torstai 15. marraskuuta 2012

Joulupukkii, Joulupukkii...

Rakas joulupukki,

Tänä vuonna olen yrittänyt olla mahdollisimman kiltti ja reipas. Olen yrittänyt olla hyvä äiti, tytär ja avovaimo, sekä hyvä ystävä ja toivottavasti onnistunut kaikissa pyrkimyksissäni. Aina en välttämättä ole ollut parhaimmalla tuulella ja olen joskus saattanut olla vähän tuhmakin, mutta aina olen vähintäänkin pyytänyt anteeksi! Olen oppinut kärsivällisyyttä ja  pitkäjänteisyyttä toimissani ja niiden lisäksi erään tärkeän taidon: iloitsemisen myös pienistä asioista. Mutta koska nyt on joulun aika ja olen iloinnut pienistä asioista koko vuoden, olisi nyt kiva saada vähän lahjasäkkiinkin täytettä! Tänä vuonna toivoisin itselleni ja perheelleni seuraavia lahjoja:

Teema-astiat olisivat oikein mukava lahja! Olen niitä vuosikausia kerännyt mutta olisi mukavaa päästä viimeisistäkin Ikean starttipakettiastioista eroon ja korvata ne uusilla valkoisilla Teemoilla. Isoille matalille lautasille ja muutamalle isolle syvälle lautaselle olisi vielä tarvetta. Olen myös monta vuotta ollut ihastunut Iittalan Essence -lasisarjaan ja niitä olisi mukava alkaa keräilemään vaikken viiniä toistaiseksi voikaan juoda enkä kyllä tiedä maistuuko se raskauden jälkeenkään, mutta näyttäisi ne lasit ainakin kivalta joulupöydässä vuonna 2013! Uudelle sauvasekoittimelle olisi myös tarvetta, sillä aion tehdä meidän uudelle tulokkaalle ahkerasti soseita itse ja meidän vanha rupusekoitin vie mun hermot ja siksi sillä ei tule niitä soseitakaan luultavasti värkättyä. Koska me ollaan aika noviiseja saunanomistpajia, on meillä todella huonot laudeliinavalikoimat toistaiseksi, liinan virkaa kun tälläkin hetkellä toimittaa aivan tuikitavallinen froteepyyhe. Olen jo muutaman viikon ajan haaveillut Lapuan Kankureiden tyylikkäistä pellavaisista saunatekstiileistä ja enemmän kuin mielelläni avaisin aketin jossa niitä olisi sisällä! Ja kuten aiemmin kerroinkin, meidän koti huutaa mattoja joten viimeinen kodin lahjatoiveeni on siis muutama iso valkoinen nukkamatto!
 Koska olen raskaana ja muhkustun tässä oikein hyvää tahtia, en tänä vuonna toivo itselleni vaatelahjoja ollenkaan vaan kestäviä sijoituksia kuten uuden tyylikkään arkilaukun ja jonkin ihanan Ted Bakerin hopeisen kaulakorun. Lisäksi olen nyt tullut siihen tulokseen, että vaikka ripsipidennykset vahingoittavatkin omia ripsiä, ovat mun ripseni jo valmiiksi niin surkeat suorat tyngät että olen valmis ottamaan riskin että ne siitä vielä vähän harvenevat lisää. Eli toivoisin ripsipidennyslahjakorttia! Kauneusasioihin haluaisin vielä panostaa tuoksumalla hyvälle, joten mukava lahja olisi myös Marc Jacobsin herkullisen näköisessä pullossa tuleva Dot -tuoksu. Koska olen itsekin hömppä, tykkään lukea hömppäkirjoja, varsinkin talviaikaan peiton alla villasukat jalassa ja glögimuki kädessä. Joten toivoisin lahjaksi myös paria ihanaa hömppäkirjaa! Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä toiveena mulla olisi suojakotelo mun puhelimeen, koska olen niin tunari että pelkään joka päivä mun puhelimen puolesta! Suojakotelo olisi ihana jossain kirkkaassa värissä kuten keltaisena tai pinkkinä.
 Koska meidän rakas Tiara -tyttäremme on tänä vuonna ollut myös tosi kiltti, olisi minulla muutama lahjatoive esitettävänä hänenkin puolestaan! Tiara tykkää kovasti rakennella palikoilla, joten ajattelin että myös Legon duplot voisivat olla hänen mieleensä. Erityisesti minua ihastuttavat eläintarhaduplot ja toivoisinkin isoa eläintarhaduplopakkausta Tiaralle. Tiedän että lapset tykkäävät kovasti ärsyttävistä äänileluista, joten toiveissa siintää myös Fisher pricen opettavainen äänikoira! Eikä tuo koira nyt ole ärsyttävimmästä päästä, kummipojallani on samanlainen ja se on ainakin ihan hellyyttävä. Tiaralla on herännyt kova hoivavietti ja lempilelun virkaa toimittaakin tällä hetkellä synttärilahjaksi saatu nukke. Tiaralla ei kuitenkaan vielä ole nukelle rattaita, joten neiti työntelee nukkeaan aina pinkeissä ostoskärryissä vihannesten kaverina. Nuken rattaille olisi siis todellista tarvetta! Lukemista rakastavana tyyppinä toivon ihania lukukokemuksia myös lapselleni ja siksi haluaisin neidin hyllyyn muutamia omasta lapsuudestanikin tuttuja kirjahahmoja hengailemaan, kuten Maisan ja Tompan. Puppe-, Babar- ja Minttu -kirjat olivat myös kovaa huutoa mun lapsuudessani, joten nekin olisivat kivoja vaikka eivät kuvaan päätyneetkään. Olen myös aivan ihastunut Wheely bug -potkuautoihin (vai mitä ne ovatkaan nimeltään) ja olen varma että Tiarakin tykkäisi potkutella menemään omalla pikku possulla tai jollakin muulla hellyyttävällä eläinhahmolla. Käytännöllisyyden nimissä toivoisin neidille vielä omaa Skiphopin huppupyyhettä, sillä meillä on kohta kaksi huppupyyhkeiden käyttäjää joten niille on oikeasti tarvettakin.
Meidän perheen uusimmalle tulokkaallekin mulla on kertynyt jo muutama lahjatoive.  Pienelle vauvalle lahjoja mietittäessä tärkeintä on se että kaikki tuntuu mukavalta ja pehmeältä ihoa vasten. Siksi haaveilenkin unelmanpehmeästä valkoisesta neulepeitosta, johon vauvan voisi kääräistä sairaalasta kotiin lähtiessä ensi keväänä! Lisäksi haaveilen laadukkaista luomupuuvillaisista bodyista, kuten vaikkapa tuosta Mini Rodinin Tigerista joka sopii niin tytölle kuin pojallekin. Tiara oli talvivauva, joten meillä jäi aikalailla minikokoiset tennarit ja Vansit käyttämättä, mutta tulevalle vauvalle olisi ihana saada tuollaiset pikku Converset jenkkikuosissa tai jossain muussakin kuosissa, kun niitä pääsisi jopa käyttämäänkin! Vastasyntynyt tarvitsee lisäksi pipoja ja lakkeja pikkuruista päätään suojaamaan, varsinkin kesäkuumalla ja olisi ihanaa saada lahjaksi suloinen vastasyntyneen pipo. Ja ettei tämä lista nyt kuulostaisi liian fiksulta niin yksi hömppäjuttu oli lisättävä mukaan; nimittäin Armani Juniorin ylihinnoiteltu mutta söpö tuttipullo. Tai tutti. Tai jokin muu luksushömppäjuttu!

Rakkain terveisin Iina

PS: Tää postaus on sitten väännetty yhtä kieli poskella kuin Tiaralla on edellisen postauksen villasukkakuvassa, joten älkää ottako liian tosissaan!

Millaisia joululahjatoiveita teillä on? Löytyikö samoja kuin meiltä?

49 kommenttia:

  1. Meillä lapsen toiveena samanmoinen legopakkaus sekä tuo skip hopin pyyhe. Muuten toivotaan vaan lapselle parempaa terveyttä, kun nyt on ollut melko vaikeaa. Itselle toivon marimekon villaista huivia, hattua ja hanskoja :) niin ja joku kirja olisi myös jouluksi kiva jos vaikka ehtisi vähän lukeakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo legoeläintarha on kyllä ihan mieletön! Ja skiphopin pyyhekin suloinen :)Mäkin tarvitsisin hanskat itselleni, mutta ne aina unohtuu ostaa. Ehkä pitäisi lisätä nekin lahjalistaan? :D Paljon voimia ja paranemistoivotuksia täältäkin sinne!

      Poista
  2. Lahjatoiveet huomioitu, katotaan mitä tontut sanoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MÄ OON OLLUT KILTTI. Tontut sanoo: saat kaiken mitä ikinä vain haluat, rakas Iina <3 eiksnii? ;)

      Poista
  3. Voi ei, te ette oikeesti halua tota Learning Puppya! :D Se on joskus meillä alkanu yölläkin huudella "Olet hassu" "Minä rakastan sinua".. ei vaan pääasia että muksut tykkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kans!! :D kyl hetken aikaan haukoin henkeä, ku keskellä yötä alko yksikseen huutelee! :D

      Poista
    2. Se pittää laittaa ainaki kiinni illalla, tai se tosiaan huutelee itekseen. Kiva ko just on nukahtamassa, ja vierestä lattialta kuuluu ''minä rakastan sinua! halaa minua!'' :D Ja astuppa pimeässä korvan päälle, ja alkaa se hiton ''onko sulla luppakorvat..''-renkutus. Osaan sen varmaan ulkoa vielä sillonki ko muksu pääsee ripille :D
      Meillä se ei ole kovin suurta suosiota keränny, FP:n ratti on ollu suursuosikki. Odotan kauhulla joulua, mitä lie höperehtivä pappa roudaa sillon meidän iloksi, ko fisher priceahan sen pittää olla :D

      Poista
    3. Sen Puppyn saa hiljaakin :) meillä myös löytyy tämä koiruus ja kun alkoi itekseen puhuu niin etsin sen nappulan mistä sammuu kokonaan niin saa yöt nukkuu rauhassa!

      Poista
    4. Mä menin sillon ihan paniikkiin ja en uskaltanu mennä kattoo, että onko se off -tilassa :D Herätin sit miehen et hän sai mennä! Pelotti et jos se onki offissa ja silti huutelee, pelottavaa :D

      Poista
    5. Hahah :D Siis joo on mullakin siitä koirasta kokemusta kuten sanoin niin kummipojalla on sellainen ja se on ainakin siitä tykännyt :)Ja mä osaan kans ne laulut ja muut jutut ulkoa kaikki :D Pitää vaan muistaa aina laittaa se kiinni öisin :D

      Poista
    6. Hyvä vinkki: Ostakaa se Puppy Tiaralle ruotsinkielisenä versiona! :) Siinä oli paljon siedettevämpi se ääni! :)

      Poista
  4. Ostan kummitytölleni tuon Legon duplon iso eläintarhan joululahjaksi! Leegot o kestosuokit vuodesta toiseen ja tulee niillä itekki leikittyä 1,5v pikkusiskon kanssa kun käyn kotikunnalla :D Ja tottakai kummitytönki kanssa ku heillä käyn.Aivan varmasti hyvä joululahja,uskoisin :)

    t.20 vuotias vauvakuumetta poteva tyttönen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan mahtava lahjaidea :) Ja varmasti sillä jaksaa lapsi leikkiä monta vuotta, että se maksaa kyllä itsensä varmasti takaisin vaikka onkin kallis :)! Ihanaa joulunodotusta sinne!

      Poista
  5. Mä mietin etten ees hanki vauvalle mitään kenkiä, tuntuu vähän turhalta kun ei se kuitenkaan vielä kävele mihinkään. Villasukat/töppöset tms saavat riittää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailtavaa jos pystyt olemaan sortumatta niihin maailman pienimpiin ja suloisimpiin kenkiin :D Mä en!!

      Poista
  6. EI MEIL ON TUO LEARNING PUPPY ÄLÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ HOMMAA SITÄ JOS ET HALUA PILATA ELÄMÄÄSI.... XD no ei ny iha, mut se on tosi rasittava :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meil on kans se ja joka päivä toivon et se hajoais lopullisesti.... ;)

      Poista
    2. Hahhaha :D Mähän sanoin et mun kummipojal on se, osaan ne laulutki ulkoo ja mun mielestä se on ihana :DDDDDDDDDDDD

      Poista
  7. toi learning puppy on helvetistä :D -07 ku asuin siskon luona ja sen pojalla oli toi jäänny käytävälle joka johti vessaan niin astuin sen päälle sit yöllä.. hyvä etten kussu alleni ! sen jälkeen aloin vihaamaan sitä ja sitä ei meille tule :D se pitää kauheeta meteliä. ikinä en oo muita "mölyleluja" kieltäny lapseltani mut toi on mustalla listalla. et jos ton tiara saa niin toivo että saat omassa paketissas korvatulpat :D muuten kivat lahja toiveet ! vaikka kieli poskella oliski tehty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mulla on kokemusta tuosta koirasta ja musta se on ihan mahtava :D Mä osaan ne laulutkin ulkoa eikä se mua ärsytä ;D Ja kieli poskella oli tehty nuo tekstiosiot, lahjatoiveet oli ihan oikeet ;) :D! Kiva että tykkäsit :) Kai mä oon vähän masokisti kun haluan tuon kaikkien mielestä maailman ärsyttävimmän koiralelun meillekin? :DD

      Poista
  8. oi, miten ihana joulufiilis vaan pikkuhiljaa hiipii mieleen kun lukee tämmöisiä lämmöllä tehtyjä postauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ihan joulufiilis, kiva että välittyi sinnekin päin :)<3

      Poista
  9. Jooo, mun siskolla (01/11) on kans tuo learning puppy, ja en oo ikinä tavannu nii rasittavaa lelua ku se... :D ja mun sisko oli siitä innoissaan ehkä kuukauden, just siinä 1 ikävuoden tienoilla, ja nyt se on unohtunu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se ei onneksi oo kovin kallis että jos ei miellytä niin ei se ainakaan kovin paljoa köyhdytä vaikka turhaksi kävisikin :D

      Poista
  10. Meille kans kaksosille tulossa eläintarha legot ja keittiö kihveliä/hellaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin sellaista BRIOn puuhellaa valkoisena meille, mut luulen että ostetaan se Tiaralle vasta synttärilahjaksi ensi vuonna kun en ooo varma älyääkö se siitä vielä, mut Hong Kongissa oli muuten ne Brion puuhellat tarjouksessa 19,90! Ja se hanaosa siihen lisäksi 29,90! Jos kiinnostaa :D

      Poista
  11. Meille tulossa myös eläintarha legot sekä leikkihellaa ja siihen asianmukaiset härpäkkeet!

    VastaaPoista
  12. Mistä tuollaisia söpöjä pikkupipoja saa? Oon yrittänyt tutkia nettikauppoja, muttei ole osunut mitään kivaa silmään. :( Tai mitkä ylipäänsä on sun lemppareita vauvanvaatekauppoja? Haluaisin jo tietää sukupuolen, jotta voisin ostella kaikkia kivoja vaatteita! Oon mä tietty ostanut kaikkia suht neutraaleja jo tähän mennessä, mutta monet kivat vaatteet on ihan selkeesti pojille tai tytöille. Ihana toi peittokin muuten, äiti teki mulle tänä vuonna synttärilahjaksi ihanan valkoisen neulepeiton, pitää kysyä jos se tekisi samanlaisen miniversiona meidän kevätvauvalle. <3

    Piti vielä sellaista kysyä, että ootko jo tuntenut jotain liikkeitä? Mulla on huomenna 17+0 enkä ole tuntenut vielä tietääkseni mitään. :O Sä voit tuntea suht aikaisin, kun on jo toinen vauveli tulossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyseinen pipo taisi olla Nelly.comin sivuilta, mut mun lemppari on fi.babyshop.com ja se on paras! Sitten tietysti H&M nettikaupasta tilaan paljon mut yleensä ostan ihan paikanpäältä, mut noista kolmesta löytyy kivoimmat :) Lekmerillä on kans aika hyvä valikoima ja niillä on usein samoista tuotteista halvemmat hinnat kun noilla kahdella muulla merkkituotteita myyvällä :)

      Mäkin haluaisin tietää sukupuolen! Mä en oo ostanu vauvalle vielä mitään, just siksi että neutraaleja meiltä löytyy jo edellisen raskauden ajalta roppakaupalla niin niitä en jaksa enää ostaa vaan haluan päästä suoraan asiaan :D Nyt on kiva kun kaikki pakolliset löytyy jo niin voi suosiolla vähän tuhlata kaikkeen hömppään :D

      Mä oon tuntenu liikkeitä nyt parisen viikkoa, välillä tosi voimakkaastikin muljuu ja möyrii että taitaa olla vilkas tyyppi tulossa, Tiara oli nimittäin alussa tosi rauhallinen ja tuntui vain pieniä hipaisuja mut tää on ihan toista maata, völlää niin että välillä tuntuu et näkyis muka ulospäinkin jo vaikka tyypinhän kuuluis olla suht pieni vielä kumminkin :D Tiarasta tunsin liikkeet just 17+ viikolla ekan kerran mut nyt toka kerralla olikin jo paljon aiemmin :) Kyllä säkin kohta tunnet ne! Terkkuja :)

      Poista
  13. Tosi kiva postaus! Mikä on tuo fontti, jota olet käyttänyt kollaaseissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mä en muista nimeä, mut se löytyy pixlr.com/express kuvanmuokkaussivuston fonteista :)

      Poista
  14. Onko uudesta tulokkaasta tulossa poika? ;) Tuosta Armani -tuttipullosta päättelin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun tietäisinkin että kumpi tulee, mut en vielä! Armanin tuttipullosta valitsin tuon värin kun se oli söpölein ;D

      Poista
  15. https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Teema-astiat-30-osaa-valkoinen/197511/92338/92303/92337

    Teema astioista kun puhuin niin tossa ois tommonen setti, jossa saa paljon kerralla:) Saa tuolta myös pienempiä paketteja tilattua:) Meillä on kotona noi ja ite oon kans keränny noita mun tulevaan kotiin ja tykään hirveesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollanen on varmasti kyllä kätevä, mutta ihan noin paljoa me ei enää tarvita eli ne pienet paketit vois olla enemmän meidän juttu :) Teemat on kyllä ajattoman kauniita :)!

      Poista
  16. mulla on tota sophie kinsellan kirjasarjaa himoshoppaajana ja en voi muuta kun kehua! oon tosi huono lukemaan kirjoja, mut tän leffan näin joskus aikoja sitten ja bongasin myöhemmin ekan kirjan ja sitte toisetki ja rakastan noita :-D just sopivasti huumorii, ei jätä kylmäks ja ton lukemista ei vaan voi lopettaa. ja hintakaan ei ollu kirjakaupassa ku 11.95€ pokkarilla ja jossai halvemmas kirjakaupas makso 6€ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on kaikki himoshoppaajat kotona hyllyssä ja luettuna miljoonaan kertaan :D! Vielä kun onnistuisi löytämään jotain yhtä hyvää luettavaa niiden tilalle kun ne on jo puhki kulutettuja :D

      Poista
  17. Sophie Kinsella yks parhaista kirjailijoista.Voin suositella jos kerran himoshoppaajasta tykkäät niin uskon että tykkäät myös kirjoista: Soitellaan,soitellaan, Varsinainen talousihme, Salaisuuksia ilmassa, Muistatko minut ja kevytkenkäinen kummitus.Myös moi kirjat ovat kirjoittanut Sophie Kinsella. Sekä yksi myös minun suosikki kirjailija on Lauren Weisberger.Pikkusen saman tapainen tyyli kirjoittaa kuin Sophiella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon lukenut noista kaikki paitsi Kevytkenkäisen kummituksen joten sen voisin laittaakin toivelistalle! Ja Lauren Weisberger on myös mun lemppareita, omistankin kaikki hänen kirjoittamat kirjat paitsi tuon toivelistassa olevan joten toivotaan että saisin sen joululahjaksi! :)

      Poista
  18. mistä tuo kaulakoru mahtaa olla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Ted Bakerin mutta mun käsittääkseni mennyttä mallistoa, eli niitä ei välttämättä edes saa enää mistään :(

      Poista
  19. noita Maisa-kirjoja tuli tänää Lidliin aika edullisella hinnalla :) kannattaa vinkata joulupukille että käy siellä ;) ihania lahjatoiveita muuten!! itse en oo viel ehtinyt yhtää miettiä lahjoja... ahistus :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hei joo kiitti vinkistä, mä käsken Joulupukin mennä Lidliin ;D Kiitoksia! Kyllä tässä vielä ehtii pohdiskella ihan hyvin ;D Mukavaa joulunodotusta!

      Poista
  20. Ihania toiveita, pitää varmaan itsekin jo kasata toivelistaa;) tai no ehkä se suurin toive on että saatais baby jouluks kotiin! Kiva blogi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onnea odotukseen vikoille viikoille :)!! Kiitos paljon<3

      Poista
  21. IIIIHANA tääkin postaus! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥