maanantai 5. joulukuuta 2011

Kastelahjat, -mekot ja viimeaikojen ostospläjäys

Kuten eilen lupailinkin niin tänään vielä sen verran ristiäisasiaa että laitan kuvat Tiaran kastelahjoista, kastemekosta ja juhlamekosta joka vaihdettiin päälle sitten kastetilaisuuden jälkeen.

Ihana tollanen lintuhelistin/vaunulelu jonka jalkoihin Tiara heti rakastui, ne on tosi hyvän makuset :D. Sit tollanen ihana kova nallelelu jossa on tollanen pyörivä "hame"-osa. Ihana nallepehmolelu hiuskiehkurarasian kanssa ja maailman sulosin kultakeramiikan neulottu hiirisoittorasia.

Ralph Laurenin valkoinen potkari, nallehelistin, kahdet sukat ja ihana pipo♥ Ja ei sitten tarvi anonyymien sanoa mitään et nää on poikien kun on tosiaan ihan valkoiset vaatteet kyseessä ja paketissa ripaus sinistä :)

Suloiset vauvan helmet ja helmikäsikoru, kultainen sydänkaulakoru ja hopeinen ihana vauvansormus♥

Name It:in ihanat vaaleanpunaiset töppöset, Sophie the giraffen minipurulelu ja Monsoonin söpö kukkapanta♥

Helistin, hiuskiehkurarasia ja ensihammasrasia♥

Monsoonin ihana kukkainen juhlamekko♥

Supersuloinen vauvan villapuku♥


H&M:n ihana pilkullinen body♥

100€:n lahjakortit Lastentarvikkeeseen ja Jesper JUNIORiin♥
Siinä oli kaikki Tiaran ihanat lahjat, kiitos vielä hirmuisesti kaikille suloisista lahjoista, me tykättiin ja ennenkaikkea tuo pikkuinen tykkäsi, tai no eihän se tietenkään kaikista ymmärrä niin paljoa kuin me mutta lelut oli ainakin mieleen :D! Tässä sitten kuvat vielä mekoista:

Suurin osa teistä varmaan muistaa postauksen kastemekoista jonka tein tuossa jokin aika sitten? No päädyttiin sitten kumminkin meidän suvussa kulkevaan mekkoon joka on myös mulla itselläni ollut päällä. Mun täti oli lukenut sen kastemekkopostauksen ja soitti mulle samana päivänä et halutaanko tuo mekko ja mä sanoin että tottakai halutaan! Mä jotenki olin vaan unohtanu koko tuon mekon olemassaolon ja oli sit oikeesti tosi kiva nähdä Tiara samassa mekossa joka itsellä on ollu päällä♥

Tällainen ihana samettinen juhlamekko ostettiin neidille H&M:stä ja toi oli kyllä kätevä kun sisällä oli niin hirveen kuuma et Tiara ois paistunu pitkähihasessa mekossa.
Tää on aika tavara- ja vaatepainotteinen postaus sillä seuraavaksi vuorossa kuvamateriaalia viimeviikon ostosreissulta ja tämän päivän ostosreissulta Itäkeskuksesta. Tehtiin myös jonkin verran joululahjaostoksia mutta niistä sitten lisää jouluaaton jälkeen, tässä nyt vaan nämä heti käyttöön otetut:


Remingtonin superhyväksi havaittu suoristusrauta jolla saa helposti myös kiharat! Kaupan päälle tuli tollanen lämmitettävä ripsentaivutin, tota en oo viel uskaltanu koklaa :D

Tiaralle ballerinat jouluksi ja uusi yökkäri

Mulle ihanat luomivärit ja tekoturkistupsuinen musta pipo H&M:ltä
Itkuhälytin vihdoinkin! :D

Ruskea Emma:n lämpöpussi Tiaralle

Nalle-merkkinen ihana jouluinen yökkäri

Samaista nalle-merkkiä oleva ihana joulunpunainen trikoomekko

Espritin vaaleanpunaharmaa trikoomekko♥

Espritin luumun? väriset ihanat vakosamettipillit♥
Meillä oli mun tädin auto käytössä, oli ihana päästä kerrankin autolla ostoksille! Oli niin kiva kattoo bussipysäkillä värjötteleviä ihmisiä lämpimästä autosta, yleensä ku oon itte se joka kävelee tai seisoskelee vesisateessa... Ei tarvinnu laittaa niin paljoa vaatettakaan päälle kun lähdettiin shoppaileen niin päätin vielä nauttia shortsien käytöstä vaikka onkin jo joulukuu. Tässäpä vielä kuvat viime viikolla ostetuista hameesta ja paidasta samalla:

Villakankainen pilkullinen korkeavyötäröinen hame H&M
Ja kyllä, nautiskelin kaksi siideriä Netan ja Emmiksen kanssa ennen kun lähdettiin juhlimaan lauantaina. Me kolme ei olla vuoteen oltu kertaakaan kaikki yhtäaikaa samassa kaupungissa ja nyt kun kerran tilaisuus oli niin käytiin tanssimassa ja voin kertoa et oli superkivaa! Tiara oli mun äidin kanssa äidin kaverilla yhden yön hoidossa elämänsä ensimmäistä kertaa ja hyvin oli kuulemma mennyt. Ikävä oli ihan kauhee mutta oli mulla silti kivaa ja tiesin että neitokainen pärjää mun äidin huomassa paremmin kuin hyvin! Tää oli eka kerta kun neiti oli hoidossa silleen et ei ollu kumpikaan, minä tai Otto hoitamassa. Ennen tätä oon itte käyny yhden kerran shoppailemassa ja kahvilla Nonan kanssa parin tunnin ajan jolloin Tiara oli Oton kanssa kotona. Tässä viel tän päivän asua:



 Päivän asu:
Hopeinen lyhyt neule (UUSI!) - H&M
Takki - H&M
Shortsit - One Way
Sukkikset - Seppälä
Kengät - DinSko

Tiaran asu:
Nallehuppari, Uggit - H&M
Leggingsit - Lindex



Tiara on meidän ihana nauravainen pikkutiikeri♥
Kävin tässä postauksen tekemisen välissä nukuttamassa Tiaran uudelleen kun se oli herännyt, mentiin meidän sänkyyn köllimäänm Tiaran kanssa joskus 22.30 aikoihin ja heräsin kymmenen minuuttia sitten kun oltiin kaikki kolme nukahdettu. Otto nukkuu vielkin ja oon itekki ihan kujalla, velvollisuus vaan kutsu ja piti tulla kirjottaan tää ku olin luvannu! Mut nyt meen koisimaan. Ihan mahtavaa itsenäisyyspäivää kaikille teille♥♥

PS: Huomenna me koristellaan joulu meidän kotiin vihdoin joten jouluista asiaa luvassa viimeistään keskiviikkona, huomenna pyrin ainakin vastaamaan suurimpaan osaan kommenteista♥

41 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja ja ostokset myöski, ja IHANA Tiara! <3 Niin suloinen tyttö, varsinkin noi hymykuvat, aww :) :) vähä iskee vauvakuume! Onneks ei mee enää kauaa (puolisen vuotta vielä) nii saa taas OMAN vauvan syliin<3 Odotan siis paraikaa :D

    ja tosta sun biletyksestä, mahtava juttu et oot päässy viihteelle, se on kuitenkin yleensä tosi harvinaista herkkua ekan n. vuoden-parin ajan ainaki :D Mä en ainakaa näe mitään järkee siinä et ihmiset tuomitsee jos kuitenki lapsi on hetken hoidossa jollain muulla ku äitillä (tai isillä) kunhan se on hyvässä hoidossa :) Niinku tässä tapauksessa varmasti olikin! :) Ja sulla oli erittäin hyvä syykin päästä ulos :)

    Meillä kans esikoinen kastettiin samassa puvussa kuin 2-3 sukupolvee, joista vissiin 11 vai 12 lasta aiemmin kastettu siinä puvussa :D En muista tarkkaan kun se on miehen puolelta sukua se kastemekko...Mut ihana perinne!

    VastaaPoista
  2. Oletpa nättinä!
    Pakko oli tulla sanomaan yksi asia: Onhan tuo Tiara aika söpö nimi loppujen lopuksi. Laitoin vähän tylyn kommentin siihen nimenjulkaisupostaukseen (ja näköjään et ole kommenttiani edes julkaissut, kiitos siitä) ja olen tosi pahoillani siitä mitä sanoin, tarkoitus ei ollut loukata. Mulle tuli tosi paha mieli sen viestin laittamisen jälkeen ja olisin tullut poistamaan sen jos se vain onnistuisi. Oli tosi typerää laittaa sellainen ala-arvoinen kommentti. Et sä ansaitse kuulla sellaista paskaa, eikä etenkään ihana tyttäresi. On totta, että Tiara on erikoinen nimi, mutta sehän tosiaan sopii teidän neidille kuin nenä päähän. :) On tosi ihaltavaa kuinka seisot nimivalintanne takana kaikesta huolimatta.
    Anteeksi vielä. Ja pikku-Tiaralle onnea hienosta nimestä. Ja vanhemmille tietenkin onnea pikku-Tiarasta. <3

    T: Anonyymi 3.joulukuuta 2011 20:48

    VastaaPoista
  3. voitko sit kertoo onko hyvä tuo ripsihomma ku mulla on sellainen mutta en oo viel testannu :)

    VastaaPoista
  4. onko sulla tai otolla autokortti? vai molemmilla ajokortti? :) ku tos luki,et auto oli käytössä teillä, ni aattelin että ettekai ajaneet ilman ajokortti! :DD

    mut oot ihana ja kaunis ja samoin on tyttösi Tiara! ihanat nimet molemmilla, Iina ja Tiara ♥ hauskaa itsenäisyyspäivää!

    -joulutonttu-

    VastaaPoista
  5. Oi,kuinka kiva postaus! :) Nätin näkönen toi sun korkeelle ulottuva,pilkullinen, hame!
    Ja tosi nättejä lahjoja on Tiara saanu!♥
    Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille kolmelle! :)

    VastaaPoista
  6. oi miten ihania lahjoja tiara on saanu (: todella kivoja! :) ja itsekin olit löytänyt kivoja juttuja! :) ihanat vaatteet! rakastuin!

    VastaaPoista
  7. Ihania lahjoja ja ostoksia ja tosi kivasti tukka sulla tuossa kuvassa missä oot Tiaran kanssa :) Ja onnea pikkuiselle nimestä!:)

    VastaaPoista
  8. voooi ku Tiara on sulonen! Ja aivan ihania nuo lahjat, enkö mie muka oikeesti saanu mitään noin kivaa aikanaan vai eikö äiti vaan oo säilyttäny niitä nyyh... :D Niin ja on se kumma, miten tähän siun blogiin vaan jää päivä päivältä koukkuun enemmän ja enemmän!

    VastaaPoista
  9. voiiii että kun ihania lahjoja Tiara sai :) tässä rupee ittelleen tuleen vauvakuume ku kattelee nuita kaikkia ihania pikkusia vaatteita :D hyvää itsenäisyyspäivää kaikille kolmelle! voikaa hyvin :)

    VastaaPoista
  10. Minuu huvittaa nyt kyl jo kovasti. Meijän tytöt sai samana päivänä saman nimen (meillä Tiera) kakku oli miltei saman lainen ja meillä myös tytön päällä h&m ostettu mekko :) Hassuu mitä tuurii :)

    VastaaPoista
  11. Tosi ihania lahjoja kyllä saanu Tiara! Ootte niin sulosia yhessä noissa viimesimmissä kuvissa :)

    VastaaPoista
  12. hei noi ripsien taivuttimet on tosi hyvät, kannattaa koklaa! :)

    VastaaPoista
  13. On nii outoa lukee Tiara eikä ''pikkuneiti'' :D! ja kyllä huomaa miten Tiara on kasvanu, siitä on koko ajan tulossa semmonen omansa näkönen jos tiiät mitä tarkotan :)

    Nii ja toi kuva missä sulla on toi H&M:n hame ja noi iiiihanat kikkurat on tosi hyvä kuva!

    VastaaPoista
  14. miksei deryaa oltu kutsuttu sinne ristiäisiin?

    VastaaPoista
  15. Ihanat noi Tiaran Uggit! :D Herranjumala että mun sydän suli kun Tiara näyttää nii söpöltä noissa kengissä ja tuossa hupparissa :)

    VastaaPoista
  16. Oottepa kauniita molemmat, äiti & tytär :)
    Ja synnytyksen jälkeen oot tullu vaan kauniimmaks! Ja joku sellanen postaus olis kiva mis näyttäisit miten teet noi kiharat (:

    VastaaPoista
  17. Kun kaikki nyt täällä hokee sitä miten erikoinen nimi Tiara on, niin sanoisin ettei se ole erikoinen vaan erityinen. :)

    Ootte niin ihanan onnellinen ja kaunis perhe! ♥

    VastaaPoista
  18. Voi hyvä luoja, muistin just tässä heräillessä yöllisen avautumisen tänne blogiin... Oh no! Luojalle kiitos ettet ole julkaissut kommenttia.

    VastaaPoista
  19. Heips! Oon lukenu sun blogia ja muutama hassu asia on jäänyt mietityttämään.. pikkuneidillä varsinkin tuntuu olevan aika paljon merkkivaatteita ja sellasta? mietin vaan et mistä saatte rahaa jos sä oot lapsen kanssa kotona :o. mikä otto on koulutukseltaan/mitä se tekee työkseen? en nyt tarkoita tätä kysymystä pahalla, mutta mietin tässä et jos ite saatais miehen kanssa lapsi ni tulot romahtais täysin eikä olisi kyllä mitään mahdollisuutta elättää lapsi...

    VastaaPoista
  20. Awww. Niin über sulosii noi lahjat ;___;
    Nimikin on niin täydellinen ja näytät upeelta noissa kuvissa, toivottovasti oli hauskaa hih heheh !

    VastaaPoista
  21. Mikset vastaa formis enää kysymyksiin? Siä lukee vanhentunutta tietoakin, että oot raskaana. Joku valopää tulee kohta kysyyn, et ooksä taas raskaana.

    VastaaPoista
  22. Ihana kun Tiara hymyilee melkein jokaisessa kuvassa mitä siitä on! Ihanan iloisen pirtsakka tapaus. <3

    VastaaPoista
  23. Luin sun vastauksia noihin edellisiin nimiaiheisiin postauksiin tulleisiin kommentteihin, ja pakko kyllä sanoa että niistä taas jälleen kerran huomaa miten paljon oot kasvanut raskauden aikana ja ETENKIN nyt kun Tiara on tullut tähän maailmaan :). Joskus aiemmin saatoit vastata negatiivisiin kommentteihin tyyliin "v*tun pelle, sun synnyttämises oli sun äidin pahin virhe" (no et tietenkään sanatarkkaan :D mut kuitenkin) ja nyt osaat vastata jotenkin niin paljon aikuisemmin. Sun blogi on ollut aina tosi ihana ja oon seurannut sitä alusta saakka. Ainoa asia mikä sussa mua on bloggarina häirinnyt oli nimenomaan se, miten joskus vajosit niiden haukkujien tasolle kun vastasit niille, mutta nyt oot kasvanut sen yli mikä on tosi ihana asia :). Kaikkea hyvää sulle, Otolle ja Tiaralle. Tiarasta kasvaa kaunis ja teidän ansiosta varmasti todella fiksu ja hyväkäytöksinen tyttö. Kiitos kun pidät tätä blogia, että me lapsesta vielä vasta haaveilevatki saadaan seurata ihanan pikkutytön kasvua ja kehitystä. :)

    VastaaPoista
  24. oot taas niin ylikauniina ja ihania sun ja tiaran yhteiset kuvat♥♥

    VastaaPoista
  25. Täällä oon myös miettiny samaa tosta, miten saatte lapselle jatkuvasti merkkivaatteita?
    Itse nyt jouluksi raaskin tilata omalle pojalleni joululahjaksi kalliin bodyn ja vähän muuta pientä kallista, muttei niitä ois joka kuukausi/viikko varaa ostaa :o
    Olen yh ja jos mulla ois mies samassa asunnossa, joka ois ööh, no "normituloilla", niin mulla ois vielä vähemmän varaa ostaa mitään lapselle, koska se vaikuttais mun tuloihin.
    Eikä normituloillakaan, jos vaan mies talossa, joka tuloilla, nii tienata niin paljoa, että voi antaa naiselle rahaa kouraan ja ostaa pusseja merkkivaatteita :o

    Ja tämä ei ole tylysti kirjoitettu, olen vain usein ihan hämilläni, että mistä rahaa teille tulee? :D

    Kohta joku kirjoittaa "miten kukaan kehtaa kysyä toisen rahoista?" tai "kenenkään rahat ei kuulu muille!" Mutta, jos blogia pitää koko maailman nähden, niin luultavasti kysymyksiä tulee kaikesta mahdollisesta. Jos kysymyksiä ei halua, niin ei kannata blogia pitää ja ainahan voi jättää vastaamatta.

    VastaaPoista
  26. Eksyin sun blogiin ihan äskettäin ja pakko tulla kommentoimaan, että musta Tiara on aivan ihana nimi tyttölapselle! Muutenkin sun blogi on tosi hyvää luettavaa, ja oot todella kaunis äiti :-)

    VastaaPoista
  27. Voi vitsi että on upeita lahjoja!<3

    Ja kaikki noi sun ostokset on myös kivoja:)
    +Näytät tosi kauniilta ja sulle sopii ihan älyttömän hyvin kiharat :)+ihanat vaatteet!!

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  28. Aivan mielettömän ihania lahjoja ja toi teidän pikkuinen Tiara-neiti on niin soma ja veikeä :D Toisin sanoen aivan älyttömän hurmaava <3 Sulla on hienoja kuvia ja blogiasi on tosi kiva lukea, kiitos siitä. Ja todellakin tuo Remingtonin Sleek&Curl -suoristusrauta on hyvä ja aivan mahtava kiharoiden tekoon. Olen ollut sen onnellinen omistaja jo viime joulusta ja viimeisen puoli vuotta olen tehnyt sillä lähes päivittäin kiharat puoliselkään asti ulottuviin hiuksiini JA HYVIN KIHARTUU JA PYSYY KUTRIT KUOSISSA :D Riemukasta joulun odotusta!!

    <3 Janna

    VastaaPoista
  29. Toi Tiaran kastemekko on todella kaunis! (= Ja mekolla on siis myös tunnearvoa - jos se teijän suvussa kerran on jo pitkään kulkenut. Ja noi uggit, aaw ! ^.^ Sairaa söpöt !! :D

    VastaaPoista
  30. Aaw, oli ihanaa tulla lukemaan monet lukematta jääneet postaukset. Makasin viikon sairaalassa, niin jäi nää nettihommat vähemmälle. Tuli sellanen tilanne, että piti käydä synnyttämässä yks tuollanen 2,5 kilon pikku-prinsessa :) <3

    VastaaPoista
  31. Kaloriina: Kiitos paljon♥ Ja voii onnea hirmuisesti tulevasta pikkusesta, eipä tarvi kovin kauaa enää vauvakuumeilla :D! <3 Ja on kyllä kiva et päästiin tyttöjen kaa vähän ulos, Me asutaan nykysin kaikki kolme ihan eri puolilla Suomea, kaikki eri kaupungeissa Rovaniemi-Helsinki välillä nii tää oli tosiaan harvinaista herkkua et ristiästen takia nähtiin yhdessä kolmisteen :D Ennen oltiin kaikki samassa koulussa mut jatko-opinnot sit vei meidät eri kaupunkeihin :/ Ja en mäkään sellasta ymmärrä et pienen vauvan vanhemmat joka viikonloppu bailaa mut siinä ei oo mitään pahaa et silloin tällöin ottaa vähän aikaa itselleen jos on hyvä hoitaja :) Ja suvussa kulkeva kastemekko on kyllä kiva perinne, onneksi mun täti muistutti mua sen meidän mekon olemassaolosta! :D Ihanaa joulunodotusta ja ODOTUSTA sinnepäin :D<3

    Anonyymi 1.17: Kiitos, mä arvostan sun anteeksipyyntöä vaikka en kyllä ees tiiä mitä sun kommentissa luki koska poistin kaikki ala-arvoiset kommentit. Mutta mukavaa että ymmärsit tehneesi väärin, oon oikeasti todella iloinen että tulit laittamaan tän kommentin :) Kiitos onnitteluista ja hyvää joulunodotusta sinnepäin! <3 :)

    Anonyymi 2.06: Voin kertoo kuhan uskallan eka itte koittaa ku pelottaa et poltan mun silmän tai jotain :DDD

    Joulutonttu: Otolla on ajokortti, mulla ei :D Mut Otto siis ajoi että ei tääl kukaa ilman korttia oo ajellut :DD Ja kiitos paljon♥ Hyvää joulunodotusta sulle! :)

    Aino: Kiitos♥ Mäki tykkään siitä hameesta, olin nii ilonen ku löysin sen ja viel ilosempi siitä et mahduin mun raskautta edeltäneeseen vaatekokoon!! :DD Kiitos ihanasta kommentista ja hyvää loppuviikkoa♥

    Fani: Mäki olin nii ilonen noista kaikista lahjoista ku ne tosiaan oli aivan ihania! Ja kiitos paljon, mäki tykkään noista uusista vaatteista, kiva saada vähän vaaatekaapin täydennystä pitkästä aikaa :D

    Mm: Kiitos paljon! :)♥ Mä laitoin ensin ton saman kampauksen kiharoilla mut olin Oton mielestä silleen kuulemma liian Rihanna nii päätin sit laittaa suorana tolleen toispuoleisesti :DD

    Essi: On se meidän ihana ilopilleri♥ Mä en yhtään tiiä kans itte mitä oon saanu kastelahjaksi, paitsi yks käsintehty ihana valokuva-albumi mulla on tallessa ja kummilusikka mut muuten ei hajuakaan :D Mä kyl säästän kaikki noi Tiaran kastelahjat :D (katotaan kolme vuotta ja kaikki on hukassa, eiku :D) Ja kiva kuulla että tykkäät blogista :D! Mukavat joulunodotukset sinne!♥

    Anonyymi 11.03: No niin saikin, oon ihan mielissään noista kaikista sen lahjoista! :D Vauvanvaatteet on kyl aina aiheuttanu mulle vakavaa vauvakuumetta! :D Ja ihanaa loppuviikkoa sinne ja voi säkin hyvin! :)♥

    Yasmine: Onpa kyl tosiaan hassua :D! Onnea teidän tytsylle hienosta nimestä ;) Miten voi käydä tällanen sattuma ku mikään maailman yleisin nimi ei tosiaan ole kyseessä :DDD

    Anne: No eiks ookki! Oon kyl nii kiitollinen noista kaikista lahjoista :) Ja kiitos paljon nättimys♥

    Maryanneh: Oii no pitää koittaa, pelkään vaa et poltan mun silmän tai jotain :DD

    Nora: No älä vaa! Oon aina kirjottamassa et pikkuneiti mut sit muistanki et ainii voin kutsuu sitä oikeella nimellä :D Ja joo oot ihan oikeessa, se on kyl alkanu saamaan semmost omaa ulkonäköö et ei oo enää pelkästään vauva vaan :) Ja kiitos paljon, mukavaa loppuviikkoa sinne♥♥

    Anonyymi 12.29: Vastasin tuossa edellisen postauksen kommenteissa jo samaan kysymykseen :)

    Anonyymi 13.22: Mäki rakastuin niihin ku näin ne H&M:n sivuilla alkusyksystä ja oli pakko tilata! :D Ja on se kyl meidän söpöläinen♥

    VastaaPoista
  32. Emmi: Voi kiitos paljon! Tosi kivasti sanottu ku ei aina oo maailman hehkein olo ku tuntuu et kroppa ei oo vielkää palautunu kunnol :D tuli kyl nii hyvä mieli♥ Ja joo voisin kyl tehdä, mut suoristusraudalla mä ne oon vaa väkerrelly :D Ja polttanu sormen siinä sivussa♥ :D

    Andree: Ihan itte oot kuule ihana♥ Ja ihanasti sanottu! Mukavaa joulunodotusta sulle♥ :)

    Anonyymi 15.00: En oo julkassut kun kielsit mut tuollla se on tallessa ja arvaa mitä, noiden sun kirjoittamien pohdiskelujen perusteella oon sitä mieltä et olisit ihan loistava ja täydellinen siinä hommassa mistä puhuitkin! Tsemppiä vaan ja rohkeesti teette niinku itestä tuntuu hyvältä :) Kaikkea hyvää!

    Anonyymi 17.45: Hahah :D Naurattaa ku viel viime viikolla me oltiin porukan mielestä White Trash ja niin perkeleen köyhiä sossupummeja ja nyt meiltä kysellään et miten meil riittää rahat näin hyvin :DDDDD Otolla on mielettömän hyvä duuni ja siihen päälle äitiyspäiväraha niin siinä on meidän raha-asiat pähkinänkuoressa ja tämän enempää en täällä aio kertoa :) Ei me näin hyvin pärjättäis jos Otto ois jääny ravintola-alalle, mut onneksi löytyi toi unelmaduuni :) Ja en ala täällä sen tarkemmin erittelemään et mikä Otto on ammatiltaan kun en tiedä haluaako se niin paljoa itsestään täällä kerrottavan mutta siistiä sisäduunia se on :) Ja kyllä Suomessa kaikilla on mahdollisuus elättää lapsi vaikkei niitä töitä löytyiskään, kyllä yhteiskunta sen verran tukee jos on tarvetta, ainahan se tietysti on kivempi pärjätä omillaan mutta ei se lapsentulo mikään rahallinen maailmanloppu Suomessa oo vaikka oiskin esim työtön tai opiskelija :)

    Jarno: Eiks ookki muru, voit varmaa kuvitella mun ilmeen ku availin Tiaran paketteja :DDD Ja oot ihana muru, en malta oottaa et on joulu ja toivottavasti nähään♥

    Anonyymi 18.48: Mä oon vastannu tähän kysymykseen jo tosi monta kertaa, mä en vaan jaksa enää koko formia, mun mielestä koko formin idea on vääristynyt ja perverssi koska Suomessa on valitettavasti iso joukko ihmisiä joiden mielestä formin idea ei oo kysyä mielipiteitä tai kivoja kysymyksiä vaan pelkästään haukkua ja toivoa pahoja asioita toisille.. Ois kiva kyllä vastailla sielläkin mutta luultavasti en enää vastaile siel mihinkään ja annan koko homman vaan olla valitettavasti :(

    Rinsku: Se on kyl meidän ihana ilopilleri♥

    Anonyymi 0.41: No oonhan mä tietty jonkin verran kasvanu, välillä ku lueskelen noita vanhempia tekstejä nii en oikeesti voi uskoa et oon kirjottanu joskus jotain sellasta :D Mut sellanen mä olin sillon ja mitään en kadu :D! Ihana tää kommentti, tuli jotenki tosi hyvä fiilis! Musta kyl tuntuu et se miten joskus vajosin haukkujien tasolle haukkumalla niitä itse takaisin johtu myös osittain noista raskausajan hormoneista koska otan kaikki asiat niiiiiiiin paljon tyynemmin nykyään ja oon huomattavasti kärsivällisempi :DD Kaikkea hyvää myös sulle ja toivottavasti sun vauvahaaveet toteutuu pian♥ :) Mukava että tykkäät seurailla blogia, ihana että tulit kommentoimaan ja hauskaa joulunodotusta! :)♥

    Anonyymi 1.14: Aww voi kiitos ihan hirmusen paljon♥ :) Ihanaa joulunodotusta♥

    VastaaPoista
  33. Anonyymi 7.40: Jotenkin mä toivon että sä olisit jättänyt ton viimeisen kappaleen pois tuosta kommentista, siitä jäi aika paha maku suuhun.. Se että pitää julkista blogia ei tarkoita sitä että mun KAIKKI asiat kuuluis koko maailmalle, ei tosiaankaan. Mä kerron täällä just ja tasan vaan sen mitä itse haluan. Ja se on totta että saa kysyä, mutta liian henkilökohtaisiin kysymyksiin mun ei ole mikään pakko vastata :) Ilman tota viimestä pätkää mä oisin vastannu sulle ihan hyvillä mielin mutta nyt mua oikeestaan alkoi ärsyttää vaikka tiedän ettet millään pahalla varmasti tarkottanutkaan.. No mutta vastaanpa nyt kumminkin: Kun sanoit että jos sulla ois mies niin se vaikuttais sun tuloihin niin oletan että sun tulot on siis toimeentulotuki+äitiyspäiväraha, lapsilisä ja elatusmaksut koska eihän puolison tulot vaikuta muihin kuin sossun/kelan maksamiin rahoihin. Mä en tiedä mitkä on sun mielestä normitulot mutta kyllä ne normaalit tulot on aina enemmän kun se minimimäärä jonka yhteiskunta maksaa.. Oon itsekin eläny toimeentulotuella silloin kun opiskelin aikuislukiossa ja en saanut opintotukea ja mä tiiän kyl miten ne menee ja oon kyllä ihan täydellisen varma siitä että kyllä miehen normitulot+äitiyspäivärahat on lähes aina enemmän kun pelkät yhteiskunnan minimit äidille. Otolla on hyvä työpaikka, suunnilleen suomalaisten keskipalkkatasoa (oli pakko googlettaa paljonko on suomalaisten keskipalkka varmistukseksi :D) ja siihen päälle sitten mun äitiyspäiväraha ja tietty Tiaran lapsilisä joka menee säästöön. Me ei olla todellakaan mitään rikkaita, eikä suurin osa Tiaran vaatteista oo mitään merkkivaatteita vaan ihan normaaleja vaateketjujen vaatteita tai sitten kirppariostoksia. Tottakai välillä tulee törsättyä kun löytyy jotain ihanaa mut en mä edes pidä fiksuna sitä että ostais kauheesti superkalliita vauvanvaatteita kun niitä voi käyttää niin lyhyen aikaa.. Toivottavasti tästä vastauksesta oli jotain apua ja mä toivon että meidän raha-asioita ei tarttis enää ottaa esille kun ne ei tosiaan tänne blogiin kuulu. Kiitos ja kuittaus :)

    Anonyymi 13.26: Voi että, kiitos paljon ihanasta kommentista ja mukava kuulla että tykkäät blogista!♥ Toivottavasti pysyt jatkossakin meidän matkassa ja tuut kommentoimaan, kaikkea hyvää sulle! :)

    Laura: No eiks olekkin! Olin ihan yllättyny et saatiin noin paljon ihania lahjoja :) Kiitos hirmuisen paljon ihanuus♥

    Janna: Se on kyl meidän ihana ilopilleri ja veikeä tosiaan :DD Kiitos sulle tästä ihanasta kommentista, ihanaa et tykkäät blogista :)♥ Ja hei hyvä kuulla et toi on kans kestävä toi suoristusrauta ku mulla viime suokkari poksahti puolessa vuodessa :( ei kiva :D Ja kiharat tolla tosiaan näyttää onnistuvan tosi helposti! Riemukasta joulunodotusta sinnekin päin! :)♥

    Katri-: Juu on kulkenut jostain 80-luvun alusta asti :D Ollu vissiin melkeen kymmenellä muksulla ennen Tiaraa mukaanlukien siis mullakin :D Ja vauvojen uggit on kyl paljon söpömpiä ku meidän aikusten :D!

    Kurojakii: VOIII!!! Onnea ihan hirmuisesti pikkuprinsessasta♥ Ja ihana et tulit silti lukeen mun blogia! Hyvää joulunodotusta teidän koko perheelle♥

    VastaaPoista
  34. Ok!
    Eikö se ole hyvä, että rahaa on? :D En tarkoittanut pahaa, mutta kai sitten jokainen voi ottaa asiat eri tavoin?
    Ja niin kuin kirjoitin, niin ei kaikkeen tarvitse vastata, mutta koska pidät blogia, niin pitää varautua erilaisiin kysymyksiin :)

    Minun siskoni mies tienaa hyvin ja hän valittaa usein, ettei ole rahaa.. niin ihmettelin vaan kovasti sitä, miten sitten muut pärjäävät :D
    Mutta teillähän ei ole kuin 1, niin eikai niitä menoja ole niin paljoa..

    Ja jokainenhan saa laittaa rahansa minne huvittaa, en laittanut kysymystä pahalla mistään kohtaa :DD Hyvähän se on, jos lapsi kulkee elämänsä kunnollisissa vaatteissa ja niihin myös varaa laittaa rahaa, mikäs sen mukavampaa.. :-)

    Ps. Kannattaa kirjoittaa vaikka lista kysymyksistä, mihin et vastaa tonne blogin reunustalle, niin ei tarvitse sitten ärsyyntyä kysymyksistä..

    VastaaPoista
  35. Ja vielä lisäten edelliseen:
    En alkaisi ikinä kirjoittamaan blogia, jos suuttuisin minulle tulevista kysymyksistä!
    Juuri siksi en kirjoitakkaan julkista blogia, vaan sellaista yksityistä, jota ei näe muut kuin minä..

    Julkiset blogit on aina huono juuri siksi, koska julkinen on julkinen - tulee inhottavia kysymyksiä ja ihania kysymyksiä - positiivista ja negatiivista palautetta.

    En ymmärrä, että miten pystyit loukkaantumaan kysymyksestäni, kun en kuitenkaan sitä herjaavasti tai muutenkaan inhottavasti sitä sinulle esittänyt :o

    Minullekin moni esittää kysymyksiä, miten minä pärjään rahallisesti enkä siitä kenellekkään suutu!

    Ja sitten, jos vielä mennään siihen puoleen että esim minä, joka olen yhden ammattitutkinnon suorittanut ja työtön, tällä hetkellä työharjoittelussa ja saan siis työttömyyspäivärahan + ruokarahan 5 e tjtn/pv ja sitten muuttaisin miehen kanssa asumaan, niin multa lähtis kaikki tuet! Tarkoitin siis sitä. Eli saisin kai vaan ton työttömyyspäivärahan tai toivottavasti pari kk:n jälkeen oikeaa palkkaa, mutta ei se siltikään olisi sellainen raha, että sillä itse pystyisin ostamaan paljon merkkivaatteita..

    Eli sinun miehesi siis tienaa hyvin :) Hienoa!

    VastaaPoista
  36. Ja vielä kerran lisäten:
    Vielä kun asuin lapseni isän kanssa yhdessä minulta otettiin kaikki muut pois paitsi Kelan työttömyyspäiväraha ja silloinen harjoitteluraha :D Exäni oli tienannut sen verran hyvin, että meille ei jäänyt siis kuin miehen tulot ja minun työttömyyspäivärahani..
    Exäni kanssa vielä tehtiin niin, että maksettiin vuokra puokkiin, joten minulla oli kädessä joka kuukausi n. 200 e ja siitä miinus laskut.
    Nykyinen mies ei onneksi olisi niin hölmö, että jos asuttaisiin yhdessa ja olisin työtön, että ottaisi sitten vielä minulta puolet vuokrasta..
    Mutta joo siinä siis tarinaa :D

    Kiva kun teillä raha-asiat pelaavat, kliseitä heitellen, kun ei se raha tee onnelliseksi mutta helpottaa elämää <3 :)

    VastaaPoista
  37. Mä en kyllä suuttunu sun kysymyksestä, kuten sanoinkin jo edellisessä kommentissa, mua ärsytti vaan se että heti oletit että suuttuisin. Kannattaa lukea mun vastaukset vaikka ihan kunnolla :) Ja en muutenkaan oo koskaan suuttunu mistään asiallisista kysymyksistä, oon vaan asiallisesti ilmottanu jos en halua vastata. Ja mä en myöskään loukkaantunut sun kysymyksestä, mä sanoin jo edellisessä kommentissa että ärsyynnyin sun olettamuksesta että heti suuttuisin siitä kysymyksestä mutta vastasin sun kysymykseen siltikin aivan asiallisesti.
    Kuten itsekin sanoit: kirjoitat yksityistä blogia, silloin sun on turha alkaa neuvomaan miten mä toimin mun oman julkisen blogin kanssa kun sulla ei ole kokemusta siitä että kirjoittelisit omasta elämästäsi viidelle tuhannelle päivittäiselle vierailijalle. Meillä myöskin näyttää olevan erilaiset ajatukset siitä mitkä asiat kuuluu muille ihmisille ja mitkä vain itselle, siinä ei ole mitään pahaa mutta ei sun kannata mulle paasata siitä mitä saa ja mitä ei saa kysyä. Mulla on mun mielipiteet, tää on mun blogi ja mä toimin tismalleen niinkuin mua itseäni huvittaa tän blogin kanssa. Se että lukee jonkun elämästä lähs päivittäin saattaa luoda illuusion että tavallaan tuntee kyseisen ihmisen ja että ehkä hänen asiat kuuluu sulle jotenkin mutta ei se ole niin, tää blogi on pintaraapasu mun elämästä eikä mikään päiväkirja jonne vuodattaisin kaiken. Musta on myös rutkasti mukavampaa kertoa henkilökohtaisemmista asioista sellaisille jotka kysyvät ihan omalla nimellä eivätkä piiloudu anonymiteetin taakse :) Toivottavasti voisit nyt jättää tämän asian eikä siitä tarttis enää jauhaa täällä, on nimittäin melkosen turhaa puuhaa. Hyvää jatkoa :)

    VastaaPoista
  38. Joo :D En ole olettanut, että tuntisin sinut!
    Kirjoitit paljon asioita, jotka ovat itsestäänselvyyksiä.

    Ja kun kirjoitin kysymykseni, sen ensimmäisen, niin en tarkoittanut, että sinä suuttuisit vaan joku muu blogin lukijoista..

    Ja minä en ilmoittanut, että sun tarvitsisi toimia pakosti jotenkin, annoin vaan vinkkiä, koska onhan niitäkin blogeja runsaasti, missä ihmiset on jo blogissaan ilmoittaneet, mitä eivät halua kertoa tai miten joku asia on, koska niistä kysytään paljon, sorry hei :)

    Ja en tarkoittanut, että jotkin raha-asioiden utelut _olisivat muiden asia_, _itse en vaan satu suuttumaan, jos minulta kysytään_, en tarkoittanut, että se kuuluisi automaattisesti kaikille tai joku muu ei saisi sanoa, ettei kerro rahoistaan jne.. Hohhoijjaa, joo en enää jatka ku menee ihme ympyrään tämä keskustelu.

    Ja hyvä, että sulla on omat mieltymykset, että vastaat vaan nimellisille kirjottajille..

    Itse en ole julkisuutta janoava, enkä halua itseäni ja nimeäni _mitenkään esille minnekkään_, joten en myöskään esitä kysymyksiäni nimellä ainakaan näin suosittuun blogiin.. ;/ (Ja vielä lisään väärinkäsitysten estämiseksi, etten tarkoittanut, että SINÄ haluaisit pelkästään julkisuutta blogillasi, koska se on julkinen.)

    VastaaPoista
  39. mullekkin kelpais noi lahjat, vähän upeita :)

    arvaa mitä?! mulla on lojunu kaapissa ainaki puoli vuotta käyttämättömänä toi sama remingtonin rauta koska mun mielestä se oli niin paska, oisin kuule voinu myydä kympillä sen sulle :DD

    VastaaPoista
  40. Charlotte: Olin nii yllättyny ku saatii noi ihanii lahjoja!! No mut onneks teilki on pian ristiäiset edessä ;)

    Ja voi perkele ku oisin tienny nii oisin sulta ostanu ;D Tosin äiti osti ton mulle nii ei menny nyt yhtää omaa rahaa :D en tiiä mun hiukset kyl tykkää tost raudast mut kaikki on erilaisii :D Meil taitaa olla vähä erilainen hiuslaatu ku sulla on tollaset tuuheet ja upeet ja mulla tällane hiiren häntä XD

    VastaaPoista
  41. "Anonyymi 15.00: En oo julkassut kun kielsit mut tuollla se on tallessa ja arvaa mitä, noiden sun kirjoittamien pohdiskelujen perusteella oon sitä mieltä et olisit ihan loistava ja täydellinen siinä hommassa mistä puhuitkin! Tsemppiä vaan ja rohkeesti teette niinku itestä tuntuu hyvältä :) Kaikkea hyvää!"

    Toivotaan että oon hyvä äippä, nyt on jo myöhäistä miettiä kun on pullat tukevasti uunissa. :) Muistin vaan yhtäkkiä sen mun avautumisviestin aikoinaan kun kirjoittelin tohon uusimpaan postaukseen, hihi. Vihdoin kesällä annettiin vauvalle lupa tulla ja melkein heti ilmoittikin tulostaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥