torstai 12. toukokuuta 2011

Neuvola

Kuulin tänään ekaa kertaa meiän vauvelin sydänäänet ja oon iha onnessaan! Ekaks se terkkari ei löytäny niit ja olin jo ihan paniikissa mut vaavi oliki vaa kääntyny toisinpäin ja sit ne löytyi ja kuulu tosi hyvin :). Terveydenhoitajaki sano et vauva on kasvanu hyvin ja et sen sydänäänet on tosi hyvät :). Oon aika ylpee meiän vaavist ;) :D.  Tuli sellai olo viel enemmän et en millään jaksais oottaa et mulla on seuraava ultra, mut pakko viel odotella muutama viikko.

Aattelin vähä esitellä et mitä kaikkee jännää ollaan saatu neuvolasta:

Vau-kirjan tollanen kirjanen jossa on hirmusesti tietoo raskaudesta viikko viikolta ja se on käännettävä et siin on omat jutut äidille ja isille, Meille tulee vauva-lehtinen jossa kerrotaa paljon vauvan tuloon valmistautumisesta ja sit vauvan kehityksestä ja sit tollanen Oppaana vanhemmuuden polulla dvd-elokuva jonka pääosassa on salkkari-katariina :D. Se kestää 105 minuuttia ja suoraansanottuna se on aika naurettava :D. Mut oli siin jonkin verran asiaaki :).


Neuvola-täti ilmoitti meidät perhevalmennukseen tänään eli toi alkaa sit ens kuun alussa ja siellä käydään läpi kaikkee synnytykseen ja vauvantuloon liittyvää.

Saatiin myös tällanen ruokailu-ja liikuntatottumus kysely jossa kartotetaan meidän perheen tottumuksia noihin asioihin liittyen. Pitää Oton kanssa täytellä toi ennen seuraavaa neuvolaa.

Ja sitten on tietysti äitiyskortti joka pitää olla aina mukana kun menee neuvolaan tai ultraan :) Noiden kaikkien lisäksi ollaan saatu lukematon määrä kaikkia pikkuesitteitä liittyen ruokaan, liikuntaan, päihteisiin yms. 

Neuvolantäti mittas multa tänää verenpaineen ja hemoglobiinin ja tuli sitten siihen tulokseen että mun on aika alkaa syömään jotain raskausajan monivitamiinivalmistetta et saan tarpeeksi rautaa, kalsiumia ja d-vitamiinia. Toi oli Citymarketissa 4 euroa halvempi kuin apteekissa, aika törkeet kiskurihinnat apteekeissa näköjään :O.

Tässä ois sit viel pari päivän asu -kuvaa, eli toppi: h&m, korvikset: hietsun kirppis, Laukku: Spirit Store, Kengät: Topshop, Vyö: Lainasin Otolta ku ei oma niittivyö mee enää kii :( :D

 Nyt alan kattoon huomisen salkkareita murun kaa ja pian alkaakin Euroviisujen 2. semifinaali jossa ainaki yks mun suosikeista eli Ruotsin Eric Saade esiintyy, jee ;D. Hauskaa iltaa kaikille ♥

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! Haikeeta vaan lukee kun omasta raskaudesta on jo kohta puolitoista vuotta ja kauhea vauvakuumekin ois,mutta ei meille vielä aikoihin toista:)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :)) No mut kyl sä varmasti viel saat toisenki vauvan ja sulla on kumminkin jo ihana lapsi josta nauttia :) Mut on se varmasti haikeeta, uskon et mullekki tulee ikävä raskausaikaa sit ku se oma pallero on syntyny ♥ Mut tosi kiva ku tulit kommentoimaan ja tuu ihmeessä toistekki kommentoimaan ja jutteleen jos vaa haluut :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥