parasta jos löytää perheelleen kodin jossa todella viihtyy kuten teillä selkeästi on käynyt :) Onhan se tärkein paikka! Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle :)

      Poista
    2. Niin, meillä voi myös vaikuttaa se että täältä on vähän hankala lähteä mihinkään jos mies menee töihin meidän autolla eikä työautolla.. Bussit kulkee hyvin harvakseltaan :D Ja bussilla on täältä myös hankala lähteä sen puoleen, että ne on niitä kaukoliikenteen busseja, eli pitäis tyrkätä vaunut sinne tavarakoppiin ja kantaa noita pikkusia :) Mut tämä elämä me valittiin kun tänne muutettiin enkä mä tätä kyllä toiseen vaihtais :) Ja ihanaa ja oikein iloista joulun odotusta myös teidän perheelle ja onnellista masun kasvatusta! :)

      Poista
    3. Voin varsinkin tänän lumimyrskyisenä päivänä niin tietää miltä tuntuu kun on vaikea lähteä minnekään, täälläkään kun ei ole edes aurattu teitä tänään että vaunuilla pääsisi liikkeelle :D Ja on se varmasti hankala niillä kaukoliikennebusseilla tosiaan liikkua, varsinkin kahden kanssa! Mutta tärkeintähän on että itse viihtyy ja on onnellinen! Kiitoksia paljon<3 :)

      Poista
  8. Käyn ulkona 2 kertaa vuodessa :) Eli kotiihiiri minäkin, varsinkin muihin äiti tuttuihini verrattuna. Käyn kesällä mieheni kanssa kerran yhdessä ulkona jolloin tyttö on yön mummulassa. jouluisin käyn kerran pikkujouluissa, jolloin tyttö on isänsä kanssa :) Eli minä olen ulkona 2krt vuodessa ja tyttö on mummulassa yhden yön vuodessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän siinä ole mitään väärää todellakaan jos kotona viihtyy kunhan tosiaan on itse tyytyväinen :)!

      Poista
  9. Hyvä että maltoit ottaa vähän vapaata, se piristää kummasti arkea, vaikka tiedän myös kuinka vaikeaa se lähteminen välillä on... Itse olen saanut hyvin omaa aikaa, jolloin oon käynyt lenkillä, shoppailemassa tai kahvittelemassa ystävien kanssa. Mutta yhä vähemmän kaipaan sitä yksin menemistä, joten varmaankin olen ihan samanlainen kotihiiri! Kauhistuttaa jo ne tulevat pikkujouluillat, joihin oon lupautunut menemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyllä saisin sitä omaa aikaa vaikka useaan kertaan viikossa, Otto oikein patistaa mua aina lähtemään mutta oon vaan niin mukavuudenhaluinen kotihiiri :DD! Ja voin samaistua tuohon kauhistukseen, mullakin aina välillä jos osuu paljon sovittuja menoja samalle kuulle niin nousee pieni hiki pintaan :D Mutta se on tärkeintä että siihen omaan aikaan on mahdollisuus silloin kun sitä itse haluaa ja tarvitsee :) Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle!

      Poista
    2. oi kiitos, sitä samaa myös teille!

      Poista
  10. Ihanaa kun Tiara kurkkii tuolla yhden kuvan alanurkassa :D

    Mie saan omaa aikaa yleensä kerran viikossa, tunnin pari kerrallaan. Mies tosin saattaa ehdottaa että lähtisin saman viikon aikana vielä toisenkin kerran viettämään hetken itsekseni (tai jonkun muun kanssa). Miekin viihdyn kotona, mutta tykkään myös välillä käydä ulkona ihan yksin tuulettamassa aivoja :D Vaikka tykkään olla ton meidän typyn kanssa kotona ihan kaksistaankin niin tarviin silti aina välillä aikaa ihan itsekseni, kummasti piristää kun saa hetken tehdä ihan mitä haluaa :)

    -Äiti 22v

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah se on pieni kurkkija :D<3

      Se on ihan totta että kyllähän se oma aika piristää aina! Ja mulla on ihan sama että Otto mua aina patistelee lähtemään ja näkemään ystäviä ja käymään yksin vaikka kävelyllä mutta oon vain niin kotihiiri :D Sitten kun joskus lähden jonnekin niin Otto kehuu mua kuinka se on musta ylpeä kun otin omaa aikaa.. :D Mukavaa joulunaikaa teidän perheelle :)!

      Poista
  11. Sitte ku Tiara ja masuvauva on sen verran isoja, ni meinaatko mennä takasin koulun penkille vai ajattelitko töihin suunnata? :)
    Oot tosi kaunis ja sun blogia on kiva seurata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu niin monesta asiasta, että en osaa kyllä vielä varmuudella sanoa :) Mahdollisimman pian olisi kuitenkin tarkoitus jatkaa opintoja! Kiitoksia hirmuisen paljon<3 :) Ihana että tykkäät!

      Poista
  12. mikä kamera sulla on? on niin hyviä kuvia aina. ottaako kamera nopeasti kuvan? tuleeko ns. hyvälaatuisia kuvia vai joutuuko paljon käsittelee kontrasteja jne.

    mulla on joku ixus pokkarikamera ja kestää ihan törkeän kauan aina kun ottaa kuvan, menee monesti tilanteet ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Canon eos 450d ja tää on kyllä tosi hyvä! Vielä parempia kuvia tällä saisi jos osaisi tätä käyttää, itse kun en osaa kuin vähän muunnella valotusaikoja ja kuvausaukon kokoa mutta silläkin voi jo vähän vaikuttaa kuvien lopputulokseen :D Kirkkaassa päivänvalossa/muuten hyvässä valaistuksessa kuvia voi ottaa kyllä todella nopeaankin tahtiin että aika hyvin ehtii muksujenkin tilanteet tallentaa, mutta sitten taas huonommassa valaistuksessa kuvat saattavat heilahtaa (ainakin mulla koska en ole niin lahjakas kuvaamisessa/asetusten muokkaamisessa) :D Digipokkareissa on usein juurikin se ongelma kun lapsia kuvaa että kuvia ei saa otettua tarpeeksi nopeasti ja siksi järkkärit on lapsikuvauksessa mun mielestä kätevämpiä :)

      Poista
  13. Terve! Musta on tullut äitiyden myötä varsinainen kotihiiri myös. Ennen aina tykkäsin olla menossa, jatkuvasti piti päästä baariin ja bileisiin ja vaikka mihin. Raskauden aikana ei vaan jaksanut enää lähteä samalla tavalla ja ainoana selvänä oleminen alkoi olla aika rasittavaa niin mieluummin vain jäin kotiin. Parissa kuukaudessa opin tykkäämään kotona olosta! Ihanaa käpertyä sohvalle kattomaan telkkaria ja herätä aamulla pirteänä kun on mennyt ajoissa nukkumaan. Vaauvan synnyttyä nautin kotona olosta entistä enemmän, nyt en edes halua lähteä mihinkään! Omaa aikaa en juuri kaipaa. Sen verran että saan käydä kaupassa. Haluan vertailla tuotteita rauhassa ja suunnitella tulevan viikon ruokalistaa. Niin ja elokuviin haluan aina parin kolmen kuukauden välein päästä.

    Ps. Nykysuositusten mukaan fetajuustoa saa syödä ihan huoletta. Sama vuohenjuuston kanssa kunhan ei syö sitä kuorta. Muutkin pehmeät juustot on ok kunhan lämmitetty kiehumispisteeseen ensin. Toisaalta itse olin niin varovainen raskausaikana että silti vähän arastelin fetan ja vuohenjuuston syömistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Voin niin samaistua sun kommenttiisi ja varsinkin siihen kuinka kiva on suunnitella tulevan viikon ruokalistaa rauhassa :DD! Itse tosin teen sen aina kotona Tiaran päikkäriaikaan ja sitten suuntaan valmiin listan kanssa kauppaan :) Elokuvissa on kyllä kiva käydä myös :)!

      Ja joo kaikkiahan noita saa syödä kun on kuumentanut ensin siihen kiehumispisteeseen (myös sitä vuohenjuuston kuorta) mutta fetasalaatissahan se feta on raakaa niin en uskalla :( Jos ois Valion Viola-salaattijuustoa niin ehkä uskaltaisin kun Valion tuotteissa ei ole yli 10:een vuoteen testauksissa löytynyt listeriaa, mutta ravintola on ihan oikea kreikkalainen paikka niin en usko että ne Valion juustoa käyttävät siellä niin pelaan mieluummin varman päälle. Mäkin oon todella varovainen noiden ruokasuositusten kanssa!

      Mukavaa joulunodotusta teidän perheelle :)!

      Poista
  14. vitsi miten kaunis oot ! ei kukaa voi olla noin upeen näkönen raskaanakin :o WAU :)

    VastaaPoista
  15. Raskaus on kyllä toden totta kaunistanut sinua :) vaikka olet kaunis tietty muutenkin! mutta näissä kuvissa oikein hehkut..:)
    paljon onnea vielä tulevasta pikku-ihmisestä :) ja ihanaa joulun odotusta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, miten kauniisti sanottu :)!!<3 ALkuraskaudesta oli kyllä hehku kaukana kun verkkareissa makasin migreenin kourissa 24/7 mutta nyt voin jopa sanoa nauttivani tästä :D! Ihanaa joulundotusta sinnekin<3

      Poista
  16. Vitsit tota sun tukkaa, aivan ihana! Toi väri sopii sulle tosi hyvin! :)

    Mä taas tykkään enemmän olla menossa, kun kotona! Mutta kahden lapsen äitinä sitä tulee pääsääntösesti oltua ihan vaan kotona, varsinkin kun meillä on vaan yks auto ja mies kulkee sillä töihin. Matkaa meiltä on keskustaan joku 3-4km suunnilleen ja ei oo oikeen semmosia ilmoja ollu, että jaksais lähtee lykkimään tuplavaunuja!
    Onneks asutaan rivarissa, niin on iso aidattu piha missä ollaanki 2v pojan kanssa paljon :)
    Nyt ostin kuukausikortin kuntokeskukseen, sillä saa käydä salilla ja ryhmäliikunnoissa niin paljon kun haluaa ja voi että mä tykkään, kun pääsen iltasin miehen tultua töistä käymään ihan yksin tai kaverin kanssa kuntoilemassa! Nyt sitä kaipaa niin paljon sitä omaa aikaa aina välillä. Vaikka on se kyllä aina yhtä ihana sen tunnin parin jälkeen palata kotiin pikkusten (ja isommankin!) luokse ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisen paljon :)! Tää väri on kyllä mulle ainakin sitä mustaa parempi :D!

      Voi rivitalossa olis ihana asua! Mäkin tykkään päivisin olla menossa kun Otto on töissä mut sit iltasin oon ihan kotihiiri :D Varmaan itsekin ehkä kaipaan sitä omaa aikaa sitten enemmän kun on kaksi pientä joista huolehtia päivisin? En tiedä, se jää nähtäväksi :D Mutta tärkeinthän se on että on omaa aikaa silloin kun sitä tarvitsee! Ihanaa että oot löytäny itsellesi mieluisen harrastuksen, voikun mäkin vielä löytäisin joskus! :D Mukavaa joulunodotusta teidän perheelle<3 :)

      Poista
  17. lueskelin tuossa vasta noita ihan ekoja postauksia ja on kyllä huomattava ero sussa kun vertaa niihin.. :) siis ihan kaikessa, mutta esimerkiksi tyylitaju on kehittynyt tosi paljon!:)
    ps. tykkään tästä blogista ihan hulluna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla :)!! On sitä tässä 1,5 vuoden aikana tullut ehkä vähän lisää elämänkokemusta ja perspektiiviä asioihin kuin mitä silloin 19-vuotiaana oli :D Mutta toi tyylitajukommentti piristi mun mieltä aivan huimasti, kiitos erityisesti siitä ;)<3

      Ihanaa että tykkäät ja tulit siitä kertomaan! Mahtavaa joulunaikaa sulle :)!

      Poista
  18. 22v kotihiiri täälläkin vaikka ei edes vielä tullut plussaa testiin ;) silti vahva tunne että joku siellä masussa on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii no pidän peukkuja sulle plussan puolesta :)<3

      Poista
  19. Mä oon palannu nyt työelämään ni omaa aikaa on ihan kivasti 30h/viikossa ;) mutta ennen töihin paluutakin kävin säännöllisesti kampaajalla, ulkona tyttöjen kanssa 2-3/kk riippuen tapahtumista, en jaksa semmosta "pakko päästä dokaamaa" :) Ja keväällä aloitin lenkkeilyn joten siihenkin panostin kolmesti viikossa :) ja kaupassa käydään aina vuorotellen! Eli minun aikani kotona ovat ohitse, nyt on miehen vuoro :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! :) Voi kampaajalla en ookaan käynyt yli vuoteen, en vaan uskalla mennä kun en ikinä tuu tyytyväisenä takaisin :D Hassua että en luota kampaajiin ja haluaisin silti itse kampaajaksi? :DD pitäis löytää sellanen luottoyyppi joka osais tehdä täydellisen tukan :)

      Poista
    2. joo mulla on just luottotyyppi, aattelin eka et meen toiselle siks että olis menny 60e vähemmän rahaa, mut en vaan pystyny! saan aina mun kampaajalta täydellisen tukan :)

      Poista
  20. mitä mieltä oot siitä jos on päättänyt ettei koskaan hanki lapsia? :) mua vaan ahdistaa ihan kauheesti ku kaikki saa vauvoja, onko se sit joku elämän tarkotus tai jotain.. Ja oonko sit ihan hirvee ihminen ku en lapsia hanki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä se mulle kuulu jos joku ei halua lapsia :D Eli ei, et ole hirveä ihminen!

      Poista
    2. haha mitä ihmettä? :D miks joku pitäis toista hirveenä ihmisenä jos se ei haluu lapsia :o jokasen oma päätöshän se on eikä todellakaa kaikkien oo pakko haluta lapsia!

      Poista
    3. no ajattelin vaikka sukulaisia mitä ne ajattelis ku niistä ei tuu esim isovanhempii. Mut ei nekään voi tietenkää pakottaa, kaikkii ei oo vaan luotu siihe hommaan :) hah, se on kyl hassuu miten ain välil eksyn silti lukee tätä blogia, vaik ite tälläsen päätöksen tehny :) mut onnea teille ja kaikkea hyvää! <3 + hyvää joulun odotusta! Vaikutat hyvältä äidiltä ja varmasti kans oot!

      Poista
  21. Kerroit jossain, että jatkat opintoja, niin mitä opintoja? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥