keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Koti joka huutaa mattoja!

Kuten otsikkokin kertoo, meillä on järjetön pula matoista tällä hetkellä! Avarat huoneet sisältävät toki myös jättisuuria lattiapintoja ja meidän opiskelijasoluhuoneisiin ja keskikokoiseen kaksioon mitoitetut nukkamatot eivät kyllä vastaa tämän asunnon tarpeita ollenkaan. Tavarat on kaikki saatu purettua lukuunottamatta meidän makuuhuoneessa hengailevaa kilometri x kilometri -kokoista "taulut ja seinäkoristeet" -pahvilaatikkoa, jota ei voi purkaakaan ennen kuin joku mukava iskuporakoneen omistava tyyppi vierailee meillä! Koska tuo laatikko on vielä aivan täynnä, ovat meidän seinät siis vielä aivan tyhjiä ja sekin häiritsee mua kovasti. Mutta hei, tänään on tasan viikko muutosta, oon mä silti aika tyytyväinen siihen että kaikille tavaroille on löytynyt oma paikkansa! Paikat on oikeastaan löytyneet niinkin hyvin että kunhan joulukuusiaika on ohi (olkkarissa on sille nyt täydellinen paikka) niin me hommataan olkkariin vielä toinen samanlainen Expedit -hylly joka ostettiin nyt Ikeasta, koska ilman sitä joulukuusta tuo nurkka ammottaa tyhjyyttään. Saadaan sitten Oton pelikokoelma nätimmin esille ja kirjatkin ehkä jopa yhteen riviin per hylly nykyisten kahden rivin sijaan kun niitä on niin paljon ja kellarissa laatikoittain lisää. Asunto ei siis missään nimessä ole vielä valmis, joten antakaa armoa! Nyt pääsette siis kurkkaamaan Tiaran huoneeseen, olkkariin ja keittiöön. Meidän makuuhuoneessa ja kylppärissä vallitsee vielä toistaiseksi pyykkikaaos kun saatiin pesukone vasta eilen asennettua rakennusmiesten tekemän virheen takia, joten niihin kurkkaillaan vähän myöhemmin.


Ensimmäisenä siis esittelyssä Tiaran huone! Tiaran huoneen väreiksi valikoituivat valkoinen, limenvihreä ja pinkki.  Mä oon limenvihreään muuten suht kyllästynyt mutta lastenhuoneessa se on ihana edelleen. Tiarankin huone kaipaa jättisuurta mattoa ja sellainen me sinne tullaan hankkimaankin, luultavasti samanlainen kuin nykyinenkin mutta kolme kertaa isompana. Ikkunaan ostettiin ihanat La case de cousin Paul -valopalleroiset jotka sopivat huoneeseen väritykseltään ihanasti! Noi pallerot on niin kivoja että voisin haluta olohuoneeseen samanlaiset mutta vähän värittömämpinä. Valot ei tuossa alimmassa kuvassa pääse kyllä ollenkaan oikeuksiinsa kun tuo ikkunan valo vääristää, mutta iltaisin ne näyttää niin ihanan kauniilta että! Valohjen kanssa ikkunaa koristaa tuo meidän olohuoneessa ennen ollut, mun mukana jo lähemmäs viisi vuotta kulkenut ihanan pinkki Vallilan verho. 
            Yhden taulun sentään sain aikaiseksi kaivaa sieltä jo aiemmin mainitsemastani pahvilaatikosta, nimittäin tuon ihanan Ikeasta löytyneen pöllötaulun joka sekin odottaa ripstamistaan! Voiko söpömpää olla? Tiaran huoneen ostoslistalla siis se iso valkoinen matto ja sen lisäksi yhteneväisiä säilytyskoreja/laatikoita jossain söpössä värissä jotta saadaan palapelit sun muut tavarat nätisti paikoilleen. Palapelit on muuten vaikeita! Miten niitä oikein säilytetään? Kun jos ne laittaa laatikkoon niin kaikki palat irtoilee ja menee ties minne ja näyttää epäsiistiltä, mutta ei niitä oikein voi jatkuvasti hyllyn päällä tai pöydälläkään pitää,vai voiko? Mutta siirrytäänpä sitten muihin huoneisiin!


Ylläolevissa kuvissa esittelyssä siis keittiö, olkkari ja Oton datisnurkka tai kauniimmin ilmaistuna "työpiste". This Month -sisustustarra löysi paikkansa kätevästi eteisen seinältä jossa siinä olevat merkinnät ovat helposti nähtävissä. Tarra oli muuten aivan hirvittävän vaikeaa saada tasaisesti seinälle, mutta täysin sen arvoinen! Ja hienosti on pysynyt paikoillaan vaikka ensin epäilyttikin että voiko muka tarra tarttua tarpeeksi tukevasti seinään. Otolle ostettiin siis uusi työpöytä, Ikean Malm -sarjaa ja mun mielestä se on ihana! Tuoliksi valikoitui jouluun sopivasti tuo mun punainen vanha nojatuolini ja napattiin Ikeasta tuollainen söpö vuohen talja mukaan!
            En jaksanut  sliipata meidän keittiötä supersiistiksi bloggaajakeittiöksi vaan otin kuvan siitä ihan sellaisena kuin se on; kyllä, meillä roikkuu ruokalappu astiakaapin ritilästä ja kyllä, meillä on nallepuh -ruokailualusta pöydällä (ja kaikkea muutakin sälää)! Mutta mä rakastan meidän keittiötä, se on osoittautunut todella toimivaksi, sekä lasku- että kaappitilaa on enemmän kuin tarpeeksi ja kaikelle on oma paikkansa. Nyt kelpaa kokkailla vaikka isommallakin porukalla, ja yksin kokkailukaan ei ole ihan pyllystä kun keittiöstä näkee koko kämpän mukavasti! Ruokapöydän mahtuu mukavasti levittämään kuudelle (tai useammallekin) hengelle, mutta me pidetään sitä nyt pienempänä kun ei me kolmestaan tarvita niin isoa pöytää. Keittiö kaipaa vielä verhoa tai verhoja, nyt ihan ensimmäiseksi olisi tarkoituksena hommata jonkinnäköiset jouluteemaiset viritelmät, mistähän löytyisi kivoja? Oon koittanut kattoa Ellosta ja Jotexia ja H&M Home:ssakin kävin pyörähtämässä mutta en ole vielä löytänyt mieleisiäni, mikähän mua miellyttäisi!
               Olkkarin joulukuusinurkkauksen sijainti ei varmaan jää kenellekään epäselväksi? Siihen odottelee tuolla eteisen kaapissa pääsyään ihana 210cm korkea valkoinen joulukuusi joka ostettiin viime viikolla pikkukuusen seuraksi! Käytiin äidin kanssa Stockmannilla pyörimässä kun ostettiin Tiaran huoneeseen ne valot, mutta Argoshallin ihana joulumaailma ei ollut vielä auennut silloin meidän harmiksi! Mutta nyt se on avattu ja mä suuntaan sinne heti kun jaksan raahautua taas keskustaan asti. Pakkaamisen yhteydessä tein joulukoristeinventaarion ja totesin että meillä on ihan tarpeeksi kaikkia hienoja peruskoristeita jokaisessa eri värissä joten nyt ajattelin panostaa ja ostaa muutaman showpiece -koristeen meidän kuuseen! Saapa nähdä millaisia härpäkkeitä sieltä tarttuukaan mukaan. 
           Olkkari on ainoa huone joka on melkein kokonaan uudistettu vanhaan olkkariin verrattuna, ainoastaan matot ja elektroniikka on samat vanhat. Mä  tykkään kyllä kovasti meidän uusista jutuista, mutta nyt kun tuossa on joulukuusen tilalta noi kaksi tuolia niin se kyllä selkeästi kaipaa sitä toista Expedit -hyllyä siihen kaveriksi. Ja isomman maton. Ja niitä tauluja! Mutta kaikki aikanaan, nyt on ihan turha vielä hötkyillä. Me tullaan asumaan täällä varmasti aika monta vuotta joten eiköhän me saada tästä vielä joku päivä tismalleen sen näköinen koti kun halutaankin. Ja on tää nytkin jo superkiva!

 Sellainen koti tällä hetkellä! Mä varmasti tuun tekemään uusi koti pt. 2 -postauksen heti kun täällä näyttää hieman valmiimmalta eikä näin keskeneräiseltä, mutta halusin jo nyt näyttää osan! Mitäs pidätte? Mä painun nyt nukkumaan niinkuin mun olisi tän päänsäryn kanssa pitänyt mennä jo pari tuntia sitten, mutta kun halusin tehdä uuden postauksen ettei tauko veny taas aivan järjettömäksi! Kommentteihin vastaan huomenna, pahoittelut siitä että vastailu on taas venynyt ihan liikaa! Tarkoitus oli vastata "jo" tänään mutta mä en viitsi enää uhmata tätä päänsärkyä yhtään enempää, vaan meen suosiolla nukkumaan. Hyvää yötä ihanat!

71 kommenttia:

  1. Ihana koti ! Mutta mun mielestä olis paremman näköinen olohuoneessa, jos siirtäisi sohvan ja tv-tason paikkaa vähän erillailla :) Niin ettei tuo sohva näy takaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä en ymmärrä että mitä vikaa siinä on jos uusi, siisti sohva näkyy takaa :D Eriasia jos ois joku vuosien paskat kerännyt kapistus joka olisi takaa epäsiistin näköinen :D!

      Poista
    2. Niinhän se on, mutta mun mielestä olis hienompi, että sohva näkyisi ihan edestä, esim. kun on keittiössä etc. niin se sohvan etuosa pääsisi okeuksiinsa ! :D Divaanisohvan pittäis kyllä näkyä muuallekkin kämppään etuosasta, en osaa selittää paremmin :D Jos pistäisitte sohvan tuohon tv-tason paikalle ja tv-taso ikkunaa vastapäätä olevalle seinälle ja sitten vielä hankkisitte nojatuolin tuohon sohvan tilalle, missä se nyt on :) Ei siis tietekää liian lähelle tv-tasoa. :D

      Poista
    3. Divaanisohva on sen verran hieno sohva että sen etumus pitäisi päästä oikeuksiinsa ja pittää näkyä kohti muuta kämppää ! :D Jos siirtäisitte sohvan tv-tason tilalle ja tv-taso ikkunaa vastapäätä olevalle seinälle ja jostain hankkisitte nojatuolin tuohon sohvan paikalle missä se nyt on, niin näyttäs paremmalta :)

      Poista
  2. Ihana koti ja tuo pohjaratkasu on kyl aivan huippu! Meillä makkarit on toisella puolen kämppää nii aivan hirvittää alkaa totuttaan Eelistä omaan huoneeseen ku on sit nii kaukana /: + rakastuin tohon Tiaran huoneen lipastoon! Joku sellanen kyl pakko saaha Eeliksellekin kuhan kerkeis vaan shoppaan :D onnea viel uuteen kotiin mahottomasti <3 ja voimia sen päänsäryn kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä toi lipasto/hyllykkö muuten on? :)

      Poista
    2. Kiitoksia<3 On tää pohja kyllä ihan kiva silleen, ainoa joka aiheuttaa vähän vaikeuksia on tuo meidän makuuhuone! Mutta kyllä sekin ajan kanssa varmasti muotoutuu sitten :)! Toi Ikean huoneen hyllykkö on Ikean Expedit johon on lisätty upotettavia kaappeja ja laatikostoja jotka kyseiseen sarjaan myöskin kuuluvat :)! Kiitos vielä hirmu paljon<3

      Poista
  3. Ihana koti! :) Näyttää tosi tilavalle ja Tiaran huone on kyllä suloinen. Odotan innolla sitä lopullista sisustuspostausta! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti :) Ja voi niin mäkin, ois ihana saada tää koti valmiiksi!! :)

      Poista
  4. Ihana koti, pakko myöntää että oon kyllä niin kateellinen teille nyt :P

    VastaaPoista
  5. Voi jessus mikä kämppä! Tosiaan kunnon kartano :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah no kartanosta tää on kaukana mut kerrostaloasunnoks kyllä ihana :D!<3 kiitos!

      Poista
  6. tuo teidän olohuone ei mun mielestä toimi noin, koita laittaa sohva ja tvtaso jotenki toisella lailla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se toimii, oikeastaan toi on ainoa toimiva ratkaisu tähän olkkariin :D Ellei sitten halua tunkea tavaraa ikkunan eteen (Hyi!) tai telkkaritasoa tilanjakajaksi sohvan paikalle (Kamala johtoviidakko keskellä huonetta) ei,kiitos :D

      Poista
  7. Ihana kämppä!

    Ja Tiara on päässyt kirjahyllyä kivasti purkaamaan. Pitäähän lapsellakin olla töitä :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Ja joo voi kuule toi lapsukainen purkaa kirjahyllyn noin 768 kertaa päivässä, äitille siinä on ainakin töitä :D!

      Poista
  8. Tosi kivan näköstä teillä ja oot saanu kyllä tosi nopeesti kaiken paikalleen:) Pakko kysästä mistä ootte ostanu nuo jääkaapin ovessa olevan "telineet" siis missä oli sakset ja kyniä ainaski?:) Näyttäs aika kätevältä ajatellen lapsiperhettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Joo Ikeasta ne on ja hirmukätevät, pitäs hommata lisää niitä :)!

      Poista
  9. Ompas avaraa, tykkään kyllä :) Ja noi Vallilan kameraverhot... Aijjaijai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Mäkin tykkään vaikka nyt tuntuu että on vielä vähän "liian avaraa" tai silleen että innolla odotan sitä että saa kaikki sisustusesineetkin aseteltua yms niin saa vähän kodikkuutta tännekin :)

      Poista
    2. Joo meilläkin oli läpitalon olohuone ennen, nyt laitettiin seinä väliin niin saatiin toinen makuuhuone niin kun tää kämppä on alunperin ollut :) Oli hankalaa sisustaa niin isoa tilaa ja meillä olikin baaripöytä tilanjakajana :)

      Poista
  10. On kyllä tosi nätisti laitettu teidän koti, ja ihanasti jaettu toi olkkari :) Mun mielestä toi sohva on just hyvä tossa, niin työpiste pysyy erillään muusta olkkarista !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)! Mäki tykkään kyllä olkkarista just tolleen, että se on oma alueensa :)

      Poista
  11. Voi ei miten ihanaa!! Mä en tajua miksei mun bloggerin lukulistalle oo päivittynyt, että oot kirjoittanut? :O No mutta jokatapuksessa aivan ihanan monta postausta sain lukea piiitkän tauon jälkeen. <3 Tulin nimittäin katsomaan, että ootko täysin lopettanut ja sain onneksi iloisen yllätyksen!! Jeejee! :-)

    Tän mun "lukutauon" aikana onkin tapahtunut kaikkea tosi ihanaa ja jännää.<3 Ensinäkin ihan MIELETTÖMÄSTI onnea teidän pikkukakkosesta<3 Sekä aivan mielettömän ihanasta uudesta kodista!

    Mä en todellakaan tunne sua. Tottakai blogin lukemisella susta oon jonkinlaisen kuvan saanut ja en voi muuta sanoa kun, että mä oon ihan mielettömän onnellinen teidän puolesta. <3 Ihan törkeesti kaikkea hyvää koko teidän perheelle ja rauhallista joulun odotus aikaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voiei, no mut hienoa että nyt kumminkin löysit kaikki uudetkin jutut! :D Kiitos ihan hirmuisen paljon, ihana kommentti ja niin kauniisti sanottu :)<3 Kaikkea hyvää myös sinulle ja ihanaa joulunodotusta :)!<3

      Poista
  12. on kyllä kiva kämppä, onnittelut vielä siitä :) ihan loppullisia kuvia odotellessa, tauluineen päivineen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti :)! Ja niinpä, kun sais ne taulut seinälle niin oisin mäkin tyytyväinen! :D

      Poista
  13. Aivan ihana asunto :) Varsinki toi keittö ja olkkari aww ihanat! :) Ja tietenki tiaran huone :)

    VastaaPoista
  14. Omaan makuuni hyvin sisustettu koti! Oikein kotoinen tunnelma, mutta kuitenkin samalla avara ja siisti. Varsinkin keittiö on hieno <3 Kaikkea hyvää ja onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kivasti sanottu, kiitos hirmuisen paljon :)<3 Kaikkea hyvää sullekin! :)

      Poista
  15. Oijoi, on kyllä upee asunto teillä! Niin avara siisti :-) Tirriskän huone on kyllä ihana! Onnea vielä uuteen kotiin, saatte olla kyllä ylpeitä tollasesta asunnosta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon<3 Ollaan me kyllä ylpeitä ja tää tuntuu jo ihan omalta kodilta :)

      Poista
  16. Kaunis ja tilava koti teillä! Ihana tuo Tiaran kattolamppu, mullekki! :D Tuota pöllötaulua mä oon kanssa havitellut pätkäjätkän huoneeseen, kunhan sais lähettyä Ikeassa käymään. Mun mielestä valokuvissa saa (ja pitää) kyllä näkyä elämä, ei tarvi olla joka kohdan ihan tiptop suorassa! Onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)<3 Se pöllötaulu on kyllä mahdottoman suloinen! Ja kivasti sopii niin tytön kuin pojankin huoneeseen :) Kiva ettei elämisenjäljet haittaa ;D Mukavaa joulunodotusta teidän perheelle!

      Poista
  17. Harmi et olkkarin ikkuna on tolla paikalla, olisin ite laittanu sohvan tohon tyhjälle seinälle :) Tai itse en pidä tosta että sohva näkyy takaa :D Mut ihanan avaraa herttinen sentää, ja toi keittiö<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii no täällä ei just oikeen oo mahdollista laittaa ees sohvaa muulle paikalle kuin tuohon, mut mua taas ei ollenkaan haittaa se että sohva näkyy takaa :) Mä nimittäin inhoon just sitä et kaikki kamppeet ripotellaan vaan seiniä pitkin ja keskelle jää ihan tyhjä tila, varsinkin näin avarassa tilassa :D Keittiö on kyllä munkin suosikki<3

      Poista
  18. Mäkään en välitä että sohva näkyy tolleen takaapäin, mutta tossa on kyllä aika vähän mahiksia, harmi et olkkarin ikkuna on tolla paikalla, toi olis just hyvä tohon tyhjälle seinälle toi sohva! Mut muuten aivan ihanan avaraa! ja keittiö<3

    VastaaPoista
  19. Ompa tosi kivan näköinen asunto! :-) Mistä on ostettu nuo valopallot mitkä Tiaran huoneen ikkunassa on?

    VastaaPoista
  20. Ihana kämppä!:) Tuli muuten mieleen että siirtyykö Tiara vauvan synnyttyä normaaliin lasten sänkyyn ja vauva saa pinniksen :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)! Juu niin meillä olis suunnitelmissa, on neidilläkin sitten ikää jo pitkästi yli puolitoista vuotta niin varmaan jo onnistuu ihan hyvin siirtyminen isompien sänkyyn :)

      Poista
  21. Kivaltahan se jo näyttää.:)
    Meillä palapelit säilyy ainakin parhaiten (ja usko huvikseen, et kaikkea on koitettu) kun ne on palat paikallaan kasattu hyllylle tai laatikkoon päällekkäin. Sillon ei tarvi erikseen etsiä paloja joka palapeliin leikkiessä ja ovat kuitenkin suht pieneen tilaan meneviä. Ei ehkä kaunein vaihtoehto avohyllyyn, mut toimii.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Hahaa voin uskoa että kaikkea on koitettu, itsekin oon kuumeisesti kokeillut eri vaihtoehtoja :D Mutta toi kuulostaa kyllä helpoimmalta! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  22. Kelpais mullekin moinen koti! "Vähän" toisenlainen kun Vallilan opiskelija-asunnot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no on tää toisenlainen onneksi kun kaikki munkin vanhat opiskelija-asunnot :D Mut jostain sitä pitää alottaa, kyllä ne opiskelukämpätkin sillon opiskeluaikana menee kun en mä ainakaan sillon ollu kotona muuten kun sillon kun nukuin :D

      Poista
  23. Ihan vaan vinkkinä, että Elloksella on kivoja isoja nukkamattoja JA sieltä saa tosi usein tarjouksella -50% kalleimmasta tuotteesta. Me ostettiin taannoin tämä jättimatto valkoisena:
    http://www.ellos.fi/ryijymatto-200x290-cm/225528?N=1z141weZ1z141o7&Ns=RankValue6|1&Nao=5
    Puoleen hintaan ei ollut kamalan kallis ja tää matto on IHANA. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos, ihan loistava vinkki :)! ENpä ollu aatellutkaan et Ellokselta saa mattojakin :D

      Poista
  24. Tosi kivan näköstä! Ei tota kannata mihinkään muuttaa jos ei itestä tunnu siltä :) Mullapa on sohva poikittain, vastalauseeksi kaikille näille yhyy sohva näkyy takaa -tyypeille :) Sohva voi olla miten päin vaan ja itse haluaisin nostaa sohvan seinälle et saisin siihen alle toisen sohvan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja mä en kans tajua mikä siinä sohvan takaosassa haittaa niin kovasti :---D mun mielestä ois kamalan rajottunutta sisustaa silleen et kaikki menee vaan aina seinänviertä myöten ja lattialla on hullu tyhjä tila vaan :D Oot ihan oikeessa!

      Poista
  25. Voi miten kivan näköstä teillä on!:) Tuo Tiaran huone on söpö♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia hirmusti<3 Tiaran huone on kyllä kivoin huone ehkä koko kämpästä, se oli mulla tärkeysjärjestyksessä ykkösenä :D

      Poista
  26. Ihanan näköinen koti teillä! :)

    VastaaPoista
  27. "Tarra oli muuten aivan hirvittävän vaikeaa saada tasaisesti seinälle" <---- Luin että Tiara... Olin, että mitä häh?! ennenku luin uudestaan :DD ... Ja ei, en ole lukihäiriöinen. Piti vaan tulla kertomaan :D

    p.s. I-H-A-N-A KOTI! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa aina me pidetään Tiara tasasesti seinällä ;D! Kiitos paljon<3

      Poista
  28. Aivan ihanat värit tuolla Tiaran huoneessa!! Tollasen monivärisen ja raikkaan lastenhuoneen just pitääkin olla!;) Tykkään!!<3 Koko koti on ihan mahtava! Ja te tietysti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Mäkin tykkään Tiaran huoneesta :) Ootpa ihana!

      Poista
  29. Huomasin tuossa sivupalkissa tulevien postauksien aiheissa kaksikielisyyden. Mielenkiinnosta kaksikielisena perheena odottelisinkin sita postausta. Kivan nakoinen asunto!

    VastaaPoista
  30. heips, mistä tuo kuukausi kalenteri tarra on hommattu? teillä on kyllä tosi kivan näköistä. ja oot hyvä sisustaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Ferm Livingin tarra ja niitä saa ainakin ferm livingin kotisivuilta tilattua :) Kiitos paljon<3 :) tuli hyvä mieli!

      Poista
  31. Teidän koti näyttää jo tässä vaiheessa niin upealta! Sulta tosiaan löytyy sisustus -silmää ;) Mun mielestä toi sohva ja tv -taso on nyt hyvin, sillä teillä on niin avara olohuone, että se toimii vähän tilanjakajana. Itse pitäisin sohvan ja tv -tason juuri noin! :) Tsemppiä mattojen metsästykseen. :)

    http://maria-femalelogic.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmuisen paljon :)!! Ja mä oon samaa mieltä tosta sohva-asiasta, täähän ois kun tyhjä messuhalli jos joku ei katkasis ees vähän tota tilaa :D!!

      Poista
  32. ihana kämppä ! mistä toi tarra on ja miten paljon makso muistatko ? :) mäkin haluan tollasen ! vitsi sulla on ollu hyvä vuosi, ei muuta voi sanoa ! :DD

    muuten, tiesitkö et jos googlettaa rapusipsit kuvahaku niin tulee miljoona sun lontoon-reissun kuvaa. :D (en mä yleensä googlettele tollasia, yritin vaan kaverille havainnoillistaa miltä rapusipsit näyttää XD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon<3 Tarra on Ferm livingin ja hintaa oli n. 80 euroa :) Mulla on kyllä ollut maailman paras vuosi ikinä, toivottavasti jatkuu yhtä ihanasti ensi vuonnakin :DD<3

      Ja aijaa me syötiin rapu walkers -sipsejä sen koko reissun ajan :DD!! AIka hauska :D!

      Poista
  33. mistä toi tiaran huoneen tähti tyyny on ? aivan ihana ja oon koittanu ettiä samantyylistä kamalasti mutta en löydä :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥