perjantai 2. syyskuuta 2011

Äidille ja Neidille

Pakko todeta kyl taas kerran et mulla on maailman ihanimmat lukijat♥ Mä en missään nimessä ollu lopettamassa bloggaamista enkä aio lopettaa niin kauan kun mulla vaan aika ja jaksaminen riittää eli toivottavasti kauan! Mutta ihanaa että jaksoitte noin moni kommentoida mulle, teidän kommentteja on ihana lukea! Sain myös vihdoin useita postaustoiveita joita olin kaipaillutkin ja nyt palan halusta päästä toteuttelemaan niitäkin! Kirjottelen tonne tulossa olevia postauksia -osioon sit et mitä on luvassa kunhan saan kahlattua noi kaikki kommentit viel kertaalleen läpi et varmasti huomioin kaikkien toiveet. Mutta iso kiitos vielä teille ja toivottavasti jatkatte samaan malliin♥♥

Sitten asiaan, eli kuten otsikkokin kertoo nii eilen mäki sain itelleni jotain kivaa pitkästä aikaa, mut ei jäänyt pikkumurukaan huomiotta. Mä tajusin pari päivää sitten et oon niin kovasti välttäny ostamasta liikaa pienimpiä vaatekokoja ja tajusin sit et meillä ei oo melkeen mitään kokoa 50. Me oltiin eilen Haikaranpesän lapsivuodeajan valmennuksessa ja näin läheltä parikin vauvaa jotka oli alle 12 tunnin ikäsiä ja huomasin et kyllä ne oikeesti on niin pieniä et pitää olla pari vaatetta myös tossa ihan minikoossa, vaikka kaupan 56-kokoset onkin pienempiä kun äitiyspakkauksen 50-kokoset. Ostettiin sitten eilen vielä neitoselle muutamat ihan miniminivaatteet H&M:ltä ja yksi isompi paita Zarasta.

Velour-koalapotkuhousut ja kaksi pientä pipoa♥

Luomupuuvillaiset body ja pöksyt♥ Hämmentää vaan ku noi bodyn hihat on yhtä leveet ku housunlahkeet :D

Ihana paita Zarasta kokoa 68♥
Taitais olla pienen vauvanvaateinventaarion paikka, voisin vaikka laskeskella kaikki vaatteet ja kuvata laatikoiden sisällöt ja tehdä postauksen teille niistä vaikka tässä viikonlopun aikana. Ois ihan kiva itekki tietää et mitä tuolta lipastosta löytyy.
                          Mä olin jo pitkään kaivannu semmosta perus pitkähihasta paitaa ja ajattelin ekaks että haluun valkosen mut sit löysinkin ton ihanan myyränruskean paidan H&M:ltä ja päätin ostaa sen.



Lisäksi halusin jonkun ihanan pehmeän ja lämpimän neuleen ja tiesin et Zarasta löytyy ihanimmat ja parhaan tuntuset neuleet koko tässä kaupungissa, joten mentiin sit tutkimaan Zaran valikoimia eilen ja tollanen ihanuushan sieltä sit löyty! Yllätyin myös siitä et toi neule oli mulle sopiva ihan mun omassa koossa ja meni viel kiinnikin ihan kevyesti vaikka on jo tämmönen jättimasu! Kai se on oikeesti tarkotettu sit vähän väljemmäksi. Löysin myös ihanat punaset vakosamettiballerinat, noi on hyvät näin tässä alkusyksystä kun ei oo viel niin kylmä ja noi saan helposti jalkaan ilman et tarvii kumartua.







Mitäs pidätte mun ostoksista? Mä oon ihan rakastunu tohon neuleeseen, se on mun uus paras kaveri♥ Oon kans aina halunnu punaset kengät mut koskaan ei oo tullu ostettua nii nyt sit vihdoin päätin repästä vaik olikin valinnan vaikeus taas kerran leopardikuvioisten ja noiden väliltä. Kävin myös eilen ekaa kertaa vihdoinkin Suomeen rantautuneessa Promodissa ja olin kyl tosi pettyny, ei siel ollu kyl ainakaan mulle mitään tarjottavaa. Kaikki oli jotenki sitä peruskauraa mitä kauppojen hyllyillä on pyöriny jo vaikka kuinka kauan.. Mut toivottavasti valikoimat paranis syksyn myötä, pitää piipahtaa tuolla vaik parin viikon päästä uudestaan.
                        Sitten toiseen asiaan, nimittäin vauvan liikkeisiin. Mun häntäluu oikeesti varmaan murtuu kohta, neidin lempipuuhaa on hakata yhtäaikaa kädellä mun häntäluuta ja potkia mun kylkiluita. En oo ikinä älynny et ne liikkeet vois tuntuu häntäluussa mut näköjään voi ja se tuntuu ihan hirveeltä. Mä oikeesti voisin itkee aina ku se lyö mua :(. Onkohan meiän vauva joku normaalia väkivaltasempi tapaus? Kaikki aina vaan korostaa sitä kuinka ihanalta ne liikkeet tuntuu ja kyl ne suurimmaks osaks tuntuuki mut multa on täysin pimitetty tää kivulias puoli niistä. Noo mut ei tässä enää kauaa oo ja sit kumminki ikävöin kaikkia liikkeitä. Aika kultaa muistot vai miten se meni. Muutenki haluisin jo pienen omaan syliin tuhisemaan, se tunne vaan voimistu viel miljoonakertaseks ku eilen näin ne pienet vastasyntyneet siellä valmennuksessa. Mut ei auta, odottavan aika on pitkä :D.
                          Tänään mun äidin setä tuli meille porakoneen kanssa ja saatiin vihdoin tauluja sun muita seinille ja nyt meidän koti alkaakin olla valmis. Aattelin huomenna kuvailla teille meidän uusia sisustusjuttuja ja sit huomenna mennään vissiin äidin kaa ostamaan neidille babysitteri ja amme ja sit meillä pitäiskin olla suunnilleen kaikki. Nyt meiän kotiki näyttää jo perus lapsiperheen kodilta, se vauva vaan puuttuu :D.. Mut sellasta siis luvassa huomenna ja tällasta oli tänään. Jos teillä on jotain ehdottomia sitterisuosikkeja niin kertokaa ihmeessä viel ennen huomista nii osaan ostaa mahdollisimman hyväksi havaitun neitoselle! Kertokaas myös mielipiteenne ostoksista :) Ihanaa perjantai-iltaa mun ihanille lukijoille♥

31 kommenttia:

  1. aivan ihana masu <3 ää tuli itelleniki kauhee ikävä omaa masua <3 ei oo vielä laskeutunu maha sulla mutta pikku hiljaa :)sitten kun pää alkaa kiinnittymään :) mun mielestä ihan normi sitteri on paras, siinä tulee kuitenki ensi soseet syötyä niin ei turhan kallista kangasta kannata ostaa ;) sellasen minkä saa helposti irrotettua ja pestä, puklut sun muut jutut useasti löydät sitteristä:D hauskaa perjantaita sinnekkin!mulla täällä oman lapsosen lisäksi veljen lapset yökylässä tai no taitaa noi kohta olla jo jotai varhaisteinejä :D 9 ja 11 vuotiaat :)
    terkuin mamma23.v ja poju 7 kk

    VastaaPoista
  2. Ihanat, taas kerran, nuo sinun vaatteet :)

    Mutta hei, mun on pakko sano, että ei kannata ostaa ihan kamalasti vaatteita H&M:ltä jatkossa. Me ostettiin aluksi (silloin Ilias ei vielä liikkunut niin ne oli ihan jees), mutta nyt tosiaan kun on jo jonkin aikaa kuljeskellut niin vaatteet venyy hirveän helposti ja menee rikki saumoista. Lisäksi kun meillä ollut tuollainen pulauttelija niin vaatteita joudutte pesemään useita kertoja -> siinä kohtaa huomaa, että esim. Espritin, Zaran ja Benettonin vaatteet kyllä hakkaa ihan täysillä H&M:n ja Lindexin!

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita pikkuselle :) Ja itsellesi myös!

    Sittereistä sen verran että meillä itellämme on semmonen perus sitteri, joka on kyllä kiva ja menee pitkään :) Esim nyt toimiii hyvin tv:n katselu tuolina :D Ja miksei isompanakin.

    Mutta kaverillani on http://www.bumbeez.com/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/05102009-155792/Products/1001 tuon tapainen ja sitä on testattu Iidalle niin siitä tykkäs ihan hirveesti ja siinä rauhottu aina kun sitä pystyis itsekkin ns. heiluttelemaan.. helpotti kummmasti ittee kun ei tarvinnu koko ajan olla heiluttelemassa. Ainoo miinus tuossa on se että on vaan 9kg asti, ja ite en kyllä välttämättä iidaa nyt 8kg:senakaan siihen enään laittais, koska on jotenkin niin löllö että :D

    VastaaPoista
  4. mageemamma! toi neule on erityisesti mun mieleen! harmi kun pääsen zaraan tyyliin kaks kertaa vuodessa :( sun massu näyttää nyt ihan poikamahalta! varmaan vaatteet tekee vaan :D ja sitteri kannattaa olla semmonen melko perus, irrotettava kangas ja mieluiten kantokahvat. :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi 21.31: Aww kiitti :)♥ Nii toi on viel tosi ylhäällä, toivottavasti ei ihan viel kiinnittyis nii saisin olla rauhassa ilman sitä jatkuvaa pissahätää minkä se varmasti aiheuttaa :D Ja toi on kyllä varmasti hyvä että on irrotettavat ja pestävät kankaat nii on se putsaaminen vähän helpompaa :) Ja sehän on kiva ku on kylässä noi lapset, ne jaksaa varmasti leikkiä teiän pikkusenki kanssa :) Terkut sinnekin! :)

    Aniina: Voi kiitos kaunokainen :) No toi on kyllä varmaan ihan totta ettei H&M:n vaatteet kestä varsinkaan niitä pesuja kovin paljoa.. Meillä on isompia vaatteita just paljon Zarasta mut sieltä löytyy tosi huonosti niitä ihan pieniä kokoja nii sen takii ollaan sieltä enemmän hankittu sit niitä 62 ja 68 kokoja vasta :) Name it:in vaatteita on kans tullu ostettua aika paljon, onkohan ne kestäviä.. Ja Benettoniakin meil on jonkin verran mut Esprit:in valikoimaa en oo tutkinu taas yhtään, pitäis varmaan :D Kiitti vinkistä :))

    Ansku: Kiitos Ansku! :) Toi oli tosi kiva toi sitteri! Tommosta oon itekki miettiny mikä tärisis ja tossa näytti olevan konepestävät pehmusteetki mut tosiaan tolla ei sit ois niin pitkä käyttöikä... Pitää miettiä ku ois seki kiva et vois kattoo telkkaria sit isompanakin siitä pikkunen :)

    Charlotte: Sinä oot mageemamma ;D Zara on varmaan mun lempikauppa, siel on niin nättejä vaatteita ja aina löytyy jotai, sitä mäki eniten kaipasin sillon ku asuin Oulussa.. Mut kai niitten nettisivuilta voi tilata kotiinki? Tai en tiiä en oo ikinä tutkinu... Nykyää kaikista melkeen voi onneksi :D Ja apua elä pelottele et on poikamaha mulla iskee taas ahdistus XDdd Ja toi oli hyvä vinkki et kantokahvat, ne on tosiaan aika kätevät mut niitä ei oo kaikissa sittereissä :O

    VastaaPoista
  6. Kai nyt sulla on maailman ihanimmat lukijat, koska sä olet maailman ihanin bloggari. :) Ihanan sulosia noi pikkupikkuvaatteet ja toi sun neuletakki Zarasta, se on tosiaan ihana kauppa. :)

    VastaaPoista
  7. Ihania vaatteita, näyttää varmaan ihan super söpöiltä tulevan pikku prinsessan päällä :')
    Ja tuo neule on tosi mukavan näköinen, pitää itsekin mennä ettimään tollasta näyttää niin kivalta :) Voisit tehdä postauksen kaikista tai osasta vauvantarvikkeista mitä ootte ostanut, mistä ja paljonko on mennyt rahaa yms.

    Sun blogissa on yksi huono puoli, se lisää vauvakuumetta joka kerta vaan enemmän ja enemmän! <3 Susta tulee mahtava äiti :)

    VastaaPoista
  8. voi että kui ihania noi vaatteet vauvalle :)!! Älyttömän sulosia <3
    JA RAKASTUIN NOIHIN PUNASIIN BALLERINOIHIN ! :D pakko saada itelle kans!

    VastaaPoista
  9. oi ku ihania ostoksia!(-:

    VastaaPoista
  10. Ihana toi sun asu taas kerran ♥
    Ja ihania ostoksii vauvoille<3
    Itellekki alkaa tulla jo vauvakuume :D. Mut ehkä sitte joskus 15 vuoden päästä :D.
    Ja noi balleriinat on tosi nätit! (:
    -Aino

    VastaaPoista
  11. Ostin mun kummitytölle tommoset samanlaiset pöksyt mutta ne oli pinkkikeltaset :))

    VastaaPoista
  12. Oi, ihanat vaatteet! (kuten lähes aina :))

    Ne äitiyspakkauksen 50-senttiset vaatteet on tosi isoja. Body oli meillä käytössä 56-senttisten kanssa, potkarit menivät vasta silloin, kun Elielillä oli muut käytössä olevat vaatteet 62-senttisiä.

    VastaaPoista
  13. Ihana masu, näyttää jo tooosi isolta! Sekä kivoja ostoksia :-)

    VastaaPoista
  14. Aivan ihana toi neule!! mä tarvisin kanssa syksyks jonkun tollasen, toi ainakin näyttää tosi lämpöseltä mitä voi hyvin käyttää syksyllä sillain ettei tarvi vielä laittaa takkia päälle.

    Sitteri kommentti voi olla jo myöhässä, mutta meillä Joona tykkäs hirveesti olla sitterissä mitä sai keikutetta, tosi vaikee tähän selittää millasta tarkotan :D ei sellanen ihan perus matala vaan se oli sellanen korkeempi, melko oheut ne jalat että selkänojasta sai heilutettua sitten sitä. tää on niin sekava selitys ettei varmaan valkene yhtää mitä tarkotin :D

    VastaaPoista
  15. noi ballerinat on kivat:) tykäään lukee sun blogia tosin paljon, vaikka ollaankin tosi erilaisissa elämäntilanteissa (en ole siis raskaana). on kiva seurata miten ariki menee sulla ja onhan noi vauva jutut tosi söpöjä!

    VastaaPoista
  16. Oliko noita ballerinoja muissa väreissä?Ja onko noissa pikkuisissa hatuissa joku koko?ootteko minkä kokoisia sukkia ostaneet pikkuiselle? :)

    VastaaPoista
  17. Aivan ihania ostoksia jälleen kerran. <3
    Ja mitä nohin potkuihin tulee, nii tääl on jo tyttönen potkinu pari viikkoa iha _hämäriin paikkoihin.... :D Ja se ei siis tosiaan tunnu aina miltään hirveen mukavalta!

    Odottavan aika tosiaan on pitkä... Sä sentään saat _melkein kaks kuukautta aikasemmin oman nyyttis syliin ku minä. :< Asiaahan ei suinkaan auta se ku tuntuu et oma maha halkee pian ja ku mulle on tullu kaikki närästys yms kaveriks kans. :D

    Mut hei hauskaa loppuviikkoa teille. <3

    VastaaPoista
  18. ihana toi neule ja noi kengät! ja oot niin kaunis<3 tää sun blogis on kyl ehdottomasti yks mun lemppareista!

    VastaaPoista
  19. Mulle on kans moni toitottanut että älä osta niitä ihan pienimpiä vaatteita, mutta kaikista uhkailuista huolimatta oon kans ostanu pari bodya koossa 50 ihan vaan sitä ajatellen että jos se vauva onkin tosi pieni, niin ei oo kiva että se heti hukkuu johonkin 56cm vaatteisiin. Vaikka kaikki vaateethan taitaa olla vastasyntyneelle vielä isoja.. Eihän niitä minimini vaatteita tartte montaa ollakaan :) Ja ihana toi sun masu, se on ottanu hurjan kasvun lähiaikoina!! :) pian se tyttö sieltä tulee!

    VastaaPoista
  20. Ihana blogi sinulla. Luin melkeen koko blogin läpi ja taidanpa jäädä lukijaksi. :) Onnea tulevasta tytöstä. <3

    VastaaPoista
  21. Niin ihania pienen pieniä vaatteita<3 Ja sanonpa taas että oot hirmuisen nätti :) Itekki muistaa ku tuntu et odottavan aika oli niin pitkä ja nyt tuo poika täyttää jo ens viikolla 1-vuotta<3

    VastaaPoista
  22. Kyllä niitä pienimpiäkin vaatteita kannattaa muutama olla jemmassa, meillä tyttö syntyi 2 vkoa etuajassa ja oli vain 46cm pitkä :) Sehän hukkui 56cm vaatteisiin, jotkut 44cm oli hetken aikaa just sopivat, vaikka nopeesti tietty jäi pieneksi. Mut ei niitä kannata paljoo ostaa, jos vauva onkin isompi ni jää sit käyttämättä, niitä pieniä saa sit takuuvarmasti lahjaksi :)

    VastaaPoista
  23. Kivoja vaatteita olet ostanu! Rakastuin tohon valkoiseen neuleeseen! :)

    Noita pieniä bodeja kannattaa ostaa oikeesti aika paljon, koska alussa kun vauva puklailee vähän väliä niin on se kivempi vaihtaa sitten puhdasta ja kuivaa vaatetta pienelle päälle ja sitä pyykkiä tulee muuten todella paljon! (meillä pestään pyykkiä kahden päivän välein koneellinen tummaa ja vaalea pyykkiä!:D)
    Meidän ihanuus syntyi kolme päivää etuajassa ja oli 49cm pitkä ja ne 50cm kokoset vaatteetkin oli isoja! Ja harmittelin kun en itse ollut ostanut paljoakaan pieniä, että piti sitten 'hukuttaa' poika 62cm vaatteisiin ja hassultahan se näytti! :D

    Onnea paljon odotukseen, ihana tämä sun blogis!<3

    Terv. Äiti '92 ja poika 10kk :)

    VastaaPoista
  24. Heh,elä yhtään panikoi! Kaverillenikin sanottiin pitkään, että ihan poikamaha, ei sieltä tyttöä voi tulla.. Vaan tyttöhän sieltä tulla tupsahti :)

    VastaaPoista
  25. kivan näköiset nuo punaset ballerinat =) kohta ei enää voikaan käyttää tuollasia kenkiä ;/

    VastaaPoista
  26. aivan ihana ja valtava tuo sun maha jo ja kyllä ne liikkeet saattaa vielläkin kipeemmiltä tuntua ku vauva kasvaa. ootappa vaa ku vauva rupeaa keuhkoihin potkimaan. mut kyllä kaikki "paha" unohtuu ku saa pikkusen syliin. ihanat noi kengät mitkä ostit ja aivan ihania noi vauvan vaatteet. hirveesti niit ei kannata ostaa ku jää nopeesti pieneks.

    VastaaPoista
  27. Anonyymi 0.05: No aww kiitoksia♥♥ Zara on kyl ihan paras!

    Anonyymi 0.24: Hyvä toi postusidea, huomenna tulee jo vauvanvaatteista postausta ja vois niistä tarvikkeistakin tehdä sellasen yhteenvedon vaikka ne onki kaikki jo esitelty täällä :) Kiitos ihan hirmupaljon ja kiva että tykkäät blogista♥♥ Hyvää syksyä sulle!

    Roosa: Hihi eiks ookki, noi pienimmät on ihanimpia :D Ja noi ei ollut ees kalliit noi ballerinat ja tosi hyvät jalassaki :)

    Anonyymi 7.21: Kiitos :))

    Anonyymi 9.06/Aino: Aww kiitos :) Ja hauska et nii moni sanoo et tää blogi aiheuttaa vauvakuumetta :D:D

    9.48: Aww ihanat, tulee mieleen se pirkan ampparijätski joka on maailman parasta! :)

    Sirkku: VoiH kiitos :) Ja joo en tajua et miksi suomalaiset vauvanvaatevalmistajat kuvittelee et suomalaiset vastasyntyneet on jotain jättivauvoja :D:D

    Jenni: Yhyy miksi se on huvittava :( :D

    Anonyymi 12.12: Iso se onkin, ihan hullu rantapallo! :D Ja kiitos :))

    Anna: Joo mäki just siksi ostin ton ku toi menee näin alkusyksystä takkinakin, jos vaik pärjäis tolla synnytykseen asti ettei mitää kovin paksua takkia tarvis alkaa hankkimaan isossa koossa :D Mä luulen että älysin jotenkuten mitä tarkotit :D

    Essi: Kiitos :) Ja kiva että oot mieltyny mun blogiin erilaisesta elämäntilanteesta huolimatta :))

    Anonyymi 15.30: En mä ainakaan nähny et just noita olis ollut muunvärisenä.. Noi pikkupipot on kokoa 50/56 ja sukkia ollaan ostettu monessa eri koossa pienelle, ihan vastasyntyneen kokosia ja sit myös jo vähän isompia :)

    Karo: Voi kiitos Karo♥ Ja mullaki on kauhee närästys aina öisin, päivällä on hyvä olla mut yöt on yhtä tuskaa sen närästyksen kanssa, onneksi on rennie :D Ja mustaki välillä tuntuu et masu halkee mut ei oo vielä haljennu onneksi XD Ja oon mä hei ollu raskaanaki kaks kuukautta pidempään jo ku sä nii oon kärsiny vaivoistaki kauemmin ;D Ei oo sullakaan enää pitkästi hei♥♥ Jaksamisia sinne ja toivotanpa nyt hauskaa alkuviikkoaki ku loppuviikko meni jo ;D

    Anonyymi 18.43: Kiitos hirmuisesti ihanuus♥ Kiva et tykkäät ja hyvää syksynalkua sulle :)

    Anonyymi. 19.09: Mäki tykkään niistä! :D

    VastaaPoista
  28. Henna: Joo muaki kaikki on niistä varotellu mut hyvähän niitäki on pari olla :) Musta tuntuu kyl tän päivän inventaarion jälkeen et meillä on ihan liian vähän kaikkia vaatteita mut onhan tässä vielä aikaa ostella :) Ja tää on kyl viimeaikoina tosiaan kasvanu hurjasti, kohta varmaan neiti kiinnittyy ja masuki laskeutuu ku välillä tuntuu nii kovaa painetta jo lantiossa.. Sullaki on kyllä jo söpö pikkumasu mitä oon blogistasi seurannut! :))

    Helmiäinen: Voi kiitoksia :)) Ihana että tykkäät ja kiva kun tulit ilmottautumaan lukijaksi, tervetuloa! :)

    Piipero: Aww kiitos :)) Ja oikeesti se aika kyllä menee nopeesti mut nää viimeset viikot kyllä matelee vaan ihan hulluna :D Koht meilläki on jo 1-vuotias pallero täällä, hui! :D

    Anonyymi 22.19: Voi kun teillä on ollut pieni pikkuprinsessa♥ Joo no meillä on nyt muutamat pikkupikkuvaatteet ja tietenkinhän niitä saa kaupasta äkkiä lisää tarpeen niin vaatiessa onneksi :)

    Anonyymi 8.27: Kiitti, mäki rakastuin siihen ku se oli niin pehmonen ja lämmin! :) Meillä on nyt pari kokoa 50 olevaa bodya ja noita 56-kokosia onkin sitten enemmän :) Varmaan tulee tässä viimesten viikkojen aikana ostettua viel noita pienempiä jonku verran nii on sitten niitäkin :) Ja kiitos paljon, kiva kun tykkäät blogista ja kiva et jaksat kommentoida ja vinkkailla mulle hyviä neuvoja :)!

    Anonyymi 11.41: No ihana kuulla, mulla aina välillä iskee se paniikki et entä jos se onki poika ku oon nii henkisesti valmistautunu siihen et "kuka" sieltä tulee ja sit se oiskin ihan toinen ihminen :D Mut kyllä sekin ois yhtä rakas ja äkkiähän sitä tottuis, mut silti :)

    Melinda: Kiitos :) No täällä on onneksi ollu vielki joka päivä melkeen se 20 astetta lämmintä ja mä kuljin viime vuonnaki ihan kevyesti ballerinoissa viel loka-marraskuun vaihteessa et menee noi onneksi ainakin loppuraskauden ajan viel :)) Ja eikös ne luvannu lämmintä talveakin, no mut onhan se ihana sit päästä käyttään talvikenkiäkin! :)

    Jenni: Kiitti :) Se on kyl valtava :D Ja joo on mulla keuhkotki saanu jo kyytiä mut meillä neiti enemmän tykkää hakata nyrkeillä ku potkia, se on enemmän sen juttu :D Ja uskon kyllä et ei niitä kipuja sitte enää muista ku oma pikkunen on sylissä :) Ja joo ei meillä noita ihan pieniä ookkaan paljoo, liian vähän oikeestaan vielä :).

    VastaaPoista
  29. mistä hennesistä löysit ton paidan? jumbossa ei ollut ton väristä kun kävin siel. mul on jo toi mustana ja valkosena ja haluisin just jonku ruskeen lisäks viel :>

    VastaaPoista
  30. vai onks toi ees MAMA-paita?:o :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥